אוהד-דרגונייט מוציא את אחד הקשקשים שלו בצערמ וכאב רב אבל לא קורה כלום לאיווי!! במקום זאת הוא נראה נגעל למראה הדם שנקרש על הקשקש
תומר-אתה חוזר למסע והולך לעיר השלישית (קיבלתה כבר את השיחה מאוק? אי לא זוכרת חח)
Printable View
אוהד-דרגונייט מוציא את אחד הקשקשים שלו בצערמ וכאב רב אבל לא קורה כלום לאיווי!! במקום זאת הוא נראה נגעל למראה הדם שנקרש על הקשקש
תומר-אתה חוזר למסע והולך לעיר השלישית (קיבלתה כבר את השיחה מאוק? אי לא זוכרת חח)
אופק-נתפס מזל טוב!!
[COLOR="Red"]אני ממשיך לחפש פוקימונים[/COLOR]
[quote]תומר-אתה חוזר למסע והולך לעיר השלישית (קיבלתה כבר את השיחה מאוק? אי לא זוכרת חח) [/quote]
עדיין לא קיבלתי
אופק- אתה ממשיך ללכת וראה ניצוץ קטן באזור המרוחק יותר של השדה ףליד עץ גבוהה.
תומר-אתה מקבל שיחה -
פרופסור או'-שלום, תומר התגלה ליד העיר שלישית שדה ובוא פוקימונים שנראים כמו פוקימונים רגילים,אבל בעלי יכולות זנות!! כמו באדו שהוא מסוג אש ועוד...... האם תרצה ללכת?
רררר...
אני מבקש סליחה מאיווי ודרגונייט, וממשיך לחפש לי אבן דרקון
אוהד-אתה ממשיך ורואה קיגדרה באגם קטן לידך,באגם אתה רואה גם כמה פיבאסים
[quote]פרופסור או'-שלום, תומר התגלה ליד העיר שלישית שדה ובוא פוקימונים שנראים כמו פוקימונים רגילים,אבל בעלי יכולות זנות!! כמו באדו שהוא מסוג אש ועוד...... האם תרצה ללכת? [/quote]
"ברור שאני רוצה" אומר לו וארוץ אל השדה הזה
אופק- אתה ממשיך ללכת וראה ניצוץ קטן באזור המרוחק יותר של השדה ףליד עץ גבוהה.
[COLOR="Red"]אני אבדוק מזה בפוקידע[/COLOR]
תומר-אתה מגיעה לעיר השלישית והולך לכיוון מרכז הפוקימונים כדי לקבל עוד מידע
אופק- הפוקדע אומר ''אבן הדרקון,מפתחת איווי לסוג דרקון''
[quote]תומר-אתה מגיעה לעיר השלישית והולך לכיוון מרכז הפוקימונים כדי לקבל עוד מידע [/quote]
אני אשאל את האחות ג'וי על השדה
תומר- האחות ג'וי מסבירה לך את הדרך לשדה ונותנת לך 10 פוקדורים זהובים. היא מעדכנת לך את הפוקדע כדי שיקלוט את הפוקימוניםץ
[QUOTE=ttrrtte;1220256]אוהד-אתה ממשיך ורואה קיגדרה באגם קטן לידך,באגם אתה רואה גם כמה פיבאסים[/QUOTE]
קינגדרה....
מוחעחעחעחע!~!!!!!
אני רץ לתפוס אותו, ושולח את איווי!
נ.ב- למה אופק מצא אבן דרקון ואני לא :( ??
[quote] תומר- האחות ג'וי מסבירה לך את הדרך לשדה ונותנת לך 10 פוקדורים זהובים. היא מעדכנת לך את הפוקדע כדי שיקלוט את הפוקימוניםץ
[/quote]
אני אלך לשם
אוהד- (כי רציתי להתנקם בכך :) ) אתה מוציא את איווי
תומר-אתה יוצא לשדה,שאתה מגיעה אתה רואה וורמפל קטן.
[COLOR="Red"]אופק- הפוקדע אומר ''אבן הדרקון,מפתחת איווי לסוג דרקון''[/COLOR]
[COLOR="red"]אני יוציא את בייליף ואגיד לה להשתמש בהצלפת גפן להביא לי את האבן[/COLOR]
מה עשיתי שאת רוצה להתנקם בי?
איווי, כדור צל על קינדרה!
[quote]תומר-אתה יוצא לשדה,שאתה מגיעה אתה רואה וורמפל קטן. [/quote]
אני אבדוק עליו בפוקדע
אופק-בייליף מביא לך את האבן
אוהד- לא הפסקתה לחפור לי על האבן.. מהרגע שאמרתי על השדה זה די חופר אתה יודע :(. איווי משתמש בכדור צל על קינדרה שמיד מתעלף!!!
תומר- הפוקדע אומר ''ווילי נראה כמו וורמפל אבל הוא בעצם מסוג אש ועשב''
אני אפסיק
יש! איווי, תזנק על פרצופו וטתיח כדור צל ישר בפניו!
תוך כדי אני זורק פוקדור!
