-
[COLOR="Red"]אופק-
לן,מעיר אותך ב3 לפנות בוקר ואומר שצריכים אותך!!! שתומר,שומר הסלבי מדווח שהוא נלחם כרגע באנשים שמנסים לחטוף את סלבי!! הא גם מסביר לך שסלבי רק תינוק ודבר כזה יכול להוות טראומה בשבילו!! לן מוביל אותך למערה תת קערקעית ואתה מתחיל לרוץ[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני ימשיך לרוץ ויהיה מוכן עם הפוקדור של בלה ביד[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
אתה מגיעה לקצה המנהרה,אתה יוצא ורואה ילד מנסה לחתוך רשת ובא סלבי תינוק קטן,שצווח מרוב פחד בעזרת הדיטו שלו[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
אתה מגיעה לקצה המנהרה,אתה יוצא ורואה ילד מנסה לחתוך רשת ובא סלבי תינוק קטן,שצווח מרוב פחד בעזרת הדיטו שלו[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יוציא את צ'יקוריטה ובלה ואומר להם "בלה שינוי צורה לצ'יקוריטה שתיכם עלי תער תשחררו את הילד שם"[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
בלה וצ'יקוריטה משתמשות בעלי תער אבל כלום לא קורה לרשת!! הילד מסתובב לעברך ושואל אתה אופק? אני תומר בוא תעזור לי לשחרר את סלבי![/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR=DarkOrange]תומר-
הפוקדע אומרר:סלבי יודע דחיפה,עלי תער (אל תשכח שהוא רק תינוק..)
אתה מודיעה דרך הרמקול ללן על מה שקורה[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=YellowGreen]אני אומר לדיטו להשתמש בעלי תער על הרשת ואוציא את טורצ'יק ואמר לו להשתמש בדחיפה בזמן שאני מנסה להבין מה קורה כאן[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
בלה וצ'יקוריטה משתמשות בעלי תער אבל כלום לא קורה לרשת!! הילד מסתובב לעברך ושואל אתה אופק? אני תומר בוא תעזור לי לשחרר את סלבי![/COLOR]
[COLOR="Red"]"אני מוציא את קאטרפי ואומר לו חוטי משי על סלבי אבל אל תלחם בו אלה תביא אותו אליי"[/COLOR]
-
[COLOR="SeaGreen"]תומר-
לן מודיעה לך שהוא שלח לך עזרה,ילד בשם אופק שהוא שומא שיימין. במהרה מגיח ילד עם זרורא וצ'יקוריטה שמנסים לעזור לך לחתוך את הרשת הילד מציג את עצמו בתור אופק.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
קאטרפי מנסה בכל כוחו אבל הרשת גבוהה מאוד!! פתאום קאטרפי מתחיל לזהור ומתפתח ל.. מטאפוד!!! ירי הוט של מטאפוד מצליח להגיעה לסלבי ולהוציא אותו מהרשת!!! תומר רץ אלייך ולוקח את סלבי ממאטפוד ומרגיעה את צווחותיו.[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
קאטרפי מנסה בכל כוחו אבל הרשת גבוהה מאוד!! פתאום קאטרפי מתחיל לזהור ומתפתח ל.. מטאפוד!!! ירי הוט של מטאפוד מצליח להגיעה לסלבי ולהוציא אותו מהרשת!!! תומר רץ אלייך ולוקח את סלבי ממאטפוד ומרגיעה את צווחותיו.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אומר לתומר "בונלך ללן" בזמן שאני מחזיר את בלה צ'יקוריטה ומטפוד[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
אתה ותומר מתחילים ללכת ללן. אתם מגיעים לשם וכל אחד נפרד לדרכו[/COLOR]
-
[COLOR="Orange"]אוקי רגע תפסיקי לרגע אם השאלות ואני לא פוקמון אני
בן אדם והכדור האדום זה פוקדור.
בכל מקרה את נמצאת כרגע בסכנה ואני באתי להציל אותך רק תיתני לי לתפוס אותך אם הפוקדור וזה ידל על כולנו[/COLOR].
-
[QUOTE] [COLOR=SeaGreen]תומר-
לן מודיעה לך שהוא שלח לך עזרה,ילד בשם אופק שהוא שומא שיימין. במהרה מגיח ילד עם זרורא וצ'יקוריטה שמנסים לעזור לך לחתוך את הרשת הילד מציג את עצמו בתור אופק.[/COLOR]
[/QUOTE]
[COLOR=SeaGreen]אני אומר "שלום אופק אני תומר תודה שעזרת לי להציל את סלבי"[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
אתה ותומר מתחילים ללכת ללן. אתם מגיעים לשם וכל אחד נפרד לדרכו[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יבקש מלן לחזור לעיר הראשונה ואלך להלחם במכון העשב[/COLOR]
-
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
לטיאס אומרת ''פ-ו-ק-ד-ו-ר? מה זה? זה השם של הכדור שלך? אני יודעת זה בטח כדור מיוחד למשחק הפוקתפוב נכון? שווה!!! חחח בן כמה אתה? אני בת 5 ימים בדיוק!![/COLOR]
תומר-
[COLOR="SeaGreen"]אופר ואתה חוזרים לבסיס,וכל אחד נפרד לדרכו. סלבי עדיין נרעש ממה שקרה ולכן אתה מטפל בוא ונותן לו לאכול.[/COLOR]
אופק-
[COLOR="Red"]לן מעביר אותך במעבר שלוקח אותך לעיר הראשונה,אתה בדרך למכון אבל שיימין ממש רעב!! וגם בלה! ו'יקוריטה![/COLOR]
-
[COLOR="Orange"]אני מבין למה את כזאת אנרגתית אני אומר לעצמי.
אוקי פוקדור זה כזה כדור כמו ביד שלי שאם את נכנסת לתוכו ופשוט נרגעת
אני יכול לשחק איתך יותר[/COLOR]
-
אופק-
[COLOR="Red"]לן מעביר אותך במעבר שלוקח אותך לעיר הראשונה,אתה בדרך למכון אבל שיימין ממש רעב!! וגם בלה! ו'יקוריטה![/COLOR]
[COLOR="Red"]"אוקיי" יומר להם "נלך לאכול" אני יבקש מהאחות גוי מפתח לחדר עם אוכל והרבה[/COLOR]