-
[b]ג'ואי ~
[/b]
אביך מביט בך בחיוך. "בוא אחרי" הוא אומר, פונה לכיוון הקומה התחתונה...
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אני מצטער. חוקים זה חוקים. הוא לא בן השלוש עשרה הראשון שמגיע לפה אתה יודע."
[B]לוק ~
[/B]
העלילה שלך ברגע זה התמזגה עם של אנג'ל.
אמך יורדת במדרגות ואתה אחריה. היא מראה לך שלט גדול ואתה רואה שני ילדים בני גילך מתלבטים אם להיכנס לשם. שוכח לרגע מהשלט. המוכר עסוק בלשוחח עם ילד בעל זנב לבן.
-
[QUOTE=The Charmander;1349051]
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אני מצטער. חוקים זה חוקים. הוא לא בן השלוש עשרה הראשון שמגיע לפה אתה יודע."[/QUOTE]
"ואם אני אשלם קצת יותר ?"אשאל והוציא מאתיים חמישים פאונד.
-
[QUOTE=The Charmander;1349051][b]ג'ואי ~
[/b]
אביך מביט בך בחיוך. "בוא אחרי" הוא אומר, פונה לכיוון הקומה התחתונה...
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אני מצטער. חוקים זה חוקים. הוא לא בן השלוש עשרה הראשון שמגיע לפה אתה יודע."
[B]לוק ~
[/B]
העלילה שלך ברגע זה התמזגה עם של אנג'ל.
אמך יורדת במדרגות ואתה אחריה. היא מראה לך שלט גדול ואתה רואה שני ילדים בני גילך מתלבטים אם להיכנס לשם. המוכר עסוק בלשוחח עם ילד בעל זנב לבן.[/QUOTE]
"אממ.." אכחכח בגרוני חלושות, כדי ליידע את המוכר שאני שם. אחכה בסבלנות שיגמרו את השיחה המוכר והאלף הצעיר ואסתכל על אימי. "אמא, לאן אנחנו נכנסים..?" אשאל אותה בשקט, ואביט בלי הרף על השלט.
-
[b]לוק ואנג'ל ~[/b]
לוק מביט בשלט עשוי אבן עתיקה:
"הדמונים הינם שדים מסויימים, אשר מספקים כמרבית מקורות האנרגיה של האלפים. לכל סוג דמון יש כדור אנרגיה מסוים שהוא מספק. לכשעצמם הם אינם ידידותיים בכלל, משום שהם חיים בפחד ובשנאה בשל היכולת של האלפים לרכוש את האנרגיה שלהם ובכך להשמיד אותם.
עם זאת, יכולת נוספת של האלף היא גם לרכוש דמון אחד שיעמוד לצדו. השד יתקשר עם האלף בצורה מסתורית, על ידי הסכם לשיתוף השד עם נשמת האלף. הקשר הופך צמוד, והדרך היחידה להרוג את הדמון היא על ידי הריגת האלף. האלף מרוויח מזה גם הוא, משום שהדרך היחידה להרוג אלף שיש בבעלותו דמון, היא על ידי שאיבת האנרגיה האישית שלו."
לוק מניח שזה ההסבר למושג דמון ששמעת מהמוכרים.
אנג'ל, אתה מציע למוכר סכום של מאתיים חמישים פאונד. הוא תוחב אותם לכיסו ומאשר לכולם להיכנס. כולל אלף אחד שעמד לצד אימו.
"הו!" אמרה לפתע האם. "אם כבר יש פה מישהו שידריך אותך לוק, אני פשוט אקפוץ לשתות קפה עם חברה! ביי מתוק! אשמח לשמוע איך זה היה! וזכור! לרכוש חברים לא קשור לכוחות על!!!"
-
[QUOTE=The Charmander]ג'ואי ~
אביך מביט בך בחיוך. "בוא אחרי" הוא אומר, פונה לכיוון הקומה התחתונה...[/QUOTE]
"אוקיי..." אומר לאבי ואלך איתו לקומה התחתונה.
