רובי ~
האחות ג׳וי מביטה בך בביישנות "אני לא זאת שמטפלת בעניינים האלו. אני בסך הכל אחות." אמרה "אבא שלי הוא זה שמטפל בזה." היא מגישה לך דף קטן. עליו כתוב: לאוננרד ג׳וי
רחוב האבן 3
פיוטר סיטי.
קנטו.
Printable View
רובי ~
האחות ג׳וי מביטה בך בביישנות "אני לא זאת שמטפלת בעניינים האלו. אני בסך הכל אחות." אמרה "אבא שלי הוא זה שמטפל בזה." היא מגישה לך דף קטן. עליו כתוב: לאוננרד ג׳וי
רחוב האבן 3
פיוטר סיטי.
קנטו.
[QUOTE=The Charmander;1480272]אלון ~
טוטודייל ממאן להרגע. הוא מתנשף בכבדות ועיניו נעצמות. נראה שהוא מתקשה לנשום וגופו רעד.
"אני מכירה את ההרגשה." נשמעה ילדה בעלת שיער פרוע ואדמוני. לידה עמד האונדור אימתני. "יש דרך שאוכל לעזור לך?"
אביזי ~
אמולגה מתמקם מולך ותופס את העצם בשתי ידיו הקטנות. הואנפגע אך מחליט לתקוף בדיחפה! קיובון עף לאחור ונחבט על אחד הקברים. הוא נעמד שוב ומביט באמולגה במבט מפחיד שמבלבל אותו. לאחר מכן העצם נזרקת לעברו שוב!
ליט ~
אתה. זורק את הפוקדור לעבר צ׳אטוט שנשאב פנימה. הפוקדור מתגלגל ולבסוף נשמע הרגעש המיוחל.
תפסת צ׳אטוט, יעודכן במהשך.
הוא זכר ויודע פטפטת ודחיפה.
בל ~
ג׳יאודוד חומק ממתקפת הבועות שמתפזרת לה ןבנתיים זורק חול על פיפלאפ ההמום!
רובי ~
"אוונס" אומר לך הילד ולוחץ את ידך בחמימות. אתם הולכים יחדיו ויוצאים יחד מהמנהרה, ומגלים שאתם ביער עמוס פוקימונים. לאחר כמה שעות הליכה אתה מוצא את עצמך בעיר ורידיאן. אתה שומע התארגנות לקרב מכון של מנהיג המכון ואוונס פולט בעצב. "אין לי סיכוי לנצח אף אחד!" ילל.
ג׳רי ~
הוא מתחפף משם ואליך פונה נערה שאינך מכיר. "תוכל לעזור לי? אני רוצה לתפוס פוקימון ולא יודעת איך!"
בנתיים ליטלאו מאושר ומלקק את כף הרגל שלך, נראה שהוא רוצה לעזור לה![/QUOTE]
"פיפלאפ נקה את האפר מהפנים ושלח כמות גדולה של בועות!" אצווה 'ככה יתקשה להתחמק' אחשוב ואנסה לקבל תמונה יותר ברורה של הסביבה שאני בה על מנת לנצל אותה לטובתי
[QUOTE=The Charmander;1480310]רובי ~
רחוב האבן 3
פיוטר סיטי.
קנטו.[/QUOTE]
"טוב גם ככה התכוונתי ללכת לשם" אומר לה בעליזות "אני מטפל בעוד קייס שדורש ממני להגיע לשם" אוסיף.
לאחר מכן, אפרד ממנה ואצא מהמרכז ואתחיל להסתובב בעיר, לחפש את היציאה לכיוון יער ורידיאן שבדרך לפיוטר
[QUOTE=The Charmander;1480272]
אביזי ~
אמולגה מתמקם מולך ותופס את העצם בשתי ידיו הקטנות. הואנפגע אך מחליט לתקוף בדיחפה! קיובון עף לאחור ונחבט על אחד הקברים. הוא נעמד שוב ומביט באמולגה במבט מפחיד שמבלבל אותו. לאחר מכן העצם נזרקת לעברו שוב!
[/QUOTE]
"אמולגה, תטוס ותנסה לחמוק מהמסלול של העצם. אחר כך תטוס לכיוונו, בדרך תנענע בזנב שלך, ותתקוף בדחיפה!"
