[quote=lordabizi;1451631]זה בסדר, אני גם לא ממש משתוקק לקבל ממך טופס הרשמה, מבלי להעליב.[/quote]
אה שכחתי לעוד מה מונע ממני להרשם למשחק שלך.
למצוא תמונה מתאימה לשחק שלך.
Printable View
[quote=lordabizi;1451631]זה בסדר, אני גם לא ממש משתוקק לקבל ממך טופס הרשמה, מבלי להעליב.[/quote]
אה שכחתי לעוד מה מונע ממני להרשם למשחק שלך.
למצוא תמונה מתאימה לשחק שלך.
ד"א הבנתי איך לסדר את עניין הכתיבה אז...
תמונה זה הדבר האחרון שצריך לחשוב עליו. כפי שכתבתי בטופס ההרשמה הסעיף הזה כל כך לא מעניין אותי כי אין לי שום דבר מה לעשות עם המידע על איך אתם נראים. הסיכוי היחיד שלי לנצל את זה זה לגרום לשיער שלכם להסתבך בעץ עם השיער שלכם ארוך מדי. ואני לא מתכוון לעשות את זה, אז באמת אין לי שום שימוש למידע הזה.
אגב, מה דעתכם על הקונספט הזה של "לחתום שקראתי והבנתי הכל במשחק"?
@Odin Borson
זה לא הכתיבה שלך שמדאיגה אותי, אלא החשיבה שלך שמדאיגה אותי. ברגע שבני אדם יכולים לחשוב ברור הכתיבה באה באופן טבעי. אם צריך להתאמץ כדי לכתוב באופן מובן סימן שתהליך החשיבה הוא לא ברור.
וחוץ מזה כן יש לי סוג של טראומה ממך אז יכול להיות שגם אם תכתוב בסדר גמור המוח שלי יחסום את זה... לך תדע, פסיכולוגיה.
כל זאת, כמובן, מבלי להעליב או לפגוע.
[quote=lordabizi;1451636]תמונה זה הדבר האחרון שצריך לחשוב עליו. כפי שכתבתי בטופס ההרשמה הסעיף הזה כל כך לא מעניין אותי כי אין לי שום דבר מה לעשות עם המידע על איך אתם נראים. הסיכוי היחיד שלי לנצל את זה זה לגרום לשיער שלכם להסתבך בעץ עם השיער שלכם ארוך מדי. ואני לא מתכוון לעשות את זה, אז באמת אין לי שום שימוש למידע הזה.
אגב, מה דעתכם על הקונספט הזה של "לחתום שקראתי והבנתי הכל במשחק"?[/quote]
קראתי לגיטימי, לגבי הבנתי אפשר להתווכח
[quote=smoker;1451639]קראתי לגיטימי, לגבי הבנתי אפשר להתווכח[/quote]
בסדר, כתבתי "הבנתי לכאורה ולפי מיטב הבנתי", כלומר "אני דאגתי שלא יישארו לי חורים בהבנה. יכול להיות שאני הבנתי משהו לא נכון, אבל אין משהו שאני בכלל לא מבין למה הכוונה."
[quote=lordabizi;1451636]תמונה זה הדבר האחרון שצריך לחשוב עליו. כפי שכתבתי בטופס ההרשמה הסעיף הזה כל כך לא מעניין אותי כי אין לי שום דבר מה לעשות עם המידע על איך אתם נראים. הסיכוי היחיד שלי לנצל את זה זה לגרום לשיער שלכם להסתבך בעץ עם השיער שלכם ארוך מדי. ואני לא מתכוון לעשות את זה, אז באמת אין לי שום שימוש למידע הזה.
אגב, מה דעתכם על הקונספט הזה של "לחתום שקראתי והבנתי הכל במשחק"?
@odin borson
זה לא הכתיבה שלך שמדאיגה אותי, אלא החשיבה שלך שמדאיגה אותי. ברגע שבני אדם יכולים לחשוב ברור הכתיבה באה באופן טבעי. אם צריך להתאמץ כדי לכתוב באופן מובן סימן שתהליך החשיבה הוא לא ברור.
