מה הם חושבים שהוא פדופיל? :oing:
חחח, פדופיל לא היה משקיע את כל זמנו במתי"ם.
והוא גם חבר [לפורום] שלי.
Printable View
מה הם חושבים שהוא פדופיל? :oing:
והוא גם חבר [לפורום] שלי.
יואב אתה לא יודע על מי אנחנו מדברים ובאיזה הקשר....
אחרי כל זה אני רוצה להגיד לך שכן, יש לך פה אנשים (ילדים) שמעריכים אותך וחבל להם שאתה פורש גמו לי, לעומר ולעוד מלא... ואני בטוח בזה!
חזרתי! ראיתי סרט! בטלויזיה..
ו.. מה חדש? עדיין משעמם לי...
[QUOTE=CrashRide;1172909]אוקיי, אני הולך, אני לא מוכן להיות פה כשמשמיצים את אחד החברים הכי טובים שלי.[/QUOTE]
מי משמיץ את מי?
[QUOTE=KillerBee;1172910]מזהים דיבור של פדופיל למשל ליאור גם שדיברנו במסן הוא אפילו לא הזכיר משהו על חיים אישיים, גם אני לא >< זה מראה שהוא לא פדופיל ולא לא נראלי ששנה שלמה הוא מנסה לשטות בי[/QUOTE]
מה הקשר? O:
[QUOTE=buizel שולט;1172911]לא משנה אלון...
סתם שאלה, ממה זה התחיל?
ושקד זה לא אני שקשה קליטה.... אלא אתה בגלל שאתה לא מצליח להפנים שכן, כן אפשר שיהיה לך חבר טוב דרך האינטרנט.... לא משנה כמה הסברים אני נותן לך אתה לא מוכן לקבל דעה שונה משלך.
הוא היחיד שאני מאמין לו (וגם לרותם יש לי סיבה אבל אני לא אומר) מהפורום. עם השאר אני פשוט זורם כי הם חברי פורום וכיף לדבר איתם.
אגב כשאני עורך קרב נגד מישהו בds ושם מיקרופון ושומע שיש לו קול שעוד לא השתנה אני מאמין שהוא לא פדופיל בן 58 גם כי למה שלפדופיל יהיה פוקימון וds והוא עוד ידע לשחק בזה?[/QUOTE]
הוא לא חבר אמיתי, הוא חבר לשיחה, זו הגדרה יותר מתאימה..
ואני מקבל את הדעה שלך, אני פשוט שולל אותה ולא תומך בה, אני לא קיר לבנים שלא מפנים כלום..
אני לא אעשה שיחה קולית עם מישהו מסיבה אחת, הוא יהיה חירש, קול שהשתנה של בן 17 לא נעים לאוזן.
ויש אנשים זקנים עם DS ופוקימונים, במיוחד ביפן.
נדב הוא בטוח פדופיל
עמית תמיד ישעמם לך..
עוד מעט הקדשה.
[QUOTE=KillerBee;1172913]אתה תזרום איתם גם אם יתגלה שהם רוצים לאנוס אותך?[/QUOTE]
זה יהיה פרדוקס מוזר...
אם אתה תגרום לי לא להאמין להם בגלל שאני לא מכיר אותם, למה שאני יאמין לך שאני לא מכיר אותך?
[QUOTE=KillerBee;1172921]נדב הוא בטוח פדופיל[/QUOTE]
לא
הסקס שעשינו הוא בהסכמה מלאה, הוא לא אנס אותי או משהו
ההקדשה מתקרבת.
כן.. זה נכון...
מה? לכם לא משעמם?
יש! אני מיוחד! Xd
למען האמת עמית.
גם לי משעמם, אבל לא תמיד D;
[QUOTE=ZiGzAg;1172918]מה הם חושבים שהוא פדופיל? :oing:
והוא גם חבר [לפורום] שלי.[/QUOTE]
פדופיל היה עושה הכל כדי לאנוס קטין..
[QUOTE=buizel שולט;1172923]זה יהיה פרדוקס מוזר...
אם אתה תגרום לי לא להאמין להם בגלל שאני לא מכיר אותם, למה שאני יאמין לך שאני לא מכיר אותך?[/QUOTE]
עידן נדב רוצה לאנוס אותך לך אליו הביתה תזרום!
עמית למה אתה אוהב את אמפארוס?
אני תמיד כמעט! D:
ומזל טוב!!!
על העוד מעט הקדשה!! D:
אמ... לא יודע...
אני.. אני פשוט מרגיש שהוא - הוא מדבר אלי....
סתם... תאמת... אין לי מושג... O_o
אני סתם אוהב אותו.. D=