-
[QUOTE=r03e;1309501]
[COLOR="Red"]דניאל-
סמל רובי ג'ונס שומע אותך וקורא לילד אחד (לתמונה תסתכל בעמוד הראשון- מחתרת- חילים פשוטים)שכבר סיים לפרק את האוהל שלו "קני בוא הנה בבקשה" הילד מתקרב וסמל רובי ג'ונס אומר לך שאתה תצטרך להלחם נגדו כדי להוכיח שאתה יכול להצטרף למחתרת. קני מגיע ומוציא פוקימון דמוי שפרירית ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/rjnimmylvtxz.gif[/IMG][/URL]) ואומר "צאי יאנמה".
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
תוכל לעדכן לי את דף הרשומים כי אני לא יודע כלכך את המתקפות של מורקרו אני יודע: צוות כפול, מתקפת כנף(אני חושב), וכדור צל.
----------------------------------
" אוקיי!" אגיד בשמחה ואוציא פוקדור אחד מן החגורה שלי.(מיזה יהיה קוויליבה או מורקרו טםטםטםטם D:)
אזרוק את הפוקדור לאוויר ואצעק "צא מורקרו!".
"תגיד מתי להתחיל" אגיד לסמל רובי ג'ונס בהחלטיות ובביטחון.
-
[quote]אדווין-
אתה אומר לפוצ'יאנה את הוראותיך ופוצ'יאנה משתמש בנהמה שמפחידה את פידג'י של הילדה ומורידה לו את הביטחון. זואי אומרת "פידג'י תשתמש בניקור" פידג'י מתקרב אלפוצ'יאנה ומתחיל לנקר אותו. פוצ'יאנה מתעשת ותופס את פידג'י בפיו. "פידג'י תשתחרר, מהר" אומרת זואי בדאגה. פידג'י מנסה אבל לא נראה שהוא מצליח.
מה תעשה?[/quote]
אני אומר לפוצ'יאנה לחזק את הנשיכה ואז להעיף את הפוקימון. לאחר מכן אומר לו לעשות עוד שאגה ואז נחיפה בשיא הכוח בשביל לגמור את אקרב ואז אני אחשוב 'אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מקווה שאני אנצח אם לא אז אני לא יודע מה אני אעשה' ואז אני אומר לפוצ'יאנה שהוא ממש טוב ואני מקווה שהוא ינצח בקרב כי אני חושב שהוא ממש חזק.
-
[QUOTE=r03e;1309501][COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
אתה מוציא את ספירו ואומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער ולספירו ברוח כסופה על עלי התער כדי להאיץ אותם. עלי התער פוגעים בארבעת הפוקימונים והם מתרחקים. אתה מכניס את ספירו לפוכדור שלו ורואה שכבר כמעט בוקר והשמש התחילה לעלות לשמיים. אתה ממשיך להתקדם בשביל כשלפתע אתה רואה קבוצה של ילדים ומבוגר (כדי לראות תמונה של המבוגר תסתכל בעמוד הראשי), שעומד לידם ומסביר להם כל מיני דברים.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
'יכול להיות שאלה מהמחתרת?' אני שואל את עצמי . "בוא בלבאזור." אומר . "היית ממש טוב ." אני הוסיף ואתקדם לכיוון הקבוצה הזאת .
