[QUOTE=ttrrtte;1250383]ג'ייק- כל המחנה מסתכל על הכבלב בבעתה וממלמלים ''זה.. לא צ'יאווה תסתכל על הקולר'', אתה רואה קולר משובץ יהלומים ועילו כתוב ''כימרה ארסי מוכה כלבת''[/QUOTE]
"זה כימרה!?" אשאל בפחד ומרוב פחד ארה מיד אפילו בלי לכוון
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1250383]ג'ייק- כל המחנה מסתכל על הכבלב בבעתה וממלמלים ''זה.. לא צ'יאווה תסתכל על הקולר'', אתה רואה קולר משובץ יהלומים ועילו כתוב ''כימרה ארסי מוכה כלבת''[/QUOTE]
"זה כימרה!?" אשאל בפחד ומרוב פחד ארה מיד אפילו בלי לכוון
ג'ייק- ''לא!'' צועקים לך מכל עברי המחנה, הכימרה נראה שמח ומראה החץ כאילו מא סוף סוף סיבה להילחם הוא גדל וגדל ורעמת אריה מקיפה את ראשו ובמקום זנב יש לו נחש (כן,כן נחש מה***)
[QUOTE=ttrrtte;1250386]ג'ייק- ''לא!'' צועקים לך מכל עברי המחנה, הכימרה נראה שמח ומראה החץ כאילו מא סוף סוף סיבה להילחם הוא גדל וגדל ורעמת אריה מקיפה את ראשו ובמקום זנב יש לו נחש (כן,כן נחש מה***)[/QUOTE]
"אופסי דופסי" אומר, אסמיק ואלך אחורה "אני מניח שלא הייתי צריך לעשות את זה"
טל את יכולה להגיב לי במקומו??????????
ג'ייק-מלמולים של הסכמה נשמעו מכל פינה והאז הכימרה הסתער עלייך
דאל מאסטר-תדבר עם אופק, ואז אני ידבר איתו על כך שהוא צריל להיות יותר מחובר סבבה?
[QUOTE=ttrrtte;1250393]ג'ייק-מלמולים של הסכמה נשמעו מכל פינה והאז הכימרה הסתער עלייך
[/QUOTE]
'רק לא זה' אחשוב לעצמי ואנסה להתחמק ולירות חצים אל עבר הכימרה
איך אני אמור לדבר איתו אם הוא לא מחובר??????????????????
ג'ייק- אתה יורה חץ אחד לפה הכימרה שמתחיל להשתולל מזעם, הכימרה מתקרב אלייך וקצף מתחיל לעלות מזווית פיו, והוא מזנק אלייך בנשיכה
דאל מאסטר-בבקשה זה ספאם, ברגע שהוא יתחבר אני ידבר איתו
(וסורי דאני קוראת לך דאל מאסטר התרגלתי :) )
[QUOTE=ttrrtte;1250405]ג'ייק- אתה יורה חץ אחד לפה הכימרה שמתחיל להשתולל מזעם, הכימרה מתקרב אלייך וקצף מתחיל לעלות מזווית פיו, והוא מזנק אלייך בנשיכה
[/QUOTE]
"אה אפשר לקבל קצת עזרה?" אבקש מ[B]כל[/B] החצויים בזמן שאני מתחמק מנשיכותיו של הכימרה
[QUOTE=ttrrtte;1250325]ג'ייק-סיירה וסיינה מחייכות ומתחילות לשיר בקול יפה, שניים מכלבי השאול נרדמים במקום אבל אחד מהם נראה רק מבולבל וקופץ בציפורניים שלופות אל עבר סיינה
קווין- היידים שלך פועלות אוטמטית, אתה מתיך בעזרת אש באח את הברזלים ובעזרת יידך מעצב את הברזל המותך לצורת מגן ומקרר אותו, לפנייך ניצב מגן עם סמת בית הפייטוס.[/QUOTE]
"וואו!" אגיד ואראה לחברי לביתן את המגן.
"איך עשיתי את זה?"
קווין- כל חברי הביתן מחייכים ואומרים ''בנו של הפייטוס, זה הכישרון שלך'' אתה מחייך ואומר להם תודה ואז הם שואלים אותך ''אתה רוצה שזה יהיה המגן שלך או לתת למישהו אחר?''
ג'ייק- כל החצויים מהנהנים ומגמגמים במבוכה ותוקפים, תוך כמה שניות בוא נאמר רק שהרבה איכור היה בחול אבל שום כימרה לא נראה באזור, כולם שמחים ומריעים ואז מישהו שואל ''איך הוא חצה את הגבול?!'', כל המחנה משתתק וכירון עובר ואומר ''מה קרה פה?!''
[QUOTE=ttrrtte;1250476]קווין- כל חברי הביתן מחייכים ואומרים ''בנו של הפייטוס, זה הכישרון שלך'' אתה מחייך ואומר להם תודה ואז הם שואלים אותך ''אתה רוצה שזה יהיה המגן שלך או לתת למישהו אחר?''
ג'ייק- כל החצויים מהנהנים ומגמגמים במבוכה ותוקפים, תוך כמה שניות בוא נאמר רק שהרבה איכור היה בחול אבל שום כימרה לא נראה באזור, כולם שמחים ומריעים ואז מישהו שואל ''איך הוא חצה את הגבול?!'', כל המחנה משתתק וכירון עובר ואומר ''מה קרה פה?!''[/QUOTE]
"אני חושב שאשמור אותו" אגיד "אך אני רוצה שאחד המומחים פה יבודוק אותו שלא יתפרק לגורמים באמצע קרב"
קווין- כל הביתן צחק ואמרוכולם כפה אחד ''זה ארד דמיימי, הוא יתפרק רק עם ייפגעו בוא בכובד של יותר משש מאות קילו, ואז שמעתה קול ''חלוקה חלוקה''
יצאתה החוה וראיתה-
[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/5369/tek4eb00fa8961fe8028007.png[/IMG]
[QUOTE=ttrrtte;1250513]קווין- כל הביתן צחק ואמרוכולם כפה אחד ''זה ארד דמיימי, הוא יתפרק רק עם ייפגעו בוא בכובד של יותר משש מאות קילו, ואז שמעתה קול ''חלוקה חלוקה''
יצאתה החוה וראיתה-
[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/5369/tek4eb00fa8961fe8028007.png[/IMG][/QUOTE]
"מי זאת?" אשאל אחד מהבנים שלצדי.
קוין-''היא מוכרת פגעסוסים לך'', אתה ניגש אל המוכרת דאומרת ''שלום אני מיה בוא וכך אחד חינם'', היא מראה לך את השלושה שנמצאים לידה