[QUOTE=Aichi Sendou;1272456]אוקיי אני פורש וזה סופי!
אני מבטל את המ''ת שלי וכול הדברים שתיכננתי בפורום יוגי הו![/QUOTE]
[B]
אני מסכים להפסיק בלבן, מותר מודגש?[/B]
Printable View
[B]
אני מסכים להפסיק בלבן, מותר מודגש?[/B]
אלון מתאים להיות פקח כמו שסבתא שלי היא טייסת סילון
[QUOTE=חמין זה נאדים;1272455][B][I][U][SIZE="7"][COLOR="Red"]תגיד את זה לאלון!!![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B][/QUOTE]
'[B]תרשום[/B]' את זה לאלון
לא אל תפרוש בגלל זה, אף אחד לא שווה את זה..
[u]טוב אני מפסיק עם זה[/u]
חבל שאתה פורש בגלל ספאמרים
[QUOTE=Aichi Sendou;1272460]אלון מתאים להיות פקח כמו שסבתא שלי היא טייסת סילון[/QUOTE]
[COLOR="Cyan"][B]אווו... איזה לכלוכים...[/B][/COLOR]
[QUOTE=monster;1272465]חבל שאתה פורש בגלל ספאמרים[/QUOTE]
[U]והמשתמש הכי "לא ספאמר" בפורום מדבר.[/U]
[quote=אין כינוי;1272468][u]והמשתמש הכי "לא ספאמר" בפורום מדבר.[/u][/quote]
אני מספאים כבר פחות
ולא מציא קדחות מפגרות ומאמין להם וסתם מספאים בשביל המונה כמו מלא משתמשים(למרות שהיתי פעם כזה.עגכשיו אני מנסה לא להגיע למצב להזספאים בשביל המונה)
[QUOTE=monster;1272469]אני מספאים כבר פחות
ולא מציא קדחות מפגרות ומאמין להם וסתם מספאים בשביל המונה כמו מלא משתמשים(למרות שהיתי פעם כזה.עגכשיו אני מנסה לא להגיע למצב להזספאים בשביל המונה)[/QUOTE]
[U]ליאור...
לא משנה כמה תנסה לא להיות ספאמר עדין תהיה,גם אם יעקפו אותך יש לך 50 אלף הודעות! אפשר להכליל את זה המונה הכי גדול בישראל לא בפורום..
ואם אני צובע בלבן זה לא ספאם[/U]
אני פורש בגלל:
אלון,אין כינוי,עמית הדיסלקט,חז''ן [הכוונה חמין זה נו''דים אבל רק שתדע,חמין זה מגעיל!],יואב והאחות שלו.
היחידים שאני רוצה להישאר כאן בגללם הם:
ליאור,ארווין,אייל,איתי,עמית [דיג'י],שקד,ניב,מור [שנעלם כנראה :(] היו עוד כמה אבל שכחתי מהם כנראה
[quote=אין כינוי;1272470][u]ליאור...
לא משנה כמה תנסה לא להיות ספאמר עדין תהיה,גם אם יעקפו אותך יש לך 50 אלף הודעות! אפשר להכליל את זה המונה הכי גדול בישראל לא בפורום..
ואם אני צובע בלבן זה לא ספאם[/u][/quote]
הודעה ריקה צביעה לבן ספאם
תבדוק בfxp אמרו לי פעם שהיה שם מישהו שעשה בערך תסכום הודעות שלי ביום אחד
K3 עוד מעט,מי רוצה הקדשה?
וליאור Fxp זה 700 אלף משתמשים ומאת פורומים,אין מה להשוואות שקל להיות ספאמר שם..
[QUOTE=Aichi Sendou;1272471]אני פורש בגלל:
אלון,אין כינוי,עמית הדיסלקט,חז''ן [הכוונה חמין זה נו''דים אבל רק שתדע,חמין זה מגעיל!],יואב והאחות שלו.
ליאור,ארווין,אייל,איתי,עמית [דיג'י],שקד,ניב,מור [שנעלם כנראה :(] היו עוד כמה אבל שכחתי מהם כנראה[/QUOTE]
זה חמין זה [B]נאדים[/B]. אם הייתי מגלה לך מי זה אייל באמת [COLOR="White"]לא היית כזה אוהב אותו[/COLOR]
[B]כתבתי בלבן בכדי לתת לך את האפשרות לסמן או לא[/B]
הלכתי להקדיש
[QUOTE=Aichi Sendou;1272428]XD על הקומיקס
ובאמת שיצא מהסרט שיהיה פקח,אם הוא יהיה פקח,זה יקרה ביום שרותם ממש יאבד את זה :punch:[/QUOTE]
אולי הוא חושב שבגלל שקוראים לו עמית מגיע לו XD
[QUOTE]אני פורש בגלל:
ארווין,אייל,איתי,עמית [דיג'י],שקד,ניב,מור [שנעלם כנראה ] היו עוד כמה אבל שכחתי מהם כנראה[/QUOTE]
אבל יש יותר משתמשים שאתה רוצה להישאר בגללם ממשתמשים שאתה רוצה לפרוש בגללם..
