לפי בולפדיה זה 6! ומה זה רציני? איך אנצח ככה 65 Xd ובכלל זה לא הגויני
Printable View
לפי בולפדיה זה 6! ומה זה רציני? איך אנצח ככה 65 Xd ובכלל זה לא הגויני
[QUOTE=X-Drake;1362547]לפי בולפדיה זה 6! ומה זה רציני? איך אנצח ככה 65 Xd ובכלל זה לא הגויני[/QUOTE]
מה? בויקטורי רואוד אחרי הליגה אולי
לפני הליגה אתה נלחם נגדו בדרך לויקטורי רואוד כשביאנקה עומדת לידו, ואז יש את הליגה
אחרי זה יש לך אפשרות לרימאץ' נגדו ואז יש לו שישייה שלמה רמות 65 חח
אה בולפדיה המטומטים לא הסבירו כתבו בדרך המלך מאמנים ושמו אותו............ כן ניצחתי אותו טוב לול זה מובן אחרי הליגה החרות רמות 70[מקווה שקל לאמן כי השדות יהיו 50 אחרת לאמן כל אחד ל70 זה סיוט]
[QUOTE=geostri;1362533]נדרג כבר הכל
F/SN : האנימה לא ראיתי xD
הנובל: פייט : 7.5 זה יותר בשביל להכיר את הדמויות והורדתי דיי הרבה כי מרוב חוצפתם הם לא מראים לנו את הקרב של ארצ'ר נגד ברסרקר רק אומרים שהוא הרג אותו 6 פעמים בדרכים שונות (GAR)
עריכה: וגם שבכדי להשיג את BAD END 13 צריך לשבור את הראש ואתה יכול להשתגע מזה
אנילימטד בלייד וורקס: 8.5 אני לא מדבר על הסרט... הרבה דברים מפתיעים, סייבר מקבלת מכות ממאסטר, RULE BREAKER הורדתי בגלל ששירו ניצח את גיגלש.... BULLSHIT
הבן פילס 9.5 מושלם מגלים דמויות חדשות את הזהות האמיתית של ריידר ועוד הרבה דברים
הורדתי בגלל מה שקורה לגילגמש שם.. ובגלל שירו (כרגיל) לקראת הסוף לא רוצה לרשום מה למקרה שכן תקרא את זה בסופו של דבר
עריכה 2: וגם כי BAD END 38 זה הBAD END הכי טוב של הנובל הזה
זירו : 10 NOTHING CAN MATCH IT (במיוחד שקוטומינה קיריי הוא אחד הדמויות שאני יותר אוהב, זה גם למה הבן פילס קיבל הרבה יש לקוטומינה תפקיד לא קטן שם)[/QUOTE]
קירי דווקא עיצבן אותי בFSN ומזתומרת יש 2 נובל?
חשבתי שיש רק את הבן פילס, הבן פילס זה זה שמתחילים ביום הראשון עם רין זה שנתת תסרטו כדוגמא נכון? או שזה פייט? כי זה מה שיש לי עכשיו על המחשב
ובאנימה fsn הראו תקרב של ארצ'ר וברסקר קרב אדיר ד"א =]
פיירי טייל חרא אנימה
[QUOTE=X-Drake;1362549]אה בולפדיה המטומטים לא הסבירו כתבו בדרך המלך מאמנים ושמו אותו............ כן ניצחתי אותו טוב לול זה מובן אחרי הליגה החרות רמות 70[מקווה שקל לאמן כי השדות יהיו 50 אחרת לאמן כל אחד ל70 זה סיוט][/QUOTE]
שים LUCKY EGG ותחרוש מאמנים
יש לך גם את סינת'יה והכל, ואם אתה משחק בשחור יש לך את כל המאמנים בBLACK CITY שנותנים מלא EXP
לא כזה קשה לאמן חח
[QUOTE=Doctor Who;1362551]פיירי טייל חרא אנימה[/QUOTE]
תלוי למי אני אהבתי אותה...
מאמני אליט פור יענו? כי כמה אפשר למצוא מאמנים? ולא אני בלבן
[QUOTE=Askeladd;1362550]קירי דווקא עיצבן אותי בFSN ומזתומרת יש 2 נובל?
חשבתי שיש רק את הבן פילס, הבן פילס זה זה שמתחילים ביום הראשון עם רין זה שנתת תסרטו כדוגמא נכון? או שזה פייט? כי זה מה שיש לי עכשיו על המחשב
ובאנימה fsn הראו תקרב של ארצ'ר וברסקר קרב אדיר ד"א =][/QUOTE]
יש רק נובל אחד הוא מחולק ל3
FATE ROUTE
UBW ROUTE
HEAVEN FEELS ROUTE
שאתה מסיים את הראשון (FATE) אתה פשוט מתחיל מההתחלה ואז תנתן לך אופציה חדשה לעצור את סייבר לפני שהיא מפוצצת את ארצ'ר שזה מוביל לUBW.
שאתה מסיים את UBW ומתחיל ממהתחלה צריך להתחבב על סאקורה (לבחור דברים שקשורים אליה) וזה אמור להוביל אותך להבן פילס
[QUOTE=Ilan;1362553]תלוי למי אני אהבתי אותה...[/QUOTE]
כל קרב נאטסו הזה מפסיד ואז הוא נזכר בחברים שלו ומנצח.
או שהיה איזה אחד שהיה אמור למות ובסוף הוא קיבל מי זה את הכוחות ונהיה הכי חזק שם.
אגב לאקי אג רק מחלק תאיאקספי זה כמו לאמן את כולם אחד אחד אם בלעדיו נכון?
[QUOTE=X-Drake;1362557]אגב לאקי אג רק מחלק תאיאקספי זה כמו לאמן את כולם אחד אחד אם בלעדיו נכון?[/QUOTE]
לאקי אג נותן לפוקימון שלך בונוס מסויים של EXP
EXP SHARE מחלק את הEXP עם עוד חבר צוות שזה טוב בשביל לאמן פוקימונים חלשים
אהההה לא ידעתי לא התאמנתי מעולם עם לאקי אג ם0 כתוב בבולפדיה שזה מחלק בין כל השישייה בצורה שווה... מוזר... תודה רבה
כתבו ללכת עד שרואים שייקינג ספוט ליד דרך ניצחון ושאאודיניו מביא שם קרוב ל3k ם:
כן, אאודינו נותנת Exp מטורף, זה גם מה שאני עשיתי כשהייתי צריך להשלים פערים כי אני תמיד מגיע לליגה באנדר-לבל מטורף
Phone Five Xd
לא צריך תירגום זה אדיר חחחח ולחשוב שעשיתי אותה טעות כמו טד מוסבי :/ אבל שיהיה..