-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, צ'רלוגאם, אחר הצהריים
אני לא יודע איך אתה מפיל משהו עם ארבע רגליים, שהן ממילא קצרות מאוד.
--
"ולפיקס, תירה עליו גחלת בזמן שהוא מתקרב, ואז תכה בו עם הזנב!" בזמן שקרוגנק רץ אל ולפיקס, האחרון יורה עליו חתיכות אש קטנות. הן פוגעות בקרוגנק, אך לא מאטות אותו. הוא מגיע אל ולפיקס, ומנסה להפיל אותו, אך שוב, אני לא רואה איך זה עובד, אז מבחינתי הוא סתם בועט ברגליים שלו. קרוגאנק קופץ ומכה בולפיקס בנפילתו, ולפני שהוא מספיק להתרחק, ולפיקס מסתובב ומטיח את הזנב שלו בקרוגנק.
[/QUOTE]
זה אמור לקרות איכשהו...
~~~
"קרוגאנק תפוס לו את הזנב ותטיח אותו ברצפה" אומר לקרוגאנק "עכשיו זרוק אותו לאוויר, קפוץ אחריו ותן לו בעיטה לכיוון הרצפה"
-
[QUOTE=LordAbizi;1488485]
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, ערב
--[/I]
אתה ממשיך ללכת במשך עוד כמה שעות נוספות. השמש בינתיים יורדת, ומתחילה לשקוע מאחוריך. עדיין אין סימן לאף אחד מהערים באופק. הירח עולה ונראה שהוא בהיר, ככה שעדיין אפשר לראות את הדרך הראשית.
[/QUOTE]
אחפש לי איזה עץ גדול וקרוב אליו שאוכל לנמנם תחתיו בשקט. כשהבוקר יגיע אתעורר והמשיך ללכת בדרך הראשית לאקרוס טיום.
-
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
[/I]"וולפיקס נסה לשלוט בעצמך ולשרוט אותו, ולאחר מכן כשאתה מתרחק קצת אז גחלת!" אומר המאמן. קרוגנק מנצל את הקרבה של וולפיקס, תופס אותו, מטיח אותו בקרקע, ואז זורק אותו, לא גבוה מדי כי קרוגנק לא מספיק חזק בשביל זה. קרוגנק קופץ ונותן בעיטה לוולפיקס, ובזמן הזה וולפיקס מצליח לשרוט קצת את קרוגנק. כשוולפיקס נוחת הוא יורה שוב את כדורי האש הקטנים לעבר קרוגנק שפוגעים.
[B]לי
[/B][I]יום שני, דרך אולימריין - אקרוס טיום, בוקר
[/I]אני אניח גם שאכלת (ולכן למעשה כעת אין לך אספקה)
--
אתה יורד מהדרך, ועוצר לישון, ונרדם. עולה השמש של היום השני, ואתה ממשיך במסעך. הסימנים שאתה קרוב לעיר הבירה מתרבים: יש יותר אנשים, ויש יותר ויותר עמדות של סוחרים סוג ב כאלה. בערך באמצע הבוקר אתה מוצא את עצמך מול החומות של אקרוס טיום, כשמבחוץ להן יש המון עמדות של סוחרים סוג ב, ותנועה סדירה של אנשים לתוך השער.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488525][B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
[/I]"וולפיקס נסה לשלוט בעצמך ולשרוט אותו, ולאחר מכן כשאתה מתרחק קצת אז גחלת!" אומר המאמן. קרוגנק מנצל את הקרבה של וולפיקס, תופס אותו, מטיח אותו בקרקע, ואז זורק אותו, לא גבוה מדי כי קרוגנק לא מספיק חזק בשביל זה. קרוגנק קופץ ונותן בעיטה לוולפיקס, ובזמן הזה וולפיקס מצליח לשרוט קצת את קרוגנק. כשוולפיקס נוחת הוא יורה שוב את כדורי האש הקטנים לעבר קרוגנק שפוגעים.
