-
[quote=afikafik1999;684033][I][COLOR=darkslategray]~מתן-רון~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkslategray][/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkslategray]~לי-אדם-שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkslategray]*לי אין לך סונבי! יש לך סוויפר פארליט וסייריל*[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkslategray]אדם סלניפ מתעצבן עלייך ומעיף אותך באקדח מים על עבר המעקה ורץ מין המקום.לאחר מכן רון,שינו אומר לך שהוא לא רוצה להחליף על סייריל.לפתע אתם מתחילים לראות את אי הפלדה באופק.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkslategray]מה תעשו?[/COLOR][/I][/quote]
אשמע את ההצעות ואחליט לוותר עליהן כיוון שאומנם קלכוי נשמע לי פוקימון טוב, אך בגלל דליסטורק אשתדל לא ללכוד פוקימון קרח נוסף אלא אם יהיה לו סוג נוסף מעניין. אחכה לרגע בו נגיע אל האי, ואסתובב בו בחיפושים אחר פוקימונים מעניינים.
-
-
[B]~כולם~
רון ומתן,בעד שנכם ממשכים לדבר אתם מרגשים כיאלו הספינה שלכם נתקעת במשהו ואתם רואים שהספינה ניתקע בסלע עצום.אדם סלניפ נכנס לפכדור ולפי המבט אתה מבין שהוא עדיין קצת כועס.לי,שינו מסרב לעצתך.לפתע אתם מרגשים שהספינה רודעת וכולם רואים שהספינה ניתקעה בסלע עצום.לאחר מכן שני הספינות טבעות ואתם גם כאן.[/B]
[I][COLOR="RoyalBlue"]~מתן-שינו~
*תיזכרו שאתם מדברים אחד אם השני ואתה לא סתם מגבים רגיל ובוקשי אומרים משהו למי שאתכם*
מתן אתה מיטעורר ורואה שאתה נימצא על אי ענק.לפתע אתה רואה לידך נער מעולף.שינו,אתה מיטעורר ורואה מולך נער שמסתכל עלייך ושנכם לא מבנים מה קורה פה.
מה תעשו?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="DarkOrchid"]~רון-אדם~
*תיזכרו שאתם מדברים אחד אם השני ואתה לא סתם מגבים רגיל ובוקשי אומרים משהו למי שאתכם*
רון אתה מיטעורר ורואה שאתה נימצא על אי ענק.לפתע אתה רואה לידך נער מעולף.אדם,אתה מיטעורר ורואה מולך נער שמסתכל עלייך ושנכם לא מבנים מה קורה פה..
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתה מטעורר ורואה את עצמך על אי גדול.לפתע אתה רואה מולך מישהו מעולף ואתה רואה שהוא ניראה כמו טירון של צוות S.R.L.פיתאום הוא מטעורר והוא מסתכל עלייך מופתע."מי אתה?.. מה אני עושה פה?" הוא שואל בלחץ.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;684569][B]~כולם~
רון ומתן,בעד שנכם ממשכים לדבר אתם מרגשים כיאלו הספינה שלכם נתקעת במשהו ואתם רואים שהספינה ניתקע בסלע עצום.אדם סלניפ נכנס לפכדור ולפי המבט אתה מבין שהוא עדיין קצת כועס.לי,שינו מסרב לעצתך.לפתע אתם מרגשים שהספינה רודעת וכולם רואים שהספינה ניתקעה בסלע עצום.לאחר מכן שני הספינות טבעות ואתם גם כאן.[/B]
[I][COLOR=RoyalBlue]~מתן-שינו~
מתן אתה מיטעורר ורואה שאתה נימצא על אי ענק.לפתע אתה רואה לידך נער מעולף.שינו,אתה מיטעורר ורואה מולך נער שמסתכל עלייך ושנכם לא מבנים מה קורה פה.
מה תעשו?[/COLOR][/I][/quote]
אני אומר לשינו:"מה קורה כאן? איפה אנחנו? וגם מי אתה? אני מתן, אתה בסדר?" וקצת מרוב שאני לא מבין מה קורה וקצת בטראומה מהטביעה אני מדבר מהר.
