מפקחים מעצבנים,רואים שיש לי אפשרות לערוך כינוי אבל אני לא יכול לעשות את זה,מבקש משניהם לערוך לי ומה הם אומרים לי 'חכה לרותם'
אני בכוונה אומר "מעצבנים" כי אם אני אגיד מה באמת אני חושב עליהם,אני מקבל באן לשבוע+
Printable View
מפקחים מעצבנים,רואים שיש לי אפשרות לערוך כינוי אבל אני לא יכול לעשות את זה,מבקש משניהם לערוך לי ומה הם אומרים לי 'חכה לרותם'
אני בכוונה אומר "מעצבנים" כי אם אני אגיד מה באמת אני חושב עליהם,אני מקבל באן לשבוע+
סעמק איזה חרא לך..
אני רק מקווה שעד שרותם יגיע גם הווינר שלי לא ייעלם /=
[quote=הנואש לווינר;1312543]סעמק איזה חרא לך..
אני רק מקווה שעד שרותם יגיע גם הווינר שלי לא ייעלם /=[/quote]
יש סיבה שאני אומר מעצבנים,שירוק לא יתחלף לסגול-שחור עם קו עליו
ליאור XD מי מקבל [חוץ מעומר] ווינר ליותר משבוע?
[QUOTE=Kaiser;1312542]מפקחים מעצבנים,רואים שיש לי אפשרות לערוך כינוי אבל אני לא יכול לעשות את זה,מבקש משניהם לערוך לי ומה הם אומרים לי 'חכה לרותם'[/QUOTE]
אתה צריך לחכות 20 יום מאז שקיבלת תוינר אם הבנתי נכון. צריכים לשנות זאת לפחות ימים.
אתה יכול לרדת על חבר הכי טוב שלי,אתה יכול להשפיל אותי אבל לא לקחת לי את הצ'יפס האחרון Xd
[quote=ACMilaneZi;1312547]אתה יכול לרדת על חבר הכי טוב שלי,אתה יכול להשפיל אותי אבל לא לקחת לי את הצ'יפס האחרון Xd[/quote]
סליחה?
[QUOTE=Kaiser;1312545]יש סיבה שאני אומר מעצבנים,שירוק לא יתחלף לסגול-שחור עם קו עליו
ליאור XD מי מקבל [חוץ מעומר] ווינר ליותר משבוע?[/QUOTE]
אני קיבלתי רק ל10 ימים.. אם אלון היה נותן לי ברצף עם הווינר הקודם שלי ולא היה זמן שחזרתי למשתמש רגיל, הייתי יכול..
שיט, למה לא הודעתי לו מראש?!
[QUOTE=Kaiser;1312548]סליחה?[/QUOTE]
כשלוקחים לאקימצ'י את הצ'יפס והוא מתחיל כזה לבכות ואז היד שלו גדלה והוא מועך אותו
[QUOTE=ACMilaneZi;1312550]כשלוקחים לו את הצ'יפס והוא מתחיל כזה לבכות ואז היד שלו גדלה והוא מועך אותו[/QUOTE]
וואי אחי זה היה קורע!! אתה פשוט חייב לעשות מזה קריירה! ~.~
הלכתי לנחוץ. אולי אחות שם סוף סוף.
[quote=הנואש לווינר;1312552]וואי אחי זה היה קורע!! אתה פשוט חייב לעשות מזה קריירה! ~.~
הלכתי לנחוץ. אולי אחות שם סוף סוף.[/quote]
אם רק הייתי יודע מה זה...
[quote=הנואש לווינר;1312552]וואי אחי זה היה קורע!! אתה פשוט חייב לעשות מזה קריירה! ~.~
הלכתי לנחוץ. אולי אחות שם סוף סוף.[/quote]
טוב לך תראה דרגון בול שלךת תגיד כבר עברת את כיתה ג'?
[QUOTE=ACMilaneZi;1312554]טוב לך תראה דרגון בול שלךת תגיד כבר עברת את כיתה ג'?[/QUOTE]
הוא סיים דרגון בול, אני רואה דרגון בול. אני כן סיימתי את כיתה ג', אם זה מעניין אותך...
עריכה:
הקדשה!!!
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1312555]הוא סיים דרגון בול, אני רואה דרגון בול. אני כן סיימתי את כיתה ג', אם זה מעניין אותך...
עריכה:
הקדשה!!![/QUOTE]
נארוטו>דרגון בול
רק אומר
שלום לכולם!
בלאגן מטורף אחרי פסח, יותר צריך לנקות מאשר לפני פסח!
אני משתגע כבר!
חזרתי והלכתי לאכול