חבל שתפרוש סתם ככה.
[QUOTE=Aichi Sendou;1272476]הלכתי להקדיש[/QUOTE]
ביי :(
אני רוצה יונתן!
עוד מישהו לפני הקדשה?
[QUOTE=Aichi Sendou;1272471]אני פורש בגלל:
ליאור,ארווין,אייל,איתי,עמית [דיג'י],שקד,ניב,מור [שנעלם כנראה :(] היו עוד כמה אבל שכחתי מהם כנראה[/QUOTE]
ליואב יש אחות לא ידעתי
שמח שאתה לא פורש בגללי
[QUOTE=אין כינוי;1272474]K3 עוד מעט,מי רוצה הקדשה?
וליאור Fxp זה 700 אלף משתמשים ומאת פורומים,אין מה להשוואות שקל להיות ספאמר שם..[/QUOTE]
בפורום אחר שאני מכיר יש משתמש עם 30,000+ הודעות
-------------------------------------------------
צריכים לסגור תנודים פה
הקדשתי ואני לא פורש,לא מגיע להם שאני אפרוש בגללם
אין כינוי,[b]אל [/b]תקדיש לי
ליאור,אתה אחד המשתמשים פה,אחותו זה עומר כאילו קול ניק
[QUOTE=Aichi Sendou;1272483]הקדשתי ואני לא פורש,לא מגיע להם שאני אפרוש בגללם
אין כינוי,[b]אל [/b]תקדיש לי
ליאור,אתה אחד המשתמשים פה,אחותו זה עומר כאילו קול ניק[/QUOTE]
יייייייייייייששששששששש!!!!!!!!
אני מקדיש מחר,לילה טוב..
אל תקדיש אף פעם!
נראה לי שרוב הסיכוים הם שגם אני אפרוש מהפורום, בגלל שני אנשים
אתה עומר!
ואלון!
[QUOTE=Aichi Sendou;1272495]אל תקדיש אף פעם![/QUOTE]
למה אתה לא רוצה שיקדיש?
[quote=חמין זה נאדים;1272496]נראה לי שרוב הסיכוים הם שגם אני אפרוש מהפורום, בגלל שני אנשים
אתה עומר!
ואלון![/quote]
תפרוש!
[quote=DigiSaver;1272497]למה אתה לא רוצה שיקדיש?[/quote]
כי ככה בא לי
[QUOTE=Aichi Sendou;1272498]תפרוש!
כי ככה בא לי[/QUOTE]
ביי
כל מי שרוצה לדעת את הסיבה אנא פנו אליי בה"פ/סקייפ
עומר קצת הגזמת, לא? מה הם עשו לך? 3:
טוב,אני נראה לי אעלה על הגל ואכריז על פרישה חלקית.הסיבה-חוסר זמן,ואין כוח להגיב בפורום יבש,כשרוב מי שאני מדבר איתו אני מדבר איתו בפייסבוק...אני אגיב בשרשורים וגם במ"ת היחיד שאני בו.
מי שרוצה את הפייס שלי שישלח לי את השם שלו ואני אשלח לו בקשת חברות.
[QUOTE=Aichi Sendou;1272498]תפרוש!
כי ככה בא לי[/QUOTE]
תפרוש זה לא כזה משנה
המממ.. אני די מסוקרן בנוגע למי שקרא להחליף את מנהלי חת"ם, אבל מצד שני אולי יש דברים שעדיף שאני לא אדע.
טוב כנראה שהמוח שלי התאבן כרגע כי אני לא מצליח לעשות משהו שצריך להיות די פשוט, ולעשות את הכל מההתחלה נראה כבלתי אפשרי בשעה הזו... ולכן לצערי אני אהיה חייב לסיים את מחברת הטיוטות הזו בתרגיל לא פתור. חבל.
במחשבה שנייה, לפי שאר ההודעה שקוראת להחליף את מנהלי חת"ם ולפי הלשון שלה, נראה לי שיש לי מושג לא רע בנוגע למי שזה.
במחשבה שלישית, זה לא יכול להיות אותו אחד שחשדתי בו, אז חזרתי לנקודת ההתחלה.
