-
[quote=מאסטר אספיון;845867]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]האחות ג'וי מחייכת ולוקחת את הפוכדורים של טסוטג'ה ושל פיג'יוטו שהי החזירה לתוך הפוכדור היא נכנסת לחדר מסוים בתוך המרכז ותוך כמה דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.[/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה רבה" אני אומר לו ויוצא מהמרכז פוקימונים
-
[quote=מאסטר אספיון;845851][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שאקדח המים מפספס את המטרה שלו והוא פוגע בקרקע,אך הגחלת לא מפספסת והיא פוגעת בחוזקה רבה במיג'ומרו שלך,צ'רלס אומר לצ'ימצ'אר שלו:"צ'ימצ'אר אתה ואני עובדים יחד כבר חמש שנים הגיע הזמן התפתחות!",אתה רואה את צ'ימצ'אר זוהר בזוהר ההתפתחות ואתה רואה לפניך מונפרנו מסוכן מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הצ'ימצ'אר של צ'רלס התפתח למונפרנו![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
*שוב אתה עושה לי את זה? ודרך אגב הכנתי את המ"ת שלי זה למה לא יכולתי להגיב
"כל הכבוד אז מונפרנו מגניב" אומר בחיוך ואז אחשוב לעצמי:'מעניין מתי מיגמרו תיתפתח' "אוקיי מיגמרו תשתמשי באקדח מים ובצעקה ביחד בשביל שהמים יתפזרו לכל הכיוונים וכך כל המקום יהיה רטוב" אומר לה בשמחה והסתכל על הקרב המעניין
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845851][B
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*להבא תשימי את כול הדברים בכוכבית לפני ההודעה או אחריה ולא בתוכה בסדר?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"נעים מאוד סרינה שמי קרולינה אבל החברים קוראים לי קלירו,ונעים מאוד סקווירטל,אני מבינה שאת טיפוס של פוקימוני מים,אני טיפוס של פוקימוני עשב דווקא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][B]נפגשת עם קלירו\קרולינה![/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"האמתי שלא ,סקווירטל הוא בין היחידים שאני אוהבת ." אני אומרת לה .
"שמת לב כמה אנחנו דומות במראה?" אני חושבת כבר אם הופרדנו בלידה וצוחקת קצת.
"דרך אגב,אני מחפשת פוקימון חרק אש נדיר ,תוכלי לעזור לי למצוא אותו?" אני שואלת אותה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845851][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שאקדח המים מפספס את המטרה שלו והוא פוגע בקרקע,אך הגחלת לא מפספסת והיא פוגעת בחוזקה רבה במיג'ומרו שלך,צ'רלס אומר לצ'ימצ'אר שלו:"צ'ימצ'אר אתה ואני עובדים יחד כבר חמש שנים הגיע הזמן התפתחות!",אתה רואה את צ'ימצ'אר זוהר בזוהר ההתפתחות ואתה רואה לפניך מונפרנו מסוכן מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הצ'ימצ'אר של צ'רלס התפתח למונפרנו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא בעיר ספטרה אין מכון העיר הבאה שיש בה מכון היא העיר לוליה,אחריה העיר מדריץ,בסדר היי ליאו מה נשמע",אתה רואה את ליאו מנופף לשלום לעומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיירה מרופי ואתה רואה שוב את ג'פרי,הבחור שנפגשת איתו ממוקדם,ג'פרי אומר לך:"אהה זה אתה,נו איך הלך נגד וולקנר?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה אותו מתחיל להיחלש לאט מאוד אתה רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו ואתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום לך נערי מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*להבא תשימי את כול הדברים בכוכבית לפני ההודעה או אחריה ולא בתוכה בסדר?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"נעים מאוד סרינה שמי קרולינה אבל החברים קוראים לי קלירו,ונעים מאוד סקווירטל,אני מבינה שאת טיפוס של פוקימוני מים,אני טיפוס של פוקימוני עשב דווקא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][B]נפגשת עם קלירו\קרולינה![/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'פרי בקצרה: "הפסדתי אבל שאני יפגוש אותו שוב אני ינצח" התעלם ממנו ואלך לדרכי לכיוון העיר מורפי