וחוץ מזה כן יש לי סוג של טראומה ממך אז יכול להיות שגם אם תכתוב בסדר גמור המוח שלי יחסום את זה... לך תדע, פסיכולוגיה.
כל זאת, כמובן, מבלי להעליב או לפגוע.[/quote]
איך לעזאזל אני חושב לא טוב ומה עושים עם זה?
ולי יש טראומה מהיטמן
[quote=odin borson;1451645]איך לעזאזל אני חושב לא טוב ומה עושים עם זה?
ולי יש טראומה מהיטמן[/quote]
אני לא אומר שאתה חושב לא טוב, אני אומר שלפעמים אתה חושב מבולגן. הפתרון לזה הוא כמובן לעצור לחשוב לרגע לפני שאתה כותב, לחשוב קצת, ואז לכתוב. אחר כך לקרוא לבדוק שזה נשמע הגיוני ולשלוח.
[quote=lordabizi;1451651]אני לא אומר שאתה חושב לא טוב, אני אומר שלפעמים אתה חושב מבולגן. הפתרון לזה הוא כמובן לעצור לחשוב לרגע לפני שאתה כותב, לחשוב קצת, ואז לכתוב. אחר כך לקרוא לבדוק שזה נשמע הגיוני ולשלוח.[/quote]
זה מה שאני עושה היום. ד"א אתה בטוח שיש מילה כזו "מקומותיים"?
המילה הזו לא צריכה להיות קיימת כדי שכולם יבינו למה הכוונה. לכן לא אכפת לי אם היא קיימת או לא.
די ברור שהרוצחים מנסים להוריד את הרופא
הרופא והשוטר הם דמוית די חלשות. סך הכל הרופא יכול להיות בהסתברות ממש זניחה למנוע ממישהו למות והתועלת היחידה בזה היא לגלות שמישהו הוא אזרח.
השוטר גם אם הוא מגלה שמישהו הוא מאפיונר נורא קשה לו להוכיח את זה מבלי שיחשבו שהוא מאפיונר כי "הוא מאשים סתם אנשים".
לכן אין סיבה כל כך להסתמך עליהם. במקום זאת צריך להרוג מהר יותר את רותם.
[quote=lordabizi;1451668]הרופא והשוטר הם דמוית די חלשות. סך הכל הרופא יכול להיות בהסתברות ממש זניחה למנוע ממישהו למות והתועלת היחידה בזה היא לגלות שמישהו הוא אזרח.
השוטר גם אם הוא מגלה שמישהו הוא מאפיונר נורא קשה לו להוכיח את זה מבלי שיחשבו שהוא מאפיונר כי "הוא מאשים סתם אנשים".
לכן אין סיבה כל כך להסתמך עליהם. במקום זאת צריך להרוג מהר יותר את רותם.[/quote]
השוטר הוא דווקא מצויין לדעתי,גם אם הסיכוי שלו למצוא את הרוצח קלוש הוא יכול "לנקות" אנשים מרשימת החשודים
וכמו שאתה רואה,כולם הולכים אחרי כולם אז יש סיכוי טוב שיאמינו לו.
ואני חושב שהם מכוונים לרופא כי אומנם הסיכוי שיגן על מישהו קלוש-אבל הוא עדיין יכול למנוע מהרוצחים הרג.
אם השוטר מוצא את הרוצח אז הוא רק יודע מי הוא רוצח. כעת הוא צריך לשכנע בזה את השאר אז זה די חלש. לפחות לפי מה שאני זוכר ממשחקים קודמים.
[QUOTE=Hit Man;1451565]נדב הוחזר מהבאן.[/QUOTE]
מגניב =]
[quote=lordabizi;1451672]אם השוטר מוצא את הרוצח אז הוא רק יודע מי הוא רוצח. כעת הוא צריך לשכנע בזה את השאר אז זה די חלש. לפחות לפי מה שאני זוכר ממשחקים קודמים.[/quote]
שמת לב שכולם פשוט הולכים אחד אחרי השני?