-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 3 2009, 10:20 PM
[b] [b]דודי(ג'י) - [/b]
חזרת למשחק אני יכתוב לך תקציר .
גילית שיש לך כוח חשמל , סבתא שלך סיפרה לך הכל
אתה מצליח להיכנס לתוך עמוד החשמל ומגיע לתחנת הכוח
שם אתה נלחם מול דומיניק - שליט ממלכת החשמל
שבעזרת חשמול קטן שולח אותך לתוך מבוך . הוא אומר שאם תפתור חידה אחת פשוטה תעבור את המבוך ותגיע למקום קסום . החידה היא ככה
יש לך 4 מספרים - 2 , 3 , 4 , 5
אתה צריך להגיע למספר 26 בעזרת כפל חילוק חיסור וחיבור
מותר להשתמש בכל מספר רק פעם אחת ובכל פעולה רק פעם אחת . [/b][/quote]
אוי לזעזעל, אין לי מוסג XD
-
[b]אנטו -[/b]
אביך מוריד את פניו .. ומבקש שתלך תשאל מה קרה לה .
[b]אדוארד -[/b]
זאת הייתה מתקפה עוצמתית שפגעה ישירות באיזי והעיפה אותו ממש רחוק , הוא התרסק על הקרחונים ועדיין קשה לו לקום , בנתיים הינאמורי התעוררה ושלחה קרן חשמל אדום אל לופטי .
[b]ג'יי -[/b]
לא הצלחת . ולפתע נפלת שוב לתור צינור החשמל , אתה רק צריך לחשוב איפה אתה רוצה לנחות ולשם תגיע , אך אתה צריך להתרכז טוב טוב !
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 03:54 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
אביך מוריד את פניו .. ומבקש שתלך תשאל מה קרה לה .
[/b][/quote]
אני אומר לו ברצינות "אני לא הולך עד שאתה לא אומר לי מה קרא לה היא אמא שלי"
-
[b]אנטו -[/b]
"היא לא מרשה לי לספר היא תספר לך אנטו ."
-
[b]
[b]אדוארד -[/b]
זאת הייתה מתקפה עוצמתית שפגעה ישירות באיזי והעיפה אותו ממש רחוק , הוא התרסק על הקרחונים ועדיין קשה לו לקום , בנתיים הינאמורי התעוררה ושלחה קרן חשמל אדום אל לופטי . [/b][/quote]
מה עם השוריקנים והחרב ששלחתי על לופטי?
------
אני שובר את הקרח בעוצמה, ולוקח את החרב שזרקתי על לופטי, לאחר-מכן, שאני קרוב אליה, אחתוך אותה בזעם ואצחק בקול גדול.
אם איזי ינסה לתקוף אותי, אני מיד אסתובב ואחתוך גם אותו.
-
[b] [b]ג'יי -[/b]
לא הצלחת . ולפתע נפלת שוב לתור צינור החשמל , אתה רק צריך לחשוב איפה אתה רוצה לנחות ולשם תגיע , אך אתה צריך להתרכז טוב טוב ! [/b][/quote]
אני חושב על הגינה שההיתי בה בפעם האחרונה עם שני הילדים.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 04:04 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
"היא לא מרשה לי לספר היא תספר לך אנטו ." [/b][/quote]
אני אומר "אבא תגיד לי איפו היא בו נילך עם הגי'פ שלך ליראות אותה"
-
[b]אדוארד -[/b]
החרב והשוריקנים לא פגעו מכיוון שלא הצלחת לכוון במדויק , היית תקוע בתנוחה שאתה עם הגב אליה , לאחר שהשתחררת גילית שהינאמורי מתאבקת עם איזי , הוא ממש חלש היא עוד שנייה מחסלת אותו . אתה רץ אל לופטי והיא שולפת חרב שניראית ממש יפה , אבל לא חזקה כמו החרב שלך . אתם עורכים קרב סייף ולבסוף היא קופצת מעליך , קופצת על הכתפיים שלך , שוב מזנקת למעלה ויוצרת קרן קפואה עם החרב שלה שפוגעת בך ואתה נופל על הריצפה .
[b]ג'יי -[/b]
אתה מגיע לשם והכל ניראה ממש בסדר , עד שלפתא אתה רואה מרחוק סוהרסן (אם אתה לא זוכר זה אדם בתחפושת של שד עם חלוק שחור)
[b]אנטו -[/b]
אבא שלך מתעצבן ואומר "בפעם האלף אנטו , היא כאן בחדר שלה !!!"
