-
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
אתה מכניס את אוניקס לקלף התפיסה שלו ואז ביחד עם טאפיג אתה מתקדם לעבר הדלת הפתוחה שמולך.אתה נכנס לדלת הפתוחה ומולך נמצאת עוד זירת קרב שמתפרסת על כול החדר .האיש ברמקול אומר לך " יופי שאתה נלהב כול כוך מהאתגרים האלו.האתגר הבא שלך הוא להביס פוקימון אבל הפעם תצטרך להביס את הפוקימון בעזרת היכולת המיוחדת של הפוקימון שלך.תוכל להשתמש בפוקימון אחר בקרב ולא באוניקס.אך אם תרצה להשתמש באוניקס תוכל להשתמש בו " .מולך [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/2c0768580d155c89d71ff0f1bde90d0c.png[/IMG] מופעיה מאוויל נקבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אתה עולה לזירת הקרב עם צ'ארמנדאר שלך ואתה להוט לנצח בקרב . השופט אומר " החוקים הם אותם חוקים כמו הקרב הקודם שלכם.הקרב 1על 1 מתור להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.הפוקימון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד בקרב .אז בהצלחה לשניכם ". לילה מוציאה את קלף התפיסה שלה ומתוך קלף התפיסה שלה יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/830acd00879e314da1194640f9de5a4e.png[/IMG] סקיטי קטן וחמוד. לילה אומרת לך , בהצלחה לך אתה מוזמן לתקוף ראשון בקרב " .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
רקס אומר לך " כאשר תנצח אותי תוככל להסתובב חופשי בעיר כמה שתרצה ומתי שתרצה ללכת תוכל לצאת מן העיר בשלווה ואתה לא תיכנס לכלא על זה שניכסת לכאן בלי רשות.טוב אני אבחר בפוצ'יאנה שלי שילחם לצידי בקרב הזה ". מתוך קלף התפיסה של רקס יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/261.png[/IMG] פוצ'יאנה של רקס. רקס אומר לך , טוב הגיע הרגע שאתה תבחר באיזה פוקימון להילחם נגדי. טוב אתה גם מוזמן לתקוף ראשון בקרב "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אמרתי לך כבר בנוד אתמול
--------------------------------
אתה מוציא את סנדרשו מתוך קלף התפיסה שלו שילחם בסטאנקפיש. סנדרשו מיד משתמש בסופת חול כדי לשאוב את החול שמסביבכם.לאחר כמה שניות שסנדרשו שוא את החול הוא חושף את מקום המחבוא של סטאנקפיש. האיש אומר לך " זה הולך להיות קרב מעניין.פוקימון אדמה נגד פוקימון אדמה וחשמל.סטאנקפיש תשמש בגלישה " .גל מים נוצר מתחת לסטאנקפיש והוא מתחיל לזוז עם הגל לעבר סנדרשו. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אוניקס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה את הגנה של אוניקס.לאחר מכן אוניקס מחכה שגליסון יתקדם לעברו.גליסון מתקדם במהירות לעבר אוניקס תוך כדי שהזנב שלו זוהר בלבן.אתה מבין שגליסון מתכנן לתקוף את אוניקס בזנב ברזל.אוניקס משתמש גם הוא בזנב הברזל שלו על גליסון.גליסון לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס וכמעט יוצא מהזירה.גליסון נפגע קצת ולאחר מכן תוקף בקרן קרח את אוניקס.קרן כחולה עפה הישר לעבר אוניקס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מעיר את פרולסאס מהשינה שלה ואז הולך ביחד עם קרל ואיתה לתחרות.כשאתם יוצאים מהאכסנייה טתם מחזירים לפקידה את מפתח החדר שלכם.אתם יוצאים מהאכסניה והולכים מהר לתחרות כדי לא לאחר אליה.לבסוף לאחר 5 דקות של הליכה אתם מגיעים לתחרות.אתם רואים כבר ששני המתמודדים האחרים נמצאים כבר בתחרות.. השופט אומר " כול אחד מכם יקבל מס' וכך נגריל מי ילחם נגד מי. תומר 1 , קרל 4,יוסי 2 ולילה 3. קרב ראשון בין תומר ללילה והקרב השני הוא בין קרל ויוסי.תומר ולילה תעלו לזירה להילחם "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
שינקס זז במהירות ומצליח להתחמק מהבועות שקרבי מעיף לעברו.לאחר שינקס רץ לעבר קרבי וכאשר הוא קרוב לקרבי הוא תוקף אותו בניצוץ חזק.קרבי חוטף מכה קשה מהניצוץ של שינקס.שינקס משתמש בעוד כמה ניצוץ לקרבי.קרבי גם מהם לא מתחמק וחוטף שיתוק.השיתוק גורם לקרבי לא לזוז והוא תקוע במקום.שינקס משתמש בנשיכה על קרבי.הנשיכה פוגעת בקרבי אך לא הכי מזיקה לו.קרבי עדין נמצא במצב משותק.[/COLOR][/B]
בליק ג'ונסון רשום ובקשר לפגוש פוקימוני 5 אנסה שתפגוש כמה שפחות
-
[quote]ג'ון
אתה מעיר את פרולסאס מהשינה שלה ואז הולך ביחד עם קרל ואיתה לתחרות.כשאתם יוצאים מהאכסנייה טתם מחזירים לפקידה את מפתח החדר שלכם.אתם יוצאים מהאכסניה והולכים מהר לתחרות כדי לא לאחר אליה.לבסוף לאחר 5 דקות של הליכה אתם מגיעים לתחרות.אתם רואים כבר ששני המתמודדים האחרים נמצאים כבר בתחרות.. השופט אומר " כול אחד מכם יקבל מס' וכך נגריל מי ילחם נגד מי. תומר 1 , קרל 4,יוסי 2 ולילה 3. קרב ראשון בין תומר ללילה והקרב השני הוא בין קרל ויוסי.תומר ולילה תעלו לזירה להילחם "[/quote]
"יופי, אני נגד בחורה." אומר בחיוך ואז אעלה לזירה אך בלי פרוסלאס, "את בפעם הבאה פרופסלאס." אומר לה ואז אוציא החוצה את נאזליף, "שלום לך לילה, שיהיה קרב מהנה." אומר ללילה בחיוך.
-
[quote=Woodpecker;1124025][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אמרתי לך כבר בנוד אתמול[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]--------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את סנדרשו מתוך קלף התפיסה שלו שילחם בסטאנקפיש. סנדרשו מיד משתמש בסופת חול כדי לשאוב את החול שמסביבכם.לאחר כמה שניות שסנדרשו שוא את החול הוא חושף את מקום המחבוא של סטאנקפיש. האיש אומר לך " זה הולך להיות קרב מעניין.פוקימון אדמה נגד פוקימון אדמה וחשמל.סטאנקפיש תשמש בגלישה " .גל מים נוצר מתחת לסטאנקפיש והוא מתחיל לזוז עם הגל לעבר סנדרשו. [/COLOR][/B]
[/quote]
"תרחיק אותו ממך עם סופת חול!" אורה לו "תשתמש ביכולת שלך להב גדול ותשתמש בשריטה!"
