-
[quote]
אקירה -
"אני חושב שנוכל בעצמנו לחפש אותם." הוא אומר ונראה כאילו הוא מתנחם מן הרעיון הזה. לפתע אתה רואה שיוצאת דבורה מן השרוול הענק שלו והיא מונחת על אצבעו. נראה כילו לי מדבר איתה ולאחר מכן היא מתעופפת לה הרחק מן המקום. לאחר 2-3 דקות אותה דבורה חוזרת ומתיישבת על אצבעו של לי, נראה שוב שהם מתלחששים. "הנה מצאנו!" הוא צועק באושר הם נמצאים מחוץ לדרום הכפר. הוא אומר ומסתובב לדרומה של הכפר "קדימה אקירה!, חייבים למהר הם זן נדיר ביותר שצריכים להגיע להשגחה מהירה במיוחד." הוא אומר ומתחיל לרוץ במהירות אל דרום הכפר.[/quote]
"טוב" אמור לו ואתחיל לרוץ לאזור דרום הכפר,מקוה שלא נשארושם עוד שינובים אויבים כדי שזה לא יסתבך שובפעם
-
[quote]יוקיו -
קאקאשי מסתובב אליך וזורק לכיוונך את מפתח החדר שנמצא במלון ה"עלה הירוק" באמצע הכפר. ששם בעצם אתם מתגוררים. "תעשה כל מה שתחפץ בו, אי הולך להתאמן" הוא אומר ומתקדם בצעדים די איטים לצד מזרח של הכפר.
הוא מתרחק יותר ויותר ממך.[/quote]
"טוב, נתראה במלון,קאקאשי סאמה." אומר לקאקאשי ואלך אל המלון.
-
[QUOTE=RangerForce;1329734][COLOR="Red"]בארי -
אתה מציף אותו בשאלות והוא מתחיל להריאות מסוחרר והוא חוזר חזרה לישון מבלי לענות על שאילותך.
"תישן אוביטו.." לין אומרת לו בדאגה כלפיו, "כדאי שגם אתה תחזור לישון לעוד כמה זמן." היא אומרת לך בחיוך.
אמא שלך מנשקת אותך במצח ומחכה שתירדם.[/COLOR]
][/QUOTE]
אני נרדם....? 0.0 מה אתה רוצה שאני אגיב? חח..
אני עוצם עיניים לאט לאט ומרגיש את העייפות נופלת עליי.. תוך חצי דקה אנע נרדמתי.
-
[QUOTE=RangerForce;1330025][COLOR="SeaGreen"]נארו -
"יש לי שם דברים שעדי ראייה ראו שאתה בעצמך גנבת" אחד צועק עליך והצלקת שבסנטרו מרתיעה אותך לפחד.
ענן עשן לבן מופיע למולך ומתוך הענן אתה רואה שיוצאת רין ועיניה עצומות. "ר..ין-סא..מה" שני השינובים אומרים בפחד ועושים צעד אחורנית.
"אני אחראית על הילד הזה!" היא אומרת בתקיפות לשניהם ומבקשת מהם לעזוב את המקום.
"אני לא מבינה למה עשית את זה אבל פעם הבאה זה לא יהיה כך ואני לא אעזור לך." היא אומרת לך בשילוב ידיים ופרצוף מוטה הצידה. "עכשיו תחזור הביתה!" היא זורקת אותך מחוץ לחנות. אתה מרגיש כאב שנפלת על הישבן.
"הוריך לא ידעו על כך דבר.. וזאת הפעם האחרונה." היא אומרת וסוגרת את דלת החנות.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אלך הביתה בכעס ואז אחשוב על כל מה שקרה לי ואחלום איך אני הורג את השינובים האלו.(תנסה יותר לפתוח עלילה)?
-
[quote=RangerForce;1329734]
[COLOR=Purple]יאמאטו -
בזמן שאתם קופצים בין הענפים אתם רואים את איטן-סנסיי חוזר אחורה. "מה קרה איטן-סנסיי" שואל אותו טסובאסה.
