אוף קשה לאספים פה
Printable View
אוף קשה לאספים פה
[QUOTE=Ilan;1399322]מסתבר שחוץ ממנגה אחת בחיים לא סיימתי מנגה אני קורא רק מנגות שלא הסתיימו Xd[
מישהו יכול להזכיר לי אנימות ששודרו בערוץ הילדים כדי להוסיף למאל?
אני לא מוסיף הרבה אנימות אצ'י שראיתי חח..[/QUOTE]
תביט במאל שלי תמצא מלאה ששודרו בארץ.
קירבי, פוקימון,איוניאשה, נארוטו, יויו האקושו, ראנמה וחצי, יוגי הו, קפטן קררו, בלייבייד, דרגוון בול, סאקורה לוכדת הקלפים, טסובסה כרוניקל, סילור מון,בליץ', שמעתי שגם דיג'ימון, שין צ'אן, זודיס, שבעת הסמוראים, היקארו נו גו צריך גם של ערוצים אחרים?
אופס לא שמתי לב שעמית ואתה הזכרת חלק.
[QUOTE=Sagi030;1399341]אוף קשה לאספים פה[/QUOTE]
*להספים |:
[quote=オマル;1399344]*להספים |:[/quote]
לא היה לך אווטר של פוקימון מים מדור 5?
דיג'ימון היה בג'טיקס-פוקס קידס לא בערוץ הילדים,מגמן היה בג'טיקס
[quote=ジンベエ;1399342]תביט במאל שלי תמצא מלאה ששודרו בארץ.
קירבי, פוקימון,איוניאשה, נארוטו, יויו האקושו, ראנמה וחצי, יוגי הו, קפטן קררו, בלייבייד, דרגוון בול, סאקורה לוכדת הקלפים, טסובסה כרוניקל, סילור מון,בליץ', שמעתי שגם דיג'ימון. צריך גם של ערוצים אחרים?
אופס לא שמתי לב שעמית ואתה הזכרת חלק.[/quote]
האמת היא שהוספתי כבר את כולם פחות או יותר.. אני לא מוסיף את האצ'י הקיצוני זה מביא מוניטין רע To Love Ru זה עוד מילא אבל אחרים כמו Darkness או Dxd זה כבר איידס..
לא אכפת לי אפשר גם מערוצים אחרים העיקר שצפיתי בזה XD בוא נראה אם יש אווטאר.
מוזר יש אווטאר למרות שזה לא אנימה..
בייי משעמם פה
מישהו פה מכיר את scizor-x או משהו כזה??
כן הוא היה פעל כמה זמן..
[QUOTE=ジンベエ;1399342]תביט במאל שלי תמצא מלאה ששודרו בארץ.
קירבי, פוקימון,איוניאשה, נארוטו, יויו האקושו, ראנמה וחצי, יוגי הו, קפטן קררו, בלייבייד, דרגוון בול, סאקורה לוכדת הקלפים, טסובסה כרוניקל, סילור מון,בליץ', שמעתי שגם דיג'ימון, שין צ'אן, זודיס, שבעת הסמוראים, היקארו נו גו צריך גם של ערוצים אחרים?
אופס לא שמתי לב שעמית ואתה הזכרת חלק.[/QUOTE]
טסובאסה קרוניקל אני לא זוכר...
[QUOTE]מישהו פה מכיר את scizor-x או משהו כזה??[/QUOTE]
כן זכור לי המשתמש הזה.
טסובאסה קרוניקל זה משהו שהיה ביפנית וזה היה מין המשך של סאקורה וזאת הסיבה שלא צפיתי בזה.. או בסאקורה..
יונתן פרש
[QUOTE=Ilan;1399350]האמת היא שהוספתי כבר את כולם פחות או יותר.. אני לא מוסיף את האצ'י הקיצוני זה מביא מוניטין רע To Love Ru זה עוד מילא אבל אחרים כמו Darkness או Dxd זה כבר איידס..
לא אכפת לי אפשר גם מערוצים אחרים העיקר שצפיתי בזה XD בוא נראה אם יש אווטאר.
מוזר יש אווטאר למרות שזה לא אנימה..[/QUOTE]
פנליט בלש הזמן, סופר פיג, שאלתיאל קואקוק, המומינים, הלב, נילס הורגסן, הדבורה מאיה, מושמוש השור, גברת פלפלת, מדבוט, Oban Star-Racers, פוניו, טירה המעופפת, השכן שלי טונטורו,אסופית, החתולים הסמורים.
טסובאסה כרוניקל זה לא המשך של סאוקרה, זה כולה מאותם יוצרים. אז הדמויות אותו דבר.
דווקא טסובסה כרוניקל אהבתי .
עומר ראיתי אנשים שכתבו שזה שודר.
[QUOTE=Art;1399302]אני בת 16 -_-[/QUOTE]
גם אני,קטעים.
[QUOTE=Ilan;1399355]טסובאסה קרוניקל זה משהו שהיה ביפנית וזה היה מין המשך של סאקורה וזאת הסיבה שלא צפיתי בזה.. או בסאקורה..[/QUOTE]
זה לא נראלי המשך..
קראתי עכשיו בויקיפדיה וזה באותו "יקום", וניסו לקשר בין טסובאסה קרוניקל לסאקורה לוכדת הקלפים אז הדבר היחיד שעשו זה לקחו את העיצובים.
זה גם מאותו יוצר.
[QUOTE=Shanks;1399354]טסובאסה קרוניקל אני לא זוכר...
כן זכור לי המשתמש הזה.[/QUOTE]
הוא הגיב אתמול ><