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*שוב אני עושה מה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מונפרנו רץ המהירות רבה מאוד והוא מנסה וכמעט מצליח לפגוע במיג'ומרו שלך בחוזקה רבה בעזרת אגרוף מאך חזק מאוד,אתה רואה את עיניו של אלקיד הכועסות על מונפרנו שפוגע במיג'ומרו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך מרוצה מאוד:"בסדר אך קודם אני רוצה ששנינו נילחם נגד עומר,מסכים",עומר יורד מין האגרון שלו במהירות רבה למדי והוא אומר לכם:"אני מסכים ואתה ליאור,קטע ליאור וליאו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"הוא ברמה אחרת,יש כמה רמות של מאמנים והם רגילים,מנהיגי מכון,חברי רביעיית האליט,מוחות חזית,אלופי רביעיית האליט ופוקימון מאסטר,אתה צריך לנצח בהרבה קרבות בשביל לנצח את וולקנר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*תגיד לי מה פה קורה פה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מבט האכזבה והעצב של מדקיפ והוא ממשיך בדרכו,אתה רואה את הילד שניסת להציל ממוקדם אומר לך:"שמע נכון המדקיפ שלך חלש אבל אתה יודע למה בגלל שאתה לא אימנת אותו".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*לא חבל על חוסר ההשקעה עוד כוכב אחד ואתה עף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את טיפות הטל של הגשם הקצר שהיה ממוקדם,אתה רואה שלושה פוקימוני מים,טוטודייל,מדקיפ ופיפלאפ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"עכשיו שאת אומרת את זה כן אנחנו די דומות,אולי אפילו גם באופי,חרק אש אמרת נכון במקרה ראיתי אחד כזה באזור,חבל שבדיוק במעקב שלי אליו נפלתי והוא ברח".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847130][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך מרוצה מאוד:"בסדר אך קודם אני רוצה ששנינו נילחם נגד עומר,מסכים",עומר יורד מין האגרון שלו במהירות רבה למדי והוא אומר לכם:"אני מסכים ואתה ליאור,קטע ליאור וליאו".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר ולליאו"אוקי אני מסכים לקרב.אני וליאו נוציא פוקימון 1 כול אחד מאיתנו.ואתה עומר תוציא 2 שזה היה הוגן.אז אתם מסכימים למה שאמרתי?"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אוקיי,צאו סטרפטור ופיג'יוט אני בוחר בכם",אתה רואה לפניך שני פוקימוני כנף אדירים ומדהימים,ליאו אומר:"הבנתי,צא סוולו אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לעומר יש פיג'יוט וסטרפטור ולליאו יש סוולו![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;847140][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אוקיי,צאו סטרפטור ופיג'יוט אני בוחר בכם",אתה רואה לפניך שני פוקימוני כנף אדירים ומדהימים,ליאו אומר:"הבנתי,צא סוולו אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לעומר יש פיג'יוט וסטרפטור ולליאו יש סוולו![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעומר ולליאו"טוב עם אתם הוצאתם פוקימון מעופף אז גם אני יוציא פוקימון מעופף לקרב"אני מוציא פוכדור וממנו מוציא את שיימן לקרב
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את השיימין שלך פורס כנפיים ומתחיל לעוף לו בזירה,עומר אומר לפיג'יוט והסטרפטור שלו:"סטרפטור אתה תלך על סוולו ואתה פיג'יוט אתה לך על השיימין הזה ברור,בהצלחה חברים תשתמשו בכול מתקפה אפשרית שאתם יודעים סטרפטור כמכת סיום ציפור אמיצה,פיג'יוט מתקפת שמיים לסיום ברור".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;847174][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את השיימין שלך פורס כנפיים ומתחיל לעוף לו בזירה,עומר אומר לפיג'יוט והסטרפטור שלו:"סטרפטור אתה תלך על סוולו ואתה פיג'יוט אתה לך על השיימין הזה ברור,בהצלחה חברים תשתמשו בכול מתקפה אפשרית שאתם יודעים סטרפטור כמכת סיום ציפור אמיצה,פיג'יוט מתקפת שמיים לסיום ברור".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"המלכים האלו לא ייצליחו לך" אני אומר לשיימן"עלי טער ואזבכל הכוח להבהת זרעים על פיג'יוטו גמור אותו בשתי מכות"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שתי הציפורים של עומר פיג'יוט וסטרפטור מתחילים לעוף בזירה במהירות רבה ומתחמקים מכול מתקפה שאתה שולח אליהם,ליאו מעיף את סוולו ומשגר אותו לכיוון פיג'יוט של עומר בעזרת אס אווירי.[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;847181][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שתי הציפורים של עומר פיג'יוט וסטרפטור מתחילים לעוף בזירה במהירות רבה ומתחמקים מכול מתקפה שאתה שולח אליהם,ליאו מעיף את סוולו ומשגר אותו לכיוון פיג'יוט של עומר בעזרת אס אווירי.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לשיימן"אחרי שפיג'יטו יגע מהאס האורי תשתמש עליו בלהבת זרעים קטלנית.ותתקוף את סטראפטור בעלי טער מהירים ונסה שיפגעו בסטארפטור"
-