"כלום פשוט אתם קבוצה ואני רוצה שתשלימו את המשימה לבד" הוא אמר לכם בזמן שהוא קיפץ חזרה לקונוהא.
"א..וקיי" טסובאסה אמר ורץ היישר אל כיוון ה-X. לאחר דקות ספורות הגעתם אל המגילה. טסובאסה קופץ מן העץ אל הקרקע ומרים את המגילה. "קדימה בואו נחזור חזרה" אומרת מיי וכבר מתחילה את דרכה אל קונוהא. [/COLOR][/quote]
אקפץ אחרייה מבלי להגיד מילה אך בזמן הקיפוצים תמיד אסתכל סביב ואנסה לשים לב לכל דברשהוא לא קשורה.
-
[COLOR="Sienna"]אקירה -
אני אדבר איתך בפרטי.
------------------
אתם שניכם מתחילים לרוץ ונראים כמשוגעים בעיני האנשים בכפר. אתם מגיעים אל הקצה הדרומי של הכפר יש גדר עומדת מולכם.
כפות רגליו של לי מתמלאות צ'אקרה כחולה והוא מתחיל לעמוד על הגדר בצורה אופקית אליך. הוא הולך עד לסופה של הגדר וקופץ למטה. מבעד לגדר יש יער מלא בעצים והוא אפלולי.
"קדימה, אקירה צריכים למהר!" הוא אומר לך ומתחיל לרוץ אל לב היער.
[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]יוקיו -
"שלום וברוכים הבאים למלון 'העלה הירוק' " פקידת קבלה מקבלת אותך לשלום. היא מסתכלת על הכרטיס שיש לך ביד ומבקשת אותו ממך. אתה מביא לה אותו והיא רואה ששמו של קאקאשי מופיע שם.
"או, הכרטיס הוא מקאקאשי-קון" היא אומרת ועיניה מתמלאות בלבבות. "א..ו סליחה" היא אומרת בבושה ומחזירה לך את הכרטיס.
"מה תרצה לעשות?, תוכל ללכת להירגע בחדר שלך, או ללכת ולהינות במעיינות החמים שלנו, או בכלל לבלות בבריכה שלנו?" היא אומרת בחיוך ומחכה לתשובתך.[/COLOR]
[COLOR="Red"]בארי -
סורי XD
---------
אתה נרדם לך ומתחיל לחלום חלום מוזר. ובחלומך אתה רואה את עצמך מביט ב-2 עיניים בצבע שחור אפל ואתה עצמך רועד מפחד.
"בארי.." הדמות משמיעה קול מפחיד. "בארי.." הקול חוזר על עצמו. "בארי תבוא איתי" הקול אומר לך באיטיות. "קדימה תבוא איתי" הוא ממשיך ואתה רואה שגופך מתחיל ללכת באיטיות ונראה אפילו שהוא הולך בלי רצון.
"אתה קרוב תמשיך בדרך" הקול אומר ואתה מתחיל להתקרב יותר ויותר אל הדמות. ליד דמות העיניים אתה רואה שני נינג'ות עם חליפות לבנות ובמגן המצח שלהם אתה רואה את הסמל הזה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/b7557d75583c15a475a8c896ea5efbc1.png[/IMG][/URL] והם עומדים ומחכים לך שתבוא. פתאום אתה מתחיל להישאב אל עין הדמות במהירות ואתה מתעורר מפחד. רובך מזיע.
השארינגן הופיעה לאחר חלומך בעיניך.
אתה מהחלון רואה שכבר חושך ואוביטו החבוש ישן לידך.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]נארו -
זה מה שהיה קורה ברגיל.
----------------
אתה הולך לביתך ורואה שהבית שקט וכולם כבר ישנים. אתה רואה אוכל בשולחן האוכל שנראה כאילו מיועד לך.
שאתה נכנס אתה מתחיל לדמיין איך אתה הורג את השינובים האלה ופתאום אמא שלך התעוררה. "בוקר אור נארו" היא אומרת לך בחיוך.
