תפסיקו כולם!!! אתם ילדים בגן? לא? נכון! אז תפסיקו לריב!!!!!!!!!!!!
Printable View
תפסיקו כולם!!! אתם ילדים בגן? לא? נכון! אז תפסיקו לריב!!!!!!!!!!!!
מה אתה משתולל? אני כולה שואל אותם אם אני יכול לפרוש איתם...
אף אחד לא פורש, כל אחד קיבל את מה שמגיע לו וזהו..
טרינר אתה לא קשור! לא דיברתי איתך@!
אה...
אני זז אני יבוא עוד שעה, ניצן שוב קחי את זה בקלות, היא חוותה חיים מלאים ומאושרים.
ביי
אם ליאור ירד בגלל שהוא הגן עליי אז אני ירגיש זוועה אם אני ישאר מנהלת
תוריד גם אותי
אם אתה מוריד אותו
אני יורדת גם!
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jul 31 2008, 12:26 PM
[b] אם ליאור ירד בגלל שהוא הגן עליי אז אני ירגיש זוועה אם אני ישאר מנהלת
תוריד גם אותי
אם אתה מוריד אותו
אני יורדת גם! [/b][/quote]
לא!
אני מתעקש שתישארי! אני לא סיבה!!
היי לכולכםO:
מה המצב איתם?O:
אתה כן
אתה ירדת כי הגנת עליי
אז לא שווה לי בכלל להשאר
אם אתה בחוץ אני בחוץ גם
זה לא צוות ניהול אמיתי אם למנהל הראשי מותר לקלל אבל שמישהו נותן לו הערה
הוא יורד
היה כאן ריב ענקי
אביב, הפעם באמת הגזמת ם:
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jul 31 2008, 12:27 PM
[b] אתה כן
אתה ירדת כי הגנת עליי
אז לא שווה לי בכלל להשאר
אם אתה בחוץ אני בחוץ גם
זה לא צוות ניהול אמיתי אם למנהל הראשי מותר לקלל אבל שמישהו נותן לו הערה
הוא יורד [/b][/quote]
ליאור
[quote][i]Originally posted by Ace[/i]@Jul 31 2008, 12:28 PM
[b] אביב, הפעם באמת הגזמת ם: [/b][/quote]
נכון.
חח ניצן, לקלל את איתם שקרא לאלכסיי ירוסי, שאני לא מוכן לשום גזענות כאן, ושאמר שכולם פה הומואים וכו', לעומת לבוא בתור מנהל חתימות, ולהגיד לי יחמור, יזין, יאידיוט, שאני לא עשיתי מה שאיתם עשה ואני לא מצדיק את זה, זה דבר עם הבדל מאוד מאוד גדול, חבל שאינכם רואים זאת
למה אני תמיד מפספס את הריבים פה-_- דאמיט...זה לא שאני אוהב כאשר רביםO: זה פשוט אני רוצה להיות מעודכן במה שקורהO:<
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 12:30 PM
[b] חח ניצן, לקלל את איתם שקרא לאלכסיי ירוסי, שאני לא מוכן לשום גזענות כאן, ושאמר שכולם פה הומואים וכו', לעומת לבוא בתור מנהל חתימות, ולהגיד לי יחמור, יזין, יאידיוט, שאני לא עשיתי מה שאיתם עשה ואני לא מצדיק את זה, זה דבר עם הבדל מאוד מאוד גדול, חבל שאינכם רואים זאת [/b][/quote]
ולפני שהוא היה פה בכלל והתחלת להגיד כל תגובה שלניה איתם בן זונה
לא נחשב
אני רוצה לרדת
הוא יורד אני יורדת
אביב הפעם באמת הגזמת,היית צריך לתת לו באן או אזהרה אבל להוריד אותו מניהול?!
למה מי אתה?!
