-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 03:11 AM
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]פיג'יוט מחוסל, טורטוויג הפצוע תוקף בעלי תער, איווי לא יודע לתקוף במהירות, הסנדסלשים תוקפים חלקם בסריטה וחלקם בשבירת אבנים, ורק שניים מהם נפצעים מעלי התער, טורטוויג הפצוע מנסה חמוק אבל נפצע, איווי מצליח לחמוק מהאבנים, ולא נפצע כלל.[/i]
[/b][/quote]
כתבתי חבטה, לא מהירות (אני מודה שהתבלבלתי בהתחלה, אבל ישר ערכתי ><)
"טורטוויג, שוב עלי תער! איווי, תשתמש ביד עוזרת בשביל לחזק את טורטוויג, ואז תתקוף בחבטה!"
-
[quote][b]
~JolTeoN~
אתה לוקח את הפוקדור ומכניס אותו לתוך הכיס כדי שפיצ'ו לא יבחין בו וידע מה אתה רוצה, אתה ניכנס אל תוך החדר ושואל את הפיצ'ו עם הוא רוצה שתהיה המאמן שלו, הוא מסכים, אתה מביא לו את הפוקדור הוא לוחץ על הכפתור ואז הוא נכנס אל תוך הפוקדור, הפוקדור זז קצת ואז נצער, הפיצ'ו הזוהר שלך.
[/b][/quote]
אני אומר:"יש סוף סוף יש לי את הפוקימון השני שלי"אני מוציא את שניהם מהפוכדורים שלהם ועורך היכרות קצרה.אחר כך אני הולך איתם למקום פתוח שם אנחנו ניתאמן.
-
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]בסדר אבל אני כבר קראתי את ההמשך שלך לפני שערכתה ואז לא שמתי לב שערכתה.
~~~~~~~~~~~~~~~~
טורטוויג חלש מדי הוא לא מצליח לתקוף בקושי עלי התער שלא לא מצליחים לעוף רחוק או לפגוע חזק מדי, והיד העוזרת של איווי לא עזורת לטורטוויג.
איווי תקף בחבטה והפיל את אחד מהסנדסלשים, לפתע הסנדסלשים עשו סביבו מעגל והתחילו לתקוף אותו איווי נתקע בתוך המעגל ואתה כבר לא מצליח לראות אותו.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה רואה שהפיצ'ו הנקבה שלי דיי מחבבת את הפיצ'ו הזכר, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים עם הפיצ'ואים.לפתע אתה רואה שיש מכון ליד מרכז הפוקימונים ושיש לך מספיק פוקימונים לקרב המכון.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 03:27 AM
[i]בסדר אבל אני כבר קראתי את ההמשך שלך לפני שערכתה ואז לא שמתי לב שערכתה.
~~~~~~~~~~~~~~~~
טורטוויג חלש מדי הוא לא מצליח לתקוף בקושי עלי התער שלא לא מצליחים לעוף רחוק או לפגוע חזק מדי, והיד העוזרת של איווי לא עזורת לטורטוויג.
איווי תקף בחבטה והפיל את אחד מהסנדסלשים, לפתע הסנדסלשים עשו סביבו מעגל והתחילו לתקוף אותו איווי נתקע בתוך המעגל ואתה כבר לא מצליח לראות אותו.[/i]
[/b][/quote]
טוב P:
"תעופו ממנו!" אני צועק ומתחיל לבעוט בסאנדסלאשים.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
אתה רואה שהפיצ'ו הנקבה שלי דיי מחבבת את הפיצ'ו הזכר, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים עם הפיצ'ואים.לפתע אתה רואה שיש מכון ליד מרכז הפוקימונים ושיש לך מספיק פוקימונים לקרב המכון.
[/b][/quote]
כדי לי לנסות את מזלי אני חושב לעצמי וניכנס לפנים ומחכה ליראות מה יקרה.
-
[i]אתה בועט באחת הסנדסלשים ואז חבורה של סנדסלשים קופצת עליך ומפילה אותך לריצפה אתה חוטף מכה בראש ומתעלף, כעבור כמה זמן אתה מתעורר, אתה רואה שאתה קשור במן צמחר מוזר אתה מנס להשתחרר ממנו ולא מצליח, לפתע אתה רואה לידך את גרי הוא רדום, וגם את איווי גם הם קשורים, לפתע אתה רואה בצד את טורטוויג, הוא לא קשור אבל הוא ישן הוא ניראה פצוע במיוחד, לפתע אתה רואה שבכיסו של גרי יש מרפאה.
