-
[QUOTE=r03e;1302001]אלחש אל בסטיולדוס "שחרר אותי" בנחרצות ובביטחון. לאחר שאאשתחרר אחזיר את בלסטיודוס לפוכדור ואתחיל לזחול בשקט לכיוון החדר של האחות ג'וי בתיקווה שאוכל לרפות את הפןקימונים שלי[/QUOTE]
*תגיב בבקשה עוד פעם בסיפור שלי ותוכל למסור את פוקימון דיאוקסיס לאימוץ ושיהיה שמור בשבילי עד שאסיים עם המ"ת הזה? ואף אחד חוץ ממני לא יגיב בו, מצטער.
אתה משתחרר ואז מחזיר את בלסטויז לפוקדור. אתה מוצא את האחות ג'וי קשורה ובא אליך חייל צוות רוקט עם אקדח ללבך.
-
[quote=מאסטר ליאון;1302004]*תגיב בבקשה עוד פעם בסיפור שלי ותוכל למסור את פוקימון דיאוקסיס לאימוץ ושיהיה שמור בשבילי עד שאסיים עם המ"ת הזה? ואף אחד חוץ ממני לא יגיב בו, מצטער.
אתה משתחרר ואז מחזיר את בלסטויז לפוקדור. אתה מוצא את האחות ג'וי קשורה ובא אליך חייל צוות רוקט עם אקדח ללבך.[/quote]
בלי לאבד אתקור רוחי אביט בחייל בשלווה, לומרות הפחד שאני מרגיש, ואסתכל לו בעיניים. כשהוא לו יהיה מוכן אעשה תנועה פיתאומית כדי להעיף לו את האקדח מהיד ואזרוק שוב את הפוכדור של בסטיולדוס ואגדי לו בשלווה "בסטיולדוס תשתמש במשאבת הידרו על האיש הזה" ואצביע על חייל צוות רוקט. לאחר מיכן אשחרר את האחות ג'וי ואקח את האקדח מהריצפה 'אולי עוד אשתמש בו' אחשוב לעצמי בזמן שאבדוק את אספקת הכדורים שנמאת בו
-
[QUOTE=r03e;1302006]בלי לאבד אתקור רוחי אביט בחייל בשלווה, לומרות הפחד שאני מרגיש, ואסתכל לו בעיניים. כשהוא לו יהיה מוכן אעשה תנועה פיתאומית כדי להעיף לו את האקדח מהיד ואזרוק שוב את הפוכדור של בסטיולדוס ואגדי לו בשלווה "בסטיולדוס תשתמש במשאבת הידרו על האיש הזה" ואצביע על חייל צוות רוקט. לאחר מיכן אשחרר את האחות ג'וי ואקח את האקדח מהריצפה 'אולי עוד אשתמש בו' אחשוב לעצמי בזמן שאבדוק את אספקת הכדורים שנמאת בו[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]מה עם המ"ת שלך? לא ענית לי
החייל מסתובב ואתה מעיף לו את האקדח, בלסטויז מביס את החייל ומפיל אותו לרצפה. האחות ג'וי משוחררת ולוקחת את הפוקימונים שלך לריפוי, אתה רואה שיש באקדח 6 כדורים ושומע את החייל אומר "אנדרו, זה אתה?, גדלת כל כך".
[/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1302013][COLOR="Blue"]מה עם המ"ת שלך? לא ענית לי
החייל מסתובב ואתה מעיף לו את האקדח, בלסטויז מביס את החייל ומפיל אותו לרצפה. האחות ג'וי משוחררת ולוקחת את הפוקימונים שלך לריפוי, אתה רואה שיש באקדח 6 כדורים ושומע את החייל אומר "אנדרו, זה אתה?, גדלת כל כך".
