-
[QUOTE=Sharpedo;1499785][COLOR=#333399][B][U]דרו-[/U]
שום תודה על שניקולס הביא לך ריולו?! אתה מאמן חצוף!
- - - - - -[/B]
אתה מביט תמוה בניקולס, אתה לא מבין מה הוא רוצה ממך. [/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]"קדימה, אני מחכה להסבר אדון ניקולס... מה עליי לעשות?" אתה שואל. ניקולס מוריד ממנו את מעיל הטיסה ואתה מגלה כי הוא לבוש בבגדי ספורט. אתה מבחין בגוף אתלטי, לא שרירי במיוחד. אתה מבין שהוא מסתמך על מהירות ופחות על מסה של שרירים. "אני היום אלמד אותך הגנה עצמית. בהמשך למה שלמדת לפני המסע שלך" ניקולס אומר בחיוב ואומר לפוקימונים שלך לפעול בהתאם. "אושוואוט ווניפיד תילחמו רק במתקפות פיזיות" ניקולס אומר וניגש לשניהם, בודק את גופם ומסביר להם על מה לשים דגש. לריולו הוא הביא בובת גומי עומדת. "ריולו תנסה להרביץ לבובה. בלי לחץ" ניקולס אומר לריולו ומלטף את ראשו.
ניקולס מוציא מתיקו מזרן ספורט נוח. "אנחנו נתאמן היום בקרב מגע. זה טוב שאתה מאמן את הפוקימונים שלך. אבל מה זה שווה אם אתה לא יודע להילחם בעצמיך? אנחנו בקרוב נפרוץ לבסיס האימונים של צוות פלזמה, ולכל תרחיש שתמצא בו חיילים של הצוות אתה תצטרך לדעת להילחם גם בכוחות עצמיך" ניקולס אומר. במשך השעה וחצי הבאות כולכם מזיעים. אושוואוט ווניפיד נלחמים בלי סוף, מתאמנים על כושרם הפיזי. מתקפת הגילגול של וניפיד עכשיו מהירה הרבה יותר וחזקה יותר. מדי פעם ניקולס עוצר את האימון של שניכם ומשבח את שריונו החזק, "עשית בשכל שתפסת וניפיד. הם פוקימונים מצוינים". אתה מבחין שאושוואוט נהיה חזק יותר אף הוא וגם זריז. ריולו ב20 הדקות הראשונות מרביץ לשם המשחק לבובה אך כשהוא צופה בכולם מתאמנים התלהבות נוצרת בו והוא מרביץ לבובת הגומי בדרכים שונות, פעם אחת עם הרגל ופעם שנייה עם היד, כל פעם משנה פוזיציה, אתה מבחין שהוא אפילו קופץ מסביב לבובה. האימון שלך ושל ניקולס מתיש לא פחות. הוא מלמד אותך קרב מגע. את הבסיס והמון טכניקות שונות על איך להשתחרר מאחיזות שונות, מדבר איתך על אימונים ועל תזונה נכונה. אתם עושים קרבות אגרופים ובעיטות. אתה נופל יחסית הרבה באימונים אבל עם הזמן אתה מצליח להבין את הטכניקה שניקולס מעביר לך, להיות יותר זריז ופחות אדיש. לאחר השעה וחצי של זיעה שניגרת לך בכל הגוף אתם עוברים לשיעורים כללים. ניקולס מספר לך על ההיסטוריה של צוות פלזמה במחוז, איך להתגנב מבלי שיראו אותך, לנצל את הסביבה שלך לטובתך ובעיקר מדריך אותך על איך להמשיך את האימונים שלך ושל הפוקימונים שלך. אתה לומד המון ואתה מתב'ש לרשום הכל ביומן שלך וזה מה שאתה עושה. לאחר האימון אתה אורז את החפצים שלך ונפרד מניקולס. "היה לי העונג. אעדכן אותך על מועד האימון הבא. אנא תיזהר. בכל מפגש עם צוות פלזמה לדווח אליי דרך הפוקידע. העיר סטרישיאן נמצאת ממש מעבר לפינה. יש שם מגוון של דברים לעשות. תלך למרכז הפוקימונים" ניקולס אומר לך והולך לדרכו. הפוקימונים שלך מביטים בך בחיוך מותש.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/RIGHT]
[/QUOTE]
וואלה צודק חחח... לא בסדר. תראה כבר דף שני שאני פותח חחח, משתפר אה?!