-
[quote=r03e;1309426][COLOR=Magenta][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
מתקפה מהירה, הכי מהר שאתה יכול- אהבתי, נחמד:big_wink:
---------------------------------------
אתה מחזיר את אודיש המותש לפוכדור שלו ומוציא את פיקצ'ו. "פיקצ'ו, מעניין..." אומרת איריס ומחיכת. פיקצ'ו משתמש במכת חשמל על אושווט ואיריס אומרת "אושווט תתחמק" אושווט, שהיתגלה כמהיר למדי, מתחמק ממכת החשמל ונוחת על משטח אחר. פיקצ'ו מנצל את ההיזדמנות ומשתמש במתקפה מהירה על אושווט ופוגע באושווט שבקושי הצליח לחזור לאיזון מההתחמקות. אושווט נפגע ומוטח בקיר. "אושווט יותר חזק משאתה חושב" אומרת לך איריס "בפעם הבאה לא תתפוס אותו לא מוכן, אושווט תשתמש באקדח מים ואחר כך בדחיפה" איריס מוסיפה ונותנת לושווט את ההוראות שלו. אושווט משתמש באקדח מים ופוגע בפיקצ'ו. לאחר מיכן הוא קופץ על משטחי הקרח ומתקדם לעבר פיקצ'ו במהירות.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"פיקאצ'ו עכשיו תנצל את ההזדמנות הזו!" אומר לפיקאצ'ו "חכה עוד קצת,עוד קצת!" אומר לו בביטחון כאשר תכנית פעולה מגובשת בראשי 'אין לו שום סיכוי להתחמק מהמכה הבאה' אחושב לעצמי ואעלה חיוך מרושע "עכשיו פיקצ'ו במהירות הבזק תשתמש במכת ברק בעוצמה הכי אדירה שלך על אושווט של איריס!" אגיד לו במהירות "קדימה, קדימה, קדימה!" אצעק לו בתור תמיכה
-
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה נמצא בעיר
--------------------------
אתה ממשיך לצעוד בחלק העני של העיר ולפתע אתה רואה בית שנראה נטוש. 'זה מקום מושלם להתאמן' אתה חושב בשימחה ונכנס לתוך הבית בזהירות. "יש כאן מישהו" אתה צועק לחלל הריק אבל לא שומע תשובה. אתה רואה כמה רהיטים ישנים ואומר למיאו להתאמן איתם על חבטות זעם ועל סריטה, אתה אומר לפידג'י להתאמן על ניקור וכנף מתכת, שניהם מתחילים להתאמן בזמן שאתה מוציא את הפוכדור של פאצ'יריסו. אתה בודק את המתקפות של פאצ'יריסו ורואה שהם: מכת חשמל, טעינה ודחיפה
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
פתחת את עמוד 15 ולכן אתה מקבל בנוסף לטריטוגה גם גליגר (לא באותו זמן)
-----------------------------------
אתה מוציא את מורקרו וסמל רובי ג'ונס מסמן לכם להתחיל. "יאנמה תשתמש ברוח כסופה" אומר קני ויאנמה מנסה להעיף את מורקרו בעזרת רוח כסופה, אבל מורקרו שיש לו כנפיים יותר גדולות מאשר ליאנמה יוצר רוח כסופה בעצמו שמנטרלת את הרוח הכסופה של יאנמה. "יאנמה תשתמש בדחיפה" ממשיך קני לתת הוראות ליאנמה ויאנמה מתעופפת לכוון מורקרו במהירות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]אדווין-
אתה אומר לפוצ'יאנה להדק את הנשיכה ופוצ'יאנה שומע בקולך אחרכך פוצ'יאנה זורק את פידג'י לעבר אחד העצים שמיסביב, תוך כדי עידודים ותישבוחות שלך, ומשתמש בדחיפה.
~פידג'י מעולף~
"כל הכבוד" משבח אותך סמל רובי ג'ונס "אני לא יודע למה אבל הגיע הוראה מגבוה לתת לך רטטה בתור פרס עם תעבור את המשימה, אז בבקשה" סמל רובי ג'ונס אומר ונותן לך פוכדור. "עכשיו אתה צריך להמשיך לכיוון העיר אוקיומה ולאתגר את המכון בעיר" אומר לך סמל רובי ג'ונס ונפרד מימך.
מה תעשה?[/COLOR]
אייס-
אתה מתקדם לעבר הקבוצה ומסב את צומת ליבו של המבוגר. "שלום, אני סמל רובי ג'ונס ותפקידי לאמן את המגויסים החדשים של המחתרת, היגע הזמן למשימה הראשונה שלך. זואי בואי בבקשה" הוא מסביר לך מי הוא וקורא לאחת הילדות שאתה רואה שזה עתה היא סימה קרב עם ילד אחר. סמל רובי ג'ונס מרפה עם מכשיר שהיה בתיקו את הפוקימונים של שנייכם וזואי מוציאה את הפוקימון שלה לקרב "פידג'י, צא החוצה" היא אומרת ומהפוכדור יוצא פוקימון דמוי ציפור ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/yo2bzrzhkdid.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?