[B]לי
--
אתה יורד מהדרך, ועוצר לישון, ונרדם. עולה השמש של היום השני, ואתה ממשיך במסעך. הסימנים שאתה קרוב לעיר הבירה מתרבים: יש יותר אנשים, ויש יותר ויותר עמדות של סוחרים סוג ב כאלה. בערך באמצע הבוקר אתה מוצא את עצמך מול החומות של אקרוס טיום, כשמבחוץ להן יש המון עמדות של סוחרים סוג ב, ותנועה סדירה של אנשים לתוך השער.[/QUOTE]
"קרוגאנק תזרוק חול על העיניים שלו ואז תקפוץ מעליו ותנחת עליו עם הרגל" אומר לקרוגאנק "מיד אחרי זה תסיים את זה בחבטת קראטה (לא יודע איך לקרוא לזה) בעורף"
-
[QUOTE=LordAbizi;1488485]
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]שאלה מעניינת. אני חושב שככה: מתקפות על חושיות שנגיד משתמשות בכח על חושי כדי לעשות משהו פיזי על הפוקימון (כמו נגיד להזיז אותו ולזרוק אותו על דברים בכח המחשבה), זה נגיד יעבוד על פוקימוני אופל, אבל נגיד דברים כמו בלבול שמנסים לשנות את התפיסה החושית של פוקימון אופל לא יעבדו. אבל נחצה את הגשר כשנגיע אליו אני חושב.
--
"קקטורן, תכין מלכודת לטרנקוויל, ואז לך אל גרבודור ותן לו סדרת אגרופים כדי לחפות על גיבל!" אומר קרטר.
"טרנקוויל, תנקר את קקטורן. גרבודור, חבטת גוף עליו!" אומר ונטור.
קקטורן מחכה תחילה במקום לטרנקוויל, שמתקרב אליו ומנקר אותו. קקטורן מניף את היד שלו, וטרנקוויל מתרחק, ואז קקטורן יוצא לתקוף את גרבודור עם אגרופים. בזמן שהוא מכה בו גיבל יוצא ותוקף את גרבודור. גרבודור משתחרר ותוקף קקטורן עם הגוף שלו.
[/QUOTE]
סבבה לגמרי. עוד דבר שעלה בראשי כרגע, אם אני נותן הוראות לגיבל המאמן נגדי יכול לשמוע?
אם כן אז נניח שגיבל פשוט התקרב אליי, אם לא אז אין צורך
--
"זה לא טוב.." אסנן על אבר קרטר, מביט בגרבודור המאיים.
"גיבל, חזור לכאן!" אורה לו, ואחכה שיתקרב על מנת להמשיך ולתת לו הוראות. "תחפור במהרה מתחת לאדמה. קרטר, אם אפשר שקקטורן עוד פעם יעשה מלכודת לטרנקוויל.. ואז גיבל, תקפוץ על גבו של טרנקוויל!" אומר לשניהם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488485][B]
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, העיר סובפרום, אחר הצהריים
--[/I]
הם חושבים מעט על ההצעה שלך. ואז קצת מדברים.
"כן אוקיי, זה יעבוד. רול יהיה עם לואיס, ואני אהיה איתך. השם הוא אוגוסט." אומר הזה שדיברת איתו קודם. הנחה סבירה היא שאתה גם כן אומר את שמך, ואז אתם פונים לשני צידי הזירה. אדם אקראי משועמם מהקהל מנצל את ההזדמנות ובא לשפוט, כי ככה רואים את הקרב הכי טוב.[/QUOTE]
"מצוין, בואו נתחיל!", אני קורא. אלך יחד עם אוגוסט למיקום המתאים, ואנסה לחכות ולראות אילו פוקימונים רול ולואיס ישלחו טרם אחליט האם להשתמש קודם כל בגאסטלי או בגראוליט. עם זאת, אם הפוקימונים משוחררים כולם בו-זמנית, אבחר את גאסטלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488485][B]דור
[/B][I]יום ראשון, פלירנציה, צהריים
--[/I]
זמן מה עובר ומלבד רחש של אולי עץ שנסדק אתה לא שומע כלום. זה יכול להיות מכמה סיבות: או שסולוסיס לא הבין מה אתה רוצה, או שהוא הצליח לעשות את מה שאתה רוצה אבל גרם לנזק כל כך קטן שאתה לא מיד מבחין בו.
[/QUOTE]
אחליט ללכת איתו אפילו יותר פשוט:"סולוסיס, זוכר איך מקודם השתמשת באנרגיית המוח שלך כדי להזיז חפצים? עכשיו תנסה להשתמש באנרגיה שלך כדי לייצר ממנה ביטוי חיצוני לאנרגיה, כמו כדור". אומר לו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488525]
[B]לי
--
אתה יורד מהדרך, ועוצר לישון, ונרדם. עולה השמש של היום השני, ואתה ממשיך במסעך. הסימנים שאתה קרוב לעיר הבירה מתרבים: יש יותר אנשים, ויש יותר ויותר עמדות של סוחרים סוג ב כאלה. בערך באמצע הבוקר אתה מוצא את עצמך מול החומות של אקרוס טיום, כשמבחוץ להן יש המון עמדות של סוחרים סוג ב, ותנועה סדירה של אנשים לתוך השער.[/QUOTE]
אני אשוטט לי בין האנשים ושאל את אחד מהם " סלח לי אדוני, אבל איך אוכל להיכנס לעיר הזאת? אני לא סוחר כמוך, אז יש מצב שיש כניסה אחרת עבורי או שעלי לחכות בתור פה כמו כולם?"
