-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099552][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*רק שתדע אתה זכית בביצת פוקימון אם לא ידעת...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי אומרת לך:"הפוקימונים לא נפגעים מהקרינה הזו רק הם מרגישים עייפים יותר ונרדמים רק הפוקימונים האגדיים לא נרדמים מהקרינה הזו,אבל גם זה רק לאגדיים היותר חזקים לדוגמא סלבי,פיונה וכול אלה נרדמים,מקווה שעזרתי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ואתה רואה מאמן לוכד פיקאצ'ו בעזרת פוכדור כחול-לבן שבחלק הכחול שלו יש פסים עבים אדומים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לבאלבזור "בוא נלחם בוא"ואני ניגש אליו ושואל אותו "אחי רוצה קרב ?הבאלבזור שלי נגד הפיקאצו שלך?"אני אומר לבאלבזור להתכונן
------------------------
אני יודע שיש לי ביצה אבל מתי היא תבקע??
-
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*עוד מעט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"כן למה לא בכיף,אני רוצה לבדוק את היכולות של הפיקאצ'ו החדש שלי,הוא היה קשה תפיסה,בגלל זה תפסתי אותו בעזרת גרייטבול ולא פוכדור רגיל,טוב אני אשתמש בפיקאצ'ו שלי ואתה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת לוחצת לך את היד היא אומרת לך:"כנראה שאני צריכה לעבוד על ההגנה בעיקר ולא על ההתקפה" היא מחזירה את צ'יקוריטה היא ממשיכה לדרכה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"טוב רוצה שנהיה שותפים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שלך מסתכל בחיוך די נחמד,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה נינדורן זכר מסתכל עליך ועל פיקאצ'ו,אתה רואה שהוא מסתכל על פיקאצ'ו די בכעס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099621][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*עוד מעט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"כן למה לא בכיף,אני רוצה לבדוק את היכולות של הפיקאצ'ו החדש שלי,הוא היה קשה תפיסה,בגלל זה תפסתי אותו בעזרת גרייטבול ולא פוכדור רגיל,טוב אני אשתמש בפיקאצ'ו שלי ואתה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת לוחצת לך את היד היא אומרת לך:"כנראה שאני צריכה לעבוד על ההגנה בעיקר ולא על ההתקפה" היא מחזירה את צ'יקוריטה היא ממשיכה לדרכה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"טוב רוצה שנהיה שותפים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שלך מסתכל בחיוך די נחמד,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה נינדורן זכר מסתכל עליך ועל פיקאצ'ו,אתה רואה שהוא מסתכל על פיקאצ'ו די בכעס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אמרתי לך אני אשתמש בבאלבזור שלי"אני אומר ושלח את באלבזור קדימה "בגלל שאתה רוצה לבדוק את יכולות הפוקימון שלך תתחיל אתה ראשון טוב?"אני אומר לו ומתכונן לקרב ושולף תפוקדע לבדוק על הפיקאצו הזה שלו
-
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע שלך מצפצף ואומר לך:"פיקאצ'ו,פוקימון העכבר החשמלי,פיקאצ'ו הוא הפוקימון היחידי שיכול ללמוד מכת וולט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו של היריב משתמש במתקפת מכת ברק שמפספסת את באלבזור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב שלך נגד המאמן המסתורי מתחיל,באלבזור נגד פיקאצ'ו!
[/SIZE]
[/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE]Gallade
המאמנת לוחצת לך את היד היא אומרת לך:"כנראה שאני צריכה לעבוד על ההגנה בעיקר ולא על ההתקפה" היא מחזירה את צ'יקוריטה היא ממשיכה לדרכה.
המאמן אומר לך:"טוב רוצה שנהיה שותפים?".[/QUOTE]
[I]אני רציתי שותפה...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, איך קוראים לך? לי תומר" אגיד לשותף החדש שלי, ואז אשים בדרכי את פיפלאפ על הראש שלי (כמו שדון שמה את פיפלאפ שלה על הראש שלה :nose_pick:)
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה תקבל שותפה אל תדאג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אני ג'ון,די מוזר שפיפלאפ שלך הביס צ'יקוריטה אבל לא ניצח טוטודייל נכון,אבל לא נורא עוד קצת הפוקימונים שלנו יתפתחו תחשוב על זה אמפוליון ופרליגטור בלתי מנוצחים יחד עם עוד חמישה פוקימונים חזקים מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון הפך להיות השותף שלך![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE]Gallade
*אתה תקבל שותפה אל תדאג.
המאמן אומר לך:"אני ג'ון,די מוזר שפיפלאפ שלך הביס צ'יקוריטה אבל לא ניצח טוטודייל נכון,אבל לא נורא עוד קצת הפוקימונים שלנו יתפתחו תחשוב על זה אמפוליון ופרליגטור בלתי מנוצחים יחד עם עוד חמישה פוקימונים חזקים מה דעתך?".
