-
[QUOTE=NivX10;1381751]
[U][B]דילן:[/B][/U]
אתה מודה לליסה שנית, ממש אסיר תודה על הצלת חייך. ושניכם מחייכים זה לזה.
שקט קצר בינכם מופר כאשר היפופוטאס ו-וולפיקס מפהקים, שניכם מצחקקים ונכנסים יחד לאוהל לישון.
אוהל גדול יחסית, לא שמת לב לזה קודם כשהיית מעורפל. היפופוטאס רוצה להישאר וליסה מזמינה אותו פנימה. הוא נצמד אליך ומיד נרדם לידך עם חיוך על פניו.
אתה מסתובב לצד אחד, ליסה לשני... מבויישת מכך שתראה אותה בבגדי שינה קצרים ואילו אתם עוד אינכם מכירים ממש.
בבוקר אתה מתעורר, במפתיע, מתעורר ראשון, מביט ומולך פרצופה של ליסה שעוד ישנה בכותנת שלה בשלווה, הינך מובך מעט אך לא אומר דבר.
[B]מה תעשה?[/B][/QUOTE]
אקום בשקט,בלי להעיר את ליסה והיפופוטאס אצא מן האוהל,אשאף את האוויר הצח ואביט מעט בנוף, "פיפלאפ!" אומר ואשחרר את פיפלאפ מהפוכדור שלו.
"בוקר טוב חבר קטן! אתמול הייתה לי תקרית לא נעימה כל כך עם גרבלר אבל טיפלו בי ועכשיו אני מרגיש יותר טוב!" אומר לו בחיוך, "בוא נחפש לך אימון קטן!" אומר לפילפאפ בחיוך ואחפש פוקימון לאימון שנמצא לא רחוק מהאוהל
[COLOR="Navy"][B][U]ג'ו-[/U][/B]
"מממ... אביט בפוקימונים בהתעניינות, בעיקר בג'יודוד וסקורפי" אתה אומר בהתלבטות קצרה.
"אוקיי אני חושב שמצאתי את הפוקימון הבא לצוות שלי!" אתה מוסיף ומשחרר את טוטודייל שיוצא מהפוכדור בשמחה,אתה מוציא מתיקך בקבוק מים ומשפריץ עליו ומרענן אותו,נראה שהוא ממש אוהב את זה!.
"טוטודייל קדימה, הסקורפי ששם תקוף אותו באקדח מים ואז פנה אליו עם מבט מפחיד!" אתה אומר לטוטודייל בביטחון.
טוטודייל משחרר אקדח מים שמצליח להפתיע את סקורופי ולפגוע בו,טוטודייל לא מבזבז זמן ורץ למיקומו של סקורופי ומביט בו בפרצוף מפחיד,אך לפתע אתה רואה שגם סקורופי משתמש בפרצוף מפחיד! ושני הפוקימונים מתחילים להילחץ ומפוחדים אחד מהשני, "מצב מצחיק ביותר" אומר אלבוס ומצחקק מעט.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote]אדם-
"אז הוא יודע גילגול הא?" אתה אומר בפליאה ומחייך,הרצון לתפוס אותו רק עלה ואתה נחוש בדעתך לעשות זאת כמה שיותר מהר.
"צ'רמנדר, סחרר את זנב הברזל שלך בדיוק כמו קודם! ואז שתקבל מספיק תנופה זנק לאוויר ותקוף במתקפת זנב ברזל החזקה ביותר שתצליח לגייס! שלב את זה בגחלת כדי להרתיח את הזנב כמה שיותר!!!" אתה מדריך את צ'רמנדר.
בעוד סנדשרו הולך ומתקרב,צ'רמנדר טוען זנב ברזל ולאחר מכן מנסה לקפוץ,הוא מצליח אך כובד זנבו לא מאפשר לו להגיע לגובה המקסימאלי,צ'רמנדר עושה מעין היפוך באוויר בשביל שיוכל לחמם את הזנב,הוא משחרר עשרות כדורי גחלת שמחממים במיוחד את זנבו ובשלב הזה צ'רמנדר מתחיל לעשות את דרכו לקרקע,הוא וסנדשרו מתקרבים זה לעבר זה,ושתי המתקפות מתנגשות.
