-
יש מרוץ כלשהו. אש הוא סלב. זה... די הגיוני, אני מניח. גו... לא ידע שאש אלוף אלולה..? חשבתי שזה נדון בפרק שהם היו בו באלולה... וואו, קוראים להם zen וryoku, וביחד זה "בכל הכוח". מדהים. לול אסור לרמות עם fly. הגיוני! המנחה מרחפת על פני מגנזון. בפריים לפני שהם עלו על גנטל, זה לא היה נראה כאילו הוא מספיק גדול כדי ששניהם יוכלו להיות בנוחות על הגב שלו.... ג'אודוד צורת אלולה.... למה לעשות z move אם לעשות hm04 strength יספק את הסחורה... ה aura של לוקאריו יכולה לפתור את כל הבעיות, מסתבר. מה זה הפוקימון פח אשפה הזה שיש לגו. אוח אבל עכשיו המסך של גו ירעד כל חמישה צעדים שהוא יעשה. הפוקימון של האחים האלו די חסר תועלת. אה כן, אש מסביר דברים... מה איזו דרך מפגרת למשוך את הפוקימון קוף הזה... אה ועכשיו האחים יושיעו אותם מצוות רוקט? וילפלום וטרופיוס לצוות רוקט, נייס. מה לעזאזל טרופיוס עשה... אבל לאש ולגו יש עוד 4 פוקימונים ביחד, זה יספיק... אוקיי, אז זה לא היה חיוני שהאחים יושיעו אותם, אבל אש נתן להם צ'אנס. אש וגו ניצחו. אני מניח שאלו הפוקימונים שהיו לצוות רוקט באלולה... אה, הנה מנהיג מכון החשמל מסינו, התראה של שבוע מראש... Hype.
בפרק הבא:
[spoiler]
אש ישתמש ב zmove בעצמו? וישתמש בגנגר... נשמע כמו hype(r class battle).
[/spoiler]
-
[B]פרק 77
[/B]
בין הפרקים הטובים ששודרו עד כה- רק חבל שקראתי ספוילרים שאש ינצח.
אם לא הייתי נחשף לספוילרים הייתי חושב שאש הולך להפסיד. אשכרה פלקנר יריב חזק מאוד.
כל הכבוד ללוקאריו שנצח 2 פוקימונים!
-
אוקיי אז יש פרק, ובטעות קראתי את השורה הראשונה של ליאור, אבל זאת אחריות שלי, כי זה נושא שבו הפרק האחרון לא נחשב ספויילר. חוץ מזה, ממילא ספוילרים לא הפריעו לי. יאללה, קרב!בכל מקרה, עצם העובדה שפלקנר זימן את אש באופן אישי אמורה להיות עדות לכל האנשים שטוענים שאש הוא טמבל שלא יודע כלום שאש הוא כן מאמן פוקימונים מוערך בעולם (זה לא סותר את זה שהוא טמבל שלא יודע כלום). אה וואו זה קרב עם קהל. אני מניח שזאת סיבה לכך שהם קבעו את הקרב מראש. אני מניח שזאת אחת הדרכים של הWORLD CHAMPIONSHIP לממן את עצמו, ממכירת כרטיסים לקרבות בHYPER CLASS ומעלה. הם [B]היו[/B] יכולים לציין בהצגה של אש שהוא אלוף אלולה, אבל למי אכפת. והקרב הראשון: לקסוריוס (?) נגד לוקאריו. הפוקימון של סיטרון. גם הלקסוריוס של סיטרון השתמש בזה. וכבר אש עם חילוף טקטי! והוא מוציא את גנגר! אז אש ישתמש בלוקריו, גנגר ופיקאצ'ו, מעניין. לגנגר אין הרבה קרבות טובים מאחוריו, כי הוא בעיקר טרול, אז קדימה, שירשום ניצחון טוב לעצמו. וגם פלקנר עם חילוף טקטי!!! וואו מה זה הטקטיקות הפסיכיות האלו. זה למה, אגב, במשחק שרציתי לעשות ואף פעם לא עשיתי יש הגבלה על כמות חילופים... והוא מוציא את רוטום! פאק אני שונא כשליריב יש THUNDER WAVE. עכשיו הוא ימנע מגנגר להתחלף... אה רגע זה EVIL EYE לא MEAN EYE? או שזה