[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
אתה ניכנס אל תוך המכון אתה רואה שהזירה היא דמוי יער, אתה מחפש את המאמנת לפתע אתה רואה אישה בעלת צבע שער ירוק היא מאכילה את הטורטוויג שלה.
[img]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/498/DP247.jpg[/img][img]http://img269.imageshack.us/img269/673/002ntb.jpg[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 03:39 AM
[i]אתה בועט באחת הסנדסלשים ואז חבורה של סנדסלשים קופצת עליך ומפילה אותך לריצפה אתה חוטף מכה בראש ומתעלף, כעבור כמה זמן אתה מתעורר, אתה רואה שאתה קשור במן צמחר מוזר אתה מנס להשתחרר ממנו ולא מצליח, לפתע אתה רואה לידך את גרי הוא רדום, וגם את איווי גם הם קשורים, לפתע אתה רואה בצד את טורטוויג, הוא לא קשור אבל הוא ישן הוא ניראה פצוע במיוחד, לפתע אתה רואה שבכיסו של גרי יש מרפאה.
[/i] [/b][/quote]
"אני חייב להגיע אל זה" אני אומר ומנסה להתקרב אל גרי, לשלוף את המרפאה ולהשתמש בה על טורטוויג.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 03:39 AM
[b]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
אתה ניכנס אל תוך המכון אתה רואה שהזירה היא דמוי יער, אתה מחפש את המאמנת לפתע אתה רואה אישה בעלת צבע שער ירוק היא מאכילה את הטורטוויג שלה.
[img]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/498/DP247.jpg[/img][img]http://img269.imageshack.us/img269/673/002ntb.jpg[/img] [/b][/quote]
אני ישאל אותה:"את מנהיגת המכון??", "אם כן אז אני מאתגר אותך לקרב" אני יאמר לה.
-
[i]אתה בקושי מגיע אל המרפה אנה נשכב אל האדמה ותופס את המרפה עם הפה, אתה עושה תנועת ראש חדה וזורק את המרפה לכיוונו של טורטוויג, אבל אתה רואה שטורטוויג ישן, הוא צריך ללקק את הפיה של המרפה וככה הוא ירגיש טוב.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"כן אני מנהגת המכון שמי ג'ולי, אין לי בעיה להלחם מולך, אני אתחיל את הקרב עם טורטוויג" אמרה ג'ולי.
לפתע אל החדר נכנס השופט, "תבחר פוקימון לקרב" הוא אומר.[/i]
-
[quote][b]
~JolTeoN~
"כן אני מנהגת המכון שמי ג'ולי, אין לי בעיה להלחם מולך, אני אתחיל את הקרב עם טורטוויג" אמרה ג'ולי.
לפתע אל החדר נכנס השופט, "תבחר פוקימון לקרב" הוא אומר.
[/b][/quote]
זהו אני מגיב וזזתי לישון אני כבר נופל עם הפנים על המסך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"צא פיצ'ו זכר תקוף שנב ברזל ואז בזעזוע רעם." אני יאמר לפיצ'ו
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:01 AM
[i]אתה בקושי מגיע אל המרפה אנה נשכב אל האדמה ותופס את המרפה עם הפה, אתה עושה תנועת ראש חדה וזורק את המרפה לכיוונו של טורטוויג, אבל אתה רואה שטורטוויג ישן, הוא צריך ללקק את הפיה של המרפה וככה הוא ירגיש טוב.[/i]
[/b][/quote]
"טורטוויג, תתעורר!" אני לוחש ומנסה לרקוע עם הרגל שלי קרוב אליו בשביל שיתעורר.
-
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אה חבל, טוב, לילה טוב.