שני הפוקימונים נהדפים לאחור,נראה ששניהם נפגעו,סנדשרו נראה חלש במיוחד בגלל החוזק של המתקפה בעוד צ'רמנדר מתחיל להתנשם.
למרות מצבו,סנדשרו לא מראה סימני חולשה ותוקף בעוקצי רעל שוב!.
מה תעשה?[/quote]
"צ'ארמנ'דר, הבט לשמיים ושאף את האוויר החם. הרגש איך זה בוער בך ותקוף בכל הכוח בגחלת היישר לעבר העוקץ רעל! לאחר מכן זנק לעבר סנדשרו ונהם עליו כדי להמם אותו ותקוף בזנב ברזל מתווך אפס!"
-
אדם-
אתה מדריך את צ'רמנדר והוא מסתובב אליך ומהנהן בהסכמה.
הוא סופג את אור השמש לגופו ומשחרר עשרות כדורי גחלת כנגד עוקצי הרעל של סנדשרו,לעומת הפעם הקודמת עוקצי הרעל לא מהווים אתגר לגחלת שמתפרצת לכיוונו של סנדשרו ופוגעת בו בחוזקה,הוא מוטל הקרקע ומתקשה מאוד לזוז,צ'רמנדר מנצל את המצב בכדי לרוץ לכיוון סנדשרו ולנהום עליו,סנדשרו נבהל מעט ואז חוטף זנב ברזל חזק בראשו ומתעלך במקום.
מה תעשה?
-
[quote]אדם-
אתה מדריך את צ'רמנדר והוא מסתובב אליך ומהנהן בהסכמה.
הוא סופג את אור השמש לגופו ומשחרר עשרות כדורי גחלת כנגד עוקצי הרעל של סנדשרו,לעומת הפעם הקודמת עוקצי הרעל לא מהווים אתגר לגחלת שמתפרצת לכיוונו של סנדשרו ופוגעת בו בחוזקה,הוא מוטל הקרקע ומתקשה מאוד לזוז,צ'רמנדר מנצל את המצב בכדי לרוץ לכיוון סנדשרו ולנהום עליו,סנדשרו נבהל מעט ואז חוטף זנב ברזל חזק בראשו ומתעלך במקום.
מה תעשה?[/quote]
"מעולה!" אקרא ואזרוק פוקדור לעבר סנדשרו. "פוקדור צא!"
אני מרגיש כיצד הלב שלי פועם משמחה. תפסתי פוקימון אדמה שיהיה יעיל מאוד נגד ברוק.
לאחר מכן אמשיך את מסעי לעבר העיר כדי לרפא את הפוקימונים שלי. הם כבר מותשים לבטח.
-
אדם-
"מעולה!" אתהקורא ומוציא פוכדור ריק מתיקך,"פוקדור צא!" אתה קורא וזורק את הפוכדור לכיוון סנדשרו המעולף שנכלא בתוך הפוכדור.
הפוכדור זז מימין לשמאל,הלחץ שלך רק עולה ועולה עד שאת היכול להרגיש את פעימות הלב שלך פועמות בחוזקה כמו שעון מתקתק.
לאחר כמה נידנודים הפוכדור נעצר! לכדת סנדשרו!.
אתה חושב על לחזור לעיר,אך נזכר שישנה בפניך עוד דרך ארוכה.
"צ'אר צ'רמנדר!" צ'רמנדר קורא בשמחה על הניצחון שלו בקרב.
מה תעשה?
-
[quote]אדם-
"מעולה!" אתהקורא ומוציא פוכדור ריק מתיקך,"פוקדור צא!" אתה קורא וזורק את הפוכדור לכיוון סנדשרו המעולף שנכלא בתוך הפוכדור.
הפוכדור זז מימין לשמאל,הלחץ שלך רק עולה ועולה עד שאת היכול להרגיש את פעימות הלב שלך פועמות בחוזקה כמו שעון מתקתק.
לאחר כמה נידנודים הפוכדור נעצר! לכדת סנדשרו!.
אתה חושב על לחזור לעיר,אך נזכר שישנה בפניך עוד דרך ארוכה.
"צ'אר צ'רמנדר!" צ'רמנדר קורא בשמחה על הניצחון שלו בקרב.