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 04:26 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
אבא שלך מתעצבן ואומר "בפעם האלף אנטו , היא כאן בחדר שלה !!!" [/b][/quote]
אני קם במהירות מן הספה ורץ לחדר שלה
-
[b] [b]אדוארד -[/b]
החרב והשוריקנים לא פגעו מכיוון שלא הצלחת לכוון במדויק , היית תקוע בתנוחה שאתה עם הגב אליה , לאחר שהשתחררת גילית שהינאמורי מתאבקת עם איזי , הוא ממש חלש היא עוד שנייה מחסלת אותו . אתה רץ אל לופטי והיא שולפת חרב שניראית ממש יפה , אבל לא חזקה כמו החרב שלך . אתם עורכים קרב סייף ולבסוף היא קופצת מעליך , קופצת על הכתפיים שלך , שוב מזנקת למעלה ויוצרת קרן קפואה עם החרב שלה שפוגעת בך ואתה נופל על הריצפה . [/b][/quote]
''לעזאזאל...אני חייב לקום ולנצח!''
אני אומר וקם במאמץ רב, אני מנסה להיזכר בתאו, איך הוא רצח את המשפחה שלי, ונותן לכעס להוביל ולהנחות אותי, אני מנסה להיכנס למצב של בלתי ניתן לעצירה!
---
בבקשה שזה יצליח (:
-
[b]אדוארד -[/b]
רק שנייה יוסי אני מבקש שתכתוב שוב הודעה
אל תשכח שהכעס רק ממיס את הקרח שבך , אך הרוגע השלווה וריכוז הוא זה שיכול להשפיע .
[b]אנטו - [/b]
אתה הולך לחדר של אמא שלך , והיא לא נימצאת שם , ניראה כאילו רק לפני כמה דקות שכבה במיטה , החלון פתוח ורוח חזקה נכנסת לתוך הבית .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 04:53 PM
[b] [b]אנטו - [/b]
אתה הולך לחדר של אמא שלך , והיא לא נימצאת שם , ניראה כאילו רק לפני כמה דקות שכבה במיטה , החלון פתוח ורוח חזקה נכנסת לתוך הבית . [/b][/quote]
אני מביט בבהלה מיחוץ לחלון ומחפש את אמא שלי. :o
-
[b] [b]ג'יי -[/b]
אתה מגיע לשם והכל ניראה ממש בסדר , עד שלפתא אתה רואה מרחוק סוהרסן (אם אתה לא זוכר זה אדם בתחפושת של שד עם חלוק שחור) [/b][/quote]
אני שולח אליו גל חשמלי.
-
[b]ג'יי -[/b]
אתה רץ אליו והוא מכניס אותך לתוך סמטה , קושר לך את הידיים ומצמיד אותך בעזרת מכת חשמל לקיר . אתה משותק ולא מצליח לדבר
"תקשיב ג'יי , מסוכן לך להיות כאן , משטרה חשאית שמועסקת ע"י ג'רוד מחפשים אותך , הם רוצים לקחת אותך למפקדה של ג'רוד והם מתכוונים לגייס אותך אם תרצה או לא תרצה . אם תבוא איתי גם סבתא שלך תהיה מוגנת "
[b]אנטו -[/b]
אתה מסתכל החוצה ולא מוצא את אמא שלך !
-
[b]אנטו -[/b]
אתה מסתכל החוצה ולא מוצא את אמא שלך ! [/QUOTE]
אני רץ למטה ואומר לאבא שלי אמא נעלמה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 04:53 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
רק שנייה יוסי אני מבקש שתכתוב שוב הודעה
אל תשכח שהכעס רק ממיס את הקרח שבך , אך הרוגע השלווה וריכוז הוא זה שיכול להשפיע . [/b][/quote]
אז איך יהיה לי את המצב הזה?
----
אני מנסה להיות רגוע ושלוו, אני מנסה להתרכז ומחפש עמוק עמוק בתוכי את כל העוצמה שלי, ואז אני משחרר הכל בבום אחד גדול על לופטי.
