[QUOTE=Sindaquil Boy;1318003]אין דבר כזה צעיר אצל קאקאשי, גיל 6 כבר צ'ונין XD[/QUOTE]
גיל 5 מסיים תלימודים באקדמיה S:
Printable View
[QUOTE=Sindaquil Boy;1318003]אין דבר כזה צעיר אצל קאקאשי, גיל 6 כבר צ'ונין XD[/QUOTE]
גיל 5 מסיים תלימודים באקדמיה S:
[quote=הנואש לווינר;1318002]אחלה, אז אתה רואה אותם.
תגיד לי מ1 עד 10 כמה ליאור כוסית, יש לה אופי של פאקצה.[/quote]
יא סטלן Xddd
והיא די מכוערת...
מי רוצה לדבר איתי שיחה קולית בסקייפ? משעמם לי.. אני רוצה לדבר עם רוב הפורום.. מי שדיברתי איתו בשיחה קולית הם:
יובל (רמות), שחר, אלון ובר (אחד שהיה פעם בפורום)...*
בר זה מאסטר בר לא?
איזה סטלן? אני רציני.
חבל שהיא מכוערת, אז עכשיו בכלל אני לא יצטרף לפייסבוק הזה שלכם..
אם מורצ'ה בקבוצה, תגיד לי, תום כל הזמן אמר שהיא כוסית.
וג'וק בטח בת 3.. אם זאת בת בכלל Lol
כן כנראה..
על מה לעזאזל אתם מדברים לא ממש הבנתי...
בר זה זה שהיה מנהל יוגיהו פעם, לא?
אלים אדירים חסר לי טיעון כל כך פשוט בהשלמת הטענה ההוכחה הזו!!
משתמש בשם בר באמת היה מנהל פורום יוגי הו אבל יש בעיה אחת בר ההיא זאת בת.
בר שכנראה עידן מדבר איתו זה גם אחד בתחום היוגי הו,אבל הוא לא היה מנהל פורום יוגי הו,אני זוכר שהיו שלושה מנהלים,אביב,בר [Anute] ואני.
בר בת הייתה מנהלת, אני מדבר על בר בן אחר.. ואנחנו מרכלים על אנשים בפורום בדרך כלל Xd
לבר היה קול של ילד קטן..
ליובל יש קול של.. רגיל כזה וככה גם של שחר.. ולאלון יש קול.. ממ.. של ילד שרק השתנה לו הקול..
איזה יום נאחס.
היי אתם! תלמידי בית ספר!
לא בא לכם לעשות למורים שלכם קצת חיים קלים ביום שישי? יא חארות!
זהו. פרקתי.
בן 13 בכל זאת,אני בן 14 ורק לפני חודש בערך הפסיק להתחלף לי
[QUOTE=Death The Kid;1318011]על מה לעזאזל אתם מדברים לא ממש הבנתי...[/QUOTE]
שום דבר מיוחד.. הייתי מדבר איתו בפורום האחר כי זה קשור אליו אבל הוא לא עובד כבר יומיים...
בעיקרון הם מגלים סימני פדופיליות כי הם רוצים שאני יהיה חבר של הקבוצה שלהם בפייסבוק.
וכן, אני כן מתבייש בזה שאני אוטאקו, או שאני מת על הארי פוטר, ולא רוצה להיות חבר שלהם בפייסבוק ושחברים שלי ידעו את זה..
הייתי מדבר איתם במסן, אבל הסתבכתי עם הלייב מסנג'ר הזה במחשב.. וסקייפ לא נראה לי יש למישהו במדינה הזאת S:
[QUOTE=Death The Kid;1317985]הצ'פטר הראשון של המנגה של סול איטר 200 עמודים :oing:
עכשיו מישהו יבוא לי עם "יש צ'פטרים יותר ארוכים",אני רוצה לדעת איזה מנגה זאת[/QUOTE]
אי נו הם כולה חליקו פרק אחד לכמה חלקים באנימה זה יצא 3 פרקים.
נראה לי יש יותר ארוך [url]http://mangafox.me/manga/one_piece_wanted/v01/c000/205.html[/url]