מה תעשה?[/quote]
אני אמשיך ללכת בדרך אל העיר. אין לי הרבה ברירות בכל מצב. עם זאת אמשיך להיות דרוך לקראת כל התרחשות.
-
[QUOTE=NivX10;1381313][COLOR=Pink][U][B]וונדי:[/B][/U]
התקלה זה לא מילה תקנית, אם כבר 'תיקול' ואנחנו אגב בחרנו להשתמש ב-'בלימה'. אז בלימה או דחיפה אם אפשר... קחי את הזמן ונסי להתרגל :)
-----------------------------
את לא רוצה לאבד זמן ומיד קוראת למאדקיפ לתקוף באקדח מים, מטח המים יוצא אל קיובון בועד הוא כבר מוכן לתקוף. הוא מתחמק מאקדח המים ורץ אל מאדקיפ בנטיב ליד.
מאדקיפ יוצא מיד לאחר מכן עם דחיפה, הוא ממהר עם רגליו הקטנות על החול הרך ומפנה את ראשו קדימה, אך קיובון מגיב ב-'אלת עצם' (Bone Club).
בעקבות מיקוד האנרגיה שביצע קודם, המתקפה של קיובון מתגברת בקלות על הבלימה של מאדקיפ, הוא חובט בו בברוטאליות ומעיף אותו לקרקע בחזקה...
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
לעזעזל כולם אומרים בלימה איפה הנוסטלגיה בהתקלה?XD
אם באלך את יכולה גם דחיפה, אם ממש מפריע לך שיהיה התקלה ואני בעדכונים יכתוב פשוט בלימה.
-----------------
"מאקדיפ חמוד, אני מאמינה בך, אתה מסוגל לקום!" את מעודדת אותו להמשיך והוא מתאמץ לכבודך ונעמד שוב על רגליו.
מאדקיף יורה אקדח מים ומסתובב וכך נוצר זרם שממשיך בצורה מעגלית, קיובון המבהול רץ עם נטיב האקדח בתקווה להמשיך ולברוח מהמכה, אך רגליו הקטנות כושלות והוא נופל!
המים מתקרבים והוא חוטף פגיעה ישירה וקטלנית בעקבות החולשה למים... אך הוא בכל זאת קם ויוצא אלייך בריצה מהירה מאוד וראש מוטש קדימה כהילה לבנה זורחת סביב הקסדה, הוא רוצה להשתמש בנגיחה!
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[COLOR=Orange]
[U][B]אדם:[/B][/U]
אתה שמח על הלכידה שלך, חבר חדש צורף אליכם. בלית ברירה את ממשיך לך בדרך, החול הרב נכנס לנעליים ומקשה על ההליכה בכל צעד ושלא לדבר עם החום המעיק הזה.
לפתע על אחד מדיונות החול הגדולות אתה רואה את סילבר[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Orange][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/1i0gnez1mnwq.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=Orange]! הוא לוחץ לחיצה ארוכה על פוקדור שמשחררת קרן כחולה.
זאת נקראת "קרן שחרור" שמשחררת פוקימון כאשר אינך רוצה בו עוד. והוא משחרר ספירו קטן[/COLOR][COLOR=Orange][URL="http://www.israup.net/"][IMG]http://www.israup.net/images/c4c3b226ce86e620b2fa4316d26e2d2e.png[/IMG][/URL]שמתעופף לו מהמקום.
ואז הוא מסתובב ויצא כי בזמן הסיבוב קלט אותך, נעמד והסתכל בך מעט. ואז הסתובב ונראה כי ממשיך ללכת...
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
"מרגיש טוב" זה מונח גדול למה שאתה, חטפת פאקינג גרבלר בפנים, לא כדור פינג פונג.
----------------
אתה קם ויוצא מן האוהל בשקט בשקט, ליסה והיפופוטאס לא נראים כי התעוררו. או שכך הן עושים את עצמם.
בכל מקרה אתה סוגר את ריצ'רץ' האוהל בשקט, מביט בערפל הבוקר המחסה לבנתיים את שמי המדבר... המכה בראש ביד וצלעות עוד כואב, אך הרגל החלימה.
אתה מוציא החוצה את פיפלאפ והוא יוצא, מנער את ראשו ומתמתח בחיוך. לפתע הוא מביט בך מבוהל! הוא אינו הספיק לראות מה קרה לך מאז הצלת ההיפופוטאס.
