-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה דופק בדלתה של מעבדת הפוקימונים של פרופסור רואן,אתה רואה שהוא פותח את הדלת,הוא אומר לך:"אהה,חיכינו לך" אתה נכנס לחדר המעבדה,אתה רואה עוד נער מבוגר ממך בערך בשלוש שנים,הוא אומר לפרופסור:"זה הנער?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial]רואן אומר לו:"כן,זה הוא".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128275][SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה דופק בדלתה של מעבדת הפוקימונים של פרופסור רואן,אתה רואה שהוא פותח את הדלת,הוא אומר לך:"אהה,חיכינו לך" אתה נכנס לחדר המעבדה,אתה רואה עוד נער מבוגר ממך בערך בשלוש שנים,הוא אומר לפרופסור:"זה הנער?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial]רואן אומר לו:"כן,זה הוא".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אבהל קצת "מה הם מדברים עליי?" אלחשש שאף אחד לא יישמע
"כן,שלחו אותי לקבל כאן את הפרס,וגם אמרו לי רצית אותי.. זה נכון? מה רצית?"ד אשאל אותו ואנסה לא לשים לב אל הנער
-
[quote=Yuma Tsukumo;1128235]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך לבד,אתה שומע רעש קל בין השיחים,אתה רואה שיוצא מהשיחים וויקטור,הנער שבו נלחמת קודם,הוא אומר לך:"אהה,זה אתה,מה קורה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"בסדר,מה שלומך?" אשאל אותו ואחכה לתשובתו.
אחרי זה אומר לו "רוצה להמשיך איתי לעיר הבאה? אהה ומה אתה עושה פה?".
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטור אומר לך:"אצלי בסדר,אני במילא רוצה להגיע לעיר הבאה,להתאמן קצת לקראת המכון הראשון שלי,אגב,הקרב שלנו הפסיק,רוצה מחר על הבוקר נמשיך את הקרב,איווי שלך נגד הפיג'י שלי,מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור רואן אומר לך:"קודם כול הפרס שלך,מגבי,הוא יודע מתקפת ניב אש,הוא תינוק אז אם הוא לא משתמש כמו שצריך בניב אש אל תתעצבן טוב,וזהו פלטינה,אחד מהסוכנים של מחתרת הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה ממשיך:"קיבלנו מידע עליך מהרבה מאוד אנשים,פרופסור רואן,האחות ג'וי,אדון קיסר ועוד כמה שראו אותך נלחם,אנחנו רוצים אותך איתנו,מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]קיבלת מגבי שיודע ניב אש![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128287][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטור אומר לך:"אצלי בסדר,אני במילא רוצה להגיע לעיר הבאה,להתאמן קצת לקראת המכון הראשון שלי,אגב,הקרב שלנו הפסיק,רוצה מחר על הבוקר נמשיך את הקרב,איווי שלך נגד הפיג'י שלי,מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור רואן אומר לך:"קודם כול הפרס שלך,מגבי,הוא יודע מתקפת ניב אש,הוא תינוק אז אם הוא לא משתמש כמו שצריך בניב אש אל תתעצבן טוב,וזהו פלטינה,אחד מהסוכנים של מחתרת הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה ממשיך:"קיבלנו מידע עליך מהרבה מאוד אנשים,פרופסור רואן,האחות ג'וי,אדון קיסר ועוד כמה שראו אותך נלחם,אנחנו רוצים אותך איתנו,מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]קיבלת מגבי שיודע ניב אש![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אפער את פי בתדהמה "וואו!" אתפלא
אנסה לעכל את הכל "וואו מגבי משלי,איזה כיף!" אודה לפרופסור ואקח את הפוכדור בשמחה
אז אגש אל האיש "אממ... תודה! אני.." לרגע אתלבט "...מצטרף!" אחליט לבסוף
-
[quote=Yuma Tsukumo;1128287][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
"אולי.." אומר ואתחיל ללכת עם וויקטור לעיר הבאה.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ו-ויקטור מגיעים לעיר הבאה,העיר פטלבורג,אחרי כמה דקות אתם רואים נוף אחר,אתה רואה שזו עיר די שלווה,פוקימונים משחקים להם זה עם זה,ילדים חוזרים לבתיהם,בצד העיר אתה רואה את מכון העיר פטלבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"מצוין,אני בטוח שהמפקד רד יהיה שמח,קדימה,אנחנו צריכים ללכת למפקדה שלנו,באי איירון,יש לנו דרך לא קצרה,עדיף ללכת עכשיו בשביל להספיק להגיע לאי לפני שיחשיך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128302][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ו-ויקטור מגיעים לעיר הבאה,העיר פטלבורג,אחרי כמה דקות אתם רואים נוף אחר,אתה רואה שזו עיר די שלווה,פוקימונים משחקים להם זה עם זה,ילדים חוזרים לבתיהם,בצד העיר אתה רואה את מכון העיר פטלבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"מצוין,אני בטוח שהמפקד רד יהיה שמח,קדימה,אנחנו צריכים ללכת למפקדה שלנו,באי איירון,יש לנו דרך לא קצרה,עדיף ללכת עכשיו בשביל להספיק להגיע לאי לפני שיחשיך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ללכת?!" אתפלא "עד לאי?" לא אבין איך זה הגיוני
"רגע... רד! אני שמעתי עליו ודיברתי איתו
-
[QUOTE]Born This Way
פדווין מצליח להתחמק ממתקפת האופל שלך,הוא משתמש בגל שחור חזק מאוד שפוגע במרקורו ומביס אותו.
