-
[quote][i]Originally posted by WolfMan[/i]@Mar 23 2009, 08:23 PM
[b] [SIZE=2][b]תומאס בלאק[/b][/SIZE]
[SIZE=1]"אל תשקר ילד..." עונים לך מהמשטרה ומנתקים, אתה מתקשר לאביך, "תפסיק למתוח אותי תומאס, אין לי זמן לזה" הוא משיב לך בכעס ומנתק.
אתה חייב לעצור את הטירוף הזה.[/SIZE] [/b][/quote]
"טוב, אין ברירה, אני אגש למשטרה בצעמי" אני ממלמל "שניכם, בואו איתי" אני אומר לזוג מאבטחים שם "קחו אותו איתכם. כל השאר, תבדקו במצלמות אבטחה אם האירוע צולם" אני אומר להם "בסדר?" אני מוסיף.
-
[SIZE=2][b]רד פארקר[/b][/SIZE]
[SIZE=1]"קיבלנו דיווח שאנסת בחורה!" הוא משיב לך בנימה מאיימת, "אתה בא איתנו לתחנת המשטרה!" הוא מוסיף ואתם נוסים.
'זו אנג'ל...' אתה חושב לעצמך בכעס ואתם מגיעים לתחנה.
"רד..." אומר אביך לאחר שאתה נכנס, "למה?..." הוא מוסיף ואמך פורצת בבכי.[/SIZE]
[SIZE=2][b]תומאס בלאק[/b][/SIZE]
[SIZE=1]"בסדר!" הם עונים לך ואתה מרגיש כמו מפקד בצבא.
אתה מגיע לתחנת המשטרה, "בסדר..." ממלמל המפקד, "כל הכבוד לכם!" הוא מוסיף ולוחץ את ידיכם.
~כעבור שבוע~
"קבלו במחיאות כפיים את תומאס בלאק!" קוראת הקריינית ואתה עולה על הבמה, שהנשיא לידך.[/SIZE]
-
[b] [SIZE=2][b]ג'ק האן[/b][/SIZE]
[SIZE=1]ביקשת, קיבלת
----------------
"רגע, ילד" אומרת המוכרת, "מה אתה עושה בשבת?..." היא שואלת אותך, אתה רואה שהיא הולכת לסגור את החנות, אתה נבהל ובורח מן החנות במהירות והולך הבייתה, סנוו מתחיל ליילל וכלב ענקי מתחיל לנבוח עליך, סנוו קופץ ממך ומטפס על עץ.[/SIZE] [/b][/quote]
ארקע ברגליי ואגרש אותו משם.
רק לאחר שברח משם אוריד את סנוו מהעץ.
אחזור הביתה עם סנוו.
-
[SIZE=2][b]ג'ק האן[/b][/SIZE]
[SIZE=1]הכלב לא נרתע, "לך!" אתה צועק עליו, ואתה רץ ונושך אותך ברגל.
אתה זועק מכאבים.[/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by WolfMan[/i]@Mar 23 2009, 08:35 PM
[SIZE=1]הכלב לא נרתע, "לך!" אתה צועק עליו, ואתה רץ ונושך אותך ברגל.
אתה זועק מכאבים.[/SIZE] [/b][/quote]
אצעק עליו ואנסה להבריחו,
לאחר שאצעק וארקע ברגלי אראה אם יברח.
*צודק יוסי זה לא יפה,ערכתי.*
-
[b]
[SIZE=2][b]ג'ון ג'ונסון[/b][/SIZE]
[SIZE=1]אביך משיב לך, "מה אתה רוצה?... רק רציתי לדעת עד שאתה מביא בחורה מי זו...".
קייטי מחייכת בביישנות, "נעים להכיר אותך אדוני" היא משיבה בנימוס, "והיא מנומסת גם" אומר אביך בחיוך.[/SIZE]
[/b][/quote]
*מור אני אפרק אותך ! אל תחשוב אפילו על לבעוט בכלב ! אפילו לא במשחק !*
--------------
''אבא .. טוב זאת קייטי , ידידה מבית הספר , מרוצה?''
אני אומר לו .
-
[quote][i]Originally posted by WolfMan[/i]@Mar 23 2009, 08:31 PM
[SIZE=1]"בסדר!" הם עונים לך ואתה מרגיש כמו מפקד בצבא.
אתה מגיע לתחנת המשטרה, "בסדר..." ממלמל המפקד, "כל הכבוד לכם!" הוא מוסיף ולוחץ את ידיכם.
~כעבור שבוע~
"קבלו במחיאות כפיים את תומאס בלאק!" קוראת הקריינית ואתה עולה על הבמה, שהנשיא לידך.[/SIZE] [/b][/quote]
אני מודה לכולם על כל המחיאות כפיים, ולוחץ יד עם הנשיא.
-
[quote][i]Originally posted by WolfMan[/i]@Mar 23 2009, 08:31 PM
[b] [SIZE=2][b]רד פארקר[/b][/SIZE]
[SIZE=1]"קיבלנו דיווח שאנסת בחורה!" הוא משיב לך בנימה מאיימת, "אתה בא איתנו לתחנת המשטרה!" הוא מוסיף ואתם נוסים.