[COLOR="DarkGreen"]אנטוני-
הפתעה!! :O (מואהאהאהאהאהאהאהאהאה)
---------------------------------
אתה מחכה ואומר לפיקצ'ו עד שאושווט ממש קרוב ואומר לפיקצ'ו להשתמש במכת ברק. פיקצ'ו משתמש במכת ברק, כשאתה מעודד אותו מהצד, וברק ענקי יוצא מפיקצ'ו לעבר אושווט. לפתע אתה שומע את איריס צוחקת "אתה באמת חושב שלא חשבתי שישתמשו נגדי בפוקימוני חשמל ושלא פיתחתי אסטרטגיה נגדית, אתה מעליב אותי" היא אומרת. אתה מסתכל על אושווט ורואה, לתדהמתך הגדולה, שמכת הברק נחסמה ע"י הצדף שעל ביטנו של אושווט. אושווט מגיע אל פיקצ'ו, שלא קיבל הוראות מימך, וגם הוא נראה מופתע ופוגע בו בדחיפה ואז בזריקת צדף. לאחר מיכן אושווט משתמש שוב בדחיפה בכל הכוח ופוגע שנית. פיקצ'ו יוצא מההלם אבל הוא נראה מאוד מותש. "אושווט בוא נסיים את זה עם אקדח מים" אומרת איריס ואושווט משתמש שוב באקדח מים לעבר פיקצ'ו.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1309531][COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה נמצא בעיר
--------------------------
אתה ממשיך לצעוד בחלק העני של העיר ולפתע אתה רואה בית שנראה נטוש. 'זה מקום מושלם להתאמן' אתה חושב בשימחה ונכנס לתוך הבית בזהירות. "יש כאן מישהו" אתה צועק לחלל הריק אבל לא שומע תשובה. אתה רואה כמה רהיטים ישנים ואומר למיאו להתאמן איתם על חבטות זעם ועל סריטה, אתה אומר לפידג'י להתאמן על ניקור וכנף מתכת, שניהם מתחילים להתאמן בזמן שאתה מוציא את הפוכדור של פאצ'יריסו. אתה בודק את המתקפות של פאצ'יריסו ורואה שהם: מכת חשמל, טעינה ודחיפה
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אתן למיאו ופידג'י להמשיך להתאמן ואקח רהיט אחד ואזיז אותו הצידה.
"פאצ'יריסו אני רוצה שתתאמן על מכת החשמל שלך על הרהיט הזה" אומר לו.
"תשתמש במכת חשמל" אני אומר לו כל כמה שניות ולאט לאט אני אגביר את הקצב ואומר לו להשתמש במתקפה חזק יותר עד שאני אראה שיפור משמעותי.
בנוסף אני אבדוק לראות מה מצבם של מיאו ופידג'י.
-
[QUOTE=r03e;1309531][COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אייס-
אתה מתקדם לעבר הקבוצה ומסב את צומת ליבו של המבוגר. "שלום, אני סמל רובי ג'ונס ותפקידי לאמן את המגויסים החדשים של המחתרת, היגע הזמן למשימה הראשונה שלך. זואי בואי בבקשה" הוא מסביר לך מי הוא וקורא לאחת הילדות שאתה רואה שזה עתה היא סימה קרב עם ילד אחר. סמל רובי ג'ונס מרפה עם מכשיר שהיה בתיקו את הפוקימונים של שנייכם וזואי מוציאה את הפוקימון שלה לקרב "פידג'י, צא החוצה" היא אומרת ומהפוכדור יוצא פוקימון דמוי ציפור ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/yo2bzrzhkdid.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"בלבאזור אתה לא תילחם עכשיו כי אני רוצה להילחם עם ספירו , אז צא ספירו." אומר . "ספירו השתמש ברוח כסופה." אומר בלהט .
-
[QUOTE=r03e;1304212]התחלה:
השנה 2106,שנה אחרי השידור ההוא בטלוויזיה אתם קמים בבוקר נרגשים לקראת המסע הגדול שלכם!אתם יורדים במדרגות ופוגשים את ההורים שלכם שמחכים לכם ליד השולחן "נו קדימה תזדרז/תזדרזי!"הם אומרים ואתם רצים שלוחן.אמא שלכם פונה אליכם "רק שתדע/תדעי שאני ואבא מאחוריי מה שתחליט/תחליטי" הם אומרים ומתחילים לאכול.כל הארוחה אתם חושבים על הפוקימונים שיהיה לכם.אתם יוצאים החוצה ואומרים לעצמיכם "איזה כיף סוף סוף אני יוצא/ת למסע שתמיד רציתי!"אתם אומרים ויוצאים למעבדה של אנה/חיים.בדרך אתם רואים הרבה מאוד פוקימונים שהייתם רוצים לתפוס ולגדל במסע שלכם.אתם מגיעים למעבדה והפרופסור/ית מקבלים אתכם ומכניסים אתכם ואומרים "שלום!מה שמך?"