תאכל את האוכל שלך היא מכוונת אותך לשבת על הכיסא ליד השולחן והולכת לאמבטיה.[/COLOR]
[COLOR="Purple"]יאמאטו -
שניכם מתחילים לחזור חזרה לכפר אך אתה שם לב שאתם רק 2 אנשים ולא שלושה. אתה מסתובב אחורה ורואה את טסובאסה שנשאר במקום והוא מנסה לפתוח את הקשר שבמגילה הסודית. 'חייב להיות משהו בזה, אבל מה' הוא תוהה לעצמו.[/COLOR]
-
[quote]יוקיו -
"שלום וברוכים הבאים למלון 'העלה הירוק' " פקידת קבלה מקבלת אותך לשלום. היא מסתכלת על הכרטיס שיש לך ביד ומבקשת אותו ממך. אתה מביא לה אותו והיא רואה ששמו של קאקאשי מופיע שם.
"או, הכרטיס הוא מקאקאשי-קון" היא אומרת ועיניה מתמלאות בלבבות. "א..ו סליחה" היא אומרת בבושה ומחזירה לך את הכרטיס.
"מה תרצה לעשות?, תוכל ללכת להירגע בחדר שלך, או ללכת ולהינות במעיינות החמים שלנו, או בכלל לבלות בבריכה שלנו?" היא אומרת בחיוך ומחכה לתשובתך.[/quote]
"אני אלך לחדרי." אומר לפקידה.
-
[quote]אקירה -
אני אדבר איתך בפרטי.
------------------
אתם שניכם מתחילים לרוץ ונראים כמשוגעים בעיני האנשים בכפר. אתם מגיעים אל הקצה הדרומי של הכפר יש גדר עומדת מולכם.
כפות רגליו של לי מתמלאות צ'אקרה כחולה והוא מתחיל לעמוד על הגדר בצורה אופקית אליך. הוא הולך עד לסופה של הגדר וקופץ למטה. מבעד לגדר יש יער מלא בעצים והוא אפלולי.
"קדימה, אקירה צריכים למהר!" הוא אומר לך ומתחיל לרוץ אל לב היער.
[/quote]
ארכז גם אני צ'אקרה בכפות רגלי ואלך על השער,לאחר מכן אקפוץ על הקרקע ואל אחד מהעצים ואתחיל לקפץ מעץ לעץ במהירות
-
[quote=RangerForce;1330183]
[COLOR=Purple]יאמאטו -
שניכם מתחילים לחזור חזרה לכפר אך אתה שם לב שאתם רק 2 אנשים ולא שלושה. אתה מסתובב אחורה ורואה את טסובאסה שנשאר במקום והוא מנסה לפתוח את הקשר שבמגילה הסודית. 'חייב להיות משהו בזה, אבל מה' הוא תוהה לעצמו.[/COLOR][/quote]
"ווואו אל תפתח את זה" אצעק לו וארוץ לכיוונו.
