-
[QUOTE=LordAbizi;1419798]עידו
יום שני, בוקר, יער ורידיאן
--
"ג'יאודוד, תפוס את דרטיני, זרוק אותו ממך והכה בו!" אומר המאמן. דרטיני נע לכיוון ג'יאודוד, נכרך סביבו ומצליף בו, עד שג'יאודוד תופס את דרטיני, הודף אותו וזורק אותו על הקרקע.
יאשה
אופס, התבלבלתי.
יום שני, צ'רלוגם אזור קרב, בוקר.
--
"נאטו, תדחוף את סנטרט ותשרוט אותו!" אומר המאמן. סנטרט מכה עם הזנב שלו בנאטו, ונאטו דוחף את סנטרט. סנטרט יוצא לסדרה של שריטות שפוגעות בנאטו, ונאטו מתקרב אל סנטרט ושורט אותו עם הרגליים שלו.
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
--
"בשביל עוד מידע - אתה יכול לשלם מטבע ארד בכל כישופייה כדי לגלות מידע על פוקימון. בשביל מתקפות, טוב, בשביל זה עליך לקרוא את ההערות שהאל האדיר לורד אביזי כותב בדף הפתיחה של המשחק." אומר לך רב המכשפים. אתה מוצא מן הכישופייה, ומוציא את צ'ארמנדר ואומר לו מה שהגדרת. נראה שצ'ארמנדר מבין את מה שאמרת, אין לו כל כך מה להגיב (וגם אם היה לו, לא הייתה לך שום דרך לדעת את זה...)
רועי
יום שני, צ'ארלוגם - פאולטום, בוקר.
--
"ספינרק, תברח באמצעות המטוטלת, ותנסה לדחוף אותו. אם אתה נתקל בו, תירה עליו יריית פתיל כדי לסבך אותו." אומר המאמן. טדיאורסה פותח במתקפת שריטה אך ספינרק בורח ממנה. טדיאורסה תוקף בשריטה את הפתיל, קורע אותו, וספינרק נזרק לקרקע, וטדיאורסה קופץ עליו. טדיאורסה יורה פתיל,
וגורם לכך שאחת הידיים של טדיאורסה נדבקת לגוף שלו. ספינרק נ
אבק בטדיאורסה ומוצא עץ שהוא יכול לירות עליו פתיל, וכך ספינרק משתחרר מהמחיצה של
טדיאורסה.[/QUOTE]
אני אומר לבנטרט לנצת בנגיחה על נאטו ואז אם נאטו תוקף אז שהוא יתחמק ואז אני אומר לו לנסות להוציא את זעמו אם השריטות ולתקוף בסריטות.
-
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
--
"בשביל עוד מידע - אתה יכול לשלם מטבע ארד בכל כישופייה כדי לגלות מידע על פוקימון. בשביל מתקפות, טוב, בשביל זה עליך לקרוא את ההערות שהאל האדיר לורד אביזי כותב בדף הפתיחה של המשחק." אומר לך רב המכשפים. אתה מוצא מן הכישופייה, ומוציא את צ'ארמנדר ואומר לו מה שהגדרת. נראה שצ'ארמנדר מבין את מה שאמרת, אין לו כל כך מה להגיב (וגם אם היה לו, לא הייתה לך שום דרך לדעת את זה...)
[/QUOTE]
צ'ארמנדר ילך איתי בדרכים.
-------------------------
"אוקיי , בוא נצא לדרך." אני אומר והולך לכיוון היציאה מהעיר , "מעניין איזה פוקימונים אפגוש במסע שלי." אני ממלמל תוך הליכה .
-
יום שני, בוקר, יער ורידיאן
--
"ג'יאודוד, תפוס את דרטיני, זרוק אותו ממך והכה בו!" אומר המאמן. דרטיני נע לכיוון ג'יאודוד, נכרך סביבו ומצליף בו, עד שג'יאודוד תופס את דרטיני, הודף אותו וזורק אותו על הקרקע.
[/QUOTE]
"דרטיני, תכרך סביב הידיים שלו ותנסה לנשוך אותו!" אני אומר לו בתקווה שזה יעבוד.
-
רועי
בסדר, אני לא תמיד הכי מרוכז. אם לדעתך התבלבלתי בשם של פוקימון או משהו כזה, ואתה גם מבין מה אמור להיות, אז הכל בסדר.
יום שני, צ'רלוגם - פאולטום, בוקר.
--
"ספינרק, תשתמש בפתיל כדי לזרוק את עצמך על טדיאורסה, ואז לשרוט אותו." אומר המאמן. בזמן שטדיאורסה נאבק בפתיל כדי להשתחרר ספינרק זורק את עצמו על טדיאורסה ומתחיל לשרוט אותו. לבסוף טדיאורסה משתחרר ומתחיל לתקוף אותו כפי השהגדרת, ולבסוף זורק את ספינרק ממנו.
יאשה
אם אתה מנסה לדבר על המתקפה כמו "שריטות זעם" - מבחינתי המתקפה הזו היא פשוט שריטות. אחרי הכל מדובר בדיוק באותה פעולה.
--
"נאטו, תדחוף אותו. לאחר מכן אני ארצה שתנסה שוב להשתמש בבלבול." אומר המאמן. סנטרט נוגח בנאטו, ונאטו בתגובה דוחף את סנטרט. סנטרט שורט כמה פעמים את נאטו, ונאטו עושה "משהו", אבל קשה לדעת אם הייתה לכך איזשהי השפעה בינתיים.