אתה מסביר לו את המקרה ואתה מציע "טוב כל עוד קריר עכשיו ואין הרבה שמש בו ונחפש אימון קצר!" ונראה כי הוא מסכים.
אתם ממשיכים לכם בדרך ולפתע רואים[COLOR=Sienna][COLOR=DarkRed][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/z0jbezldmqmn.png[/IMG][/URL][/COLOR][/COLOR]. שבדיוק משייף את ציפוריו ומשתמש בשירטה וחותך לעצו קקטוס באופן מושלם ושותה את המים המתוקים שבו.
[B]מה תעשה?[/B]
-
[QUOTE=NivX10;1381908][COLOR=Pink][U][B]
"מרגיש טוב" זה מונח גדול למה שאתה, חטפת פאקינג גרבלר בפנים, לא כדור פינג פונג.
----------------
אתה קם ויוצא מן האוהל בשקט בשקט, ליסה והיפופוטאס לא נראים כי התעוררו. או שכך הן עושים את עצמם.
בכל מקרה אתה סוגר את ריצ'רץ' האוהל בשקט, מביט בערפל הבוקר המחסה לבנתיים את שמי המדבר... המכה בראש ביד וצלעות עוד כואב, אך הרגל החלימה.
אתה מוציא החוצה את פיפלאפ והוא יוצא, מנער את ראשו ומתמתח בחיוך. לפתע הוא מביט בך מבוהל! הוא אינו הספיק לראות מה קרה לך מאז הצלת ההיפופוטאס.
אתה מסביר לו את המקרה ואתה מציע "טוב כל עוד קריר עכשיו ואין הרבה שמש בו ונחפש אימון קצר!" ונראה כי הוא מסכים.
אתם ממשיכים לכם בדרך ולפתע רואים[COLOR=Sienna][COLOR=DarkRed][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/z0jbezldmqmn.png[/IMG][/URL][/COLOR][/COLOR]. שבדיוק משייף את ציפוריו ומשתמש בשירטה וחותך לעצו קקטוס באופן מושלם ושותה את המים המתוקים שבו.
[B]מה תעשה?[/B][/QUOTE]
"פיפלאפ זה יהיה אימון מצוין!" אומר לפיפלאפ בחיוך, "תשתמש בעל קולי! תנצל את הבילבול שלו ואז תשתמש בבועות!" אדריך את פיפלאפ בנחישות
-
[quote]אדם:
אתה שמח על הלכידה שלך, חבר חדש צורף אליכם. בלית ברירה את ממשיך לך בדרך, החול הרב נכנס לנעליים ומקשה על ההליכה בכל צעד ושלא לדבר עם החום המעיק הזה.
לפתע על אחד מדיונות החול הגדולות אתה רואה את סילבר
! הואלוחץ לחיצה ארוכה על פוקדור שמשחררת קרן כחולה.
זאת נקראת "קרן שחרור" שמשחררת פוקימון כאשר אינך רוצה בו עוד. והוא משחרר ספירו קטן
שמתעופף לו מהמקום.
ואז הוא מסתובב ויצא כי בזמן הסיבוב קלט אותך, נעמד והסתכל בך מעט. ואז הסתובב ונראה כי ממשיך ללכת...
מה תעשה?[/quote]
''אדיוט.'' למדתי לעצמי. הלב שלי רעד בטירוף אבל ידעתי שלהילחם בו זה לא יהיה חכם. כמעט ואיבדתי שליטה.
לבסוף החלטתי להתקדם הלאה. מבטיח לעצמי שאני לא אשחרר כך פוקימון בזלזול כזה.
-
[COLOR=Orange][U][B]אדם:[/B][/U]
"אדיוט!" אתה רותן וברגע שאתה רואה אותו שוב כולך בוער ומתמלא כעס כלפיו. אך אתה עוזר כוחות ונושם עמוק במטרה לשלוט בעצמך. להילחם בו לא יהיה הדבר החכם לעשות.
ואז אתה עומד קצת במקום בשקט עד שאתה פחות או יותר נרגע ומגיעה לשליטה עצמית בחזרה. וממשיך בדרך, סילבר ככל שהתקדם נעלם בין סופות החול המדבריות שיש כאן.
