-
[QUOTE=Alice;1486398][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
צ'אטוט מתחיל לשיר, הפוקימון מספיק לשרוט אותו רק מעט לפני שהוא נופל, ישן לפני צ'אטוט.
אתה מכוון לתת לצ'אטוט את ההוראה הבאה שלפתע אתה קולט שהטפרים שלו זוהרים באור שחור-כחול מוזרים-צ'אטוט עף במהירות אל עבר הפוקימון ומשתמש עליו בחיתוך לילה! מזלט צ'אטוט למד מתקפת מראה (Mirror Move).
הפוקימון מעולף, זכיתם בקרב!. האחראי על הקזינו נותן לכם 300$
[/QUOTE]
" כל הכבוד צ'אטוט !" אני אורמ וממשיך : " הגיע הזמן לאתגר את מאמן המכון." מתחיל ללכת לכיוון המכון
-
[QUOTE=Alice;1486398][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
צ'אטוט מתחיל לשיר, הפוקימון מספיק לשרוט אותו רק מעט לפני שהוא נופל, ישן לפני צ'אטוט.
אתה מכוון לתת לצ'אטוט את ההוראה הבאה שלפתע אתה קולט שהטפרים שלו זוהרים באור שחור-כחול מוזרים-צ'אטוט עף במהירות אל עבר הפוקימון ומשתמש עליו בחיתוך לילה! מזלט צ'אטוט למד מתקפת מראה (Mirror Move).
הפוקימון מעולף, זכיתם בקרב!. האחראי על הקזינו נותן לכם 300$
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אתה יורה כדור אלקטרו אך הוא נבלע ברוח ללא כל השפעה. אתה לא מספיק להתחמק ומרגיש את עצמך מועף לאחור על ידי ההתקפה העוצמתית. אל מצליח להתחמק ברגע האחרון מהמתקפה ותוקף את ביוטפליי בכדור אלקטרו-ביוטיפליי נפגע.
מייקל נושם עמוק ואתה רואה עיגול ירקרק נוצר לפניו, אתה מבין שהוא מתחיל לטעון קרן סולארית!
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]ששש קיצ'יות זה חיים
~~
אתה מרגיש טיפה רע שאתה צריך להילחם נגד השותפה שלך למסע אבל אתה יודע שאין ברירה.
אלה רצה את שאדו עם טופר דרקון, שאדו מתחמק בשנייה האחרונה ומנצל את הקרבה של אלה אליו כדי לתקוף ישירות עם כדור צל. אלה מוטחת בחוזקה אל הרצפה. אתה קולט שלונה משלחת לעברך קרן על עוצמתית, אתה מנסה להתחמק אך לא מספיק מפני שלא ציפית להתקפה כזו גדולה. אתה מרגיש כאב בכל גופך ונאבק לקום.[/QUOTE]
אני מנסה שנית להשתמש במכת ברק לעברו, לפני שהוא יספיק לטעון
"אל! השתמש במסך אור ואז בהתקלה!"
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מבין שהגיע הזמן ללכת למכון. "כמה תגים יש לך?" שואלת מיסטי ואתה עונה שבינתיים רק 1.
"בהצלחה!" אומרת לך לילית בחיוך. אתם מגיעים למכון, זה בניין די מפואר שעליו שלט ענק "לכניסה למכון --->".
אתה רואה מזווית עיינך אדם לבוש ברדס עושה לך תנועות ידיים מוזרות-סוג של איקסים עקומים כאלה. נראה שהוא מנסה לומר לך משהו-מה תעשה? האם תתעלם?
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אתה משתמש במכת ברק על מייקל והקרן שהוא טען נעלמת. הוא מתנער ממכת הברק ויוצר רוח נוספת, הפעם אתה מוכן ומספיק להתחמק. אל משתמש במסך אור אבל אין לא השפעה כי ביוטיפליי לא ניסה לתקוף. אל רץ ומתקיל את ביוטיפליי. ביוטיפליי נוסק במהירות חזרה לאוויר ומתקיל חזרה את אל!.
מייקל מנסה שוב ליצור קרן סולארית!
-
[QUOTE=Alice;1486408][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מבין שהגיע הזמן ללכת למכון. "כמה תגים יש לך?" שואלת מיסטי ואתה עונה שבינתיים רק 1.
"בהצלחה!" אומרת לך לילית בחיוך. אתם מגיעים למכון, זה בניין די מפואר שעליו שלט ענק "לכניסה למכון --->".
אתה רואה מזווית עיינך אדם לבוש ברדס עושה לך תנועות ידיים מוזרות-סוג של איקסים עקומים כאלה. נראה שהוא מנסה לומר לך משהו-מה תעשה? האם תתעלם?
[/QUOTE]
אני פונה אל האיש ושואל אותו מה הוא רוצה
-
[QUOTE=Alice;1486398][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]ששש קיצ'יות זה חיים
~~
אתה מרגיש טיפה רע שאתה צריך להילחם נגד השותפה שלך למסע אבל אתה יודע שאין ברירה.
אלה רצה את שאדו עם טופר דרקון, שאדו מתחמק בשנייה האחרונה ומנצל את הקרבה של אלה אליו כדי לתקוף ישירות עם כדור צל. אלה מוטחת בחוזקה אל הרצפה. אתה קולט שלונה משלחת לעברך קרן על עוצמתית, אתה מנסה להתחמק אך לא מספיק מפני שלא ציפית להתקפה כזו גדולה. אתה מרגיש כאב בכל גופך ונאבק לקום.[/QUOTE]
אקלל בתוך מוחי. אומר:" אלה, קומי מהר ותתרחקי משאדוו! פעימת דרקון!". בינתיים אנסה בכל כוחי לשלוח לעבר לונה ושאדוו טעינה פרבולית, כדי לשאוב אנרגיה מהר ולהצליח לקום (היא לא יכולה להתקיף אותי נכון? היא נחה)
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
מזלט! היו כאלו שלא פנו אליו
~~~~
אתה הולך אל האיש בברדס, ככל שאתה מתקרב יותר אתה שם לב לפוקימון שעומד לצידו. האדם מסמל לך לעקוב אחריו. הוא מוביל אותך לרחוב צדדי ובו הוא סוף סוף מוריד את הברדס שלו-חושף את העובדה שהוא מעורב. "אני מצטער על החשאיות" מתחיל הנער-שנראה פחות או יותר בן גילך. "המכון הזה הוא מלכודת למעורבים, זה אומנם מבנה המכון המקורי אבל מנהיג המכון שבו מזוייף. אני אוביל אותך למכון האמיתי אם תרצה" מסביר לך הנער שנראה די חזק.
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/4a/f6/e1/4af6e17577add5c180f971f6caa253bd.jpg[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/248.gif[/IMG]
[/SPOILER]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אלה קמה ורצה במטרה להתרחק משאדו. היא פוערת את פיה ומשלחת פעימת דרקון עוצמתית אל עבר שאדו שלא מספיק להתחמק ונפגע!. אתה משתמש בטעינה פרבולית על לונה ושאדו, עוד רגע הפעימה פוגעת שלפתע אמריאון קופץ לפני ההתקפה ומשתמש בהגנה!. ההתנגשות בין המתקפה שלך להגנה של אמבריאון יוצרמסך עשן קליל. אתה רואה עיגולים צהובים נעים במהירות בערפל ושומע את אלה צועקת, אתה מנסה להבין מה קרה שלפתעאתה בעצמך מרגיש כדור צל עוצמתי פוגע בבטן שלך. העשן מתפזר, אתה רואה את אלה מעולפת ואת לונה ואמבריאון חזרה במקום שלהם, הטבעות על גופם זוהרות.
-
[QUOTE=Alice;1486589][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
~~~~
אתה הולך אל האיש בברדס, ככל שאתה מתקרב יותר אתה שם לב לפוקימון שעומד לצידו. האדם מסמל לך לעקוב אחריו. הוא מוביל אותך לרחוב צדדי ובו הוא סוף סוף מוריד את הברדס שלו-חושף את העובדה שהוא מעורב. "אני מצטער על החשאיות" מתחיל הנער-שנראה פחות או יותר בן גילך. "המכון הזה הוא מלכודת למעורבים, זה אומנם מבנה המכון המקורי אבל מנהיג המכון שבו מזוייף. אני אוביל אותך למכון האמיתי אם תרצה" מסביר לך הנער שנראה די חזק.
