-
[quote=Hei;1202860]תאמת אני לא משחק עם דום למרות שזו גם אופציה כמו בריאונק וכו'.... אני משחק עם הקואקי הזה שעושה ניגייט לדארק ולייט מונסטרס, ואז שאני מחזיר גיל ליד עם האפקט של ג'נקס גם הוא חוזר וככה אני עושה בלי להפסיק Xd[/quote]
חחח אם לא הייתי מחכה לקואקי שלך בקרב שלך היום ומשתמש עליו בסולמן הייתי מפסיד!
איזו אסטרטגיה מבהילה זאת.. כי היריב בהתחלה רואה, תוריד לעצמך 600.. תוריד 1000 ואז הוא רואה שהוא לא מפסיק עד שהוא מפסיד XDD
[SIZE=5][U][B]עריכה:[/B][/U][/SIZE]
יש לי שאלה לכולכם, כי אתם חובבי יוגי-הו וזה דיון על יוגי הו.
בקיצור.. איזה יוגי לדעתכם היה יותר טוב?? יאמי יוגי, ג'יידן יוגי, יוסי פודו (נכון שהוא לא יוגי.. אבל הוא בתכלס הכוכב של הסדרה, אז אפשר להכליל אותו כיוגי)
בקיצור איזה היה הכי טוב??? הכי חכם?
אני נותן כבוד למקור וחושב שהראשון בתכלס היה הכי תותח.
-
מסכים. אהבתי יותר את המקורי (יאמי יוגי) מאשר את העונות של ג'יידן וכולי.
נ.ב: זימנתי אובליסק:)
-
*ג'יידן יוקי Xd
ויוסיי ללא ספק יש שאלה בכלל
עריכה:אביב חשבתי אתה מתכוון לדום קאליבר XP
-
חחחחחחח
טוב אחרי שהפסדתי בטורניר יוגיהו לניב, אין סיבה שלא אראה את הדק שלי:
טנגו פלאנטס. מה פה דברים אישיים שלי[יענו מיוחדים]? 3 דקרי, ניסיון לשתק תמלכודות של היריב ולתת בראש. 2 CD שיכולים פשוט לבוא ולקחת טאנדר קינג בקלות ופשוט מביא CD ומקריב לקאיוס ומיליון דברים, זה דק שאני מביא -בכל- משחק[כמעט כמעט] בלק רוס. נגיד CD ולונפייר =בלק רוס ם: אממ...סורסררים לא רואים הרבה בטנגו פלאנטס גם בחירה שלי. אקסטרה בלי פורמולות ושטויות, שתי אקסידים מגניבים[במיוחד לוויתן של ה2500] וסינכרואים טובים ם:
[IMG]http://ufu.co.il/files/z9g1aj99k55qnf9genlt.jpg[/IMG]
-
דק גאונית יחסית למרות שאני לא סובל טנגו ריבורן מבאס לשחק נגדו Xd למרות שהיא מצויינת קצת קשה לנצח דרגוניטי, וניב שחקן מצויין גם כן
ד"א בניתי דק קואקי קטלנית, היא נורא חזקה ואמורה לעבוד טוב אבל יש לה פאק אחד, קשה להבין אותה לתכנן איתה והכל, היא לא ממש דק למתחילים, יותר נכון ממש לא, כי כל הקטע הזה של לשמור עליהם וכו'....(למרות שיש את דום ואפילו לא הכנסתי אותו לסייד!) לקח לי שתי משחקים ללמוד תעיקרון כביכול אחרי שבניתי אותה ואז התחלתי להפציץ P:
-
[quote=Hei;1202917]דק גאונית יחסית למרות שאני לא סובל טנגו ריבורן מבאס לשחק נגדו Xd למרות שהיא מצויינת קצת קשה לנצח דרגוניטי, וניב שחקן מצויין גם כן
ד"א בניתי דק קואקי קטלנית, היא נורא חזקה ואמורה לעבוד טוב אבל יש לה פאק אחד, קשה להבין אותה לתכנן איתה והכל, היא לא ממש דק למתחילים, יותר נכון ממש לא, כי כל הקטע הזה של לשמור עליהם וכו'....(למרות שיש את דום ואפילו לא הכנסתי אותו לסייד!) לקח לי שתי משחקים ללמוד תעיקרון כביכול אחרי שבניתי אותה ואז התחלתי להפציץ P:[/quote]
אם לומר את האמת הרוב היה מזל... הוא קיבל ידיים מאוד מתסכלות ובכל זאת עשה מהלכים מצויינים!