אותו דבר? טוב גנגר מת. הוא נתן קרב לא רע. ועכשיו פיקאצ'ו. אז האם אש השתמש בגנגר כדי למשוך זמן ולגרום לELECTRO FIELD להיעלם? לול פלקנר מגיב למהלכים שפיקאצ'ו למד מאז שינו. החילוף קרה תוך כדי המתקפה ולכן זה פגע באלקטיוויל (שהיה די ברור שזה הפוקימון האחרון שלו) שאני חושב בולע מתקפות חשמל ומתחזק מהן? כן, פלקנר עוד לא איבד פוקימון, מצב של אש לא טוב פה. כרטיס אמצע פרק חדש. עוד ערכים בפוקדע שסותרים את עקרון שימור האנרגיה... פיקאצ'ו נסוג. הגיע הזמן להשיב בכוח עם כוח ולהשתמש בלוקאריו. אבל לוקאריו חלש לFIRE PUNCH... ולוקאריו משותק... ועכשיו הוא יוציא את רוטום שיסיים את העבודה? אכן. אש הולך על הכל עם REVERSAL...רגע איך מתקפת לוחם פוגעת בפוקימון רוח? או שלוקאריו יכול לעשות את זה בכל זאת? ויופי רוטום מת! עכשיו יש לו לוקאריו גוסס ופיקאצ'ו נגד לקסוריוס ואלקטיוויל... אה REVERSLA ביטל את השיתוק..?? DOUBLE KO מזה??? לא הבנתי. לקסוריוס כמעט לא נפגע. קצת PLOT ARMOR לטובת אש כרגיל. יאללה, פיקאצ'ו עם האקים מאלולה נגד אלקטיוויל יקבע את הכל. כן, הרגשתי שWILD BOLT עושה RECOIL DAMAGE, אבל לא הייתי בטוח. אוקיי זאת ההצדקה לזה שאש כן ינצח בסוף... פיקאצ'ו מצליח לנצח את קרב הIRON TAIL. פיקאצ'ו עם הכובע של אש... אוקיי זה נראה מדהים. אההה הבנתי המטרה היא לגרום לאלקטיוויל להיות כל כך מהיר שהוא יעשה צעד אחד יתקע בקיר וימות כי הוא לא יידע מה לעשות עם כל המהירות שלו... נכון? או שלא, זה היה משהו יותר שגרתי. כל הכבוד לאש! קצת PLOT ARMOR מעולם לא הזיק! למה לא הראו לאן ירד פלקנר בדירוג? לאנס וסינתיה... YUMMY.
כן, זה ללא ספק אחד הקרבות הטובים ביותר שנכתבו בפוקימון, אי פעם. בטח לקרב 3x3. אש נגד שוטא ונגד אלן היו גם ממש טובים, אבל הם היו 6x6, ונמשכו יותר מפרק (?). החילופים, הטקטיקות, הם ממש נלחמו חכם. נכון, ניכר קצת ה PLOT ARMOR לקראת הסוף, אבל עדיין, זה היה מאוד מהנה לצפייה.
נהדר.
בפרק הבא:
[SPOILER]
המעבדה של סקורגי תחת מתקפת האקרים, והפוקימון של גו שבדיכאון אולי יעזור לפתור אותה וככה יתגבר על הדיכאון שלו?
[/SPOILER]
-
[B]פרק 78
[/B]חח אביזי צדקת , הוא באמת התפתח.
כרגיל אש מראה עד כמה הוא "חכם"
-
אה כן פרק שעוסק בפוקימון של גו שבדיכאון. אז הוא ממשיך להתאמן בכוחות עצמו לבד בתקווה שהוא פשוט יתפתח בטעות. ומתייאש כשזה לא קורה תוך חמש שניות. כמו כל מי שעושה "כושר" כדי לרדת במשקל. והנה קקליון מתגנב למכון סקורגי. הידעת? 90% מהפעמים שדמות בדיונית אומרת ש"נראה שהכל יהיה בסדר" זה אומר שעומד להיות מהומת אלוהים בעוד חמש דקות. אש הטמבל. טוב, הוא משתפר! זה קצת מטופש שגו היחיד שמנסה לבדוק אם יש פורץ..? האויב היה בחור שמנמן עם משקפת ירוקה וjet pack. אוקיי. ועכשיו הוא פשוט התפתח כי הוא.. רצה. היאבושי הזה מפגר בטירוף. הוא גורם לצוות רוקט להיראות חכמים. וואו זה ממש ההגדרה של "notice me senpai" המם.
