נכון ליאור, צריך לשנוא רק את אלה שסתומים מספיק להאמין באמונה עיוורת, כל אלה שבדקו הם קולים ):
Printable View
נכון ליאור, צריך לשנוא רק את אלה שסתומים מספיק להאמין באמונה עיוורת, כל אלה שבדקו הם קולים ):
[quote=Panties;1377025]אני שונא דתיים שהם דתיים בגלל שהם נולדו לתוך זה, אני מעריך ומכבד כל דתי שיבוא ויגיד לי שהוא אשכרה בדק, חקר והגיע לבסוף למסקנה שהוא רוצה להאמין[/quote]
יכול להיות שאתה צודק אבל זה עדיין לא סיבה לשנוא אותם, באותה צורה אני יכול להגיד לך שאני שונא חילוניים בגלל שהם לא מאמינים כי הם נולדו ככה, (זה לא נכון ד"א לא חסר לי חברים חילוניים) זה לא נכון ולא צודק אתה פשוט לא מכיר את הציבור הדתי ולא מבין אותו ובד"כ אם יש למישהו בעיות באמונה עוזרים לו להבין ואז להחליט אבל אףפעם לא מכריחים אותו והרוב המוחלט של האנשים מחליטים להישאר דתיים מרצון לא סתם אלא כי הם מבינים מה ההשלכות של זה
[QUOTE=Panties;1377025]אני שונא דתיים שהם דתיים בגלל שהם נולדו לתוך זה, אני מעריך ומכבד כל דתי שיבוא ויגיד לי שהוא אשכרה בדק, חקר והגיע לבסוף למסקנה שהוא רוצה להאמין[/QUOTE]
כן, זה באמת די דבילי. לקבוע לך את האמונה. אני אישית הפסקתי להאמין בשלב מסויים. אם אני לא טועה, זה היה כשהתחלתי את הצמחונות שלי. כ"כ הרבה חורים בדת. אלוהים אומר שהוא דואג לכל ברואיו ורק בשבילו, נרצחות בעינויים אלפי פרות מדי יום.
[QUOTE=יצור אחד;1377020]לי
אחי לא יודע עם שמת לב אבל אני דתי...
חיספין?
למה אתה כזה?[/QUOTE]
אתה דתי? לא שמתי לב..
כן חיספין כרגע, ועוד אחת.
[QUOTE=monster;1377027]מאלטאפים סיבות
1 מאמינים באל הכי מטומטם בעולם(כמובן אלוהים).
2 לא משרתים בצבע.
3 חיים כמו בימי הביינים.
4 עושים אפליות לנשים.
5 תופסים מקומות חנייה.
6 משתגעים בפורים.
7 בגדים מכוערים לובשים.
8 לא משרתים את הצבא.
9 מקבלים כסף על חשבננו.
10 מנגים מוזרים.
הרשימה עוד ארוכה
טלי אני לא יותר טוב מהדתיים- הם טובים ממני.
אני אתיאס..[/QUOTE]
זה שהם לובשים בגדים מוזרים, שמחים בפורים ועושים אפליות לנשים - לא נותן לך שום סיבה לשנוא אותם. חוץ מיזה שאני מאמין שאתה מדבר על חרדים, לא דתיים. אני כל היום הולך עם איזה בגד שאני רוצה. כל המשפחה שלי שירתה בצבא, אפילו אמא שלי ואחותי.
[QUOTE=Panties;1377034]נכון ליאור, צריך לשנוא רק את אלה שסתומים מספיק להאמין באמונה עיוורת, כל אלה שבדקו הם קולים ):[/QUOTE]
איך אפשר לבדוק זאת?