~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה טורטוויג בו נתחיל עם חבטה" אמר ג'ולי, טורטוויג רץ במהירות אל הפיצ'ו שתקף בזנב ברזל, טורטוויג רץ לכיוונו של פיצ'ו ובשניה האחרונה זז הצידה וחמק מהמתקפה של פיצ'ו, הוא הסתובב ואז תקף בחבטה בכל הכוח ופגע בפיצ'ו חזק והפיל אותו על הדשא.[/i]
[i]לפתע טורטוויג פוקח את עיניו הוא מביט עליו ולא מבין מה אתה רוצה ממני הוא מנסה לקום אבל רגלו פצועה והוא מועד ונופל שוב על הריצפה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:11 AM
[b]
[i]לפתע טורטוויג פוקח את עיניו הוא מביט עליו ולא מבין מה אתה רוצה ממני הוא מנסה לקום אבל רגלו פצועה והוא מועד ונופל שוב על הריצפה.[/i] [/b][/quote]
"טורטוויג, המרפא!" אני לוחש ומנסה להראות לו עם הרגל את המרפא.
"תלקק את זה!" אני אומר בקול חלש.
-
[i]טורטוויג זוחל לכיוון המרפאה הוא מלקק את הנוזל שנשפך ממנו ולפתע גופו זוהר לכמה שניות במן הילה מוזרה, ואז הוא קם ומתחיל ללכת, הוא תוקף בעלי תער ופותח את הקשירה של הצמח.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:16 AM
[i]טורטוויג זוחל לכיוון המרפאה הוא מלקק את הנוזל שנשפך ממנו ולפתע גופו זוהר לכמה שניות במן הילה מוזרה, ואז הוא קם ומתחיל ללכת, הוא תוקף בעלי תער ופותח את הקשירה של הצמח.[/i] [/b][/quote]
"תודה טורטוויג" אני אומר ומשחרר את גרי.
"גרי, תתעורר" אני אומר ונותן לו סטירה.
-
[i]לפתע הוא מתעורר בבהלה "באו הינה אני אראה לך מזה יצור, צא אמבראון" אמר גרי ושלף פוקדור מן הכיס שלו.
אז לפתע הוא הבחין שזה אתה "שלום לך מאמן צעיר, איך הגעתה לפה? או שאני מדמיין?" שאל גרי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:22 AM
[i]לפתע הוא מתעורר בבהלה "באו הינה אני אראה לך מזה יצור, צא אמבראון" אמר גרי ושלף פוקדור מן הכיס שלו.
אז לפתע הוא הבחין שזה אתה "שלום לך מאמן צעיר, איך הגעתה לפה? או שאני מדמיין?" שאל גרי.[/i] [/b][/quote]
"אתה לא מדמיין, הגעתי לכאן בשביל להציל אותך" אני אומר.
"בוא תקום!" אני אומר לו ועוזר לו לעמוד.
"אנחנו צריכים לצאת מכאן, אבל יש לי בקשה אחת. יש לך אולי פוקדור ריק? יש פה סאנדשרוו זוהר שאני רוצה ללכוד"
-
[i]לפתע גרי בודק בכיסו, "היה לי מאסטר בול אבל הוא נעלם לי, ניסיתי לתפוס את המפלצת אבל הוא לא השפיע עליה, זה באמת לא פוקימון הוא היה ענקי, והוא מדבר כמו רובוט, הוא שולט בפוקימונים בעזרת הדיבור שלו" אמר גרי שניראה טיפה מבוהל.
לפתע אתה מבחין שאיווי עדיין קשור.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:27 AM
[i]לפתע גרי בודק בכיסו, "היה לי מאסטר בול אבל הוא נעלם לי, ניסיתי לתפוס את המפלצת אבל הוא לא השפיע עליה, זה באמת לא פוקימון הוא היה ענקי, והוא מדבר כמו רובוט, הוא שולט בפוקימונים בעזרת הדיבור שלו" אמר גרי שניראה טיפה מבוהל.
לפתע אתה מבחין שאיווי עדיין קשור.[/i] [/b][/quote]
"אני צריך רק פוקדור ריק, או שנאלץ לחטוף אותו, אני לא מוותר עליו" אני אומר בזמן שאני מתיר את הקשר מאיווי.
"קדימה, בואו נלך לחפש אותו ונצא מכאן" אני אומר ומחפש את היציאה.
-
[b][i]The Trooper[/i][/b]
[i]"לצערי את כל הפוקדורים שלי השארתי במלון, למה אתה רוצה לחטוף את הפוקימון, זה לא בסדר, כשתופסים פוקימון זה או בהסכה שלו או שאתה מנצח אותו בקרב לחטוף פוקימון זה לא הוגן, ככה הפוקימון לא יוהב אותך" אמר גרי, שניכם יוצאים מהחדר שבו הייתם קשורים, אתה חוזר אל הלדר הענקי בגודל העיר מלא החורים.