-
[b]אדוארד -[/b]
ניסית להיות מרוכז , שקט ורגוע וברגע הנכון , שנייה לפני שלופטי שיספה את גרונך הוצאת מהחרב שלך תותח ענקי של קרח שפשוט הדביק אותה לקיר , ופיתרום מצאת שאתה מכוסה במאין שריון קרח ושיש לך כנפיים מקרח ואתה יכול לשלוט בהן אך לא לעוף . הן משמשות כמגן , השריון לא כמו שריון של אבירים אלא רק מגן מרפקים כתפיים וברכיים . אתה נלהב מהעוצמה שלך ולפתע אתה מרגיש בחשש במשהו מוזר אתה מסתובב אחורה ורואה שאיזי מתכוון לפגוע בך ואתה שולח גם אליו את הגל העוצמתי של הקרח שניראה כמו תותח מים קפוא שניהם נדבקים לקיר ולא יכולים להילחם יותר , אתה מרים את הינאמורי והיא מחבקת אותך אך לפתע לופט שברה את הקרח וגם איזי .
[b]אנטו -[/b]
אתה מחפש את אביך וגם הוא לא נמצא בבית .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 07:55 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
ניסית להיות מרוכז , שקט ורגוע וברגע הנכון , שנייה לפני שלופטי שיספה את גרונך הוצאת מהחרב שלך תותח ענקי של קרח שפשוט הדביק אותה לקיר , ופיתרום מצאת שאתה מכוסה במאין שריון קרח ושיש לך כנפיים מקרח ואתה יכול לשלוט בהן אך לא לעוף . הן משמשות כמגן , השריון לא כמו שריון של אבירים אלא רק מגן מרפקים כתפיים וברכיים . אתה נלהב מהעוצמה שלך ולפתע אתה מרגיש בחשש במשהו מוזר אתה מסתובב אחורה ורואה שאיזי מתכוון לפגוע בך ואתה שולח גם אליו את הגל העוצמתי של הקרח שניראה כמו תותח מים קפוא שניהם נדבקים לקיר ולא יכולים להילחם יותר , אתה מרים את הינאמורי והיא מחבקת אותך אך לפתע לופט שברה את הקרח וגם איזי . [/b][/quote]
''זוזי הינאמורי.''
אני אומר ומתכונן להתקפה האחרונה, אני מרכז את כל עוצמת הכנפיים ואת כל העוצמה שלי לחרב, אך לא את כל העוצמה במלוא, ככה שאני יוצר קרן אנרגיה אדירה ולא קפואה(למדתי משהו מהאימונים D:)
לאחר שאני מרגיש מוכן, אני יורה את הקרן בכל הכוח אל לופטי ואיזי!
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 07:55 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
אתה מחפש את אביך וגם הוא לא נמצא בבית . [/b][/quote]
אני מארגן את הדברים שלי לנסיע סם את הipone בתיק לוכך 5000$ לוכך גם מפתחות ומתקשר לאבא שלי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 03:26 PM
[b] [b]ג'ו -[/b]
אתה מתיישב ליד בלונדינית ואחת עם שיער שחור
הבלונדה - תחת שווה
השחורדינית - ציצים ענקיים .
-_-
[/b][/quote]
אלך על הבלונדה XD
~~~~~~~~
אני מציג את עצמי ל2 הכוסיות ומנסה להתחיל איתן ...
בדרך גגם אוכל טיפה אבל בנימוס לא כמו חייהXD
-
[b]ג'ו -[/b]
בהתלהבות רבה אתה מתחיל איתן והן די זורמות איתך , הן צוחקות אך גם זורמות איתך , לבלונדינית קוראים רוברטה לשנייה קוראים ג'ולייט .
אתה אוכל ונהנה וגם מציג את עצמך .
[b]אנטו -[/b]
אתה מארגן את כל הדברים שלך ויוצא .
אתה לא רואה אף אחד , כל העיר ריקה !
[b]אדוארד -[/b]
אתה מתרכז טוב טוב במרכזם של לופטי ואיזי , מכוון טוב ומתכוון לירות את הפיצוץ , אתם שם לב שהינאמורי מחפה עליך בזמן שאתה אוגר את כל הכוח שלך , ולבסוף היא מתכופפת בתנועה חדה ואתה משחרר את כדור האנרגיה יחד עם קרן הקרח שיוצר קרן קרח ממש נפלאה , שמעלפת את איזי ולופטי .
