-
[quote=LordAbizi;1134081]דניס
אתה בכיוון הנכון. עוד קצת ניסיון וטעייה ואתה תגיע להסברים סבירים. הבעיה היא לא רק שאתה צריך להסביר, אלא שהפוקימון צריך להיות בשל ללמוד את זה. ופוקימון שזה יומו הראשון כפוקימון שנלחם, ולא כלוא באיזו פוקרשת במעבדה... לא כל כך בשל...
--
לארביטר קופץ אל הופיפ ומכה בו עם ציפורניו. הופיפ נע לעבר לארביטר, ודוחף אותו.[/quote]
"טוב" אאנח "אני חושב שדריך לגמור את הקרב הזה"
"בוא לארביטר, נניח להופיפ ללכת לו לשלום, היה קרב נהדר" אגיד לו.
אחפש את הסמל שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני ואלך בעזרתו לכישופייה 'זה הזמן שקוסם ירפא את לארביטר' אחשוב.
-
לי
"הוט הוט, טוס למעלה ממעל העשן כדי שתדע לאן הוא תוקף, ואז נסה להתחמק מזה ולתקוף בניקור!" אומר המאמן. מגבי מוציא את העשן מהפה שלו, ואף אחד מהצדדים לא רואה את השני. הוט-הוט טס מעלה. מגבי שולח לשם גחלת שפוגעת בחלקה. הוט-הוט טס מטה ומנקר את מגבי.
אד
אתה עוקב אחריי המכשף בכישופייה עד שאתם מגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל לרצפה.
"רב המכשפים אוקוס אדוני, האיש הזה בא כדי לבקש פוקימון." אומר זה שהוביל אותך.
"אה.. זה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.
מייק
אבל לא, אם זה שם של מחלה זה צריך להיות בלטינית, ואז זו צריכה להיות מילה בלתי קריאה עם חמש עשרה הברות...
--
נידוראן מתחיל לחפור באדמה, ועד שהוא נעלם פנימה לתוך האדמה וחופר בור עמוק דיו עובר די הרבה זמן. אתה מחכה עוד זמן מה, ואתה רואה אותו לבסוף יוצא ליד העץ. הביצוע של המתקפה כפי שהוא היה עכשיו, היה איטי מדי כדי שהמהלך יהיה מעשי בקרב.
דוד
אבל אתה שוכח שפיג'י הוא המתגונן. אין לו מניע לתקוף אותך. אם הוא יראה שהוא לא מאויים, הוא יברח.
--
מאצ'ופ מתחמק מכמה מכות של פיג'י, ופיג'י רואה שמאצ'ופ לא מגיב. לכן פיג'י מתרחק באיטיות ממאצ'ופ, ומנסה לברוח.
דניס
אתה מחזיר את לארביטר והופיפ נס על נפשו. אתה מסתכל סביב, אך בדרך בה אתה הולך אין שום שלטים.
-
[quote=LordAbizi;1135605]דניס
אתה מחזיר את לארביטר והופיפ נס על נפשו. אתה מסתכל סביב, אך בדרך בה אתה הולך אין שום שלטים.[/quote]
אנסה לחזור על עקבותיי בתסתכול ולשחזר במוחי דרך איפה הלכתי מהכישופייה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1135605]
מייק
אבל לא, אם זה שם של מחלה זה צריך להיות בלטינית, ואז זו צריכה להיות מילה בלתי קריאה עם חמש עשרה הברות...
--
נידוראן מתחיל לחפור באדמה, ועד שהוא נעלם פנימה לתוך האדמה וחופר בור עמוק דיו עובר די הרבה זמן. אתה מחכה עוד זמן מה, ואתה רואה אותו לבסוף יוצא ליד העץ. הביצוע של המתקפה כפי שהוא היה עכשיו, היה איטי מדי כדי שהמהלך יהיה מעשי בקרב.
[/QUOTE]
אז סמיילונונוטיטיס....