-
[B][COLOR=#4b0082][quote][B][COLOR=#4b0082]דרוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]שינקס זז במהירות ומצליח להתחמק מהבועות שקרבי מעיף לעברו.לאחר שינקס רץ לעבר קרבי וכאשר הוא קרוב לקרבי הוא תוקף אותו בניצוץ חזק.קרבי חוטף מכה קשה מהניצוץ של שינקס.שינקס משתמש בעוד כמה ניצוץ לקרבי.קרבי גם מהם לא מתחמק וחוטף שיתוק.השיתוק גורם לקרבי לא לזוז והוא תקוע במקום.שינקס משתמש בנשיכה על קרבי.הנשיכה פוגעת בקרבי אך לא הכי מזיקה לו.קרבי עדין נמצא במצב משותק.[/COLOR][/B][/quote][/COLOR][/B]
[COLOR=#4b0082][/COLOR]
[COLOR=#4b0082]אני יכול לרשום בצבע סגול כמו ההמשך שלי או שלא..?[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]~~~[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]"מעולה שינקס!" אשמח וארוץ לקראתו[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]"עכשיו תגמור את זה בנשיכה!" אורה לו ואחכה לתוצאות המהלך..[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]'אם שינקס מצליח,אלכוד את קרבי...' אבטיח לעצמי בלב..[/COLOR]
-
[quote]סטיב
רקס אומר לך " כאשר תנצח אותי תוככל להסתובב חופשי בעיר כמה שתרצה ומתי שתרצה ללכת תוכל לצאת מן העיר בשלווה ואתה לא תיכנס לכלא על זה שניכסת לכאן בלי רשות.טוב אני אבחר בפוצ'יאנה שלי שילחם לצידי בקרב הזה ". מתוך קלף התפיסה של רקס יוצא פוצ'יאנה של רקס. רקס אומר לך , טוב הגיע הרגע שאתה תבחר באיזה פוקימון להילחם נגדי. טוב אתה גם מוזמן לתקוף ראשון בקרב "[/quote]
"קדימה וולפיקס!" אומר ואוציא את וולפיקס לקרב.לאחר שאוציא אותה, אחפש מידע על הפוצ'ינה בפוקידע ואגיד לוולפיקס:"וולפיקס-השתמשי עכשיו בלהביור!"
-
[QUOTE]אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr132.png[/IMG]. האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" . [/QUOTE]
"שלום פרופסור, באנו לחפש מידע על המקום הזה, יש לך משהו" אני אומר בקור רוח.
-
[quote=Woodpecker;1124025]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אוניקס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה את הגנה של אוניקס.לאחר מכן אוניקס מחכה שגליסון יתקדם לעברו.גליסון מתקדם במהירות לעבר אוניקס תוך כדי שהזנב שלו זוהר בלבן.אתה מבין שגליסון מתכנן לתקוף את אוניקס בזנב ברזל.אוניקס משתמש גם הוא בזנב הברזל שלו על גליסון.גליסון לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס וכמעט יוצא מהזירה.גליסון נפגע קצת ולאחר מכן תוקף בקרן קרח את אוניקס.קרן כחולה עפה הישר לעבר אוניקס[/COLOR][/B]
[/quote]
מתכת חזק על קרח!! וגם אבן!!
~
"קדימה אוניקס! תשתמש בזנב ברזל על האדמה ותוציא משם אבנים ותזרוק אותם על קרן הקרח! הם יבלמו אותו ואז תעיף את אבני הקרח אל גלסיאון! אחרי זה שוב התקשות!" אקרא לעברו.
-
[QUOTE=Woodpecker;1124025][[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אתה עולה לזירת הקרב עם צ'ארמנדאר שלך ואתה להוט לנצח בקרב . השופט אומר " החוקים הם אותם חוקים כמו הקרב הקודם שלכם.הקרב 1על 1 מתור להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.הפוקימון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד בקרב .אז בהצלחה לשניכם ". לילה מוציאה את קלף התפיסה שלה ומתוך קלף התפיסה שלה יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/830acd00879e314da1194640f9de5a4e.png[/IMG] סקיטי קטן וחמוד. לילה אומרת לך , בהצלחה לך אתה מוזמן לתקוף ראשון בקרב " .[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי צ'ארמנדר!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר סקיטי, "קדימה, תשתמש בזעם דרקון!" אני צועק במהירות.
"לאחר שאתה פוגע בסקיטי, תרוץ אליה, תנסה להרים אותם ולהשליך אותה אל מחוץ לזירה!" אני מוסיף בצעקה נחושה.
-
[quote=Woodpecker;1124025][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מכניס את אוניקס לקלף התפיסה שלו ואז ביחד עם טאפיג אתה מתקדם לעבר הדלת הפתוחה שמולך.אתה נכנס לדלת הפתוחה ומולך נמצאת עוד זירת קרב שמתפרסת על כול החדר .האיש ברמקול אומר לך " יופי שאתה נלהב כול כוך מהאתגרים האלו.האתגר הבא שלך הוא להביס פוקימון אבל הפעם תצטרך להביס את הפוקימון בעזרת היכולת המיוחדת של הפוקימון שלך.תוכל להשתמש בפוקימון אחר בקרב ולא באוניקס.אך אם תרצה להשתמש באוניקס תוכל להשתמש בו " .מולך [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/2c0768580d155c89d71ff0f1bde90d0c.png[/IMG] מופעיה מאוויל נקבה.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאיש: "אין בעיה, צא טאפיג חבר שלי, תשתמש בסלסול הגנה הכי חזק שלך ואז תנסה לעשות לעשות את היכולת להתחמק במהירות ממתקפות של פוקיומנים אחרים בעזרת מתקפת להביור רגילה שהופכת לגשר שהוא יכול לעבור בכל הכוח" ואז מחכה למהלך שלו כדי לעבור את האתגר הזה.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מחליט לבחור בצ'ארמנדאר שילחם נגד סקיטי.צ'ארמנדאר נכנס לזירה ומיד תוקף בזעם דרקון.הוא שולח זעם דרקון חזק מאוד לעבר סקיטי.סקיטי לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר ונפגע מימנו די קשה.לאחר מכן צ'ארמנדאר רץ לעבר סקיטי.הוא מצליח להרים אותו ומעיף אותו.סקיטי במהירות משתמש קרן קרח ויוצר לו גדר שתחסום אותו מלצאת מהזירה. לילה אומרת לו " סקיטי תשתמש בחיקוי " .סקיטי משתמש בחיקוי ותוקף בזעם דרקון את צ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אוניקס משתמש בזנב ברזל על הזירה.בעזרת זנב הברזל הוא מוציא אבנים מתוך הזירה ומעיף אותם לעבר קרן הקרח.קרן הקרח מקפיאה את האבנים ונעלמת.אוניקס חובט באבנים בעזרת זנבו ומעיף אותם לעבר גליסון.האבנים פוגעים בגליסון והוא נפגע מזה די קשה. אוניקס שוב משתמש בקשיחות שמעלה לו את הגנה.גליסון שוב משתמש בקרן קרח על אוניקס שלך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בליק
קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [SPOILER][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/SPOILER] .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מחליט להשתמש בולפקיס בקרב שלך נגד פצ'יאנה.אתה מוציא את ולפקיס מתוך קלף התפיסה שלה הישר לקרב.אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק מידע על פוצ'יאנה. הפוקידע אומר לך " פוצ'יאנה פוקימון הזאב האפל.סוגו אופ.היכולת המיוחדת שלו היא יללת אופל.פוצ'יאנה יכול ליילל כמו זאב בצורה חזקה שיכולה לשבור מתכת".. ולפקיס משתמשת בלהביור על פוצ'יאנה.פוצ'יאנה לא מצליח להתחמק מהלהביור וחוטף נזק קשה.לאחר מכן הוא רץ לעבר ולפקיס בנשיכה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
כן
-------------------
אתה שמח מאוד מזה שקרבי קפוא במקום.שינקס רץ לעבר קרבי המשותק וכשאר הוא קרוב אליו הוא תוקף את קרבי בנשיכה חזקה.הנשיכה פוגעת בקרבי ומעלפת אותו.אתה זורק את קלף התפיסה שלך על קרבי.קלף התפיסה לוכד את קרבי המעולף בקיר חשמלי ואז שואב אותו לתוכו.קלף התפיסה חוזר אליך.תפסת קרבי יעודכן בקרוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
סנדרשו מייצר סופת חול ואז מעיף אותה לעבר הגלישה של סטאנקפיש.סופת החול פוגעת בגלישה ומבטלת את התקפה.לאחר מכן סנדרשו משתמש ביכולת שלו להב גדול ולפתע הציפורנים שעל ידיו מתחילות לגדול.הוא רץ לעבר סטאנקפיש ותוקף אותו עם ציפורניו.סטאנקפיש חוטף נזק רציני.לאחר מכן סנדרשו שורט את סטאנקפיש בחוזקה רבה.סטאנקפיש משתמש במכת ברק על סנדרשו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה עולה לזירת הקרב ושמח שאתה נלחם מול בחורה ואתה עולה בלי פרולסאס.אתה מוציא את נאזליף שלך החוצה שילחם בקר .השוט אומר " הקרב הוא 1על 1.מי שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד. אז שהיה בהצלחה לכם ". לילה מוציאה את קלף התפיסה שלה ומתוך קלף התפיסה שלה יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/276.png[/IMG] טילו. לילה אומרת " טילו תשתמש במכת כנף על נאזליף " .טילו עף לעבר נאזליף במכת כנף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
אתה מחליט להשתמש בטאפיג שלך בקרב הזה.טאפיג מאושר שבחרת בו ומיד נכנס לזירה.הוא משתמש בסלסול הגנה שמעלה לו את הגנה.לאחר מכן טאפיג משתמש ביכולת שלו.הוא מנסה ליצור גשר אש מלהביור אך הוא לא מצצליח.הוא מנסה ליצור גשר אש מגחלת והוא מצליח בגדול.הוא רץ על גשר האש שלו במהירות לעבר מאוויל.כשהוא קרוב אליה הוא תוקף אותה בגחלת.מאוויל לא מציחה להתחמק מהגחלת ונפגעת קשה.מאוויל משתמש בראשיה על טאפיג שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה מחליט להשתמש בולפקיס בקרב שלך נגד פצ'יאנה.אתה מוציא את ולפקיס מתוך קלף התפיסה שלה הישר לקרב.אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק מידע על פוצ'יאנה. הפוקידע אומר לך " פוצ'יאנה פוקימון הזאב האפל.סוגו אופ.היכולת המיוחדת שלו היא יללת אופל.פוצ'יאנה יכול ליילל כמו זאב בצורה חזקה שיכולה לשבור מתכת".. ולפקיס משתמשת בלהביור על פוצ'יאנה.פוצ'יאנה לא מצליח להתחמק מהלהביור וחוטף נזק קשה.לאחר מכן הוא רץ לעבר ולפקיס בנשיכה.[/quote]
"קדימה וולפיקס-תשתמשי בסחרור אש על פוצ'ינה!" אומר לוולפיקס.
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
כן
-------------------
אתה שמח מאוד מזה שקרבי קפוא במקום.שינקס רץ לעבר קרבי המשותק וכשאר הוא קרוב אליו הוא תוקף את קרבי בנשיכה חזקה.הנשיכה פוגעת בקרבי ומעלפת אותו.אתה זורק את קלף התפיסה שלך על קרבי.קלף התפיסה לוכד את קרבי המעולף בקיר חשמלי ואז שואב אותו לתוכו.קלף התפיסה חוזר אליך.תפסת קרבי יעודכן בקרוב.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מעולה שינקס!" אשבח אותו על ניצחונו.
"עכשיו,בואו נכיר את החבר החדש שלנו לקבוצה.." אוציא את קרבי בהתרגשות.
"שלום קרבי,אני המאמן החדש שלך,דרוד,נעים להכיר אותך!" אומר לו בחיוך רחב..
אז אחזיר אותו לקלף ואשאיר את שינקס בחוץ "בוא שינקס,אולי נמצא משהו מעניין בעולם המוזר הזה.." אומר לו ואבהה לשמיים עדיין מתפלא מהעולם המוזר הזה ועם החוקים השונים שלו.
[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1124332]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אוניקס משתמש בזנב ברזל על הזירה.בעזרת זנב הברזל הוא מוציא אבנים מתוך הזירה ומעיף אותם לעבר קרן הקרח.קרן הקרח מקפיאה את האבנים ונעלמת.אוניקס חובט באבנים בעזרת זנבו ומעיף אותם לעבר גליסון.האבנים פוגעים בגליסון והוא נפגע מזה די קשה. אוניקס שוב משתמש בקשיחות שמעלה לו את הגנה.גליסון שוב משתמש בקרן קרח על אוניקס שלך .[/COLOR][/B]
[/quote]
"אוניקס תשתמש בפירוק כך שקרן הקרח תפספס אותך! אחרי זה תשתמש בחפירה וכשאתה באדמה תשתמש בקשיחות!" אקרא לעברו.
-
[quote=Woodpecker;1124332][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סנדרשו מייצר סופת חול ואז מעיף אותה לעבר הגלישה של סטאנקפיש.סופת החול פוגעת בגלישה ומבטלת את התקפה.לאחר מכן סנדרשו משתמש ביכולת שלו להב גדול ולפתע הציפורנים שעל ידיו מתחילות לגדול.הוא רץ לעבר סטאנקפיש ותוקף אותו עם ציפורניו.סטאנקפיש חוטף נזק רציני.לאחר מכן סנדרשו שורט את סטאנקפיש בחוזקה רבה.סטאנקפיש משתמש במכת ברק על סנדרשו.[/COLOR][/B]
[/quote]
"תתעלם" אגיד לסנדשרו "חשמל לא פועל על אדמה בכלל".