ואילו אני קיבלתי על ההתחלה את היד שאני צריך בשתי המשחקים.. ובמשחק הראשון שכבר עמדתי להפסיד קיבלתי את הקרב שהייתי צריך כדי להפוך את המשחק XDD
(ווואייי זה היה קטע גדול, הוא העיף לי את הקלף זירה... התפללתי לדוקס וקיבלתי! אין אין.. גדול)
-
אביב בוא נגדי עכשו קרב לטורניר נושא
-
היית מתחבר לנטוורק מחכה שאכתוב לך >< אוקי תתחבר ונשחק ם: רק לא אוכל לחכות המון ואז אלך לעשות משהו אחר
---
אני לא מחזיק ממאירו מצד שני לא שיחקתי נגדם אף פעם אז אין לי מושג ם:
---
זה בסדר כל הכבוד, ידעת לנצל את הקומבואים של הדק ואיתם ניצחת
-
אוווףףף לפעמים אני ממש שונא את המשחק הזה.. יש כל-כך הרבה ילדים קטנים ומאנייקים. שאתה קולט עליהם שהם הולכים ללחוץ לך A.S.S ברגע שתנצח אותם!
נילחמתי באחד עכשיו (אגב אביב.. הקרב שלי ושל הילד הזה נגמר בול כמו שלנו.. הייתי צריך דוקס וקיבלתי אחד, ולא היה סטארדאסט דרגון XDD )
בקיצור הילד הזה היה ממש מרגיז.. כל הקרב הייתי צריך לשחק אותה נחמד ולהגיד לו כמה שהוא סוס בשביל שיתן לי את הנצחון בצורה הוגנת, וזה לא פעם ראשונה!
לדעתי שפשוט יעשו אוטו admit defeat כשאחד האנשים מפסיד.. כי באדום והירוק זה לא משנה, ובכחול מרמים בלי סוף!
-
אני אוהב יותר מכולם את יאמי יוגי (וקוראים לגיידן יוקי)
אבל תקלפים יותר של Gx ו5ds ואת הקרב מרוץ (שכחתי איך קוראים לזה)
שאלה קטנה מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול קלפים מקורים ובחבילות גדולות(כאלה כמו של הלא מקורים עם איזה 30-40 קלפים)סתם בא לי אולי אני אקנה שתים ואני אשחק עם חברים או אלך לטורניר
-
blackbeard הייתי במקומך שם שם 2 קלפי צמח שמאוד יכולים לעזור לך במיוחד עם האפקט של "lonfire blossom" והם: gigaplant ו tytannial princess of
-
שניהם לא ממש מתאימים לדק הזה, טיטאנייל צריכה פלאנטים בזירה בשביל האפקט שלה וכשדנדי ב1 וכשזה דק בלי כמעט פלאנטים, הסיכוי שזה יקרה אפסי, והיא במציאות גם תמידי וצאת לך ליד ונתקעת שם[הרי לא תבזבז עליה 2 הקרבות]. ג'יגה צריך לשרוד תתור שאני מזמן וגם תתור הבא בשביל שאוכל להחיות איתו אולי את לונפייר.... הוא יותר משומש לדק מיוחד משלו
-
[quote=anubis;1203120]אני אוהב יותר מכולם את יאמי יוגי (וקוראים לגיידן יוקי)
אבל תקלפים יותר של Gx ו5ds ואת הקרב מרוץ (שכחתי איך קוראים לזה)
שאלה קטנה מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול קלפים מקורים ובחבילות גדולות(כאלה כמו של הלא מקורים עם איזה 30-40 קלפים)סתם בא לי אולי אני אקנה שתים ואני אשחק עם חברים או אלך לטורניר[/quote]
בשביל לקנות חבילה תחרותית אתה צריך להוציא המון כסף על קלפים, לגביי חבילת מתחילים.. תקנה במאה שקל בחנות צעצועים.. אחי הקטן קנה ליפני חודש באילת בחנות צעצועים פשוטה.
אבל אם חבילה התחלתית אני לא חושב שאתה יכול להיכנס לתחרות, ובטח שלא לנצח איזה שחקן.
בחבילות ההתחלתיות רוב הקלפים לא קשורים זה לזה.. אין מה לעשות בהם, זה פשוט לזמן ולתקוף!
-
איזה קטע, הלכתי לכחול ובטעות השתמשתי בדק ג'וראק של הטורניר, והייתי נגד איזה גאדג'ט אקסיד. הצלחתי לפתוח אותו Xdd המלכודות באו בזמן, הבאתי 2 אקסידים קאיסרים חזקים ולקחתי תדואל ם:
-
לעוד מישהו הדואלינג לו פועל טוב?