~~~
כשהוא מסביר על הכל אני רושם ביומן שלי מסודר ומפורט, עם שירבוטים וסרטוטים של דוגמאות כאלה ואחרות ועוד כל מיני חישובים ונוסחאות מתמטיות שאני מחשב בעצמי (שוב היכולת המיוחדת שלי, מוח מפותח מאוד) בכדי להבין הכל מדוייק יותר ולזכור הכל.
ליפני שניקולס הולך מן המקום אני מוסיף "היי רגע!" ועוצר אותו ומוסיף "תודה רבה על ריולו, ועל הכל היום. מצפה לפעם הבאה שניפגש" וקורץ עליו במבט רציני ומרוצה.
מיוזע ומותש מחזיר את ריולו, וויניפד ואושאווט לפוקדורים שלהם וממשיך לי מיוזע ומותש אל המרכז, שותה מים לסירוגין ומשנן את החומר שזה אתה למדתי ומדמיין לי במקביל את האימונים שעשינו בכדי להבין ולזכור היטב הכל.
כשאגיע אל המרכז אסתכל סביב לראות מה יש בו באמת, ועל האנשים ואז אגש מיד לדלפק ואבקש חדר ובנוסף אשים גם את הפוקימונים אצל ג'וי למען שיקום ראוי.
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
מאוד משתפר שיישאר ככה :) [/B]
אתה רושם הכל בימן על פי הדרך הידועה והמוכרת לך, הדרך בה אתה הכי מבין את הדברים.
לפני שניקולס הולך אתה רץ אליו ואומר לו בחיוך ובהכרת תודה[RIGHT] "תודה רבה על ריולו, ועל הכל היום. מצפה לפעם הבאה שניפגש". ניקולס מחייך ושם את ידו על כתפיך. "הכל בסדר. רק תנוח ותשמור על עצמיך. על כל מה שקורה תיצור איתי קשר" הוא אומר ושניכם נפרדים. אתה מחזיר את שלושת הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ואתה סופסוף נכנס לעיר. אתה וצא מהביתן המפריד בין היער לעיר. עיר ציורית מהממת. מגוון בתי קפה מלאים באנשי והפוקימונים שלהם. אנשים משחקים עם פוקימונים ליד מזרקת המים היפה של העיר, אתה לא עוצר עד כשאתה מגיע למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך. האחות ג'וי מושיטה אליך את המפתח לחדר שלך, ומספרת לך על מרכז המאמנים הקטן שנמצא בעיר. כמובן שאתה יכול לטייל בעיר בנוסף. מה תעשה? [/RIGHT][/COLOR]
-
[/right][/color][color=#0000cd][right]
[b]גרייס-[/b]
"תקפוץ למעלה ותשמש עליה בגחלת מלמעלה, היא תוך כדי גלגול-בטח יהיה לה קשה לפנות!" את פוקדת על סינדקוויל. סינדקוויל לא מצליח לקפוץ במהירות כל כך. פאנפי מאוד מהירה ונפגע קשה. בכל זאת הוא משגר מטח של גחלת על פאנפי שנפגעת. לאחר מכן הוא תוקף אותה גם בגלגל להבה אימתני שמצליח להתיש אותה אפילו יותר. פאנפי אינה מוותרת וכך גם סינדקוויל. לאחר כמה החלפות של בלימות מצד פאנפי וסינדקוויל פאנפי מתעלפת במקום. את משחררת פוכדור ריק עליה והיא נלכדת בתוכו. לאחר כמה נידנודים הפוכדור נעצר. תפסת פאנפי! סנטרט ואיווי מריעים לסינדקוויל על הקרב המותח, סינדקוויל מתנשם אך נראה מרוצה מאוד. מה תעשי?[/right][/color][/quote]
"כל הכבוד" אומר בחיוך לסינדקוויל. אחליט להשאיר את פנאפי בפוקדור בינתיים, כדי שתוכל לנוח.
