שם משתמש-scizor-x
שם במשחק-קווין
גיל במשחק-23
סוג מכשף-מים
חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
כסף-500 מטבעות קסם.
רמת קסם-1
הערות:להירשם
Printable View
שם משתמש-scizor-x
שם במשחק-קווין
גיל במשחק-23
סוג מכשף-מים
כסף-500 מטבעות קסם.
רמת קסם-1
הערות:להירשם
[QUOTE]SnoopyDisco
*אמרתי בהתחלה שזה שילוב של יוגי הו,פוקימון וקסמים.
אתה משתמש בחרב חשמל על האביר החשמלי אך האביר אינו מרגיש את זה בכלל,אתה שומע את הלנה אומרת לך:"אסור לך להשתמש בכשפים אחרים על האביר,אבל אתה יכול לעשות כשפים על החרב".[/QUOTE]
"הממ.." אומר ואנסה להשתמש בכדור חשמלי על החרב.
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon Man
[/U][/B][FONT=Arial]ג'ון צוחק ואומר:"מה פתאום לבד,לך יש אותי,לי יש אותך,אנחנו לי לבד,זה ליד המדבר,שליד האגם שליד היער שבו אנחנו נמצאים" אתה וג'ון קמים מהסלעים שבו אתם יושבים,אתה זזים לכיוון האגם הקפוא.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'זה יהיה קשה..' אחשוב בליבי בחשש. "כמה זמן זה להגיע לשם? שלא שיעשו משהו לג'נט.." אומר לו בדאגה לג'נט ומה קורה איתה עכשיו.
[QUOTE=Primo;1190186][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתם ממשיכים בדרככם,אתה רואה שאתם יצאתם מהיער ונכנסתם לשטח של האגם הקפוא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הקרח נשבר בחמישה מקומות שונים,בכול מקום יוצא ראש של חיה,אתה שומע את אלקטריק אומר:"הידרה מחומשת!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הבטחתי קיימתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
חתיכת מעצבן P:
"וואו! אני חייב ללכוד את הדבר הזה! " אני אורמ בהתלהבות ושולף קלף מתוך החפיסה,מקווה שזה קלף טוב.
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*זו אשמתך,לא שמת אותי ראשון בהקדשה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף מחפיסה אתה רואה שזה הגנת טבע,אתה רואה שיוצא מהאגם דגיג קטן בתור מגן,אתה רואה שהראש החמישי מימין [השמאלי ביותר]תופס את ההגנה שלך ואוכל אותה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק אומר לך:"אנחנו במלכודת" אתה רואה חומת קרח נסגרת מסביב עליכם ומסביב להידרה חמשת הראשים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"יש סיכוי שהמכשף האפל הרג אותה,או כלא אותה,או מענה אותה,או שהיא בכלל עכשיו מכשפת אש אפלה תחת לחש שליטה מוחית של המכשף האפל,כול אפשרות גרועה" די במהירות אתם מגיעים לאגם הקפוא,אתה רואה יצור לבן עם עיניים שחורות מתקרב אליכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בכדור חשמלי על החרב החשמלית שעפה מהיד שלך,אתה רואה שהעיניים של האביר משתנות לאדומות,הוא שולף חרב משלו ומתכונן להתקפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Primo;1190212][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*זו אשמתך,לא שמת אותי ראשון בהקדשה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף מחפיסה אתה רואה שזה הגנת טבע,אתה רואה שיוצא מהאגם דגיג קטן בתור מגן,אתה רואה שהראש החמישי מימין [השמאלי ביותר]תופס את ההגנה שלך ואוכל אותה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק אומר לך:"אנחנו במלכודת" אתה רואה חומת קרח נסגרת מסביב עליכם ומסביב להידרה חמשת הראשים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אתה היית בראשונים שאני מקדיש להם :)
"אוקיי,זה הזמן לעוד קלף!" אני אומר בזעם ומנסה לחשוב מה לעזאזל יכול לחלץ אותי מהמלכודת,עם או בלי אלקטריק ולהביוס.
[/U][/B][FONT=Arial]ג'ון אומר לך:"יש סיכוי שהמכשף האפל הרג אותה,או כלא אותה,או מענה אותה,או שהיא בכלל עכשיו מכשפת אש אפלה תחת לחש שליטה מוחית של המכשף האפל,כול אפשרות גרועה" די במהירות אתם מגיעים לאגם הקפוא,אתה רואה יצור לבן עם עיניים שחורות מתקרב אליכם.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אעצור לפני האגם הקפוא ואעצור גם את ג'ון. אביט על היצור בשקט ואהיה מוכן לשלוף קלף, מוכן לכל מצב.. "ג'ון! תזהר!" ארתיע אותו ואצביע על היצור הלבן.
[QUOTE]
SnoopyDisco
אתה משתמש בכדור חשמלי על החרב החשמלית שעפה מהיד שלך,אתה רואה שהעיניים של האביר משתנות לאדומות,הוא שולף חרב משלו ומתכונן להתקפה.