כל אחד יכול להאמין או לא להאמין במה שהוא רוצה,מה שלליאור [מונסטר] נראה מפגר,לך נראה נורמלי לגמרי טלי
[quote=יצור אחד;1377035]יכול להיות שאתה צודק אבל זה עדיין לא סיבה לשנוא אותם, באותה צורה אני יכול להגיד לך שאני שונא חילוניים בגלל שהם לא מאמינים כי הם נולדו ככה, (זה לא נכון ד"א לא חסר לי חברים חילוניים) זה לא נכון ולא צודק אתה פשוט לא מכיר את הציבור הדתי ולא מבין אותו ובד"כ אם יש למישהו בעיות באמונה עוזרים לו להבין ואז להחליט אבל אףפעם לא מכריחים אותו והרוב המוחלט של האנשים מחליטים להישאר דתיים מרצון לא סתם אלא כי הם מבינים מה ההשלכות של זה[/quote]
מה לא נכון ולא צודק במה שאמרתי? אני שונא אותם לא בגלל העובדה שהם דתיים אלה בגלל שהם לא בדקו את זה לעומק, הם פשוט באו והתחילו להאמין משום מקום שזאת פשוט טיפשות. יש להם קיבעון דעת על התנ"ך שהוא "האמת לאמיתה" (שטויות) ולא בודקים דברים אחרים או מתנסים לפני שהם עושים את ההחלטה הזאת. רוצה להיות דתי, בכיף אני לא שונא אותך תעשה מה שבא לך, אבל בוא איתי למסע מופלא בעולם המדע, תבדוק תנסה ותתנסה ואז אם תרצה להמשיך להאמין יש לך 200% תמיכה ממני. אתה דתי שהולך בצורה עיוורת, סבבה תמיך להרוס את עצמך ולהשאר סתום, אין לי בעיה.
זה מזכיר לי דיון שהיה לפני כמה נו''דים על זה שאם מישהו יקבור ספר ל-2000 שנה ויכתוב בו סיפורים אנשים בעתיד יאמינו לזה
[quote=monster;1377027]מאלטאפים סיבות
1 מאמינים באל הכי מטומטם בעולם(כמובן אלוהים).
2 לא משרתים בצבע.
3 חיים כמו בימי הביינים.
4 עושים אפליות לנשים.
5 תופסים מקומות חנייה.
6 משתגעים בפורים.
7 בגדים מכוערים לובשים.
8 לא משרתים את הצבא.
9 מקבלים כסף על חשבננו.
10 מנגים מוזרים.
הרשימה עוד ארוכה
טלי אני לא יותר טוב מהדתיים- הם טובים ממני.
אני אתיאס..[/quote]
אני יכול לשלול את כל מה שאמרת עכשיו
1.מה כ"כ מטומטם בו?
2. אתה מדבר על החרדים לא על הדתיים ואם זה מעניים אותך אז המגזר ששולח הכי הרבה אנשים לצבא זה הדתי לאומי
3. מה הקשר?!
4. עוד פעם אתה מדבר על חרדים אנחנו יותר מתונים מהם ומה שאנחנו עושים זה לשמור על כבוד האישה ולא להפוך אותה לחפץ שלנו
5. מה אתה רוצה?
6. יש הבדל בין לשמוח ולהשתגע, שוב אתה לא מכיר את המגזר הדתי
7. בגדים בדיוק כמו הבגדים שאתה לובש
8. למה לכתוב פעמיים? אם אין לך סיבות אז אל תכתוב!
9. איזה כסף?
10. סיבה מפגרת
הגדרה לאתאיסט:אדם שמנסה בכל הזדמנות שניתנת לו לשכנע אנשים לא להאמין באל שלהם
אני למדתי את זה מהרבה הרבה דברים
אני מכיר הרבה מאוד אתאיסטים מפגרים שפאקינג יושבים כל היום לשכנע יהודים בכל התאוריות שלהם לא להאמין בה'
[QUOTE=monster;1377037]איך אפשר לבדוק זאת?[/QUOTE]
להתנסות בהרצאות מעניינות על מדע מסוגים שונים באינטרנט, רק מרחיב את האופקים שלך
אם מישהו יבוא ויראה הרצאות של סטיבן הוקינג על איך נוצר העולם וכו' ויקשיב לכל מיני תאוריות מדעיות שונות ואחרי זה יגיד לי אני מאמין באלוהים, הוא כוסון.
דרך אגב, חבר שלי כזה, הוא כן מקשיב למדע וחושב שהכל נכון אבל הוא מאמין שבהתחלה התחלה היה אלוהים שעשה את המפץ הגדול או משהו.