אוקיי אז עכשיו פרוקי צריך להתפתח?
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו שקשור לאיווי, ולמה יש שתי קוהארו באחת הסצינות...?
[/spoiler]
-
[B]פרק 79
[/B]אין לי מה לומר על פרק זה, פרק 80 הולך להיות מעניין [COLOR=#ffff00]פרויקט מיו[/COLOR]
-
אני אוהב את זה שהערך בפוקדע של אמבריאון מדבר על זה שהוא "צד בלילה" אבל פוקימונים שצדים פוקימונים אחרים זה משהו שלא ראינו אף פעם (וכן, ראינו בפרק 1 פיג'י בולע תולעת, ועוד כמה פעמים בעונות הראשונות ראינו בטעות חיות אמיתיות, אבל מאז לא...) כמו כל שבוע, אני אביע את זה שכיף להם שהם חיים על חשבון גרנט ענק של סקארוגי שאמשפר להם לנסוע לאן שבא להם באמתלה הקלושה ביותר... אה הנה הקוהארו השנייה. להרוהי יש עיגול בהיר בשיער, ולקוהארו יש פרח בהיר בשיער. אוי לא אנחנו עומדים לקבל שחזור מלא של הסיפור ההיסטורי, לא? וחטפו את קוהארו בגלל טעות בזיהוי. כמה סטנדרטי. איפה ראיית העתיד של אספיאון? לול הסבתא עם המשפט ההגיוני שהיא לא יכולה לעשות העברת בעלות מבלי לדעת את השם האמיתי שלו . . . . קרב 3 על 3... לול פעם ראשונה שמשתמשים ב wish בסדרה!
כן אכן פרק חסר פואנטה למדי.
בפרק הבא:
[spoiler]
משימה של גו בפרוייקט מיו #hype.
[/spoiler]
-
[B]פרק 80
[/B]סוף סוף חוזרים להתעסק בפרויקט מיו, דווקא היה אחלה פרק.
כזה צפוי שהאיש המסתורי שהם פגשו במערה הוא הצייד שהוזכר מקודם.
דווקא ציפתי שגו ילכד את השייני פוקימון.
-
כן! פרק 80! איזה ציון דרך מרשים! כן אז ממשיכים להראות להראות לנו את הניינטיילס מלפני כמה פרקים, ואת הבחור האדום ששכחתי שקוראים לו טסורוגי. הפוקימון המיוחד של אלדר. כן, צריך לחזור לאונובה ולמדבר, נשמע נכון. אוף זה החופר הזה עם הromannn. ולמה לעזאזל יש מסדרון שעשוי מזהוב טהור???? עיר שנבנה במהלך ה gold rush, נשמע כמו שיעור בהיסטוריה אמריקנית. אינטליאון חזר לשישייה של גו. וקצת מוזר לי הקטע הזה שהגוף שלו עשוי מאבנים בני מאות שנים. זה אומר שליטרלי לא יכולים להיווצר כאלו חדשים... אני בטוח שיש כאן homage לאיזה מאה סרטים שונים. אני שונא את הפוקימון הזה. כן, ההבזק הזה בעיניים של הבחור מאוד חשוד. וואו זה היה מהיר. לגו יש גם קרבי. אני לא מבין, אש וגו כנראה יכולים לנצח את 4 הציידים האלו, יש להם פוקימון לא רעים... נכון! המדובב של טסורוגי זה המדובב של levi מshingenki no kyojin, והוא מדבר בדיוק באותה צורה! יש להם את אותו פוקימון? בטח יש סיפור מעניין מאחורי זה. אני לא מבין למה הם חושבים שזה בסדר לקחת מהציידים את הפוקימונים שלהם בכוח, אולי הפוקימונים שלהם רוצים לעבוד עם הציידים? איזה קשקוש מתנשא וצבוע.
כל הכבוד לגו.
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק מפגר על פוקימונים כחולים.