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 03:30 PM
[b] חח ניצן, לקלל את איתם שקרא לאלכסיי ירוסי, שאני לא מוכן לשום גזענות כאן, ושאמר שכולם פה הומואים וכו', לעומת לבוא בתור מנהל חתימות, ולהגיד לי יחמור, יזין, יאידיוט, שאני לא עשיתי מה שאיתם עשה ואני לא מצדיק את זה, זה דבר עם הבדל מאוד מאוד גדול, חבל שאינכם רואים זאת [/b][/quote]
עדיין, מנהל נורמאלי היה משעה את איתם וגומר את הסיפור. אתה בכוונה השארת אותו וגרמת לו לקל את אלכסי ואת הקהילה. זה עושה אותך ללא נורמאלי ם:
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 12:30 PM
אבל הוא לא היה אומר את זה אם אתה לא היית מקלל אותו, חוץ מזה למה אתה יורד לרמה שלו? X_X
יוסי ודק
מי אתה בכלל?
אני רוצה לרדת
לא מעניין אותי
ליאור בחוץ-למרות שמי אתה שתוריד אותו זה הפורום של אילון ורותם
אז אני בחוץ
[quote][i]Originally posted by Gabe[/i]@Jul 31 2008, 12:30 PM
[b] למה אני תמיד מפספס את הריבים פה-_- דאמיט...זה לא שאני אוהב כאשר רביםO: זה פשוט אני רוצה להיות מעודכן במה שקורהO:< [/b][/quote]
לא פספסת שום דבר, זה רק מתחיל.
איתם קילל פה לפפני, אתם לא ידועים, כי אתם לא הייתם פעילים, ואני ישדר מחקתי את ההודעות שלו, ובגלל זה הוא ירד מעידכון, לא ידעתם שהוא היה מעדכן? כאשר שמעית שהוא מלכלך עלינו ומקלל אותנו בפורום מתחרה, קיללתי אותו פה את המנוול וכאשר הגיע, החלטתי שזה צודק לתת לו להישאר למרות שהוא מקלל, בגלל מה שאמרתי, ואז שזה הגעי לגזענות וכו', נתתי לו באן, כי זו כבר פגיעה קשה מקללה רגילה.
---
יוסי הוא קרא לי אידיוט,חמור וזין, ואם יש 20%, פלאק, עפים מניהול, שאל את סאי.
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jul 31 2008, 02:32 PM
[b] יוסי ודק
מי אתה בכלל?
אני רוצה לרדת
לא מעניין אותי
ליאור בחוץ-למרות שמי אתה שתוריד אותו זה הפורום של אילון ורותם
אז אני בחוץ [/b][/quote]
ניצן אבל הוא אמר לרותם או איילון?!
כי אם כן הוא גם בחוץ...
אני לא צריך לשאול אותם, הם נתנו לי ולסאי חופש פעולה.
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 12:35 PM
[b] איתם קילל פה לפפני, אתם לא ידועים, כי אתם לא הייתם פעילים, ואני ישדר מחקתי את ההודעות שלו, ובגלל זה הוא ירד מעידכון, לא ידעתם שהוא היה מעדכן? כאשר שמעית שהוא מלכלך עלינו ומקלל אותנו בפורום מתחרה, קיללתי אותו פה את המנוול וכאשר הגיע, החלטתי שזה צודק לתת לו להישאר למרות שהוא מקלל, בגלל מה שאמרתי, ואז שזה הגעי לגזענות וכו', נתתי לו באן, כי זו כבר פגיעה קשה מקללה רגילה.
---
יוסי הוא קרא לי אידיוט,חמור וזין, ואם יש 20%, פלאק, עפים מניהול, שאל את סאי. [/b][/quote]
יודע מה
עזוב את איתם
אני רוצה שתוריד אותי מניהול
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 03:35 PM
[b] איתם קילל פה לפפני, אתם לא ידועים, כי אתם לא הייתם פעילים, ואני ישדר מחקתי את ההודעות שלו, ובגלל זה הוא ירד מעידכון, לא ידעתם שהוא היה מעדכן? כאשר שמעית שהוא מלכלך עלינו ומקלל אותנו בפורום מתחרה, קיללתי אותו פה את המנוול וכאשר הגיע, החלטתי שזה צודק לתת לו להישאר למרות שהוא מקלל, בגלל מה שאמרתי, ואז שזה הגעי לגזענות וכו', נתתי לו באן, כי זו כבר פגיעה קשה מקללה רגילה.
