-
[QUOTE=Amitlv;1325339]דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
לא פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
תריבו במקום אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
דדדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
תפסיקו לריב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Give peace a chance!!!!!!!!!!!1[/QUOTE]
נראלי שזה הודעה צועקת XD
-
נואש לווינר וdeath The Kid אני מבקש שתשנו נושא בבקשה...
-
עוד מישהו רוצה להגיד לי להוסיף אותו?
אני הוספתי כבר לפני כמה דקות,אחרי הירידה האחרונה [b]לפני שכולכם אמרתם לי [/b]
אלכס,נואש לווינר זה עומר,אני זה עומר,זה לא כזה קשה,יותר קל 'שני העומרים...' מאשר את הכינויים שלנו
-
אל תזכיר אותו יותר בתגובות שלך...
-
[QUOTE=Crown♕Clown;1325343]נראלי שזה הודעה צועקת XD[/QUOTE]
מה אכפת לי צועקת או לוחשת!!
היא צודקת!!!1
-
[URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=15277"][COLOR=#000000]Amitlv[/COLOR][/URL]
תקרא\י חוקים של הנו"ד לא לעשות יותר הודעות צועקות...גם אם זה מכוונה טובה...
-
חח דניס ימצחיק.. עומר.. חח.. ערס.. חחחח!
למה אבל אתם לא יכולים לנהל שיחה בלי לכתוב (אנישם בספויילר על מנת לשמור על נוחיותכם) [spoiler]זין, לזיין, ולרדת על אחרים[/spoiler] כאילו מה? מה קטע שלכם? עומר (נואש לווינר) אל תקח ללב את מה שאני עומר (סקדדיש) עכשיו, הרי כולנו יודעים שאתם חננות מחשבים שלא זזים לשום מקום אז אם תכתבו מילים (להלן בספויילר) זה לא יהפוך את המחשבה שלנו לגביכם שאתם יותר.. מ.. "קולים". אז בבקשה תתבטאו בצורה יפה יותר..
-
[quote=Monkey D Luffy;1325342]
גם אם לא לומדים ביולוגיה לומדים את זה?
איזה עוד מגמה לקחת אגב?[/quote]
ערבית, זה לא ברור?:tiresome:
אבל כן, קצת. בכיתה י"א יש חלק כזה בבחינת הבגרות. אבל זה לא באמת קשה. זה בעיקר שינון של חומר ללא מחשבה. דווקא החלק השני קשה יותר.
בכיתה י"ב אני יודע שגם לומדים קצת על חלבונים(וגם בסוף י"א). אבל חלבונים זה די בסדר תכלס. זה לא חופר.
-
עומר, איפה קיללתי את עומר.
[quote=Monkey D Luffy;1325315]תרגע בבקשה, זה לא מתאים שפקח ידבר ככה, את משמש לדוגמה
אני מבקש ממך לא להמשיך לריב או לדבר ככה, כי לא נעים לראות מישהו בדרגה כזאת מתנהג ככה
אז אלון, תבחר את הצעד הנכון ותצא מהנו''ד, תרגע קצת ואז תחזור, כי כשמישהו מתעצבן קל מאוד לגרום לו לתסוס עוד יותר[/quote]
תגיד לי איפה קיללתי את עומר
ובעקרון, הלכתי להתקלח עוד לפני שראיתי ת'תגובה הזו.. זה שהלכתי לא קשור לזה שביקשת
-
חחח אני מעדיף להתאבד מאשר לקחת ערבית
-
היי.
אני הייתי ביום שני באסיפת ההורים ואמא שלי לא הייתה מרוצה אז היא לקחה לי את המחשב
ועכשיו גמרתי.
-
הנה השני הגיע :(
וזה כל מה שאני אגיד עליו,אז לפני שאתם יוצאים עליי...
-
וואו אני עדיין לא מאמין שהיום עשיתי את הבגרות הראשונה שלי+ סיימתי מיתוג.. אני מגניב..
-
מזל טוב
היום מיצ''ב,מחר מיצ''ב,מחרתיים מבחן רגיל,יום ראשון מתמטיקה,יום רביעי מיצ''ב במתמטיקה...איזה כיף!
-
וואי אני חייב כל כך הרבה למורה שלי, כל כך עצוב שהיא לא ממשיכה עם הכיתה שלי אחרי השנה הזאת ]=