[/QUOTE]
"מה קורה פה?" אשאל את עצמי וארוץ אל החרב שלי.לאחר מכן אתקוף את האביר עם החרב שלי ואשתמש בעוד קלף עליה.
שם משתמש-anubis
שם במשחק-.דרו ארון
גיל במשחק-30
סוג מכשף-אויר(מעדיף מים אבל בסדר :))
כסף-500
רמת קסם-1
הערות:
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלהביוס ואלקטריק משלבים כישופים שוב ושוב בשביל להוריד את הראשים של ההידרה,כעבור כמה דקות נשאר רק ראש אחד,אתה רואה שלהביוס,למרות שהוא נראה מכשף חזק ועמיד,הוא מתמוטט אלקטריק אומר לך:"אני יעזור ללהביוס,תשמיד את הראש האחרון!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמתקרב אליכם מכשף זקן,אתה רואה שיש לו שיער דליל לבן וזקן ארוך ולבן,אתה רואה שעיניו שקועות ושחורות,הוא אומר לכם:"סלחו לי מכשפים צעירים,אתם יודעים איפה נמצאת ממלכת האור?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר אומר לך:"כשהאביר רואה את יריבו חשוף הוא מתכונן להתקפה,אומנם זה לא מעשה הוגן אך אבירי יסוד ויצורי יסוד הם סוג של גלמים חסרי שכל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE]
SnoopyDisco
מאסטר טנדר אומר לך:"כשהאביר רואה את יריבו חשוף הוא מתכונן להתקפה,אומנם זה לא מעשה הוגן אך אבירי יסוד ויצורי יסוד הם סוג של גלמים חסרי שכל".[/QUOTE]
"חכה, אתה בצד שלי!" אומר לאביר שלי ואנסה להשתמש בקלף שליטה במזג האוויר על החרב שלי.
[QUOTE=Primo;1190832][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלהביוס ואלקטריק משלבים כישופים שוב ושוב בשביל להוריד את הראשים של ההידרה,כעבור כמה דקות נשאר רק ראש אחד,אתה רואה שלהביוס,למרות שהוא נראה מכשף חזק ועמיד,הוא מתמוטט אלקטריק אומר לך:"אני יעזור ללהביוס,תשמיד את הראש האחרון!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אין בעיות!" אני אומר בביטחון ושולף עוד קלף מהחפיסה שלי,מתפלל לקלף טוב שיכול לחסל את ההידרה.
[quote=Primo;1184083][SIZE=3][COLOR=#ff0000]"יש חמש מקומות שמורים וכולם תפוסים,אי אפשר להירשם!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מה לא ברור בזה?יש רק עוד מקום אחד,ברוח והוא שייך למשתמש Pooh[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]התחלה:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]השמש של יום חדש זרחה על ממלכת האור,יצאת מביתך,חפיסת הלחשים אצלך,את\ה מוכן\ת לכול אחד שיבוא,אתם מטיילים קצת בעיר ולפניך המדרגות לממלכת העננים ושביל ליער המכושף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ציפור טרף גדולה,כנראה נשר טס לכיוון ממלכת השמיים ואילו גובלין קטן עם תיבת קסם מתגנב לו ליער המכושף.[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני עוקב אחרי הגובלין. "מה הוא עושה שם" אחשוב לעצמי. ואתגנב בשקט לעברו.
[QUOTE=Primo;1184083][SIZE=3][COLOR=#ff0000]"יש חמש מקומות שמורים וכולם תפוסים,אי אפשר להירשם!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מה לא ברור בזה?יש רק עוד מקום אחד,ברוח והוא שייך למשתמש Pooh[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]התחלה:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]השמש של יום חדש זרחה על ממלכת האור,יצאת מביתך,חפיסת הלחשים אצלך,את\ה מוכן\ת לכול אחד שיבוא,אתם מטיילים קצת בעיר ולפניך המדרגות לממלכת העננים ושביל ליער המכושף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ציפור טרף גדולה,כנראה נשר טס לכיוון ממלכת השמיים ואילו גובלין קטן עם תיבת קסם מתגנב לו ליער המכושף.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני מחליט לעקוב אחרי הגובלין ולראות מה יש לו שם
[/U][/B][FONT=Arial]אתה רואה שמתקרב אליכם מכשף זקן,אתה רואה שיש לו שיער דליל לבן וזקן ארוך ולבן,אתה רואה שעיניו שקועות ושחורות,הוא אומר לכם:"סלחו לי מכשפים צעירים,אתם יודעים איפה נמצאת ממלכת האור?".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אתלבט לעצמי 'יכול להיות שהוא מתחזה, ורוצה להזיק לממלכת האור.. אולי הוא ממלכת האופל.' אסיק לעצמי בזהירות.
"לא, אני לא יודע.. אתה יודע איפה ממלכת האופל?" אשאל אותו בהתחמקות משאלתו.