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/4a/f6/e1/4af6e17577add5c180f971f6caa253bd.jpg[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/248.gif[/IMG]
[/SPOILER]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אלה קמה ורצה במטרה להתרחק משאדו. היא פוערת את פיה ומשלחת פעימת דרקון עוצמתית אל עבר שאדו שלא מספיק להתחמק ונפגע!. אתה משתמש בטעינה פרבולית על לונה ושאדו, עוד רגע הפעימה פוגעת שלפתע אמריאון קופץ לפני ההתקפה ומשתמש בהגנה!. ההתנגשות בין המתקפה שלך להגנה של אמבריאון יוצרמסך עשן קליל. אתה רואה עיגולים צהובים נעים במהירות בערפל ושומע את אלה צועקת, אתה מנסה להבין מה קרה שלפתעאתה בעצמך מרגיש כדור צל עוצמתי פוגע בבטן שלך. העשן מתפזר, אתה רואה את אלה מעולפת ואת לונה ואמבריאון חזרה במקום שלהם, הטבעות על גופם זוהרות.[/QUOTE]
אומר:" כל הכבוד אלה". בידיעה שהקרב מכור מראש, אשלח טעינה פרבולית עוצמתית ככל האפשר אל לונה ואמבריאון, בניסיון למוטט אותם לפני שהם ממוטים אותי.
-
[QUOTE=Alice;1486408][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אתה משתמש במכת ברק על מייקל והקרן שהוא טען נעלמת. הוא מתנער ממכת הברק ויוצר רוח נוספת, הפעם אתה מוכן ומספיק להתחמק. אל משתמש במסך אור אבל אין לא השפעה כי ביוטיפליי לא ניסה לתקוף. אל רץ ומתקיל את ביוטיפליי. ביוטיפליי נוסק במהירות חזרה לאוויר ומתקיל חזרה את אל!.
מייקל מנסה שוב ליצור קרן סולארית![/QUOTE]
אין לי מתקפות (ולא אני לא הולך להקיא רעל סגול)
(והתכוונתי שהוא יתקוף אותו עם המגן כי ככה הוא אולי יצור יותר נזק ^^')
~~~~~~~~~~
אני מנסה לזנק מאחורים ולירות בו כדור אלקטרו בגב
"אל! השתמש קפוץ באוויר והשתמש בכדור אלקטרו חזיתית אליו!"
-
[QUOTE=Alice;1486589][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
~~~~
[/SPOILER]
[/QUOTE]
'כדאי לסמוך עליו או לא . הוא משקר לי או אומר את האמת ' אני חושב ומתלבט מה לעשות לאחר כמה דקות אני פונה אליו : " אוקי תיקח אותי למנהיג המכון האמיתי"
-
[QUOTE] זינק~
אתה מבין שגרייס יכולה להילחם.
אתה מכה באדמה עם זנב ברזל וחלקיקי עפר זזים לכל עבר-הם מקשים על גרייס לראות אבל גם לך לא כזה פשוט לראות מבעד למסך העפר. אתה מכוון מכת חשמל את הצללית של גרייס, צעקה קטנה אומרת לך שהיא אכן נפגעה. לפתע, כל העפר מתחיל לאט לאט להעלם, הוא נשאב לכיוון בו גרייס נמצאת. אתה רואה את גרייס מתאמצת, וקולט שהעפר נשאב אל תוך שני הפרחים שעל ראשה!. אט אט הפרחים מתכהים. גרייס נראת כאילו כואב לה, והיא לפתע משחררת פיצוץ גדול שפוגע בך בחוזקה!
אתה מועף לאחור, כאבים עזים בכל גופך ואגדה ששמעת פעם על הפוקימון האגדי שיימין עולה בראשך. שיימינים יכולים לספוג זיהומי אוויר לתוך גופם, הם מטהרים אותך ומשחררים אותם בבת אחת לאוויר מה שיוצר פיצוץ ענק. [/QUOTE]
על אף הכאב האדיר אני מתרומם ומתיישר. אני אביט בגרייס. היא ממש עוצמתית, היא לקחה את האסטרטגיה שלי והפכה את זה לטובתה! גרייס תוקפת מיוחדת, אני חייב למצוא דרך לתקוף באופן פיסי, כי על אף שהיא צעורבת אגגית היא עדיין ילדה קטנה!
מצד שני זה מפחיד להחטיף מכה לילדה בגיל כזה, זה פשוט לא הוגן! אני חייב להתגבר על זה, אני טוען זנב ברזל חשמלי ומחליט ללכת על זה, אני צורח בקול וצובר תאוצה וחשמל ומוכן לחבוט מהאוויר, זוכר ששינקס חזק בתור תוקף פיסי.
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
" כל הכבוד אלה" אתה אומר בידיעה שהסיכויים שלך לזכות לא גדולים.
אתה שולח טעינה פרבולית, עוצמתית ככל האפשר אל לונה ושאדו. הם סופגים את המכה די שווה בשווה ונראים פגועים יחסית. לונה ושאדו טוענים בו זמנית כדורי צל-שני הכדורים מתנגשים באוויר ומשתלבים לכדור אחד גדול.
אתה נפגע ומרגיש את עצמך נופל אחורה, מטושטש. כמה שניות אחר כך אתה פותח עיניים ושומע "הזוכים הם לנוה ושאדו!"
~ג'מי~
זה לא קיא סגול זה אמממ קיא חלק מהטבע
~~
אתה קופץ ופוגע במייקל בגב בכדור אלקטרו, הוא מתעלף! נראה שהשילוב בין החסור באנרגיה הזמני עקב יצירת הקרן הסולארית והמכה שלך מתישים אותו יותר מידי. אל קופץ באוויר ותוקף חזיתית את ביוטיפליי בכדור אלקטרו, ביוטיפליי עסוק מידי בשותפו, לא שם לב וסופג פגיעה ישירה!
ביוטיפליי מתעלף!.
אתה יוצא מהחדר ועולה במעלית לקומה השנייה (בתוכה יש אחות ג'וי שמרפאה אתכם).
אתה מגיע לרחבה שאליה נכנסים רק הזוכים של הקומה הראשונה. שוב יש מסך וכרטיסיות עם התמונות שלכם רצות על מסך, לבסוף נעצרות. אתה רואה את התמונה שלך על יד תמונה של נערה צעירה. אתה נכנס לאולם 6 ורואה את הנערה שם.
"היי, אני מיקה. וזה השותף שלי, פוצ'אינה". אתה רואה שלמיקה חלקי פוקימון זהים לאלו של פוצ'אינה
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/261.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מתלבט מה לעשות אך מחליט בסופו של דבר לעקוב אחריו. הוא מוביל אותך ואת שותפייך למסע דרך כמה סמטאות לבית קטן ודי עלוב מראה. אתה נכנס פנימה ובפנים אתה רואה אדם כבן שלושים מעורב אוניקס יושב ליד שולחן. "היי נוקס, מצאתי עוד מעורב תועה" אומר לו המעורב שלקח אותך לכאן. המעורב אוניקס-נוקס, מהנהן ומורה לך לבוא אחריו. הוא מוביל אותך לחצר-בה אתה רואה זירת קרבות מאולתרת מלאה אבנים וסלעים.
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]
אתה מתלבט ארוכות-אתה יודע עכשיו שגרייס חזקה, חזקה מאוד אפילו. מצד שני, לא מרגיש לך נכון לתקוף ילדה קטנהה שעד הרגע הזה מעולם לא עזבה את הבובה שלה. אתה מבין שאתה חייב לעשות את זה-אתה טוען זנב ברזל חשמלי ורץ במהירות אל עבר גרייס שעדיין נראת קצת מותשת מההתקפה האחרונה שלה. אתה פוגע בבטן שלה עם המתקפה והיא צועקת מכאב. נראה שההתקפה די השפיע עליה. גרייס קמה, קצת מטושטשת ושמה את ידיה לפנים-אתה רואה כדור ירקרק נוצר לפניה, ככל הנראה כדור אנרגיה והיא משלחת אותו לעברך במהירות!
-
[QUOTE=Alice;1487058]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מתלבט מה לעשות אך מחליט בסופו של דבר לעקוב אחריו. הוא מוביל אותך ואת שותפייך למסע דרך כמה סמטאות לבית קטן ודי עלוב מראה. אתה נכנס פנימה ובפנים אתה רואה אדם כבן שלושים מעורב אוניקס יושב ליד שולחן. "היי נוקס, מצאתי עוד מעורב תועה" אומר לו המעורב שלקח אותך לכאן. המעורב אוניקס-נוקס, מהנהן ומורה לך לבוא אחריו. הוא מוביל אותך לחצר-בה אתה רואה זירת קרבות מאולתרת מלאה אבנים וסלעים.
![/QUOTE]
" טוב אני מבניח שאתה מאמן המכון , אני יכול לאתגר אותך ?" אני אומר לו
-
[QUOTE=Alice;1485663]
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
'עלי להיות מוכן' אתה חושב. אתה פותח את התיק שלך אבל לא רואה משהו מיוחד שיוכל לעזור לך(תסתכל בדף הרשומים). "חפשו כל דבר שיכול לעזור לנו, לקשור, לעלף, להזיז, הכל!" אתה מצווה על השותפים שלך.