"בואו נמשיך ללכת, יותר מאוחר נעצור לאימונים" אומר, מתכננת בראשי כיצד לאמן את השותפים שלי בהמשך.
-
[QUOTE=Sharpedo;1499791][COLOR=#333399][B][U]דרו-[/U]
מאוד משתפר שיישאר ככה :) [/B]
אתה רושם הכל בימן על פי הדרך הידועה והמוכרת לך, הדרך בה אתה הכי מבין את הדברים.
לפני שניקולס הולך אתה רץ אליו ואומר לו בחיוך ובהכרת תודה[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399] "תודה רבה על ריולו, ועל הכל היום. מצפה לפעם הבאה שניפגש". ניקולס מחייך ושם את ידו על כתפיך. "הכל בסדר. רק תנוח ותשמור על עצמיך. על כל מה שקורה תיצור איתי קשר" הוא אומר ושניכם נפרדים. אתה מחזיר את שלושת הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ואתה סופסוף נכנס לעיר. אתה וצא מהביתן המפריד בין היער לעיר. עיר ציורית מהממת. מגוון בתי קפה מלאים באנשי והפוקימונים שלהם. אנשים משחקים עם פוקימונים ליד מזרקת המים היפה של העיר, אתה לא עוצר עד כשאתה מגיע למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך. האחות ג'וי מושיטה אליך את המפתח לחדר שלך, ומספרת לך על מרכז המאמנים הקטן שנמצא בעיר. כמובן שאתה יכול לטייל בעיר בנוסף.
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
אודה לה על עבודתה הנאמנה ובנתיים אלך לחדרי ואפרוק שם את הדברים, 'אפול' על המיטה באנחה גדולה אתמתח היטב ואכנס להתקלח, יושב בחדר הנוח 30-35 דקות בשקט ושוב משנן בעל פה ומכניס הכל למאגר זיכרון עצום שבמוחי. לאחר קצת מנוחה לגוף וגם טיפה לעיניים אלך אל ג'וי ואקח הפוקימונים שלי. משם אלך על העיר אתכתב עם ניקולס דרך הפוקדע בנוגע לתפריט ומה כדי לאכול ואלך לחפש לי משהו תואם. אזמין לי ארוחה טובה ומזינה ולאחר מכן אחזור אטייל קצת בעיר, אחפש מקום/בנאדם מעניין או שימשוך את העין.
-
[COLOR=#0000ff][B]גרייס-
תהיי פעילה שבוע הבא? האיוונט מתחיל[/B]
את משבחת את סינדקוויל לטובה שמחייך ומריע לעצמו. [RIGHT]"בואו נמשיך ללכת, יותר מאוחר נעצור לאימונים" את אומרת לכולם ואתם ממשיכים ללכת. בחלק מהמערה את מוציאה פנס כי היא נהיית מאוד חשוכה. עד שלפתע פתח המערה נראה בפנייך ואת רואה את העיר ויולט! אתם ממשיכים לצעוד עד שאתם מגיעים למרכז הפוקימונים. בדרך מצליחים לראות את המכון הראשון בנוסף לבתים הקטנים בעיירה. את מרפאת את הפוקימונים שלך במכון עד שאת רואה את וונסה. "היי גרייס" היא אומרת בחיוך ונותנת לך לאכול גלידה בטעם וניל, "מצוינת" היא אומרת. "רציתי לעדכן אותך שאנחנו בקרוב מאוד יוצאות לבסיס האימונים של צוות ניאו רוקט. זה לא יהיה קל אבל אני אכין אותך לזה. את מוכנה שנתחיל באימון הראשון?" היא שואלת ברצינות. שתיכן בינתיים מטיילות בעיר ואוכלות גלידה מחלב מילטנק טעים ומשובח. מה תעשי?