-
[QUOTE=The Charmander;1349056][b]לוק ואנג'ל ~[/b]
"הדמונים הינם שדים מסויימים, אשר מספקים כמרבית מקורות האנרגיה של האלפים. לכל סוג דמון יש כדור אנרגיה מסוים שהוא מספק. לכשעצמם הם אינם ידידותיים בכלל, משום שהם חיים בפחד ובשנאה בשל היכולת של האלפים לרכוש את האנרגיה שלהם ובכך להשמיד אותם.
עם זאת, יכולת נוספת של האלף היא גם לרכוש דמון אחד שיעמוד לצדו. השד יתקשר עם האלף בצורה מסתורית, על ידי הסכם לשיתוף השד עם נשמת האלף. הקשר הופך צמוד, והדרך היחידה להרוג את הדמון היא על ידי הריגת האלף. האלף מרוויח מזה גם הוא, משום שהדרך היחידה להרוג אלף שיש בבעלותו דמון, היא על ידי שאיבת האנרגיה האישית שלו."
אנג'ל, אתה מציע למוכר סכום של מאתיים חמישים פאונד. הוא תוחב אותם לכיסו ומאשר לכולם להיכנס. כולל אלף אחד שעמד לצד אימו.
"הו!" אמרה לפתע האם. "אם כבר יש פה מישהו שידריך אותך לוק, אני פשוט אקפוץ לשתות קפה עם חברה! ביי מתוק! אשמח לשמוע איך זה היה! וזכור! לרכוש חברים לא קשור לכוחות על!!!"[/QUOTE]
'מה לעזאזל?' אחשוב לעצמי.
"טוב כריס תכיר זהו פאנג"אומר.
""פאנג, אראן לבן וחרמן, השתגר!"
-
[b]ג'ואי ~[/b]
אתה יורד במדרגות והמוכר רץ לעברך. "כנס כנס מהר לפני שהדלת תיסגר. אני לא אאשר לך להיכנס עם אביך, יש מספיק אנשים בפנים!" הוא בירבר ולא היה לך מושג מה הוא רוצה.
אביך חייך. "כנס דרך הדלתות. אני בטוח שתסתדר בלעדיי!" הוא קרא. לא לפני שהמוכר גבה ממנו כסף.
-
[QUOTE=The Charmander;1349056][b]לוק ואנג'ל ~[/b]
"הו!" אמרה לפתע האם. "אם כבר יש פה מישהו שידריך אותך לוק, אני פשוט אקפוץ לשתות קפה עם חברה! ביי מתוק! אשמח לשמוע איך זה היה! וזכור! לרכוש חברים לא קשור לכוחות על!!!"[/QUOTE]
אחרי שאקרא את השלט ארגיש מטומטם איך שאלתי את אימי עם יש לה דמון ספייר. 'האמת חשבתי שזה יהיה כסף או משהו..' אחשוב מבולבל.
"אממ כן," אגש לאלף הצעיר. "היי.. אני לוק, פעם ראשונה שלי פה. אני צריך הדרכה, איך אני רוכש דמון פה לעזעזאל?"
-
[QUOTE=The Charmander;1349061][b]ג'ואי ~[/b]
אתה יורד במדרגות והמוכר רץ לעברך. "כנס כנס מהר לפני שהדלת תיסגר. אני לא אאשר לך להיכנס עם אביך, יש מספיק אנשים בפנים!" הוא בירבר ולא היה לך מושג מה הוא רוצה.
אביך חייך. "כנס דרך הדלתות. אני בטוח שתסתדר בלעדיי!" הוא קרא. לא לפני שהמוכר גבה ממנו כסף.[/QUOTE]
"טוב,להתראות." אמרתי לאבא שלי ונכנסתי.
-
[QUOTE=The Charmander;1349016][b]
[b]אנייה ~
[/b]
טהורת הבצע החלה להסתחרר במהירות במים, עד שהפכה לאנרגיה תכולה. הכדור הסתחרר והיה בידך, השלכת אותו על הסירה וטהורת הבצע קפצה שוב למים. לקח לך שנייה להבין מה קרה כשפתאום שמעת את הקול שלה בתוך ראשך.