[QUOTE=LordAbizi;1272506]המממ.. אני די מסוקרן בנוגע למי שקרא להחליף את מנהלי חת"ם, אבל מצד שני אולי יש דברים שעדיף שאני לא אדע.
טוב כנראה שהמוח שלי התאבן כרגע כי אני לא מצליח לעשות משהו שצריך להיות די פשוט, ולעשות את הכל מההתחלה נראה כבלתי אפשרי בשעה הזו... ולכן לצערי אני אהיה חייב לסיים את מחברת הטיוטות הזו בתרגיל לא פתור. חבל.[/QUOTE]
אולי כדי לחדש, ואולי בכלל הוא התכוון להוריד את שלומי ולהעלות מישהו אחר כי שלומי לא פעיל, מי יודע S:
אתה לא פותח את המשחק בסוף? ):
[quote=Sakurai Tomoki;1272508]אולי כדי לחדש, ואולי בכלל הוא התכוון להוריד את שלומי ולהעלות מישהו אחר כי שלומי לא פעיל, מי יודע S:
אתה לא פותח את המשחק בסוף? ):[/quote]
אולי ב"סוף" כן, השאלה מה זה "הסוף". אני נותן לך את מילתי, שאם בימי חיי יהיה ידוע שהסוף של החיים כפי שאנחנו מכירים אותם עומד להתרחש, אני אפתח את המשחק, בהנחה שהפורום הזה עדיין יהיה קיים.
ולא כל כך אכפת לי למה אותו פלמוני התכוון, רק אמרתי שהזהות שלו מסקרנת אותי.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1272501]עומר קצת הגזמת, לא? מה הם עשו לך? 3:[/QUOTE]
כלום XD
תפס את הקריזה
[B][COLOR=darkgreen]אני עוד מעט אתחיל לחלק אזהרות למי שצריך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]בינתיים דבר אחד יש לי לומר-[/COLOR][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=darkgreen]כל מי שרב בינתיים, ניבל את הפה, או הספים.. [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=darkgreen]עליו לקרוא בדחיפות את חוקי דיבורים ואקטואליה![/COLOR][/SIZE][/B]
[quote=~Donphan~;1272511][B][COLOR=darkgreen]אני עוד מעט אתחיל לחלק אזהרות למי שצריך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]בינתיים דבר אחד יש לי לומר-[/COLOR][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=darkgreen]כל מי שרב בינתיים, ניבל את הפה, או הספים.. [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=darkgreen]עליו לקרוא בדחיפות את חוקי דיבורים ואקטואליה![/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
כן, אתה תעשה את זה, ואני אעשה את התפקיד שלי בפורום: לקרוא מהדורה מ-1990 של אחד הספרים של "רומח הדרקון" ולהתענג על כך שהוא כתוב בלשון מליצית.
אם מישהו לא מבין איך זה התפקיד שלי בפורום, אז כנראה שמעולם לא בדקתי לו משחק.
שלום אלון
נפלת מהחלון?
הנה עוד חרוז לרשימה
[B][COLOR=black][SIZE=4]אני לא בטוח, אבל לפי ההגיון עד שאביא תשובה מוחלטת [U][FONT=Arial Black]אסור [/FONT]לכתוב הודעות אך ורק בלבן.[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]עומר, קיבלת אזהרה.[/SIZE][/B]
העובדה שאתה מדגיש לא הופכת אותך ליותר מאיים אלון (:
אני לא יודע איזה מן היגיון הפעלת פה, כי אם יש הודעה שכולה בלבן, אז ברור שמבינים שההודעה היא בלבן, כי הודעה של רק רווחים ואנטים לא תצא (נראה לי, ואפשר לעשות ניסוי בקלות), ולכן הודעה שהיא כולה לבנה היא ההודעה שהכי קל לזהות שיש בה כתב לבן... (זאת לעומת הודעות שבהם מוסיפים טקסט בלבן מיד בוסף ההודעה וצריך לנחש שיש שם משהו).
אבל התפקיד שלך הוא לחוקק חוקים ולאכפם, והתפקיד שלי הוא לדבר עם עצמי ולהתענג על שפה מליצית, אז בוא לא נפריע אחד לשני בתפקיד, והמשך חיים מושלמים לכולכם.
[quote=Sakurai Tomoki;1272517]העובדה שאתה מדגיש לא הופכת אותך ליותר מאיים אלון (:[/quote]
לא ניסיתי לאיים.
אבל החלטתי שדברי פקח ודברי חבר לא יתערבבו בינהם, אז את "דברי הפקח" אני עושה בירוק.
הלכתי..