-
[QUOTE=CrashRide;1160416]זה שהיא לא בין המועדפות עליי זה לא אומר שאני לא אוהב אותה. אני אוהב כל סוג של מוזיקה, בתנאי שהיא נעשת טוב. המועדפים שלי הם רוק וג'אז על סוגיהם השונים.
עריכה- מה גם, שזאת הייתה ביקורת מוזיקלית. ואת זה מוזיקאי נורמלי, גם אם הוא שונא מזרחית, היה יכול לתת כזאת.[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]שמעת את 2 ההקלטות שלי? יש אחת לשירים 'חלום, מטאדור' ואחת לשיר 'בלילותי' שזה שיר שקט.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=YoRt3m;1160418][B][COLOR="Blue"]שמעת את 2 ההקלטות שלי? יש אחת לשירים 'חלום, מטאדור' ואחת לשיר 'בלילותי' שזה שיר שקט.[/COLOR][/B][/QUOTE]
שמעתי רק הראשונה, שהייתה ממש טובה. אני אמצא זמן בזמן הקרוב ואקשיב גם לשנייה. תגיד, ניסית פעם לכתוב מוזיקה בעצמך?
-
[QUOTE=CrashRide;1160419]שמעתי רק הראשונה, שהייתה ממש טובה. אני אמצא זמן בזמן הקרוב ואקשיב גם לשנייה. תגיד, ניסית פעם לכתוב מוזיקה בעצמך?[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]כתבתי 3 שירים ופרסמתי אותם בספרות. [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=YoRt3m;1160422][B][COLOR="Blue"]כתבתי 3 שירים ופרסמתי אותם בספרות. [/COLOR][/B][/QUOTE]
לפני הרבה זמן...? כי השירים היחידים שראיתי היו של ארווין, היו גם קצת של יובל... אני חושב להוציא מהמגרה כמה שירים ולפרסם... כדאי לי?
-
[QUOTE=CrashRide;1160424]לפני הרבה זמן...? כי השירים היחידים שראיתי היו של ארווין, היו גם קצת של יובל... אני חושב להוציא מהמגרה כמה שירים ולפרסם... כדאי לי?[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]אם אתה מתכוון להשתמש בהם בעתיד אם בשבילך אם בשביל למכור עדיף לך לא.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=YoRt3m;1160426][B][COLOR="Blue"]אם אתה מתכוון להשתמש בהם בעתיד אם בשבילך אם בשביל למכור עדיף לך לא.[/COLOR][/B][/QUOTE]
צודק... אני אשאר עם כתיבת סיפורים...
חוץ מלשיר, אתה גם מנגן במשהו? אני רוצה להחיות פרויקט שנטשתי מזמן, בגלל שלא היו אנשים. ואני צריך בשביל זה אנשים שמנגנים.
-
[QUOTE=CrashRide;1160428]צודק... אני אשאר עם כתיבת סיפורים...
חוץ מלשיר, אתה גם מנגן במשהו? אני רוצה להחיות פרויקט שנטשתי מזמן, בגלל שלא היו אנשים. ואני צריך בשביל זה אנשים שמנגנים.[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]לא. רק שר. [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=YoRt3m;1160430][B][COLOR="Blue"]לא. רק שר. [/COLOR][/B][/QUOTE]
הממ, באסה. רוב אלה שמנגנים כבר פרשו...
אגב, מי זאת ניצן?
-
-
[quote=אין על פוקימון;1160432]מישהוא פה לומד פסנתר?[/quote]
למדתי פעם, זה עוזר?
-
[QUOTE=CrashRide;1160431]הממ, באסה. רוב אלה שמנגנים כבר פרשו...
אגב, מי זאת ניצן?[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]מנהלת ראשית שהייתה פה בעבר.
[url]http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=9[/url][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=YoRt3m;1160434][B][COLOR="Blue"]מנהלת ראשית שהייתה פה בעבר.
[url]http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=9[/url][/COLOR][/B][/QUOTE]
אה... היא הבת הראשונה שאני מכיר שאוהדת את ריאל מדריד :)
וואי,הפורום הזה לא כזה זקן כמו שחשבתי, חשבתי שהוא קיים כבר 10 שנים, משהו כזה...
-
[QUOTE=CrashRide;1160433]למדתי פעם, זה עוזר?[/QUOTE]
אני לומד ואני ממש טוב! בהתחלה הכריחו אותי ואז הייתה לי אהבה טבעית להגיע לשיעור,
דרך אגב היום התחלתי ללכת לרכוב על סוסים :)
-
[quote=אין על פוקימון;1160436]אני לומד ואני ממש טוב! בהתחלה הכריחו אותי ואז הייתה לי אהבה טבעית להגיע לשיעור,
דרך אגב היום התחלתי ללכת לרכוב על סוסים :)[/quote]
באמת? גדול! מגניב שאתה רוכב על סוסים. אגב, אתה תוכל לעזור לי בפרויקט שאני מרים...?
-
[QUOTE=CrashRide;1160435]אה... היא הבת הראשונה שאני מכיר שאוהדת את ריאל מדריד :)
וואי,הפורום הזה לא כזה זקן כמו שחשבתי, חשבתי שהוא קיים כבר 10 שנים, משהו כזה...[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]4 שנים וחודש.[/COLOR][/B]