ג'ון הפך להיות השותף שלך! [/QUOTE]
יהיה לי איתה רומן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"רעיון טוב, בוא נמשיך במסע כדי לתפוס 5 פוקימונים חזקים!" אגיד לג'ון ואז אמשיך איתו ועם פיפלאפ אחר חיפוש פוקימון טוב לתפיסה.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אולי כן ואולי היא תהיה עם ג'ון [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]XD[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שג'ון מוציא את טוטודייל שלו והוא שם אותו על הכתף שלו,אתה וג'ון ממשיכים בדרככם,אתם רואים את המאמנת עם הצ'יקוריטה מאמנת אותה,אתה שומע אותה אומרת:"תקשיבי הפסדת גם לטוטודייל וגם לפיפלאפ היום וזה לא טוב,אני רוצה שתשתמשי במתקפת קרן סולארית!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099644][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אולי כן ואולי היא תהיה עם ג'ון [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]XD[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שג'ון מוציא את טוטודייל שלו והוא שם אותו על הכתף שלו,אתה וג'ון ממשיכים בדרככם,אתם רואים את המאמנת עם הצ'יקוריטה מאמנת אותה,אתה שומע אותה אומרת:"תקשיבי הפסדת גם לטוטודייל וגם לפיפלאפ היום וזה לא טוב,אני רוצה שתשתמשי במתקפת קרן סולארית!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"בוא נמשיך ג'ון..." אגיד לג'ון ואז אמשיך עם ג'ון או בלי ג'ון במסע להיות אלוף ליגת ג'וטו.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*הואן לא ג'וטו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]אתה וג'ון ממשיכים לכיוון העיר פטלבורג,לאחר כמה דקות של הליכה אתה רואה שלט שבו כתוב:"העיר פטלבורג,בעיר יש דוג'ו למאמנים,מכון העיר וכול מה שצריך להיות בעיר נורמאלית" ג'ון אומר לך:"קדימה בוא נלך למכון!".[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099656][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*הואן לא ג'וטו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]אתה וג'ון ממשיכים לכיוון העיר פטלבורג,לאחר כמה דקות של הליכה אתה רואה שלט שבו כתוב:"העיר פטלבורג,בעיר יש דוג'ו למאמנים,מכון העיר וכול מה שצריך להיות בעיר נורמאלית" ג'ון אומר לך:"קדימה בוא נלך למכון!".[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/QUOTE]
[I]אני בחרתי ג'וטו, לא הואן, תבדוק אפילו...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי ג'ון!" אגיד לג'ון "אבל רגע אני רוצה לרפאות את פיפלאפ!" אוסיף ואז ארוץ למרכז הפוקימונים וארפא את פיפלאפ שלי.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099629][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע שלך מצפצף ואומר לך:"פיקאצ'ו,פוקימון העכבר החשמלי,פיקאצ'ו הוא הפוקימון היחידי שיכול ללמוד מכת וולט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו של היריב משתמש במתקפת מכת ברק שמפספסת את באלבזור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב שלך נגד המאמן המסתורי מתחיל,באלבזור נגד פיקאצ'ו!
[/SIZE]
[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקי באלבאזור!תירה עליו כדור אנרגיה!"אני צועק לבאלבזור בהתרגשות לקראת הקרב הראשון שלנו ביחד ואני ממשיך לחפש דברים על פיקאצו איזה חולשות יש לו .
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099505]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*אז אני מוציא אותך מההקפאה ומכניס אותך למיקרו [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][תתעלם מהחלק האחרון של המיקרו].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והרטטה הזוהר נלחמים זה נגד זה בסוף הקרב הרטטה הזוהר בורח ולך יש שריטה ביד השמאלית שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון מעבדת הפרופסור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
לא תתפוס אותיי, ננה בננה~
-------------
'יצור מעצבן' אחשוב לעצמי ואלטף את השריטה בידי השמאלית למרות שאני יודע שזה לא ירגיע את הכאבים, 'טוב, אני צריך להמשיך' אחשוב לעצמי ואלך בצעדים מהירים לכיוון מעבדת הפרופסור, 'החיוך של היום הראשון של המסע שלי לא יהרס רק בגלל רטטה קטן' אחשוב לעצמי ואראה את מעבדת הפרופסור מולי.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099530][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]המדען אומר לך:"סינדווקויל הוא בחירה מצוינת!הפוקימון הראשון שלי היה גם סינדווקויל,עכשיו הוא כמובן טייפלוז'ן חזק במיוחד,אבל הוא שייך לאחי הקטן,אני עכשיו משתמש בפוקימוני רוח בעיקר,בהצלחה במסע" הוא נותן לך חבילה חומה והוא אומר לך:"פה יש את כול מה שאתה צריך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תודה רבה" אענה לו בעודי לוקח את החבילה "להתראות"
אני מוצא מקום מוצל, מתיישב ופותח בו את החבילה.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099536][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור אוק מחייך אליך,מוציא פוכדור מהכיס שלו הוא נותן לך אותו ואומר לך:"הנה הטרטוויג שלך,חכה דקה אני אביא לך את החבילה של מה שאתה צריך למסע שלך" בזמן שאתה מוציא את טרטוויג שלך,אחרי כמה שניות פרופסור אוק חוזר אליך ונותן לך חבילה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"מה יש בתוך החבילה הזו פרופסור?" אגיד בחיוך
'וואו אני לא מאמין שסוף סוף יש לי פוקימון משלי'