-
[U][B][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/B][/U]
אושאוט ממלא את הצדף שלו באנרגיה כחולה, ואז זורק אותו בכוח על אברה. אברה מתחמק תוך כדי ריחוף, והצדף של אושאוט נתקע בתקרה. אברה מתגלגל מצחוק תוך כדי שהוא מרחף, ואושאוט מנסה לטפס על הקיר אבל נופל כל הזמן.
-
[QUOTE=Chity;1354590][U][B][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/B][/U]
אושאוט ממלא את הצדף שלו באנרגיה כחולה, ואז זורק אותו בכוח על אברה. אברה מתחמק תוך כדי ריחוף, והצדף של אושאוט נתקע בתקרה. אברה מתגלגל מצחוק תוך כדי שהוא מרחף, ואושאוט מנסה לטפס על הקיר אבל נופל כל הזמן.[/QUOTE]
״אני לא מאמין!״ אני אגיד בכעס ואז אגיד לאושאוט ״ אושאוט תשתמש באקדח מים על הצדף
ואולי זה יעזור לצדף לצאת !״ אני אגיד בתקווה שזה יעזור ״ אושאוט אחר כך תשתמש באקדח מים חד!״
-
[QUOTE=Chity;1354574][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][SIZE="7"][COLOR="Green"][B]שימו לב לאיוונט שבהודעה 3!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/FONT]
[COLOR="Blue"][CENTER][B][U]הקבוצה הכחולה:[/U][/B][/CENTER][/COLOR]
הארי מוציא את הפוכדור של ליקיטנג, אבל אברה לוקח את הפוכדור במתקפה על חושית! הפוכדור מתנועע קצת, ולהפתעת אברה הוא נפתח! ליקיטנג יוצא משם ומחזיר להארי את הכדור בעזרת לשונו הדביקה. ליקיטנג משתמש בליקוק על אברה, אבל אברה מחזיר את הלשון שלו בהתקפה על חושית, והלשון מלקקת את הארי. אברה משמיע קולות רכים של צחוק, ומצביע בלגלוג על הארי.[/QUOTE]
"לעזאזל , ליקיטאנג , תשתמש בדריכה ואז בליקוק." אומר .
-
[QUOTE=omer2012;1354597]״אני לא מאמין!״ אני אגיד בכעס ואז אגיד לאושאוט ״ אושאוט תשתמש באקדח מים על הצדף
ואולי זה יעזור לצדף לצאת !״ אני אגיד בתקווה שזה יעזור ״ אושאוט אחר כך תשתמש באקדח מים חד!״[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B][U]הקבוצה הכחולה:[/U][/B][/COLOR]
אושאוט משתמש על הצדף באקדח מים, אבל אברה עוצר את זה בהתקפה על חושית. הוא מחזיר את אקדח המים על אושאוט וליקיטנג, אבל למזלכם ליקיטנג שולח את הלשון ובולע את כל המים (:sorry:). ליקיטנג קופץ אל אברה כדי לדרוך עליו, אבל אברה מרחף עוד יותר גבוה וליקיטנג נופל על הקרקע. ליקיטנג יורק את המים שבפה שלו על אברה. אברה צווח, וליקיטנג מלקק אותו בחבטה.
-
[QUOTE]אז תתקוף את לארוויטר (:punch:) כדי לאמן את הפוקימונים שלך.
מוחעחעחע [/QUOTE]
נתן אתה אמרת!
אושאוט משתמש על הצדף באקדח מים, אבל אברה עוצר את זה בהתקפה על חושית. הוא מחזיר את אקדח המים על אושאוט וליקיטנג, אבל למזלכם ליקיטנג שולח את הלשון ובולע את כל המים (:sorry:). ליקיטנג קופץ אל אברה כדי לדרוך עליו, אבל אברה מרחף עוד יותר גבוה וליקיטנג נופל על הקרקע. ליקיטנג יורק את המים שבפה שלו על אברה. אברה צווח, וליקיטנג מלקק אותו בחבטה.[/QUOTE]
"אוקיי , ליקיטנג , תשתמש בליקוק ועם הלשון תנסה להעיף אותו לרצפה , אם לא תצליח אז תקפוץ מעל אברה ותשתמש בדריחה , לאחר מכן (גם אם יצליח וגם אם לא) תשתמש על אברה בדריכה ואז בליקוק ." אומר ברצינות ואחרי זה אנסה להיות במקום שבו אברה לא רואה ואז אזרוק על אברה פוקדור .
-
[COLOR="Red"][B][U]הקבוצה האדומה:[/U][/B][/COLOR]
אמרתי ואני גאה בזה:D
לארוויטר מסוג אדמה וסלע ששניהם משפיעים על טורצ'יק שמסוג אש. ההתקפות של טורצ'יק מסוג אש, מעופף ורגיל לא משפיעות כל כך על סלע.
טורצ'יק עוצם את עיניו בריכוז, ואז משתמש על לארוויטר בגחלת לוהטת. לארוויטר חוסם את המכה, ואז טורצ'יק קופץ גבוה ותוקף באס אווירי עוצמתי ביותר [B](מכה קריטית!)[/B] ולארוויטר נופל. לארוויטר מסתכל עליכם במבט זועם, ותוקף בסופת חול. כמעט כל המערה מתמלאת בסופה, וטורציק נפגע מחול שעף עליו.
תחשוב על התקפות יותר חכמות, כמו קול - על.