מה תעשו?
[/QUOTE]
"שלום באתי לקחת את הפוקמון ההתחלתי שלי טוטודייל" אני אומר עם טיפת שימחה בקולי
-
[QUOTE=r03e;1309531]
[COLOR="Red"]דניאל-
פתחת את עמוד 15 ולכן אתה מקבל בנוסף לטריטוגה גם גליגר (לא באותו זמן)
-----------------------------------
אתה מוציא את מורקרו וסמל רובי ג'ונס מסמן לכם להתחיל. "יאנמה תשתמש ברוח כסופה" אומר קני ויאנמה מנסה להעיף את מורקרו בעזרת רוח כסופה, אבל מורקרו שיש לו כנפיים יותר גדולות מאשר ליאנמה יוצר רוח כסופה בעצמו שמנטרלת את הרוח הכסופה של יאנמה. "יאנמה תשתמש בדחיפה" ממשיך קני לתת הוראות ליאנמה ויאנמה מתעופפת לכוון מורקרו במהירות.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוו... כן!, זה מזכיר לי כמה אני אוהב קרבות!" אצעק בשמחה!.
"מורקרו, הוא רוצה ראש בראש הוא ייקבל קדימה!, מתקפת כנף אל עבר יאנמה!" אצעק אל מורקרו בבטחון.
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]לן-
לורי נשארה במחנה, היא לא יצאה לפעילות הזו
-------------------------
אתה אומר לג'ק להוציא את הפוקימון שלו ולנסות לתקוף את הצללית שזזה. ג'ק מוציא פוקימון דמוי ענן רעיל ([/size]) והוא אומר לו להשתמש בעננת רעל לעבר הצללית. בינתיים אתה מוציא את צ'יקו ואומר לה להיתכונן. עננת הרעל מגיעה לצללית ואתם שומעים צעקה. ג'ק אומר לך "אנחנו צריכים לדווח למורגן" והוא מוציא את מכשיר הקשר ואתה שומע את קולו של מורגן שמשבח אותכם ואומר לכם לא לעשות יותר שום דבר ולחכות עד שהם יגיעו אליכם. בינתיים אתה רואה ילד מרוגז מיתקדם לעברכם (הוא עוד לא ראה אתכם) בטח כדי לחפש מה פגע בו.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
לא הוספת את לורי בשותף שלי
-----------------------------------------------
"שיט הוא בא" אגיד "אוקי יש לי רעיון אני יעשה כאילו הלכתי לעיבוד ואבקש שיוביל אותי למקום בטוח" אגיד ואלך לכיון הילד "סליחה אני הלכתי לעיבוד אתה יכול לעזור לי?" אשאל אותו "וגם בך פגע הפוקימון הזה הוא מסתובב פה כל הזמן כדאי ללכך לא?"
-
[quote=r03e;1309531][COLOR=RoyalBlue][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
הפתעה!! :O (מואהאהאהאהאהאהאהאהאה)
---------------------------------
אתה מחכה ואומר לפיקצ'ו עד שאושווט ממש קרוב ואומר לפיקצ'ו להשתמש במכת ברק. פיקצ'ו משתמש במכת ברק, כשאתה מעודד אותו מהצד, וברק ענקי יוצא מפיקצ'ו לעבר אושווט. לפתע אתה שומע את איריס צוחקת "אתה באמת חושב שלא חשבתי שישתמשו נגדי בפוקימוני חשמל ושלא פיתחתי אסטרטגיה נגדית, אתה מעליב אותי" היא אומרת. אתה מסתכל על אושווט ורואה, לתדהמתך הגדולה, שמכת הברק נחסמה ע"י הצדף שעל ביטנו של אושווט. אושווט מגיע אל פיקצ'ו, שלא קיבל הוראות מימך, וגם הוא נראה מופתע ופוגע בו בדחיפה ואז בזריקת צדף. לאחר מיכן אושווט משתמש שוב בדחיפה בכל הכוח ופוגע שנית. פיקצ'ו יוצא מההלם אבל הוא נראה מאוד מותש. "אושווט בוא נסיים את זה עם אקדח מים" אומרת איריס ואושווט משתמש שוב באקדח מים לעבר פיקצ'ו.
