-
[QUOTE=JoinT;1056160][COLOR="Red"][B]
[COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
" יש לי פה כל מתקפה מסוג אש , רק תבחר ! " אומר המוכר גאה באוסף המתקפות שלו .[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''אוקיי מה עם הסתערות להבה?(flame charge),יש לך את זה??'',אשאל את המוכר סופר את כספי.
-
[COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
אתה מצליח לברוח מהילדה , אתה מתהלך בדרך 2 ורואה אישה שלידה יש מיטה , מעליה יש 2 עצים שביניהם יש שלט ובו רשום מרכז פוקימונים מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
איך ליטוויק יבוא אם הוא מעולף ?!
-
[QUOTE=JoinT;1056180][COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
אתה מצליח לברוח מהילדה , אתה מתהלך בדרך 2 ורואה אישה שלידה יש מיטה , מעליה יש 2 עצים שביניהם יש שלט ובו רשום מרכז פוקימונים מה תעשה ?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני ניגש אל האישה ואומר ל"תוכלי לרפא את צ'ארמנדאר שלי?"
-
[quote=JoinT;1056160]
[COLOR=blue][B]סהר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]פיקאצ'ו מתקרב ממש קרוב לאושווט ואושווט שולח אקדח מים שפוגעת בפנים של פיקאצ'ו אך לא עוצרת אותו , פיקאצ'ו מעיף את אושווט ושולח אליו מכת ברק שמעלפת אותו .[/COLOR][/quote]
"או לא אושווט!"אגיד "אושווט תחזור!נלחמת יפה."אגיד לו 'זה היה קרב טוב ואני צריך עוד להתאמן!'אחשוב לעצמי "קרב טוב!אתה ממש חזק!"אגיד ליריב שלי
-
[COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
" כמובן , מסור לי את הפוכדור שלו בבקשה " אתה מוסר לאישה את הפוכדור והיא אומרת : " אמאל'ה מה יש מאחורייך ?! " אתה מסתובב ולא רואה כלום , מסתובב חזרה לאישה ורואה אותה בורחת עם הצ'רמנדר שלך .
מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]סהר[/B]
" אני רואה שאתה אוהב את הפוקימונים שלך ממש " אומר היריב תוך כדי שהוא מחזיר את פיקאצ'ו לפוכדור .
" קח " המאמן זורק אלייך את הפוכדור . " תטפל בו יפה , אני אסתדר עם שאר הפוקימונים שלי ! " אתה מוריד את עינייך להסתכל על הפוכדור ומחזיר אותם בכדי להודות למאמן , אך הוא לא שם .[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056180][COLOR="DarkOrange"][B]
המוכר : " כמובן שיש , אבל אני תוהה אם יש לך מספיק ... המחיר של הסתערות הלהבה הוא 1000 דולר , אתה יכול להרשות לעצמך ? אם לא , אמור לי כמה כסף יש ברשותך ואתן לך רשימת מתקפות שתוכל לקנות "[/COLOR][/QUOTE]
''אני מצטער אדוני יש לי רק 500 דולר ואני צריך להשאיר לי לפחות 300 כדי לקנות דברים אחרים נחוצים'',
אומר למוכר מבואס.
-
[QUOTE=JoinT;1056180][COLOR="DarkOrange"][B]
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
איך ליטוויק יבוא אם הוא מעולף ?!