אבל נראה כי אין צורך בזה, מפני שאתה שומע דלת נפתחת וילדה צעירה יוצאת מהמרכז עם פוקימון על ידה. לא צריך להיות מומחה כדי להבין שהילדה מעורבת!
אתה שומע חלק מהשיחה שלה עם הפוקימון "....מדהים! והקאטרפי הקטן שהתפתח למטאפוד!" היא אומרת וצוחקת
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/98/8e/86/988e86b5b21a10ce37bd7a25aea5e118.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
[/QUOTE]
אנסה להסתתר "קאטרפי שהתפתח למטאפוד?" אשאל מין הצללים "נשמע לי כמו משהו יותר קל למחוץ עם הרגל שלי" אגיד בניבזיות. "מה דעתך על מבחן?" אשאל ואבדה שלא רואים אותי עדיין או את הפוקימונים שלי. "אני נגדך, את נגדי" אגיד "אני נגדך, את נגדי" אחזור שוב ושוב ואנסה להישמע מטורף ומפחיד.
-
[QUOTE] ~זינק~
אתה מתלבט ארוכות-אתה יודע עכשיו שגרייס חזקה, חזקה מאוד אפילו. מצד שני, לא מרגיש לך נכון לתקוף ילדה קטנהה שעד הרגע הזה מעולם לא עזבה את הבובה שלה. אתה מבין שאתה חייב לעשות את זה-אתה טוען זנב ברזל חשמלי ורץ במהירות אל עבר גרייס שעדיין נראת קצת מותשת מההתקפה האחרונה שלה. אתה פוגע בבטן שלה עם המתקפה והיא צועקת מכאב. נראה שההתקפה די השפיע עליה. גרייס קמה, קצת מטושטשת ושמה את ידיה לפנים-אתה רואה כדור ירקרק נוצר לפניה, ככל הנראה כדור אנרגיה והיא משלחת אותו לעברך במהירות![/QUOTE]
אוקיי, אני זוכר שמתקפת זנב ברזל מחזירה ליריב את המתקפה שלו. אני קופץ ובסחרור מהיר חובט בכדור האנרגיה עם זנב ברזל, מעיף את הכדור ישירות על גרייס ואז אחרי שהכדור פוגע בה אני שולח אליה מכת ברק בכל הכח, מנסה לסיים את הקרב הזה!
-
[QUOTE=Alice;1487058][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
" כל הכבוד אלה" אתה אומר בידיעה שהסיכויים שלך לזכות לא גדולים.
אתה שולח טעינה פרבולית, עוצמתית ככל האפשר אל לונה ושאדו. הם סופגים את המכה די שווה בשווה ונראים פגועים יחסית. לונה ושאדו טוענים בו זמנית כדורי צל-שני הכדורים מתנגשים באוויר ומשתלבים לכדור אחד גדול.
אתה נפגע ומרגיש את עצמך נופל אחורה, מטושטש. כמה שניות אחר כך אתה פותח עיניים ושומע "הזוכים הם לונה ושאדו!"
[/QUOTE]
אתאושש ואקום. אגש ללונה, אלחץ את ידה ואומר לה :" למרות שלא הופתעתי, כל הכבוד לך. את ושאדוו נראים הברה יותר מאוחדים ממני ומאלה, בעיקר בגלל שלא ביליתי איתה כל כך הרבה זמן עד עכשיו. שנלך להיפגש עם השאר?" אשאל אותה.
~~~~~~~
ד"א: לונה היתה מעורבת איווי פעם?
ואני ספרתי רק 7 מכונים בפירוט אצלך. איפה השמיני?!?!?! :cry:
-
[QUOTE=Alice;1486297][SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
" אלה, נסי שוב! אני יודע שאת יכולה!" אתה מנסה להתחמק בקפיצה מקרן הקרח וממצליח להתחמק מרובה, אבל נפגע קצת בכתף אתה שולח מתקפת רעל אל גלסיאון שמופתע מפני שהוא היה ממוקד רק על אלה, הוא זוהר באור סגלגל. אלה מנסה שוב-קצת יותר גחלים לוהטות יוצאות מהפה שלה וצונחות ארצה שוב. היא נושמת עמוק ולפתע המון גחלים יוצאות מהפה שלה ופוגעות בגלסיאון! מזלט, אלה למדה גחלת.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מחמיא לדרטיני, או בשמו החדש דרגונייר.
אתה מציע שתלכו למכון אבל מיסטי עוצרת אותך "כדאי שנלך קודם למרכז הפוקימונים" היא אומרת-אתה מסתכל סביב ומבין שהיא צודקת. אתם הולכים למרכז הפוקימונים ולאחר כשעה אתם יוצאים ממנו כולכם רעננים ובריאים. לילית נראת די מוטרדת.
אתה נכנס יחד עם כולם לקזינו ואתה רואה כל מיני משחקים:
1. מכונה שבא אתה מזיז ידית ואז מוגרלים לך 3 פוקימונים על מסך-אם הם זהים אתה זוכה ב300$, אם שניים זהים אתה זוכה ב200$ ואם שלושתם שונים אתה מפסיד 100$
2.מכשיר שאתה מכוון לתוכו מתקפה כלשהי והוא אומר את החוזק שלה בצורה מספרית. אם אתה עובר את ה100 אתה מקבל ביצת פוקימון
3. הימורים-שני פוקימונים נלחמים וכל אחד שם הימור על מי מהם שהוא חושב שיזכה. אם ההימור שלך היה נכון אתה זוכה ב200$ אם הוא שגוי אתה מפסיד 200$
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]
אתה מחליט שסקווירטל ילחם אתך.
סקווירטל רץ אל עבר אוניקס ופוגע בו באקדח מים,אוניקס צורח מכאב ומעיף את סקווירטל בחוזקה בעזרת הזנב שלו. אתה קופץ על לוקס ומפיל אותו-אתה משתמש עליו בגחלת שפוגעת מטווח אפס. לוקס מעיף אותך ממנו ומרים את יידיו למעלה, אבנים נוצרות מעל ראשו והוא מעיף אותן אלייך! אתה מצליח להתחמק מחלק אבל חלק פוגעות בך.[/QUOTE]
"סקווירטל תשתמש בזנב אקווה, תשתמש באקדח מים כמו סילון כדי ליצבור מומנטום" אומר לו ואז אשתמש בניב אש על נוקס בכוונה לשמור על הקרב בטווח קרוב
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"כן, אני מצטער על אי הנוחות אבל כמו שראית.. המצב לא מזהיר" עונה לך נוקס.
"אני אשתמש בשותף הראשי שלי" הוא אומר וקורא "אוניקס!". אתה חש רעידה באדמה תחת רגלייך ופוקימון ענק עשוי סלעים פורץ מהאדמה וניצב ליד נוקס. "בחר את הפוקימון שלך" הוא אומר לך.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG]
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אתה מתחבא מאחורי אחד השיחים ומתחיל לדבר בקול מפחיד. "קאטרפי שהתפתח למטאפוד?" אתה שואל. אתה רואה את הילדה נעמדת דום במקום יחד עם הפוינטה של ומביטה בסקרנות לצדדים, מחפשת את מקור הקול. "נשמע כמו משהו שיותר קל למחוץ על הרגל שלי" אתה ממשיך, הילדה נראת מעט בלחץ אך צועקת חזרה "אתה לא מפחיד אותי!". "מה דעתך על מבחן? אני נגדך, את נגדי. אני נגדך, את נגדי" אתה ממשיך. לוקח לה לעכל כמה שניות את מה שאמרת. "מצטערת, אני לא נלחמת מול מישהו שאפילו מפחד להראות את עצמו! חוץ מזה, אסור לי לדבר עם אנשים חשודים. בי" היא עונה לך בביטחון ומתחילה להתרחק עם הפויינטה שלה.
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]אתה נזכר שזנב ברזל מסוגל להחזיר מתקפה. אתה קופץ, ותוך כדי סחרור מהיר חובט בזנבך בכדור האנרגיה של גרייס. הכדור עף במהירות אל גרייס אך היא מספיקה להתכופף ברגע האחרון והכדור מפספס אותה!. אתה שולח מכת ברק עוצמתית אל עבר גרייס, היא סופגת את מלא המכה. אתה רואה שהיא כבר מותשת אך היא לא נכנעת. היא טוענת קרן סולארית, מהר יותר משחשבת שאפשרי ויורה אותה אלייך במהירות!. המכה פוגעת בך בעוצמה, אתה מרגיש שאתה לא יכול לזוז ומבין שהקרב הוכרע. גרייס רצה אלייך "זינק! אתה בסדר? סליחה!". היא שמה יד על הראש שלך ומתחילה לזהור באור ירקרק. אתה שם לב שגם אתה זוהר, במהרה אתה מרגיש הרבה יותר טוב.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]כן, מן הסתם.