-
[quote=afikafik1999;684569][I][COLOR=darkorchid]~רון-אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]*תיזכרו שאתם מדברים אחד אם השני ואתה לא סתם מגבים רגיל ובוקשי אומרים משהו למי שאתכם*[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]רון אתה מיטעורר ורואה שאתה נימצא על אי ענק.לפתע אתה רואה לידך נער מעולף.אדם,אתה מיטעורר ורואה מולך נער שמסתכל עלייך ושנכם לא מבנים מה קורה פה..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
"מה קרה? איפה אנחנו? בכל אופן אני אדם איך קוראים לך?" אשאל אותו
-
[quote=afikafik1999;684569][B]~כולם~[/B]
[B]רון ומתן,בעד שנכם ממשכים לדבר אתם מרגשים כיאלו הספינה שלכם נתקעת במשהו ואתם רואים שהספינה ניתקע בסלע עצום.אדם סלניפ נכנס לפכדור ולפי המבט אתה מבין שהוא עדיין קצת כועס.לי,שינו מסרב לעצתך.לפתע אתם מרגשים שהספינה רודעת וכולם רואים שהספינה ניתקעה בסלע עצום.לאחר מכן שני הספינות טבעות ואתם גם כאן.[/B]
[I][COLOR=royalblue]~מתן-שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=royalblue]*תיזכרו שאתם מדברים אחד אם השני ואתה לא סתם מגבים רגיל ובוקשי אומרים משהו למי שאתכם*[/COLOR][/I]
[I][COLOR=royalblue]מתן אתה מיטעורר ורואה שאתה נימצא על אי ענק.לפתע אתה רואה לידך נער מעולף.שינו,אתה מיטעורר ורואה מולך נער שמסתכל עלייך ושנכם לא מבנים מה קורה פה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=royalblue]מה תעשו?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]~רון-אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]*תיזכרו שאתם מדברים אחד אם השני ואתה לא סתם מגבים רגיל ובוקשי אומרים משהו למי שאתכם*[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]רון אתה מיטעורר ורואה שאתה נימצא על אי ענק.לפתע אתה רואה לידך נער מעולף.אדם,אתה מיטעורר ורואה מולך נער שמסתכל עלייך ושנכם לא מבנים מה קורה פה..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorchid]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red]~לי~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red]אתה מטעורר ורואה את עצמך על אי גדול.לפתע אתה רואה מולך מישהו מעולף ואתה רואה שהוא ניראה כמו טירון של צוות S.R.L.פיתאום הוא מטעורר והוא מסתכל עלייך מופתע."מי אתה?.. מה אני עושה פה?" הוא שואל בלחץ.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
אהיה מאוד מבולבל.
"אתה רוצה להסתובב קצת באי, לי?" אשאל.
---
קצת נמאס לי מזה אני שונא שעושים לשחקנים אוונט ביחד זה יוצא נורא
-
[QUOTE=afikafik1999;684569][B]
[I][COLOR="DarkOrchid"]~רון-אדם~
רון אתה מיטעורר ורואה שאתה נימצא על אי ענק.לפתע אתה רואה לידך נער מעולף.אדם,אתה מיטעורר ורואה מולך נער שמסתכל עלייך ושנכם לא מבנים מה קורה פה..
מה תעשה?[/COLOR][/I]
/QUOTE]
"או,אז שלום לך,אז רון,"
"אז אדם...איפה אנחנו יש לך מושג?"
-
[QUOTE=afikafik1999;684569][B]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתה מטעורר ורואה את עצמך על אי גדול.לפתע אתה רואה מולך מישהו מעולף ואתה רואה שהוא ניראה כמו טירון של צוות S.R.L.פיתאום הוא מטעורר והוא מסתכל עלייך מופתע."מי אתה?.. מה אני עושה פה?" הוא שואל בלחץ.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני אומר לנער"אנחנו על אי ברזל שמי לי ואין לי מושג מה אתה עושה פה"
-
[I][COLOR="DarkOrange"]~מתן-שינו~
*אל תידאג..מימלא רק בהתחלה אתם ביחד ובמשימות שהם אחריי הרבה זמן וגם בהם אתה נלחם לבד*שינו אתה רואה שמתן מדבר עלייך אבל אתה לא מבין שום מילה בגלל שהוא מדבר מהר.לפתע אתם שומעים רעש חזק מעבר השיחים.לאחר מכן אתתם רואים שפוקימון גדול דמוי סודוודו [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/4kcyj3nnrqmt.png[/IMG] מתקרב עליכם והוא נראה כועס.פיתאום הוא משתמש בחבטה כדי להעיף את מתן.מתן אתה ניתקע על עץ ורואה פוקימון שועל קטן [URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=mmvjwmqnr2gx.png][IMG]http://up203.siz.co.il/img3/mmvjwmqnr2gx.png[/IMG][/URL]
מה תעשו?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Purple"]~אדם-רון~
בעד אתם מדברים בינכם אתם שומעים רעש מוזר והרגשה מוזרה מתחת לאדמה.לפתע מין האדמה יוצא פוקימון מוזר שנראה כועס מאוד [URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=jjwdlmiin4ml.png][IMG]http://up203.siz.co.il/img2/jjwdlmiin4ml.png[/IMG][/URL].לאחר מכן הוא משתשמ בפיצצת רפש שמעיפה את שנכם.