[QUOTE=The Charmander;1480272]אלון ~
טוטודייל ממאן להרגע. הוא מתנשף בכבדות ועיניו נעצמות. נראה שהוא מתקשה לנשום וגופו רעד.
"אני מכירה את ההרגשה." נשמעה ילדה בעלת שיער פרוע ואדמוני. לידה עמד האונדור אימתני. "יש דרך שאוכל לעזור לך?"
[/QUOTE]
שיאווו תגיב לי כבר במת יא קקי
---
אתבונן בטוטודייל, ואתהה אם קרב זה מה שיעזור פה. "טוטודייל, מה דעתך שאסחב אותך בינתיים?" אתעלם לרגע מהמאמנת ואשאל אותו בחיוך, בידיעה בקושי שלו. במידה ויסכים ארכיב אותו על כתפיי, כמו איזה אש קאטצ'אם.
לאחר מכן אמלמל למאמנת "אני בהחלט לא יודע..", ואוסיף "אם את מכירה את ההרגשה.. אשמח אם תשתפי אותי, אולי נגיע לפתרון".
בל ~
פיפלאפ מנקה את העפר וממלא את האיזור בבועות שמתפוצצות על ג׳יאודוד ההמום. הוא מתנשף בכבדות אך זורק את עצמו לעבר פיפלאפ במטרה לדחוף אותו!
רובי ~
אתה יוצא החוצה כשאוונס בעקבותיך. בזמן שאתה יוצא מהמרכז ניגש נער קטן וכעוס לעבר אוונס ומצביע עליו! "אתה מאמן פוקימונים לא? אני מזמין אותך לקרב אחד על אחד!" קרא בקול רם.
"רובי להסכים? אכפת לך לעזור לי ולהלוות לי את האיווי שלך? הוא בטח פי אלף יותר חזק מהפיצ׳ו הפחדן שלי!"
אביזי ~
אמולגה חומק ותופס תנופה תוך שהוא מנענע בזנבו, בנתיים נראה שקיובון מגחך לעצמו ומרשה לעצמו להוריד את קו ההגנה ואמולגה חובט בו בעוצמה אדירה. קיובון לבסוף מסתחרר ומתעלף.
אלון ~
טוטודייל מביט בך בחוסר אמון משווע. הוא מסרב לטפס לך על הגב מחשש שתתקע עליו גוז, אך הוא נעמד לצדך. נרגע.
"מה שאני ממליצה לך לעשות זה להילחם נגד פוקימון שעשוי לגבור על האנרגיות של טוטודייל, נראה שהוא טעון על משהו שקרה לםני שהכרתם. כי אתה בכלל לא מודע למה הוא מתנהג כך, עם זאת הוא כן מציית לך בערך. בקיצור מה דעתך על להילחם מולי?"
[QUOTE=The Charmander;1480364]בל ~
פיפלאפ מנקה את העפר וממלא את האיזור בבועות שמתפוצצות על ג׳יאודוד ההמום. הוא מתנשף בכבדות אך זורק את עצמו לעבר פיפלאפ במטרה לדחוף אותו!
רובי ~
אתה יוצא החוצה כשאוונס בעקבותיך. בזמן שאתה יוצא מהמרכז ניגש נער קטן וכעוס לעבר אוונס ומצביע עליו! "אתה מאמן פוקימונים לא? אני מזמין אותך לקרב אחד על אחד!" קרא בקול רם.
"רובי להסכים? אכפת לך לעזור לי ולהלוות לי את האיווי שלך? הוא בטח פי אלף יותר חזק מהפיצ׳ו הפחדן שלי!"
אביזי ~
אמולגה חומק ותופס תנופה תוך שהוא מנענע בזנבו, בנתיים נראה שקיובון מגחך לעצמו ומרשה לעצמו להוריד את קו ההגנה ואמולגה חובט בו בעוצמה אדירה. קיובון לבסוף מסתחרר ומתעלף.
אלון ~
טוטודייל מביט בך בחוסר אמון משווע. הוא מסרב לטפס לך על הגב מחשש שתתקע עליו גוז, אך הוא נעמד לצדך. נרגע.
