-
ג'ון-
אתה פותח את הפוקידע "קוולפיש- פוקימון הבלון. קולפיש ידוע בשל יכולתו לשלוח עשרות קוצים רעילים מגופו על ידי שתיית מים רבים ככל האפשר." בנוסף הפוקידע מראה לך תמונה שונה שלו [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/84/Spr_5b_211.png[/IMG]. "באמת?" היא שואלת ומציצה מאחורי קוולפיש המגן עליה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1128604]ג'ון-
אתה פותח את הפוקידע "קוולפיש- פוקימון הבלון. קולפיש ידוע בשל יכולתו לשלוח עשרות קוצים רעילים מגופו על ידי שתיית מים רבים ככל האפשר." בנוסף הפוקידע מראה לך תמונה שונה שלו [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/84/Spr_5b_211.png[/IMG]. "באמת?" היא שואלת ומציצה מאחורי קוולפיש המגן עליה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"נשבע לך, אני לא באתי להציק לך או להרוג אותך, באתי לעזור לה." אומר לה ואז אשיט את ידי לעברה.
-
ג'ון-
"או..אוקי" היא אומרת ומחזירה את הפוקימון שלה לפוקדור שלו. "מהה שמך?" היא שואלת ובוכה את דמעותיה מהעיניים.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1128639]ג'ון-
"או..אוקי" היא אומרת ומחזירה את הפוקימון שלה לפוקדור שלו. "מהה שמך?" היא שואלת ובוכה את דמעותיה מהעיניים.
מה תעשה?[/QUOTE]
"ג'ון..." אומר לה ואז אסתכל אליה בתהדמה, "למה את בוכה?" אשאל אותה בגלל שאני רוצה לעזור.
-
ג'ון-
"חבורה של אנשים לבושים בלבן חטפו אותי... הם ניסו להקריב אותי!" היא אומרת וחוזרת ליילל. "בשנייה האחרונה הצלחתי לברוח מהם בגלל שהם שמעו רעש מאחד השיחים. עברו כמה שעות מאז אבל אני פוחדת שהם יחפשו אותי" היא אומרת בבכי "תוכל לעזור לי לצאת מפה?" היא שואלת בחיוך נבוך ומושכת באפה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1128680]ג'ון-
"חבורה של אנשים לבושים בלבן חטפו אותי... הם ניסו להקריב אותי!" היא אומרת וחוזרת ליילל. "בשנייה האחרונה הצלחתי לברוח מהם בגלל שהם שמעו רעש מאחד השיחים. עברו כמה שעות מאז אבל אני פוחדת שהם יחפשו אותי" היא אומרת בבכי "תוכל לעזור לי לצאת מפה?" היא שואלת בחיוך נבוך ומושכת באפה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"ברור!" אומר לה ואז ארים אותה כדי לעזור לך ואז אנסה בעזרת לחפש דרך יציאה כדי לקחת אותה למרכז הפוקימונים.
-
ג'ון-
אתה מרים אותה בעדינות "אוי איזו טיפשה אני. אני מייגן" היא אומרת בחיוך נבוך ושניכם מתחילים לחפש באזור מרכז פוקימונים. אבל רק שיחים ועצים בכל מקום. אחרי שעתיים של נדנודים ברחבי היער אתם מבחינים בבקתה הושכנת לה בקרחת יער. "נראה לך שזה בטוח?" היא שואלת אותך במעט היסוס "לא נראה לי שמישהו חי פה" מוסיפה ומחילה להקדם לשם.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1128054]
סם-
נסה להגיב יותר (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ריהורן נשאר עומד והודף את זיגזגון הקטן לאחור מבלי מאמץ, ויוצא ישר עם מתקפת קרן קטלנית המחסלת את זיגזגון על המקום.
זיגזגון מתעלף.
מה תעשה?[/QUOTE]
טוב
"יפה ריהורן" אשבח אותו ואביט בזיגזגון, "קדימה בוא נמשיך" אומר לריהורן ואמשיך ללכת איתו בשביל
-
סם-
אתה ממשיך בדרכך בדרך הפתוחה ולא מבחין בשום דבר. כעבור עשר דקות של הליכה אתה מבחין בפוקימון קטן בין השיחים מתהלך לו בשקט.
אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שזה ווידל- [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/96/Spr_5b_013.png[/IMG].
מה תעשה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1128387]
תומאס-
"ומי אתה בדיוק?" שואל הבחור "קצת כבוד למנהיג המכון וולי!" קורא הבחור, המתגלה כהמנהיג. ארון נגש אליך "תתנהג יפה כי הוא חבר טוב שלי" לוחש לך ארון במעט עצבנות.
"אז אני מניח שבאת לאתגר אותי. נכון?" הוא שואל בבוז וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא, מה שנראה כמו כדור פרווה ענקי וכחול [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f9/Spr_5b_446.png[/IMG] "זהו קרב של שניים על שניים ורק לך מותר להחליף ברור?" שואל אותך וולי.