'שלום לך! איך קוראים לך? איך קוראים לי?!'
[B]GAME OVER[/B][/QUOTE]
אסתכל מופתעת לעברה ואראה מבולבלת "שמי אנייה!!" אצעק בקול בבלבול ואצביע על עצמי "ומאיפה לי איך קוראים לך? ההורים שלך לא בחרו לך שם?" אשאל "כי אם לא, אז הם הורים ממש רעים שלא בחרו לך!" אמשיך לצרוח לעברה
-
[b]לוק ואנג'ל ~[/b]
לוק שואל את אנג'ל "היי.. אני לוק, פעם ראשונה שלי פה. אני צריך הדרכה, איך אני רוכש דמון פה לעזעזאל?". אתם מסתכלים סביב. מדבר צחיח.
[b]ג'ואי ~
[/b]
מדבר צחיח. אתה מחפש בעיניך את הילדים ואתה יודע שאתה נמצא לבד. מרחוק אתה רואה מעין מערבולת של חול...
[b]אנייה ~
[/b]
'אנייה. איזה שם מדהים.' נשמע שוב קולה בראשך. 'אנייה אני לא יודעת מה שמי משום שאין לי שם. רק בעזרתך אולי יהיה לי. אגב, במקום לדבר כדאי לך פשוט לדבר איתי בטלפתיה, תוכלי לעשות זאת על ידי ריכוז המחשבה שלך לעברי.'
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1350130][b]
[b]אנייה ~
[/b]
'אנייה. איזה שם מדהים.' נשמע שוב קולה בראשך. 'אנייה אני לא יודעת מה שמי משום שאין לי שם. רק בעזרתך אולי יהיה לי. אגב, במקום לדבר כדאי לך פשוט לדבר איתי בטלפתיה, תוכלי לעשות זאת על ידי ריכוז המחשבה שלך לעברי.'[/QUOTE]
"אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!" אצרח שוב לפני הבת ים "ככה זה היה טוב?!" אמשיך לצרוח "אני לא יודעת מה זאת טלפתיה.. ואני אוהבת לשמוע את הקול שלי! דאדי אומר שאני יכולה להיות זמרת מעולה!" אוסיף בצרחות.
"ואני חושבת, שאקרא לך טרה( Tera)!" אומר לה בקול גבוהה, אבל אוריד את הצרחות, בגלל שגרוני מתחיל לכאוב "טרה זה שם מיוחד!" אוסיף
-
[b]אנייה ~[/b]
'את מצחיקה אותי אנייה!' חייכה טרה ' אני אוהבת את השם שלי! אני מתנצלת על ההתנהגות שלי קודם.'
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1350135][b]אנייה ~[/b]
'את מצחיקה אותי אנייה!' חייכה טרה ' אני אוהבת את השם שלי! אני מתנצלת על ההתנהגות שלי קודם.'[/QUOTE]
"תודה!!!!" אצעק "וזה בסדר! אני מבינה אותך! מי יכול לעמוד בקסם האישי שלי?! אני מושלמת!!!" אצרח לפניה ואז אחפש את דאדי על החוף "דאדי תפסתי לי בת ים!!! עכשיו אני רוצה שופינג!!!" אצעק לו "בוא לקחת אותי!!!!" אוסיף לצרוח.
-
[b]אנייה ~
[/b]
"רכשת אותה?!" קרא דאדע. "אני בא לקחת אותך!" הוא ריחף מעלייך והושיט ידיו קדימה, מה שגרם לך לעוף היישר לעבר דלתות הנחושת העבות. יצאתם החוצה בחיוך, ודאדע הגיש לך את הכרטיס אשראי שלו. מבחינתך אין גבול לכסף שבכרטיס. אתם עולים לעבר קומת החנויות כשטרה ממש שוחה לידך ברצפה הקשה כאילו היתה בריכה תחתיה.
"אז את הולכת לחנויות?" שאל אביך.