כל הקהל דומם , ורק המאמן שאומר :
"אא...אז...יש לנו מנצחים חברים !! אדוארד והינאמרוי הם המנצחים שלנו להיום , לופטי ואיזי יפונו לטיפול אצל הרופא ואדוארד והינאמורי יקבלו יום ספא מפנק , חזרו לחדרים שלכם המשך יום נעים לכולם "
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 08:45 PM
[b] [b]ג'ו -[/b]
בהתלהבות רבה אתה מתחיל איתן והן די זורמות איתך , הן צוחקות אך גם זורמות איתך , לבלונדינית קוראים רוברטה לשנייה קוראים ג'ולייט .
אתה אוכל ונהנה וגם מציג את עצמך .
[/b][/quote]
אני מנסה לזרום ולהיות יותר בכיווןן של הבלונדנית וגם אני מספר להן תפקידי....
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 08:45 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
אתה מתרכז טוב טוב במרכזם של לופטי ואיזי , מכוון טוב ומתכוון לירות את הפיצוץ , אתם שם לב שהינאמורי מחפה עליך בזמן שאתה אוגר את כל הכוח שלך , ולבסוף היא מתכופפת בתנועה חדה ואתה משחרר את כדור האנרגיה יחד עם קרן הקרח שיוצר קרן קרח ממש נפלאה , שמעלפת את איזי ולופטי .
כל הקהל דומם , ורק המאמן שאומר :
"אא...אז...יש לנו מנצחים חברים !! אדוארד והינאמרוי הם המנצחים שלנו להיום , לופטי ואיזי יפונו לטיפול אצל הרופא ואדוארד והינאמורי יקבלו יום ספא מפנק , חזרו לחדרים שלכם המשך יום נעים לכולם " [/b][/quote]
'יש פה בוגד.'
אני אומר לעצמי ולא אשכח את דבריי סטיב, אבא שלי.
אני קופץ גבוה למקום שאוכל לראות את כולם, אניף את החרב שלי ואגיד, ''מי הבוגד כאן?! זהה את עצמך, או שתמות באיסורים.''
אני אומר וצועק לכולם.
-
[QUOTE][QUOTE=Steve,Dec 4 2009, 08:45 PM] [b]אנטו -[/b]
אתה מארגן את כל הדברים שלך ויוצא .
אתה לא רואה אף אחד , כל העיר ריקה !
[/QUOTE]
אני מוציא את האופניים מן המחסן ומתחיל לנסוע לשדה התעופה בכול המהירות.
-
[b]אדוארד -[/b]
אתה קופץ גבוהה והכנפיים מצליחות להחזיק אותך לכמה שניות באוויר
לפתע איזי קם מהריצפה ובורח !
*מצטער הודעה אחרונה שלי אני יוצא היום . אולי אחזור עוד מעט .
[b]אנטו -[/b]
אתה מגיע לשדה התעופה וגם הוא סגור
כולם פשוט נעלמו !
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 09:09 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
[b]אנטו -[/b]
אתה מגיע לשדה התעופה וגם הוא סגור
כולם פשוט נעלמו ! [/b][/quote]
אני צועק"fu# "אני נוסע לxית שלי (חחח) ודופק בדלת.
-
[b]אנטו -[/b]
כולם כולם כולם כולם כולם נעלמו ממש כולם !
לבסוף אתה שומע מישהו אומר לך
"Fuck you"
-
עוד פעם שכחת לכתוב לי תגובה...
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 09:16 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
כולם כולם כולם כולם כולם נעלמו ממש כולם !
לבסוף אתה שומע מישהו אומר לך
"Fuck you" [/b][/quote]
אני צועק בכול הכוח [b] "מי זה!!!" [/b]
-
[b]אנטו -[/b]
הוא אומר ברוגע " מי זאת התכוונת לשאול"
[b]ג'ו -[/b]
סליחה ששכחתי אותך
---------------------
אתה מרשים אותן והן מספרות שהן הגיעו בידיוק אתמול לממלכה .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 09:46 PM
[b] [b]אנטו -[/b]
הוא אומר ברוגע " מי זאת התכוונת לשאול"
[/b][/quote]
"איפה את מסתתרת" אני שואל בבהלה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 09:09 PM
[b] [b]אדוארד -[/b]
[/b][/quote]
''חתיכת חלאה, חשבת שאני לא אתפוס אותך?''