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
'ואוו חייבים להפטר מצהדף הזה של אושווט!' אחושב לעצמי בעצבים "פיקצ'ו תתשתמש במתקפה מהירה ותחמוק מאקדח המים!" אומר לפיקצ'ו במהירות ובתקיפות "תקפוץ על כל משטחי הקרח ותפתיע את אושווט במתפקה מהירה ואז תעיף ממנו את הצדף המעצבן הזה שלו!" אפקד על פיקצ'ו בעצבים
-
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה לוקח את אחד הרהיטים ממתכת ומזיז אותו לאמצע החדר. אתה אומר לפאצ'יריסו לתקוף אותו במכת חשמל. לאט, לאט אתה רואה שיפור קל אצל פאצ'יריסו ושהביטחון שלו עולה. אתה מסתכל לבדוק מה מצבם של מיאו ופידג'י ורואה שהם כבר ריסקו אתה כל הרהיטים שהיו בחדר, כולל אתה ממתכת, והם מסתכלים על פאצ'יריסו שמתאמן. אתה שב להתמקד בפאצ'יריסו ושם לב הוא ממקד את כל הכוח החשמלי שלו בנקודה אחת ותוקף. [B][U]פאצ'יריסו למד ניצוץ[/U][/B]. אתה משבח את פאצ'יריסו שנראה שמח אבל גם קצת נבוך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
אתה מוציא את ספירו כדי להילחם ואומר לו להשתמש ברוח כסופה. הרוח הכספוה שספירו יוצר לוכדת את פידג'י ומעיפה אותו על עץ. "תשתמש במתקפת כנף" אומרת זואי ופידג'י מתחיל להתעופף לעבר ספירו כשכנף אחת שלו מתחילה ליזהור באור לבן מסנוור.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את נכנסת למעבדה ורואה את פרופסור ג'ושאה שמתעסק בעיניניו. "מה?! מה את רוצה?" הוא שואל אותך בגסות וכשאת מסבירה לו שאת רוצה לקבל את הפוקימון הראשון שלך הוא ממלמל משהוא על 'ילדים שלא נותנים לא רגע לנוח' וקם אל עבר מדף מגיש לך פוכדור מבריק שמציורת עליו טיפת מים, חמישה פוכדורים נוספים ופוקדע. "נו, תסתלקי כבר!" הוא אומר לך במורת רוח ואת יוצאת מהמעבדה, מרוגזת מעט.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
יאנמה לא יאנמגה
-----------------------------
אתה אומר למורקרו להשתמש במתכפת כנף לעבר יאנמה. ושני הפוקימונים מתנגשים ונוצר עשן מההתפוצצות. כשהעשן מתפזר אתה רואה שיאנמה נמצאת על האדמה מותשת אבל עדיין ביכולה להילחם ומורקרו מעופף באוויר, לא נפגע. "יאנמה תקומי מהר" אומר קני בדאגה ויאנמה מצליחה להתרומם "תשתמשי בבום על קולי" הוא מוסיף ויאנמה שולחת לעבר מורקרו גל אור שהולך ומתקרב אליו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אני מעדכן עכשיו
--------------------------------------
בעוד אתה מתככנן את התוכנית שלך מופיע מורגן מבין השיחים ואומר לך להתרחק באיטיות לכיוון הצימחיה. אתה מציית ואתה נבלע יחד עם ג'ק ומורגן בתוך הצימחיה. "כל הכבוד" משבח אתכם מורגן "אנחנו כבר נטפל במידע הזה. עכשיו, מי נשאר כאן בזמן שאנחנו הולכים?" הוא שואל את שניכם ומסתכל עליכם. אתה מסתכל על ג'ק שהולך צעד אחד לאחרו ואתה מרים את ידך "טוב, אז אתה תישאר כאן חצי שעה ואז תתחיל ללכת לכיוון המחנה. תנסה להגיע כמה שיותר מהר, אולי תקבל על זה פרס קטן" אומר לך מורגן והוא נעלם יחד עם ג'ק שמאחל לך בהצלחה בצימחייה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]אנטוני-
בתגובה הבאה מחכה לך הפתעה (הפעם טובה):)
אתה אומר לפיקצ'ו להתחמק מאקדח המים במתקפה מהירה ואז לתקוף ככה את אושווט. בינתיים אתה חושב על דרך להוריד את הצדף מאושווט ואתה אומר פיקצ'ו שינסה להוריד אותו בעצמו. פיקצ'ו מזנק לעבר אושווט במתקפה מהירה. לפתע אתה שומע את איריס אומרת לאושווט להשתמש בסילון אקווה, אושווט שראה את המתקפה המהירה מגיעה משתמש בסילון אקווה פיתאומי ומפתיע את פיקצ'ו כשהוא מתזמן את המתקפה באופן מושלם. פיקצ'ו נפגע קשה ומאבד את ההכרה.