סוד כמוס לפרה ולסוס
~~
אתה מתאושש וניגש ללחוץ את היד ללונה. "למרות שלא הופתעתי, כל הכבוד לך. את ושאדו נראים הרבה יותר מאוחדים ממני ומאלה, בעיקר בגלל שלא ביליתי איתה כל כך הרבה זמן עד עכשיו. שנלך להיפגש עם השאר?" אתה שואל. לונה ושאדו מהנהנים ואתם יורדים במעלית. כל הפוקימונים מחכים לך ונראים בלחץ מטורף-אתה מיד מבחין שמישהו חסר...
הוטהוט מעופף אלייך במהירות "אדם מוזר היה פה! הוא לקח את ביאנקה ודרטיני, ניסינו לעצור אותו אבל היה לו פוקימון שהרדים אותנו!"
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]
אתה אומר לסקווירטל. סקווירטל משתמש בזנב אקווה על אוניקס שצועק מכאב ונכנס מתחת לאדמה. הוא יוצא כעבור כמה דקות ופוגע בסקווירטל בחוזקה. סקווירטל קם, פצוע ומתשתמש באקדח מים, הוא מנסה להשתמש בו כמו סילון אך לא הכי מבין למה התכוונת ופשוט יוצא לו אקדח מים חזק יותר מהרגיל שפוגע בחוזקה באוניקס. אתה משתמש בניב אש על נוקס, אתה נושך אותו בחוזקה ברגלו ונראה שהוא סובל מעט. נוקס מזיז את ידיו ולפתע אתה קולט שהאדמה תחתייך זזה במהירות! אתה עומד על רעידת אדמה!
-
[QUOTE=Alice;1487216][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"אני אשתמש בשותף הראשי שלי" הוא אומר וקורא "אוניקס!". אתה חש רעידה באדמה תחת רגלייך ופוקימון ענק עשוי סלעים פורץ מהאדמה וניצב ליד נוקס. "בחר את הפוקימון שלך" הוא אומר לך.
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אתה מתחבא מאחורי אחד השיחים ומתחיל לדבר בקול מפחיד. "קאטרפי שהתפתח למטאפוד?" אתה שואל. אתה רואה את הילדה נעמדת דום במקום יחד עם הפוינטה של ומביטה בסקרנות לצדדים, מחפשת את מקור הקול. "נשמע כמו משהו שיותר קל למחוץ על הרגל שלי" אתה ממשיך, הילדה נראת מעט בלחץ אך צועקת חזרה "אתה לא מפחיד אותי!". "מה דעתך על מבחן? אני נגדך, את נגדי. אני נגדך, את נגדי" אתה ממשיך. לוקח לה לעכל כמה שניות את מה שאמרת. "מצטערת, אני לא נלחמת מול מישהו שאפילו מפחד להראות את עצמו! חוץ מזה, אסור לי לדבר עם אנשים חשודים. בי" היא עונה לך בביטחון ומתחילה להתרחק עם הפויינטה שלה.
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]אתה נזכר שזנב ברזל מסוגל להחזיר מתקפה. אתה קופץ, ותוך כדי סחרור מהיר חובט בזנבך בכדור האנרגיה של גרייס. הכדור עף במהירות אל גרייס אך היא מספיקה להתכופף ברגע האחרון והכדור מפספס אותה!. אתה שולח מכת ברק עוצמתית אל עבר גרייס, היא סופגת את מלא המכה. אתה רואה שהיא כבר מותשת אך היא לא נכנעת. היא טוענת קרן סולארית, מהר יותר משחשבת שאפשרי ויורה אותה אלייך במהירות!. המכה פוגעת בך בעוצמה, אתה מרגיש שאתה לא יכול לזוז ומבין שהקרב הוכרע. גרייס רצה אלייך "זינק! אתה בסדר? סליחה!". היא שמה יד על הראש שלך ומתחילה לזהור באור ירקרק. אתה שם לב שגם אתה זוהר, במהרה אתה מרגיש הרבה יותר טוב.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]כן, מן הסתם.
סוד כמוס לפרה ולסוס
~~
אתה מתאושש וניגש ללחוץ את היד ללונה. "למרות שלא הופתעתי, כל הכבוד לך. את ושאדו נראים הרבה יותר מאוחדים ממני ומאלה, בעיקר בגלל שלא ביליתי איתה כל כך הרבה זמן עד עכשיו. שנלך להיפגש עם השאר?" אתה שואל. לונה ושאדו מהנהנים ואתם יורדים במעלית. כל הפוקימונים מחכים לך ונראים בלחץ מטורף-אתה מיד מבחין שמישהו חסר...
הוטהוט מעופף אלייך במהירות "אדם מוזר היה פה! הוא לקח את ביאנקה ודרטיני, ניסינו לעצור אותו אבל היה לו פוקימון שהרדים אותנו!"
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]
אתה אומר לסקווירטל. סקווירטל משתמש בזנב אקווה על אוניקס שצועק מכאב ונכנס מתחת לאדמה. הוא יוצא כעבור כמה דקות ופוגע בסקווירטל בחוזקה. סקווירטל קם, פצוע ומתשתמש באקדח מים, הוא מנסה להשתמש בו כמו סילון אך לא הכי מבין למה התכוונת ופשוט יוצא לו אקדח מים חזק יותר מהרגיל שפוגע בחוזקה באוניקס. אתה משתמש בניב אש על נוקס, אתה נושך אותו בחוזקה ברגלו ונראה שהוא סובל מעט. נוקס מזיז את ידיו ולפתע אתה קולט שהאדמה תחתייך זזה במהירות! אתה עומד על רעידת אדמה![/QUOTE]
התכוונתי שהוא ישתמש באקדח מים על האדמה כדי לקבל מומנטום לזנב אקווה
~~
"סקווירטל תשתמש באקדח מים על נוקס" אומר לו ואתפס על אוניקס "רעידת אדמה פוגעת גם בפוקימון שלך" כשאגיע לראש של אוניקס אשתמש בגחלת עליו
-
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
[SIZE=5]~זינק~
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]כן, מן הסתם.
סוד כמוס לפרה ולסוס
~~
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]
אתה אומר לסקווירטל. סקווירטל משתמש בזנב אקווה על אוניקס שצועק מכאב ונכנס מתחת לאדמה. הוא יוצא כעבור כמה דקות ופוגע בסקווירטל בחוזקה. סקווירטל קם, פצוע ומתשתמש באקדח מים, הוא מנסה להשתמש בו כמו סילון אך לא הכי מבין למה התכוונת ופשוט יוצא לו אקדח מים חזק יותר מהרגיל שפוגע בחוזקה באוניקס. אתה משתמש בניב אש על נוקס, אתה נושך אותו בחוזקה ברגלו ונראה שהוא סובל מעט. נוקס מזיז את ידיו ולפתע אתה קולט שהאדמה תחתייך זזה במהירות! אתה עומד על רעידת אדמה![/QUOTE]
"אני?! מפחד?!" אצעק מזועזה ואצא מין המחבוא "שמי בל, אופס אנכנו כבר לא זרים יותר באסה לך" אגיד "דינו אם היא מתרחקת תשתמש בפעימת דרקון על הסוס הזה שלה" אצווה "מה את תעשי?" אשאל בניבזיות ואשחרר נשימת דרקון לאוויר על מנת להפחיד
-
[QUOTE=Alice;1487216][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]כן, מן הסתם.
סוד כמוס לפרה ולסוס
~~
[/QUOTE]
יכול להיות שהיא קיבלה את שאדוו כאמבריאון
אני לוקח בחשבון שהעיר בנויה כמו במשחקים, ז"א מחולקת לשניים. אם זה לא אז לונה תחפש בצפון העיר ואני בדרום.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אקלל בשקט.. "תודה שאמרת לי הטוהוט" (למרות שקשה לי להאמין שנפספס נחשוש כחול ומעורבת אגדים עם כנפיים). "גם בקנאלייב?" אשאל את עצמי ואומר ללונה:"לונה, קחי איתך את גרוטל ולכו לחפש את אלה ודרטיני ממזרח לגשר. אנחנו נחפש אותם ממערב". 'אני חייב למצוא לבינאקה מסתור כשאני עוזב אותה' אחשוב לעצמי בכעס על עצמי שהייתי כה טיפש. "איך האדם הזה היה נראה הוטוהוט?" אומר ואוודא שלא נלקח אף אחד אחר. ארים את אלה על כתפיי ואבקש ממנה:"תנסי לחפש את האדם שהוטהוט מתאר". לאחר שהוטהוט יסיים את התיאור שלו, אומר:"הוטהוט, תודה. עוף לשמיים וחפש אותם מלמעלה. אני מקווה מאוד שהם עוד לא יתרחקו" אומר בדאגה.
