-
[quote=!!~איתי~!!;1063965]דברתי אתו לפני כמה זמן על זה שהוא רוצה לחזור הוא אמר לי שהוא רוצה אבל עדיף ככה כי הוא יהיה פחות עצבני
אתה לא רואה אבל הפורום קורס כבר היטמן הוא בין היחידים שיכול להחיות אותו[/quote]
בהצלחה לכם,אבל אין סיכוי שתחיו פורום שמת כבר מזמן.
-
-
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063968]בהצלחה לכם,אבל אין סיכוי שתחיו פורום שמת כבר מזמן.[/QUOTE]
עוד אפשר להחיות אותו. רק צריך כמה חדשים (או ותיקים שעד עכשיו כמעט לא הגיבו) משקיענים שיתחילו לפתח את הפורום
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063971]היי ראול...[/QUOTE]
היי עומר יש חדש??
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063968]בהצלחה לכם,אבל אין סיכוי שתחיו פורום שמת כבר מזמן.[/QUOTE]
הפורום יעלה ומתי אתה פורש ולמה?
-
[quote=indoneJa;1063973]היי עומר יש חדש??[/quote]
מנסים להחיות את הפורום.
איתי אני פורש או שתהיה לי חברה או שימלאו לי 18,אם תהיה לי חברה אני לא אהיה מוכן שעד שתהיה לי חברה היא תזרוק אותי בגלל פוקימון,כשימלאו לי 18 אני לא אהיה יותר ילד ואנטוש כנראה לעד את העולם הזה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063975]מנסים להחיות את הפורום.
איתי אני פורש או שתהיה לי חברה או שימלאו לי 18,אם תהיה לי חברה אני לא אהיה מוכן שעד שתהיה לי חברה היא תזרוק אותי בגלל פוקימון,כשימלאו לי 18 אני לא אהיה יותר ילד ואנטוש כנראה לעד את העולם הזה.[/QUOTE]
תאמין לי שתהיה לך חברה אתה תכנס וגם שיהיו לך 18 כי אתה תהיה קשור למשתמשים
-
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063975]מנסים להחיות את הפורום.
איתי אני פורש או שתהיה לי חברה או שימלאו לי 18,אם תהיה לי חברה אני לא אהיה מוכן שעד שתהיה לי חברה היא תזרוק אותי בגלל פוקימון,כשימלאו לי 18 אני לא אהיה יותר ילד ואנטוש כנראה לעד את העולם הזה.[/QUOTE]
איך בדיוק אתם מנסים להחיות את הפורום?
יש פעילויות??
-
מנסים להחזיר משתמש וותיק מאוד מאוד מבאן לצמיתות...
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063983]מנסים להחזיר משתמש וותיק מאוד מאוד מבאן לצמיתות...[/QUOTE]
המשתמש הוותיק זה היטמן??
-
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063978]לא נראה לי...[/QUOTE]
למה לא? אנחנו לא טובים מספיק כדי שיתגעגעו אלינו?
-
[quote=cladino;1063987]למה לא? אנחנו לא טובים מספיק כדי שיתגעגעו אלינו?[/quote]
בעוד חמש שנים גם אתה לא תהיה בפורום...