-
[QUOTE=Spider Man!;1354721][COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
אתה רואה את החייל מנסה לאייד אותך ולין מאיידת אותו ונושפת על האבק שנשאר.למקדש מגיעים עוד מיליוני חיילים ואחד מהם הוא אמון . כולם מתאיידים ואמון נשאר בחיים.
[/COLOR]
[/QUOTE]
אתה מצפה מאיתנו להשקיע ועוד אתה לא משקיע בתגובות שלך?!
---------------------------------
אני נהיה מופתע מזה שאמון נשאר בחיים אחרי האש החזקה שעברה וחושב לעצמי' מה לעזעל? איך וא שרד. כנראה האמון הזה בן אל מוות או משהו כזה. טוב אין לי כוח להתעסק איתו כרגע'. אני אפנה אל לין ואומר לה " תודה שאת הצלת אותי מהחיל הזה. יש מקום אחר שבוא נוכל להתחיל כשפות שמש מבלי שאף אחד אחר יפיע לנו? כל שניה מישהו מפריע לנו. זה די מעצבן.".
אומר לאמון" אמון תסלק מפה קח את הכשפות שלי בפעם אחרת, אני רוצה ללמוד כשפפות שמש. כרגע אין לי חשק למות ולהתעסק איתך, אז לך".".
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אמון מגיע לסירה שלו,שם נמצא גם אח שלו. את רואה את אחיו מוצא כפפה חשמלית של המשווים שכרגע חוזרים לחייהם הרגילים ומחשמל את הדלק עד שהסירה מתפוצצת. את רואה את החברים שלך מראים לך פוסטר על פתיחה מחדש של זירת הקדם כשפות ורוצים להקים איתך קבוצה.
[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל[/B]
הפושעים עונים "בסדר,אבל איפה נמצא מישהו כזה?" ואחד מהם יורה אלייך אש,אחד אחר יורה אלייך סלע,אחד נוסף יורה אלייך מים והם אומרים לך "אנחנו איום משולש! טריפל ברייקר ברוק זה השרייירי הגדול, שאדי שין זה האיש משבט המים והמי שנשאר זה טו טואד טוד,כשף האש פה. אנחנו כשפי אדמה,מים ואש!".
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
המלצר אומר "המרק זה בחינם ובמדריך לכשף המתחיל יש מדריך לכל סוגי הכשפות." לין אומרת לך "אני רוצה לחגוג,חוץ מזה,יש לי מיליוני מטבעות פאי שו שעשרה מהם שווים לארוחה הזאת." לין נותנת למלצר עשרה מטבעות ומבקשת כשפות אש למתקדמים. שניכם מתחילים לאכול ואתה מחליט לקרוא בספר,אתה רואה שבפרק האוויר כתוב: להגיע למקדש האוויר המערבי.
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
אתה רואה את אמון מתקרב אליך ואל לין ושם לב שמתחת למקדש יש הר געש רדום שמתחיל לפעול.פתאום מתחילה סערה נוראית של ברקים,רעמים וגשם יחד עם סופות טורנדו,אתה שם לב שאפילו מטאורים נופלים ושהרי געש נוספים צומחים מהקרקע וגם הם עומדים להתפרץ. עשן רעיל נמצא בכל האזור והכשפות שלך ושל לין לא עובדת. המשווים מקיפים אתכם באוויר וחיילים של אומת האש גם. אתה ואה כמה כשפי שמש מהופנטים שמנסים לרצוח אתכם והכשפות שלהם עובדת טוב יותר מתמיד,אתה רואה גם מטאור אחד שעומד לפגוע בדיוק בך ובלין.