מה תעשה?[/quote]
"כן... מצטער על ההתנהגות שלי" אני אומר במבט מתנצל לכיוונו של וולי. אני מוציא את הפוכדור של ספירו ואלקיד מכיסי ומביט בהם "אני בוחר בך, ספירו!" אני קורא ומוציא אותה החוצה. אני בודק בפוקדע מיהו הפוקימון שמולי "בסדר ספירו, בוא נתחיל עם ניקור!" אני מצווה עליה.
-
תומאס-
אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא מאנצ'לקס- הפוקימון האכלן הקטן.
"מאנצ'לקס מטרונום!" קורא וולי ומאנצ'לקס מתחיל להזיז את ידיו לצדדים ומתוכן יוצא כדור אנרגיה- ירוקה כחולה והוא שולח את כדור האנרגיה בדיוק על ספירו ופוגע בה חזיתית. ספירו ממשיכה בדרכה ומשתמשת בניקור על מאנצ'לקס המגן על עצמו בעזרת ידיו.
"מאנצ'לקס עכשיו דחיפה!" קורא וולי ומאנצ'לקס רץ במהירות לעברה של ספירו.
מה תעשה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1128929]תומאס-
אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא מאנצ'לקס- הפוקימון האכלן הקטן.
"מאנצ'לקס מטרונום!" קורא וולי ומאנצ'לקס מתחיל להזיז את ידיו לצדדים ומתוכן יוצא כדור אנרגיה- ירוקה כחולה והוא שולח את כדור האנרגיה בדיוק על ספירו ופוגע בה חזיתית. ספירו ממשיכה בדרכה ומשתמשת בניקור על מאנצ'לקס המגן על עצמו בעזרת ידיו.
"מאנצ'לקס עכשיו דחיפה!" קורא וולי ומאנצ'לקס רץ במהירות לעברה של ספירו.
מה תעשה?[/quote]
"מהר ספירו, השתמשי בריקוד נוצות כדי לנסות לבלום אותו, ועברי מיד למתקפת זעם! קדימה!" אני קורא לעברה 'ואו, יש לו מאנצל'קס קשוח' אני חושב לעצמי
-
[quote=Ritsuka Kun;1128312]אדם-
אתה מלטף את באנירי והיא מחבקת את רגלך בחיבה עזה. אתה קורא לאברה ולשרומיש המגיעים במהירות לעברה אבל באנרי קופצת מולך ומושיטה את ידיה קדימה בתנועת הגנה עליך ויוצרת מחסום אנרגיה( Protect) הנועד להגן עליך מהם. באנירי מסתכלת עליך מלמטה ונראית מרוצה מעצמה שהצליחה להדוף אותם ממך.
מה תעשה?
[/quote]
"זה בסדר באנירי הם הפוקימונים שלי תני להם לעבור" אגיד בחיוך ואקום כדי לעזור להם
"באנירי אנחנו מתאמנים לקראת קרב המכון את רוצה לעזור לנו?" אשאל בחיוך
-
תומאס-
ספירו מתחילה לפזר נוצות ולרקוד ביניהן ומאנצ'לקס מתבלבל בין כל הנוצות ופוגע ברצפת הספוג ונותר חשוף למתקפת הזעם של ספירו ונפגע ארבע פעמים!
"מאנצ' השתמש במטרונום שוב!" קורא וולי ומאצנלקס מתחיל לנער את ידיו ויוצר רוח מערבולת ולפתע אלקיד יוצא למגרש במקום ספירו.
"מאנצ' עכשיו כשהם עוד מבולבלים ליקוק!" קורא וולי והמאנצ'לקס שלו רץ לכיוונו של אלקיד כשלשונו בחוץ.
מה תעשה?
אדם-
באנרי מחייכת ברצון ומורידה את מסך ההגנה שלה ומחייכת לשרומיש ואברה. ואז קופצת במקום מוכנה לקרב.
מה תעשה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1129103]אדם-
באנרי מחייכת ברצון ומורידה את מסך ההגנה שלה ומחייכת לשרומיש ואברה. ואז קופצת במקום מוכנה לקרב.
מה תעשה?[/quote]
"טוב כולם לעמדות!" אצעק ואחזיר את כולם לעמדות והוסיף את באנירי למבנה
"אוקיי בוא נעשה את זה עוד פעם,אברה תשתמש בכוח חבוי ותשתמש בבילבול כדי לשלוט בו ולשלוח אותו לשרומיש, שרומיש את תספוג את האנרגיה באמצעות ספיגה ואז תשגר אותה החוצה באמצעות אגרוף ניקוז היישר לבאנירי, באנירי את תתחמקי מזה כדי שזה לא יפגע בך בסדר?" אשאל אותםם בכדי לוודא אם זה ברור