"תתקוף אותו בגלגול!" אורה לו
-
[quote]ג'ון
אתה עולה לזירת הקרב ושמח שאתה נלחם מול בחורה ואתה עולה בלי פרולסאס.אתה מוציא את נאזליף שלך החוצה שילחם בקר .השוט אומר " הקרב הוא 1על 1.מי שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד. אז שהיה בהצלחה לכם ". לילה מוציאה את קלף התפיסה שלה ומתוך קלף התפיסה שלה יוצא טילו. לילה אומרת " טילו תשתמש במכת כנף על נאזליף " .טילו עף לעבר נאזליף במכת כנף[/quote]
"נאזליף עלי תער לעבר כנפיו של טיילו ואז תתקיף אותו בפעימת אופל." אומר לנאזליף תוך כדי שאני מפהק מרוב שעמום כבר בהתחלה.
-
[quote=Woodpecker;1124332][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Green][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [spoiler][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/spoiler] .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.[/COLOR][/B][/quote]
"תודה על ההסברים פרופסור, אני הולך עכשיו" אני אומר לו עדיין בקור רוח (זו מין תרפיה לטראומה).
אני יוצא החוצה בזריזות וזורק את הפוקדור באוויר, מוציא את הפוקימון שבתוכו החוצה.
'אין טעם להשאיר אותו בפנים אם זה עומד להתפוצץ' אני חושב לפני כן.
-
[QUOTE=Woodpecker;1124332][B][COLOR="Red"]דארן
אתה מחליט לבחור בצ'ארמנדאר שילחם נגד סקיטי.צ'ארמנדאר נכנס לזירה ומיד תוקף בזעם דרקון.הוא שולח זעם דרקון חזק מאוד לעבר סקיטי.סקיטי לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר ונפגע מימנו די קשה.לאחר מכן צ'ארמנדאר רץ לעבר סקיטי.הוא מצליח להרים אותו ומעיף אותו.סקיטי במהירות משתמש קרן קרח ויוצר לו גדר שתחסום אותו מלצאת מהזירה. לילה אומרת לו " סקיטי תשתמש בחיקוי " .סקיטי משתמש בחיקוי ותוקף בזעם דרקון את צ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"צ'ארמנדר תתחמק!" אני צועק בבהלה ומצביע לעבר זעם הדרקון של סקיטי, 'היא יכולה לחקות את המתקפות שלי...?' אני חושב לעצמי בחשש.
"אוקיי צ'ארמנדר, תשתמש בגחלת בכל הכוח! לאחר מכן תוסיף עוד זעם דרקון בכל הכוח!" אני צועק בנחישות.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר זז בזריזות ומצליח להתחמק מן זעם הדקון של סקיטי.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בגחלת את סקיטי.סקיטי לא מצליח לההתחמק מהגחלת שצ'ארמנדאר יורה לעברו ונפגע מהגחלת קשה.צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את סקיטי.הפעם סקיטי מצליח להתחמק מזעם הדרקון של צ'ארמנדאר. לילה אומרת לו " סקיטי תשתמש בסטירה כפולה על צ'ארמנדאר " .סקיטי רץ לעבר צ'ארמנדאר בסטירה כפולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מודה לפרופסור קוא על הסברים שהוא נתן לך.לאחר מכןן הוא אומר לך " בלייק שהיה לך בהצלחה " .אתה נפרד לשלום מהפרופסור ויוצא מהמעבדה שלו.כשאר אתה בחוץ אתה זורק את הפוכדור שקיבלת כשאר הגעת לעולם הזה.הפוכדור נפתח ואור לבן יוצא מימנו.לאחר שהאור הלבן נעלם מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/158.png[/IMG] טוטודיל.טוטודיל שמח לפגוש אותך.הפוכדור של טוטודיל נשבר לרסיסים ואי אפשר כבר להשתמש בו שוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
נאזליף משתמש בעלי טער על מכת הכנף של טיילו.הוא מעיף מלא עלי טער שפוגעים בטילו ומבטלים את מכת הכנף של טילו.לאחר מכן נאזליף מייצר כדור בצע שחור.נאזליף משתמש בפעימת אופל.את פעימת האופל שהוא יצר הוא מעיף לעבר טיילו.טיילו לא מצליח להתחמק מפעימת האופל ונפגע קשה.לאחר מכן לילה אומרת לו " טיילו תשתמש באס אווירי " .טילו מקשיב לליה ומיד משתמש באס אווירי על נאזליף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
סנדרשו עומד במקום שלו כשאר מכת הברק פוגעת בו.בגלל שסנדרשו הוא פוקימון אדמה אז מכת הברק לא משפיעה עליו כלל.לאחר מכן סנדרשו משתמש בגלגול.הוא מתכוץ לצורת כדור ומתחיל להתגלגל לעבר סטאנקפיש.סטאנקפיש לא מצליח להתחמק מהגלגול ומפסיד בקרב . האיש אומר " סטאנקפיש אתה לוזר.על זה שהפסדת אתה מת" .כדור מים תופס את סטאנקפיש.כדור המים חונק אותו וסטאנקפיש מת.האיש נעלם ביחד עם האוניקס שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אוניקס משתמש בפירוק.הוא מפרק את גופו.קרן הקרח מפספסת את אוניקס בגלל שהוא התפרק לחתיכות אבנים.לאחר זאת אוניקס חוזר למצבו הרגיל ואז משתמש בחפירה.הוא חופר בורונכנס אליו.כשאר הוא בבור הוא משתמש בקשיחות שמעלה לו את הגנה.אוניקס יוצא מהבור שלו ופוגע בגליסון קשה מאוד.גליסון משתמשש במתקפת סופה.סופה חזקה מאוד מתנהלת בזירה ואי אפשר לראות בתוך הסופה את שני הפוקומונים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה שמח מאוד שהצלחת לתפוס את הפוקימון הראשון שלך בעולם החדש.אתה מחליט להוציא את קרבי החוצה כדי שינקס יכיר אותו.קרבי יוצא מן הקלף שלו הישר החוצה.קרבי פוגש בשינקס ונראה שהוא מתייד בקלות עם שינקס והם מיד נהפכים לחברים טובים.לאחר זאת אתה מחזיר את קרבי לקלף שלו.ומשיך ללכת עם שינקס בעולם החדש.לאחר הליכה קצרה מולך מופיע שלט " דינות המוות לפניך חים פה אוניקס וסטיליקיס תזהרו "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
ולפקיס משתמש מיד בסיחרור אש על פוצ'יאנה.היא מתחילה לזוז תוך כדי שאש מקיפה אותה.האש שמקיפה אותה מסתחררת במהירות גבוה ונוצר לולפקיס מגן.פוצ'יאנה פוגע בולפקיס עם נשיכה אך האש מגנה אליה.ולפקיס תוקפת בסחרור אש את פוצ'יאנה.פוצ'יאנה לא מצליח בזמן להתחמק מסחרור האש של ולפקיס ונפגע קשה מאוד. פוצ'יאנה מייצר כדור צל.לאחר זאת הוא מעיף את כדור הצל שלו הישר לולפקיס שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1124992][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מודה לפרופסור קוא על הסברים שהוא נתן לך.לאחר מכןן הוא אומר לך " בלייק שהיה לך בהצלחה " .אתה נפרד לשלום מהפרופסור ויוצא מהמעבדה שלו.כשאר אתה בחוץ אתה זורק את הפוכדור שקיבלת כשאר הגעת לעולם הזה.הפוכדור נפתח ואור לבן יוצא מימנו.לאחר שהאור הלבן נעלם מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/158.png[/IMG] טוטודיל.טוטודיל שמח לפגוש אותך.הפוכדור של טוטודיל נשבר לרסיסים ואי אפשר כבר להשתמש בו שוב.[/COLOR][/B][/quote]
"שלום לך" אני אומר עם חיון כלפיו.