[B]דרו-[/B]
אתה מודה לאחות ג'וי ופורש לחדרך. אתה מתקלח ומנקה את עצמיך מהריח המצחין של הזיעה. אתה יוצא מהמקלחת במגבת לבנה ונעימה ומתלבש בפיג'מה שלך ונשכב על המיטה, משנן ומתרגל את הידע המעשי והפיזי שניקולס העביר לך היום. אתה ישן לשעה וכשאתה מתעורר אתה מגלה שהשעה כבר שעת צהריים. אתה נועל את החדר ויוצא החוצה, מקבל בחזרה מהאחות ג'וי את הפוקימונים שלך ומדבר עם ניקולס על תפריט התזונה. אתה הולך לסופרמרקט מקומי וקונה את כל האוכל הנדרש (עדשים משומרים, מגוון של פירות וירקות, טופו ועוד) ומחליט לפנק את הפוקימונים שלך במעט חטיפי פוקימונים טעימים. לאחר מכן אתה הולך בעיר השלווה ורואה רקדן רחוב ביחד עם פוקימון בשם אייפום [/RIGHT][/COLOR][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/190.gif[/IMG][COLOR=#0000ff][RIGHT]עושים מופע ומקבלים שקלים מהקהל העובר ושב. אתה שומע מעוברי אורח על רחבת קרבות בין מאמנים הנמצאת בעיר ואילו על מקום שנקרא "חצר החלומות". מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499796][COLOR=#333399][U][B]דרו-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=#333399][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399] אתה מודה לאחות ג'וי ופורש לחדרך. אתה מתקלח ומנקה את עצמיך מהריח המצחין של הזיעה. אתה יוצא מהמקלחת במגבת לבנה ונעימה ומתלבש בפיג'מה שלך ונשכב על המיטה, משנן ומתרגל את הידע המעשי והפיזי שניקולס העביר לך היום. אתה ישן לשעה וכשאתה מתעורר אתה מגלה שהשעה כבר שעת צהריים. אתה נועל את החדר ויוצא החוצה, מקבל בחזרה מהאחות ג'וי את הפוקימונים שלך ומדבר עם ניקולס על תפריט התזונה. אתה הולך לסופרמרקט מקומי וקונה את כל האוכל הנדרש (עדשים משומרים, מגוון של פירות וירקות, טופו ועוד) ומחליט לפנק את הפוקימונים שלך במעט חטיפי פוקימונים טעימים. לאחר מכן אתה הולך בעיר השלווה ורואה רקדן רחוב ביחד עם פוקימון בשם אייפום
[/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#333399][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/190.gif[/IMG][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]עושים מופע ומקבלים שקלים מהקהל העובר ושב. אתה שומע מעוברי אורח על רחבת קרבות בין מאמנים הנמצאת בעיר ואילו על מקום שנקרא "חצר החלומות".
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/RIGHT]
[/QUOTE]
בעודי מביט וברקדן בין הקהל המריע אשמע בחצי אוזן על חצר החלומות והדבר ואמצא עניין בדבר 'חצר החלומות' ואתקרב מעט להקשיב להם יותר טוב. לאחר מכן אף אפנה לאחד מהם באדיבות ואשאל כיצד ניתן להגיע לשם מכאן. ואתחיל ללכת לכיוון. בציפייה לראות מזה ומה יש במקום.
