-
[quote=אמאש'ך;1395176]האמת שאני לא בטוח שהוא בתול בכלל, לא זכור לי אם דיברו על משהו כזה, זאת אומרת אם היה איזה דיבור שקשור לנושא
אבל אני מניח שכן, כי הוא היה בגרמניה 5 שנים ובמקום לצאת החוצה ניגן בכינור כמו פייגלה
תן לי להבין, אתה מתכוון בסרטון שאתה לא מתחרט שהגעת לסוף הרע? היא עד כדי כך חרא?[/quote]
הסיום הרע עצמו די גרוע
לא שהסיום הטוב עד כדי כך היה להיט, הוא היה סביר מינוס
אבל זה מה שהיה בדרך לסיום הרע שאהבתי ):
-
ב-vn שאני משחק כרגע הסוף הרע של אחת הדמויות זה שאונסים אותה ):
-
[QUOTE=אמאש'ך;1395180]ב-vn שאני משחק כרגע הסוף הרע של אחת הדמויות זה שאונסים אותה ):[/QUOTE]
זה היה צריך להיות הסוף של לילי ):
כאילו ברצינות
היא עיוורת
כוסית עיוורת
למה אף אחד לא מנצל את זה יא אללה
-
[QUOTE=Overkill;1395181]זה היה צריך להיות הסוף של לילי ):
כאילו ברצינות
היא עיוורת
כוסית עיוורת
למה אף אחד לא מנצל את זה יא אללה[/QUOTE]
באמת שכולם בבית ספר שלהם תמימים ברמות
הם אפילו לא מדברים בזמן השיעור העבריינים האלה
אצלי בבית ספר נכנסים לשירותים ומשתינים על התקרה
-
[quote=אמאש'ך;1395182]באמת שכולם בבית ספר שלהם תמימים ברמות
הם אפילו לא מדברים בזמן השיעור העבריינים האלה
אצלי בבית ספר נכנסים לשירותים ומשתינים על התקרה[/quote]
אצלי בבצפר משתינים פשוט בכיתה ))))):
-
תפסיקו לדבר על סקס, אתם קטנים מידי..
-
[QUOTE=LiorChuna;1395187]תפסיקו לדבר על סקס, אתם קטנים מידי..[/QUOTE]
מה אתה חש כולה שנה מעלי ):
-
יש לי שאלה, מישהו שמע\ קרא את הספר 50 גוונים של אפור?
-
יאללה הלכתי לישוון.
ליל"ט טוב לכלום
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1395195]יאללה הלכתי לישוון.
ליל"ט טוב לכלום[/QUOTE]
גם אני אפרוש למיטה.
מחר אנסה לעשות דק אסולוט מוד.
ביי :-)
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1395191]יש לי שאלה, מישהו שמע\ קרא את הספר 50 גוונים של אפור?[/QUOTE]
חחחח מוכר לי
זה משהו על סקס לא?
-
גמר חתימה טובה וצום קל לכולם
-
חחחחחחחחחחחחחחח צום
מצחיק כל פעם מחדש D:
-
-
[QUOTE=Teemo;1395202]גמר חתימה טובה וצום קל לכולם[/QUOTE]
גם לך D=
-
[QUOTE=Overkill;1395204]אני צם בזמן שאני ישן ):[/QUOTE]
אני לא ישן מחר
חברים שלי רוצים לרכב כל הלילה ):
-
רציתי לסיים תנוד הזה לפני יומיים, אבל אנשים פה לא רציינים.
-
[QUOTE=LiorChuna;1395208]רציתי לסיים תנוד הזה לפני יומיים, אבל אנשים פה לא רציינים.[/QUOTE]
שמע אנחנו אנשים עובדים/לומדים
-
-
[quote=teen Wolf;1395210]מה קורה?[/quote]
משה D:
גמר חתימה טובה כפרה
-
-
הייתי שמחה נדב
אבל אני זזה לישון ;)
העייפות הרגה אותי
-
דיברתי יותר על שקד אבל ניחא ):
לילה טוב
-
[quote=The_Great_One;1395209]שמע אנחנו אנשים עובדים/לומדים[/quote]
אדון גברת! לידיעתך אני בצבא משעה 5 בבוקר עד 8 בערב! אני גם איש עובד! חחחח
אבל אפשר מ8 להשים גז.
-
[quote=The_Great_One;1395205]גם לך D=[/quote]
:embarrassed: עכשיו זה בטוח שיהיה לי צום קל .
[quote=אמאש'ך;1395203]חחחחחחחחחחחחחחח צום
מצחיק כל פעם מחדש D:[/quote]
:tiresome: עומו
-
[QUOTE=The_Great_One;1395211]משה D:
גמר חתימה טובה כפרה[/QUOTE]
תודה, גם לך כפרה.:embarrassed:
-
אחלה מדריך מצולם!
חחח לא הספקתם להגיב אפילו
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1395222[/url]
-
[QUOTE=Teemo;1395217]:embarrassed: עכשיו זה בטוח שיהיה לי צום קל .
:tiresome: עומו[/QUOTE]
מה אתה רוצה זבל
-
[QUOTE=The_Great_One;1395200]חחחח מוכר לי
זה משהו על סקס לא?[/QUOTE]
בדיוק! פשוט 570 עמודים של סקס! הסופרת מפרטת כל פרט! זה כזה.. וואו.. פשוט צריך לפתוח עמוד רנדומלי ואת בעיצומו של סקס..