-
[/QUOTE]
" אזרואיל אני בוחר בך !" אני פונה אל אזוריאל
-
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
אההה חשבתי שניסית משו אחר
~~~
סקווירטל משתמש באקדח מים עם נוקס, הוא לא מצפה לזה ודי נפגע. אתה רואה מזווית העין את סקווירטל נעמד דום ומים מתחילים להקיף את גופו, לפתע, הוא נורא כמו טיל בתוך סילון מים ופוגע באוניקס שנפגע קשה מאוד! מזל טוב! סקווירטל למד סילון מים (aqua jet)!.
אתה קופץ לגובה של הראש של אוניקס ומשתמש בגחלת, אוניקס מתעלף מייד!
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
חחחחח הרגת אותי עם ה"אופס, אנחנו כבר לא זרים יותר"
~~~~~~
"אני?! מפחד?!" אתה אומר בקול מזועזע ויוצא ממאחורי השיח. "שמי בל. אופס אנחנו כבר לא זרים יותר באסה לך (שהמ"ית צוחקת)" אתה אומר לה ואומר לדיינו להשתמש בפעימת דרקון על פוקימון הסוס שלה אם הם יתחילו להתרחק. אתה משלח נשימת דרקון לאוויר על מנת להפחיד אותה. היא נראת מעט בלחץ אך נושמת עמוק כדי להרגיע את עצמה. "מה אתה רוצה ממני בכלל?" היא שואלת בכעס. "אתה לא מפחיד אותנו!" מוסיף פוקימון הסוס שלה. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע שמזמזמם בקול מתכתי "פוינטה, פוקימון סוס האש. הם מאוד חברותיים אבל מגוננים בשעת הצורך"
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אתה מקלל בשקט ומודה להוטהוט שסיפר לך.
אתה מורה ללונה לקחת איתה את גרוטל וללכת לחפש את לונה ודרטיני ממזרח לגשר.
הוטהוט מתאר לכם את האדם-גבוהה, בשנות ה30 לחייו, לובש בגדים שחורים ויש לו על פרק היד קעקוע של האות H.
הוטהוט נוסק לשמים ומחפש מלמעלה בזמן שלונה, שאדו, וגרוטל מתחילים לנוע לכיוון מזרח.
אתה מסתובב בעיר, סוקר כל אדם ואדם שאתה רואה הוטהוט נוחת לפנייך. "מייק, בוא מהר! לונה מצאה משהו!" הוא אומר לך ואתה רואה שהוא לחוץ. אתה רץ אחרי הוטהוט והוא מוביל אותך ללונה. אתם עומדים בקצה העיר, לא רחוק ממכם עומד ספסל. על הספסל נראה אותו אדם שאותו תיאר הוטהוט ולידו, יושבת בשקט לונה. היא פשוט יושבת שם, לא נאבקת ולא כלום. אתה שם לב למשהו מוזר בעיניים שלה, הן.. חסרות הבעה. דרטיני יושב לידה, הוא נראה מפוחד ולחוץ אך אתה רואה שהוא קשור לרגל הספסל באיזה שהיא שרשרת ברזל והוא לא יכול להשתחרר!
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מחליט לבחור באזוריל שנעמד לידך, מוכן לקרב.
"אוניקס, חפירה" אומר נוקס ואוניקס צולל אל מתחת לאדמה. באותו זמן נוקס מזיז את ידיו לצדדים ויוצר סביבו אבנים, לאחר כמה שניות הוא זורק אותן לעברך בעוצמה!
-
[QUOTE]~לוקאס~
~~~
סקווירטל משתמש באקדח מים עם נוקס, הוא לא מצפה לזה ודי נפגע. אתה רואה מזווית העין את סקווירטל נעמד דום ומים מתחילים להקיף את גופו, לפתע, הוא נורא כמו טיל בתוך סילון מים ופוגע באוניקס שנפגע קשה מאוד! מזל טוב! סקווירטל למד סילון מים (aqua jet)!.
[/QUOTE]
סילון אקווה*
~~
"סקווירטל תשתמש באקדח מים על הרצפה ליד נוקס ואז תכוון עליו סילון אקווה" אומר ואז אשתמש בגחלת על המים ליד נוקס שהוא לא ידע מאיפה ההתקפה באה
-
[QUOTE=Alice;1487268][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
הוטהוט מתאר לכם את האדם-גבוהה, בשנות ה30 לחייו, לובש בגדים שחורים ויש לו על פרק היד קעקוע של האות H.
הוטהוט נוסק לשמים ומחפש מלמעלה בזמן שלונה, שאדו, וגרוטל מתחילים לנוע לכיוון מזרח.
אתה מסתובב בעיר, סוקר כל אדם ואדם שאתה רואה הוטהוט נוחת לפנייך. "מייק, בוא מהר! לונה מצאה משהו!" הוא אומר לך ואתה רואה שהוא לחוץ. אתה רץ אחרי הוטהוט והוא מוביל אותך ללונה. אתם עומדים בקצה העיר, לא רחוק ממכם עומד ספסל. על הספסל נראה אותו אדם שאותו תיאר הוטהוט ולידו, יושבת בשקט לונה. היא פשוט יושבת שם, לא נאבקת ולא כלום. אתה שם לב למשהו מוזר בעיניים שלה, הן.. חסרות הבעה. דרטיני יושב לידה, הוא נראה מפוחד ולחוץ אך אתה רואה שהוא קשור לרגל הספסל באיזה שהיא שרשרת ברזל והוא לא יכול להשתחרר!
[/QUOTE]
אני מניח שהתכוונת ביאנקה לא לונה
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אסתכל אם האדם מעורב. אם הוא מעורב, אגיד להוטהוט:"לך למשוך את תשומת לבו". אחר כך אשאל את לונה:"שאדוו יכול להצטרף אל הוטהוט, לגבות אותו?" אם היא מסרבת אשלח את גרוטל. אם הוא לא מעורב אלחש ללונה:"בוא נתקוף אותו ביחד" ואשלח הלם רעם הכי חזק שאני יכול על החייל, אורה להליופטייל:"הלם רעם", לסקידו:"הצלפת גפן" ולגרוטל:"עלי תער". אומר לטירטוגה:"תירי לו בפנים אקדח מים" ולאלה:" לכי להמיס את האזיק של דרטיני עם גחלת".
-
[QUOTE=Alice;1487268][SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
~~~
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
חחחחח הרגת אותי עם ה"אופס, אנחנו כבר לא זרים יותר"
~~~~~~
"אני?! מפחד?!" אתה אומר בקול מזועזע ויוצא ממאחורי השיח. "שמי בל. אופס אנחנו כבר לא זרים יותר באסה לך (שהמ"ית צוחקת)" אתה אומר לה ואומר לדיינו להשתמש בפעימת דרקון על פוקימון הסוס שלה אם הם יתחילו להתרחק. אתה משלח נשימת דרקון לאוויר על מנת להפחיד אותה. היא נראת מעט בלחץ אך נושמת עמוק כדי להרגיע את עצמה. "מה אתה רוצה ממני בכלל?" היא שואלת בכעס. "אתה לא מפחיד אותנו!" מוסיף פוקימון הסוס שלה. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע שמזמזמם בקול מתכתי "פוינטה, פוקימון סוס האש. הם מאוד חברותיים אבל מגוננים בשעת הצורך"
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מחליט לבחור באזוריל שנעמד לידך, מוכן לקרב.
"אוניקס, חפירה" אומר נוקס ואוניקס צולל אל מתחת לאדמה. באותו זמן נוקס מזיז את ידיו לצדדים ויוצר סביבו אבנים, לאחר כמה שניות הוא זורק אותן לעברך בעוצמה![/QUOTE]
העתקתי את זה מפורסט גאמפ שהוא הולך לבית הספר בפעם הראשונה חחחח
-------
"ממך אני לא צריך כלום" אגיד ואתכיל להתקרב לאט לאט "אני צריך אותך!" אצעק "דינו פעימת דרקון על פוניטה" אצווה ואכוון חבטת גוף על הילדה
-
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
סקווירטל משתמש באקדח מים על הרצפה באזור בו נוקס עומד. בגלל שהרצפה היא אדמה המים שוקעים והפכים את האזור לבוצי. לאחר מכן אתה רואה אותו מתעטף במים ועף במהירות בסילון אקווה אל עבר נוקס. נוקס מנסה להתחמק אך הרגל שלו שוקעת בקרקע הבוצית והוא נפגע ומתעלף מיד!