ג'ון אומר לך:"מצטער תומר,כנראה אני ומרקורו בחוץ".
דארק אומר לך:"טוב,אם ככה אם תנצח אותי תקבל רק אתה את התג,מוכן לעלות את רמת הקרב תומר?".[/QUOTE]
"אוקיי דארק, זוראה תשלח כדור צל לעבר פדווין!" אצעק לעבר זוראה כדי שהוא יפגע בפדווין ויחסל אותו.
-
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין משתמש במתקפת הגנת אופל שמצליחה להדוף את מתקפת כדור הצל,אך זורא משתמש במתקפת אשליה שמחזירה את מתקפת כדור הצל בחזרה לפדווין שנפגע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"מה הקשר עכשיו רד,נכון שרד נמצא עכשיו באי איירון אבל פה הוא לא נמצא כעת,אם אתה רוצה לראות אותו בוא נלך לאי,אל תדאג,נגיע לעיר קנלייב ומשמה ספינה תסיע אותנו,אגב שמה אנחנו רשומים בתור סטיבן רוי וטומי רוי בסדר,אז שאנחנו מדברים בינינו תפנה אליי בתור סטיבן אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Born This Way
פדווין משתמש במתקפת הגנת אופל שמצליחה להדוף את מתקפת כדור הצל,אך זורא משתמש במתקפת אשליה שמחזירה את מתקפת כדור הצל בחזרה לפדווין שנפגע.[/QUOTE]
"זוראה תשלח כדור צל בצד ימין של פדווין, אחד באמצע של פדווין והאחרון בצד שמאל של פדווין, אתה מסוגל!" אומר ואעודד את זוראה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128310][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין משתמש במתקפת הגנת אופל שמצליחה להדוף את מתקפת כדור הצל,אך זורא משתמש במתקפת אשליה שמחזירה את מתקפת כדור הצל בחזרה לפדווין שנפגע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"מה הקשר עכשיו רד,נכון שרד נמצא עכשיו באי איירון אבל פה הוא לא נמצא כעת,אם אתה רוצה לראות אותו בוא נלך לאי,אל תדאג,נגיע לעיר קנלייב ומשמה ספינה תסיע אותנו,אגב שמה אנחנו רשומים בתור סטיבן רוי וטומי רוי בסדר,אז שאנחנו מדברים בינינו תפנה אליי בתור סטיבן אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,סטיבן..." אתבדח קצת ואז אתמקד
"הולכים עכשיו..?" אשאל אותו ואפתח את הדלת ליציאה
-
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זורא משתמש במתקפת כדור צל משולשת שפוגעת בפדווין,פדווין נופל,אתה רואה שדארק לא מאמין למה שקרה פה הרגע,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"כול הכבוד תומר,זכית בתג השאול!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זכית בתג הראשון שלך,תג השאול של העיר פטלבורג![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"כן,הולכים עכשיו,תהיה עם פוכדור שלוף,לך תדע מה יקרה" הוא מוציא גם הוא פוכדור,אתה לוקח את הפוכדור של סניבי שלך,אתם הולכים בדממה במשך עשר דקות,אתם עוברים את העיר ג'ובילייף ומתקרבים לעיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 40 יקבל שינוי מחוז או עיר [מה שהוא יבחר].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Born This Way
זורא משתמש במתקפת כדור צל משולשת שפוגעת בפדווין,פדווין נופל,אתה רואה שדארק לא מאמין למה שקרה פה הרגע,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"כול הכבוד תומר,זכית בתג השאול!".