[quote=מאסטר אספיון;847130][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מונפרנו רץ המהירות רבה מאוד והוא מנסה וכמעט מצליח לפגוע במיג'ומרו שלך בחוזקה רבה בעזרת אגרוף מאך חזק מאוד,אתה רואה את עיניו של אלקיד הכועסות על מונפרנו שפוגע במיג'ומרו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"מיגמרו תשתמשי באקדח מים מטוול אפס על מונפרנו עכשיו שהוא קרוב אלייך ואז תשתמשי בצעקה!" אומר לה ואגיד לאלקיד:"אל תדאג היא יכולה לעושת את זה קדימה הא נעודד אותה" אומר לו והתחיל לעודד אותה "מיגמרו את יכולה!"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847130][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"הוא ברמה אחרת,יש כמה רמות של מאמנים והם רגילים,מנהיגי מכון,חברי רביעיית האליט,מוחות חזית,אלופי רביעיית האליט ופוקימון מאסטר,אתה צריך לנצח בהרבה קרבות בשביל לנצח את וולקנר".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מבט האכזבה והעצב של מדקיפ והוא ממשיך בדרכו,אתה רואה את הילד שניסת להציל ממוקדם אומר לך:"שמע נכון המדקיפ שלך חלש אבל אתה יודע למה בגלל שאתה לא אימנת אותו".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*לא חבל על חוסר ההשקעה עוד כוכב אחד ואתה עף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את טיפות הטל של הגשם הקצר שהיה ממוקדם,אתה רואה שלושה פוקימוני מים,טוטודייל,מדקיפ ופיפלאפ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"עכשיו שאת אומרת את זה כן אנחנו די דומות,אולי אפילו גם באופי,חרק אש אמרת נכון במקרה ראיתי אחד כזה באזור,חבל שבדיוק במעקב שלי אליו נפלתי והוא ברח".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*יש לי מדקיפ גרוע
מדקיפ,אם אתה באמת טוב תפעיל אקדח מים נגד הילד הזה,נראה אותך.
הוא קרא לך לוזר.
-
[quote=מאסטר אספיון;847130]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"יופי פוקימוני מים" אני יגיד בהתלהבות "סטונג'ה אני בוחר בך, עכשיו צא חבטה על פיפלאפ" אני אומר בהתלהבות רבה
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את העייפות והחולשה של מיג'ומרו שלך,אתה רואה אותה מתחילה להתעצבן והיא משתמשת באקדח מים עוצמתי במיוחד,הפוקדע שלך מתחיל לצפצף והוא מתחיל לומר:"הפעלת יכולת הפעלת יכולת!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שני הפוקימונים פיג'יוט וסטרפטור עובדים בצוות מושלם,פיג'יוט מתקיף עוד פעם ועוד פעם וגם מצליח לפגוע בלי פספוס בשיימין בצורה חזקה מאוד,אתה רואה את פיג'יוט מפסיק להתקיף אחרי זה הוא עף לשמיים אתה רואה אותו הופך למין ציפור-פניקס,בזמן שהסוולו של ליאו קרב מעולף מין מתקפת הציפור האמיצה של סטרפטור.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את המדקיפ שלך משתמש באקדח מים מושלם על הילד והוא אומר לך:"היי לא קראתי למדקיפ שלך לוזר אמרתי שהוא לא חזק עדיין בשביל להילחם מול הגיבל שהיה של אש קאצ'ם!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]לאש\רד יש גיבל!,המדקיפ שלך למד אקדח מים![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה על טסוטג'ה שאתה מבין שזה היה טעות,אתה שומע את הפוקדע אומר לך:"מתקפות מסוג כנף כמו ניקור מקדחה סופר אפקטיביות על עשב".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;847529]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה על טסוטג'ה שאתה מבין שזה היה טעות,אתה שומע את הפוקדע אומר לך:"מתקפות מסוג כנף כמו ניקור מקדחה סופר אפקטיביות על עשב".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אוי זה ממש לא טוב" אני אומר לעצמי "סטונג'ה תישתמש בצהקה ואז חבטה בכל הכוח" אני אומר לסטונג'ה
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את טסוטג'ה שלך כבר עייף מאוד והוא לא יוכל להחזיק מעמד מול ניקור המקדחה של פיפלאפ,אתה רואה את סקווירטל ואת טוטודייל מתערבים,טוטודייל משתמש בנשיכות חזקות על רגליו של טסוטג'ה ועוד שסקווירטל משתמש באקדח מים שמחליש את טסוטג'ה אך לא מביס אותו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847130][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"עכשיו שאת אומרת את זה כן אנחנו די דומות,אולי אפילו גם באופי,חרק אש אמרת נכון במקרה ראיתי אחד כזה באזור,חבל שבדיוק במעקב שלי אליו נפלתי והוא ברח".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וואלה?טוב אני אנסה למצוא אותו " אני אומרת לה ,
אני מחפשת ,מחפשת ומפחפשת עד שאני רואה
משהו אדום לבן .אני מנסה לראות אם זה הוא בתקווה.