"ואוו בתוך יש פה מלא פוקימונים מדהימים ואולי אפילו פוקימונים פרהיסטורים שנכחדו" אמר גרי, שניראה מופתע במיוחד.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:32 AM
[b] [b][i]The Trooper[/i][/b]
[i]"לצערי את כל הפוקדורים שלי השארתי במלון, למה אתה רוצה לחטוף את הפוקימון, זה לא בסדר, כשתופסים פוקימון זה או בהסכה שלו או שאתה מנצח אותו בקרב לחטוף פוקימון זה לא הוגן, ככה הפוקימון לא יוהב אותך" אמר גרי, שניכם יוצאים מהחדר שבו הייתם קשורים, אתה חוזר אל הלדר הענקי בגודל העיר מלא החורים.
"ואוו בתוך יש פה מלא פוקימונים מדהימים ואולי אפילו פוקימונים פרהיסטורים שנכחדו" אמר גרי, שניראה מופתע במיוחד.[/i] [/b][/quote]
"כן, היו פה כמה שילדון וקראנדיוסים, וארמלדו" אני אומר לפרופסור ומחפש את הסאנדשרוו הזוהר בחדר.
-
[i]"ואוו באמת, מדהים, יש דרך אחת מאוד פשוטה למצוא פוקימונים זוהרים, יש תרסיס מיוחד שאתה מרסס ואז הם באים, אבל אין לי אותו ולא מוכרים אותו כבר, הוא נדיר מאוד, אבל יש לי קופסת אוכל פוקימונים, יש לך רעיון איך למצוא אותו?" שאל גרי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:38 AM
[i]"ואוו באמת, מדהים, יש דרך אחת מאוד פשוטה למצוא פוקימונים זוהרים, יש תרסיס מיוחד שאתה מרסס ואז הם באים, אבל אין לי אותו ולא מוכרים אותו כבר, הוא נדיר מאוד, אבל יש לי קופסת אוכל פוקימונים, יש לך רעיון איך למצוא אותו?" שאל גרי.[/i] [/b][/quote]
"אפשר לשים אוכל ולקוות שהוא יגיע" אני אומר לגרי.
-
[i]"טוב בוא ננסה אבל ברגע שאני שם את אוכל צריך להתרחק כדי שהפוקימונים לא יחשדו במשהו." אמר גרי ושפך את רוב אוכל הפוקימונים.
אתה והוא הלכתם טיפה רחוק כדי שלא יבחינו בכם, לפתע באים מלא פוקימוני אדמה, סנדסלשים סנדשרוואים דיגלטים וג'אודודים שמתחילים לריב על האוכל, לפתע אתה מבחין במשהו נוצץ שזז באחת האזורים הגבוהים במערה, הצבע שלו מזכיר טיפה את הצבע של סנדשרוו.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:46 AM
[i]"טוב בוא ננסה אבל ברגע שאני שם את אוכל צריך להתרחק כדי שהפוקימונים לא יחשדו במשהו." אמר גרי ושפך את רוב אוכל הפוקימונים.
אתה והוא הלכתם טיפה רחוק כדי שלא יבחינו בכם, לפתע באים מלא פוקימוני אדמה, סנדסלשים סנדשרוואים דיגלטים וג'אודודים שמתחילים לריב על האוכל, לפתע אתה מבחין במשהו נוצץ שזז באחת האזורים הגבוהים במערה, הצבע שלו מזכיר טיפה את הצבע של סנדשרוו.[/i] [/b][/quote]
"זה הוא, אני בטוח!" אני אומר ומצביע על הדבר שמנצנץ.
"בוא, חייבים ללכת לשם" אני אומר ומחפש דרך לטפס למעלה בכדי לבדוק אם זה הוא או אלא.
-
[i]אתה רץ במהירות עולה לאזור הגבוה של האזור, אתה רואה שהניצוץ מגיעה מאחת המערות, אתה רואה שבתוך המערה יש חבורת גלייגרים, ביניהם יש גלייגר זוהר, הוא יפה וניראה חזק, אתה מבחין ששאר הגלייגרים סוגדים לו, כניראה שהוא מנהיג הגלייגרים[/i].