-
[COLOR="Sienna"]אקירה -
אתה עובר את השער ומדחיק את הפער בינך ל-לי. לי ממשיך לרוץ ולפתע לאחר כ-2 דקות הוא נעצר. "אני מרגיש משהו" הוא אומר ומרכז את אצבעות ידיו בכדי להתרכז לחוש יותר בצ'אקרה שהוא מרגיש. הוא מסותבב אחורה ומביט על הריצפה בשמחה כזאת. בקרקע אתה רואה חרק מוזר כזה בעל ארבע רגליים דקות ומחושים צהובים. "זה הוא!" לי צועק בהתרגשות ולוקח את החרק לאצבעו. הוא מעביר את אצבעו למקום קרוב לעיניו ומתחיל לשוחח בטלפתיה עם החרק. "אוקיי!" הוא אומר בהחלטיות לאחר כמה שניות. "כל השאר נמצאים שם!" הוא אומר ומצביע לכיוון צפון-מערב מאיפה שאתם. החרק זוחל לו אל מתחת לחולצה הארוכה שלו. לי מתחיל לרוץ לכיוון החרקים. אתה מתחיל לשמוע רחשושים כאלו מאחוריכם ומרגיש כאילו מישהו עוקב אחריכם. (תשתמש ברינגן ;-) )[/COLOR]
[COLOR="Purple"]יאמאטו -
אתה צועק לטסובאסה שלא יפתח את המגילה אבל כבר מאוחר מידיי המגילה נפתחה ומן המגילה יוצאים צללים שחורים כאלו והם מסתובבים סביב טסובאסה הם מתחילים להיכנס לפיו והוא נופל על הקרקע מחוסר הכרה. "אוי לא מה קרה לו?" אתה שומע מ-מיי. היא מופיעה מולו ומנסה להעיר אותו. "טסובאסה! טסובאסה קום!" היא צועקת עליו בזמן שהיא מנערת אותו שיקום. אתם רואים שטסובאסה חוזר להיות בהכרה אך משהו בו מוזר. עיניו הסגילו והוא מתחיל לצחוק צחוק מרושע. הוא מסתכל עליכם באדישות. ולאחר מכן מסתובב ומתחיל לרוץ לו אל סוף היער. "טסובאסה!" מיי אומרת בפחד. [/COLOR]
-
[QUOTE=RangerForce;1330183][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Red"]בארי -
סורי XD
---------
אתה נרדם לך ומתחיל לחלום חלום מוזר. ובחלומך אתה רואה את עצמך מביט ב-2 עיניים בצבע שחור אפל ואתה עצמך רועד מפחד.
"בארי.." הדמות משמיעה קול מפחיד. "בארי.." הקול חוזר על עצמו. "בארי תבוא איתי" הקול אומר לך באיטיות. "קדימה תבוא איתי" הוא ממשיך ואתה רואה שגופך מתחיל ללכת באיטיות ונראה אפילו שהוא הולך בלי רצון.
"אתה קרוב תמשיך בדרך" הקול אומר ואתה מתחיל להתקרב יותר ויותר אל הדמות. ליד דמות העיניים אתה רואה שני נינג'ות עם חליפות לבנות ובמגן המצח שלהם אתה רואה את הסמל הזה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/b7557d75583c15a475a8c896ea5efbc1.png[/IMG][/URL] והם עומדים ומחכים לך שתבוא. פתאום אתה מתחיל להישאב אל עין הדמות במהירות ואתה מתעורר מפחד. רובך מזיע.
השארינגן הופיעה לאחר חלומך בעיניך.
אתה מהחלון רואה שכבר חושך ואוביטו החבוש ישן לידך.[/COLOR]
[/QUOTE]
"מה זאת ההרגשה המוזרה הזאת בעיניים?" אני שואל את עצמי, "למה אני רואה חד וברור יותר?" אני חוזר ושואל את עצמי. "אוביטו! היי אוביטו! אתה ער?" אני לוחש לאוביטו שישן במיטה לידי.
-
[quote]
אקירה -
אתה עובר את השער ומדחיק את הפער בינך ל-לי. לי ממשיך לרוץ ולפתע לאחר כ-2 דקות הוא נעצר. "אני מרגיש משהו" הוא אומר ומרכז את אצבעות ידיו בכדי להתרכז לחוש יותר בצ'אקרה שהוא מרגיש. הוא מסותבב אחורה ומביט על הריצפה בשמחה כזאת. בקרקע אתה רואה חרק מוזר כזה בעל ארבע רגליים דקות ומחושים צהובים. "זה הוא!" לי צועק בהתרגשות ולוקח את החרק לאצבעו. הוא מעביר את אצבעו למקום קרוב לעיניו ומתחיל לשוחח בטלפתיה עם החרק. "אוקיי!" הוא אומר בהחלטיות לאחר כמה שניות. "כל השאר נמצאים שם!" הוא אומר ומצביע לכיוון צפון-מערב מאיפה שאתם. החרק זוחל לו אל מתחת לחולצה הארוכה שלו. לי מתחיל לרוץ לכיוון החרקים. אתה מתחיל לשמוע רחשושים כאלו מאחוריכם ומרגיש כאילו מישהו עוקב אחריכם. (תשתמש ברינגן ;-) [/quote]
תודה על הרעיון (:
---
אעמוד במקום ואשתמש ברינגן כדי לחוש את הצ'אקרה ולדעת אם זה מישהו או סתם חיה או עוד חרק,אנסה לא להראות כ"כ שאני שם לב כדי שאם זה יהיה אדם הוא לא יתנפל עלינו
-
[COLOR="Red"]בארי -
אתה מנסה להעיר את אוביטו אך הוא ישן כמו דוב במיטת החולים שלו.