[/COLOR]
[SIZE="4"]אני אהיה פנוי לגמרי ב18:00 ושברתי את הראש לעלילה,אז בקרוב אתם תצורפו זה לזה.[/SIZE]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354753][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אמון מגיע לסירה שלו,שם נמצא גם אח שלו. את רואה את אחיו מוצא כפפה חשמלית של המשווים שכרגע חוזרים לחייהם הרגילים ומחשמל את הדלק עד שהסירה מתפוצצת. את רואה את החברים שלך מראים לך פוסטר על פתיחה מחדש של זירת הקדם כשפות ורוצים להקים איתך קבוצה.
[/COLOR]
''קולל מי הקמע?'' אשאל
''אפשר שקאי יהיה?''
-
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
כולם מסכימים ואז הנינג'ה אומר "החלטנו על קבוצה:את,אני ומאיו שחקנים בגלל שאנחנו אש,מים אדמה כמו שמותר. היאטו והינטה מחליפים. קמע:קאי." זה מקובל עלייך? ואז את רואה את קאי נוחת יחד עם אפה ואנג(בשר ודם!).[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354721]d"]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
אתה מחליט ללכת לוגה ומגיע לביתו של לוגה אחרי שהנינג'ה עוקב אחריך מלמעלה. אתה דופק על הדלת ואימו של לוגה באה.
[/COLOR]
[/SIZE][/QUOTE]
"באתי אל לוגה." אני אומר לאימו של לוגה ואכנס לחדר האחרון. כשאגיע לשם אשאל "לוגה אתה פה?"
-
[QUOTE=Spider Man!;1354753][COLOR="Blue"]
[
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
המלצר אומר "המרק זה בחינם ובמדריך לכשף המתחיל יש מדריך לכל סוגי הכשפות." לין אומרת לך "אני רוצה לחגוג,חוץ מזה,יש לי מיליוני מטבעות פאי שו שעשרה מהם שווים לארוחה הזאת." לין נותנת למלצר עשרה מטבעות ומבקשת כשפות אש למתקדמים. שניכם מתחילים לאכול ואתה מחליט לקרוא בספר,אתה רואה שבפרק האוויר כתוב: להגיע למקדש האוויר המערבי.
[/COLOR]
[SIZE="4"]אני אהיה פנוי לגמרי ב18:00 ושברתי את הראש לעלילה,אז בקרוב אתם תצורפו זה לזה.[/SIZE][/QUOTE]
'הם אומרים את זה בספר כאילו זה ממש קל..' אחשוב ואגלגל עיניים, 'טוב, אני אצטרך ללכת עם כמה חברים.. אני לא רוצה ללכת לבד, אפשר לצוד אותי..' אתהה, ואזלול את המרק ברעב.
"טוב לין, עוד בערך שעה וחצי אני צריך להיות שם.." אעדכן אותה. 'אני כבר אשאל את הזקן הזה מה יעזור ללכת למקדש האוויר המערבי..' אחליט לפני שאעשה צעד כל כך פזיז.
-
[QUOTE=Spider Man!;1354773][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
כולם מסכימים ואז הנינג'ה אומר "החלטנו על קבוצה:את,אני ומאיו שחקנים בגלל שאנחנו אש,מים אדמה כמו שמותר. היאטו והינטה מחליפים. קמע:קאי." זה מקובל עלייך? ואז את רואה את קאי נוחת יחד עם אפה ואנג(בשר ודם!).[/COLOR][/QUOTE]
''WTF?!'' אומר בהלם
''אה..אנג..אפה אמ..אהה..'' אני אביט בשניהם חסרת מילים ''קאי חמוד בו הנה'' אומר לקאי, אלטף את קאי ואומר ''אנג.אמ.. איך?''
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אוכל את המרק ולין אוכלת את הארוחה המפוארת והענקית שהיא הזמינה ואחר כך אתם מתחילים לאכול ביחד את מה שהיא הזמינה. אתה שואל את המלצר מה יעזור לללכת למקדש האוויר והוא עונה לך "במקדש האווויר המערבי תמצא את התשובה לכשפות האוויר,אומרים ששם אנג העילאי התאמן ואז אתה הולך יחד עם לין למקדש האוויר המערבי כשאתה רכוב על ספידי. אתה רואה תהום ריקה איפה שאמור להיות מקדש ושומע נחשים ענקיים מאחורייך.