-
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--[/I]
"וולפיקס, תנשך את קרוגאנק, ותתן לו שוב חבטה עם הזנב!" אומר המאמן. קרוגנק זורק מהר חול לכיוון וולפיקס שמסיט את המבט שלו, ולכן לא מסוגל להתגונן מהבעיטה הקופצת של קרוגנק, אך מיד לאחר שנפגע ממנה מגיב בנשיכה. קרוגנק מנצל את הקרבה לצוואר של וולפיקס כדי לתת לו מכה בעורף, וזה מכאיב לוולפיקס, מה שמאפשר לקרוגנק לסגת מבלי להיתקף חזרה.
[B]רודי
--[/I]
רול מוציא מפוקרשת בלספראוט. לואיס מוציא מפוקרשת פנפי. אוגוסט מוציא מהפוקרשת שלו מנצ'לקס. כולם מחכים רק לך אך לא אומרים דבר.
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, אחר הצהריים
[/I]אוקיי זה גם ברור יותר לי.[I]
--
[/I]סולוסיס מנסה לתת צורה כדורית לאותה אנרגיה מסתורית בה אתם דנים כבר כשנה. תחילה שוב נראה שזה לא כל כך עובד. וסולוסיס משמיע קולות עייפים. לאחר כמה זמן הוא מנסה שוב, ונוצר כדור אור קטן ליד סולוסיס, שמחזיק מעמד כמה שניות ונעלם.
[B]לי
[/B][I]יום שני, מחוץ לאקרוס טיום, בוקר
--
[/I]"השער הוא אחד, אישי הטוב. תעבור בו כמו כולם. גם אלו שאינם סוחרים עוברים בו. אולי תרצה לקנות תרסיס סלבי מיוחד שירחיק את הטרייניטארים הרעים מנפשך?" הוא מראה לך בקבוקון.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]אההה משהו שאני קצת לא סגור לגביו. מצד אחד ההיגיון מרמז שההוראות הן סוג של סימולטניות, מצד שני תמיד כשאני כותב את התגובה היא תמיד איכשהו קשורה להוראה של השחקן, אז אני לא יודע. אני לא חושב שהתשובה לשאלה הזו רלוונטית, כי הבעיה היא שאני פיזית לא מסוגל להתעלם לגמרי מהפקודות שלך.
--
"המלכודת כבר הצליחה, עוד מעט תראה את זה." עונה לך קרטר, "אבל אני אשתף פעולה בכל מקרה. קקטורן, תתקוף בתותח קוצים את טרנקוויל. ולאחר מכן תתחיל להכות קצת בגרבודור."
"טרנקוויל, תשתמש בניקור על קקטורן, וגרבודור, תירה רפש על קקטורן!" אומר ונטור.
גיבל מתחיל לחפור מהר. קקטורן מכוון את הידיים שלו אל טרנקוויל ומתחיל לירות מהם קוצים אל טרנקוויל. טרנקוויל מתקרב אל קקטורן, נפגע מהקוצים, ולפתע גפנים צומחים מסביב לטרנקוויל ומקיפים אותו, והוא נחלש קצת. נראה שממקודם כשטרנקוויל וקקטורן התעמתו, קקטורן הטמין זרע עלוקה על טרנקוויל, שכעת הבשיל. טרנקוויל מאבד גובה וגיבל מרגיש זאת, ויוצא אל פני השטח וקופץ על טרנקוויל. בינתיים קקטורן נפגע מהרפש של גרבודור, אך נע אליו ונתן לו כמה אגרופים. גיבל עדיין על טרנקוויל.