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d4/Spr_4p_207_m_s.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:51 AM
[i]אתה רץ במהירות עולה לאזור הגבוה של האזור, אתה רואה שהניצוץ מגיעה מאחת המערות, אתה רואה שבתוך המערה יש חבורת גלייגרים, ביניהם יש גלייגר זוהר, הוא יפה וניראה חזק, אתה מבחין ששאר הגלייגרים סוגדים לו, כניראה שהוא מנהיג הגלייגרים[/i].
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d4/Spr_4p_207_m_s.png[/img] [/b][/quote]
"היי, אתה! רוצה קרב?" אני שואל אותו.
מאסטרבול D:
-
[i]פשש פרס שני שלך, רק מזל יש לך אתה.
אתה תקבל את הסטארבול בקרוב ככה שזה יתקשר למשחק, לפחות אתה נהנה במשחק?
~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר ניראה מאותגר מאוד, הוא קופץ לכיוונך, הוא רוצה להלחם מולך מאוד.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 04:57 AM
[i]פשש פרס שני שלך, רק מזל יש לך אתה.
אתה תקבל את הסטארבול בקרוב ככה שזה יתקשר למשחק, לפחות אתה נהנה במשחק?
~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר ניראה מאותגר מאוד, הוא קופץ לכיוונך, הוא רוצה להלחם מולך מאוד.[/i] [/b][/quote]
אם לא הייתי נהנה לא הייתי נשאר ._.
"אוקיי, טורטוויג! אתה היחיד שיכול להלחם, כולו שלך!" אני אומר ואז מצביע על גלייגר.
"טורטוויג,עלי תער!" אני צועק.
-
[i]האי האסור יותר טוב מאיי רוקי?
~~~~~~~~~~~~~
טורטוויג מתחיל עם עלי תער ומנסה לפגוע בגלייגר, גלייגר חוסם את המכה בעזרת גיליוטינה, הוא עף לכיוונו של טורטוויג ותוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע בו חזק.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 05:03 AM
[i]האי האסור יותר טוב מאיי רוקי?
~~~~~~~~~~~~~
טורטוויג מתחיל עם עלי תער ומנסה לפגוע בגלייגר, גלייגר חוסם את המכה בעזרת גיליוטינה, הוא עף לכיוונו של טורטוויג ותוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע בו חזק.[/i] [/b][/quote]
"טורטוויג, תשתמש בנסיגה ואז בעלי תער!"
האי האסור יותר כיף, אבל אתה קצת מורח אותו.
אתה הולך לשלב פייקים שלך במשחק הזה?
-
[i]מורח? לא יודע משחק קודם אמרו לי שאני רץ מהר מדי, עכשיו אני לוקח אותו יורת לאט אבל אני אגביר מהירות באיזה שלב, פשוט עכשיו זה רק ההתחלה.
אני לא אשלב פייקים במשחק הזה, כי אז אני צריך להכין להם התפתחויות וכל זה ואני רוצה להכין את הפייקים שלי לאט בלי לחץ, אולי משחק הבא, עם אני העשה בכלל עוד משחק אחרי זה, כי תכננתי לפרוש אחר כך מהפורום.
~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר תוקף במתקפה מהירה שוב אבל הפעם טורטוויג חומק בעזרת נסיגה, ואז הוא תוקף בעלי תער אבל גלייגר תוקף בתקשחות ולא ניפגע בקושי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 05:11 AM
[i]מורח? לא יודע משחק קודם אמרו לי שאני רץ מהר מדי, עכשיו אני לוקח אותו יורת לאט אבל אני אגביר מהירות באיזה שלב, פשוט עכשיו זה רק ההתחלה.
אני לא אשלב פייקים במשחק הזה, כי אז אני צריך להכין להם התפתחויות וכל זה ואני רוצה להכין את הפייקים שלי לאט בלי לחץ, אולי משחק הבא, עם אני העשה בכלל עוד משחק אחרי זה, כי תכננתי לפרוש אחר כך מהפורום.
~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר תוקף במתקפה מהירה שוב אבל הפעם טורטוויג חומק בעזרת נסיגה, ואז הוא תוקף בעלי תער אבל גלייגר תוקף בתקשחות ולא ניפגע בקושי.[/i] [/b][/quote]
זה פשוט מציק שעמוד 40 ואנחנו עוד בעיר הראשונה ><
"טורטוויג, חכה שהוא יתקרב אליך ותקוף אותו בעלי תער!"