[quote=Panties;1377039]מה לא נכון ולא צודק במה שאמרתי? אני שונא אותם לא בגלל העובדה שהם דתיים אלה בגלל שהם לא בדקו את זה לעומק, הם פשוט באו והתחילו להאמין משום מקום שזאת פשוט טיפשות. יש להם קיבעון דעת על התנ"ך שהוא "האמת לאמיתה" (שטויות) ולא בודקים דברים אחרים או מתנסים לפני שהם עושים את ההחלטה הזאת. רוצה להיות דתי, בכיף אני לא שונא אותך תעשה מה שבא לך, אבל בוא איתי למסע מופלא בעולם המדע, תבדוק תנסה ותתנסה ואז אם תרצה להמשיך להאמין יש לך 200% תמיכה ממני. אתה דתי שהולך בצורה עיוורת, סבבה תמיך להרוס את עצמך ולהשאר סתום, אין לי בעיה.[/quote]
התורה לא סותרת את המדע וד"א אני למשל היו לי בעיות באמונה והלכתי וחקרתי וגם עזרו לי והיום ב"ה אני מאמין
אתאיסט זה מישהו שלא מאמין בשום אל,לא?
[quote=יצור אחד;1377041]אני יכול לשלול את כל מה שאמרת עכשיו
1.מה כ"כ מטומטם בו?
2. אתה מדבר על החרדים לא על הדתיים ואם זה מעניים אותך אז המגזר ששולח הכי הרבה אנשים לצבא זה הדתי לאומי
3. מה הקשר?!
4. עוד פעם אתה מדבר על חרדים אנחנו יותר מתונים מהם ומה שאנחנו עושים זה לשמור על כבוד האישה ולא להפוך אותה לחפץ שלנו
5. מה אתה רוצה?
9. איזה כסף?
10. סיבה מפגרת[/quote]
+1
ליאור, אני חושב שגם אתה לא בדקת מספיק טוב את הדת בשביל לדעת אם היא שווה משו. לפחות לפי הטיעונים שלך.
[quote=יצור שני;1377042]הגדרה לאתאיסט:אדם שמנסה בכל הזדמנות שניתנת לו לשכנע אנשים לא להאמין באל שלהם
אני למדתי את זה מהרבה הרבה דברים
אני מכיר הרבה מאוד אתאיסטים מפגרים שפאקינג יושבים כל היום לשכנע יהודים בכל התאוריות שלהם לא להאמין בה'[/quote]
זה ממש לא נכון
אתאיסט זה מישהו שלא מאמין. למה להסתבך. חוץ מיזה - שקד, זה שאתה לא מסכים איתם, זה לא סיבה לשנוא אותם. את שונא אוטיסטים? הם נולדו לתוך וזה והם מפגרים.
[quote=יצור אחד;1377044]התורה לא סותרת את המדע וד"א אני למשל היו לי בעיות באמונה והלכתי וחקרתי וגם עזרו לי והיום ב"ה אני מאמין[/quote]
לא סותר? כי המדע מאמין שהעולם קיים 5770 שנה נכון?
לא משנה, אני לא אוהב את הויכוחים פה, אני מתווכח ב-fxp אם בא לי
וואלה אחי, אתה עשית וראית והחלטת להאמין כל הכבוד, תהנה
[quote=Guns N Roses;1377048]אתאיסט זה מישהו שלא מאמין. למה להסתבך. חוץ מיזה - שקד, זה שאתה לא מסכים איתם, זה לא סיבה לשנוא אותם. את שונא אוטיסטים? הם נולדו לתוך וזה והם מפגרים.[/quote]
יש הבדל,דתיים יכולים לחזור בשאלה ולהיות חילוניים,נראלי שאוטיסטים לא יכולים להפוך פתאום לאנשים בלי התסמונת הזאת
[QUOTE=יצור אחד;1377041]אני יכול לשלול את כל מה שאמרת עכשיו
1.מה כ"כ מטומטם בו?
3. מה הקשר?!
5. מה אתה רוצה?
9. איזה כסף?
10. סיבה מפגרת[/QUOTE]
1 שאנחנו מאימנים באל אגאויסט, אל שאנחנו לא יודעים איך אני רוצה. גם אנירוצה לראות איך הוא נראה. לא פיר שרק משה זכה לזה.
2 אני לא יודע מה הבדל אבלבשילי זה אותו דבר.- כל הכבוד למי שמתגיס.
3 יום שבת מפסיקים= חיים בימי הבינים שלא היה חשמל.
4 זה אפילות מפגרות.