-
[quote=JoinT;1056193]
[COLOR=blue]" אני רואה שאתה אוהב את הפוקימונים שלך ממש " אומר היריב תוך כדי שהוא מחזיר את פיקאצ'ו לפוכדור .[/COLOR]
[COLOR=blue]" קח " המאמן זורק אלייך את הפוכדור . " תטפל בו יפה , אני אסתדר עם שאר הפוקימונים שלי ! " אתה מוריד את עינייך להסתכל על הפוכדור ומחזיר אותם בכדי להודות למאמן , אך הוא לא שם .[/COLOR][/quote]
'מאוד נחמד מצידו'אחשוב לעצמי וכעבור כמה שניות אבין שקיבלתי פיקאצ'ו ואקפוץ משמחה "יש לי פיקאצ'ו!יש לי פיקאצ'ו!"אתעק וארוץ לאחות ג'וי לרפאות את הפוקימונים שלי ולהמשיך להלחם
-
המוכר : " מצטער , אין לי מתקפה במחיר הזה , להתראות ... אבל יש לי חברים בכל השוק , יש משהו אחר שאתה זקוק לו ? "
[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
את נכנסת למרכז הפוקימונים , האחות גו'י רצה לקראתך חוטפת את ליטוויק ונכנסת לחדר ניתוחים ומבקשת ממך להיות בחדר ההמתנה .[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]סהר[/B]
אתה מגיע לאחות ג'וי והיא מבקשת ממך לשכב על המיטה כי מצבך החמיר . אתה מחזיר את הפוקימונים לפוכדורים והיא אומרת לך שאסור לך לקום מהמיטה עד שהיא חוזרת היא הולכת לחפש תרופה .[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056193][COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
" כמובן , מסור לי את הפוכדור שלו בבקשה " אתה מוסר לאישה את הפוכדור והיא אומרת : " אמאל'ה מה יש מאחורייך ?! " אתה מסתובב ולא רואה כלום , מסתובב חזרה לאישה ורואה אותה בורחת עם הצ'רמנדר שלך .
מה תעשה ?[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאישה"מצטער את הולכת למות על זה שגנבת לי פוקימון".אני מתחיל לרוץ אחריה וכשאני קרוב אלחיה תוקף אותה באגרוף הכי חזק שלי שיהרוג אותה
-
[quote=JoinT;1056225]
[COLOR=blue]אתה מגיע לאחות ג'וי והיא מבקשת ממך לשכב על המיטה כי מצבך החמיר . אתה מחזיר את הפוקימונים לפוכדורים והיא אומרת לך שאסור לך לקום מהמיטה עד שהיא חוזרת היא הולכת לחפש תרופה .[/COLOR][/quote]
"האפצ'י!ואי המצב שלי לא טוב כמו שחשבתי,כל הגוף שלי בוער!"אגיד לעצמי בקול רם 'אולי אני צריך לנוח באמת במקום להמשיך להלחם'אחשוב לעצמי עד שהאחות ג'וי תגיע
-
[COLOR="DarkOrange"][B]ליאור - תגובה רצינית בבקשה .[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]סהר[/B]
אתה מתשייב לך במיטה ומגיעה אלייך צ'אנסי שנותנת לך עוגיות ושוקו . ליד האוכל יש פתק : " אני כבר יצאתי להשיג את התרופה שלך , אחזור בחצי שעה הקרובה " .[/COLOR]
-
[quote=JoinT;1056234]
[COLOR=blue][B]סהר[/B] [/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתשייב לך במיטה ומגיעה אלייך צ'אנסי שנותנת לך עוגיות ושוקו . ליד האוכל יש פתק : " אני כבר יצאתי להשיג את התרופה שלך , אחזור בחצי שעה הקרובה " .[/COLOR][/quote]
'טוב נו,לפחות אני יוציא את הפוקימונים מהפוכדורים כדי שהתחברו ביניהם'אחשוב לעצמי "צאו כולם אני רוצה שתכירו את החבר החדש שלנו בצוות,פיקאצ'ו"אגיד להם תוך כדי רצף של שיעולים לא פוסק
-
[QUOTE=JoinT;1056225][COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
המוכר : " מצטער , אין לי מתקפה במחיר הזה , להתראות ... אבל יש לי חברים בכל השוק , יש משהו אחר שאתה זקוק לו ? "
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''אולי אתה מכיר מישהו שיסכים להילחם נגדי 2 על 2??'',
אשאל את המוכר.
-
[COLOR="Blue"][B]סהר[/B]
איפה תודה לצ'נסי ? תיאור שאתה אוכל או לא אוכל ? לא שמת לב לתגובה שלי ?
המוכר : " בוא אחריי " הוא לוקח אותך ואתם מגיעים לזירה גדולה ויפיפיה .
אתה רואה שני אנשים עם שלטים מעליהם :
1 ) הימור .
2 ) קרב .
ליד כל אחת מהשלטים יש דלת .
המוכר אומר : " תקרא את השלטים ותבחר , אני חוזר לבסטה שלי שלא ייגנבו ממני , להתראות נערי ! "[/COLOR]