מה תעשו?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
"שלום לך אני דרו..אני ההת י על הספינה ומאז אני לא זוכר כלום! טוב כדי שנזוז לא?" אומר דרו בעד שנכם שומעים רעש מוזר.לפתע פוקמון מוזר דמוי סוויפר [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/gqlmhmdq3yot.png[/IMG] מתקדם עליכם במהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;684797][I][COLOR="DarkOrange"]
[I][COLOR="Red"]~לי~
"שלום לך אני דרו..אני ההת י על הספינה ומאז אני לא זוכר כלום! טוב כדי שנזוז לא?" אומר דרו בעד שנכם שומעים רעש מוזר.לפתע פוקמון מוזר דמוי סוויפר [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/gqlmhmdq3yot.png[/IMG] מתקדם עליכם במהירות.
אני אומר לדרק"אוקי בוא נברח ממנו" ובורח מן הפוקימון
-
[quote=afikafik1999;684797][I][COLOR=purple]~אדם-רון~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]בעד אתם מדברים בינכם אתם שומעים רעש מוזר והרגשה מוזרה מתחת לאדמה.לפתע מין האדמה יוצא פוקימון מוזר שנראה כועס מאוד [URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=jjwdlmiin4ml.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/img2/jjwdlmiin4ml.png[/IMG][/URL].לאחר מכן הוא משתשמ בפיצצת רפש שמעיפה את שנכם.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשו?[/COLOR][/I]
[/quote]
"מה זה!? רון מה אתה מציע לעשות להלחם בו או לברוח?" אשאל אותו
-
[quote=afikafik1999;684797][I][COLOR=DarkOrange]~מתן-שינו~
*אל תידאג..מימלא רק בהתחלה אתם ביחד ובמשימות שהם אחריי הרבה זמן וגם בהם אתה נלחם לבד*שינו אתה רואה שמתן מדבר עלייך אבל אתה לא מבין שום מילה בגלל שהוא מדבר מהר.לפתע אתם שומעים רעש חזק מעבר השיחים.לאחר מכן אתתם רואים שפוקימון גדול דמוי סודוודו [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/4kcyj3nnrqmt.png[/IMG] מתקרב עליכם והוא נראה כועס.פיתאום הוא משתמש בחבטה כדי להעיף את מתן.מתן אתה ניתקע על עץ ורואה פוקימון שועל קטן [URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=mmvjwmqnr2gx.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/img3/mmvjwmqnr2gx.png[/IMG][/URL]
מה תעשו?[/COLOR][/I]
[/quote]
רק שתדע שלא עידכנת אותי ברשומים, רק להזכיר לך...
------
אני אומר לשינו:"תטפל בפוקימון ההוא שתקף אותי אם אתה יכול ואני אנסה להילחם בפוקימון שועל הזה" ואני מוציא את פארליט ואומר לו:"פארליט תתקוף את הפוקימון שואל הזה בשריטה"
-
[QUOTE=PokeStyle;684802]"מה זה!? רון מה אתה מציע לעשות להלחם בו או לברוח?" אשאל אותו[/QUOTE]
"אהא, נראלי כדאי להלחם לא?" ומוציא את סלטד
"סלטד זה יהיה אתה שתלחם היום!"
-
[quote=afikafik1999;684797][I][COLOR=darkorange]~מתן-שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorange]*אל תידאג..מימלא רק בהתחלה אתם ביחד ובמשימות שהם אחריי הרבה זמן וגם בהם אתה נלחם לבד*שינו אתה רואה שמתן מדבר עלייך אבל אתה לא מבין שום מילה בגלל שהוא מדבר מהר.לפתע אתם שומעים רעש חזק מעבר השיחים.לאחר מכן אתתם רואים שפוקימון גדול דמוי סודוודו [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/4kcyj3nnrqmt.png[/IMG] מתקרב עליכם והוא נראה כועס.פיתאום הוא משתמש בחבטה כדי להעיף את מתן.מתן אתה ניתקע על עץ ורואה פוקימון שועל קטן [URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=mmvjwmqnr2gx.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/img3/mmvjwmqnr2gx.png[/IMG][/URL][/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorange]מה תעשו?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red]?[/COLOR][/I][/quote]
"מה אתה עושה, אין לך שום זכות לתקוף אותנו!" אומר לפוקימון דמוי הסודוודו בעצבים.
