-
[quote][i]Originally posted by Dr. Cooper[/i]@Aug 27 2009, 10:31 PM
[b] הכי טוב תקרא ספר ואז תגיב תגובות מעולות.
זה מה שקרה עם שי וזה גם מה שקרה לי בבלוק.
הספר יעשיר לך את צורת הכתיבה ואז הוא יהיה יותר מושקע.
המשחק הראשון שלי בבלוק יהה משוקע מאוד דווקא וניסתי להגיב את התגבות הכי מושקעות (3 שורות לפחות, מפרט ומתאר) [/b][/quote]
אני יודע אבל אני רק רוצה להגיד ליהב ולרומה שהם יצתערו על זה וחוץ מיזה אני עכשיו עובד על עלילה מסובכת
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:29 PM
[b] אתם יודעים מה אולי אתם צודקים הוא לא הכי מושקע אבל זהה משחק ראשון שלי ואני לאט לאט מנסה לעסות תגובות מושקעות אז אתם עוד תיתחרטו שלא נירשמתם אבל זאת בחירה שלכם אתם לא חייבים גם נורג במשחק שלו ליפעמים לא עושה תגובות מושקעות ומישו אומר לו משו על זה ? לא כולם שותקים כי יש לו עוד מישחק אבל אצלי אתם פותחים את הפה בסדר אני יזכור את המילים של שניכם [/b][/quote]
כן אני רבתי עם רומה ועם נורג לפעמים,אם לא בתגובות במשחק אז בפרטי.
ואני לא מת על המשחק של נורג,הוא מחלק הקפאות על כל טעות קטנה.
ואתה לא מפחיד אותי או משהו,בסך הכל משחק..
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:32 PM
[b] אני יודע אבל אני רק רוצה להגיד ליהב ולרומה שהם יצתערו על זה וחוץ מיזה אני עכשיו עובד על עלילה מסובכת [/b][/quote]
עלילה מסובכת יכולה להרוס.
אני עשיתי בכל המשחקים שלי עלילה קלה, החום להיות מאסטר - אין צוות רשע ואין כלום. מסע פשוט ולעיניין.
עלילה יכולה להיות "משעממת" אם המנהל לא יודע לנהל וכותב ישר דברים- לא מלגה ולא כלום.
אפילו שעלילה אצלי היית פשוטה אני ניסיתי לעשות את העלילה מעניינת אם ז הבתפיסת פוקימון ואם זה בעיצוב המשחק ותגובותיו.
*צבע תמיד עוזר ותמונות, חלקים של משחק ולא יחד גם עוזרים.
-
[quote][i]Originally posted by Dr. Cooper[/i]@Aug 27 2009, 10:36 PM
[b] עלילה מסובכת יכולה להרוס.
אני עשיתי בכל המשחקים שלי עלילה קלה, החום להיות מאסטר - אין צוות רשע ואין כלום. מסע פשוט ולעיניין.
עלילה יכולה להיות "משעממת" אם המנהל לא יודע לנהל וכותב ישר דברים- לא מלגה ולא כלום.
אפילו שעלילה אצלי היית פשוטה אני ניסיתי לעשות את העלילה מעניינת אם ז הבתפיסת פוקימון ואם זה בעיצוב המשחק ותגובותיו.
*צבע תמיד עוזר ותמונות, חלקים של משחק ולא יחד גם עוזרים. [/b][/quote]
יהב
זה לא איום אבל אתה תיתחרת
עומר
אבל עם זה קל אז מה כיף בעלילה אתה יודע מה תירשם למשחק שלי ותיראה איך יצא ההמשך עם בא לך
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:40 PM
[b] יהב
עומר
אבל עם זה קל אז מה כיף בעלילה אתה יודע מה תירשם למשחק שלי ותיראה איך יצא ההמשך עם בא לך [/b][/quote]
חחח אוקיי.
אחי אתה לוקח את זה יותר מדי קשה,בסך הכל משחק מה אתה לחוץ?
אם אני לא ארשם יהיה מישהו אחר שירשם... B)
-
דיברתי לעומר על ההרשמה
ואני לא לוקח את זה קשה
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:40 PM
[b] יהב
עומר
אבל עם זה קל אז מה כיף בעלילה אתה יודע מה תירשם למשחק שלי ותיראה איך יצא ההמשך עם בא לך [/b][/quote]
המשחק לא קל. הם חווים קשים לפי רקע שעשיתי להם.
בבלוק היו קבוצות, אלה שיודעים להגיב ומגיבים כראוי ואלה שלא.
אז לא היה לפי דעתי חובה לשים רקע בטופס- ידעתי מי משקיע ומי לא.
בכל מקרה אני יצרתי להם מן רקע קטן והם היו אמורים לפעול אחריו (ילד יתום, גדל בצל אחיו וכ'ו).