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
אוקיי, אבל קח בחשבון שכך צ'ארמנדר יתעייף ויהיה יותר קל לאנשים עויינים פשוט לגנוב אותו.
--
אתה הולך ברחובות המוכרים של פלאטיום ולבסוף אתה יוצא ממנה, ואתה הולך על דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום. אתה מתקדם, ואין שום יותר מדי אנשים, שכן שתי הערים לא גדולות במיוחד. אתה מתקדם זמן מה ואתה פוגש בצידי הדרך מיאו.
עידו
יום שני, בוקר, יער ורידיאן.
--
"ג'יאודוד, תנסה להתחמק מהכריכה שלו, אך אם הוא נתפס, אז תנסה להרחיק את הידיים שלך כדי למתוח אותו!" אומר המאמן. דרטיני מתקרב אל ג'יאודוד ומצליח להכרך סביבו, ושוב מתחיל להכות בג'יאודוד. ג'יאודוד מזיז את הידיים שלו לצדדים נגדיים, וכך מותח את דרטיני, עד שזה נהיה כואב מדי והוא נאלץ לעזוב.
-
[quote=LordAbizi;1420129]רועי
בסדר, אני לא תמיד הכי מרוכז. אם לדעתך התבלבלתי בשם של פוקימון או משהו כזה, ואתה גם מבין מה אמור להיות, אז הכל בסדר.
--
"ספינרק, תשתמש בפתיל כדי לזרוק את עצמך על טדיאורסה, ואז לשרוט אותו." אומר המאמן. בזמן שטדיאורסה נאבק בפתיל כדי להשתחרר ספינרק זורק את עצמו על טדיאורסה ומתחיל לשרוט אותו. לבסוף טדיאורסה משתחרר ומתחיל לתקוף אותו כפי השהגדרת, ולבסוף זורק את ספינרק ממנו.
[/quote]
"עכשיו תוריד את הראש, תסתער לעברו ותנגח בו" אומר לטדיאורסה "ועכשיו תתפוס את הראש שלו ותחנוק אותו" אוסיף
-
[QUOTE=LordAbizi;1420129]רועי
--
יאשה
אם אתה מנסה לדבר על המתקפה כמו "שריטות זעם" - מבחינתי המתקפה הזו היא פשוט שריטות. אחרי הכל מדובר בדיוק באותה פעולה.
--
"נאטו, תדחוף אותו. לאחר מכן אני ארצה שתנסה שוב להשתמש בבלבול." אומר המאמן. סנטרט נוגח בנאטו, ונאטו בתגובה דוחף את סנטרט. סנטרט שורט כמה פעמים את נאטו, ונאטו עושה "משהו", אבל קשה לדעת אם הייתה לכך איזשהי השפעה בינתיים.
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
אוקיי, אבל קח בחשבון שכך צ'ארמנדר יתעייף ויהיה יותר קל לאנשים עויינים פשוט לגנוב אותו.
--
אתה הולך ברחובות המוכרים של פלאטיום ולבסוף אתה יוצא ממנה, ואתה הולך על דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום. אתה מתקדם, ואין שום יותר מדי אנשים, שכן שתי הערים לא גדולות במיוחד. אתה מתקדם זמן מה ואתה פוגש בצידי הדרך מיאו.
עידו
--
"ג'יאודוד, תנסה להתחמק מהכריכה שלו, אך אם הוא נתפס, אז תנסה להרחיק את הידיים שלך כדי למתוח אותו!" אומר המאמן. דרטיני מתקרב אל ג'יאודוד ומצליח להכרך סביבו, ושוב מתחיל להכות בג'יאודוד. ג'יאודוד מזיז את הידיים שלו לצדדים נגדיים, וכך מותח את דרטיני, עד שזה נהיה כואב מדי והוא נאלץ לעזוב.[/QUOTE]
אני אומר לסנטרט לנגוח בנאטו ואז לתת לו כמה מכות עם זנבו ואז לנשוך את נאטו כמה שיותר חזק
-
[QUOTE=LordAbizi;1420129]
עידו
--
"ג'יאודוד, תנסה להתחמק מהכריכה שלו, אך אם הוא נתפס, אז תנסה להרחיק את הידיים שלך כדי למתוח אותו!" אומר המאמן. דרטיני מתקרב אל ג'יאודוד ומצליח להכרך סביבו, ושוב מתחיל להכות בג'יאודוד. ג'יאודוד מזיז את הידיים שלו לצדדים נגדיים, וכך מותח את דרטיני, עד שזה נהיה כואב מדי והוא נאלץ לעזוב.[/QUOTE]
"דרטיני, תנסה להיכרך סביב בתי השחי שלו (לא מצאתי דרך אחרת להסביר את זה) כדי שהוא לא יוכל לתפוס אותך, ובינתיים תנשוך אותו! ואם הוא מצליח למצוא דרך לפגוע בך, תעזוב אותו לפני שהוא מספיק לבצע אותה!" אני אצעק אל דרטיני.
-
[QUOTE=LordAbizi;1420129]
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
--
[/QUOTE]
אז הוא נשאר בפוקרשת
---------------------
"אוקיי , צ'ארנמדר , צא החוצה." אני אומר ומוציא את צ'ארמנדר מהפוקרשת , "מיאו יהיה האימון שלנו." אני אומר , "צ'ארמנדר , תראה לי מה אתה יודע לפני האימון." אני מוסיף .
-
טוב, הגעתי למצב שאין לי באמת סיבה להגיב במשחק הזה, אז אני נועל אותו.
המשחק החזיק יותר זמן ממה שציפיתי.
עמכם הסליחה.