אני האמא הכי כוסון פה, איך לא ידעת את זה עד עכשיו O:
ועכשיו האמא הכוסון שלך הולכת להתקלח, אז.. בוא נגלה אריות D:
Printable View
אני האמא הכי כוסון פה, איך לא ידעת את זה עד עכשיו O:
ועכשיו האמא הכוסון שלך הולכת להתקלח, אז.. בוא נגלה אריות D:
אתם עלובים
[QUOTE=Dor'sMother;1424957]אני האמא הכי כוסון פה, איך לא ידעת את זה עד עכשיו O:
ועכשיו האמא הכוסון שלך הולכת להתקלח, אז.. בוא נגלה אריות D:[/QUOTE]
אמא שלי כוסון יאוו איזה כיף?
כן, כיף.
עידן היית מת לאמא כמוני *:
מישהו כאן משחק מייפל? כן אני יודע אבל משעמם לי רצח ולא פועל לי
מה נשמע אביב חביב? חחחח אני לא אשכח את הכינוי הזה, הוא אדיר מדי [;
לול זה בדרך כלל לעשות שם משפחה בדוי, אבל בטעות רשמתי אביב חביב על משלוח קלפי יוגיהו וזה הגיע רק אחרי 3 חודשים כי אין אביב חביב באמת חחח
באמת שאני מקיא ממייפל ושונא את זה אבל אני כל כך משועמם ובא לי רק קצת לנסות, אבל הגלובאל לא פועל ובגרסא של אירופה זה אומר לי המשתמש לא קיים ואין לי דרך לעשות חדש(יש לי ג'ימייל חרא שלא מקבל הודעות) ממש בא לי לשבור משהו
[QUOTE=D.Teach;1424966]לול זה בדרך כלל לעשות שם משפחה בדוי, אבל בטעות רשמתי אביב חביב על משלוח קלפי יוגיהו וזה הגיע רק אחרי 3 חודשים כי אין אביב חביב באמת חחח
באמת שאני מקיא ממייפל ושונא את זה אבל אני כל כך משועמם ובא לי רק קצת לנסות, אבל הגלובאל לא פועל ובגרסא של אירופה זה אומר לי המשתמש לא קיים ואין לי דרך לעשות חדש(יש לי ג'ימייל חרא שלא מקבל הודעות) ממש בא לי לשבור משהו[/QUOTE]
אם הוא לא מקבל הודעות יש מצב שנקסון חסמו אותו
הם עושים את זה לפעמים
[QUOTE=LordAbizi;1424945]אני לא מבין למה אתם מיד תוקפים את word_life.
[URL="http://safeweb.norton.com/report/show?url=http:%2F%2Fwww.3dsemulator.com%2F&product=NIS&version=19.9.1.14&layout=Retail&lang=0901&source=toolbar&plang=sym:EN&layouttype=ESD&buildname=Retail&heartbeatID=1AE9AC8E-A191-11E0-836A-001D7DE552EE&env=prod&plid=2&plgid=2&skup=20991804&skum=21171898&skuf=20985775&endpointid=%7B1AE9AC8E-A191-11E0-836A-001D7DE552EE%7D&partnerid=&lic_type=16&lic_attr=21255186&osvers=6.1&oslocale=iso:ISR&oslang=iso:HEB&os=windows"]הנורטון שלי אומר שזה בטוח לגמרי.[/URL][/QUOTE]
כי זה זיוף, בדקתי את זה.
אחרי שאתה מוריד את התוכנה, הם אומרים לך שאתה צריך להוריד גם bios.
וכשאתה מנסה להוריד את הbios, זה עושה אתה החידון הזה שצריך לבחור 5 דברים ורק אז תוכל להוריד (זה לא אמיתי, זה רק נותן לאתר כסף.)
בוקווווווקווקווווווו שלום ):
היי
Im feeling bad today ):
[quote=D.Teach;1424964]מישהו כאן משחק מייפל? כן אני יודע אבל משעמם לי רצח ולא פועל לי[/quote]
אני משחק במובן הרחב מייפל.
הו, כל הדיבורים שלכם על מייפל גרמו לי לרצות פנקייק.
דווקא אני חשבתי יותר בכיוון של פטריות,מה שהוביל אותי למריו,מה שהוביל אותי לנינטנדו,מה שהוביל אותי לפוקימון,מה שהוביל אותי לפורום,מה שהוביל אותי לנו''ד,מה שהוביל אותי להודעה הזאת,מה שהוביל אותי לכתוב את זה,מה שהוביל אותי למייפל,מה שהוביל אותי לפטריות,מה שהוביל אותי לשיט איך אני יוצא מזה.