5 הם בערב שישי נוסעים ברכב לבית כנסת ותופסים מקומות חניה עד ששבת יוצאת.
6 הם יורים זיקוקים לאוויר שיכולים לפצוע אותם.
7 בשישי שבת לא.
8 אופס
9 דתיים מקבלים כסף על חשבננו.
10 אכן בשבילי לא סיבה מפגרת
[IMG]http://www.dosgag.co.il/pdata/t/l-31.jpg[/IMG]
אכן אני מפגר.
דור למה שאטני אבדוק את הדת?
[QUOTE=Panties;1377049]לא סותר? כי המדע מאמין שהעולם קיים 5770 שנה נכון?
וואלה אחי, אתה עשית וראית והחלטת להאמין כל הכבוד, תהנה[/QUOTE]
אמממ... איך שמסבירים את זה שגם התוהו ובוהו בהתחלה של בראשית היה כמה מיליוני שנים..
[IMG]http://www.dosgag.co.il/pdata/t/l-20.jpg[/IMG]
מה זה מוסף?
[QUOTE=Guns N Roses;1377048]אתאיסט זה מישהו שלא מאמין. למה להסתבך. חוץ מיזה - שקד, זה שאתה לא מסכים איתם, זה לא סיבה לשנוא אותם. את שונא אוטיסטים? הם נולדו לתוך וזה והם מפגרים.[/QUOTE]
אתה לא מבין אותי, או שאולי לא הסברתי את עצמי טוב, אני לא שונא את האנשים אני שונא שהם הולכים אחרי האמונה בצורה עיוורת כי ההורים שלהם גם מאמינים. אני לא שונא מי שעושה את זה ולא מזלזל בו אבל אני גם לא מעריך אותו בכלל.
ואוטיסטים חרא של דוגמה, כל האדם שנולד נולד עם זכות לבחור את האמונה שלו, אתה הולך בצורה עיוורת זה משהו אחד, אתה בודק ומחליט משהו זה משהו אחר. אוטיסטים נולדים אוטוסטים ואין מה שישנה את זה, גם אם הם יתאמצו הם לא יהפכו ל"לא-אוטיסטים", אבל זה לא אומר שהם לא חכמים, שתדע שאוטיסטים גאונים לרוב.
[quote=Panties;1377049]לא סותר? כי המדע מאמין שהעולם קיים 5770 שנה נכון?
וואלה אחי, אתה עשית וראית והחלטת להאמין כל הכבוד, תהנה[/quote]
אחי אתה צריך לחקור לעומק אתה יודע...
ה5572 שנה האלה זה לא בדיוק 5772 שנה כי יש גם אתה בריאת העולם שאז לא היה זמן (לפחות זמן ספור) והיו גם כל מיני ארועים שונים... עזוב זה מסובך מכדי להסביר את זה בפורום עצה שלי תלך לראש יהודי (תגגל אפילו) והם יסבירו לך הכל ותאמין לי הם לא ינסו על המקום להחזיר אותך בתשובה
אני מאמין חילוני
אני חושב שאלוהים קיים וגם אם לא הדת מביאה מלא כיף
היה משעמם כ"כ אם לא היו חגים
עם אוכל מיוחד ומנהגים והכול
עכשיו ,אני ראיתי את פורום אתאיזם בfxp (כן,כן אני בfxp)
והאנשים שם בפורום וממציאים עוד תיאוריות והיגיון ורק מחכים לאיזה מאמין שיגיע לפורום שהם ישגעו לו את המוח.
משם למדתי עד גם אתאיסטים זה מפגרXD
[QUOTE=Panties;1377055]אתה לא מבין אותי, או שאולי לא הסברתי את עצמי טוב, אני לא שונא את האנשים אני שונא שהם הולכים אחרי האמונה בצורה עיוורת כי ההורים שלהם גם מאמינים. אני לא שונא מי שעושה את זה ולא מזלזל בו אבל אני גם לא מעריך אותו בכלל.
