[QUOTE=Tron;1343153]ליאון,אני לא ממש
עמית,דינו?
עומרי,סורי
אביב,תירשם נו![/QUOTE]
בסדר. עכשו הפורום במצב יותר טוב וכל המשתמשים כמעט השתינו. יש גם חמישה פלופים שהם הרע של עכשו אבל הם פשוט מציקים.
Printable View
עמית,דינו?
עומרי,סורי
אביב,תירשם נו![/QUOTE]
בסדר. עכשו הפורום במצב יותר טוב וכל המשתמשים כמעט השתינו. יש גם חמישה פלופים שהם הרע של עכשו אבל הם פשוט מציקים.
ראיתי פעילות על טבעית 3..
ליאון, תתרחק ממני, אני לא קריסטי. (המבין יבין)
לא יודע עד כמה בא לי להירשם אחשוב על זה, חוץ מזה טורגייד צריכה להיות בבאן וגם BLs וגם דינו ראביט
לא מעניין אותי מה אתה רוצה שיהיה בבאן,מעניין אותי אם תהיה בטורניר או לא
[quote=הנואש לווינר;1343156]ראיתי פעילות על טבעית 3..
ליאון, תתרחק ממני, אני לא קריסטי. (המבין יבין)[/quote]
למה אני?! בכל מקרה,היי הנואש לעומר נכון?(המבין יבין)
אם מה שאמרתי לא יהיה אין מצב שאחשוב להירשם.
סבבה,לא צריך
דניס מסן במיידית!
עמית,דינו?
עומרי,סורי
אביב,תירשם נו![/QUOTE]
אהה, שכחתי שלא הגעת לפרקים האלה...
זה מישהו בשם קולונלו.
בקשר לטורניר-ב-3.7 אני אוכל להשתתף, אבל אני לא יודע באיזה שעה הבגרות.באוגוסט אני לא אהיה שבוע.
אני,דור,עמית וליאון בפנים,מור מחכה שהטורניר של אביב ייגמר,אביב מציב תנאים שלא יהיו,עומרי בצבא,מי נשאר?
[QUOTE=Tron;1343164]אני,דור,עמית וליאון בפנים,מור מחכה שהטורניר של אביב ייגמר,אביב מציב תנאים שלא יהיו,מי נשאר?[/QUOTE]
שאלה חשובה יותר-עושים את הדואלים בירוק או בכחול?
[quote=Lambo;1343165]שאלה חשובה יותר-עושים את הדואלים בירוק או בכחול?[/quote]
טורנירים רק בירוק
"Veni, Vidi, Vici"
-יוליוס קיסר
באתי,ראיתי,ניצחתי?
[quote=Tron;1343168]באתי,ראיתי,ניצחתי?[/quote]
כן :)
מישהו רוצה נגדי קרב בדואלינג נטוורק? אני סתם חירבשתי חפיסה כי אני לא מבין בזה בשיט חח... אז אל תתפלאו גם אם אני חרא בזה כי אני סתם עושה כל מיני מהלכים... מישהו רוצה נגדי קרב?
[QUOTE=omer2012;1343175]מישהו רוצה נגדי קרב בדואלינג נטוורק? אני סתם חירבשתי חפיסה כי אני לא מבין בזה בשיט חח... אז אל תתפלאו גם אם אני חרא בזה כי אני סתם עושה כל מיני מהלכים... מישהו רוצה נגדי קרב?[/QUOTE]
לימדתי חבר שלי ויש לו כמה ניצחונות,רוצה עזרה?
[QUOTE=Tobi...;1343176]לימדתי חבר שלי ויש לו כמה ניצחונות,רוצה עזרה?[/QUOTE]
טוב, אבל איך קוראים לך בדואלינג?
עומר,תראה בשם שלי בטורניר של עומר
[QUOTE=Tobi...;1343178]עומר,תראה בשם שלי בטורניר של עומר[/QUOTE]
קוראים לך DN: Dushki9? לי קוראים omerbar2012
[QUOTE=omer2012;1343179]קוראים לך DN Dushki9:? לי קוראים omerbar2012[/QUOTE]
קוראים לי Dushki9
[QUOTE=Tobi...;1343181]קוראים לי Dushki9[/QUOTE]
אז תחפש omerbar2012
[QUOTE=omer2012;1343182]אז תחפש omerbar2012[/QUOTE]
תלחץ על הסמל של המצלמה ותיתן לי את הקוד של התמונה של החפיסה שלך אחרי שלחצת על המצלמה
דניס אני מצווה עליך לבוא למסן.
[QUOTE=Tobi...;1343183]תלחץ על הסמל של המצלמה ותיתן לי את הקוד של התמונה של החפיסה שלך אחרי שלחצת על המצלמה[/QUOTE]
איזה מצלמה? אני לא מבין.... ואיך אני מקבל קוד של התמונה של החפיסה?
[QUOTE=Tron;1343166]טורנירים רק בירוק[/QUOTE]
אוקיי..
היה לי דואל מסעיר בדואלינג נגד חפיסת אקסודיה.
סרטון קצרצר רק להראות מצב שהיה לי בקרב ואיך הדק שלי ורסטילי רצח וחזק גם בלי שום קלף כמו טורגייד
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=0ojFdh_mZ3Y&feature=youtube_gdata[/URL]
[QUOTE=omer2012;1343190]איזה מצלמה? אני לא מבין.... ואיך אני מקבל קוד של התמונה של החפיסה?[/QUOTE]
אביב,אתה יכול להסביר לעומר על הדואלינג?
אביב,בוא נסגור שיהיה מותר לשים את טור גוויד בעותק אחד בסדר?
Dr אני מבין אני יוסיף לרשימה ומה השלישי שאמרת?
היוש :)
אביב,עכשיו אסור להשתמש בדינו ראביט ומותר טורגויד רק באחד,יותר בקשות מזה אני לא נותן,אתה נירשם?
שוב מצווה על דניס לבוא למסן D:
הקטע שצריך להבין למה אני אומר את זה, זו לא גחמה שלי, אתם צריכים להבין שמשחק שבו אתה מביא 2500 בנורמל סאמון שלא תלוי בכלום[!!!], שלא לדבר על זנמיינס שמבחינתי אסור למשחק, ושמביא סנגאן מהדק[!!!] זה משחק שבור במובן שצריך תיקון! אחד הקלפים שהכי קרובים ללזמן 2500 בכזו קלות זה ג'אנק סינכרון והוא תלוי בגרייב בכלל שלא כמו Tg
ובתכלס אני כל כך נהנה מהדק שלי שהיה כיף לשחק במציאות, אבל לא רק שמראש אתה מוותר על טופ[כי הכל הדקי מטה הסופר שבורים] אלא גם שדריל השבור מפסיד בענק לויילרים שבכל חור שאני שונא תקלף וגם לוורנינגים, שלא לדבר על הפינדיש צ'יין המגעול הזה... המשחק במציאות ובכלל פשוט דפוק מדי וזה דק שהיה מהנה לי רצחחחחחחחחחחחחחח ושלא עולה כמעט כלום!!!יש לי הכל חוץ מ2 אקסידים וורנינגים כי במציאות הייתי שם, ובריו שלא הייתי קונה
אז אתה עדיין לא נרשם?
ואו אני לא מאמין שלkeldeo יש Forme :d
אולי אני צריך ללכת דחוף אחזור בלילה
אבל תענה
לילה טוב!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fvfEw4-79zs&feature=plcp[/YOUTUBE]
אך איזה שיר
אייל עם כבר ערב טוב...