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
אתה שואל אם לוגה פה ולוגה עונה לך "ברור שכן,מה אתה צריך?" ואתה רואה את הנינג'ה בחוץ מצליב שתי חרבות וחותך קוקוס שנראה כמו הראש שלך.(תנסה להרחיב על העלילה!)
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג אומר לך "בטעות יצרנו חוץ ממך,עוד אוואטר מממין זכר. אני הגעתי לעולם האמיתי בגלל הטעות הזו ועוד יש עוד אוואטר. אני ראיתי את ירח אדום תוקפים את הרחוב שבו נמצא הבית שלך!".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354832]"]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
אתה שואל אם לוגה פה ולוגה עונה לך "ברור שכן,מה אתה צריך?" ואתה רואה את הנינג'ה בחוץ מצליב שתי חרבות וחותך קוקוס שנראה כמו הראש שלך.(תנסה להרחיב על העלילה!)
[/COLOR]
[/][/QUOTE]
"תסתכל החוצה,הנינג'ה הזה הוא מכופף שמש חזק ביותר. והוא תקף אותי מקודם" אני אומר ללוגה. שנינו נסתכל החוצה ונראה את הנינג'ה בורח והקוקוס המרוסק נותר שם. "אני חושב שאני יודע מה נעשה," אני אומר ללוגה שיתחיל להתלהב. "נרדוף אחריו. אתה מוכן?" שאלתי וחיכיתי שהוא יסכים. "קח איתך מימייה ונלך לכסח אותו"
-
[QUOTE=A R C E U S;1354841]"תסתכל החוצה,הנינג'ה הזה הוא מכופף שמש חזק ביותר. והוא תקף אותי מקודם" אני אומר ללוגה. שנינו נסתכל החוצה ונראה את הנינג'ה בורח והקוקוס המרוסק נותר שם. "אני חושב שאני יודע מה נעשה," אני אומר ללוגה שיתחיל להתלהב. "נרדוף אחריו. אתה מוכן?" שאלתי וחיכיתי שהוא יסכים. "קח איתך מימייה ונלך לכסח אותו"[/QUOTE]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
אתה מספר ללוגה על הנינג'ה ואתה רואה את הנינג'ה מכין עוד קוקוס בצורת לוגה. אתה אומר ללוגה לקחת מימייה ולרדוף אחר הנינג'ה. כשאתם מגיעים לבחוץ אתם רואים את הנינג'ה שמגיע אליכם ואז שם את חרבו על הצוואר של שניכם ומאייים עליכם "אני מחפש את האוואטר,אני רוצה לעזור לו. אין לי עניין בזוג סתומים שלא יודעים מה זה סכנה. אם תפריעו לי שוב,אתם תראו את החיים מול עיניכם או בקיצור,תמותו.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354861][COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
אתה מספר ללוגה על הנינג'ה ואתה רואה את הנינג'ה מכין עוד קוקוס בצורת לוגה. אתה אומר ללוגה לקחת מימייה ולרדוף אחר הנינג'ה. כשאתם מגיעים לבחוץ אתם רואים את הנינג'ה שמגיע אליכם ואז שם את חרבו על הצוואר של שניכם ומאייים עליכם "אני מחפש את האוואטר,אני רוצה לעזור לו. אין לי עניין בזוג סתומים שלא יודעים מה זה סכנה. אם תפריעו לי שוב,אתם תראו את החיים מול עיניכם או בקיצור,תמותו.
[/COLOR][/QUOTE]
"אני האוואטר. איך אתה יכול לעזור לי?" אני אשאל ובאותו זמין ארים גוש סלע מאחורי גבי ליתר ביטחון. כשהחרב תתחיל לכאוב לי אני אנסה לפול לאחור וכך להטיל עליו את הסלע, למקרה שהוא סתם שיקר. אני אסתכל הצידה ורארה שגם לוגה כישף מים מאחורי גבו ושהוא מוכן ומזומן לתקוף.