[/spoiler]
-
[QUOTE=LordAbizi;1514089]כן! פרק 80! איזה ציון דרך מרשים! כן אז ממשיכים להראות להראות לנו את הניינטיילס מלפני כמה פרקים, ואת הבחור האדום ששכחתי שקוראים לו טסורוגי. הפוקימון המיוחד של אלדר. כן, צריך לחזור לאונובה ולמדבר, נשמע נכון. אוף זה החופר הזה עם הromannn. ולמה לעזאזל יש מסדרון שעשוי מזהוב טהור???? עיר שנבנה במהלך ה gold rush, נשמע כמו שיעור בהיסטוריה אמריקנית. אינטליאון חזר לשישייה של גו. וקצת מוזר לי הקטע הזה שהגוף שלו עשוי מאבנים בני מאות שנים. זה אומר שליטרלי לא יכולים להיווצר כאלו חדשים... אני בטוח שיש כאן homage לאיזה מאה סרטים שונים. אני שונא את הפוקימון הזה. כן, ההבזק הזה בעיניים של הבחור מאוד חשוד. וואו זה היה מהיר. לגו יש גם קרבי. אני לא מבין, אש וגו כנראה יכולים לנצח את 4 הציידים האלו, יש להם פוקימון לא רעים... נכון! המדובב של טסורוגי זה המדובב של levi מshingenki no kyojin, והוא מדבר בדיוק באותה צורה! יש להם את אותו פוקימון? בטח יש סיפור מעניין מאחורי זה. אני לא מבין למה הם חושבים שזה בסדר לקחת מהציידים את הפוקימונים שלהם בכוח, אולי הפוקימונים שלהם רוצים לעבוד עם הציידים? איזה קשקוש מתנשא וצבוע.
כל הכבוד לגו.
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק מפגר על פוקימונים כחולים.
[/spoiler][/QUOTE]
לגבי הפוקימון, זה אותו פוקימון אך יש לו 2 צורות. אחת לחימה אופל מה שיש לבן והשני לחימה מים מה שיש לבת.
נ.ב הוא נחשב כפוקימון אגדי.
-
מה. הייתה מכירת חיסול על פוקימונים אגדיים שפספסתי..?
-
[QUOTE=LordAbizi;1514091]מה. הייתה מכירת חיסול על פוקימונים אגדיים שפספסתי..?[/QUOTE]
חחחחחח.
הוא מדור 8, אז הגיוני שלא תכיר.
-
פרק [B]81
[/B]פרק די משעמם ודבילי, לפחות זכינו לראות את גו לוכד תשייני הראשון שלו.
נראה לי עברו הרבה פרקים מאז שראינו את צוות רוקט עושה משהו.
שוב האנימה יוצאת להפסקה, פרק 82 ישודר באוקטובר.
-
אחלה עיכוב... קוהארו. זה עזר, איכשהו? פוקימונים שמתפוצצים כשנוגעים בהם זה בטוח משהו שבטוח שיסתובב ברחובות ללא השגחה. אה כן זה באמת ההתחלתי מים של קאלוס. אני לא יודע, הפרק הזה כל כך מפגר שאין לי אפילו מה להעיר בהערות ביניים. התחפושת של ג'יימס... וואו וואבאפט [B]הכניס את עצמו לפוכדור[/B] לעומת היציאות הלא רצויות שלו בדרך כלל...פוכדורים מיוחדים. וואו וואבאפט לא יצא במוטו של צוות רוקט זה ממש נדיר. הם כל כך קריפיים שהפוקימונים של צוות רוקט לא רוצים להילחם בהם זה נהדר. כן הייתי יכול להמשיך לחיות את החים שלי מבלי לראות את הפרק הזה...
בפרק הבא:
[SPOILER]
משהו שמערב את דנדה, מנהיג מכון הדרקון, והזקנה הזאת שהיא גם מנהיגת מכון ופגשנו אותה כבר. אבל זה יקרה כאמור בעוד הרבה זמן.
[/SPOILER]
-
טרילייר לפרקים הבאים בסדרה
[url]https://www.youtube.com/watch?v=-n_FhTADVYg[/url]
[COLOR=#ffff00]אש משיג מגה לוקריו[/COLOR]