-
[QUOTE=The Charmander;1466731][COLOR=#ff8c00][/COLOR][B][COLOR=#800080]אנייה ~
את מתלבשת ומנסה להיזכר היכן היה המקרר הסורר...
[/COLOR][/B][/QUOTE]
באמאש'ך :doubt:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'איזו טיפה אני! זה היה אצל השכנה'! אחשוב לעצמי ואלך לבית של השכנה
-
[COLOR=#800080][B]אנייה ~
את ממהרת לעבר ביתה של שכנתך הזקנה ודופקת לה בדלת בחיפזון. לאחר כמה דקות הדלת נפתחה בחריקה, מסתבר שהיא כלל לא היתה נעולה. המסדרון היה אפל והדרך למטבח נראתה מבחוץ.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=The Charmander;1466737][COLOR=#800080][B]אנייה ~
את ממהרת לעבר ביתה של שכנתך הזקנה ודופקת לה בדלת בחיפזון. לאחר כמה דקות הדלת נפתחה בחריקה, מסתבר שהיא כלל לא היתה נעולה. המסדרון היה אפל והדרך למטבח נראתה מבחוץ.[/B][/COLOR][/QUOTE]
'בואי ווילו' אומר לה בנחישות ואצעד לעבר המקרר
-
אנייה ~
את נכנסת פנימה ואת מריחה ריח חריף מאוד של דם. את מתקדמת לעבר המקרר והריח מתגבר, בכניסה למטבח היתה מוטלת שכנתך כששלולית דם נראתה סביבה. המקרר היה מספר מטרים ממנה, פתוח לרווחה.
-
[QUOTE=The Charmander;1466739]אנייה ~
את נכנסת פנימה ואת מריחה ריח חריף מאוד של דם. את מתקדמת לעבר המקרר והריח מתגבר, בכניסה למטבח היתה מוטלת שכנתך כששלולית דם נראתה סביבה. המקרר היה מספר מטרים ממנה, פתוח לרווחה.[/QUOTE]
'ווילו מהר! אמרת שאת יכולה לרפא! תרפאי אותה!' אומר לה בבהילות ואבדוק את הדופק שלה
-
אנייה ~
׳אלוהים אנייה!׳ צרחה וויולו בפחד ׳נדמה לי היא מתה! אני נדמה לי שהיא מתה!!! אני לא מסוגלת לשיר במצב כזה!!!׳ היא נכנסה לפניקה ושחתה סחור סיור בבעתה.
-
[QUOTE=The Charmander;1466742]אנייה ~
׳אלוהים אנייה!׳ צרחה וויולו בפחד ׳נדמה לי היא מתה! אני נדמה לי שהיא מתה!!! אני לא מסוגלת לשיר במצב כזה!!!׳ היא נכנסה לפניקה ושחתה סחור סיור בבעתה.[/QUOTE]
'ווילו תתפקסי ומיד!' אנזוף בה ' תנשמי ותתחילי לשיר! אנחנו חייבות לעזור לה!'
-
אנייה ~
וויולו הביטה בך בהערצה. איכשהו הריכוז שלה נסח בה רוגע. היא החלה לשיר והזקנה בהקה בורוד, היא התעוררה והתנשפה. היא חיפשה סביב ומצאה אותך, ללא מילים חיבקה אותך והובילה אותך למקרר. את נכנסת למקרר והדלת נסגרה אחרייך.
״שוב את?״ שמעת קול מוכר..
-
[QUOTE=The Charmander;1466745]אנייה ~
וויולו הביטה בך בהערצה. איכשהו הריכוז שלה נסח בה רוגע. היא החלה לשיר והזקנה בהקה בורוד, היא התעוררה והתנשפה. היא חיפשה סביב ומצאה אותך, ללא מילים חיבקה אותך והובילה אותך למקרר. את נכנסת למקרר והדלת נסגרה אחרייך.
״שוב את?״ שמעת קול מוכר..[/QUOTE]
"אין לי זמן לזה! אני צריכה למצוא את סאם! בבקשה תעזור לי?"
-
אנייה ~
״אני מבין.״ אמר המקרר ״צאי החוצה בבקשה. זה עשוי לעזור לך...״ את מרגישה משהו קריר בידך. את יוצאת החוצה מהמקרר ומגלה שאת בחנות יד שנייה שבקניון שוב. במבט מהיר על מה שבידך את מבחינה במשרוקית זהובה מוזרה ביותר. וויולו אגב, לא יכלה להיכנס איתך למקרר.
-
[QUOTE=The Charmander;1466747]אנייה ~
״אני מבין.״ אמר המקרר ״צאי החוצה בבקשה. זה עשוי לעזור לך...״ את מרגישה משהו קריר בידך. את יוצאת החוצה מהמקרר ומגלה שאת בחנות יד שנייה שבקניון שוב. במבט מהיר על מה שבידך את מבחינה במשרוקית זהובה מוזרה ביותר. וויולו אגב, לא יכלה להיכנס איתך למקרר.[/QUOTE]
אסתכל במבט מהוסס לכל הכיוונים ואז אשרוק במשרוקית הזאת
-
אנייה ~
את שורקת במשרוקית אך דבר לא קורה. מביטה סביב ומבחינה שבחנות אין אף אחד, הבגדים שהיו תלויים בצד המקרר כפי שזכרת פעם שעברה שכבו בזילזול על הרצפה קרועים למשעי. היה פה קרב.
-
[QUOTE=The Charmander;1466749]אנייה ~
את שורקת במשרוקית אך דבר לא קורה. מביטה סביב ומבחינה שבחנות אין אף אחד, הבגדים שהיו תלויים בצד המקרר כפי שזכרת פעם שעברה שכבו בזילזול על הרצפה קרועים למשעי. היה פה קרב.[/QUOTE]
'סאם...' אחשוב לעצמי ואתעצבן שווילו לא כאן. אתחיל לסרוק את החנות ואז אצא ממנה ואחפש עקבות
-
אנייה~
׳אנייה את צריכה אותי?׳ שמעת קול מוכר, היתה זו אנייה. ׳אם כן, פשוט תשדיר אותי אליך, יש לך כוחות, זוכרת?׳
את יוצאת לעבר הקניון ויוצאת מהחנות לאחר שראית שאין זכר לכלום.
אנשים עברו וחזרו, נראו עסוקים ביום יום.
-
[QUOTE=The Charmander;1466751]אנייה~
׳אנייה את צריכה אותי?׳ שמעת קול מוכר, היתה זו אנייה. ׳אם כן, פשוט תשדיר אותי אליך, יש לך כוחות, זוכרת?׳
את יוצאת לעבר הקניון ויוצאת מהחנות לאחר שראית שאין זכר לכלום.
אנשים עברו וחזרו, נראו עסוקים ביום יום.[/QUOTE]
'אני לא יודעת איך עושים את זה!' אחשוב חזק עליה ואנסה להתרכז וחשוב על ווילו לצידי ואדמיין אותה מועברת לצידי