-
[QUOTE=Spider Man!;1354832][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אוכל את המרק ולין אוכלת את הארוחה המפוארת והענקית שהיא הזמינה ואחר כך אתם מתחילים לאכול ביחד את מה שהיא הזמינה. אתה שואל את המלצר מה יעזור לללכת למקדש האוויר והוא עונה לך "במקדש האווויר המערבי תמצא את התשובה לכשפות האוויר,אומרים ששם אנג העילאי התאמן ואז אתה הולך יחד עם לין למקדש האוויר המערבי כשאתה רכוב על ספידי. אתה רואה תהום ריקה איפה שאמור להיות מקדש ושומע נחשים ענקיים מאחורייך.
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג אומר לך "בטעות יצרנו חוץ ממך,עוד אוואטר מממין זכר. אני הגעתי לעולם האמיתי בגלל הטעות הזו ועוד יש עוד אוואטר. אני ראיתי את ירח אדום תוקפים את הרחוב שבו נמצא הבית שלך!".
[/COLOR][/QUOTE]
"עוד פעם.." אמלמל ואביט מאחוריי "אני שונא את הנחשים האלה.." ארטן ואייצר כדור אש כחול בכדי להרתיע את הנחשים.
"תתרחקו או שתחטפו את זה!" אצעק בביטחון.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
תפנית בעלילהXD
לאחר שיענה לי אני יעלה על קאי וארכב עליו במהירות אל הרחוב שלי בתקווה שלא איחרתי
-
]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג עונה לך "כן,יש דתי דרכים: אחת היא השתלת כשפות שזה בן אדם שראיתי שעשה את זה. או שאני אחזיר להם את הכשפות. והמשתיל כשפות יוכל להכניס בך את הכשפות. זה רחוב לפני מסעדת החזיר המעופף." .
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה יוצר כדור אש כחול שמחסל את הנחשים ואתה נופל מעבר לצוק. אתה רואה פתאום שמעבר לצוק יש מקדש עם צמחים שעוטפים חלק מהמקום ובמקדש נמצאים כל חברייך יחלד עם כמה נזירי אוויר.
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
הנינג'ה מחזיר את חרבותיו לנצרתם ואז אומר לך "אני מתנצל,אדוני האווואטר. אני אעזור לך בלימודי כשפות שמש. כמובן שאם תשקר לי,אני אהרוג אותך על המקום." ואז הוא מדגים את המוות באיוד של בקתה אחת.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354925]]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג עונה לך "כן,יש דתי דרכים: אחת היא השתלת כשפות שזה בן אדם שראיתי שעשה את זה. או שאני אחזיר להם את הכשפות. והמשתיל כשפות יוכל להכניס בך את הכשפות. זה רחוב לפני מסעדת החזיר המעופף." .
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה יוצר כדור אש כחול שמחסל את הנחשים ואתה נופל מעבר לצוק. אתה רואה פתאום שמעבר לצוק יש מקדש עם צמחים שעוטפים חלק מהמקום ובמקדש נמצאים כל חברייך יחלד עם כמה נזירי אוויר.
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
הנינג'ה מחזיר את חרבותיו לנצרתם ואז אומר לך "אני מתנצל,אדוני האווואטר. אני אעזור לך בלימודי כשפות שמש. כמובן שאם תשקר לי,אני אהרוג אותך על המקום." ואז הוא מדגים את המוות באיוד של בקתה אחת.
[/COLOR][/QUOTE]
אשלח להבות על כל אחד מהצמחים "זה אמור להתפשט ולשרוף אותם.." אמלמל בדאגה ואביט על חברים שלי. "אתם בסדר?!" אצעק להם מרחוק על ספידי.