"אמן אמן אמן" אני אומרת לי בלב .
-
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"היי סרינה,נתראה בעיר ג'ול-ריו אני מתכנתת ללכת לאש בשביל התג החמישי שלי,ואת מה המטרה שלך סרטים או תגים",את מחפשת את הפוקימון חרק אש ואת מוצאת ארידוס חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;847545][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את טסוטג'ה שלך כבר עייף מאוד והוא לא יוכל להחזיק מעמד מול ניקור המקדחה של פיפלאפ,אתה רואה את סקווירטל ואת טוטודייל מתערבים,טוטודייל משתמש בנשיכות חזקות על רגליו של טסוטג'ה ועוד שסקווירטל משתמש באקדח מים שמחליש את טסוטג'ה אך לא מביס אותו.[/FONT][/COLOR][/quote]
למה אתה סטונג'ה כל כך חלש?
--------------------------------------------------------------
"סטונג'ה חזור" אני אומר בהתבאסות "פיג'יוטו אני בוחר בך!" אני צועק "עכשיו תישתמש באס אווירי על פיפלאפ" אני אומר בתיקווה שזה יצליח
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847551][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"היי סרינה,נתראה בעיר ג'ול-ריו אני מתכנתת ללכת לאש בשביל התג החמישי שלי,ואת מה המטרה שלך סרטים או תגים",את מחפשת את הפוקימון חרק אש ואת מוצאת ארידוס חזק מאוד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני בורחת מהאריאדוס עד שהוא נעלם לי מכל הכיוונים.
"המטרה שלי...המטרה שלי....שניהם !" אני אומרת לה בצורה לא החלטית
"אני לא יודעת מה אני אעשה ,אבל תארי לעצמך לזכות גם בגראנד פסטיבל ובליגה !"
אני אומרת לה ומחפשת שובאת החרק אש
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847529][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את העייפות והחולשה של מיג'ומרו שלך,אתה רואה אותה מתחילה להתעצבן והיא משתמשת באקדח מים עוצמתי במיוחד,הפוקדע שלך מתחיל לצפצף והוא מתחיל לומר:"הפעלת יכולת הפעלת יכולת!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שני הפוקימונים פיג'יוט וסטרפטור עובדים בצוות מושלם,פיג'יוט מתקיף עוד פעם ועוד פעם וגם מצליח לפגוע בלי פספוס בשיימין בצורה חזקה מאוד,אתה רואה את פיג'יוט מפסיק להתקיף אחרי זה הוא עף לשמיים אתה רואה אותו הופך למין ציפור-פניקס,בזמן שהסוולו של ליאו קרב מעולף מין מתקפת הציפור האמיצה של סטרפטור.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את המדקיפ שלך משתמש באקדח מים מושלם על הילד והוא אומר לך:"היי לא קראתי למדקיפ שלך לוזר אמרתי שהוא לא חזק עדיין בשביל להילחם מול הגיבל שהיה של אש קאצ'ם!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]לאש\רד יש גיבל!,המדקיפ שלך למד אקדח מים![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה על טסוטג'ה שאתה מבין שזה היה טעות,אתה שומע את הפוקדע אומר לך:"מתקפות מסוג כנף כמו ניקור מקדחה סופר אפקטיביות על עשב".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
יופי מאדקיפ,עכשיו יותר טוב!,תמשיך להשפריץ על הילד הזה,בזמן שאני גונב לו את הציוד!
