-
[quote=Balenciaga;1302385][U]Pikachu 4 Ever[/U]
האיש לא זז ממקומו. אוח קרירה עברה בגבך. משהו מוזר קרה כאן, ולא הבנת מה זה.
"ג'קובר, תקוף במתקפת חבטת ראש." אמר האיש וקולו הידהד בחלל.
פוקימון התיש החל לרוץ לכיוונך, כששני הקרניים שעל ראשו מכוונות אליך. פעימות ליבך הואצו, וזיעה קרה הופיעה לך על המצח.
"לא מסרבים לאלים הקדושים." אמר האיש בקול קר.[/quote]
'על מה לעזעזל הוא מדבר?' אחשוב לעצמי בלחץ "צא מהר נאודיל ותשתמש בספיגה בכל הכח שלך בשביל לנסות וליצור שאיבת מגה!!!" אצרח לנאודיל בזמן שאזרוק את הפוכדור שלו באוויר "ומיד אחר כך תשתמש בדחיפה על הפוקימון של האיש הקירח והמכוער הזה!" אגיד לו בנוסף
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
נאודיל יוצא מהפוקדור שלו, ונוחת על הרצפה. הוא נראה נזעם ונסער, ומיד כדורי אור ירקרקים מתחילים לצאת מגופו של פוקימון התיש ונכנסים אל גופו של נאודיל. אולם נאודיל לא הצליח להוציא כמות מספיקה של כדורים, ופוקימון התיש מתנגש בו עם ראשו, ונאודיל מועף באוויר. פוקימון התנין שלך נוחת על הרצפה בחבטה חזקה.
האיש המכוער צוחק צחוק צורמני. "ג'קובר הוא פוקימון מסוג פלדה. מתקפות עשב בקושי יעבדו עליו." הוא אומר לך תוך שהוא בוהה באוויר עם עיניו השחורות. "ג'קובר, תשתמש בציפורני פלדה." הוא פוקד על הפוקימון שלו באדישות.
-
[quote=Balenciaga;1302399][U]Pikachu 4 Ever[/U]
נאודיל יוצא מהפוקדור שלו, ונוחת על הרצפה. הוא נראה נזעם ונסער, ומיד כדורי אור ירקרקים מתחילים לצאת מגופו של פוקימון התיש ונכנסים אל גופו של נאודיל. אולם נאודיל לא הצליח להוציא כמות מספיקה של כדורים, ופוקימון התיש מתנגש בו עם ראשו, ונאודיל מועף באוויר. פוקימון התנין שלך נוחת על הרצפה בחבטה חזקה.
האיש המכוער צוחק צחוק צורמני. "ג'קובר הוא פוקימון מסוג פלדה. מתקפות עשב בקושי יעבדו עליו." הוא אומר לך תוך שהוא בוהה באוויר עם עיניו השחורות. "ג'קובר, תשתמש בציפורני פלדה." הוא פוקד על הפוקימון שלו באדישות.[/quote]
'אררר לא ידעתי על זה' אחשוב לעצמי בעצבנות ואסתכל על נאודיל בחוסר אונים 'אין לי שום פוקימון שעושה נזק לפוקימון מסוג פלדה...' אמשיך לחשוב בזמן שג'קובר מתקדם לכיוון נאודיל ואז אפנה לנאודיל "עכשיו נאודיל תשתמש גם אתה בציפורני פלדה!" אגיד בלחץ רב ובתקווה רבה שהמהלך יעבוד "קדימה נאודיל אתה מסוגל לעשות את זה!" אצעק לנאודיל שלי כדי להעלות לו את הביטחון בזמן שהביטחון שלי נמצא במצב גרוע
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
ציפורניו של נאודיל מתחילות לזהור באור בוהר וכסוף, וכך גם ציפורניו של ג'קובר. שני הפוקימונים מתקרבים אחד לשני עם ציפורני הפלדה, ושורטים זה את זה בעוצמה. נאודיל לא מרפה מפוקימון התיש, וממשיך עוד ועוד לשרוט אותו, אולם ג'קובר מאומן במיוחד מתגבר בגלות על השריטות של פוקימון העשב. פוקימון התיש מתרגז, נבועט בעוצמה את נאודיל. נאודיל חוטף מכה קשה, ומתקפל מכאב.
"גמור אותו ג'קובר." אומר האיש.
ציפורניו של ג'קובר זוהרות שוב, מתחדדות לאורך מדהים, ומכות בעוצמה בנאודיל ששכב על הרצפה בחוסר אונים. נאודיל התעלף מיד.
"מעורר רחמים." אמר האיש. "יש לך יותר טוב מזה?" הוא שואל אותך.