אני אומר בחיוך שטני, יורד אל האדמה ורץ בכל המהירות שלי אליו, אני זורק עליו שוריקנים וכשאני מגיע אליו, אני דוקר אותו בליבו.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 09:46 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
סליחה ששכחתי אותך
---------------------
אתה מרשים אותן והן מספרות שהן הגיעו בידיוק אתמול לממלכה . [/b][/quote]
"אז אתן חדשות כאן, רגע אתן יודעות בכלל איפו החדר שלכן ועוד שאלה קיבלתן את החפצים שלכן?" אני אומר להן..
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 4 2009, 05:54 PM
[b] [b]ג'יי -[/b]
אתה רץ אליו והוא מכניס אותך לתוך סמטה , קושר לך את הידיים ומצמיד אותך בעזרת מכת חשמל לקיר . אתה משותק ולא מצליח לדבר
"תקשיב ג'יי , מסוכן לך להיות כאן , משטרה חשאית שמועסקת ע"י ג'רוד מחפשים אותך , הם רוצים לקחת אותך למפקדה של ג'רוד והם מתכוונים לגייס אותך אם תרצה או לא תרצה . אם תבוא איתי גם סבתא שלך תהיה מוגנת " [/b][/quote]
" קדימה " אני אומר לו
-
[b]אנטו -[/b]
היא מצחקקת ואומרת "למה זה כל כך חשוב לך אנטו הקטן ?"
אתה מתעצבן והיא שמה לב לעצבים שלך " אל תתעצבן אתה עלול להרוס את העולם היפה שעכשיו רק שלך , נצל אותו לכמה שעות ואחזיר את כולם לכאן רק אם תבוא איתי לאן שאבקש ממך לבוא איתי , הוריך יהיו בסדר גמור , אמך מרגיש מצוין היא רק גילתה שהיא בהיריון "
[b]ג'ו -[/b]
"כן קיבלנו את החפצים שלנו , ואת המפתח לחדר גם קיבלנו , הבעיה היחידה שאין לנו מה לעשות עם שתי מיטות זוגיות .. החדר שלנו ממש גדול ובעל 2 חדרי שינה , כניראה RJ חשב שכל אחת תצטרך מיטה זוגית וזה בסדר אבל יותר מידי שטח פנוי... קצת מפחיד , לא ?"
אומרת הבלונדה (רוברטה) ןהבחורה עם השיער השחור (ג'ולייט) צוחקת .
[b]אדוארד -[/b]
אתה מזנק לרצפה ונוחת כראוי בעזרת הכנפיים ששמרו על היציבות שלך , אתה רץ בשיא המהירות אל איזי מפיל אותו עם כמה שוריקנים ודוקר אותו בלב , ואז הוא משנה צורה , שיערו משתנה לצבע חום , בגדיו משתנים לצבע כחול-ים והקעקועים שלו הופכים לקעקועים כחולים , דיי ברור שהוא המתחזה מאומת המים . אתה שומע את סטיב "כל הכבוד אדוארד , אני גאה בך" והמאמן עדיין לא מצליח לדבר , כולם רצים אליך כדי לבדוק מה קרה שם .
[b]ג'יי -[/b]
"אוקיי אנחנו זזים" הוא אומר .
אתם נכנסים לתוך צינורות החשמל , והרגע הזה מזכיר לך את הפעם הראשונה שגלשת בתוך חוטי חשמל עם סבתא שלך , אתה מתרגש אך עדיין מופתע מכל מה שנאמר , לבסוף אתה נוחת בתוך חדר מלכים , כניראה החדר של מי שהביא אותך , הוא מוריד את התחפושת וזה מי שנילחם מולך בתחנת הכוח - דומיניק
שליט ממלכת החשמל , הוא מסביר שהביא אותך כדי לגייס אותך לצבא החשמל , ללמד אותך להשתלט על הכוח החשמלי ולעזור לו ולצבא החשמל לאחד את שבעת האומות (אש , מים , חשמל , אדמה , אופל , קרח , אוויר ) ולהילחם בנורא מכל , האדם שהשתלט על העולם והמציא כוח חדש ומסתורי - ג'רוד .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 5 2009, 12:24 PM
[b]
[b]ג'ו -[/b]
"כן קיבלנו את החפצים שלנו , ואת המפתח לחדר גם קיבלנו , הבעיה היחידה שאין לנו מה לעשות עם שתי מיטות זוגיות .. החדר שלנו ממש גדול ובעל 2 חדרי שינה , כניראה RJ חשב שכל אחת תצטרך מיטה זוגית וזה בסדר אבל יותר מידי שטח פנוי... קצת מפחיד , לא ?"