ואני לוקח את הציוד מהילד שנמצא ומנסה להתחמק מאקדח המים של מדקיפ.
-
[quote=מאסטר אספיון;847529][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו זה ניראה כמעט כמו משאבת הידרו, טוב מאוד מיגמרו תמשיכי כך!,עכשיו שוב אקדח מים ותתקרבי ושוב אקדח מים כך הרבה פעמים עד שתיהיו קרובים ותשתמשי באקדח מים מקרוב מאוד" אומר לה במרץ ואחייך לאלקיד שיושב לעדי
-
[quote=מאסטר אספיון;847529]
[/quote]
אני אומר לשיימן"תשתמש בלהבת זרעים ותנגש בפיג'יוטו במתקפה שלו עם להבת הזרעים שלך.כך תיגמור אותו"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847130][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
אגיד לו: "תודה על המידע, אז אני יתחזק וילחם מולו שוב ופעם הבאה שהפגוש אותך הלחם בך כרגע אני ממהר מצטער" והמשיך במהרה למרכז הפוקימונים שבעיר מורפי כדי לרפא את הפוקימונים שלי
~~~~~~~~~~~~~~~
פתחתי עמוד 40
-
[COLOR=red][FONT=Arial]מונפרנו של צ'רלס קופץ בעזרת אגרוף מך חזק מאוד שמפיל ומביס את מיג'ומרו שלך,אתה מרגיש דה ז'ה וו כמו מה שקרה עם רוטום צורת האש שלו,צ'רלס אומר:"מונפרנו תחזור,ילד שוב פעם הפסדת".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הפסדת שוב את תג המכון.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוט חוזר וגופו נראה מלא להבות,אתה קולט את סטרפטור משתמש בציפור אמיצה וכעת יש לו שדה חשמלי אדיר,משני הכיוונים של שיימין מגיעים שני הפוקימונים של עומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*פתחת את ע''מ 40 אתה יכול לקבל את אחד משלושת הקופים של דור 5,תגיד לי איזה אתה רוצה בה''פ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי קופץ למעלה והוא חוסם את דרכך והוא אומר לך:"נו אתה רוצה קרב או לא,אני לא אתן לך לזוז עד שתילחם מולי ברור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את השוטרת ג'ני מתקרבת אליך והיא אומרת לך לא מרוצה:"תחזיר לילד את מה שגנבת ממנו,עכשיו או שתסבול ממני ומין הפוקימונים שלי ותוכרז כפושע ולא תוכל להשתתף בליגות למיניהם".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]פגשת את השוטרת ג'ני.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוט מגרש במהירות רבה מאוד שניים מין הפוקימונים את טוטודייל ואת פיפלאפ,אך סקווירטל נשאר להילחם בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"לצערי אין תחרויות סרט במחוז הזה,מצטערת את צריכה לבחור בלהיות פוקימון מאסטר,את רוצה נגדי קרב,סתם שאלה זה הולך להיות בטח קרב מעניין עם תנצחי אני אתן לך מידע מדויק איפה נימצא מרארובא,פוקימון האש חרק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]שמעו אם אתם אומרים "פתחתי את ע''מ" מעכשיו [מע''מ 50]אסור להגיד את זה מי שיעשה את זה יגרום לזה שהפרס יעלם לעד,וגם אם אני פותח את הע''מ אף אחד לא מקבל פרס.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;848120]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוט מגרש במהירות רבה מאוד שניים מין הפוקימונים את טוטודייל ואת פיפלאפ,אך סקווירטל נשאר להילחם בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"פיג'יוטו צא אס אווירי בכל הכוח על סקווירטל, תיפגע בו בלי רחמים" אני אומר לפיג'יוטו
-
[quote=מאסטר אספיון;848120][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מונפרנו של צ'רלס קופץ בעזרת אגרוף מך חזק מאוד שמפיל ומביס את מיג'ומרו שלך,אתה מרגיש דה ז'ה וו כמו מה שקרה עם רוטום צורת האש שלו,צ'רלס אומר:"מונפרנו תחזור,ילד שוב פעם הפסדת".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הפסדת שוב את תג המכון.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אני לא מאמין.. את האמת רשציתי להילחם עם אלקיד אבל אתה רציתה להילחם עם מיגמרו אז קדימה.. תגיד אתה במיקרה יכול לתת לי עצה איפה לתפוס פוקימון חזק?" אחייך ואשאל ואז הסתכל על מיגמרו באכזבה ואומר לאלקיד:"אני מצטער" אני הצא מה מכון והסתכל עם אלקיד ומיגמרו באים או לא