-
[i]בדרך כלל הדרך לצאת מהעיר זה לנצח במכון או בתחרות מתאמים יכולתה לעשות את זה אבל לא ריצתה ועכשיו אתה תקוע מתחת לאדמה, אף אחד לא הבין את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר לא זז הוא מנסה לבחון את הערנות של טורטוויג, לפתע הוא תוקף בגיליוטינה שוב, טורטוויג תוקף במהירות בעלי תער ופוגע חזק בגלייגר ומפיל אותו על האדמה, גלייגר לא מוותר הוא קופץ על טורטוויג ותוקף אותו בניב רעל ומרעיל אותו.
[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 05:16 AM
[i]בדרך כלל הדרך לצאת מהעיר זה לנצח במכון או בתחרות מתאמים יכולתה לעשות את זה אבל לא ריצתה ועכשיו אתה תקוע מתחת לאדמה, אף אחד לא הבין את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר לא זז הוא מנסה לבחון את הערנות של טורטוויג, לפתע הוא תוקף בגיליוטינה שוב, טורטוויג תוקף במהירות בעלי תער ופוגע חזק בגלייגר ומפיל אותו על האדמה, גלייגר לא מוותר הוא קופץ על טורטוויג ותוקף אותו בניב רעל ומרעיל אותו.
[/i] [/b][/quote]
לא נורא ם:
"טורטוויג, תשתמש בנסיגה, כשתהיה מספיק קרוב עלי תער!"
-
[i]ג'ולטיאון הבין את העיון והוא הלך למכון.
~~~~~~~~~~~~~~;
טורטוויג תוקף בנסיגה ומשתחחר מהניב רעל של גלייגר, גלייגר תוקף במתקפה מהירה וטורטוויג בעלי תער ושניהם נפגעים, לפתע אל המערה נכנס גרי, "היי אתה יודע מה מצאתי, את המאסטרבול הוא נפל לי כניראה כאשר הפוקימונים סחבו אותי למערה, אתה עדיין צריך אותו?" הוא שאל במבט תמים.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 05:22 AM
[i]ג'ולטיאון הבין את העיון והוא הלך למכון.
~~~~~~~~~~~~~~;
טורטוויג תוקף בנסיגה ומשתחחר מהניב רעל של גלייגר, גלייגר תוקף במתקפה מהירה וטורטוויג בעלי תער ושניהם נפגעים, לפתע אל המערה נכנס גרי, "היי אתה יודע מה מצאתי, את המאסטרבול הוא נפל לי כניראה כאשר הפוקימונים סחבו אותי למערה, אתה עדיין צריך אותו?" הוא שאל במבט תמים.[/i] [/b][/quote]
לא נורא ם:
"כן, זה יהיה נחמד" אני אומר.
"טורטוויג, סיים אותו בעלי תער!" אני צועק.
-
[i]טורטוויג תוקף בעלי תער אבל גלייגר תוקף שוב בהתקשחות ולא נפגע, גרי זורק לידך את המאסטרבול, אתה זורק אותו על הגלייגר ותוך כמה שניות גלייגר נתפס בפוקדור.
"טוב אני חושב שכדי שנצא מהמערה מה אתה אומר?" שאל גרי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 05:28 AM
[i]טורטוויג תוקף בעלי תער אבל גלייגר תוקף שוב בהתקשחות ולא נפגע, גרי זורק לידך את המאסטרבול, אתה זורק אותו על הגלייגר ותוך כמה שניות גלייגר נתפס בפוקדור.
"טוב אני חושב שכדי שנצא מהמערה מה אתה אומר?" שאל גרי.[/i] [/b][/quote]
לא רציתי לבזבז אותו על גלייגר ><
רציתי לשמור את המאסטרבול ולהציע בכלל לגלייגר להצטרף אלי אחרי הקרב, ואחרי זה לקנות לו כדור רגיל ><
-
[i]אה סליחה לא רציתי למרוח את העלילה כדי שלא תעצבן, הגלייגר מפסיק לתוקף בהתקשחות, אתה שואל אותו עם הוא רוצה להתצטרף עליך, אבל אתה רואה שהוא לא רוצה הוא חוזר לחבורת הגלייגרים.
"טוב אז יוצאים מפה או שנשאר כן לעד?" שאל גרי.[/i]