[quote=~Ace Ventura~;1425000]דווקא אני חשבתי יותר בכיוון של פטריות,מה שהוביל אותי למריו,מה שהוביל אותי לנינטנדו,מה שהוביל אותי לפוקימון,מה שהוביל אותי לפורום,מה שהוביל אותי לנו''ד,מה שהוביל אותי להודעה הזאת,מה שהוביל אותי לכתוב את זה,מה שהוביל אותי למייפל,מה שהוביל אותי לפטריות,מה שהוביל אותי לשיט איך אני יוצא מזה.[/quote]
אתה מוסיף קרדינל ללולאה שלך, וברגע שהוא עובר ערך מסויים שקבעת מראש אתה מבצע את הפקודה
break;
וזה אמור להספיק.
[QUOTE=LordAbizi;1425002]אתה מוסיף קרדינל ללולאה שלך, וברגע שהוא עובר ערך מסויים שקבעת מראש אתה מבצע את הפקודה
break;
וזה אמור להספיק.[/QUOTE]
אני לא טוב במחשבים :(
קיבלתי שלושים בג'אווה
[quote=~Ace Ventura~;1425003]אני לא טוב במחשבים :(
קיבלתי שלושים בג'אווה[/quote]
למזלך ג'אווה זו אחת משתי שפות התכנות שאני פחות או יותר מכיר.
[B]תשאל שאלות בפורום לימודים ובית ספר[/B].
[quote=~Ace Ventura~;1425000]דווקא אני חשבתי יותר בכיוון של פטריות,מה שהוביל אותי למריו,מה שהוביל אותי לנינטנדו,מה שהוביל אותי לפוקימון,מה שהוביל אותי לפורום,מה שהוביל אותי לנו''ד,מה שהוביל אותי להודעה הזאת,מה שהוביל אותי לכתוב את זה,מה שהוביל אותי למייפל,מה שהוביל אותי לפטריות,מה שהוביל אותי לשיט איך אני יוצא מזה.[/quote]
מה שהוביל אותך לפורום, מה שהוביל אותך למ"ת פוקימון מלחמת הסוגים, מה שהוביל אותך אליי, מה שהוביל אותך למסן, ואז אתה הובלתי אותי לסקייפ.
משם זה כבר גלגל אחר
כינוי חדש!!
Ouran High School Host Club
המושלמות למה אין עונה שנייה?!;;;;;;;;;;;;;;;;;
אני מפספס משהו? בכתבה על הזה ממגדלי התאומים - איך הוא 18 שנה בבידוד מוחלט אם הפיגוע ארע לפני 12 שנה...
וורוויק מגניב
עם פאסיב רצחני
[QUOTE=Dor'sMother;1425005]מה שהוביל אותך לפורום, מה שהוביל אותך למ"ת פוקימון מלחמת הסוגים, מה שהוביל אותך אליי, מה שהוביל אותך למסן, ואז אתה הובלתי אותי לסקייפ.
משם זה כבר גלגל אחר[/QUOTE]
אני גררתי אותך לסקייפ יא נובבבב
[QUOTE=KookiPakuki;1425012]וורוויק מגניב
עם פאסיב רצחני[/QUOTE]
OH YES
[QUOTE=סקילה style;1425014]אני גררתי אותך לסקייפ יא נובבבב
OH YES[/QUOTE]
חחח
קניתי אותו היום באקראיות גמורה
הראתי לאחי הקטן את החנות ואמרתי לו שיגיד לי מי נראה לו חזק וכדאי לי לקנות (היה לי 3600 IP)
אז הוא סתם הסתכל והצביע עליו..
וואו, אני מרוצה.
בכ"מ אני מתחיל לחסוך לדריוס..
למישו יש קישור לסרט של פיירי עם סאב?
לא.
יא עמית איזה כינוי חדש ומגניב יש לך!
תודה אדם אלמוני מהפורום!אני מאוד שמח לשמוע על כך שאתה מודע לכינויי החדש!