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848120
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוט חוזר וגופו נראה מלא להבות,אתה קולט את סטרפטור משתמש בציפור אמיצה וכעת יש לו שדה חשמלי אדיר,משני הכיוונים של שיימין מגיעים שני הפוקימונים של עומר.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשימן"תגרום שכך פיג'יוטו וסטארפאטור יתנגשו זה בזה וכך יפגעו קשה.ואז תשתמש בעלי טער על שנהים"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"עצה ממני,תתפוס פוקימון מים אמיתי,פוקימוני מים התחלתיים בצורה ראשונה שלהם פשוט גרועים או שתעזוב את מיג'ומרו שלך או שתפתח אותה",אתה רואה את אלקיד מחזיק לך את היד שתסתכל על מיג'ומרו ואתה רואה אותה בוכה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהפיג'יוט אומנם מפסיק את המתקפה שלו בגלל עלי התער אך הציפור האמיצה פוגעת ומביסה את שיימין שלך,עומר מחזיר את פיג'יוט ואת סטרפטור שלו,הוא אומר לך:"לא אימנת את שיימין שלך בכלל לא ליטשת את המתקפות שלך".[/FONT][/COLOR]
[B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת שוב לעומר.[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיג'יוט מחטיא את סקווירטל באופן די מוזר,אתה רואה שלושה פוקימוני רוח מתחילים לצאת מין האדמה,אתה מזהה שזה גסטלי,מיסדרבוס והונטר,אתה רואה את סקווירטל קופץ לאגם העיר ג'ול-ריו".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;848177][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"עצה ממני,תתפוס פוקימון מים אמיתי,פוקימוני מים התחלתיים בצורה ראשונה שלהם פשוט גרועים או שתעזוב את מיג'ומרו שלך או שתפתח אותה",אתה רואה את אלקיד מחזיק לך את היד שתסתכל על מיג'ומרו ואתה רואה אותה בוכה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אתה טיפש" אומר לצרלס בכעס אקח את מיגמרו בידיים החזיר את אלקיד לפוקדור והצא מהמכון ואז אומר למיגמרו:"תקשיבי.. אני יודע שאת מנסה כמה שיותר אבל זה לא מספיק אז אני צריך שתתפתחי עכשיו תחשבי על כל הזמנים שעברנו יחד ותנסי להיתחזק עד שתצליחי בבקשה בישבילי" אומר ואז הוריד את מבטי לריצפה והזיל דמעה
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה אותה קמה והיא זוהרת במין אור כמו של הסייטר אחרי שאכל ברי לחץ ביער,אתה רואה לפניך פוטאצ'ימארו חזקה מאוד,אתה רואה שהיא התפתחה,אתה רואה משהו מוזר במבטו של אלקיד משהו עצוב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]מיג'ומרו התפתחה לפוטאצ'ימארו![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהפיג'יוט אומנם מפסיק את המתקפה שלו בגלל עלי התער אך הציפור האמיצה פוגעת ומביסה את שיימין שלך,עומר מחזיר את פיג'יוט ואת סטרפטור שלו,הוא אומר לך:"לא אימנת את שיימין שלך בכלל לא ליטשת את המתקפות שלך".[/FONT][/COLOR]
[B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת שוב לעומר.[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אני רק הגעתי לעיר ובקושי היה לי זמן לאמן את שיימן.אך אני אממן אותו בקרוב.והוא יהפוך לחזק.היה קרב נהדר.היה כיף להילחם להפסיד לך שוב"
-
[quote=מאסטר אספיון;848177]
[B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיג'יוט מחטיא את סקווירטל באופן די מוזר,אתה רואה שלושה פוקימוני רוח מתחילים לצאת מין האדמה,אתה מזהה שזה גסטלי,מיסדרבוס והונטר,אתה רואה את סקווירטל קופץ לאגם העיר ג'ול-ריו".[/FONT][/COLOR][/quote]