"צאו הרבור, סטלד!" אומר ואציא את שני הפוקימונים הצעירים שלי מן הפוקדורים.
"הרבור, זה הולך להיות הקרב הראשון שלך ואתה תעשה אותו בשיתוף עם סטלד, אני מאמין בכם." אומר ואתחיל בהוראות הקרב.
"סטלד שגר אקדח מים אל רגליו, הרבור השתמש בעלי טער!
סטלד, תוכל להצטרף אליו לאחר מכן באקדח מים גם כן" אומר להם ויקוו שיעשו עבודה טובה כנגד פוקימון שנראה כה חזק.
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה ודרו בורחים מהפוקימון. "לא יעזור לנו לברוח ממנו! כאשר וויפרסייד רודף אחריך עדיף לחסל אותו אחרת סתם תרוץ בלי סוף ואולי הוא אפילו יתפוס אותך!" אומר דרו,עוצר ומוציא לגניקס [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2ozymjytumqg.bmp[/IMG]. "השתמש בלהביור!" הוא אומר ולגניקס פוגע בוויפרסייד בלהביורים. "תוציא גם אתה פוקימון שיעזור!" אומר דרו בלחץ.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]~אדם ורון~[/COLOR]
[COLOR=purple]אדם,רון אומר:"אהא, נראלי כדאי להלחם לא?" ומוציא את סלטד שלו ואומר לו שהוא ילחם היום. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע ורואה שקוראים לו דאנטיל. לפתע דאנטיל מכוון אליכם את המקדח שעל זנבו ומתקרב אליכם![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[COLOR=darkorange]~מתן ושינו~[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מתן,פארליט משתמש בשריטה על הפוקימון אך גם הוא משתמש בשריטה ושניהם מתאבקים. אתהה מנצל את ההזדמנות וסורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו באופופ. שינו,הרבור וסלטד מהנהנים בראשם ומתחילים באקדח מים ובעלי טער על הפוקימון. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו סודורטידו. לפתע סודורטידו נופל על האדמה ורגליו פצועות. פתאום הוא מרים את ראשו בכעס,קם על הרגליים אבל בקושי ומשתמש בקצה כפול על סלטד בדיוק כשהוא עומד לעזור למתן עם הפוקימון ששם![/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;685162][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה ודרו בורחים מהפוקימון. "לא יעזור לנו לברוח ממנו! כאשר וויפרסייד רודף אחריך עדיף לחסל אותו אחרת סתם תרוץ בלי סוף ואולי הוא אפילו יתפוס אותך!" אומר דרו,עוצר ומוציא לגניקס [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2ozymjytumqg.bmp[/IMG]. "השתמש בלהביור!" הוא אומר ולגניקס פוגע בוויפרסייד בלהביורים. "תוציא גם אתה פוקימון שיעזור!" אומר דרו בלחץ.[/COLOR]
[/QUOTE]
אני מוציא את פארליט ואומר לו" גחלת על הפוקימון הזה"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת ופוגע בוויפרסייד יחד עם הלהביור של לגניקס. לאחר כמה שניות וויפרסייד מתחפר אל תוך האדמה. "נראה לי שזהו זה......!!!!!" מספיק דרו לומר כשפתאום וויפרסייד יוצא מהאדמה מתחת לשניכם ומשתמש בעוקץ רעל על פארליט אך הוא לא השתתק. "נראה שזה לא הכל אה?! השתמש באס אווירי,לגניקס!" אומר דרו בעוד שלגניקס עולה לאוויר ויורד אל וויפרסייד ופוגע בו. "טוב מאוד,עכשיו להביור בכל הכוח!" אומר דרו ולגניקס משתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בוויפרסייד בחוזקה![/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;685179][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת ופוגע בוויפרסייד יחד עם הלהביור של לגניקס. לאחר כמה שניות וויפרסייד מתחפר אל תוך האדמה. "נראה לי שזהו זה......!!!!!" מספיק דרו לומר כשפתאום וויפרסייד יוצא מהאדמה מתחת לשניכם ומשתמש בעוקץ רעל על פארליט אך הוא לא השתתק. "נראה שזה לא הכל אה?! השתמש באס אווירי,לגניקס!" אומר דרו בעוד שלגניקס עולה לאוויר ויורד אל וויפרסייד ופוגע בו. "טוב מאוד,עכשיו להביור בכל הכוח!" אומר דרו ולגניקס משתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בוויפרסייד בחוזקה![/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפרליט"גחלת וצעקה על בוויפרסיד"