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
בין הקריאות והעידודים לרקדן ולאייפום המצליחים לבדר בהצלחה את האנשים, אתץה מתקרב לזוג האנשים שדיבר על חצר החלומות ואף מחליט לשאול אחד מהם. "זה מקום מאוד מיוחד. דוקטורית ששכחתי את השם שלה והפוקימון של מושרנה עושים ניסויים על החלומות של בני אדם ופוקימונים. הם נחשבים לאטרקציה בכל המחוז" הבחור אומר בהתפעלות, "אבל.. הם כבר יותר משבוע סגורים. אף אחד לא יודע למה. זה אף פעם לא קרה להם" הוא מוסיף וחוזר להביט באייפום שעושה קפיצות אחורנית עם הזנב שלה. אתה מחליט ללכת לשם ולאחר הנחיות מהבן אדם אתה מבין שחצר החלומות נמצאת ממש ליד איפה שתפסת את וניפיד. אתה הולך ורואה בית קטן מוקף בגדר, אתה מתקרב לפתח הגדר ורואה שהשלט "חצר החלומות" נמצא על הקרקע וכולו שבור ומרוסק לחתיכות. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499798][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
בין הקריאות והעידודים לרקדן ולאייפום המצליחים לבדר בהצלחה את האנשים, אתץה מתקרב לזוג האנשים שדיבר על חצר החלומות ואף מחליט לשאול אחד מהם. "זה מקום מאוד מיוחד. דוקטורית ששכחתי את השם שלה והפוקימון של מושרנה עושים ניסויים על החלומות של בני אדם ופוקימונים. הם נחשבים לאטרקציה בכל המחוז" הבחור אומר בהתפעלות, "אבל.. הם כבר יותר משבוע סגורים. אף אחד לא יודע למה. זה אף פעם לא קרה להם" הוא מוסיף וחוזר להביט באייפום שעושה קפיצות אחורנית עם הזנב שלה. אתה מחליט ללכת לשם ולאחר הנחיות מהבן אדם אתה מבין שחצר החלומות נמצאת ממש ליד איפה שתפסת את וניפיד. אתה הולך ורואה בית קטן מוקף בגדר, אתה מתקרב לפתח הגדר ורואה שהשלט "חצר החלומות" נמצא על הקרקע וכולו שבור ומרוסק לחתיכות. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אתרחק כמה צעדים אחורה, אשלח מיסרון אל ניקולס בו אכתוב ״היי, תגיד שמעת על חצר החלומות? מה אתה יודע עליה״
ואוסיף לצלם לו שתי תמונות בנוסף. של איך נראה המקום כעת מבעד לגדר ועוד אחת של השלט הרעועה והמרוסק
-
אתה מתרחק מעט מחשש שאולי מישהו זר ישים לב אליך ושולח הודעה לניקולס. לאחר המתנה ארוכה אתה מקבל הודעה חזרה שכתוב בה: כן מנהלת אותה דוקטור פנל בעזרת המושרנה והמונה שלה. היא בעיקר מתעסקת בחקר פסיכולוגי של חלומות, אבל בגלל עניין הציבור היא גם עושה סוג של אטרקציות לחלומות שיכולים לגרום לאנשים לראות את מה שהתת מודע שלהם רוצה. מאוד נחשב". אתה שולח לו את התמונות והודעתו של ניקולס לא מאיטה מלבוא, "זה נראה חשוד..בדרך כלל האורות דולקים בשעה הזאת, ותמיד רואים מונה או שתיים מסתובבות בחצר. תנסה לברר מה קורה שם. אני לא מאמין שזה קשור לצוות פלזמה כי על פי הסריקות שלי הם נעלמו מהעיר לפני שלושה ימים בגלל המשטרה. אני לא אוכל לדבר איתך עכשיו אני נמצא איפשהוא בקנטו. להתראות בינתיים". ההודעה מסתיימת ואתה שוקל מה לעשות. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499800][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אתה מתרחק מעט מחשש שאולי מישהו זר ישים לב אליך ושולח הודעה לניקולס. לאחר המתנה ארוכה אתה מקבל הודעה חזרה שכתוב בה: כן מנהלת אותה דוקטור פנל בעזרת המושרנה והמונה שלה. היא בעיקר מתעסקת בחקר פסיכולוגי של חלומות, אבל בגלל עניין הציבור היא גם עושה סוג של אטרקציות לחלומות שיכולים לגרום לאנשים לראות את מה שהתת מודע שלהם רוצה. מאוד נחשב". אתה שולח לו את התמונות והודעתו של ניקולס לא מאיטה מלבוא, "זה נראה חשוד..בדרך כלל האורות דולקים בשעה הזאת, ותמיד רואים מונה או שתיים מסתובבות בחצר. תנסה לברר מה קורה שם. אני לא מאמין שזה קשור לצוות פלזמה כי על פי הסריקות שלי הם נעלמו מהעיר לפני שלושה ימים בגלל המשטרה. אני לא אוכל לדבר איתך עכשיו אני נמצא איפשהוא בקנטו. להתראות בינתיים". ההודעה מסתיימת ואתה שוקל מה לעשות. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
לאחר ניתוק השיחה אהרהר מעט ׳ממ.. מה כדי לעשות, אכנס לשם לבד? טוב נו נהייה אמיצים. נראה לניקולס מ אנחנו יודעים ונחזור אליו אם תוצאות!׳ ואז אחליט שהמתאים ביותר למשימה הוא ריולו, שהוא פוקימון שקט, קליל ומהיר.