הנער שהוביל אותך למכון מתקדם לעברך "כל הכבוד! זה היה קרב נהדר. הנה התג שלך" הוא אומר ומושיט לך תג מכון
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/0/0b/Coal_Badge.png/60px-Coal_Badge.png[/IMG]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]הנחה נכונה בהחלט
~~
אתה סורק את האדם במהירות ומגלה שהוא לא מעורב, אבל יש לו חגורת פוקדורים. אתה לוחש ללונה שתתקפו אותו ביחד ואתה שולח הלם רעם חזק שמשתלב עם כדור צל של לונה. לפתע, ביאנקה קמה ומרימה את ידה-מסך אור מופיע וחוסם את ההתקפת שלכם, מגן על החייל!. אתה רואה מזווית עיינך את אלה ממיסה את האזיק של דרטיני עם גחלת, דרטיני נראה במצוקה רגשית גדולה ולא מפסיק להביט על ביאנקה ואז עלייך. ביאנקה חוסמת את כל ההתקפות שלכם, לא נותנת לכם לפגוע בחייל.
החייל קם, מגחך. "מספר 12 היא שלי עכשיו" הוא אומר ושם יד על הכתף של ביאנקה. "12, תיפטרי מהם" הוא אומר לה. ביאנקה מהנהנת ומשלחת לעברכם נחשול מים עוצמתי!
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אתה מתקרב אט אט אל הזוג. דיינו משלח פעימת דרקון אל פויינטה שמשתמש בו זמנית בלהביור, שתי המתקפות מתנגשות ומבטלות אחת את השנייה. אתה קופץ על הילדה בחבטת גוף ופוגע, היא צועקת מכאב. "אמבר!" צועק פויינטה בכעס. הילדה, ששמה כנראה הוא אמבר קמה על רגליה בכעס ורצה אלייך בהתקלה, אתה מועף לאחור מחוזק המכה. פויינטה בינתיים מתקיל גם את דיינו שלא מספיק להתחמק ונפגע.
-
[QUOTE=Alice;1487297][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]הנחה נכונה בהחלט
~~
אתה סורק את האדם במהירות ומגלה שהוא לא מעורב, אבל יש לו חגורת פוקדורים. אתה לוחש ללונה שתתקפו אותו ביחד ואתה שולח הלם רעם חזק שמשתלב עם כדור צל של לונה. לפתע, ביאנקה קמה ומרימה את ידה-מסך אור מופיע וחוסם את ההתקפת שלכם, מגן על החייל!. אתה רואה מזווית עיינך את אלה ממיסה את האזיק של דרטיני עם גחלת, דרטיני נראה במצוקה רגשית גדולה ולא מפסיק להביט על ביאנקה ואז עלייך. ביאנקה חוסמת את כל ההתקפות שלכם, לא נותנת לכם לפגוע בחייל.
החייל קם, מגחך. "מספר 12 היא שלי עכשיו" הוא אומר ושם יד על הכתף של ביאנקה. "12, תיפטרי מהם" הוא אומר לה. ביאנקה מהנהנת ומשלחת לעברכם נחשול מים עוצמתי!
[/QUOTE]
תיקון קטן לך- גחלת זה Amber , Ember זה ענבר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תתרחקו!" אומר. 'מספר 12? מה זה יכול להגיד?' אחשוב. 'אני לא מאמין שאני צריך לעשות את זה...' אחשוב שוב. "כולם! תתקפו את אלה!" (הלוגיה. עוד לא חשפתי בפני לונה). "הליופטייל, מכת ברק! סקידו, הצלפת גפן! הוטהוט, חיתוך אוויר! טירטוגה, אקדח מים! גרוטל, סופת עלים! נסו לשלב את כל המתקפות יחד!". אחר כך אסמן לדרטיני לבוא ואומר לו:"אןי לי מושג איך זה קרה דרטיני, אלב לצערי, יהיה עלינו לעלף את ביאנקה כדי להציל אותה. אני מצטער שעליי לבקש זאת ממך, אבל תתקיף את ביאנקה בכל הכוח" אומר לו. "אלה, פעימת דרקון! שלבי את מתקפותייך עם של דרטיני!" אומר ללונה ולשאדוו:"תשלחו עליה מתקפות אופל, הם אמורות לעשות יותר נזק". לאחר מכן בצער רב אשלח עליה טעינה פרבולית.
-
English grew by one level!
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לכל הפוקימונים שלך לתקוף ותוך כדי מבקש מדרטיני לעשות אותו דבר. דרטיני נראה כאילו הוא עומד להיקרע לשניים. "אני לא יודע מה קרה לה! האיש הזה שם לב את הדבר הזה מסביב לקולר ואז.." הוא אומר בקול מיואש. אתה מביט לצוואר של ביאנקה ורואה סוג של קולר שחור מוזר עם הסימון H12 עליו.
מכת ברק, הצלפת גפן, חיתוך אוויר, אקדח מים, וסופת עלים עפים במהירות מסחררת אל עבר ביאנקה. ביאנקה מצליחה להתחמק מאקדח המים וחיתוך האוויר אך שאר המתקפות פוגעות בה. היא לא צועקת ולא מגיבה, היא פשוט קמה, פצועה ומשלחת קרן קרח עוצמתית שפוגעת בהוטהוט וסקידו בעוצמה!
-
[QUOTE=Alice;1487317]English grew by one level!
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לכל הפוקימונים שלך לתקוף ותוך כדי מבקש מדרטיני לעשות אותו דבר. דרטיני נראה כאילו הוא עומד להיקרע לשניים. "אני לא יודע מה קרה לה! האיש הזה שם לב את הדבר הזה מסביב לקולר ואז.." הוא אומר בקול מיואש. אתה מביט לצוואר של ביאנקה ורואה סוג של קולר שחור מוזר עם הסימון H12 עליו.
מכת ברק, הצלפת גפן, חיתוך אוויר, אקדח מים, וסופת עלים עפים במהירות מסחררת אל עבר ביאנקה. ביאנקה מצליחה להתחמק מאקדח המים וחיתוך האוויר אך שאר המתקפות פוגעות בה. היא לא צועקת ולא מגיבה, היא פשוט קמה, פצועה ומשלחת קרן קרח עוצמתית שפוגעת בהוטהוט וסקידו בעוצמה![/QUOTE]
"הכל בסדר דרטיני, הירגע" אומר לו. "שלח מתקפות דרקון חזקות יחד עם אלה, ונסו לעלף אותה. רק כך נוכל להגיע אליה ולהוריד את הקולר". "לונה, שאדוו, בבקשה תשלחו מתקפות אופל על אלה, בשיא העוצמה". אומר:" סקידו, הוטהוט, כל הכבוד! שמרו על עצמכם! חיתוך אוויר והצלפת גפן, בכל הכוח! שלבו את זה יחד עם סופת עלים נוספת של גרוטל, אקדח מים נוסף, מכת ברק מהליופטייל והמתקפות של שאדוו ולונה!" אומר להם. אחכה שכולם כולל דרטיני ואלה יסיימו לתקוף ואז אשלח טעינה פרבולית נוספת על ביאנקה ועל החייל של הארי.
-
[QUOTE=Alice;1487297][SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
סקווירטל משתמש באקדח מים על הרצפה באזור בו נוקס עומד. בגלל שהרצפה היא אדמה המים שוקעים והפכים את האזור לבוצי. לאחר מכן אתה רואה אותו מתעטף במים ועף במהירות בסילון אקווה אל עבר נוקס. נוקס מנסה להתחמק אך הרגל שלו שוקעת בקרקע הבוצית והוא נפגע ומתעלף מיד!
הנער שהוביל אותך למכון מתקדם לעברך "כל הכבוד! זה היה קרב נהדר. הנה התג שלך" הוא אומר ומושיט לך תג מכון
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/0/0b/Coal_Badge.png/60px-Coal_Badge.png[/IMG]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]הנחה נכונה בהחלט
~~
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אתה מתקרב אט אט אל הזוג. דיינו משלח פעימת דרקון אל פויינטה שמשתמש בו זמנית בלהביור, שתי המתקפות מתנגשות ומבטלות אחת את השנייה. אתה קופץ על הילדה בחבטת גוף ופוגע, היא צועקת מכאב. "אמבר!" צועק פויינטה בכעס. הילדה, ששמה כנראה הוא אמבר קמה על רגליה בכעס ורצה אלייך בהתקלה, אתה מועף לאחור מחוזק המכה. פויינטה בינתיים מתקיל גם את דיינו שלא מספיק להתחמק ונפגע.[/QUOTE]
את זוכרת את הדבר המיוחד שרצית לעשות לי ופחדת לשכוח?