-
[quote=a.v.i.v;685162]
[COLOR=purple]אדם,רון אומר:"אהא, נראלי כדאי להלחם לא?" ומוציא את סלטד שלו ואומר לו שהוא ילחם היום. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע ורואה שקוראים לו דאנטיל. לפתע דאנטיל מכוון אליכם את המקדח שעל זנבו ומתקרב אליכם![/COLOR]
[/quote]
"אם אתה רוצה להלחם אז זה בסדר מצידי, צא רייפלון תשתמש בכדור אנרגיה קדימה!"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת אך אתה רואה שהוא כאילו עצבני על לגניקס והוא משתמש בגחלת חזקה כל כך שכמעט מחסלת את וויפרסייד! לאחר מכן הוא משתמש בצעקה ומחסל אותו בגלל הבלבול שהצעקה גרמה לו. "יפה מאוד! אוקיי,נראה שאנחנו תקועים פה בינתיים... כדאי למצוא אוכל ומקור מים." אומר דרו ומתחיל ללכת לכיוון יער.[/COLOR]
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייפלון משתמש בכדור אנרגיה ופוגע בחוזקה בדאנטיל אך לא מחסל אותו. לפתע דאנטיל משתמש בחיקוי ושולח כדור אנרגיה אל ריפלון ורייפלון מתחמק בקלות אך פתאום אתה קולט שזו היתה רק הסחת דעת ודאנטיל מגיע במהירות אל רייפלון ולפתע המקדח שעל זנבו מסתובב ופוגע ברייפלון ומיד לאחר מכן דאנטיל חומק לאחור. לפתע הפוקדע מצפצף ואתה רואה שזו מתקפה חדשה שנקראת "קידוח השפעה" ובמתקפה הזו רק פוקימונים שיש להם כלי נשק כמו ציפורניים חדות וארוכות/שיניים חדות וארוכות/מקדח/קוצים ארוכים וחדים יכולים להשתמש. במהלך המתקפה הפוקימון מחדיר את מה שיש לו בתוך הפוקימון ולאחר מכן בורח. מה שהפוקימון החדיר לפוקימון השני הופך למין סם שיכול לשתק/לחשמל/לשרוף וכו... לפתע אתה רואה שרייפלון משותק והוא לא מצליח לזוז ודאנטיל השתמש בחפירה![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;685539][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייפלון משתמש בכדור אנרגיה ופוגע בחוזקה בדאנטיל אך לא מחסל אותו. לפתע דאנטיל משתמש בחיקוי ושולח כדור אנרגיה אל ריפלון ורייפלון מתחמק בקלות אך פתאום אתה קולט שזו היתה רק הסחת דעת ודאנטיל מגיע במהירות אל רייפלון ולפתע המקדח שעל זנבו מסתובב ופוגע ברייפלון ומיד לאחר מכן דאנטיל חומק לאחור. לפתע הפוקדע מצפצף ואתה רואה שזו מתקפה חדשה שנקראת "קידוח השפעה" ובמתקפה הזו רק פוקימונים שיש להם כלי נשק כמו ציפורניים חדות וארוכות/שיניים חדות וארוכות/מקדח/קוצים ארוכים וחדים יכולים להשתמש. במהלך המתקפה הפוקימון מחדיר את מה שיש לו בתוך הפוקימון ולאחר מכן בורח. מה שהפוקימון החדיר לפוקימון השני הופך למין סם שיכול לשתק/לחשמל/לשרוף וכו... לפתע אתה רואה שרייפלון משותק והוא לא מצליח לזוז ודאנטיל השתמש בחפירה![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"רייפלון תחזור מהר!" ואחזיר את רייפלון לפוקדור שלו ויתחיל לברוח מדאנטיל
"רון אני מקווה שתסתדר בלעדי" אצעק לו ואסתכל עליו
'מקווה שהוא לא יעקוב אחרי כי לא באתי לפה בשביל לברוח' אחשוב בכעס
'אני צריך למצוא מערה להסתתר בה..שמעתי שבאי הזה יש את מערת הירח אז אני יתחבא בה'
ואני ארוץ בלי להסתכל אחורה וכיוון מערת הירח
-
[quote=a.v.i.v;685162]
[COLOR=darkorange]מתן,פארליט משתמש בשריטה על הפוקימון אך גם הוא משתמש בשריטה ושניהם מתאבקים. אתהה מנצל את ההזדמנות וסורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו באופופ. שינו,הרבור וסלטד מהנהנים בראשם ומתחילים באקדח מים ובעלי טער על הפוקימון. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו סודורטידו. לפתע סודורטידו נופל על האדמה ורגליו פצועות. פתאום הוא מרים את ראשו בכעס,קם על הרגליים אבל בקושי ומשתמש בקצה כפול על סלטד בדיוק כשהוא עומד לעזור למתן עם הפוקימון ששם![/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לפארליט:"פארליט תשתמש בצעקה ואחרי זה מיד בגחלת על באופופ!"