[/COLOR][/QUOTE]
אני עדיין לא בטוח
-------------------
"מי... מי אתה?" אשאל בבילבול ואז בקול מופתע "ואיך אתה מכיר את השם שלי" אשאל עדיין בבילבול. 'אולי זו עוד תחבולה של צוות רוקט' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=r03e;1302027]אני עדיין לא בטוח
-------------------
"מי... מי אתה?" אשאל בבילבול ואז בקול מופתע "ואיך אתה מכיר את השם שלי" אשאל עדיין בבילבול. 'אולי זו עוד תחבולה של צוות רוקט' אחשוב לעצמי[/QUOTE]
[COLOR="Blue"] *תחשוב על זה עד מחר ותסמוך עליי שאטפל בו טוב
החייל אומר לך "איך אתה לא מתבייש, אני המאסטר!. צוות רוקט לא הרג אותי באמת אלא רק פגע בי קשה. אני השתמשתי בכוח שלי ובמכונה שהפרופסורית הכינה בשבילי כדי להפוך צעיר בצורה שונה". [/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1302038][COLOR="Blue"] *תחשוב על זה עד מחר ותסמוך עליי שאטפל בו טוב
החייל אומר לך "איך אתה לא מתבייש, אני המאסטר!. צוות רוקט לא הרג אותי באמת אלא רק פגע בי קשה. אני השתמשתי בכוח שלי ובמכונה שהפרופסורית הכינה בשבילי כדי להפוך צעיר בצורה שונה". [/COLOR][/QUOTE]
"אז למה אתה פה ולמה אתה עוזר לצוות רוקט" אשאל אותו יותר בהתענינותת מאשר בחשד. לאחר שיענה אגיד לו "טוב אנחנו צריכים להביס את צוות רוקט ולהוציא אותו מהמקום הזה". ולאחר מיכן אקח את הפוקימונים שלי מהאחות ג'וי. "דרך אגב הבסטיולדוס הזה שלך?" אשאל בזמן שאציג לפניו את הפוכדור של בסטיולדוס
-
[QUOTE=r03e;1302218]"אז למה אתה פה ולמה אתה עוזר לצוות רוקט" אשאל אותו יותר בהתענינותת מאשר בחשד. לאחר שיענה אגיד לו "טוב אנחנו צריכים להביס את צוות רוקט ולהוציא אותו מהמקום הזה". ולאחר מיכן אקח את הפוקימונים שלי מהאחות ג'וי. "דרך אגב הבסטיולדוס הזה שלך?" אשאל בזמן שאציג לפניו את הפוכדור של בסטיולדוס[/QUOTE]
*מה אתה חושב עכשו בנוגע למ"ת שלך?
המאסטר עונה לך "בהסוואה, ותמיד ניסיתי לא לעזור אבל הכריחו אותי. בלסטויס הזה הוא באמת שלי". ואתה שומע חיילים באים.
-
[quote=מאסטר ליאון;1302227]*מה אתה חושב עכשו בנוגע למ"ת שלך?
המאסטר עונה לך "בהסוואה, ותמיד ניסיתי לא לעזור אבל הכריחו אותי. בלסטויס הזה הוא באמת שלי". ואתה שומע חיילים באים.[/quote]
אני חושב שאתן אותו לאימוץ אבל לא ספציפית לך אלא למי שיעמוד בדרישות
-------------------------
אני נותן לו את בלסטוידוס ואומר לו "כדאי שתיתכונן אדוני, הנה הם מגיעים" לאחר מיכן אלך לליד הפתח של החדר אוציא את מורקרו וצ'ימצ'אר ואחכה
-
[QUOTE=r03e;1302238]אני חושב שאתן אותו לאימוץ אבל לא ספציפית לך אלא למי שיעמוד בדרישות
-------------------------
אני נותן לו את בלסטוידוס ואומר לו "כדאי שתיתכונן אדוני, הנה הם מגיעים" לאחר מיכן אלך לליד הפתח של החדר אוציא את מורקרו וצ'ימצ'אר ואחכה[/QUOTE]
*אני אעמוד בהן ותיתן ספציפית לי בבקשה:cry::cry::cry::cry::cry: ותגיב בסיפור שלי
אתה רואה שבאים אליך חיילים של המחתרת דווקא ואז הם אומרים לך "למה עשית את זה?".