"פוקימוני רוח... מגניב" אני אומר לעצמי "אוקיי סטונג'ה אני בוחר בך, תישתמש בחבטה על הונטר ופיג'יוטו תישתמש בסופה על האונטר" אני אומר בהתלהבות רבה
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"נתראה בעיר ספטרה,להתראות עד הפעם הבאה,פיג'יוט תשתמש בתעופה לעיר ספטרה קדימה!",אתה רואה את עומר קופץ על פיג'יוט ושניהם מתעופפים להם אל עבר העיר ספטרה בצפון מערב העיר.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את טסוטג'ה פשוט עובר דרך ההונטר אך פיג'יוט פוגע בו במתקפה מדהימה,אתה רואה את גסטלי ואת מיסדרבוס מתחילים להתקיף את טסוטג'ה בכדורי צל חזקים מאוד שפוגעים בו אחד אחרי השני אחרי השלישי.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;848195][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה אותה קמה והיא זוהרת במין אור כמו של הסייטר אחרי שאכל ברי לחץ ביער,אתה רואה לפניך פוטאצ'ימארו חזקה מאוד,אתה רואה שהיא התפתחה,אתה רואה משהו מוזר במבטו של אלקיד משהו עצוב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]מיג'ומרו התפתחה לפוטאצ'ימארו![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"אלקיד אל תידאג אני מבטיח לך שאחרי המכון אני ישיג לך ברי לחץ" אומר לו בחייוך ואז אפנה לפוטאצימארו ואגיד לה:"וואו תודה רבה בידיוק כך אני רוצה שתיהיו תתמידו קדימה בא נחזור לצרלס וננצח!" אחייך לשניהם ואכנס למכון ואצעק לצרלס:"הצימצאר שלך עייף? כי אם לא באתי לקרב חוזר יש לי פוקימון חדש"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848214][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"נתראה בעיר ספטרה,להתראות עד הפעם הבאה,פיג'יוט תשתמש בתעופה לעיר ספטרה קדימה!",אתה רואה את עומר קופץ על פיג'יוט ושניהם מתעופפים להם אל עבר העיר ספטרה בצפון מערב העיר.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את שיימן לפוכדור שלו ואומר לליאו"איזה באסה שהפסדתי לו שוב.טוב בוא נלך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימוים שלנו ואז אני אלחם בקרב מכון.מוסכם?"
-
[quote=מאסטר אספיון;848214]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את טסוטג'ה פשוט עובר דרך ההונטר אך פיג'יוט פוגע בו במתקפה מדהימה,אתה רואה את גסטלי ואת מיסדרבוס מתחילים להתקיף את טסוטג'ה בכדורי צל חזקים מאוד שפוגעים בו אחד אחרי השני אחרי השלישי.[/FONT][/COLOR][/quote]
"סטונג'ה תחזור מיד לפוקדור!" אני צועק אליו ומחזיר אותו "פיג'יוטו עכשיו תישתמש באס אוורי על ההונטר" אני פוקד על פיג'יוטו
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*ראשית כול זה מונפרנו שנית אתה לא יצאת מין המכון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אז מיג'ומרו שלך התפתחה ביג דיל,לא מונפרנו שלי לא נח צא מין המכון עד שגם האלקיד שלך לא התפתח אין לך מה לעשות פה",אתה יוצא מין המכון ואתה רואה פוקימון כחול ואדום בעל זרועות צרות אך ארוכות מאוד והם משמיד את העיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"טוב אנחנו שותפים באופן רשמי ליאור,הוא צדק דוד עומר אתה באמת משהו מיוחד,טוב אני והוופר שלי נעודד אותך ביציאה ואני רוצה שתנצח,אגב שמעת שהצ'ימצ'אר של צ'רלס התפתח?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה וליאו שותפים באופן רשמי![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוטו שלך נלחם בחוזקה רבה אך שלושת הפוקימונים מתקיפים אותו באופן קשה מאוד והם מנצחים אותו,אתה רואה ילד קטן אומר לך:"זה שד-המוות,יש פה כמה סוגים של פוקימונים שמנסים להרוס את העיר,שלושת פוקימוני המים שניצחת נקראים צלחת-ימית אך יש קבוצה בלתי מנוצחת אחת והיא שד-המוות".[/FONT][/COLOR]