"כדאי שנתחיל להתקדם לכיוון העיר, אנחנו נתאמן בדרך" אני אומר חיוך שמסתיר רגשות.
'אני אביס אותם, לא משנה מה יקרה, הם ישלמו על זה, טוטודייל חייב להתחזק, וגם אני' אני חושב בכעס ועושה אגרוף בחוזקה עם היד.
-
[quote=Woodpecker;1124992][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סנדרשו עומד במקום שלו כשאר מכת הברק פוגעת בו.בגלל שסנדרשו הוא פוקימון אדמה אז מכת הברק לא משפיעה עליו כלל.לאחר מכן סנדרשו משתמש בגלגול.הוא מתכוץ לצורת כדור ומתחיל להתגלגל לעבר סטאנקפיש.סטאנקפיש לא מצליח להתחמק מהגלגול ומפסיד בקרב . האיש אומר " סטאנקפיש אתה לוזר.על זה שהפסדת אתה מת" .כדור מים תופס את סטאנקפיש.כדור המים חונק אותו וסטאנקפיש מת.האיש נעלם ביחד עם האוניקס שלו.[/COLOR][/B][/quote]
אז בהמשך שלי הרגת פוקימון? XDDDD
וזה "דינות המוות" או "דיונות המוות"?
----
"מוזר" אגיד לעצמי "מסכן הסטאנקפיש הזה".
"סנשרו היית מעולה, חזור לקלף תפיסה" אמשיך להתקדם בדינות המוות
-
[QUOTE=Woodpecker;1124992]
קודאק
אוניקס משתמש בפירוק.הוא מפרק את גופו.קרן הקרח מפספסת את אוניקס בגלל שהוא התפרק לחתיכות אבנים.לאחר זאת אוניקס חוזר למצבו הרגיל ואז משתמש בחפירה.הוא חופר בורונכנס אליו.כשאר הוא בבור הוא משתמש בקשיחות שמעלה לו את הגנה.אוניקס יוצא מהבור שלו ופוגע בגליסון קשה מאוד.גליסון משתמשש במתקפת סופה.סופה חזקה מאוד מתנהלת בזירה ואי אפשר לראות בתוך הסופה את שני הפוקומונים..
[/QUOTE]
"קדימה אוניקס! תשתמש בזנב ברזל על האדמה ותגרום לחול להתערבב בסופה ככה שתוכל לראות יותר טוב והזירה תהיה לטובתך! אחרי זה זנב ברזל!" אקרא לעברו.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
אוניקס משתמש בזנב ברזל על האדמה של הזירה.זנב הברזל פוגע באדמה ומעיף חול לעבר הסופה שמתרחשת בזירה.החול מתערב עם הסופה וזה נותן לאוניקס לראות יותר טוב ולגליסון לראות פחות טוב.אוניקס מנצל את זה שהוא רואה יותר ומשתמש בזנב הברזל שלו על גליסון.זנב הברזל שלו פוגע בגליסון ומעלף אותו.אבי מחזיר את גליסון לקלף התפיסה שלו.מתוך קלף התפיסה שלו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/625.png[/IMG] בישארפ.בישארפ מיד תוקף בפעימת אופל את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
דינות המוות אז מי מי חשבת שהרגתי אצלו בהמשך פוקוימון
--------------------------------------------
אתה קצת מצטער שסטאנקפיש נהרג אתה מתגבר על זה ומחזיר את סנדרשו לקלף התפיסה שלו שינוח שם לאחר הקרב שעבר.אתה ממשיך ללכת בדינות המוות עם איווי ללעבר העיר הבאה.תוך חצי שעה אתם עוברים את דינות המוות ומגיעים לעיר מתכתי.אתם רואים מלא אנשים מסתובבים בעיר בנינים גבוהים. .אתה שמח מאוד שסוף סוף עברת את דינות המוות בשלום.לאן תלך : למעבדה של אייזיק ,לחנות של העיר,לקרב האגדי הראשון בעיר.?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מחייך לעבר טוטודיל בנימוס והוא מחיך לעברך גם.אתה נחוש מאוד להביס את כול מי שתפגוש במסע שלך.אתה וטוטודיל מתחילים להתקדם לעבר העיר הבאה הכי קרובה אליכם.לאחר הליכה קצרה במקום שאתם לא יודעים מה הוא טוטודיל עוצר אותך.אתה שם לב שטוטודיל מרחרח את האדמה. לאחר שניה עמוד של חול מתפרץ וכמעט פוגע בחול.מתוך העמוד של חול יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] ג'יודוד פראי.טוטודיל מעוצבן מזה שג'יודוד כמעט פגע בו ורוצה להילחם מולו.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1125045]
[B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דינות המוות אז מי מי חשבת שהרגתי אצלו בהמשך פוקוימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]--------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה קצת מצטער שסטאנקפיש נהרג אתה מתגבר על זה ומחזיר את סנדרשו לקלף התפיסה שלו שינוח שם לאחר הקרב שעבר.אתה ממשיך ללכת בדינות המוות עם איווי ללעבר העיר הבאה.תוך חצי שעה אתם עוברים את דינות המוות ומגיעים לעיר מתכתי.אתם רואים מלא אנשים מסתובבים בעיר בנינים גבוהים. .אתה שמח מאוד שסוף סוף עברת את דינות המוות בשלום.לאן תלך : למעבדה של אייזיק ,לחנות של העיר,לקרב האגדי הראשון בעיר.?[/COLOR][/B][/quote]
לא יודע לא קראתי המשכים של אחרים, חוץ מזה שזה לא היה צפוי XD
---
אלך לקרב האגדי הראשון בעיר בסקרנות
-
[quote=Woodpecker;1125045][B][COLOR=Green][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מחייך לעבר טוטודיל בנימוס והוא מחיך לעברך גם.אתה נחוש מאוד להביס את כול מי שתפגוש במסע שלך.אתה וטוטודיל מתחילים להתקדם לעבר העיר הבאה הכי קרובה אליכם.לאחר הליכה קצרה במקום שאתם לא יודעים מה הוא טוטודיל עוצר אותך.אתה שם לב שטוטודיל מרחרח את האדמה. לאחר שניה עמוד של חול מתפרץ וכמעט פוגע בחול.מתוך העמוד של חול יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] ג'יודוד פראי.טוטודיל מעוצבן מזה שג'יודוד כמעט פגע בו ורוצה להילחם מולו.[/COLOR][/B][/quote]
אני מסתכל על טוטודייל, מבין שזה מה שהוא רוצה ואומר בחיוך רחב: "קיבלת את הקרב".