לאחר עוד הרבה זמן של הליכה מיגעת אתה סוף סוף רואה משהו, רואה סימך למבנים סימן לצוויליזציה, מרחוק אמנם... אבל רואה!
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
אתם מחליטים להפתיע את הסנדסלאש הקטן ופיפלאפ משתמש בעל-קולי, סנדסלאש תופס את ראשו בכאב ומנסה להתנער מראש המציק.
שמיעתו של סנדסלאש היא מעולה וזה מכאיב מאוד באוזניו שהוא לא מסוגל לחשוב כלל. פיפלאפ שולח מטח בועותו ופוגע בו ישירות...
מטח הבועות הפעם אינו מושפע מדבר כמו אתמול שהיה חם, עדיין מוקדם בבוקר והשמש עוד לא יצאה ולא חזקה מספיק, בנתיים זה מעולה!
סנדלאש מתרגז, הוא משתמש בריקוד חרבות ציפוריות זוהרות בסגול וגדלות. ואז הוא משתמש בחפירה, לפתע יוצא מתחת אל פיפלאפ ומגיב בשריטה חזקה במיוחד!
פיפלאפ חוטף מהלומה רצינית ונופל.
[B]מה תעשה?[/B]
-
[QUOTE=NivX10;1382001][COLOR=Orange][U][B]
אתם מחליטים להפתיע את הסנדסלאש הקטן ופיפלאפ משתמש בעל-קולי, סנדסלאש תופס את ראשו בכאב ומנסה להתנער מראש המציק.
שמיעתו של סנדסלאש היא מעולה וזה מכאיב מאוד באוזניו שהוא לא מסוגל לחשוב כלל. פיפלאפ שולח מטח בועותו ופוגע בו ישירות...
מטח הבועות הפעם אינו מושפע מדבר כמו אתמול שהיה חם, עדיין מוקדם בבוקר והשמש עוד לא יצאה ולא חזקה מספיק, בנתיים זה מעולה!
סנדלאש מתרגז, הוא משתמש בריקוד חרבות ציפוריות זוהרות בסגול וגדלות. ואז הוא משתמש בחפירה, לפתע יוצא מתחת אל פיפלאפ ומגיב בשריטה חזקה במיוחד!
פיפלאפ חוטף מהלומה רצינית ונופל.
[B]מה תעשה?[/B][/QUOTE]
"פיפלאפ! החזק מעמד ידידי!" אומר לו בקול רגוע, "עכשיו! תקום מיד ותסתובב ותשחרר בועות לכל עבר! הסיבוב יפזר את הבועות בכל זירת הקרב! ולאחר מכן תפתיע את סאנדלאש עם ניקור!" אדריך את פיפלאפ בביטחון
-
[quote]אדם:
"אדיוט!" אתה רותן וברגע שאתה רואה אותו שוב כולך בוער ומתמלא כעס כלפיו. אך אתה עוזר כוחות ונושם עמוק במטרה לשלוט בעצמך. להילחם בו לא יהיה הדבר החכם לעשות.
ואז אתה עומד קצת במקום בשקט עד שאתה פחות או יותר נרגע ומגיעה לשליטה עצמית בחזרה. וממשיך בדרך, סילבר ככל שהתקדם נעלם בין סופות החול המדבריות שיש כאן.
לאחר עוד הרבה זמן של הליכה מיגעת אתה סוף סוף רואה משהו, רואה סימך למבנים סימן לצוויליזציה, מרחוק אמנם... אבל רואה!
מה תעשה?[/quote]
שואל את עצמי מה אני אמור לעשות עם העידכון הזה, המשכתי ללכת לעבר העיר...
-
[QUOTE=NivX10;1381908][COLOR=Pink][U][B]וונדי:[/B][/U]
אם באלך את יכולה גם דחיפה, אם ממש מפריע לך שיהיה התקלה ואני בעדכונים יכתוב פשוט בלימה.
-----------------
"מאקדיפ חמוד, אני מאמינה בך, אתה מסוגל לקום!" את מעודדת אותו להמשיך והוא מתאמץ לכבודך ונעמד שוב על רגליו.