_________
"התקלה? זה כל מה שיש לך!" אצעק בהנאה מהאדרנלין הזורם בורידי "נראה לך איך נלחמים" אשוויץ "דינו ניב דרקון!" אצווה לו לעשות את המתקפה החדשה שלו ובאותו הזמן אשחרר נשימת דרקון על אמבר
-
[QUOTE=Alice;1487297][SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]הנחה נכונה בהחלט
~~
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אתה מתקרב אט אט אל הזוג. דיינו משלח פעימת דרקון אל פויינטה שמשתמש בו זמנית בלהביור, שתי המתקפות מתנגשות ומבטלות אחת את השנייה. אתה קופץ על הילדה בחבטת גוף ופוגע, היא צועקת מכאב. "אמבר!" צועק פויינטה בכעס. הילדה, ששמה כנראה הוא אמבר קמה על רגליה בכעס ורצה אלייך בהתקלה, אתה מועף לאחור מחוזק המכה. פויינטה בינתיים מתקיל גם את דיינו שלא מספיק להתחמק ונפגע.[/QUOTE]
"עבודה טובה סקווירטל, בוא ננוח קצת במרכז ונמשיך הלאה" אומר לו ונלך לנוח במרכז הפוקימונים, אחרי שעת מנוחה or so נמשיך לכיוון המכון הבא
-
[QUOTE] קרן סולרית בלי אפשרות תגובה זה טיפה מעליב חח
~
"אני בסדר גרייס, את ממש חזקה! כל הכבוד לך! אוקיי. אני מציע שנמשיך במסע. אומר לה ואשמור את הרגשות שלי לעצמי, אני לא חושב שאני מספיק חזק להגן עליה, היא חייבת מישהו חזק ממני שיקח אותה אליו.[/QUOTE]
שוב פעם זה קרה לי חח
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]אתה מחליט לבחור באזוריל שנעמד לידך, מוכן לקרב.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"אוניקס, חפירה" אומר נוקס ואוניקס צולל אל מתחת לאדמה. באותו זמן נוקס מזיז את ידיו לצדדים ויוצר סביבו אבנים, לאחר כמה שניות הוא זורק אותן לעברך בעוצמה!
" אזזיראל אקדח מים על הבור שאוניקס חופר , הוא לא ישרוד מים ! " אני מורה בעוד שאני מנסה להתחמק מהסלעים שנזרקים עלי ואז אני זורק מילים לא קשורות ובקצב מהיר ( פטפוט)[/COLOR][/RIGHT]
-
[SIZE=5]~מייק~
אתה מרגיע את דרטיני ואומר לו לשלוח מתקפות דרקון על ביאנקה יחד עם אלה. בנוסף, אתה מבקש מלונה ושאדו לתקוף במתקפות אופל. אתה רואה את דרטיני שולח פעימות דרקון יחד עם אלה ואת לונה ושאדו משלחים כדורי צל. אפילו קלפה הקטן יוצא מהכובע של לונה (דבר שהוא עושה רק לעיתים נדירות ומשלח כוכבים קטנטנים אל עבר ביאנקה. כל המתקפות, בנוסף לחיתוכי האוויר, הצלפות הגפן, סופת העלים (גודנס יותר מידי התקפות), אקדח המים ומכת הברק נעות יחד במהירות אל עבר ביאנקה.
היא מנסה לחסום אותם אך ללא הצלחה, ונופלת מעולפת. אתה שומע זמזומים מהקולר ונראה שביאנקה מנסה לקום, אך לא מצליחה.
האיש נראה כועס, הוא בועט בביאנקה וצורח "קומי 12! עכשיו!", אך ביאנקה מותשת מידי כדי לזוז.
הוא שולף פוקדורים ו2 פוקימונים יוצאים מהם. פוקימון הצב משלח לעברך להביור, אך הוטהוט עף לפנייך וסופג את מלא המכה, תוך כדי הוטהוט מתחיל לזהור באור לבן-צהבהב וכמה שניות לאחר מכן פוקימון חדש עף לפנייך..
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/324.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/164.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/261.gif[/IMG]
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
כע, אחרי הקרב הזה אני יעשה לך (יותר נכון אתן לך)
~~~
"התקלה? זה כל מה שיש לך!" אתה צועק וצוחק בהנאה.
דיינו רץ אל עבר פויינטה ונושך אותו בכתף עם ניב דרקון, פויינטה צועק בכאב ומנער את דיינו ממנו, הוא משתמש בלהביור עוצמתי על דיינו שמצליח לחמוק מהמכה. אתה משתמש בנשימת דרקון על אמבר, היא נראת די מתוסכלת וצוללת בהתחמקות רק בשנייה האחרונה "למה אתה עושה את זה?!" היא צועקת לעברך בכעס, תוך כדי נשיכת רגלך בניב אש כואב.
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]
אתה משבח את סקווירטל והולך לנוח במרכז הפוקימונים. אחרי כשעה אתה מחליט להמשיך למכון הבא. אתה יוצא סוף סוף מהעיר ג'ובלייף ומתקדם אל עבר דרך 33. אתה רואה שהשלט לדרך ניצב על יד מערה חשוכה. אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת, אתה בקושי מצליח לראות משהו אבל יש כמה דמויות שאתה כן מצליח להבחין בהם.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/559.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/337.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/305.gif[/IMG]
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]
אל תשכח שאולי גרייס חזקה, אבל היא מאודד מפחדת מהחיילים של הארי. היא בדרך כלל די קופאת במקום
~~~~
אתה אומר לגרייס שהיא לוחמת ממש טובה ומחליט שזה הזמן להמשיך במסע שלכם.
אתם עצרים רגע במרכז הפוקימונים כדי להתרענן ונכנסים לדרך 31. אתה במהרה קולט שרוב הדרך עוברת על יד נהר רחב ויפה. אתה הולך לאט על יד הנהר ולפתע שומע רעש מוזר מהתיק שלך. אתה פותח את תיק ומוציא את ביצת השילדון שקיבלת. הביצה מלאה שברים וזוהרת באור לבן-צהבהב. לפתע, פוקימון קטן וחמוד יושב על הידיים שלך. "א...ב..א?" הוא שואל ומטה את ראשו
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/410.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
אזוראעל משתמש באקדח מים על הבור שאוניקס חפר, המים גורמים לאוניקס לצאת מהאדמה מוקדם משתכנן, אך הוא עדיין מצליח לפגוע באוזריל. אזוריל קם, די כועס ולפתע מתחיל לזהור באור לבן-צהבהב! תוך כמה שניות עומד לצדך פוקימון שונה מאזוריל. הפוקימון אומר די בהתלהבות "התפתחתי!" ורץ אל עבר אוניקס , תוך כדי ריצה מערבולת מים מקיפה את הזנב שלו והוא פוגע באוניקס בזנב אקווה עוצמתי שלמד זה עתה!. אוניקס נפצע קשה מאוד. אתה תוך כדי מוסח קצת מהסלעים שנזרקים לעברך ונפגע מרובם. אתה מתחיל לומר המון מילים לא קשורות במהירות ונוקס נראה סובל.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/183.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1487570][SIZE=5]~מייק~
אתה מרגיע את דרטיני ואומר לו לשלוח מתקפות דרקון על ביאנקה יחד עם אלה. בנוסף, אתה מבקש מלונה ושאדו לתקוף במתקפות אופל. אתה רואה את דרטיני שולח פעימות דרקון יחד עם אלה ואת לונה ושאדו משלחים כדורי צל. אפילו קלפה הקטן יוצא מהכובע של לונה (דבר שהוא עושה רק לעיתים נדירות ומשלח כוכבים קטנטנים אל עבר ביאנקה. כל המתקפות, בנוסף לחיתוכי האוויר, הצלפות הגפן, סופת העלים (גודנס יותר מידי התקפות), אקדח המים ומכת הברק נעות יחד במהירות אל עבר ביאנקה.
היא מנסה לחסום אותם אך ללא הצלחה, ונופלת מעולפת. אתה שומע זמזומים מהקולר ונראה שביאנקה מנסה לקום, אך לא מצליחה.
האיש נראה כועס, הוא בועט בביאנקה וצורח "קומי 12! עכשיו!", אך ביאנקה מותשת מידי כדי לזוז.
הוא שולף פוקדורים ו2 פוקימונים יוצאים מהם. פוקימון הצב משלח לעברך להביור, אך הוטהוט עף לפנייך וסופג את מלא המכה, תוך כדי הוטהוט מתחיל לזהור באור לבן-צהבהב וכמה שניות לאחר מכן פוקימון חדש עף לפנייך..