אומרת הבלונדה (רוברטה) ןהבחורה עם השיער השחור (ג'ולייט) צוחקת .
[/b][/quote]
חחחחחח אני מבין למהXD
~~~~~~~~~~~
"בשביל שתוכלו להזמין חברים חברות לישון אצלכן או איתכן " אני אומר ומצחקק קצת ..
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 5 2009, 12:24 PM
[b] [b]ג'יי -[/b]
"אוקיי אנחנו זזים" הוא אומר .
אתם נכנסים לתוך צינורות החשמל , והרגע הזה מזכיר לך את הפעם הראשונה שגלשת בתוך חוטי חשמל עם סבתא שלך , אתה מתרגש אך עדיין מופתע מכל מה שנאמר , לבסוף אתה נוחת בתוך חדר מלכים , כניראה החדר של מי שהביא אותך , הוא מוריד את התחפושת וזה מי שנילחם מולך בתחנת הכוח - דומיניק
שליט ממלכת החשמל , הוא מסביר שהביא אותך כדי לגייס אותך לצבא החשמל , ללמד אותך להשתלט על הכוח החשמלי ולעזור לו ולצבא החשמל לאחד את שבעת האומות (אש , מים , חשמל , אדמה , אופל , קרח , אוויר ) ולהילחם בנורא מכל , האדם שהשתלט על העולם והמציא כוח חדש ומסתורי - ג'רוד . [/b][/quote]
" מזה הג'רוד הזה ? " אני שואל
-
[b]ג'יי -[/b]
"טוב ששאלת " דומיניק אומר ומספר לך
"ג'רוד היה ילד רגיל בידיוק כמו כולם , הוא התחיל בממלכת האופל , שם למד כל מיני טכניכות לחימה ולמד ליצור כפילים , כך יכל היה לצבור מידע בעת אחת ומספר פעולות , הוא היה מגשש אחרי RJ שהוא שליט ממלכת האופל ויום אחד גילה איך להפוך לאדם אחר , בעיצוב אחר , מראה אחר , קול אחר , פשוט אדם חדש , לאחר שלמד את זה הצטרף לממלכת החשמל שם למד את כוח החשמל ושסיים כאן עבר לכל שאר הממלכות , לבסוף למד את כל הכוחות ויצר כוח חדש שמשולב עם כל שאר הכוחות . ומכיוון שהממלכות גילו את זה יצאו נגדו במלחמה אך כוחו היה חזק משחשבו והוא השמיד את כל הממלכות , פליטים מן הממלכות החלו שוב לבנות יחד ממלכה חדשה כדי להילחם בג'רוד ולהביס אותו"
[b]ג'ו -[/b]
"נכון אתה צודק , הם מצחקקות ביחד איתך " הוגש הקינוח .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 5 2009, 12:54 PM
[b] [b]ג'יי -[/b]
"טוב ששאלת " דומיניק אומר ומספר לך
"ג'רוד היה ילד רגיל בידיוק כמו כולם , הוא התחיל בממלכת האופל , שם למד כל מיני טכניכות לחימה ולמד ליצור כפילים , כך יכל היה לצבור מידע בעת אחת ומספר פעולות , הוא היה מגשש אחרי RJ שהוא שליט ממלכת האופל ויום אחד גילה איך להפוך לאדם אחר , בעיצוב אחר , מראה אחר , קול אחר , פשוט אדם חדש , לאחר שלמד את זה הצטרף לממלכת החשמל שם למד את כוח החשמל ושסיים כאן עבר לכל שאר הממלכות , לבסוף למד את כל הכוחות ויצר כוח חדש שמשולב עם כל שאר הכוחות . ומכיוון שהממלכות גילו את זה יצאו נגדו במלחמה אך כוחו היה חזק משחשבו והוא השמיד את כל הממלכות , פליטים מן הממלכות החלו שוב לבנות יחד ממלכה חדשה כדי להילחם בג'רוד ולהביס אותו" [/b][/quote]
" ואני צריך להילחם נגדו !? " אני שואל בפחד
-
[b]ג'יי -[/b]
"לא ג'יי , אתה לא , כולנו ביחד נילחם מול הצבא שלו "