-
[quote=Balenciaga;1302410][U]Pikachu 4 Ever[/U]
ציפורניו של נאודיל מתחילות לזהור באור בוהר וכסוף, וכך גם ציפורניו של ג'קובר. שני הפוקימונים מתקרבים אחד לשני עם ציפורני הפלדה, ושורטים זה את זה בעוצמה. נאודיל לא מרפה מפוקימון התיש, וממשיך עוד ועוד לשרוט אותו, אולם ג'קובר מאומן במיוחד מתגבר בגלות על השריטות של פוקימון העשב. פוקימון התיש מתרגז, נבועט בעוצמה את נאודיל. נאודיל חוטף מכה קשה, ומתקפל מכאב.
"גמור אותו ג'קובר." אומר האיש.
ציפורניו של ג'קובר זוהרות שוב, מתחדדות לאורך מדהים, ומכות בעוצמה בנאודיל ששכב על הרצפה בחוסר אונים. נאודיל התעלף מיד.
"מעורר רחמים." אמר האיש. "יש לך יותר טוב מזה?" הוא שואל אותך.[/quote]
'ארר האיש הזה מעצבן אותי!' אחשוב לעצמי ואפילו אקלל אותו במחשבותיי "נאודיל תחזור!" אגיד לנאודיל ואכוון אליו את הפוכדור שלו כדי להחזיר אותו לתוכו.
"לא אין לי יותר טוב מזה!" אגיד לאיש בעצבים "אולי תעזוב אותי ותיתן לי ללכת כבר פריק!" אצעק עליו בכל כוחי ואתסכל עליו כדי לנסות ולהבין מה תהיה התגובה שלו
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
"אני לא מאמין לך, אני יודע שיש לך עוד פוקימונים. אומר לך האיש. ראיתי אותך תופס אותם." הוא אומר לך בקרירות. "הוצא אותם, ותילחם!" הוא קורא.
-
[quote=Balenciaga;1303026][U]Pikachu 4 Ever[/U]
"אני לא מאמין לך, אני יודע שיש לך עוד פוקימונים. אומר לך האיש. ראיתי אותך תופס אותם." הוא אומר לך בקרירות. "הוצא אותם, ותילחם!" הוא קורא.[/quote]
'האיש הזה לא מוותר' אחשוב לעצמי בעצבים "צאו עכשיו מטרימיט וקאוויאט!" אגיד לשני הפוכדורים הנוספים שלי ואזרוק אותם באוויר "מטרימיט תשתמש בקבר חול,קאוויאט תשתמש בנשיכה בכל העוצמה!" אגיד לשניהם בעצבים
-
[U]ttrrtte[/U]
את מוציאה את המכשיר האדום מכיסך, וסורקת את הפוקימון המופיע מולך.
"פדיל - פוקימון שושנת האגם. פדילי חי באגמים מבודדים ומשתמש בפרח של גופו על מנת לצוף על המים. פדילים מעדיפים לצוף על המים בשלווה, וכאשר הם נמצאים על קרקע יבשה הם מסוגלים רק לעמוד על השורש המחזיק אותם. פוקימון זה הוא מסוג עשב ומים." אומר הפוקיד, ואז כבה.
לפתע, קול פכפוך המים מתחזק. את שמה לב שאט אט מתחילים להתקרב אל היבשה עוד ועוד פדילים, ולמרות שהם נראים מאוד לא מאיים עבורך, פוקס לא מפסיק לנהום.[/QUOTE]
''אוקיי...זה מתחיל להלחיץ אותי קצת'' אומר לפוקס בלחץ, ''אבל בוא נישאר ונראה מה יקרה'' אומר לפוקס במטרה להרגיע את עצמי יותר מאשר אותו.
אביט בפדילים המתקרבים בפחד בתקווה שלא יעשו לנו שום דבר רע
-
[QUOTE=Balenciaga;1302374][U]NivX10[/U]
וואטובר קם על שני רגליו כשהוא נעזר בגלגל שלו על מנת לקום. הוא נראה נחוש להילחם, אבל היה תשוש ביותר, וקם כשרגליו רועדות. הוא שאץ שאיפה גדולה, והחל לנשוף מפיו כמויות גדולות של בועות. הבועות יצאו מפיו במהירות גדולה ופגעו בריבון. כל בועה שפגעה בו התפוצצה ויצרה הדף אדיר שהעיף אותו וריסק אותו על הרצפה. זרם הבועות לא הפסיק לשניה, והמשיך לפגוע בריבון עוד ועוד.
"מעולה! נראה כאילו וואטובר הצליח ללמוד קרן בועות!" קרא גילברט בתדהמה.