-
[QUOTE=a.v.i.v;685539][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בגחלת אך אתה רואה שהוא כאילו עצבני על לגניקס והוא משתמש בגחלת חזקה כל כך שכמעט מחסלת את וויפרסייד! לאחר מכן הוא משתמש בצעקה ומחסל אותו בגלל הבלבול שהצעקה גרמה לו. "יפה מאוד! אוקיי,נראה שאנחנו תקועים פה בינתיים... כדאי למצוא אוכל ומקור מים." אומר דרו ומתחיל ללכת לכיוון יער.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפארליט"הייית טוב תנח עכשיו" ומחזיר אותו לפוכדור שלו ורץ אחרי דרו
-
[quote=a.v.i.v;685162][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
איך ידעת שאני אוהב את הפייקמון סודואודו צורה 3 הזה ><
כשהסתכלתי על הפייקדע באינטרנט חשבתי שהוא כל כך מגניב, רק שהשם שלו נוראי...
מילא שהיה סודוקו או משהו חח ם:
---
"אוי לא, סלטאד!" אקרא בקול נואש וארוץ אליו בכדי להרים אותו אל ידיי.
"סוטורדיטו, לא עשינו לך דבר וכך אתה תוקף אותנו ומתנהג בצורה שכזו, תתבייש לך!" אומר כלפיו בעצבים.
"הארבור, שחרר עלי טער בעוצמה הרבה ביותר, זה אתה ואני כנגד סודורטידו ואנחנו לא הולכים לוותר!"
-
[QUOTE=a.v.i.v;685162]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[/QUOTE]
"אה,טוב רק ל תתרחק יותר מדי!"
מהר סלטד אקדח מים!
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
בזמן שאתה רץ במהירות אתה שומע רעש מוזר.לפתע אתה ניתקע בפוקימון מוזר שדיי דומה לאלמפיום שהיה למנהגי מכון הרוח לני [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/hwnzjim2y0ni.png[/IMG].