זכית בתג הראשון שלך,תג השאול של העיר פטלבורג![/QUOTE]
"וואו... תודה רבה דארק!" אומר לדארק, אקח את התג ואחבק את זוראה בשמחה, "מנצחים שרק רוצים ג'ון! ודרך אגב, אתה רוצה שאני הישאר איתך עד שתנצח אותו?" אשאל את ג'ון.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128324][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זורא משתמש במתקפת כדור צל משולשת שפוגעת בפדווין,פדווין נופל,אתה רואה שדארק לא מאמין למה שקרה פה הרגע,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"כול הכבוד תומר,זכית בתג השאול!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זכית בתג הראשון שלך,תג השאול של העיר פטלבורג![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"כן,הולכים עכשיו,תהיה עם פוכדור שלוף,לך תדע מה יקרה" הוא מוציא גם הוא פוכדור,אתה לוקח את הפוכדור של סניבי שלך,אתם הולכים בדממה במשך עשר דקות,אתם עוברים את העיר ג'ובילייף ומתקרבים לעיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 40 יקבל שינוי מחוז או עיר [מה שהוא יבחר].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וואו! התקדמנו מהר!" אומר לא ועדיין לא אאמין שגוייסתי "יאללה,אתה רואה את קנלייב באופק?" אשאל אותו
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לא זה בסדר,נמשיך בדרך,יום אחד עוד אביס אותך דארק",דארק אומר לג'ון:"אוקיי,להתראות,עד הפעם הבאה" ג'ון מהנהן והוא יוצא מהמכון,אתה לוקח את תג השאול ויוצא לג'ון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]פלטינה אומר לך:"כן,אני רואה אותה" הוא מצביע על העיר הקרובה עליהם בכיוון מערב,אתם מגיעים לתוך העיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]בלי לעצור אפילו לשנייה אתם מגיעים לנמל,פלטינה הולך לאיש מסוים והוא אומר לו:"שני כרטיסים,סטיבן וטומי רוי" האיש מהנהן ומכניס אתכם לתוך ספינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Born This Way
ג'ון אומר לך:"לא זה בסדר,נמשיך בדרך,יום אחד עוד אביס אותך דארק",דארק אומר לג'ון:"אוקיי,להתראות,עד הפעם הבאה" ג'ון מהנהן והוא יוצא מהמכון,אתה לוקח את תג השאול ויוצא לג'ון.[/QUOTE]
"תודה רבה חבר." אומר לג'ון ואז אלך איתו למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלנו ואז אמשיך עם ג'ון במסע להיות מאמני על!
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128334][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לא זה בסדר,נמשיך בדרך,יום אחד עוד אביס אותך דארק",דארק אומר לג'ון:"אוקיי,להתראות,עד הפעם הבאה" ג'ון מהנהן והוא יוצא מהמכון,אתה לוקח את תג השאול ויוצא לג'ון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]פלטינה אומר לך:"כן,אני רואה אותה" הוא מצביע על העיר הקרובה עליהם בכיוון מערב,אתם מגיעים לתוך העיר קנלייב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]בלי לעצור אפילו לשנייה אתם מגיעים לנמל,פלטינה הולך לאיש מסוים והוא אומר לו:"שני כרטיסים,סטיבן וטומי רוי" האיש מהנהן ומכניס אתכם לתוך ספינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"זה היה מהיר!" אמלמל לעצמי
אעלה לספינה עם "סטיבן" ואשאל "כמה זמן ההפלגה..?"
-
[quote=Yuma Tsukumo;1128302][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה אומר לך:"מצוין,אני בטוח שהמפקד רד יהיה שמח,קדימה,אנחנו צריכים ללכת למפקדה שלנו,באי איירון,יש לנו דרך לא קצרה,עדיף ללכת עכשיו בשביל להספיק להגיע לאי לפני שיחשיך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אפשר למצוא קורפיש?
-
"ויקטור מה אתה אומר שנלך למרכז הפוקימונים ואחרי זה נלך לחפש עוד פוקימונים?" אשאל אותו.
"ככה נוכל אחרי ז להילחם 2 קרבות,יותר כיף" אומר ואז אלך למרכז הפוקימונים,ארפא את הפוקימונים שלי שם ביחד עם ויקטור.
אחרי ז אלך איתו ואסתובב בעיר,אבדוק אם יש מקורות מים כדי לחפש שם פוקימון.