ואוטיסטים חרא של דוגמה, כל האדם שנולד נולד עם זכות לבחור את האמונה שלו, אתה הולך בצורה עיוורת זה משהו אחד, אתה בודק ומחליט משהו זה משהו אחר. אוטיסטים נולדים אוטוסטים ואין מה שישנה את זה, גם אם הם יתאמצו הם לא יהפכו ל"לא-אוטיסטים", אבל זה לא אומר שהם לא חכמים, שתדע שאוטיסטים גאונים לרוב.[/QUOTE]
כנראה שבאמת לא הסברת את עצמך טוב, ואני באמת מצטער על הדוג' שהבאתי, אתה צודק. אגב, כפי שכבר אמרתי, אני אישית לא מאמין. אני כן דתי אבל לא מאמין באלוהים. אלוהים זה אמונה ולא יותר. זה כמו אבן החלמה. עם אבן החלמה שאתה שם מתחת לכרית / מדביק לגרון, אין לה שום סגולות מיוחדות, אבל כשהאדם מאמין שהיא מרפאה, אז זה יקרה. לכן, האלוהים זה בסה"כ כח הרצון של האדם
[quote=יצור אחד;1377056]אחי אתה צריך לחקור לעומק אתה יודע...
ה5572 שנה האלה זה לא בדיוק 5772 שנה כי יש גם אתה בריאת העולם שאז לא היה זמן (לפחות זמן ספור) והיו גם כל מיני ארועים שונים... עזוב זה מסובך מכדי להסביר את זה בפורום עצה שלי תלך לראש יהודי (תגגל אפילו) והם יסבירו לך הכל ותאמין לי הם לא ינסו על המקום להחזיר אותך בתשובה[/quote]
דינוזארים היו בתקופת התנ''ך?
[quote=יצור אחד;1377056]אחי אתה צריך לחקור לעומק אתה יודע...
ה5572 שנה האלה זה לא בדיוק 5772 שנה כי יש גם אתה בריאת העולם שאז לא היה זמן (לפחות זמן ספור) והיו גם כל מיני ארועים שונים... עזוב זה מסובך מכדי להסביר את זה בפורום עצה שלי תלך לראש יהודי (תגגל אפילו) והם יסבירו לך הכל ותאמין לי הם לא ינסו על המקום להחזיר אותך בתשובה[/quote]
אני יודע מה הם עושים בדברים האלה ואני לא מתכוון להכנס לזה גם.
ראיתי הרבה הרצאות של מחזירים בתשובה וכאלה שיש להם את אותם הנימוקים שהם נימוקים מניפולטיבים
[quote=monster;1377052]1 שאנחנו מאימנים באל אגאויסט, אל שאנחנו לא יודעים איך אני רוצה. גם אנירוצה לראות איך הוא נראה. לא פיר שרק משה זכה לזה.
2 אני לא יודע מה הבדל אבלבשילי זה אותו דבר.- כל הכבוד למי שמתגיס.
3 יום שבת מפסיקים= חיים בימי הבינים שלא היה חשמל.
4 זה אפילות מפגרות.
5 הם בערב שישי נוסעים ברכב לבית כנסת ותופסים מקומות חניה עד ששבת יוצאת.
6 הם יורים זיקוקים לאוויר שיכולים לפצוע אותם.
7 בשישי שבת לא.
8 אופס
9 דתיים מקבלים כסף על חשבננו.
10 אכן בשבילי לא סיבה מפגרת
אכן אני מפגר.
דור למה שאטני אבדוק את הדת?[/quote]
אנלא אתווכח איתך על זה כי אתה בכל מקרה לא תקשיב לי ד"א סיבה מספר 5 הרוב המוחלט לא עושים את זה וסיבה מספר 7 מה הבעיה ללבוש חולצה לבנה?
וסיבה מספר 6 כמעט תמיד ערסים לא אנשים נורמלים, אתה לא מבין כמה מדברים איתנו על זה שזה אסור וכאלה...
אולי די לדבר על דת? דברו על נושא אחר במקום דת? מה אומרים?
יצור אחד- מי שיורה אתץ זה לא נראה לי ערס בכל.
[QUOTE=יצור שני;1377057]אני מאמין חילוני
אני חושב שאלוהים קיים וגם אם לא הדת מביאה מלא כיף
היה משעמם כ"כ אם לא היו חגים
עם אוכל מיוחד ומנהגים והכול
עכשיו ,אני ראיתי את פורום אתאיזם בfxp (כן,כן אני בfxp)
והאנשים שם בפורום וממציאים עוד תיאוריות והיגיון ורק מחכים לאיזה מאמין שיגיע לפורום שהם ישגעו לו את המוח.