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1302245]*אני אעמוד בהן ותיתן ספציפית לי בבקשה:cry::cry::cry::cry::cry: ותגיב בסיפור שלי
אתה רואה שבאים אליך חיילים של המחתרת דווקא ואז הם אומרים לך "למה עשית את זה?".[/QUOTE]
"את מה" אשאל בבילבול "ואיפה צוות רוקט" אמשיך לשאול בהפתעה "סילקתם אותם" אומר בהתענינות ובהקלה
-
[QUOTE=r03e;1302247]"את מה" אשאל בבילבול "ואיפה צוות רוקט" אמשיך לשאול בהפתעה "סילקתם אותם" אומר בהתענינות ובהקלה[/QUOTE]
הם עונים לך "למה תקפת אותנו? והברחנו אותם".
-
[quote]אינפרנייפ לא נרגע, ועומד לירות אל לכך להביור בצורת דרקון אבל אז הוא קטן... ומשתנה למונפרנו!.
מזל רע? איפרנייפ הפך חזרה למונפרנו(יעודכן אחר כך)(הגימיק מורח חלק מהעלילה: התפתחות עד העמוד הנכון ושם יש הפתעה..)[/quote]
"נו באמת..." אומר בציניות. "טוב,לא נורא!אני בטוח שכשיגיע הזמן אתה תתפתח באמת!" אומר למונפרנו.ואז ארוץ בחזרה לבילי ג'ו. "נו,איפה הפרס שלי?"
נ.ב:יש לי את הפרס פיתוח עד פתיחת עמוד 10,אז אני רוצה לפתח את מונפרנו חזרה לאינפרייניפ!
-
[QUOTE=bugoji1;1302310]"נו באמת..." אומר בציניות. "טוב,לא נורא!אני בטוח שכשיגיע הזמן אתה תתפתח באמת!" אומר למונפרנו.ואז ארוץ בחזרה לבילי ג'ו. "נו,איפה הפרס שלי?"
נ.ב:תארגן לי קרב נגד צוות רוקט?[/QUOTE]
*ברור שכן
בילי ג'ו נותן לך תג בצורת להבה וביצה ירוקה עם כתמים אפורים ואומר "התג יחזיר פוקימון אחד שלך לפוקימון המפותח שהוא היה, תבחר רק אחד" ואתה שם לב שצדו השני של התג הוא עלה.
-
[quote]בילי ג'ו נותן לך תג בצורת להבה וביצה ירוקה עם כתמים אפורים ואומר "התג יחזיר פוקימון אחד שלך לפוקימון המפותח שהוא היה, תבחר רק אחד" ואתה שם לב שצדו השני של התג הוא עלה.[/quote]
"היי מונפרנו!" אגיד למונפרנו. "אני נותן לך הזדמנות להתפתח שוב לאינפרייניפ,אבל תבטיח לי שאנחנו נתאמן על איבוד השליטה שלך,טוב?" ואז אתן למונפרנו את התג ואצפה בו מתפתח...
נ.ב:בא לך לפתוח איתי שרשור,איזה שבא לך?
-
[QUOTE=bugoji1;1302320]"היי מונפרנו!" אגיד למונפרנו. "אני נותן לך הזדמנות להתפתח שוב לאינפרייניפ,אבל תבטיח לי שאנחנו נתאמן על איבוד השליטה שלך,טוב?" ואז אתן למונפרנו את התג ואצפה בו מתפתח...
נ.ב:בא לך לפתוח איתי שרשור,איזה שבא לך?[/QUOTE]
*כן, אם אתה רוצה פוקימון יש לי רעיון ואם לא עדיין יש לי רעיון(אם אתה רוצה פוקימון אז מהסיפור שלי שבו הופכים לפוקימון ותשלח לי אז את הטופס למ"ת שלו ששלחתי לך פעם, אם לא על פוקימון אז ג'נריייטור רקס.
אתה רואה את מונפרנו זוהר עוד פעם והופך לאינפרנייפ, אבל סנאיבי מתאכזב שלא בחרת בו.