-
ואני לא מתחרט ולא אתחרט על שום דבר.
-
[b]בבקשה תכנסו ותקראו את הסיפור שלי, אני רוצה להרחיב את קהל הקוראים, השקעתי הרבה בסיפור.[/b]
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=13651&st=0]קישור לסיפור שלי[/url]
-
[quote][i]Originally posted by Dr. Cooper[/i]@Aug 27 2009, 10:42 PM
[b] המשחק לא קל. הם חווים קשים לפי רקע שעשיתי להם.
בבלוק היו קבוצות, אלה שיודעים להגיב ומגיבים כראוי ואלה שלא.
אז לא היה לפי דעתי חובה לשים רקע בטופס- ידעתי מי משקיע ומי לא.
בכל מקרה אני יצרתי להם מן רקע קטן והם היו אמורים לפעול אחריו (ילד יתום, גדל בצל אחיו וכ'ו). [/b][/quote]
נו ו....
עם לא תסבך אפילו תיפה את העלילה אז המשחק משעמם לפי דעתי ככה צריך להיות משחק:
א. בהתחלה להיות קל
ב. אחרי המכון הראשון או השני קצת לסבך את העלילה
ג. יפית
ד. ליקראת עמ' 100[עם יהיה] שכבר רוב המישתמשים עברו את המכון החמישי לתת להם קרב קשה נגד מנהיג צוות[עם יש]
כיאילו רק א' וב' חשובים בכול ה4 סעיפים
-
לדעתי, משחק אמור להיות גם מבלי שגיאות כתיב.
אבל מי אני שיאמר על זה משהו?
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Aug 27 2009, 10:47 PM
[b] לדעתי, משחק אמור להיות גם מבלי שגיאות כתיב.
אבל מי אני שיאמר על זה משהו? [/b][/quote]
אתה צודק..
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Aug 27 2009, 10:47 PM
[b] לדעתי, משחק אמור להיות גם מבלי שגיאות כתיב.
אבל מי אני שיאמר על זה משהו? [/b][/quote]
את צודק זה נכון אולי היתה טעות של דן לתת לי אישור אבל עם אני יצליח עם המשחק ויתקן את הגיעות כתיב שלי אז זה יהיה יותר טוב
ביכלל הגעתי לפורום שאיזה עוזרת ללשגיעות כתיב אמרה לי להירשם לפורום כדי ללימוד לתקן את השגיעות וזה הצליח אולי זה לא ניראה לכם אבל ליפני הפורום היה לי כול מילה שגיעה
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 11:50 PM
[b] את צודק זה נכון אולי היתה טעות של דן לתת לי אישור אבל עם אני יצליח עם המשחק ויתקן את הגיעות כתיב שלי אז זה יהיה יותר טוב
ביכלל הגעתי לפורום שאיזה עוזרת ללשגיעות כתיב אמרה לי להירשם לפורום כדי ללימוד לתקן את השגיעות וזה הצליח אולי זה לא ניראה לכם אבל ליפני הפורום היה לי כול מילה שגיעה [/b][/quote]
איזה שטויות >>
קרא ספר ולא יהיו לך טעויות-זה גם ישפר יכולות משחק
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 27 2009, 10:52 PM
[b] איזה שטויות >>
קרא ספר ולא יהיו לך טעויות-זה גם ישפר יכולות משחק [/b][/quote]
צודק D:
דיבר בפורום לא עוזר.. הרי יש קצורי מילים ועוד דברים
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:50 PM
[b] את צודק זה נכון אולי היתה טעות של דן לתת לי אישור אבל עם אני יצליח עם המשחק ויתקן את הגיעות כתיב שלי אז זה יהיה יותר טוב
ביכלל הגעתי לפורום שאיזה עוזרת ללשגיעות כתיב אמרה לי להירשם לפורום כדי ללימוד לתקן את השגיעות וזה הצליח אולי זה לא ניראה לכם אבל ליפני הפורום היה לי כול מילה שגיעה.
[/b][/quote]
תיקון:
"אתה צודק, זה נכון. אולי זאת הייתה טעות של דן לתת לי אישור. אבל, אם אני אצליח עם המשחק ואתקן את השגיאות כתיב שלי, אז זה יהיה יותר טוב.
ביכלל, הגעתי לפורום שאיזו עוזרת לשגיאות כתיב, אמרה לי להרשם לפורום כדי לתקן את השגיאות. וזה הצליח. אולי זה לא נראה לכם. אבל, לפני הפורום הייתה לי כל מילה שגיאה."
לא רוצה לפגוע.
אבל זה לא עוזר...