תחילה אוציא את אושאווט. נלך סביב לפינה שקטה בגדר ואבקש ממנו בעזרת צדף תער לעשות חור מכובד שיאפשר לי להיכנס בקלות. אחזיר אותו ואוציא את ריולו.
אסביר לו כי אנו מתגנבים ושיהיה צמוד אליי ויהיה בשקט מתמיד. וניכנס פנימה, לסייר שם ולראות מה קורה.
אקפיד על הליכה שפופה ושקטה אצמד לצל ולפינות בהם רואים אותי הכי פחות בדיוק כמו בהסברים של ניקולס ואהייה דרוך ומוכן לתקיפה והכנעה מקרוב!
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
מזכיר לך שריולו הוא תינוק יחסית..ואם יש לך אתר עם מלא ספרייטים אשמח
[/B]אתה מחליט להיות אמיץ ולהיכנס פנימה. אתה משחרר את אושוואוט ומתגנב איתו מאחורי הבית. אתה רואה קירות אבן שבורים למחצה סביב הבית, כנראה שזו בנייה שנשארה עומדת כאן שנים רבות. אתה שם את האוזן על הקיר להבחין שאין אף תנועה שתשמע אותך ומיד אתה פוקד על אושוואוט לייצר לך נתיב כניסה לבית "אושוואוט" הוא ממלמל ושולף את הצדף שלו ויוצר לך פתח מושלם. אתה משחרר את ריולו ומחזיר את אושוואוט לפוכדור תוך כדי הסברה על מה שקורה. ריולו הצעיר מהנהן ומנסה להיות זהיר ושקט עד כמה שהוא יכול. שניכם נכנסים ורואים בלאגן מטורף. מלא ניירות על רצפת הבית ספרים לא מסודרים וכמה מחשבים שבורים. "היי לך" אתה שומע מהפינה של החדר ואתה מסתובב מיד ורואה אישה בעל שיער שחור לבושה בחלוק לבן. "אני דוקטור פנל. מה אתה עושה כאן? אני סגורה. למה אתה מפריע לי?" היא אומרת במעט זילזול, אתה מבחין בנימת קולה שהיא מבולבלת מעט אבל היא מביטה בעיניך יחסית ברצינות. אתה מתרומם מאיפה שאתה וריולו נראה לא מבין, טבעו הסקרן גורם לו לחקור את הבית בקרבתך. מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499805][COLOR=#333399][B][U]דרו-[/U]
מזכיר לך שריולו הוא תינוק יחסית..ואם יש לך אתר עם מלא ספרייטים אשמח
[/B]אתה מחליט להיות אמיץ ולהיכנס פנימה. אתה משחרר את אושוואוט ומתגנב איתו מאחורי הבית. אתה רואה קירות אבן שבורים למחצה סביב הבית, כנראה שזו בנייה שנשארה עומדת כאן שנים רבות. אתה שם את האוזן על הקיר להבחין שאין אף תנועה שתשמע אותך ומיד אתה פוקד על אושוואוט לייצר לך נתיב כניסה לבית "אושוואוט" הוא ממלמל ושולף את הצדף שלו ויוצר לך פתח מושלם. אתה משחרר את ריולו ומחזיר את אושוואוט לפוכדור תוך כדי הסברה על מה שקורה. ריולו הצעיר מהנהן ומנסה להיות זהיר ושקט עד כמה שהוא יכול. שניכם נכנסים ורואים בלאגן מטורף. מלא ניירות על רצפת הבית ספרים לא מסודרים וכמה מחשבים שבורים. "היי לך" אתה שומע מהפינה של החדר ואתה מסתובב מיד ורואה אישה בעל שיער שחור לבושה בחלוק לבן. "אני דוקטור פנל. מה אתה עושה כאן? אני סגורה. למה אתה מפריע לי?" היא אומרת במעט זילזול, אתה מבחין בנימת קולה שהיא מבולבלת מעט אבל היא מביטה בעיניך יחסית ברצינות. אתה מתרומם מאיפה שאתה וריולו נראה לא מבין, טבעו הסקרן גורם לו לחקור את הבית בקרבתך.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
כן, של מה בדיוק? מאמנים או של פוקימונים?