לאחר מכן אולפמה עולה לך על הראש ועושה לך לשון.פיתאום הוא קופץ לך מהראש ומתחיל לקפוץ בין כל העצים.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="DarkOrange"]~מתן~
הגחלת פוגעת בחוזקה באופופ והוא כמעט מתעעלף.לפתע אתה רואה שבאופופ מתחיל לבכות ולפחד.לפתע הוא קופץ לך על הרעש יושב על האשאך וממשיך לבכות.פיתאום פארליט מדבר אם באופופ והוא נרגע.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
"וואוו האי הזה ממש מוזר! יש כאן המון פוקימונים שהם הץפתחיות של פוקימונים נורמלים!" אמר דרו בסקרנות ומסתכל על המקום.פיתאום שנכם יוצאים מין היער מגעים לחוף הים שם עומד מישהו אחד."כנראה שאתם הרשאונים שהיגו עליי הא?" אומר האיש ומחייך."אוקי אני היה זה שיאמן את כולם על האי! טוב תגידו איפה כל השאר? היו אמורים להגיע שש בנתיים זה רק שתיים" אומר האיש.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
עלי הטער של הרבור בקושי מזזים לו (בכל זאת הרבור בקע רק לפני כמה ימים).פיתאום משום מקום מגיע סודווודו אחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/185.png[/IMG] ומפיל את סודקו.לאחר מכן סודוקו בורח משם בעד שהרבור המפוחד מתחיל לבכות.פיתאום סודווודו מרים את הרבור ומרגיע אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אקדח המים בקושי מזיז והוא ממשיך להתקדם.לפתע סייאורנה יוצא מין הפכדור ומשתמש בסופת שלג שמעיתה את דאנטיל.לאחר מכן סייאורנה משתשמ בציפורן צל עוצמטית שפוגעת בדאנטיל חזקה ומבריחה אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;686582]
[I][COLOR=DarkOrange]~מתן~
הגחלת פוגעת בחוזקה באופופ והוא כמעט מתעעלף.לפתע אתה רואה שבאופופ מתחיל לבכות ולפחד.לפתע הוא קופץ לך על הרעש יושב על ה[SIZE=3][B]אשאך[/B][/SIZE] וממשיך לבכות.פיתאום פארליט מדבר אם באופופ והוא נרגע.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=MediumTurquoise][/COLOR][/I][/quote]
אני רק אומר לך שזה נראה קצת מטריד, אבל הבנתי למה התכוונת
---------
אני שואל את באופופ:"באופופ, היית רוצה להצטרף אליי לצוות איתי ועם פארליט?" ואני מחכה קצת זמן ואז אני מוציא פוכדור ומנסה להכניס את באופופ אליו.
-
[quote=afikafik1999;686582][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]בזמן שאתה רץ במהירות אתה שומע רעש מוזר.לפתע אתה ניתקע בפוקימון מוזר שדיי דומה לאלמפיום שהיה למנהגי מכון הרוח לני [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/hwnzjim2y0ni.png[/IMG].[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]לאחר מכן אולפמה עולה לך על הראש ועושה לך לשון.פיתאום הוא קופץ לך מהראש ומתחיל לקפוץ בין כל העצים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
"חחחח זה היה מוזר" אגיד לעצמי בזמן שאנ רץ
אני אמשיך לרוץ לכיוון מערת הירח כי אני לא ממש רוצה את הפוקימון הזה
-
[QUOTE=afikafik1999;686582][I][COLOR="Purple"]
[I][COLOR="Red"]~לי~
"וואוו האי הזה ממש מוזר! יש כאן המון פוקימונים שהם הץפתחיות של פוקימונים נורמלים!" אמר דרו בסקרנות ומסתכל על המקום.פיתאום שנכם יוצאים מין היער מגעים לחוף הים שם עומד מישהו אחד."כנראה שאתם הרשאונים שהיגו עליי הא?" אומר האיש ומחייך."אוקי אני היה זה שיאמן את כולם על האי! טוב תגידו איפה כל השאר? היו אמורים להגיע שש בנתיים זה רק שתיים" אומר האיש.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני אומר לאיש"בטח גם כולם נתקלו נגד פוקימון פראי ומסוכן"
-
[I][COLOR="DarkOrange"]~מתן~
באפופ מסכים והוא נכנס לפקדור.לאחר מכן הפקדור מתנדנד ואז הוא נעזר ונישמע ציצפצוף.*תפסתה באופופ יעודכן מיד*.פיתאום אתה רואה שבאופופ יוצא מין הפקדור שמח ורץ לכיון כלשהו ואומר לך ללכת אחריו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה ממשיך לרוץ פיתאום הפוקימון הזה שוב קופץ לכיונך רק הוא שנוחט על הראש שלך ולא עוזב אותו.לאחר מכן הוא מתחיל לצחקק ולטפס על כל הגוף שלך.לפתע הפוקדע מצפצץ ואומר שקוראים לו אולמפה.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
טוב אז בנתיים תצטרכו לעבור את המשימה הרשאונה שלכם כאן! שנכם תיצטרכו לעשות קרב אחד על אחד ומי שינצח יזכה בפרס שיעזור לו על האי!" אומר האיש ומחייך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;686967][I][COLOR="DarkOrange"]
[I][COLOR="Red"]~לי~
טוב אז בנתיים תצטרכו לעבור את המשימה הרשאונה שלכם כאן! שנכם תיצטרכו לעשות קרב אחד על אחד ומי שינצח יזכה בפרס שיעזור לו על האי!" אומר האיש ומחייך.