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
"וולפיקס, תנשך את קרוגאנק, ותתן לו שוב חבטה עם הזנב!" אומר המאמן. קרוגנק זורק מהר חול לכיוון וולפיקס שמסיט את המבט שלו, ולכן לא מסוגל להתגונן מהבעיטה הקופצת של קרוגנק, אך מיד לאחר שנפגע ממנה מגיב בנשיכה. קרוגנק מנצל את הקרבה לצוואר של וולפיקס כדי לתת לו מכה בעורף, וזה מכאיב לוולפיקס, מה שמאפשר לקרוגנק לסגת מבלי להיתקף חזרה.[/QUOTE]
"קרוגאנק תסיים איתו, תרוץ עליו ואז תיתן לו אגרוף מסובב בלסת, ותקפוץ באותו זמן כדי להוסיף כוח!" אומר בתקווה שהמכה הזאת תסיים את חייו של וולפיקס... או לפחות תגרום לו לאבד הכרה
-
[QUOTE=LordAbizi;1488687][B]
[B]דור
[/I]אוקיי זה גם ברור יותר לי.[I]
--
[/I]סולוסיס מנסה לתת צורה כדורית לאותה אנרגיה מסתורית בה אתם דנים כבר כשנה. תחילה שוב נראה שזה לא כל כך עובד. וסולוסיס משמיע קולות עייפים. לאחר כמה זמן הוא מנסה שוב, ונוצר כדור אור קטן ליד סולוסיס, שמחזיק מעמד כמה שניות ונעלם.
[/QUOTE]
"כל הכבוד סולוסיס! ידעתי שאתה יכול! אתה חושב שאתה יכול לנסות ליצור כדור חזק יותר או שאתה צריך לנוח?" אשאל אותו. אהיה גאה בו ואתפעל מה'קסם' שסולוסיס יצר
~~~~~~~~~
הם מאמינים רק באגדיי ג'וטו או שיש גם ביטויים כמו נגיד 'להקדים את דיאלגה' ודברים כאלה?
-
[QUOTE=LordAbizi;1488687]
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]אההה משהו שאני קצת לא סגור לגביו. מצד אחד ההיגיון מרמז שההוראות הן סוג של סימולטניות, מצד שני תמיד כשאני כותב את התגובה היא תמיד איכשהו קשורה להוראה של השחקן, אז אני לא יודע. אני לא חושב שהתשובה לשאלה הזו רלוונטית, כי הבעיה היא שאני פיזית לא מסוגל להתעלם לגמרי מהפקודות שלך.
--
"המלכודת כבר הצליחה, עוד מעט תראה את זה." עונה לך קרטר, "אבל אני אשתף פעולה בכל מקרה. קקטורן, תתקוף בתותח קוצים את טרנקוויל. ולאחר מכן תתחיל להכות קצת בגרבודור."
"טרנקוויל, תשתמש בניקור על קקטורן, וגרבודור, תירה רפש על קקטורן!" אומר ונטור.
גיבל מתחיל לחפור מהר. קקטורן מכוון את הידיים שלו אל טרנקוויל ומתחיל לירות מהם קוצים אל טרנקוויל. טרנקוויל מתקרב אל קקטורן, נפגע מהקוצים, ולפתע גפנים צומחים מסביב לטרנקוויל ומקיפים אותו, והוא נחלש קצת. נראה שממקודם כשטרנקוויל וקקטורן התעמתו, קקטורן הטמין זרע עלוקה על טרנקוויל, שכעת הבשיל. טרנקוויל מאבד גובה וגיבל מרגיש זאת, ויוצא אל פני השטח וקופץ על טרנקוויל. בינתיים קקטורן נפגע מהרפש של גרבודור, אך נע אליו ונתן לו כמה אגרופים. גיבל עדיין על טרנקוויל.[/QUOTE]
"גיבל, תנשך בחזקה את גרונו של טרנקוויל, תחזיק מעמד ואל תיפול!" אורה לו, "נסה לרסק אותו אל הקרקע!" אוסיף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488687][B]
[B]רודי
--[/I]
רול מוציא מפוקרשת בלספראוט. לואיס מוציא מפוקרשת פנפי. אוגוסט מוציא מהפוקרשת שלו מנצ'לקס. כולם מחכים רק לך אך לא אומרים דבר.
[/QUOTE]
אני משחרר את גראוליט ואומר לו בעידוד "זה אמנם הקרב הראשון שלך, אך אני סומך עליך שתפעל מצוין!". אסביר לאוגוסט שלדעתי בלספראוט יותר רגיש לנשיכות של גראוליט ולכן אנסה לתקוף אותו בעיקר, ואבקש את האסטרטגיה שלו.
בכל מקרה, כבר מראש אני מורה לגראוליט שכאשר הקרב יתחיל, שינסה לנשוך את בלספראוט באזור רגיש, דוגמת הראש או הגבעול.
-
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
[/I]"וולפיקס תקוף בגחלת!" מורה המאמן. קרוגנק מתקרב אל וולפיקס שפוגע בו כמה פעמים עם הגחלת בדרך, וכשגרונק מתקרב אז הוא מניף את האגרוף שלו ופוגע בראש של וולפיקס. מאחר וקרוגנק עדיין לא כל כך מיומן אז זה לא יוצא קטלני כמו שאתה רוצה, אבל נראה שוולפיקס מתחיל להתעייף.