~~~~
אשאר תקיף ומוכן, היא נראת לי לא במיטבה והמקום כולו נראה חשוד.. מי יודע מה עורב לי כאן. אשאל אותה בטון מתנשא מעט וחוקר "היי דוקטור, סיפרו לי עלייך ועל המקום הנחמד הזה רבות. אז הגעתי לבדוק זאת בעצמי. למה... המקום נראה ככה? מה קורה כאן עכשיו?" אשאל סבור פנים.
-
[B]של חלומות חח [/B]
אתה שומר על דריכות ומביט בבית החשוד. [RIGHT]היי דוקטור, סיפרו לי עלייך ועל המקום הנחמד הזה רבות. אז הגעתי לבדוק זאת בעצמי. למה... המקום נראה ככה? מה קורה כאן עכשיו?" אתה שואל אותה ואילו היא מביטה בך במבט מזלזל. "תראה חמודי..אני ממש עייפה. אולי תלך? לא קורה כאן כלום. סתם בלאגן רגיל" היא עונה לך בחוסר רצון ובעצבים. אתה יודע שזה לא מה שדמיינת, אין פה אפילו מושרנה או מונה אחת. "קדימה! אתן לך גלידה אם תלך" היא אומרת לך ואתה לא יודע אם לצחוק או לא. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499780][COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"בלבאזור, תשגר זרעי עלוקה לתוך החור שג'יודוד חפר לעצמו ותתכונן ליציאה שלו אם זה לא יצליח אתה זוכר את כדור הג'יירו של קופינג ההוא? בוא ננסה לעשות אותו דבר בעזרת הגפנים שלך! תתפוס את ג'יודוד ותתחיל לסובב אותו ובסוף להטיח אותו. אני יודע שאתה מסוגל לעשות את זה, אחרת לא הייתי מבקש ממך לעשות זאת." אתה מבקש מבלבזור ולמרות הקושי הרב בלבזור נחוש. אתה שם לב שמהירותו השתפרה, הודות לאימוני המיוחדים שג'קלין נתנה לך ולפוקימונים שלך, "וואו..אני חייב להגיד שזה אחד הבלבזורים הכי מהירים שראיתי" ברוק מציין לשבח. לאחר רגעים ספורים בלבזור נמצא בפתח הבור של ג'יודוד ומשגר אליו זרעי עלוקה במהירות האפשרית. אתם מחכים במתח עד שנשמעת זעקה חלושה של ג'יודוד ואילו אתה רואה שבלבזור נהיה הרבה יותר עירני. יתרה מכך, בלבזור מכניס את הגפנים שלו אל תוך הבור ומושך את ג'יודוד החבול החוצה, גפניו ארוכים מאוד והוא מטיח אותו בעוצמה בקרקע, לאחר מכן מעיף אותו באוויר ומשחרר עליו עלי טער בעוצמה. ברוק לא הספיק אפילו להגיד משהו כשג'יודוד מתעלף במקום. "ג'יודוד התעלף! המנצח הוא [/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#FF0000][RIGHT]לבזור!" השופט אומר וברוק נראה מרוצה, "טוב מאוד. רואים שבלבזור חזק, אבל האם הוא יוכל להתמודד עם הפוקימון השני שלי?" ברוק מחייך ומשחרר פוקימון אבן ענקי ששואג בעוצמה [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG] "אוניקס זנב ברזל!" ברוק פוקד על אוניקס הכביר וזנבו מתחיל לזהור לבן. מה תעשה?