-
טופס ריק:
כינוי בפורום:Woodpecker
שם במשחק:זאק גולי
גיל במשחק:14
תיאור: זאק הוא ילד נמוך רזה,השיער שלו הוא שחור.לובש חולצה אדומה בלי שרוולים וכובע צהוב
פוקימון התחלתי:צ'ארמנדאר
מחוז:קנטו
פוקימונים:
תגים:
צוות:
שותף:בת
הערות: אמרת שיש עוד מקום
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה יכול לחפש במקורות מים אבל הסיכויים למצוא אותו קטנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וויקטור הולכים למרכז הפוקימונים,אתם נותנים את הפוכדורים של פיג'י ואיווי שלכם לאחות ג'וי,כעבור כמה דקות האחות מחזירה לכם את הפוכדורים שלכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא לחפש פוקימון מים ואתה מוצא וופר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לך יש תג אחד,וגם לי יש תג אחד זה הופך אותנו עכשיו לשווים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ומרפאים את זורא,מרקורו,טוטודייל ופיפלאפ שלכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה או בשמו הנוכחי "סטיבן" אומר לך:"ההפלגה תהיה במשך שעתיים וחצי,בינתיים תהנה מהנוף או חפש קרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Woodpecker[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Born This Way
ג'ון אומר לך:"לך יש תג אחד,וגם לי יש תג אחד זה הופך אותנו עכשיו לשווים".
אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ומרפאים את זורא,מרקורו,טוטודייל ופיפלאפ שלכם[/QUOTE]
אני אצא מהמרכז עם ג'ון ואמשיך במסעי לזכות בתג השני וגם להיות אלוף הליגה.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון ממשיכים לכיוון העיר רוסטבורו,אתה רואה שלושה פוקימוני מים משחקים להם ביחד,אתה רואה שאלו קורפיש,וופר ופסיידאק אתה רואה שטוטודייל של ג'ון יוצא מהפוכדור שלו וגם פיפלאפ שלך יוצאים,הם נראים כאילו הם רוצים להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128438][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון ממשיכים לכיוון העיר רוסטבורו,אתה רואה שלושה פוקימוני מים משחקים להם ביחד,אתה רואה שאלו קורפיש,וופר ופסיידאק אתה רואה שטוטודייל של ג'ון יוצא מהפוכדור שלו וגם פיפלאפ שלך יוצאים,הם נראים כאילו הם רוצים להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[I]אפשר צבע אחר?[/I]
~~~~~~~~~~~
"טוב פיפלאפ, תשתמש בניקור על קורפיש." אומר לפיפלאפ בתהייה בגלל שלמה הוא רוצה להילחם נגד פוקימון מים.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128235][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]האיש בעל השיער השחור אומר לך:"כן,אני שלחתי אותך,פרופסור רואן המליץ לי עליך בתור סוכן חדש למחתרת הפוקימונים,הוא אמר שאתה נער בעל תושייה,קור רוח ואומץ לב והכי חשוב אוהב פוקימונים,אגב,אני רד המפקד הראשי של המחתרת" והאיש בעל השיער החום מוסיף:"אני גרין,הסגן הראשון ויד ימינו של רד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אבל למה שלחת אותי לפה? זה לא נראה לי כמו מקום מושלם להיות מפקדה של מחתרת שפועלת נגד אירגון מרושע, במיוחד עם השם של האי." אני אומר בתמיהה ולוחש למנצ'לקס:"תיזהר מנצ'לקס, האנשים האלה נראה שהם לא מי שהם מתיימרים להיות
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רד אומר לך:"אהה,אז אתה לא מאמין שאנחנו מי שאנחנו,טוב אם אתה לא מאמין אתה יכול ללכת מפה לנו אין בעיה" גרין מוסיף:"רק שתזכור,שאם צוות די חוטף אותך,אל תצפה שמישהו מהמחתרת יבוא להציל אותך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ שלך מתחיל להילחם נגד קורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל של ג'ון מתחיל להילחם נגד וופר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פסיידאק בורח מהקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור שפוגעת בקורפיש אך הוא מגיב בזורע פטיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע בוופר והוא מגיב במתקפת אקדח מים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128447]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ שלך מתחיל להילחם נגד קורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל של ג'ון מתחיל להילחם נגד וופר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פסיידאק בורח מהקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור שפוגעת בקורפיש אך הוא מגיב בזורע פטיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע בוופר והוא מגיב במתקפת אקדח מים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"פיפלאפ תתחמק, תשתמש באקדח מים ואז תיצא מהאקדח מים בניקור שיחסל את קורפיש!" אומר לפיפלאפ במהירות ובנחישות.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה רוצה לשנות עיר או מחוז?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ לא מצליח להתחמק מזורע הפטיש של קורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור ואקדח מים מה שיוצר ניקור מים חזק במיוחד שפוגע בקורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע בוופר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]וופר מגיב במתקפת ראש מים שמפספס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1097618]רשום,אני רק עורך ויש התחלה!