"טוטודייל, אתה חייב להזהר איתו, העמוד חול הזה יכול להיות מסוכן" אני מסביר לו.
"תשתמש באקדח מים, ותשתדל לא לפגוע בחול" אני אומר לטוטודייל ומצביע על ג'יאודוד בנחישות.
-
[QUOTE=Woodpecker;1124992][B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר זז בזריזות ומצליח להתחמק מן זעם הדקון של סקיטי.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בגחלת את סקיטי.סקיטי לא מצליח לההתחמק מהגחלת שצ'ארמנדאר יורה לעברו ונפגע מהגחלת קשה.צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את סקיטי.הפעם סקיטי מצליח להתחמק מזעם הדרקון של צ'ארמנדאר. לילה אומרת לו " סקיטי תשתמש בסטירה כפולה על צ'ארמנדאר " .סקיטי רץ לעבר צ'ארמנדאר בסטירה כפולה.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"אוקיי צ'ארמנדר תתרכז!" אני צועק לו בנחישות ואז מחליש את הטון שלי לטון רציני יותר, "קדימה, תחכה שסקיטי תתקרב אליך, ואז רגע לפני הפגיעה, תקפוץ מעליה, ואז תשתמש בזעם דרקון בכל הכוח ותעיף אותה מהזירה!" אני אומר לו ולקראת הסוף מחזיר את קולי לחזק יותר, "קדימה!"
-
[quote]סטיב
ולפקיס משתמש מיד בסיחרור אש על פוצ'יאנה.היא מתחילה לזוז תוך כדי שאש מקיפה אותה.האש שמקיפה אותה מסתחררת במהירות גבוה ונוצר לולפקיס מגן.פוצ'יאנה פוגע בולפקיס עם נשיכה אך האש מגנה אליה.ולפקיס תוקפת בסחרור אש את פוצ'יאנה.פוצ'יאנה לא מצליח בזמן להתחמק מסחרור האש של ולפקיס ונפגע קשה מאוד. פוצ'יאנה מייצר כדור צל.לאחר זאת הוא מעיף את כדור הצל שלו הישר לולפקיס שלך.[/quote]
"וולפיקס-תתחמקי מכדור הצל בעזרת ההתקפה המהירה שלך ולאחר מכן תשתמשי בלהביור!" אומר לוולפיקס.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
ולפקיס שומעת בקולך ומשתמשת בהתקפה מהירה.התקפה המהירה גורמת לה לזוז מהר יותר וכך היא מצליחה להתחמק מן כדור הצל של פוצ'יאנה.לאחר מכן ולפקיס משתמשת בלהביור שלה על פוצ'יאנה.פוצ'יאנה מנסה להתחמק מן הלהביור של ולפקיס אך הוא לא מצליח בזה.פוצ'יאנה חוטף נזק קשה מן הלהביור של ולפקיס.רקס אומר לו "פוצ'יאנה ניב חשמלי". פוצ'יאנה רץ לעבר ולפקיס במתקפת ניב חשמל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר מחכה שסקיטי היה קרוב אליה כדי שהוא יוכל לעשות את המהלך שאמרת לו לעשות.סקיטי ממש קרוב כבר לצ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר קופץ מעל סקיטי וכך מתחמק מהסטירה כפולה של סקיטי.בעודו באוויר צ'ארמנדאר משתמש בזעם דרקון על סקיטי.זעם הדרקון פוגע בסקיטי וכמעט מעיף אותו מחוץ לזירה. לילה אומרת לסקיטי " תשתמש בחיקוי שוב חקה את זעם הדרקון ". סקיטי משתמש בחיקוי ומחקה את זעם הדרקון.הוא תוקף בזעם דרקון את צ'ארמנדאר.
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מאשר לטוטודיל להילחם נגד ג'יודוד.אתה מזזהיר אותו להיזהר מן עמוד החול של ג'יודוד.לאחר מכן טוטודיל משתמש באקדח מים על ג'יודוד.הוא יורה אקדח מים לעבר ג'יודוד ונזהר שמי האקדח מים לא יפגעו באדמה שמסביב.ג'יודוד מסה להתחמק מן אקדח המים של טוטודיל אך הוא לא מצליח בזה ונפגע קצת מהאקדח המים.ג'יודוד מתעצבן ומתכוץ לצורת כדור.ג'יודוד תוקף במתקפת גלגול את טוטודיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחליט ללכת לקרב האגדי הראשון שבעיר. אתה מתחיל להתהלך בעיר עם איווי לאחר חיפוש קל אתם מוצאים את המבנה של קרב אגדי. אתם נכנסים למבנה ומולכם נמצאת זירת קרב שמתפרסת לכול החדר . קול ברמקול אומר לך " ברוך הבא לקרב האגדי.עליך לבור 2אתגרים ולאחר שתעבור אותם תוכל להילחם מול ג'יראצ'י.כשאר תנצח אותו תזכה בפרס.טוב אתה מוכן להתחיל ולהילחם באתגר הראשון שלך?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Woodpecker;1125114][[B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר מחכה שסקיטי היה קרוב אליה כדי שהוא יוכל לעשות את המהלך שאמרת לו לעשות.סקיטי ממש קרוב כבר לצ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר קופץ מעל סקיטי וכך מתחמק מהסטירה כפולה של סקיטי.בעודו באוויר צ'ארמנדאר משתמש בזעם דרקון על סקיטי.זעם הדרקון פוגע בסקיטי וכמעט מעיף אותו מחוץ לזירה. לילה אומרת לסקיטי " תשתמש בחיקוי שוב חקה את זעם הדרקון ". סקיטי משתמש בחיקוי ומחקה את זעם הדרקון.הוא תוקף בזעם דרקון את צ'ארמנדאר.
[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
אמרת שאם הוא מעיף אותו מחוץ לזירה הוא מנצח...
---
"צ'ארמנדר תתחמק!" אני צועק במהירות ובחשש מהמתקפה של סקיטי.
'הגיע הזמן...' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך ערמומי, "צ'ארמנדר, תשתמש ביכולת שלך להבה גדולה!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר סקיטי, "עכשיו גחלת בכל הכח!"