"אוקיי נידוראן, נצטרך לעבוד על המהלך הזה. בינתיים שב בצד קצת. תא ספירו!" אני אומר ומוציא את ספירו מהפוקרשת.
-
[QUOTE=LordAbizi;1135605]לי
"הוט הוט, טוס למעלה ממעל העשן כדי שתדע לאן הוא תוקף, ואז נסה להתחמק מזה ולתקוף בניקור!" אומר המאמן. מגבי מוציא את העשן מהפה שלו, ואף אחד מהצדדים לא רואה את השני. הוט-הוט טס מעלה. מגבי שולח לשם גחלת שפוגעת בחלקה. הוט-הוט טס מטה ומנקר את מגבי.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי" תשמש בגחלת על הוטוהוט"
-
[QUOTE=LordAbizi;1135605]
דוד
אבל אתה שוכח שפיג'י הוא המתגונן. אין לו מניע לתקוף אותך. אם הוא יראה שהוא לא מאויים, הוא יברח.
--
מאצ'ופ מתחמק מכמה מכות של פיג'י, ופיג'י רואה שמאצ'ופ לא מגיב. לכן פיג'י מתרחק באיטיות ממאצ'ופ, ומנסה לברוח.
[/QUOTE]
אני מתעצבן על עצמי "מאצ'ופ, רוץ אליו ותן לו מכה חזקה ככל שאתה יכול כך שיפול על האדמה. עכשיו" אני לוקח פוקרשת אחת ומחזיק אותה כך שאוכל לפתוח אותה במהירות.
-
[quote]אד
אתה עוקב אחריי המכשף בכישופייה עד שאתם מגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל לרצפה.
"רב המכשפים אוקוס אדוני, האיש הזה בא כדי לבקש פוקימון." אומר זה שהוביל אותך.
"אה.. זה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.[/quote]
"אני ארצה את הפוקימון צ'ארמנדר רב המכשפים אוקוס." אומר לאוקוס בנימוס.
-
דניס
אתה עכשיו מחוץ לעיר. שלטים יהיו רק ברגע שתגיע לעיר. לפעמים גם יש שלטים מחוץ לעיר, אבל כאן אין.
--
אתה חוזר על עקבותיך, והולך חזרה לעיר בארק. אתה חוזר דרך הכיכר המרכזית, מוצא את הסימבול של כישוף, ומגיע שוב לכישופייה.
מייק
זה כבר יותר טוב.
--
נידורן הולך לשבת קצת בצד, ואתה מוציא את ספירו מהפוקרשת.
לי
"הוטהוט, שרוט את מגבי עם ציפורני רגליך!" אומר המאמן. מגבי שולח שוב גחלות לכיוון הוט-הוט. הוט-הוט מתחמק מחלקן, אך מחלקן נפגע, מגיע אל מגבי, ומתחיל לשרוט אותו עם רגליו.
דוד
בנוגע לפוקרשת - בדרך כלל אני נותן רמז במהלך הקרב מתי אפשר לגמור אותו.
--
מאצ'ופ רץ אל פיג'י, ומכה בו בחוזקה. במהלך הפגיעה, פיג'י מספיק להכות במאצ'ופ עם כנפו. פיג'י מוטח על הרצפה רגעית.
אד
"כך יהיה." הוא אומר ומושיט יד אחת שלו קדימה. פוקרשת מתחילה לעוף מאחד הקירות לעברך, ונכנסת לסיבוב מעגלי סביבך. הוא מושיט גם את ידו השנייה וחמישה פוקרשתות נוספות עפות אליך מקיר אחר, וכולן מסתובבות סביבך.
"הנה הפוקרשת של צ'ארמנדר, וחמש פוקרשתות ריקות. קח אותן, ועשה בהן שימוש טוב." הוא אומר לך.
-
[quote=LordAbizi;1137232]דניס
אתה עכשיו מחוץ לעיר. שלטים יהיו רק ברגע שתגיע לעיר. לפעמים גם יש שלטים מחוץ לעיר, אבל כאן אין.