'זו אנג'ל...' אתה חושב לעצמך בכעס ואתם מגיעים לתחנה.
"רד..." אומר אביך לאחר שאתה נכנס, "למה?..." הוא מוסיף ואמך פורצת בבכי.[/SIZE] [/b][/quote]
"זה לא אני! מפללים אותי!" אני אומר להם ומנסה שלא לבכות "זו אנג'ל, היא הפלילה אותי!" אני צועק ופורץ בבכי.
-
[SIZE=2][b]ג'ק האן[/b][/SIZE]
[SIZE=1]הוא כלב זאב, רק שתדע
----------------------
אתה צועק עליו ורוקע ברגלך, אתה רואה שהוא מעט נרתע, "מיאו!" אתה רואה את סנוו מיילל וקופץ מהעץ על הכלב, ושורט אותו.
הכלב בורח וסנוו קופץ על זרועותיך.[/SIZE]
[SIZE=1]"כן" משיב אביך ועוזב את החדר, "אז... מה עושים, חוץ מסרטים?" היא שואלת אותך.[/SIZE]
[SIZE=1]"והנה תג אשר ינציח את האירוע הזה" הוא אומר לך בחיוך ונותן לך מדליה שעליה כתוב:
"תומאס בלאק,
תודה רבה מקרב לב,
תוכל לבקר בבית הלבן מתי שתרצה,
ידידך, הנשיא".
אתה מחייך חיוך רחב ומצטלם לעיתון, המון כתבים רבים אחד עם השני חוץ מכתב אחד שלא רב בכלל.[/SIZE]
[SIZE=1]"אז אתה יודע מי התלוננה!" אומר לך השוטר בחשדנות, "זה אומר שאתה יודע על זה משהו!" הוא אומר לך, "אז האם אנג'ל באה לך אתמול?!" הוא חוקר אותך.[/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by WolfMan[/i]@Mar 24 2009, 07:36 PM
[b]
[SIZE=1]"כן" משיב אביך ועוזב את החדר, "אז... מה עושים, חוץ מסרטים?" היא שואלת אותך.[/SIZE]
[/b][/quote]
*לקחת את הכתב שלא רב עם אף אחד מהמשחק שלי נכון?XD*
''תבחרי סרט , ונראה .
אין לי עוד רעיון , מצטער .''
אני אומר לה .
-
[SIZE=2][b]ג'ון ג'ונסון[/b][/SIZE][SIZE=1]
בדיוק D:
----------
"בסדר" היא אומרת לך בחיוך, "יש לך אולי את הסרט מלתעות?" היא שואלת אותך בחיוך.[/SIZE]
-
[SIZE=1]"והנה תג אשר ינציח את האירוע הזה" הוא אומר לך בחיוך ונותן לך מדליה שעליה כתוב:
"תומאס בלאק,
תודה רבה מקרב לב,
תוכל לבקר בבית הלבן מתי שתרצה,
ידידך, הנשיא".
אתה מחייך חיוך רחב ומצטלם לעיתון, המון כתבים רבים אחד עם השני חוץ מכתב אחד שלא רב בכלל.[/SIZE]
[SIZE=1]"אז אתה יודע מי התלוננה!" אומר לך השוטר בחשדנות, "זה אומר שאתה יודע על זה משהו!" הוא אומר לך, "אז האם אנג'ל באה לך אתמול?!" הוא חוקר אותך.[/SIZE] [/b][/quote]
אני מוציא את הפלאפון ומחייג לנטשה "נטשה? מה שלומך מותק?" אני שואל אותה.
-
[SIZE=1]"ראיתי אותך בטלוויזיה!" היא משיבה לה בשמחה, "אתה גיבור!" היא מוסיפה, "אז ספר איך זה הלך!" היא מאיצה אותך.[/SIZE]
-
[SIZE=1]הוא כלב זאב, רק שתדע
----------------------
אתה צועק עליו ורוקע ברגלך, אתה רואה שהוא מעט נרתע, "מיאו!" אתה רואה את סנוו מיילל וקופץ מהעץ על הכלב, ושורט אותו.
הכלב בורח וסנוו קופץ על זרועותיך.[/SIZE]
[/b][/quote]
"מי חתול חכם שלי?"
אגיד לסנוו ואלטף אותו.
אלך בדרכי הביתה,מהרהר על מה שאלה אותי המוכרת ומקווה למצוא אותה ברחוב בדרך הביתה.
-
[quote][i]Originally posted by WolfMan[/i]@Mar 24 2009, 07:54 PM
[SIZE=1]"ראיתי אותך בטלוויזיה!" היא משיבה לה בשמחה, "אתה גיבור!" היא מוסיפה, "אז ספר איך זה הלך!" היא מאיצה אותך.[/SIZE] [/b][/quote]
"את יודעת, חיכיתי עד שיציגו אותי ויתנו לי את המדליה, ועכשיו אני צריך לבחור כתב שיראיין אותי... רק שזה יהיה מסובך כי כמעט כולם רבים פה מי יראיין אותי, חוץ מכתב אחד" אני אומר לה.