אופק-בייליף מביא לך את האבן
[COLOR="Red"]אני יוציא את האבן ואת האייוי שלכדתי ואתן לו אותה[/COLOR]
[quote]תומר- הפוקדע אומר ''ווילי נראה כמו וורמפל אבל הוא בעצם מסוג אש ועשב'' [/quote]
אני אוציא את סטרלי ואומר "סטרלי תשתמש במתקפת כנף"
אוהד-אתה זורק את הפוקדור ונתפס!!!!
אופק-אין לך איווי זוכר? יש לך איפלאפ אבל אל תדאג אני אתן לך אחד בהמשך :)
תומר-סטארלי משתמש במתקפת כנף אבל ווילי משתמש בלהביור!!
[COLOR="Red"]אה נכון
אני ימשיך ללכת ביער[/COLOR]
אופק- זה שדה ... אתה ממשיך ללכת ורואה בדרך פוקימונים שנראים כמו-וורמפל,מאנקי,סניבי ואודיש.
[COLOR="red"]אופק- זה שדה ... אתה ממשיך ללכת ורואה בדרך פוקימונים שנראים כמו-וורמפל,מאנקי,סניבי ואודיש.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני הולך להלחם נגד זה שדומה לסניבי[/COLOR]
[quote]
תומר-סטארלי משתמש במתקפת כנף אבל ווילי משתמש בלהביור!! [/quote]
"תתחמק ותשתמש במתקפ כנף"
אופק- אתה סורק את ה''סניבי'' בפוקדע ''סינלי פוקימון המים,הוא פוקימון מסוג מים אבל יכול להשתמש במתקפות חשמל בודדות''
תומר-סטארלי מתחמק ופוגע!!!! הפוקימון מתעלף במהרה
יאללה בוא נילחם מולו
יאיר- כשאתה אמור להילחם אתה לפחות מוציא פוקימון.. חח :) קצת השקעה מה ביקשתי :) חח
אופק- אתה סורק את ה''סניבי'' בפוקדע ''סינלי פוקימון המים,הוא פוקימון מסוג מים אבל יכול להשתמש במתקפות חשמל בודדות''
[COLOR="Red"]אני מוציא את בייליף ואומר לה להשתמש בעלי תער[/COLOR]
אופק- בייליף משתמשת בעלי תער ופוגעת בלי בעיה!! אבל אז סנילי משתמש במכת וולט!!
[QUOTE=ttrrtte;1220306]אופק- בייליף משתמשת בעלי תער ופוגעת בלי בעיה!! אבל אז סנילי משתמש במכת וולט!![/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני אומר לה להתחמק ואז הצלפת גפן[/COLOR]
[QUOTE=ttrrtte;1220289]אוהד-אתה זורק את הפוקדור ונתפס!!!!
תומר-סטארלי משתמש במתקפת כנף אבל ווילי משתמש בלהביור!![/QUOTE]
אוווו יהה!!!
עוד דרקון לאוסף! אני עומד להיות מאמן הדרקונים הטוב בעולם!!
אני מחפש עוד פוקימונים, בתקווה למצוא(וכן, גם פוקימוני דרקון...)
אופק- סנילי מפגינה מהירות מדהימה ושוב מתחמקת!! ואז היא משתמשת במכת ברק
אוהד- אל תשכח לברר ש וא באמת דרקון :)
אני מברר בפוקידע
(בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה שיהיה אני מאוד רוצה קינגרדה דרקון זה אחד האהובים עליי תעשי דרקון ועוד משהו פליזזזזזז)
[QUOTE=ttrrtte;1220026]אוהד:שני הדרגונייטים לא מסכימים ואומרים,עם טומי נשאר גם אנחנו דרך אגב אמר הבן שמי הול ושמה של אשתי הוא סופי
יונתן- סיי מהנהן ואתה הולך למוכר שאומר לך יש לנו אוכל רגיל לפוקימונים שעולה 5 ש''ח תרצה לקנות ביצת פוקימון או כרטיס לוטו?
יאיר- טורצ'ק עושה מה שאמרתה לו ופוגע בלדיבא!![/QUOTE]
"איזה ביצת פוקימון יש לך?" אשאל "ותן לי 5 חבילות אוכל"
אוהד- הפוקדע מצפצף ואומר ''קוליג פוקימון החשמל'' פתאום אתה בחין באבן נעוצה בסנפירו של קוליג
יונתן- המוכר נותן לך 5 חבילות אוכל ואומר שיש לו ''ביצים מיסתוריות'' הוא מראה לך ביצה כחולה עם כתמים שחורים,ביצה וורודה חלקה,ביצה שחורה עם כתמים בלנים ועוד אחת סגולה חלקה
[QUOTE=ttrrtte;1220314]אוהד- הפוקדע מצפצף ואומר ''קוליג פוקימון החשמל'' פתאום אתה בחין באבן נעוצה בסנפירו של קוליג
יונתן- המוכר נותן לך 5 חבילות אוכל ואומר שיש לו ''ביצים מיסתוריות'' הוא מראה לך ביצה כחולה עם כתמים שחורים,ביצה וורודה חלקה,ביצה שחורה עם כתמים בלנים ועוד אחת סגולה חלקה[/QUOTE]
"כמה עולה ביצה אחת?" אשאל
אה....אופס צא טורציק
יונתן-500 ש''ח
יאיר-אתה מוצי את טורצ'יק שמשתמש ב...?