עיניך מתחילות להכאיב לך בחוזקה ואתה מרגיש שעין שמאל שלך ממש שורפת לך.
"קדימה בארי." אתה שומע קול בתוך הראש שלך.
"קדימה תראה אותו הוא ישן" הקול אומר וגורם לך להסתכל על אוביטו.
"תוכל להרוג אותו ולזכות במנגאקיו שארינגן" הוא אומר.
"המנגאקיו שארינגן זוהי יכולת אדירה של חברי שבט האוצ'יהא, היא משפרת את יכולותיו של השינובי והופכת אותו לחזק הרבה יותר.." הוא אומר בנימה אדישה.
"קדימה, תצטרך את זה" הוא אומר ואתה רואה שהגוף שלך מתחיל לזוז לו לבד ואתה מוציא קונאי ומתקדם באיטיות אל עבר אוביטו הישן.
[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]אקירה -
אתה עומד במקום ולי מסתובב אחורה ושואל אותך מה קרה ולמה אתה לא ממשיך. אתה ממשיך לעמוד ומנסה להרגיש את מה קורה שם מאחורי השיחים שנמצאים מאחוריכם.
אתה רואה שם 2 צ'אקרות כחולות בסימן של בן-אדם שזזות קצת. לאחר כמה זמן הם נעצרו.[/COLOR]
-
[QUOTE=RangerForce;1330183][COLOR="Sienna[QUOTE]"][COLOR="SeaGreen"]נארו -
זה מה שהיה קורה ברגיל.
----------------
אתה הולך לביתך ורואה שהבית שקט וכולם כבר ישנים. אתה רואה אוכל בשולחן האוכל שנראה כאילו מיועד לך.
שאתה נכנס אתה מתחיל לדמיין איך אתה הורג את השינובים האלה ופתאום אמא שלך התעוררה. "בוקר אור נארו" היא אומרת לך בחיוך.
תאכל את האוכל שלך היא מכוונת אותך לשבת על הכיסא ליד השולחן והולכת לאמבטיה.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אוכל ואז אקווה שהוריי לא יגלו מה קרה. אחשוב שהיום אני צריך לבקר בחנות הראמן (אתה תבין למה) ואיך הם יגיבו למה שעשיתי.
-
[quote=RangerForce;1331334]
[COLOR=Purple]יאמאטו -
אתה צועק לטסובאסה שלא יפתח את המגילה אבל כבר מאוחר מידיי המגילה נפתחה ומן המגילה יוצאים צללים שחורים כאלו והם מסתובבים סביב טסובאסה הם מתחילים להיכנס לפיו והוא נופל על הקרקע מחוסר הכרה. "אוי לא מה קרה לו?" אתה שומע מ-מיי. היא מופיעה מולו ומנסה להעיר אותו. "טסובאסה! טסובאסה קום!" היא צועקת עליו בזמן שהיא מנערת אותו שיקום. אתם רואים שטסובאסה חוזר להיות בהכרה אך משהו בו מוזר. עיניו הסגילו והוא מתחיל לצחוק צחוק מרושע. הוא מסתכל עליכם באדישות. ולאחר מכן מסתובב ומתחיל לרוץ לו אל סוף היער. "טסובאסה!" מיי אומרת בפחד. [/COLOR][/quote]
ארוץ אחחריו ואסמן למיי לעקוב אחרי בעזרת היד.