אניאומר לאיש"אוקי אני מוכן" אני אומר לדרו"אתה מוכן"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]"אני מוכן! אוקיי צא לגניקס!" אומר דרו ומוציא את לגנניקס שוב. "תבחר פוקימון!" הוא אומר ומחייך.[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;687426][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]"אני מוכן! אוקיי צא לגניקס!" אומר דרו ומוציא את לגנניקס שוב. "תבחר פוקימון!" הוא אומר ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את סויפרואומר לדרו" תתחיל אתה בחרתי בסויפר"
-
[quote=afikafik1999;686967][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]אתה ממשיך לרוץ פיתאום הפוקימון הזה שוב קופץ לכיונך רק הוא שנוחט על הראש שלך ולא עוזב אותו.לאחר מכן הוא מתחיל לצחקק ולטפס על כל הגוף שלך.לפתע הפוקדע מצפצץ ואומר שקוראים לו אולמפה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
"אז אני מבין שאתה רוצה להיות איתי נכון?! אוקיי אז מה דעתך להיות בצוות שלי?" אגיד לו בחיוך
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר יוצא מוכן לקרב. "אוקיי,תתחילו בקרב!" אומר האיש ומיד דרו צועק ללגניקס:"השתמש באס אווירי מהר!" ולגניקס עולה לאוויר ומתקרב אל סוויפר במהירות.[/COLOR]
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה שאולמפה מחייך ומיד אחר כך הוא קופץ קדימה ואתה מבין שהוא רוצה לעשות קרב קודם כל. לפתע הוא משתמש בעלי טער עליך![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;687436][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר יוצא מוכן לקרב. "אוקיי,תתחילו בקרב!" אומר האיש ומיד דרו צועק ללגניקס:"השתמש באס אווירי מהר!" ולגניקס עולה לאוויר ומתקרב אל סוויפר במהירות.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסויפר"תתחמק ואז פעימת מים עליו"
-
[QUOTE=afikafik1999;686582]
[I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אקדח המים בקושי מזיז והוא ממשיך להתקדם.לפתע סייאורנה יוצא מין הפכדור ומשתמש בסופת שלג שמעיתה את דאנטיל.לאחר מכן סייאורנה משתשמ בציפורן צל עוצמטית שפוגעת בדאנטיל חזקה ומבריחה אותו.
טוב תראה לפי דתעי מחקו לי את הודעה כי אני זוכר שפרסמתי!
----------------------------------------------------------------------
"תודה לך סייארונה" ומחזיר את כולם לפוכדורים
"Vיי אדם חכה רגע!" ורץ אחריו
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר מתחמק ומשתמש בפעימת מים אך גם לגניקס מתחמק. "אוקיי,הוא סוג מים אז יש לו יתרון על אש אבל אתה גם סוג מעופף והוא גם סוג לחימה כך שלשני הצדדים יש יתרון! אוקיי,השתמש באס אווירי עוד פעם!" אומר דרו ולגניקס מתקרב אל סוויפר באס אווירי. סוויפר מנסה להתחמק אך הוא לא מספיק והוא נפגע קשה![/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]~רון~[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה רץ אחרי אדם עד שאתה מגיע אליו ואתה רואה שהוא עומד מול פוקימון מוזר [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/hwnzjim2y0ni.png[/IMG] אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו אולמפה. אתה רואה שאדם עומד לעשות מולו קרב.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;687485][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר מתחמק ומשתמש בפעימת מים אך גם לגניקס מתחמק. "אוקיי,הוא סוג מים אז יש לו יתרון על אש אבל אתה גם סוג מעופף והוא גם סוג לחימה כך שלשני הצדדים יש יתרון! אוקיי,השתמש באס אווירי עוד פעם!" אומר דרו ולגניקס מתקרב אל סוויפר באס אווירי. סוויפר מנסה להתחמק אך הוא לא מספיק והוא נפגע קשה![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסויפר"נסה להתאושש ואז פעימת מים על ולגניקס"
-
[quote=afikafik1999;686967][I][COLOR=DarkOrange]~מתן~
באפופ מסכים והוא נכנס לפקדור.לאחר מכן הפקדור מתנדנד ואז הוא נעזר ונישמע ציצפצוף.*תפסתה באופופ יעודכן מיד*.פיתאום אתה רואה שבאופופ יוצא מין הפקדור שמח ורץ לכיון כלשהו ואומר לך ללכת אחריו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=Red][/COLOR][/I][/quote]
אני מחזיר את פארליט לפוכדור שלו ואז אני מתחיל לרוץ אחרי באופופ לראות לאן הוא מוביל אותי.