ריבון שכב כל הרצפה, תשוש מהמכה החזקה שספג גם הוא. שני הפוקימונים בקושי הצליחו לזוז, אך וואטובר נראה מרוצה מעצמו ומהמתקפה החדשה שהצליח לייצר.
---
המלצה שלי- אם יש לך התלבטות לגבי תפיסה של פוקימון, תמיד כדאי לך לתפוס. יש פוקימונים שאם אתה באמת לא רוצה אותם פשוט תעזוב אותם (וכבר עשית את זה). אבל תזכור שסביר להניח שאם ראית פוקימון מסויים, כנראה לא תראה אותו שוב... מקסימום אתה יכול לשים את הפוקימון אצל הפרופסור אם אתה לא רוצה אותו, או אולי אפילו להחליף אותו תמורת פוקימון אחר עם מישהו מהמשתתפים. יש מה לעשות עם פוקימונים שלא רוצים. החלטה שלך (:[/QUOTE]
מצטער אבל אני בדעתי, לא אתפוס אותו... ככל שיש לי פחות פוקימונים אני משקיע יותר בלאמן מאשר להגדיל את הכמות. כך יש סיכוי שהם התפתחו מהר יותר.
מה גם שאני לא מאמין שכל פוקימון אני אפגוש פעם אחת... יש לי עוד 8 מכונים 13 ערים... מלא דרכים מקומות ונשים לפגוש.. לא נשמע הגיוני תסכים איתי...
--------------------------------
״ווואווו וואטובר זה גדול!!!״ אקרא בשמחה כשאראה את כוח המתקפה החדשה...
לאחר מיכן אביט בריבון שסרוע לו על הקרקע טשוש...
בהתלבטות עם הפוקדור ביד אחשוב ״זה לא פוקימון בשבילי...״
אודה לו על הקרב ואלך לי לדרכי בדרך החוצה מן האחוזה אל הכפר רוג׳ין.
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
מטרימיט, פוקימון החרק, התרכז במשך מספר שניות, ומיד כמויות אדירות של חול התחילו להסתחרר סביב פוקימון התיש ג'קובר. החול נעטף סביבו עוד ועוד, מטביע אותו בתוכו. ג'קובר ניסה להימלט מקבר החול שנוצר סביבו, אבל החול מנע ממנו והגביע אותו עמוק יותר ויותר.
כשג'קובר היה קבור כמעט לגמרי, פלג גופו העליון היה בחוץ, קאוויאט רץ אל פוקימון התיש ונשך אותו בצווארו בעוצמה. פוקימון התיש פלט צווחה אדירה, ונראה סובל במיוחד.
האיש המפחיד לא הביט בך כלל עדיין, ורק חייך בעקמומיות. "מצויין, כך זה אמור להיות..." הוא אמר בהרהור. הוא הרים את הפוקדור שלו באוויר, והחזיר את ג'קובר לתוכו. "עשית עבודה טובה," הוא אומר לך. "שמי הוא ראסארו, ואני אחד מהאלים הקדושים. זכור את השם שלי."
לפתע, עשן סגלגל החל להופיע סביבו, והוא נעלם יחד איתו, מיטשטש באוויר.
[U]ttrrtte[/U]
הפידלים ממשיכים להתקרב לכיוונך שוחים במים עוד ועוד לכיוון היבשה. הם מביטים בך בתמימות ולא נראים מאיימים, אבל מספר הגדול גרם לך להרגיש לא נוח. גם פוקס נהם בלחץ, ותהית מה זה אומר.
ככל שעבר הזמן, ראית שהפידלים לא עולים ליבשה. חלקם הגיעו לשפת האגם, אך לא עבר את המקום בו הם כבר לא יכולים לצוף. נזכרת במה שאמר לך הפוקיע - פידלים לא יכולים ללכת על היבשה, אלא רק לעמוד עליה. הרגשת מעט יותר בטוחה.
[U]NivX10[/U]
אתה מודה לאיבון על הקרב ועל המתקפה החדשה שהצלחת ללמוד בזכותו, ויוצא מהאחוזה יחד עם גילברט.
"זה היה קרב ממש טוב." אמר גילברט. "תמיד פחדנו להיכנס לבית הזה, אבל עכשיו הרבה פחות. בוא נמשיך להתקדם לכיוון הכפר, אין לנו עוד הרבה ללכת." הוא אומר.
אתה וגילברט ממשיכים ללכת. השעה כבר מאוחרת, והעייפות אט אט מכניע אתכם. אתם לא מוותרים, ולפתע מבין השדות החשוכים אתם רואים את רצף הבתים הגדול עומד מולכם. הכפר רוג'ין היה כפר קטן ושלו, מוקף שדות חקלאיים. האורות ברוב הבתים היו כבויים, אך במעטים מהם היה אור עמום דלוק. הבתים הקטנים היו בנויים מעצים, ועשן היתמר מרוב הארובות. המקום היה מרהיב ביופיו.