תנסה אולי לשבת עם מילון או משהו~
או ספר ללשון, כי זה לא באמת עובד =\~
-
תוריד גוגל קרום זה מתקן תשגיאות כתיב
-
עומר, יש מצב אני מאמץ תחתימה שהכנת??
-
[quote][i]Originally posted by חן האפל[/i]@Aug 27 2009, 10:55 PM
[b] תוריד גוגל קרום זה מתקן תשגיאות כתיב [/b][/quote]
זה לא מה שישפר לו את הבעיה..
-
וואלה יש לי גוגל קרום אני ינסה ניראה עם זה יעזור
-
[quote][i]Originally posted by חן האפל[/i]@Aug 27 2009, 10:55 PM
[b] תוריד גוגל קרום זה מתקן תשגיאות כתיב [/b][/quote]
ואיך אתה יודע?
-
לא..
אני מוכר תחתימות בדברים באמיו חח
-
-
טוב אני על הגוגל קרום וצודק רשמתי כמה מילים שיש בהם שגעיות בכבנה וזה מתקן
-
[quote][i]Originally posted by Dr. Cooper[/i]@Aug 27 2009, 11:54 PM
[b] צודק D:
דיבר בפורום לא עוזר.. הרי יש קצורי מילים ועוד דברים [/b][/quote]
אכן, אחרי קראית "מנהרות" שיפרתי את כישורי המשחק שלי
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:59 PM
[b] טוב אני על הגוגל קרום וצודק רשמתי כמה מילים שיש בהם שגעיות בכבנה וזה מתקן [/b][/quote]
לא את הכל כנראה~
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:59 PM
[b] טוב אני על הגוגל קרום וצודק רשמתי כמה מילים שיש בהם שגעיות בכבנה וזה מתקן [/b][/quote]
אתה בטוח?
עכשיו היו לך 2 שגיאות.
-
אני יודע בדקתי ולא שמתי לב לקווים האדומים שיש
-
שמע דודי קודם גם המשחק שלי הוא הראשון שפפתחתי ואתה כותב עם מלא שגיאות דבר שני העלילה במשחק שלך קצרה ולא נותנת חשק לשחק.
2 למה לי להיצתער עם כבר וזה לא יקרה איכשיהו המשחק שלך יגיע לרמה של המשחק של דארק הונטר אז נדבר ולפי דעתי המשחק שלו אחד הטובים ביותר בפורום.
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 27 2009, 11:07 PM
[b] שמע דודי קודם גם המשחק שלי הוא הראשון שפפתחתי ואתה כותב עם מלא שגיאות דבר שני העלילה במשחק שלך קצרה ולא נותנת חשק לשחק.
2 למה לי להיצתער עם כבר וזה לא יקרה איכשיהו המשחק שלך יגיע לרמה של המשחק של דארק הונטר אז נדבר ולפי דעתי המשחק שלו אחד הטובים ביותר בפורום. [/b][/quote]
רומה גם לך יש שגיאות כתיב,אבל בקטנה..תנסה לשים לב לשגיאות ולתקן.. :)
-
זה לא שגיאות כתיב זה שגיאות הקלדה מהירה כאילו אני רושם מהר מידי ואז אני לוחץ על האות שליד האות שאני רוצה ליכתוב
-
רומה
אתה לא חייב להצטער אבל וחוץ מי זה זה שהעלילה שלי קצרה זה לא אומר שאני לא יכול לסבך אותך אבל בקיצור חוץ מירין כולם רוצים שאני יסגור אותו
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 11:13 PM
[b] רומה
אתה לא חייב להצטער אבל וחוץ מי זה זה שהעלילה שלי קצרה זה לא אומר שאני לא יכול לסבך אותך אבל בקיצור חוץ מירין כולם רוצים שאני יסגור אותו [/b][/quote]
אני לא רוצה שתסגור אותו,עם כיף לך לנהל אותו,תתחיל להשקיע.
-
יהב
ברור שכיף לי כי אני לא עושה את זה סתם אני עושה את זה בשבילי הכיף אני עכשיו מנסה יותר להשקיע כי זה חשוב לי
-
אחרי טו ווין דה צ'מפיון יש לי משיחק מוכן
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 11:16 PM
[b] יהב
ברור שכיף לי כי אני לא עושה את זה סתם אני עושה את זה בשבילי הכיף אני עכשיו מנסה יותר להשקיע כי זה חשוב לי [/b][/quote]
סבבה,אז בהצלחה :D
-
תודה לך לפחות איתך זה ניגמר בלי ריב
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 11:20 PM
[b] תודה לך לפחות איתך זה ניגמר בלי ריב [/b][/quote]
למה שנריב?
אני רק מציע לך עזרה,למה עם מישהו אחר רבת?רבת עם רומה? :o
-
-
מה אתי הוא לא רב למה אתה ישר קופץ למסקנות