-
[quote]סטיב
ולפקיס שומעת בקולך ומשתמשת בהתקפה מהירה.התקפה המהירה גורמת לה לזוז מהר יותר וכך היא מצליחה להתחמק מן כדור הצל של פוצ'יאנה.לאחר מכן ולפקיס משתמשת בלהביור שלה על פוצ'יאנה.פוצ'יאנה מנסה להתחמק מן הלהביור של ולפקיס אך הוא לא מצליח בזה.פוצ'יאנה חוטף נזק קשה מן הלהביור של ולפקיס.רקס אומר לו "פוצ'יאנה ניב חשמלי". פוצ'יאנה רץ לעבר ולפקיס במתקפת ניב חשמל.[/quote]
"וולפיקס-תשתמשי בסינוור אש ולאחר מכן תשתמשי שוב בלהביור!" אומר לוולפיקס.
-
[quote=Woodpecker;1125114][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מאשר לטוטודיל להילחם נגד ג'יודוד.אתה מזזהיר אותו להיזהר מן עמוד החול של ג'יודוד.לאחר מכן טוטודיל משתמש באקדח מים על ג'יודוד.הוא יורה אקדח מים לעבר ג'יודוד ונזהר שמי האקדח מים לא יפגעו באדמה שמסביב.ג'יודוד מסה להתחמק מן אקדח המים של טוטודיל אך הוא לא מצליח בזה ונפגע קצת מהאקדח המים.ג'יודוד מתעצבן ומתכוץ לצורת כדור.ג'יודוד תוקף במתקפת גלגול את טוטודיל[/COLOR][/B][/quote]
"טוטודייל, תאט את המהירות שלו עם אקדח מים וכשהוא יהיה במהירות מספיק נמוכה, תפוס אותו עם נשיכה וזרוק אחורה" אני אומר לו.
-
[quote]ג'ון
נאזליף משתמש בעלי טער על מכת הכנף של טיילו.הוא מעיף מלא עלי טער שפוגעים בטילו ומבטלים את מכת הכנף של טילו.לאחר מכן נאזליף מייצר כדור בצע שחור.נאזליף משתמש בפעימת אופל.את פעימת האופל שהוא יצר הוא מעיף לעבר טיילו.טיילו לא מצליח להתחמק מפעימת האופל ונפגע קשה.לאחר מכן לילה אומרת לו " טיילו תשתמש באס אווירי " .טילו מקשיב לליה ומיד משתמש באס אווירי על נאזליף .[/quote]
"נאזליף תייצר דופק אפל אך אל תשלח אותו, תשאיר אותו בידיך ואז תיתן את המתקפה בדיוק שטיילו לידך!" אומר לנאזליף בחיוך ענקי.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
נאזליף לא יודע דופק אפל
-----------------------------------------
נאזליף לא מבין מה אתה אומר לו כשאתה אומר לו להשתמש בדופק אפל.הוא מחלי להשתמש בפעימת אופל בתור מה שאמרת לו להשתמש בדופק אפל.הוא מייצר פעימת אופל ומחזיק את פעימת האופל שלו עד שטילוו היה מספיק קרוב לנאזליף.טילו כבר מספיק קרוב לנאזליף ועומד לפגוע בו.נאזליף משחחר את פעימת העופל שלו אל טילו.טילו לא מצליח להתחמק בזמן ונפגע די קשה. טילו לא מוותר ותוקף שוב באס אווירי את נאזליף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
טוטודיל משתמש באקדח מים. הוא יורה אקדח מים לעבר ג'יודוד כדי להאט את ג'יודוד.אקדח המים פוגע בג'יודוד ומאט את מהירות הגילגול שלו.ג'יודוד משיך להתגלגל אבל במהירות נמוכה יותר מקודם.טוטודיל משתמש בנשיכה על ג'יודוד.בעזרת שינו החזקות הוא תופס את ג'יודוד ומעיף אותו לאחור.ג'יודוד נופל על הקרקע ונפגע קצת מזה. ג'יודוד משתמש במכת בוץ על טוטודיל שלך.הוא מעיף בוץ על טוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
ולפקיס משתמש ביכולת שלה סינור אש.בעזרת סינור האש היא יוצרת סינור שמסנור את פוצ'יאנה.פוצ'יטנה לא רואה את ולפקיס ולכן מפספס מלפגוע בה עם ניב החשמלי שלו.ולפקיס מנצלת את זה שפוצ'יאנה לא רואה כלום.היא תוקפת אותו במתקפת להביור.מתקפת הלהביור פוגע בפוצ'יאנה חזק מאוד כך שהוא מתעלף. רקס מחזיר את פוצ'יאנה לקלף שלו ואומר לך " ניצחת אותי. אתה רשאי להסתובב בעיר חופשי " .רקס הולך ביחד עם חילו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
נכון אבל סקיטי כמעט עף מהזירה
----------------------------------------------------------------
צ'ארמנדאר זז במהירות ומצליח להתחמק מן זעם הדרקון של סקיטי.צ'ארמנדאר משתמש ביכולת שלו להבה גדולה.בעזרת היכולת שלו הוא אוגר כוח אש חזק מאוד בפה שלו .לאחר שאגר מספיק כוח אש הוא פולט את כוח האש שלו בצורת גחלת.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת.סקיטי לא מצליח להתחמק מן הגחלת וחוטף כויה קשה ברגלו השמאלית. אור לבן עוטף את צ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר מתחיל לשנות את הצורה שלו.אתה מבין שהוא מתפתח.לאחר כמה שניות צ'ארמנדאר אינו וצ'ארמיליון מופיע במקומו. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/5.png[/IMG]צ'ארמיליון למד להביור.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1125251][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
טוטודיל משתמש באקדח מים. הוא יורה אקדח מים לעבר ג'יודוד כדי להאט את ג'יודוד.אקדח המים פוגע בג'יודוד ומאט את מהירות הגילגול שלו.ג'יודוד משיך להתגלגל אבל במהירות נמוכה יותר מקודם.טוטודיל משתמש בנשיכה על ג'יודוד.בעזרת שינו החזקות הוא תופס את ג'יודוד ומעיף אותו לאחור.ג'יודוד נופל על הקרקע ונפגע קצת מזה. ג'יודוד משתמש במכת בוץ על טוטודיל שלך.הוא מעיף בוץ על טוטודיל שלך.[/COLOR][/B][/quote]
"הגיע הזמן לגמור עם זה!!" אני קורא בחוזקה.
"קרן מים בכל העוצמה, תשתדל לא לאבד את הריכוז!" אני ממשיך.