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/324.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/164.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/261.gif[/IMG]
[/QUOTE]
את לא תצליחי לתאר את רמת האושר שאני נמצא בה עכשיו. נוקטוול הוא כאילו אחד מהפייבס שלי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד הוטהוט! ידעתי שאתה יכול!" "לונה, קחי את סקידו וטפלו בכלב. אנחנו נטפל בצב" אומר. "הליפוטייל, מכת ברק! נוקטוול, התחל במתקפת שמיים! טירטוגה, אקדח מים! כוון לתוך אחד מהחורים בשריונו! גרוטל, סופת עלים! אלה, פעימת דרקון! תעמדי לפני כולם ותספגי כל מתקפת אש שהוא שולח!" אומר. "דרטיני, תוכל לעזור לי עם הצב?" אומר לו.
-
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]it's over 9000?
סורי זה יותר מידי חוסר הוגנות
~~~~~
אתה משבח את הוטהוט על ההתפחות שלו. לונה רצה עם סקידו ושאדו אל כיוון פוקימון הכלב. הם מתחילים לתקוף אותו בהתקפות משולבות של הצלפות גפן וכדורי צל. הליופטייל, טריטוה, גרוטל, ואלה משתמשים במתקפות משולבות על פוקימון הצב שמרובן מספיק להתחמק. האיש נראה עצבני "משחק מלוכלך הא?" הוא אומר בכעס "אז גם אני יכול!" הוא ממשיך ומרים כדור מוזר בידו. הוא זורק אותו לעברכם. הכדור מתפוצץ ואתה רואה שחור לכמה שניות. העשן מהכדור מתפזר ואתה רואה שאלה, סקידו, גרוטל, אלה, טריטוגה וקלפה מעולפים. שאדו נראה די המום.
"נראה אותך עכשיו!" אומר לך האיש בנבזיות. שאדו ולונה מתמודדים מול פוקימון הכלב מהצד, מעט פגועים מהעשן. אתה, נוקטאול והליופטיל נותרתם מול פוקימון הצב!
דרטיני אומר לך שהוא ינסה לגרור את ביאנקה למקום מבטחים. אתה רואה אותו נעלם בין כמה שיחים ורואה זוהר לבן... או שאולי דמיינת?
-
[QUOTE=Alice;1487585][SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]it's over 9000?
סורי זה יותר מידי חוסר הוגנות
~~~~~
אתה משבח את הוטהוט על ההתפחות שלו. לונה רצה עם סקידו ושאדו אל כיוון פוקימון הכלב. הם מתחילים לתקוף אותו בהתקפות משולבות של הצלפות גפן וכדורי צל. הליופטייל, טריטוה, גרוטל, ואלה משתמשים במתקפות משולבות על פוקימון הצב שמרובן מספיק להתחמק. האיש נראה עצבני "משחק מלוכלך הא?" הוא אומר בכעס "אז גם אני יכול!" הוא ממשיך ומרים כדור מוזר בידו. הוא זורק אותו לעברכם. הכדור מתפוצץ ואתה רואה שחור לכמה שניות. העשן מהכדור מתפזר ואתה רואה שאלה, סקידו, גרוטל, אלה, טריטוגה וקלפה מעולפים. שאדו נראה די המום.
"נראה אותך עכשיו!" אומר לך האיש בנבזיות. שאדו ולונה מתמודדים מול פוקימון הכלב מהצד, מעט פגועים מהעשן. אתה, נוקטאול והליופטיל נותרתם מול פוקימון הצב!
דרטיני אומר לך שהוא ינסה לגרור את ביאנקה למקום מבטחים. אתה רואה אותו נעלם בין כמה שיחים ורואה זוהר לבן... או שאולי דמיינת?[/QUOTE]
הוא חייל של הארי והוא שולט בביאנקה. חוסר הוגנות you say? מדברת האליס ששלחה עשרות פוקימונים על באנלבי עלוב של צוות מגמה
will dragonair save the day?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אקלל בשקט (זה הפך להיות הcatchphrase שלי בכל המ"תים) ואזיז אחורה את גרוטל, אלה וטירטוגה. אומר ללונה:" תסתדרו איתו נכון?" ולחייל:" מדבר האדם ששולט במעורבת? איך אתה יכול להגיד משהו על לא הוגנות?" הוא עיצבן אותי. אומר:"הליופטייל מכת ברק על צב! נוקטוול, שלח עליו עכשיו את מתקפת השמיים שטענת!". אני אשלח מתקפת רעל רעילה ביותר ועוצמתית על החייל, בתקווה לגרום לו נזק בלתי הפיך. אתהה מה קרה לדרטיני ואקווה שהוא יבוא לעזור לנו.
אקלל בשקט
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אבלאבל נתתי לך 2 על 1+יש לך את דרטיני שהלך לנסות להציל את ביאנקה. אתם 5 על 2
~~~~~
אתה מקלל בשקט (כמו בכל מ"ת) וגורר לאחור את גרוטל, אלה וטריטוגה. לונה אומרת לך שהיא ושאדו יכולים לטפל במצב. אתה מתעצבן על החייל-איך הוא יכול לומר משהו על אי הוגנות? הוא שולט על מעורבת!. הליופטייל משגר מכת ברק על פוקימון הצב שלא מספיק להתחמק וזועק בכאב. נוקטאול מכוון עליו מתקפת שמיים עוצמתית ונראה שהמתקפה עושה עליו נזק רב-אתה מביט בגאווה שנוקטאול. אתה משלח רעל על החייל שקופץ הצידה ברגע האחרון. אתה תוהה לעצמך מה קרה לדרטיני. אתה מביט לכיוון בו ביאנקה שוכבת חסרת הכרה, אתה לפתע שם לב לזנב כחול עוטף את רגלה וגורר אותה לאט לאט אל בין השיחים. אתה חושב לרגע שזה דרטיני אך גופו של דרטיני קצר מידי בכדי ללפות את ביאנקה בלי לצאת לחלוטין מהשיח
-
[QUOTE=Alice;1487617][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אבלאבל נתתי לך 2 על 1+יש לך את דרטיני שהלך לנסות להציל את ביאנקה. אתם 5 על 2
~~~~~
אתה מקלל בשקט (כמו בכל מ"ת) וגורר לאחור את גרוטל, אלה וטריטוגה. לונה אומרת לך שהיא ושאדו יכולים לטפל במצב. אתה מתעצבן על החייל-איך הוא יכול לומר משהו על אי הוגנות? הוא שולט על מעורבת!. הליופטייל משגר מכת ברק על פוקימון הצב שלא מספיק להתחמק וזועק בכאב. נוקטאול מכוון עליו מתקפת שמיים עוצמתית ונראה שהמתקפה עושה עליו נזק רב-אתה מביט בגאווה שנוקטאול. אתה משלח רעל על החייל שקופץ הצידה ברגע האחרון. אתה תוהה לעצמך מה קרה לדרטיני. אתה מביט לכיוון בו ביאנקה שוכבת חסרת הכרה, אתה לפתע שם לב לזנב כחול עוטף את רגלה וגורר אותה לאט לאט אל בין השיחים. אתה חושב לרגע שזה דרטיני אך גופו של דרטיני קצר מידי בכדי ללפות את ביאנקה בלי לצאת לחלוטין מהשיח[/QUOTE]
פייר
הופתעתי
~~~~~~
אומר לנוקטוול:"חיתוך אוויר על נוקטואל!" ולהליופטייל:"שלח מכת ברק לתוך אחד החורים בשריונו של טורקוול!" לאחר מכן אשלח מתקפת רעל עוצמתית ורחבת היקפים שהחייל לא יוכל להתחמק ממנה בתקווה לגרום לו נזק בלתי הפיך. כשאגמור עם זה, אתגנב בזהירות אל עבר השיח, לראות שהכל בסדר
~~~~~~~~~~~~~
למרות ש90% שהוא פשוט דרגונייר
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
כמובן שסגרתי את החלון שבו התחלתי לרשום לך תגובה.
הגיוני לגמרי שנוקטאול יתקוף את עצמו
~~~~~
חיתוך האוויר של נוקטאול בשילוב מכת הברק של הליופטייל מעלפים את פוקימון הקרב. אתה מביט הצידה ורואה שלונה ושאדו ניצחו גם בקרב שלהם. אתה שולח רעל אל עבר החייל שמתחיל לזהור באור סגלגל ונופל ארצה, מכווץ מכאב. אתה מתגנב בעדינות אל עבר השיח ורואה פוקימון כחול-לבן ארוך רוכן מעל ביאנקה ומנסה בתסכול להוריד ממנה את הקולר.
אתה רואה שהוא מתקשה לעשות זאת.