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]התחלה:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב לעצמי'איזה כיף היום אקבל את הפוקימון הראשון של מהפרופסור.יאלה אני צריך למהר כדי להגיע בזמן למעבדה שלו לפני שמישהו אחר יקח את הפוקימון שאני רוצה ' אני יוצא מביתי ורץ במהירות לעבר המעבדה של הפרפסור
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128450][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה רוצה לשנות עיר או מחוז?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ לא מצליח להתחמק מזורע הפטיש של קורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור ואקדח מים מה שיוצר ניקור מים חזק במיוחד שפוגע בקורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע בוופר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]וופר מגיב במתקפת ראש מים שמפספס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[I]מה הכוונה? עדיין לא הבנתי...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~
"תשתמש באקדח מים ואז בניקור מקדחה פיפלאפ!" אפקוד על פיפלאפ בנחישות וביהירות.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128436][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה יכול לחפש במקורות מים אבל הסיכויים למצוא אותו קטנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וויקטור הולכים למרכז הפוקימונים,אתם נותנים את הפוכדורים של פיג'י ואיווי שלכם לאחות ג'וי,כעבור כמה דקות האחות מחזירה לכם את הפוכדורים שלכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא לחפש פוקימון מים ואתה מוצא וופר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לך יש תג אחד,וגם לי יש תג אחד זה הופך אותנו עכשיו לשווים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ומרפאים את זורא,מרקורו,טוטודייל ופיפלאפ שלכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכן פלטינה או בשמו הנוכחי "סטיבן" אומר לך:"ההפלגה תהיה במשך שעתיים וחצי,בינתיים תהנה מהנוף או חפש קרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני רוצה קרב,בא לי לאמן את מגבי!" אומר ל"סטיבן" ואעזוב אותו.
אשוטט באונייה קצת ואחפש מאמן להלחם נגדו..
-
[QUOTE] KaKashi
טוטודייל משתמש בשילוב ניב קרח ואקדח מים שפוגע בטוטודייל היריב אך לא מזיז לו,טוטודייל היריב משתמש במתקפת סילון אקווה בצורה מדויקת מאוד שפוגעת בטוטודייל שלך.
[/QUOTE]
"אוקיי טוטודייל-השתמש בפצצת מים ואז בנשיכה!" אומר לטוטודייל.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1128436][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
אתעלם מהוופר ואמשיך לחפש פוקימונים.
אחרי זה אכנס למים הקרובים ואצלול בהם תוך כדי שאני מחפש פוקימון.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1128123][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הייתי עייף שכתבתי את זה...[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,בראשך יש רק משהו אחד והוא להגיע אל העיר ויולט ולהוכיח את עצמך בתור לוחם מחתרת אמיתי![/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה קולט שיש לך רק שני פוקימונים,אתה מסתכל סביבך ורואה:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אוניקס ישן,גסטלי שמסתובב לו וגם שלושה סווינב קטנים שמשחקים ביחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/quote]
"אז אני אתפוס סווינאב" אחשוב לעצמי ואתקרב אל הסווינאבים ואגיד "מישהו מעוניין בקרב?"