"מה שאני ממליצה לך לעשות זה להילחם נגד פוקימון שעשוי לגבור על האנרגיות של טוטודייל, נראה שהוא טעון על משהו שקרה לםני שהכרתם. כי אתה בכלל לא מודע למה הוא מתנהג כך, עם זאת הוא כן מציית לך בערך. בקיצור מה דעתך על להילחם מולי?"[/QUOTE]
"אני יכול" אומר ואשלב את ידי "אבל אתה צריך להתחבר עם הפוקימון שלך נראה לי" אוסיף "בכל מקרה, אני חייב לטוס! יש לי קייס על הראש" אוסיף ואפרד ממנו בהצלחה
רובי ~
אוונס גומל החלטה בליבו ונראה כי הוא הולך להשתמש בפיצ׳ו לקרב. אתה פונה לעבר הצד השני של העיר ומוצא את עצמך בשביל רחב. נראה ששיפצו פה והמערה נעלמה אך היו שדות רחבות מאוד ואגם קטן בצד הדרך.
[QUOTE=The Charmander;1480367]רובי ~
אוונס גומל החלטה בליבו ונראה כי הוא הולך להשתמש בפיצ׳ו לקרב. אתה פונה לעבר הצד השני של העיר ומוצא את עצמך בשביל רחב. נראה ששיפצו פה והמערה נעלמה אך היו שדות רחבות מאוד ואגם קטן בצד הדרך.[/QUOTE]
אמיך בדרכי ואנסה לראות מה יש באגם
רובי ~
בעודך יורד לעבר האגם תוקף אותך פאטראט עצבני למדי. הוא מצביע לעבר התיק שלך, שם יש אוכל מזין ובריא.
[QUOTE=The Charmander;1480371]רובי ~
בעודך יורד לעבר האגם תוקף אותך פאטראט עצבני למדי. הוא מצביע לעבר התיק שלך, שם יש אוכל מזין ובריא.[/QUOTE]
מה זה? >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אהממ בטח" אומר בחיוך ואחפש משהו אכיל בתיק שלי ואז אביא לו בחיוך.
"בתאבון: אוסיף ואמשיך ללכת
[QUOTE=The Charmander;1480364]בל ~
רובי ~
אביזי ~
אלון ~
"מה שאני ממליצה לך לעשות זה להילחם נגד פוקימון שעשוי לגבור על האנרגיות של טוטודייל, נראה שהוא טעון על משהו שקרה לםני שהכרתם. כי אתה בכלל לא מודע למה הוא מתנהג כך, עם זאת הוא כן מציית לך בערך. בקיצור מה דעתך על להילחם מולי?"[/QUOTE]
'איך יצור ללא רגליים מסוגל לרוץ?' אחשוב בצחוק " פיפלא קפוץ הכי גבוהה שאתה יכול ורסס אותו שוב!"
[QUOTE=The Charmander;1480364]
אלון ~
..תתקע עליו גוז? :what:
---
אתבונן על טוטודייל, ואחליט להעביר את השאלה אליו.
אם טוטודייל יסכים, אאשר את הקרב, ואתארגן אליו. אם לא, אומר שלא ואצפה לתשובתה של המאמנת מולי.
[QUOTE=The Charmander;1480364]
אביזי ~
[/QUOTE]
"הופעה מכובדת, אמולגה. תישאר כאן איתי, אין לדעת מה עוד מנסה להרוג אותי במקום המוזר הזה." אני אמחיא לו על המופע, ואז אמשיך לחפש בבניין הנטוש הזה את הרוח או משהו כזה.
רובי ~
אתה ממשיך לך בדרך וממשיך בשביל הרחב. באיזור האגם אתה תר אחר פוקימונים כשבנתיים אתה מתחיל להיות ממש רעב. אתה מבחין מולך שני פוקימונים משחקים בדשא: מיאו וספירו!
בל ~
פיפלאפ חומק ומרסס בבועות כשג׳יאודוד מתעלף. מותש.
אלון ~
"אנחנו נילחם אחד על אחד. טוטודייל מול בלבאזור שלי פה." אומרת המאמנת וממתינה לצעד הראשון שלך. הבלבאזור שלה נראה קשוח, ממש לא התחלתי.