--
אתה חוזר על עקבותיך, והולך חזרה לעיר בארק. אתה חוזר דרך הכיכר המרכזית, מוצא את הסימבול של כישוף, ומגיע שוב לכישופייה.
[/quote]
אנקוש על הדלת ואשאל "סליחה, יש אפשרות לרפא פוקימון כאן?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1137232]
לי
"הוטהוט, שרוט את מגבי עם ציפורני רגליך!" אומר המאמן. מגבי שולח שוב גחלות לכיוון הוט-הוט. הוט-הוט מתחמק מחלקן, אך מחלקן נפגע, מגיע אל מגבי, ומתחיל לשרוט אותו עם רגליו.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " תשמש בגחלת בכול הכוח לך על הוט הוט"
-
[quote]אד
"כך יהיה." הוא אומר ומושיט יד אחת שלו קדימה. פוקרשת מתחילה לעוף מאחד הקירות לעברך, ונכנסת לסיבוב מעגלי סביבך. הוא מושיט גם את ידו השנייה וחמישה פוקרשתות נוספות עפות אליך מקיר אחר, וכולן מסתובבות סביבך.
"הנה הפוקרשת של צ'ארמנדר, וחמש פוקרשתות ריקות. קח אותן, ועשה בהן שימוש טוב." הוא אומר לך.[/quote]
"תודה רבה לך המכשף אוקוס!" אומר בשמחה למכשף ואקח את דבריי ואשים אותם בתיק, חוץ מהפוקרשת של צ'ארמנדר שממנו אוציא אותו ואגיד לו:"שלום לך צ'ארמנדר!אני המאמן החדש שלך אד!" ואושיט לו את ידי על מנת ללחוץ לו את ידו.
-
דניס
אחד המכשפים פותח את הדלת.
"כן, בעלות של מטבע ארד ניתן לרפא כאן פוקימונים." הוא אומר לך.
לי
"הוט-הוט, ניקור!" אומר המאמן. מגבי מנצל את הקרבה ושולח גחלת אל הוט-הוט ורובן פוגעות. הוט-הוט מיד מגיב ומנקר את מגבי.
אד
אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוקרשת, ואז המכשף שהוביל אותך פונה אליך,
"סלח לי, אך האם תוכל לערוך את הדיון הזה בחוץ? אין זה מן הראוי לבצע דברים כאלה בכישופייה." הוא אומר, ומתחיל לנוע לכיוון היציאה כדי ללוות אותך לשם.
-
[quote]אד
אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוקרשת, ואז המכשף שהוביל אותך פונה אליך,
"סלח לי, אך האם תוכל לערוך את הדיון הזה בחוץ? אין זה מן הראוי לבצע דברים כאלה בכישופייה." הוא אומר, ומתחיל לנוע לכיוון היציאה כדי ללוות אותך לשם.[/quote]
"סליחה אדוני המכשף." אסלח למכשף ולאחר מכן אומר לצ'ארמנדר "קדימה, חזור!", אחזיר אותו לפוקירשת שלו ואצא החוצה לתחילת המסע שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1137232]
מייק
זה כבר יותר טוב.
--
נידורן הולך לשבת קצת בצד, ואתה מוציא את ספירו מהפוקרשת.
[/QUOTE]
"אוקיי ספירו, אני המאמן שלך מייקל. עכשיו אתה יודע ניקור נכון? עכשיו, באותה דרך שאתה מרכז א הנארגיה בכנפיים שלך, תרכז את האנרגיה גם בקצוות של הכנפיים, ותתחיל להסתחרר כיד להשתמש בניקור מקדחה. " אני אומר לספירו,מקווה שהוא יצליח לבצע את המתקפה ניקור מקדחה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1138169]
לי
"הוט-הוט, ניקור!" אומר המאמן. מגבי מנצל את הקרבה ושולח גחלת אל הוט-הוט ורובן פוגעות. הוט-הוט מיד מגיב ומנקר את מגבי.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " שלח ערפיח ואז גחלת אל הואט הוט "