---
יוסי הוא קרא לי אידיוט,חמור וזין, ואם יש 20%, פלאק, עפים מניהול, שאל את סאי. [/b][/quote]
אתה חיממת את ליאור להגיד דברים כאלו. ם:
[quote][i]Originally posted by Ace[/i]@Jul 31 2008, 12:37 PM
[b] אתה חיממת את ליאור להגיד דברים כאלו. ם: [/b][/quote]
לא אמרתי לליאור דבר, הוא קילל אותי כי נצין אמרה לי אמא שלך טיפשה והחזרתי לה, כי שוב, אף אחד לא יקלל את אמי, לא משנה אם זה פה או בחיים האמיתיים ם:
---
טוב ניצן תרדי שאחזור מהאוכל.
מה קורה כאן?
למה פתאום כל כך הרבה אנשים פורשים?
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 12:35 PM
---
זה אם 30%.
אביב, רוץ תחליף שם את איפה שכתוב ל20%!
ומאיפה אנחנו יודעים שאתה לא ממציא את זה?
וחוץ מזה, בגלל זה אתה יורד לרמה שלו? אתה מתנהג כמו תינוק!
אתה בטוח שאתה בן15 ולא 8?
אין מה לעשות
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 12:38 PM
[b] לא אמרתי לליאור דבר, הוא קילל אותי כי נצין אמרה לי אמא שלך טיפשה והחזרתי לה, כי שוב, אף אחד לא יקלל את אמי, לא משנה אם זה פה או בחיים האמיתיים ם:
---
טוב ניצן תרדי שאחזור מהאוכל. [/b][/quote]
מה אתה תינוק? ><
תתעלם ותבליג X_____X
כולנו היינו תינוקות דרך הגב גיל יום הולדת שמח
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 03:38 PM
[b] לא אמרתי לליאור דבר, הוא קילל אותי כי נצין אמרה לי אמא שלך טיפשה והחזרתי לה, כי שוב, אף אחד לא יקלל את אמי, לא משנה אם זה פה או בחיים האמיתיים ם:
---
טוב ניצן תרדי שאחזור מהאוכל. [/b][/quote]
כי אני מסכים עם ליאור. ניצן עוברת תקופה קשה וכל הפורום מודע לזה ברגעים אלו.
אני יודע מה זה לאבד מישהו מאוד קרוב אליך. אתה הגבת מאוד לא יפה, במקומה הייתי ניכנס בך עד לפרישה שלך.
מצידי תביא לי אזהרה. אני פשוט לא אוהב מנהלים כמוך.
איי אמ באק!
המדורה נכבתה או שהיא עוד דולקת?
אביב לי אתה יכול להוריד אזהרה
[quote][i]Originally posted by Ace[/i]@Jul 31 2008, 12:42 PM
[b] כי אני מסכים עם ליאור. ניצן עוברת תקופה קשה וכל הפורום מודע לזה ברגעים אלו.
אני יודע מה זה לאבד מישהו מאוד קרוב אליך. אתה הגבת מאוד לא יפה, במקומה הייתי ניכנס בך עד לפרישה שלך.
מצידי תביא לי אזהרה. אני פשוט לא אוהב מנהלים כמוך. [/b][/quote]
קבל תיקון, אף אחד לא אוהב.
חקיין, בעיקרון, הוא יכול הוריד לכולנו.
יום הולדת שמח ליוסי
[quote][i]Originally posted by Goku-San[/i]@Jul 31 2008, 03:49 PM
[b] יום הולדת שמח ליוסי [/b][/quote]
הוא חגג כבר @_@
מתי?
יודעים מה זה ביאנאיש בעתיבדוק?