-
[quote]ג'ון
נאזליף לא יודע דופק אפל
-----------------------------------------
נאזליף לא מבין מה אתה אומר לו כשאתה אומר לו להשתמש בדופק אפל.הוא מחלי להשתמש בפעימת אופל בתור מה שאמרת לו להשתמש בדופק אפל.הוא מייצר פעימת אופל ומחזיק את פעימת האופל שלו עד שטילוו היה מספיק קרוב לנאזליף.טילו כבר מספיק קרוב לנאזליף ועומד לפגוע בו.נאזליף משחחר את פעימת העופל שלו אל טילו.טילו לא מצליח להתחמק בזמן ונפגע די קשה. טילו לא מוותר ותוקף שוב באס אווירי את נאזליף.[/quote]
[i]דופק אפל זה פעימת אופל...[/i]
~~~~~~~~~~~~~~~
"נאזליף תקרא אותו בעלי תער עם פעימת אופל!" אפקוד על נאזליף בקשיחות כדי שהוא יכסח את הפוקימון הגרוע.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
טוטודיל זז במהירות ומצליח להתחמק מן מכת הבוץ של ג'יודוד. לאחר מכן טוטודיל משתמש ביכולת שלו קרן מים.קרן מים קטנה יוצאת מן הפה שלו.קר המים דומה מאוד לקרן על אך קטנה מאוד..טוטודיל נזהר שלא לאבד ריכזוב בשליטה על קרן המים שלו.הוא רץ לעבר ג'יודוד כשקרן המיםם מלפניו.ג'יודוד לא מצליח להתחמק ונפגע דיי קשה.קרן המים פוצעת את ג'יודוד קשה וגורמת לו להתעלף.קרן המים נעלמת וטוטודיל שמח שניצח את ג'יודוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
נאזליף משתמש בעלי טער ובפעימת אופל בו זמנית.הוא מאחד את שני המתקפות שלו למתקפה אחת תגמור את טילו.שני המתקפות של נאזליף עפות לעבר טילו.טילו בזכות אס אוירי מצליח להתחמק מן שני המתקפות של נאזליף והוא משיך לעוף לעבר נאזליף.נאזליף לא מצליח להתחמק מן האס האוירי של טילו.האס האוירי של טילו פוגע קצת בנאזליף. לאחר מכן לילה אומרת לטילו " תשתמש בציפור אמיצה , .הילה כחולה מקיפה את טילו.טילו משתמש בציפור אמיצה.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
נאזליף משתמש בעלי טער ובפעימת אופל בו זמנית.הוא מאחד את שני המתקפות שלו למתקפה אחת תגמור את טילו.שני המתקפות של נאזליף עפות לעבר טילו.טילו בזכות אס אוירי מצליח להתחמק מן שני המתקפות של נאזליף והוא משיך לעוף לעבר נאזליף.נאזליף לא מצליח להתחמק מן האס האוירי של טילו.האס האוירי של טילו פוגע קצת בנאזליף. לאחר מכן לילה אומרת לטילו " תשתמש בציפור אמיצה , .הילה כחולה מקיפה את טילו.טילו משתמש בציפור אמיצה. [/quote]
"נאזליף תתקוף בעלי תער לשני הצדדים של טיילו ופעימת אופל לצד האמצעי שלו." אומר לנזאליף בשעמום מהקרב.
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
אתה שמח מאוד שהצלחת לתפוס את הפוקימון הראשון שלך בעולם החדש.אתה מחליט להוציא את קרבי החוצה כדי שינקס יכיר אותו.קרבי יוצא מן הקלף שלו הישר החוצה.קרבי פוגש בשינקס ונראה שהוא מתייד בקלות עם שינקס והם מיד נהפכים לחברים טובים.לאחר זאת אתה מחזיר את קרבי לקלף שלו.ומשיך ללכת עם שינקס בעולם החדש.לאחר הליכה קצרה מולך מופיע שלט " דינות המוות לפניך חים פה אוניקס וסטיליקיס תזהרו "[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוי לא.." אתחיל לחשוש
"אולי עדיף להוציא גם קרבי החוצה,כדי שנהיה יותר מוגנים.." אוציא את קרבי לבחוץ.
"אממ... שכחתי משהו... אני יודע!" אומר לעצמי ואפעיל את הפוקגע שעל עייני ואבדוק על קרבי..
בזמן שאבדוק עליו אלך עם שינקס וקרבי לתוך הדרך ואני אהיה דיי לחוץ מזה[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1125045][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אוניקס משתמש בזנב ברזל על האדמה של הזירה.זנב הברזל פוגע באדמה ומעיף חול לעבר הסופה שמתרחשת בזירה.החול מתערב עם הסופה וזה נותן לאוניקס לראות יותר טוב ולגליסון לראות פחות טוב.אוניקס מנצל את זה שהוא רואה יותר ומשתמש בזנב הברזל שלו על גליסון.זנב הברזל שלו פוגע בגליסון ומעלף אותו.אבי מחזיר את גליסון לקלף התפיסה שלו.מתוך קלף התפיסה שלו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/625.png[/IMG] בישארפ.בישארפ מיד תוקף בפעימת אופל את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
מה? שניים על שניים?
~~~
אומר לאוניקס "תשתמש בחפירה להתחמקות! אחרי זה צא ותתקוף אותו בחוזקה! לבסוף התקשות!" אקרא.
-
[quote]סטיב
ולפקיס משתמש ביכולת שלה סינור אש.בעזרת סינור האש היא יוצרת סינור שמסנור את פוצ'יאנה.פוצ'יטנה לא רואה את ולפקיס ולכן מפספס מלפגוע בה עם ניב החשמלי שלו.ולפקיס מנצלת את זה שפוצ'יאנה לא רואה כלום.היא תוקפת אותו במתקפת להביור.מתקפת הלהביור פוגע בפוצ'יאנה חזק מאוד כך שהוא מתעלף. רקס מחזיר את פוצ'יאנה לקלף שלו ואומר לך " ניצחת אותי. אתה רשאי להסתובב בעיר חופשי " .רקס הולך ביחד עם חילו.[/quote]
"כל הכבוד וולפיקס- חזרי!" אומר ואחזיר אותה לקלף התפיסה.לאחר שאחזיר את וולפיקס וארפא את הפוקימונים שלי בעזרת הפוקידע, אסתובב בעיר הזאת ואראה איך היא קשורה לפיצוץ.
-
[quote=Woodpecker;1125271][B][COLOR=Black]בלייק
טוטודיל זז במהירות ומצליח להתחמק מן מכת הבוץ של ג'יודוד. לאחר מכן טוטודיל משתמש ביכולת שלו קרן מים.קרן מים קטנה יוצאת מן הפה שלו.קר המים דומה מאוד לקרן על אך קטנה מאוד..טוטודיל נזהר שלא לאבד ריכזוב בשליטה על קרן המים שלו.הוא רץ לעבר ג'יודוד כשקרן המיםם מלפניו.ג'יודוד לא מצליח להתחמק ונפגע דיי קשה.קרן המים פוצעת את ג'יודוד קשה וגורמת לו להתעלף.קרן המים נעלמת וטוטודיל שמח שניצח את ג'יודוד.[/COLOR][/B][/quote]
"כל הכבוד טוטודייל!" אני קורא ומחייך אליו.
אני מוציא את קלף התפיסה וזורק על הג'יאודוד המעולף.
'מעניין אם הוא ייתפס' אני חושב לעצמי.