'אני אשתמש באלקיד' אחשוב לעצמי 'יהיה לי יתרון'
-
[quote=Yuma Tsukumo;1128123][SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול מאחוריך שאומר לך:"פיקאצ'ו לא יכול להשתמש במתקפת רעם בלי להטען כמו שצריך,הבנת,אם לא אכפת לך אני אטעין אותו,צא אלקיד,הטענת חשמל!" אתה רואה אלקיד שמטעין את פיקאצ'ו שלך,כעבור שתי דקות פיקאצ'ו שולח רעם חזק ביותר שפוגע בנינדורן.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני הסתובב לי במהירות ואז אני אגיד לאיש שאמר לי: "תודה שטענת את הפיקאצ'ו שלי", אני אומר תודה גם לאלקיד ואז אני אומר לפיקאצ'ו: "פיקאצ'ו, תעשה שוב רעם כדי להביס את הנינדורן הזה" ואז אני מחכה לראותה מה יקרה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128447][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רד אומר לך:"אהה,אז אתה לא מאמין שאנחנו מי שאנחנו,טוב אם אתה לא מאמין אתה יכול ללכת מפה לנו אין בעיה" גרין מוסיף:"רק שתזכור,שאם צוות די חוטף אותך,אל תצפה שמישהו מהמחתרת יבוא להציל אותך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני מאמין! רק שאני חייב להיות זהיר. אתם יודעים, אני לא רוצה להיות חטוף." אני אומר בחביבות ושואל אותם:" אז עכשיו כשאנחנו מכירים, פחות או יותר, מה עושים עכשיו? ועדיין לא אמרתם לי למה אני פה." אני אומר להם ומחכה לראות מה הם יגידו
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128123][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"אתה באמת חושב שבזמן שנלחמת מול הברמי הזה לא עשיתי שום דבר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתם מגיעים למכון,אתם רואים מנהיג מכון צעיר,הוא אומר לכם:"אתם איתי וקוטורי נכון,האחות ג'וי התקשרה אליי וביקשה לתת לכם את זירת הקרב שלי,אם לא אכפת לכם,אני אשפוט בקרב הזה,אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל משתמש בשילוב ניב קרח ואקדח מים שפוגע בטוטודייל היריב אך לא מזיז לו,טוטודייל היריב משתמש במתקפת סילון אקווה בצורה מדויקת מאוד שפוגעת בטוטודייל שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#993300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתכל על הקרב של באלבזור שלך ושל פיג'י שלי ואתה רואה שהמצב לא טוב,פיג'י מצליח להתחמק מהמתקפות של באלבזור שלך ואילו הוא [פיג'י] פוגע במדויק כול פעם מחדש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול של נער שאומר:"גליליי תשתמש במתקפת סופת קרח!" אתה רואה הבזק מהיר כחול ואז אתה רואה שפיג'י קפוא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין מצליח להתחמק ממתקפת האופל שלך,הוא משתמש בגל שחור חזק מאוד שפוגע במרקורו ומביס אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"מצטער תומר,כנראה אני ומרקורו בחוץ".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דארק אומר לך:"טוב,אם ככה אם תנצח אותי תקבל רק אתה את התג,מוכן לעלות את רמת הקרב תומר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת במתקפת ריקוד עלים שפוגעת באלקיד ומבלבלת אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אך למרות הבלבול אלקיד מצליח להשתמש במתקפת אגרוף חשמל בצורה מדויקת מאוד והוא מצליח להתחמק ממתקפת אגרוף העשב של סניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול מאחוריך שאומר לך:"פיקאצ'ו לא יכול להשתמש במתקפת רעם בלי להטען כמו שצריך,הבנת,אם לא אכפת לך אני אטעין אותו,צא אלקיד,הטענת חשמל!" אתה רואה אלקיד שמטעין את פיקאצ'ו שלך,כעבור שתי דקות פיקאצ'ו שולח רעם חזק ביותר שפוגע בנינדורן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[RIGHT][RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הייתי עייף שכתבתי את זה...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,בראשך יש רק משהו אחד והוא להגיע אל העיר ויולט ולהוכיח את עצמך בתור לוחם מחתרת אמיתי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה קולט שיש לך רק שני פוקימונים,אתה מסתכל סביבך ורואה:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אוניקס ישן,גסטלי שמסתובב לו וגם שלושה סווינב קטנים שמשחקים ביחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/RIGHT][/QUOTE]
"היי הוא היה שלי!"אני אומר ואומר לבאלבזור "מהר תפגע עם כדור אנרגיה!"ואני להוט לתפוס תפגי הזה