משם למדתי עד גם אתאיסטים זה מפגרXD[/QUOTE]
יש בפורום אתאיזם ב-FXP גאונים למה לזלזל..
[QUOTE=monster;1377062]אולי די לדבר על דת? דברו על נושא אחר במקום דת? מה אומרים?[/QUOTE]
אתה מעדיף לחזור לדבר אם להיות בכנס אנימה זה דבר חנוני?
[quote=יצור שני;1377064]אתה מעדיף לחזור לדבר אם להיות בכנס אנימה זה דבר חנוני?[/quote]
לא, בוא נדבר שאצ'י זה טוב לחיים
חחח יאיר אתה לא מסביר את זה בצורה טובה. ^^
הדתיים הפחות מאמינים מנסים להראות כמו חילונים ערסים כאלה מבאר שבע. בלי כיפה, עם מותגים, חולצות עם כוסיות כאלה, ג'ינסים קרועים, וכו'. בגלל זה הזיקוקים והנפצים. (אם הבנתי נכון.)
עריכה: [QUOTE=monster;1377065]לא, בוא נדבר שאצ'י זה טוב לחיים[/QUOTE]
בוא לא. (:
אוף, החתולים משוגעים. ):
אהה הזכרתם לי שאני רואה הרבה דתיים ערסים בשכונה שלי
טוב מספיק לריב על זה
כל אחד והדעה שלו
[quote=יצור אחד;1377068]אתה מדבר על זיקוקי דינור או על נפצים וכאלה?
אני לא מבין בזה אבל אולי יש טיפה הבדל בין ערסים חילונים לערסים דתים אפילו שאני לא רואה הבדל[/quote]
אין לי מושג מזה, אבל הדתיים משתמשים בזה בחג פורים. הם יורים את זה לשמיים וזה נראה כמו נחש מעופף בשמייםxd/זיקוק.
דור-קראתי שזה מואד בראי .
[QUOTE=Panties;1377071]אהה הזכרתם לי שאני רואה הרבה דתיים ערסים בשכונה שלי[/QUOTE]
זה בכל מקום יש.
אבל אמרנו שמשנים נושא לא? לי אישית אין בעייה להמשיך להתווכח (: אני עושה את זה הרבה.
[QUOTE=טלי;1377072]טוב מספיק לריב על זה
כל אחד והדעה שלו[/QUOTE]
אמלה ))):
דרך אגב פורום אתאיזם קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש
למשל הינה דוגמה לאשכולות שם:
דיון| מה עונים על הטיעונים הבאים בויכוחים עם מאמינים?
דיון| האם המוזיקה שאדם אוהב קשורה לאמונה שלו?
האנשים שם דפוקים בשכלxd
הם חושבים רק על לשכנע אנשים אחרים להפוך לאתאיסטים
[quote=monster;1377059]דינוזארים היו בתקופת התנ''ך?[/quote]
אתה לא מכיר את הפסוק המפורסם 'ויאמר הטירקס למשה 'ראאאאאאאאר'"?
[QUOTE=monster;1377073]אין לי מושג מזה, אבל הדתיים משתמשים בזה בחג פורים. הם יורים את זה לשמיים וזה נראה כמו נחש מעופף בשמייםxd/זיקוק.[/QUOTE]
מה הבעיה?
כשהיית קטן הייתי מבלה הרבה זמן בצפייה בקקה הזה O:
[quote=יצור שני;1377076]דרך אגב פורום אתאיזם קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש
למשל הינה דוגמה לאשכולות שם:
דיון| מה עונים על הטיעונים הבאים בויכוחים עם מאמינים?
דיון| האם המוזיקה שאדם אוהב קשורה לאמונה שלו?
האנשים שם דפוקים בשכלxd
הם חושבים רק על לשכנע אנשים אחרים להפוך לאתאיסטים[/quote]
אני אקפוץ לשם ניראה...
וליאור א. כנראה שהם היו בבריאת העולם ואחרי המבול הושמדו - גם בגמרה מסופר ששני חכמים (אנלא זוכר מי) הלכו בדרך ופתאום הם מצאו עצמות של חיה ענקית שכנרה הייתה דינוזאור
ב.מזה מואד בראי?