מאדקיף יורה אקדח מים ומסתובב וכך נוצר זרם שממשיך בצורה מעגלית, קיובון המבהול רץ עם נטיב האקדח בתקווה להמשיך ולברוח מהמכה, אך רגליו הקטנות כושלות והוא נופל!
המים מתקרבים והוא חוטף פגיעה ישירה וקטלנית בעקבות החולשה למים... אך הוא בכל זאת קם ויוצא אלייך בריצה מהירה מאוד וראש מוטש קדימה כהילה לבנה זורחת סביב הקסדה, הוא רוצה להשתמש בנגיחה!
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
''אוקיי קיובון עכשיו עיצבנת אותי!'' אני יאמר כבר בחוסר סבלנות ויורה למאדקיפ ''מאדקיפ מהר! תקפוץ הצידה הרגע האחרון ותנצל את הקרבה שלו אלייך לפגיעה ישירה מאקד מים!'' אני יורה בתקווה למאדריפ
-
"פיפלאפ! החזק מעמד ידידי!" אתה אומר לו רגוע, שומר על קור רוח. "עכשיו! תקום מיד ותסתובב ותשחרר בועות לכל עבר!" פיפלאפ משחר בועות ומפזר אותם בכל איזור הקרב שלכם, וסנדסלאש מנסה להגיע אליו אח חושב היטב אם הוא רוצה להיכנס בין כל הבועות האלה.
ואז פיפלאפ פורץ מחומת הבועות ומתקיף את מצחו של סנדסלאש בניקור חזק ומעצבן שוב ושוב ולא מרפא סנדסלאש מנסה להתגונן עם ידיו עד שמתעצבן ומשתמש בהגנה כדור.
פיפלאפ ממשיך לנסות לנקר אך אין תזוזה של סנדסלאש ואף פיפלאפ נדקר מן הקוצים, לפתע סנדסלאש נפתח ויורה מטר עוקצי רעל חדים אל פיפלאפ שעף לאחור, הם שורטים את עורו וזה יכול ליצור מצב מסוכן!
[B]מה תעשה?[/B]
[COLOR=Orange][U][B]אדם:[/B][/U]
חחחח.. ווואיי איזה בושות, אני בחיים לא רושם כאלה ובמשחקים של אחרים מעיר למי שרושם לי ככה!
אבל אני סולח לעצמי ספציפית הפעם. הגבתי בלי חשק XD
-----------------
אתה ממשיך אל העיר, בכל כמה צעדים אתה כבר מתחיל לראות הכל בברור, בין סופות החול עיר עם חומת אבנים דיי נמוכה אז יפה ושערים עלייהם כתוב באחז "סטון" ובשני "וויל" והבנת שסוף סוף הגעת, סטון-וויל!
האנשים שאתה רואה בעיקר שחומים, סוחרים. יש שם שום מצרכים בו מזון תבלינים ולבוש.
עיר דיי עממית, לפתע אתה מבחין במרכז הפוקימונים. כמובן שאתה נכנס אליו ומגיש את הפוקימונים שלך לירפוי.
"שלום לך בחור צעיר, וברוכה הבאה למרכז העיר סטון-וויל"
אתה מבקש ממנה לקחת את הפוקימונים שלך ושם את שלושת הפוקדור על מגש כסף גדול והיא אומרת "אני מחוייבת לידע אותך קודם כל, יש לנו כאן מכונת החלפות שם תוכל להחליף עם האנשים שעומדים לידה פוקימונים, שם אלו הפלאפונים הציבוריים תוכל לקבל שלוש אסימונים ראשונים חינם"
"ומכאן" ומצביעה לך על יציאה אחורית "יש שני זירות ראווה בהם מאמנים נלחמים זה בזה ומתאמנים, תהנה!"
היא מרפאה את הפוקימונים שלך ומחזירה לך אותם.
יש לך את האפשרויות אותם הגישה לך, כבר ערב והמכון סגור. תצטרך לסחור חדר במרכז ללילה ולהליחם רק מחר.
[B]מה תעשה?[/B]
--------------------
הפעם יש תוכן, תוכל להזכיר חדר, תוכל ללכת לשוק לרכוש כמה דברים, תוכל ללכת לחנות שיש בכל עיר, ויש לך לדבר עם הפרופסור משפחה וכו'.. מכונת החלפות זירות ראווה. מספיק חמודי?[/COLOR]