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128123][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"אתה באמת חושב שבזמן שנלחמת מול הברמי הזה לא עשיתי שום דבר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתם מגיעים למכון,אתם רואים מנהיג מכון צעיר,הוא אומר לכם:"אתם איתי וקוטורי נכון,האחות ג'וי התקשרה אליי וביקשה לתת לכם את זירת הקרב שלי,אם לא אכפת לכם,אני אשפוט בקרב הזה,אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל משתמש בשילוב ניב קרח ואקדח מים שפוגע בטוטודייל היריב אך לא מזיז לו,טוטודייל היריב משתמש במתקפת סילון אקווה בצורה מדויקת מאוד שפוגעת בטוטודייל שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#993300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתכל על הקרב של באלבזור שלך ושל פיג'י שלי ואתה רואה שהמצב לא טוב,פיג'י מצליח להתחמק מהמתקפות של באלבזור שלך ואילו הוא [פיג'י] פוגע במדויק כול פעם מחדש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול של נער שאומר:"גליליי תשתמש במתקפת סופת קרח!" אתה רואה הבזק מהיר כחול ואז אתה רואה שפיג'י קפוא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין מצליח להתחמק ממתקפת האופל שלך,הוא משתמש בגל שחור חזק מאוד שפוגע במרקורו ומביס אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"מצטער תומר,כנראה אני ומרקורו בחוץ".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דארק אומר לך:"טוב,אם ככה אם תנצח אותי תקבל רק אתה את התג,מוכן לעלות את רמת הקרב תומר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת במתקפת ריקוד עלים שפוגעת באלקיד ומבלבלת אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אך למרות הבלבול אלקיד מצליח להשתמש במתקפת אגרוף חשמל בצורה מדויקת מאוד והוא מצליח להתחמק ממתקפת אגרוף העשב של סניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול מאחוריך שאומר לך:"פיקאצ'ו לא יכול להשתמש במתקפת רעם בלי להטען כמו שצריך,הבנת,אם לא אכפת לך אני אטעין אותו,צא אלקיד,הטענת חשמל!" אתה רואה אלקיד שמטעין את פיקאצ'ו שלך,כעבור שתי דקות פיקאצ'ו שולח רעם חזק ביותר שפוגע בנינדורן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[RIGHT][RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הייתי עייף שכתבתי את זה...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,בראשך יש רק משהו אחד והוא להגיע אל העיר ויולט ולהוכיח את עצמך בתור לוחם מחתרת אמיתי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה קולט שיש לך רק שני פוקימונים,אתה מסתכל סביבך ורואה:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אוניקס ישן,גסטלי שמסתובב לו וגם שלושה סווינב קטנים שמשחקים ביחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/RIGHT][/QUOTE]
אני אומר למנהיג המכון ''בסדר'' והולך לזירה ושאני מגיע לזירה אני מוציא את בורמי
ושואל את קוטורי ''עם איזה פוקימון את מתחילה?''
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רד אומר לך:"פרופסור רואן המליץ לנו על מספר מאמנים מתחילים שיכולים להיות סוכנים חדשים,אתה אחד מהם,אנחנו רוצים להציב אותך בתור סוכן רדום,הכוונה היא שאתה לא תהיה סוכן פעיל כמו השאר אבל שנזדקק לך אתה תהיה מוכן,עכשיו אנחנו הולכים למפקדה שלנו שליד העיר סאנישור לאמן אותך כדי שתהיה סוכן,הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה אגם קטן ליד מכון העיר,אתה צולל לתוך האגם ואתה רואה שני פוקימוני דג קטנים,אתה רואה גולדין,מג'יקרפ ועליהם מפקד סיקינג גדול וחזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את ברמי שלך,קוטורי מוציאה את סקווירטל שלה,מנהיג המכון של העיר אורבורג מכריז:"הקרב בין איתי מהעיירה טוונליף לבין קוטורי מהעיר סנופויט מתחיל עכשיו,הקרב הוא שלושה על שלושה,כול אחד יכול לשנות את הפוקימונים שלו מתי שיבחר,הקרב יגמר שלצד אחד לא יהיו יותר פוקימונים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קרב השלושה על שלושה שלך נגד קוטורי מתחיל!
קוטורי-0[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי-0[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי נגד סקווירטל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך משתמש בפצצת מים והוא פוגע בטוטודייל היריב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן של טוטודייל היריב אומר לך:"הטוטודייל שלך יודע פצצת מים כמו שצריך אני מבין,טוב קיבלתי את המידע שרציתי,אתה יכול לעבור" הוא מחזיר את הטוטודייל שלו וממשיך בדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור משתמש במתקפת כדור אנרגיה שפוגע בפיג'י הקפוא ומנפץ את כלא הקרח שלו,פיג'י מסתכל על גליליי ובורח משדה הקרב,המאמן אומר לך:"סליחה שהברחתי אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*זה אומר שאתה יכול לשנות את המיקום הנוכחי שלך,אם אתה רוצה ללכת לעיר אחרת אתה יכול או שאתה מעדיף לשנות את מחוז המסע שלך,או שאתה מעדיף לוותר על הפרס הזה,מה החלטת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ שלך משתמש בניקור ובאקדח מים שפוגעים בקורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל משתמש בפצצת מים ומחסל את וופר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון שואל אותך:"לעזור לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משוטט בספינה ורואה בסיפון העליון שדה קרב מישורי כמו שצריך,אתה רואה מאמן קורא:"מישהו רוצה קרב מולי,קרב אחד על אחד,המגבי שלי נגד כול פוקימוני בדרגת התפתחות ראשונה מסוג אש או חשמל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שולח רעם חזק במיוחד שפוגע בנינדורן הזכר הפראי,הנינדורן הזכר מובס ונופל על הרצפה,המאמן בעל האלקיד אומר לך:"שמח שעזרתי" הוא מחזיר את האלקיד שלו וממשיך בדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה בטוח,אדמה לא מושפעת מחשמל,סווינב הוא אדמה-קרח,ואלקיד חשמל טהור שיודע רק מתקפה אחת בלבד,וזו מתקפה מסוג חשמל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב שוב ותצטט את ההודעה הקודמת,אוקיי?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה שמישהו מסתכל עליך מאחורי אחד הבתים הסמוכים,אתה מחליט לא לשים לב עליו ואתה ממשיך בדרכך למעבדת פרופסור אוק,כעבור מספר דקות של הליכה אתה מגיע למעבדת הפרופסור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1130157][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רד אומר לך:"פרופסור רואן המליץ לנו על מספר מאמנים מתחילים שיכולים להיות סוכנים חדשים,אתה אחד מהם,אנחנו רוצים להציב אותך בתור סוכן רדום,הכוונה היא שאתה לא תהיה סוכן פעיל כמו השאר אבל שנזדקק לך אתה תהיה מוכן,עכשיו אנחנו הולכים למפקדה שלנו שליד העיר סאנישור לאמן אותך כדי שתהיה סוכן,הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה אגם קטן ליד מכון העיר,אתה צולל לתוך האגם ואתה רואה שני פוקימוני דג קטנים,אתה רואה גולדין,מג'יקרפ ועליהם מפקד סיקינג גדול וחזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את ברמי שלך,קוטורי מוציאה את סקווירטל שלה,מנהיג המכון של העיר אורבורג מכריז:"הקרב בין איתי מהעיירה טוונליף לבין קוטורי מהעיר סנופויט מתחיל עכשיו,הקרב הוא שלושה על שלושה,כול אחד יכול לשנות את הפוקימונים שלו מתי שיבחר,הקרב יגמר שלצד אחד לא יהיו יותר פוקימונים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קרב השלושה על שלושה שלך נגד קוטורי מתחיל!
קוטורי-0[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי-0[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי נגד סקווירטל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך משתמש בפצצת מים והוא פוגע בטוטודייל היריב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן של טוטודייל היריב אומר לך:"הטוטודייל שלך יודע פצצת מים כמו שצריך אני מבין,טוב קיבלתי את המידע שרציתי,אתה יכול לעבור" הוא מחזיר את הטוטודייל שלו וממשיך בדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור משתמש במתקפת כדור אנרגיה שפוגע בפיג'י הקפוא ומנפץ את כלא הקרח שלו,פיג'י מסתכל על גליליי ובורח משדה הקרב,המאמן אומר לך:"סליחה שהברחתי אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*זה אומר שאתה יכול לשנות את המיקום הנוכחי שלך,אם אתה רוצה ללכת לעיר אחרת אתה יכול או שאתה מעדיף לשנות את מחוז המסע שלך,או שאתה מעדיף לוותר על הפרס הזה,מה החלטת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ שלך משתמש בניקור ובאקדח מים שפוגעים בקורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל משתמש בפצצת מים ומחסל את וופר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון שואל אותך:"לעזור לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משוטט בספינה ורואה בסיפון העליון שדה קרב מישורי כמו שצריך,אתה רואה מאמן קורא:"מישהו רוצה קרב מולי,קרב אחד על אחד,המגבי שלי נגד כול פוקימוני בדרגת התפתחות ראשונה מסוג אש או חשמל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שולח רעם חזק במיוחד שפוגע בנינדורן הזכר הפראי,הנינדורן הזכר מובס ונופל על הרצפה,המאמן בעל האלקיד אומר לך:"שמח שעזרתי" הוא מחזיר את האלקיד שלו וממשיך בדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה בטוח,אדמה לא מושפעת מחשמל,סווינב הוא אדמה-קרח,ואלקיד חשמל טהור שיודע רק מתקפה אחת בלבד,וזו מתקפה מסוג חשמל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב שוב ותצטט את ההודעה הקודמת,אוקיי?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה שמישהו מסתכל עליך מאחורי אחד הבתים הסמוכים,אתה מחליט לא לשים לב עליו ואתה ממשיך בדרכך למעבדת פרופסור אוק,כעבור מספר דקות של הליכה אתה מגיע למעבדת הפרופסור.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לבורמי ''תשתמשי בחוטי מתכת כדי לקבול את סקווירטל ואחרי זה תתקפי בנשיכת חרק''