"זה כפר הולדתי." אמר לך גילברט, וחיוך על פניו.
-
[U]ttrrtte[/U]
הפידלים ממשיכים להתקרב לכיוונך שוחים במים עוד ועוד לכיוון היבשה. הם מביטים בך בתמימות ולא נראים מאיימים, אבל מספר הגדול גרם לך להרגיש לא נוח. גם פוקס נהם בלחץ, ותהית מה זה אומר.
ככל שעבר הזמן, ראית שהפידלים לא עולים ליבשה. חלקם הגיעו לשפת האגם, אך לא עבר את המקום בו הם כבר לא יכולים לצוף. נזכרת במה שאמר לך הפוקיע - פידלים לא יכולים ללכת על היבשה, אלא רק לעמוד עליה. הרגשת מעט יותר בטוחה.
''אמ...שלום?'' אומר לפידלים עם מבט של ''אני חברה'' ביד, אביט בכולם בזמן שארים את פוקס ואלטפו ברוגע במטרה להרגיעו, אתחיל ללכת לאט לאט אחורה שפניי עדיין לכיוון הפידלים, ברגע שאתרחק מספיק אסתובב וארוץ בחזרה למחנה
-
[U]ttrrtte[/U]
ככה את מוותרת מהר על פידל? :(
------
את מסתובבת, ומתחילה לרוץ בבהלה לכיוון המחנה כשפוקס בעקבותיך. כשאת מגיעה, את רואה שהמחנה כבר ארוז כמעט לגמרי, ומארק נראה מוכן ומזומן לצאת שוב לדרך.
"מה קרה? לאן נעלמת?" הוא שואל אותך כשהוא רואה אותך עוצרת מולו מתנשפת ומתנשמת בכבדות.
-
[QUOTE=Balenciaga;1304081][U]ttrrtte[/U]
ככה את מוותרת מהר על פידל? :(
------
את מסתובבת, ומתחילה לרוץ בבהלה לכיוון המחנה כשפוקס בעקבותיך. כשאת מגיעה, את רואה שהמחנה כבר ארוז כמעט לגמרי, ומארק נראה מוכן ומזומן לצאת שוב לדרך.
"מה קרה? לאן נעלמת?" הוא שואל אותך כשהוא רואה אותך עוצרת מולו מתנשפת ומתנשמת בכבדות.[/QUOTE]
לאלאלאלאלא חכה
|_______
בלי לומר מילה אתפוס את ידו של מארק ואמשוך אותו תוך כדי ריצה מהירה אל האגם להראות לו את הפידלים, אני אלך אל אחד מהם(לא אתקרב יותר מידי), ואומר ''אני מאתגרת אותך לקרב!'' ואראה את תגובתו של הפידל
-
[U]ttrrtte[/U]
מארק הלך אחרייך בתדהמה, תוך שאת תופסד בידו וגוררת אותו איתך. תוך מספר דקות הייתם ליד האגם ולהקת הפידלים מולכם.
"וואו, יש כאן ממש המון," אמר מארק. "קצת מסוכן."
פנית אל אחד הפידלים ואיתגרת אותו לקרב, והפידל הביט בך בחיוך.
"טוב, לפחות הם לא נראים תוקפניים," הודה מארק. "אולי תנסי להתחיל איתו את הקרב. בוא נראה מה קורה. לא נראה לי שאנחנו בסכנה גדולה, פידלים הרי לא יכולים לצאת מהמים בכזו קלות." הוא הסביר לך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1304103][U]ttrrtte[/U]
מארק הלך אחרייך בתדהמה, תוך שאת תופסד בידו וגוררת אותו איתך. תוך מספר דקות הייתם ליד האגם ולהקת הפידלים מולכם.
"וואו, יש כאן ממש המון," אמר מארק. "קצת מסוכן."
פנית אל אחד הפידלים ואיתגרת אותו לקרב, והפידל הביט בך בחיוך.
"טוב, לפחות הם לא נראים תוקפניים," הודה מארק. "אולי תנסי להתחיל איתו את הקרב. בוא נראה מה קורה. לא נראה לי שאנחנו בסכנה גדולה, פידלים הרי לא יכולים לצאת מהמים בכזו קלות." הוא הסביר לך.[/QUOTE]
אני אוציא את צ'קקו ואומר ''צ'קקו רוח חזקה בכל הכח על פידל, ואז רוח חזקה ומתקפת חול!''
אני אביט בפידל בתקווה ונחישות