~פיקצ'ו מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1309571][COLOR="RoyalBlue"]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את נכנסת למעבדה ורואה את פרופסור ג'ושאה שמתעסק בעיניניו. "מה?! מה את רוצה?" הוא שואל אותך בגסות וכשאת מסבירה לו שאת רוצה לקבל את הפוקימון הראשון שלך הוא ממלמל משהוא על 'ילדים שלא נותנים לא רגע לנוח' וקם אל עבר מדף מגיש לך פוכדור מבריק שמציורת עליו טיפת מים, חמישה פוכדורים נוספים ופוקדע. "נו, תסתלקי כבר!" הוא אומר לך במורת רוח ואת יוצאת מהמעבדה, מרוגזת מעט.
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
אני יוצאת לדרך ליער ניוטיק
-
[QUOTE=r03e;1309571][COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה לוקח את אחד הרהיטים ממתכת ומזיז אותו לאמצע החדר. אתה אומר לפאצ'יריסו לתקוף אותו במכת חשמל. לאט, לאט אתה רואה שיפור קל אצל פאצ'יריסו ושהביטחון שלו עולה. אתה מסתכל לבדוק מה מצבם של מיאו ופידג'י ורואה שהם כבר ריסקו אתה כל הרהיטים שהיו בחדר, כולל אתה ממתכת, והם מסתכלים על פאצ'יריסו שמתאמן. אתה שב להתמקד בפאצ'יריסו ושם לב הוא ממקד את כל הכוח החשמלי שלו בנקודה אחת ותוקף. [B][U]פאצ'יריסו למד ניצוץ[/U][/B]. אתה משבח את פאצ'יריסו שנראה שמח אבל גם קצת נבוך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אני חושב שאנחנו מוכנים" אני אומר להם בחיוך.
"עבודה מעולה כולם" אני מוסיף בעוד שאני מוציא את הפוכדורים שלהם.
אני מחזיר את כולם והולך לכיוון המכון.
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]לן-
אני מעדכן עכשיו
--------------------------------------
בעוד אתה מתככנן את התוכנית שלך מופיע מורגן מבין השיחים ואומר לך להתרחק באיטיות לכיוון הצימחיה. אתה מציית ואתה נבלע יחד עם ג'ק ומורגן בתוך הצימחיה. "כל הכבוד" משבח אתכם מורגן "אנחנו כבר נטפל במידע הזה. עכשיו, מי נשאר כאן בזמן שאנחנו הולכים?" הוא שואל את שניכם ומסתכל עליכם. אתה מסתכל על ג'ק שהולך צעד אחד לאחרו ואתה מרים את ידך "טוב, אז אתה תישאר כאן חצי שעה ואז תתחיל ללכת לכיוון המחנה. תנסה להגיע כמה שיותר מהר, אולי תקבל על זה פרס קטן" אומר לך מורגן והוא נעלם יחד עם ג'ק שמאחל לך בהצלחה בצימחייה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי" אגיד "אני יכול יותר מחצי שעה?" אשאל את מורגן "אוקי אני יגיע אלכים" אגיד בזמן שהם נעלמים 'צריך לחזור לילד הזה' אחשוב "הי ילד" אגיד לילד שהרגע תקפנו "רוצה קרב אחד על אחד?" אשאל אותו