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#0000CD], "ריולו?" הוא שואל בביישנות ונופל על הקרקע. מה תעשה?[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אוף.. טוב לימודים זה הרבה יותר חשוב. תגיב כשתוכל. אתה ממש לא תהיה פעיל או שתוכל להגיב איזה פעמיים ביום? ואושוואווט לא הורעל חחח רשמתי שהוא כמעט הורעל
[RIGHT]"יש! עוד ניצחון! איזה מדהים אתה אושאווט!" אתה קורא באושר ואתה ואושוואוט רוקדים בשמחה. אתה מסתכל על וניפיד המעולף ומזהה פוטנציאל לא קטן אצל הפוקימון ואתה מחליט ללכוד אותו. אתה זורק פוכדור ריק על וניפיד שנשאב פנימה לתוכו. הפוכדור מתנדנד ימינה ושמאלה ואתה ואושוואוט מחכים במתח. הפוכדור נעצר! תפסת וניפיד! אתה מרים את הפוכדור מהקרקע ומביט בו בהתלהבות. לפתע אתה שומע את אושוואוט נוהם לכיוון התיק שלך, "אוושואוט! אושוואט!" הוא קורא ומצביע על תיק המסע שלך, אתה מוריד אותו ואתה רואה שאור בוהק יוצא ממנו. אתה מגלה שזאת הביצה בתוך האינקובטור. הביצה בוקעת! אתה מוציא אותה במהירות מהמכיל ואתה ואושוואוט מסתכלים על הביצה הבוקעת במתח כשלפתע פוקימון שועל כחול העומד של שתי רגליו ניצב מולכם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/447.gif[/IMG] "ריולו?" ריולו שואל בביישנות ונופל על הקרקע. מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
"בלבאזור חזור!" אומר לפני שאפגע ואזרוק את הפוקדור של אלקיד בזריזות. "אלקיד תזהר, תחכה שאוניקס יהיה קרוב אלייך ותתקוף אותו בבעיטה נמוכה! במידה ותצליח ואוניקס יפול, תקפוץ למעלה ותנחת על אוניקס במכת שבירת לבנים."
-
[QUOTE=Sharpedo;1499809][COLOR=#333399][U][B]דרו-[/B][/U]
[B]של חלומות חח [/B]
אתה שומר על דריכות ומביט בבית החשוד. [/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]היי דוקטור, סיפרו לי עלייך ועל המקום הנחמד הזה רבות. אז הגעתי לבדוק זאת בעצמי. למה... המקום נראה ככה? מה קורה כאן עכשיו?" אתה שואל אותה ואילו היא מביטה בך במבט מזלזל. "תראה חמודי..אני ממש עייפה. אולי תלך? לא קורה כאן כלום. סתם בלאגן רגיל" היא עונה לך בחוסר רצון ובעצבים. אתה יודע שזה לא מה שדמיינת, אין פה אפילו מושרנה או מונה אחת. "קדימה! אתן לך גלידה אם תלך" היא אומרת לך ואתה לא יודע אם לצחוק או לא.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/RIGHT]
[/QUOTE]
אביט בה וארים גבה, אשתדל לא לפרוץ בצחוק ואגיב לה "גלידה?! נראלך שאני ילדון שפשוט תפצי אותו בגלידה ותשלחי אותו מכאן. למה את מתנהגת ככה דוקטור?" אשאל בקול זעוף ובמבט רציני.
ואף אוסיף "תראי, אין פה ולו מונה או מושרנה אחת שמסתובבות כאן. המקום הרוס ואת נראת מוזר מאוד... אני מאוד מצפה לתשובות ואני מציע לך לא לעשות משהו שתצטערי אליו אחרת" ובשפת גוף תקיפה ובוטה.