אושאוט משתמש על הצדף באקדח מים, אבל אברה עוצר את זה בהתקפה על חושית. הוא מחזיר את אקדח המים על אושאוט וליקיטנג, אבל למזלכם ליקיטנג שולח את הלשון ובולע את כל המים (:sorry:). ליקיטנג קופץ אל אברה כדי לדרוך עליו, אבל אברה מרחף עוד יותר גבוה וליקיטנג נופל על הקרקע. ליקיטנג יורק את המים שבפה שלו על אברה. אברה צווח, וליקיטנג מלקק אותו בחבטה.[/QUOTE]
״וואו האברה הזה חזק!״ אני אגיד ״ אושאוט תשתמש באקדח מים הכי עוצמתי על אברה ואחר כך תקפוץ עליו!״
-
אושאוט מוציא סילון אדיר מפיו, שגדול מכדי להיות אקדח מים בלבד.
[COLOR="blue"][B]אושאוט למד משאבת על![/B][/COLOR]
משאבת העל מעיפה את אברה על התקרה, התקרה נשברת ואברה עף אל הקומה שמעליכם. לפניכם אתם רואים סולם שמוליך אתכם לקומה השנייה, אולי תמצאו שם את אברה.
-
[QUOTE=Chity;1354664][U][B][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/B][/U]
אושאוט מוציא סילון אדיר מפיו, שגדול מכדי להיות אקדח מים בלבד.
[COLOR="blue"][B]אושאוט למד משאבת על![/B][/COLOR]
משאבת העל מעיפה את אברה על התקרה, התקרה נשברת ואברה עף אל הקומה שמעליכם. לפניכם אתם רואים סולם שמוליך אתכם לקומה השנייה, אולי תמצאו שם את אברה.[/QUOTE]
התכוונת אולי למשאבת הידרו ? ( hydro pump )
[COLOR="Green"][B]אתם מתקדמים לעבר הסולם, כשלפתע קופץ לידכם הפוקימון סניזל! (מהאיוונט בהודעה 3.)[/B][/COLOR] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/215.gif[/IMG] סניזל מסתכל עליכם, ומתחיל לברוח בהתקפה מהירה.
-
[QUOTE=Chity;1354664][U][B][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/B][/U]
אתם מתקדמים לעבר הסולם, כשלפתע קופץ לידכם הפוקימון סניזל! (מהאיוונט בהודעה 3.) סניזל מסתכל עליכם, ומתחיל לברוח בהתקפה מהירה.
[/QUOTE]
"ליקיטאנג , אתה איטי מדי , חזור!" אומר ואחזיר את ליקיטאנג , "צ'ימצ'אר , צא , תשתמש בגלגל לוהט." אומר .
-
[QUOTE=Chity;1354676]אתה יודע, למילה hydro יש תרגום. hydro = על.
[COLOR="Green"][B]אתם מתקדמים לעבר הסולם, כשלפתע קופץ לידכם הפוקימון סניזל! (מהאיוונט בהודעה 3.)[/B][/COLOR] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/215.gif[/IMG] סניזל מסתכל עליכם, ומתחיל לברוח בהתקפה מהירה.[/QUOTE]
״וואו מדהים!״ אני אגיד ואז אומר לאושאוט ״ אושאוט תשתמש באקדח מים חד על סניזל!״
-
[quote=Chity;1354634][COLOR=red][B][U]הקבוצה האדומה:[/U][/B][/COLOR]
אמרתי ואני גאה בזה:D
לארוויטר מסוג אדמה וסלע ששניהם משפיעים על טורצ'יק שמסוג אש. ההתקפות של טורצ'יק מסוג אש, מעופף ורגיל לא משפיעות כל כך על סלע.
טורצ'יק עוצם את עיניו בריכוז, ואז משתמש על לארוויטר בגחלת לוהטת. לארוויטר חוסם את המכה, ואז טורצ'יק קופץ גבוה ותוקף באס אווירי עוצמתי ביותר [B](מכה קריטית!)[/B] ולארוויטר נופל. לארוויטר מסתכל עליכם במבט זועם, ותוקף בסופת חול. כמעט כל המערה מתמלאת בסופה, וטורציק נפגע מחול שעף עליו.
[U][B][COLOR=blue]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/B][/U]
תחשוב על התקפות יותר חכמות, כמו קול - על.
"טורצ'יק תנסה אולי לרוץ ותוך כדי תעשה גחלת וברגע שאתה מגיע תשרוט אותו ואז מיד תעשה אס אוירי" אני ממשיך לחשוב על אסטרטגיות
-
עומר, אני ממליץ לך להשתמש מעכשיו במשאבה חדה (שילוב של משאבת על וצדף תער)
אושאוט מצליח להוריד את הצדף שלו בעזרת משאבת על, והוא תופס אותו ביד ומשתמש באקדח מים חד. סניזל מחזיר את הצדף בעזרת טופר מתכת ואושאוט תופס אותו לפני שהוא יתקע שוב בתקרה. צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה תוך כדי גחלת, ויוצר טבעת אש ענקית שמתקרבת במהירות לעבר סניזל. סניזל חומק בהתקפה מהירה, ומשתמש על צ'ימצ'אר בקרן קרח שמקפיאה אותו (לא סתם סניזל באיוונט). סניזל מנסה לברוח שוב בבעזרת התקפה מהירה.
[COLOR="Red"][B][U]הקבוצה האדומה:[/U][/B][/COLOR]
אני יודע :D
טורצ'יק רץ עם גחלת, ולפתע הוא 'שואב' את הגחלת בעזרת מתקפת השריטה שלו ושורט בעזרת 'ציפורן גחלת' (זאת לא באמת מתקפה, זה כמו 'אקדח מים חד' ו'גלגל לוהט' שהקבוצה הכחולה עושים) את לארוויטר. לארוויטר נפגע מהמתקפה, ונופל מעולף. לפתע גם סופת החול שבחדר נפסקת