הקטע העצוב הוא שהספר הזה מכר יותר עותקים מהארי פוטר.. זאת אומרת שהיו לו ממש הרבה מכירות..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1395228]בדיוק! פשוט 570 עמודים של סקס! הסופרת מפרטת כל פרט! זה כזה.. וואו.. פשוט צריך לפתוח עמוד רנדומלי ואת בעיצומו של סקס..
הקטע העצוב הוא שהספר הזה מכר יותר עותקים מהארי פוטר.. זאת אומרת שהיו לו ממש הרבה מכירות..[/QUOTE]
אני לא מבין למה זה עצוב
-
זה עצוב שאישה חרמנית בת 50+ מפרסמת סיפור המשך לדימדומים ואז אומרים לה שזה סותה מידי ושתוריד את זה אז היא מתעצבנת, משנה את שמות הדמויות ומוציאה ספר שכל הקונים שלו אלה בנות שמתחרמנות על הספר..
-
אני עדיין לא מבין למה זה עצוב
כאילו מה אכפת לך כמה היא מכרה עם כל הדמדומים המסריח הזה
-
זה עצוב שמה שמעניין אנשים זה ספר חסר פואנטה.. כי אין לספר פואנטה.. וזה עצוב שספר חסר פואנטה נמכר הכי הרבה במקום ספר באמת טוב שיש לו פואנטה ומוסר השכל..
-
וזה רק הארי פוטר?
אתה יודע בכלל כמה ספרים יש שלא מקבלים את הקרדיט שמגיע להם?
במיוחד בישראל כשספר מעפן של 30 עמודים באנגלית עולה איזה 30 שקל וספר של איזה סופר שעבד עליו יותר משנה נמכר ב-20 שקל וכמובן שהוא לא מקבל על זה כמעט כלום על כל מכירה, אז קונים את הספר הזה באנגלית ולא את שלו בלי לדעת שהוא שווה הרבה יותר. כאילו סתם..
לא עושים אם זה כלום אז אין טעם להתלונן ככה עכשיו
-
אבל אין בזה שום חידוש. זה שהאנושות שוקעת ומדרדרת במהירות זו עובדה שידועה זה מכבר.
-
מי אמר שזה רק הארי פוטר? תיארתי את הארי פוטר כי שנינו יודעים כמה מכירות יש לספר הזה.. ואם 50 גוונים של אפור עוקפים אותו..
ולא הבנת אותי נכון בקשר לאיך הסיפור הזה יצא..
מישהי בפורום של דימדומים פרסמה סיפור על הדמויות של דימדומים (בדיוק כמו שבפורום מפרסמים סיפורים על פוקימון..). ואז אמרו לה שזה סותה מידי והורידו לה את זה מהפורום אז אותה אישה זקנה חסרת חיים החליטה למרוד. היא שינתה את השם של הספר, את שמות הדמויות והוציאה לזה ספר..
-
[QUOTE=LordAbizi;1395234]אבל אין בזה שום חידוש. זה שהאנושות שוקעת ומדרדרת במהירות זו עובדה שידועה זה מכבר.[/QUOTE]
נכון ):
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1395235]מי אמר שזה רק הארי פוטר? תיארתי את הארי פוטר כי שנינו יודעים כמה מכירות יש לספר הזה.. ואם 50 גוונים של אפור עוקפים אותו..
ולא הבנת אותי נכון בקשר לאיך הסיפור הזה יצא..
מישהי בפורום של דימדומים פרסמה סיפור על הדמויות של דימדומים (בדיוק כמו שבפורום מפרסמים סיפורים על פוקימון..). ואז אמרו לה שזה סותה מידי והורידו לה את זה מהפורום אז אותה אישה זקנה חסרת חיים החליטה למרוד. היא שינתה את השם של הספר, את שמות הדמויות והוציאה לזה ספר..[/QUOTE]
נו, זה לא סותר כלום
אני אומר שיש תמיד "אפליה" נקרא לזה בין ספרים, כאשר ספר אחד שלא שווה שקל נמכר יותר מספר אחר ששווה מאתיים..
-
[quote=אמאש'ך;1395236]נכון ):
נו, זה לא סותר כלום
אני אומר שיש תמיד "אפליה" נקרא לזה בין ספרים, כאשר ספר אחד שלא שווה שקל נמכר יותר מספר אחר ששווה מאתיים..[/quote]
ואפילו כאן בפורום: ארווין מפרסם 482094820948209489 אסונות טבע אחד אחרי השני, ואני מפרסם 3 פעמים את הסיפור שלי ולא מצליח לעבור את פרק 13...
-
[QUOTE=LordAbizi;1395237]ואפילו כאן בפורום: ארווין מפרסם 482094820948209489 אסונות טבע אחד אחרי השני, ואני מפרסם 3 פעמים את הסיפור שלי ולא מצליח לעבור את פרק 13...[/QUOTE]
מי מנע ממך לפרסם?
-
[quote=אמאש'ך;1395238]מי מנע ממך לפרסם?[/quote]
העדר תגובות.
אחרי הכל, תגובות זו המקבילה של הפורום לתשלום.