דור בראשון אני אהייה תחליט
בראנג
נונו
טאלון
זיליאן
מלזהר
או מישהו מהפריי / בpbe שאני אבחר נגדך כww
הראתי למאי שם של עיר בצרפת שהזכירה לי משהו ושאלתי אותה מה הדבר הראשון שעלה לה בראש שהיא קראה את השם:
ו[COLOR="DarkSlateBlue"]ילנב[/COLOR]-לה-[B][COLOR="Red"]מגל[/COLOR][/B][COLOR="Blue"][B]ון[/B][/COLOR]
מגלון=מגל+אלון (אני חשבתי רק מגל, מאי קלטה את האלוןXD )
ובגלל שכולנו יודעים שמאי נורא יצירתית משום מה וילנב הזכיר לה ווילוןD=
[quote=Anime;1425030]הראתי למאי שם של עיר בצרפת שהזכירה לי משהו ושאלתי אותה מה הדבר הראשון שעלה לה בראש שהיא קראה את השם:
ו[COLOR=darkslateblue]ילנב[/COLOR]-לה-[B][COLOR=red]מגל[/COLOR][/B][COLOR=blue][B]ון[/B][/COLOR]
ובגלל שכולנו יודעים שמאי נורא יצירתית משום מה וילנב הזכיר לה ווילוןD=[/quote]
מגלון. חחח לייק
[QUOTE=~Shinigami~;1425024]יא עמית איזה כינוי חדש ומגניב יש לך!
תודה אדם אלמוני מהפורום!אני מאוד שמח לשמוע על כך שאתה מודע לכינויי החדש![/QUOTE]
סחתיין על הכינוי
חברה שלי גאון-_- היום בגלל שזה שבוע פורים היה לנו יום היפים, אז היא ציירה לי פיס אחד שחור על הלחי ואחד לבן על הלחי השנייה ואמרה לי ''זה יורד עם מגבון'' הגעתי הביתה וניסיתי להוריד עם מגבון-השחור נמרח לי לגברי וצבע לי את כל הלחי בשחור והלבן לא זז סנטימטר.
בסוף הורדתי את זה עם איזה קילו סבוני גוף ושני קילו טישו (ועדיין יש לי פס אחד שחור ופס אחת לבן על הפנים שלא ירד)
הלקח: לעולם אין לבטוח במגבון!
[QUOTE=Anime;1425030]הראתי למאי שם של עיר בצרפת שהזכירה לי משהו ושאלתי אותה מה הדבר הראשון שעלה לה בראש שהיא קראה את השם:
ו[COLOR="DarkSlateBlue"]ילנב[/COLOR]-לה-[B][COLOR="Red"]מגל[/COLOR][/B][COLOR="Blue"][B]ון[/B][/COLOR]
ובגלל שכולנו יודעים שמאי נורא יצירתית משום מה וילנב הזכיר לה ווילוןD=[/QUOTE]
יא מניאקית למה פרשת מהסקייפ? ):
וברור שקראו על שמי את העיר בצרפת, ואלון רק נדחף.
היי
[QUOTE=~Ace Ventura~;1425047]סחתיין על הכינוי[/QUOTE]
לפחות צדיק אחד בסדום :-)
תודה :-)
ההורים שלי חזרו מפריז והביאו לי טונות מתנות.
ביניהן-boublehead של שלדון מהמפץ הגדול.נפלתי מצחוק!
[QUOTE=Anime;1425048]חברה שלי גאון-_- היום בגלל שזה שבוע פורים היה לנו יום היפים, אז היא ציירה לי פיס אחד שחור על הלחי ואחד לבן על הלחי השנייה ואמרה לי ''זה יורד עם מגבון'' הגעתי הביתה וניסיתי להוריד עם מגבון-השחור נמרח לי לגברי וצבע לי את כל הלחי בשחור והלבן לא זז סנטימטר.
בסוף הורדתי את זה עם איזה קילו סבוני גוף ושני קילו טישו (ועדיין יש לי פס אחד שחור ופס אחת לבן על הפנים שלא ירד)
הלקח: לעולם אין לבטוח במגבון![/QUOTE]
חחח... מסכנה מזל שלא ניסית להוריד עם אקונומיקה (:
עוד הודעה למונה~
נא לא להתיייחס, תודה~
[QUOTE=~spoiler~;1425052]חחח... מסכנה מזל שלא ניסית להוריד עם אקונומיקה (:[/QUOTE]
יו! למה לא חשבתי על זה קודם, היה חוסך לי הרבה צרות!:wink:
[QUOTE=Dor'sMother;1425054]עוד הודעה למונה~
נא לא להתיייחס, תודה~[/QUOTE]
*מתייחסת* :sorry::sorry::sorry::sorry:
[QUOTE=Anime;1425056]יו! למה לא חשבתי על זה קודם, היה חוסך לי הרבה צרות!:wink:
*מתייחסת* :sorry::sorry::sorry::sorry:[/QUOTE]
ואל ההודעה שלי את לא מתייחסת ):