[B]דור
[/I]המיתולוגיה היא מה שכתוב במיתולוגיה.
ואתה יכול להמשיך לאמן את סולוסיס פשוט כל פעם שאני חושב שהוא עייף מדי אז אני אדלג על זמן שבו אתם לא עושים כלום, כמו ששמת לב שעברנו מצהריים לאחר צהריים כי פשוט הנחתי שסולוסיס היה צריך קצת זמן כדי להתאושש.
[B]אלון
[/B]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר צהריים
והנה ה-Catapult Turtle and The Flying Castle Gambit שלי.
--
"קקטורן, תרכז מאמצים בטרנקוויל בזמן שגיבל עליו. תתקרב אליו ותתן לו כמה מכות!" אומר קרטר.
"הא! המלכודת שלך הייתה זרע עלוקה?! זה לא שלא ראיתי את המהלך הזה אף פעם!" קורא ונטור, "טרנקוויל, תיפטר מהחפרפרת המעצבנת הזו ותתקרב אל גרבודור. גרבודור, תירה בעדינות רפש על טרנקוויל."
גיבל וקקטורן מתחילים להיאבק עם טרנקוויל, שגם נפגע כתוצאה מזרע העלוקה. בשלב מסויים טרנקוויל אוזר כוח ובשאגה עצבנית ממריא למעלה, ומפיל מעצמו את גיבל. טרנקוויל מתקרב אל גרבודור, וגרבודור יורה עליו מעט רפש. הגבעולים של זרע העלוקה קמלים ומתים, והזרע נופל מטרנקוויל.
"You can actually DO that?!" קורא קרטר בהפתעה.
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, סובפרום, אחר הצהריים
--[/I]
"אם אתה רוצה לתקוף את בלספראוט, אז אני אעזור ואתקוף גם כן אותו." אומר אוגוסט. (אתה עדיין יכול לתאם איתו מהלכים אחר כך). גם כן רול ולואיס מתאמים משהו ביניהם. נראה שכולם מוכנים.
"לכו על זה!!" קורא השופט המאולתר. יש סיכוי קל שהוא שיכור מעט. לא שזה משנה.
[B]איתי
[/B]רשום. מיד מעדכן אותך.
[I]יום שני, העיר פאיוש, בוקר
--[/I]
הלילה בפאיוש היה די שקט. הימים האחרונים היו מעט מודאגים, כי הדיווחים היו על כך שיש תנועה גדולה של ספינות ווארנדיות, אך נראה שהן נעות מערבה, וכמות הקרבות בפאיוש התמעטה מעט. לאורך היום עוד היו מספר קרבות, שהדי הפיצוצים נשמעו גם בעיר, אך בלילה לא היה דבר. וכעת אתה מתעורר לפנות בוקר (בשעה הרגילה שבה בני אדם שחיים לפי השמש מתעוררים בה) בביתך בפאיוש, מוכן להתחיל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488721][B]איתי
[/B]רשום. מיד מעדכן אותך.
[I]יום שני, העיר פאיוש, בוקר
--[/I]
הלילה בפאיוש היה די שקט. הימים האחרונים היו מעט מודאגים, כי הדיווחים היו על כך שיש תנועה גדולה של ספינות ווארנדיות, אך נראה שהן נעות מערבה, וכמות הקרבות בפאיוש התמעטה מעט. לאורך היום עוד היו מספר קרבות, שהדי הפיצוצים נשמעו גם בעיר, אך בלילה לא היה דבר. וכעת אתה מתעורר לפנות בוקר (בשעה הרגילה שבה בני אדם שחיים לפי השמש מתעוררים בה) בביתך בפאיוש, מוכן להתחיל.[/QUOTE]
אקום ואתארגן בזריזות, לא אהיה טרוד מהימים האחרונים- לא כי אני מרגיש בטוח אלא כי פשוט לא אכפת לי, מכיוון שמבחינתי- אני בקרוב יוצא מהמקום הזה ויותר טוב אם יותר מהר.
גם אם נפש חיה תהיה בבית ותפנה אליי, "אנפנף" אותה ואצא לדרכי, כדי לא לבזבז זמן מיותר בעיר הזאת שגדלתי בה ולמדתי לשנוא.
בהנחה שאני מכיר את העיר כי הרי נולדתי בה, אני אלך לכישופיה ואם לא אז אתמצא באמצעות השלטים אשר מעוצבים בדמות עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני כדי להגיע לשם.