-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488531][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-
[/B]"החלטתי לנסות לעשות משהו הפוך. במקום שהם ירדפו אחריי..."מתחילה לומר "אני ארדוף אחריהם! אין מצב שאני אתן לחבורות האלה להרוס לי את החיים" אומרת לך בנחישות ובביטחון ואש בעיניה "האנדוואר? הם ממש נדירים ואפר למצוא אותם בעיקר בלילות או במערות" אומרת לך ומורידה ממנה את אילומיס "יש לך בדרך את המכון השני. כבר התאמנת אליו?"[/COLOR]
[COLOR=#cc0033][B]אלון-
[/B]האישה מתקרבת, ואתה מבחין שהיא צעירה בהרבה ממה שחשבת. היא בגלל בת 20, אולי אפילו בת גילך. "אין ספק שכישרון כזה לא כדאי לפספס ורואים עליך שאתה קורן ומקרין אור,אהבה שמחה ואושר" היא אומרת בחיוך בזמן שהפוקימונים שלך מתלהבים מהניצחון "שמי ג'רי אני מהנהורים ואני רוצה להציע לך להצטרף אלינו!" אומרת ומעלה ציחקוק חברי "אנחנו מאמינים בעזרה לזולת,אהבה ואנחנו רוצים להפוך את העולם למקום טוב יותר. בלי פשיעה, בלי אלימות והכי חשוב בלי רוע! רק ככה נוכל לזכות בגאולה! מה אתה אומר? התרצה לבוא איתי? תוכל לעשות דברים מדהימים! ובחור עם כישורים שלך.. בטוח תוכל לעזור רבות לעולם שלנו תוכל להיות גיבור! אז מה אתה אומר?" שואלת בקול רגוע,מעט מהפנט ומאוד משכנע.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-
[/B]העלים הצומחים על שתי ידיו נמתחים ומתחילים לזהור ולהתחדד ומצליב אותם במהירות נגד זנבה הבוהק של סוייפר, אשר מצליפה בו כמו שוט לעברו. שני הפוקימונים נראים שקולים בכוחותיהם, ונראה שאף אחד מהם לא מתכוון לזוז אפילו סנטימטר. לפתע גופה של סוויפר מתחיל לזהור באדום בוהק והיא יוצרת קשר עין עם גרובייל. אתה מנסה להבין מה הולך ומורה לו להשתמש במשרוקית עשב. העלים שלו נכבים והוא מתהלך כמו זומבי, מבולבל ונפגע בזנב הברזל של סוויפר בדיוק בראשו.
'מה זה היה?' אתה חושב לעצמך בפליאה ובכעס ובודק בפוקידע שלך ומגלה שסוויפר השתמש בריברוב swagger. 'זה לא טוב' אתה חושב לעצמך אבל חושב לעצמך שיש איזה יתרון לזה, אבל לא נזכר במה. בינתיים גרובייל וסוויפר מתנגשים אחד בשנייה בקול חבטה עזה.
המצב לא נראה טוב והסוויפר הזאת לא מוכנה להיכנע.
[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-
[/B]זעם זאת מתקפה שככל שהוא נפצע יותר המתקפה מתחזקת.
חיתוך זעם זה ככל שאתה משתמש במתקפה הזאת יותר המתקפה מתחזקת
אתה אולי מתכוון ל fury attack? שעושה בין 2-5 פעמים?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל מצליח לנתק את עצמו מבלספראוט ומפיל אותו על האדמה, ונוסק במהירות כלפי מעלה, ואז ממיד את שתי מחטיו במהירות ומתחיל לבהוק באור אדמדם ואז מתחיל להיסתובב במהירות והוא מתרסק על בלספראוט הקטן ומשפד אותו לגמרי.
בלסםראוט לא מסוגל להלחם יותר ומאבד את הכרתו.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
הכוונה היא לשלב את זה, ככה שהוא ישתמש במתקפת זעם(fury attack) שעוקץ אחד שלו זה חיתוך זעם והשנייה חיתוך רגיל ויחזק ככה את שני המתקפות כי הוא יתקוף איתם יותר פעמים פר תור.
-------
"מצוין בידריל!! עשית עבודה מעולה!" אני אומר לבידריל בחיוך רחב "אתה מתחזק מיום ליום בצורה נפלאה, עכשיו ארון תורך להילחם, בואי נלך למצוא פוקימון נוסף פה ביער!" אני אומר לשני הפוקימונים שלי בחיוך וממשיך לצעוד בתוך היער האפל והסבוך
-
[quote[color=#800080][b]בלו-[/b]
לכי לקנות :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקיטי הולך השילוב הקודם שלו ויוצר גלי רעש סגולים בצורת לב לאוויר, ואז מקפיא אותם ושולח אותם במהירות לעבר אומבריון של מג, אבל שניות אומבריון נעלם באוויר, מופיע מאחוריו ואז מעיף אותו על הלבבות שלו בעצמו.
"מה?" את פולטת למראה ההפתעה, אפילו לא הבחנת בו זז! 'איך הוא כל כך מהיר?' את חושבת לעצמך במעט בהלה את עוד מבחינה שהבחורה לא מדברת ועדיין אומבריאון מתפקד לבדו ובשנייה הוא מסתער לעבר סקיטי שזנבו בוהק באור כסוף ומתכתי והוא מצליח לחבוט בסקיטי בראשו בחוזקה.
סקיטי נראה מעט מהורהר ומפוחד, אבל שולח שוב את שילוב קול פורקן ורוח קפואה,ומצליח לפגוע מעט באומבריאון
אומבריאון 95%
סקיטי 85%[/color][/font][/quote]
אפשר את האמבריאון הזה? D=
~~~~
"סקיטי, תשתמש בהטעייה ואז בדחיפה!" אצעק לסקיטי מעט בלחץ. 'זה הולך להיות קרב קשה' אחשוב במוחי
-
[FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
לא..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אהממ אני לא חושבת שאחד מהם יעזור לך כל כך" אומרת "ספירו אולי.. אבל גם זה רק בגלל יתרון של סוג.. אבל גם עם זה אני לא חושבת שיהיה לך קל עם אלכסיס.. היא עשתה לי את המוות בקרב מולה" אומרת לך ברצינות. "אני חושבת שכדאי לך להתחיל להתאמן איתם כמה שיותר כל אתה ביער פה! המקום הזה ענק ויש פה עשרות פוקימונים שתוכל להתאמן עליהם" מוסיפה.[/COLOR]
[COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
גורטל מחייך לעבר בזמן שאתה זורק פוקדור לעבר יאנמה המעולפת ותוך שנייה היא נבלעת לתוך הכדור באור לבן ובוהק. הכדור נופל על האדמה ומתחיל לזוז מצד לצד כמה שניות עד שנעצר.
יאנמה נלכדה.
[/COLOR]
[COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
"אלו שקרים גסים!" נובחת ג'רי אלייך "שמועות של אנשים שלא הסכמנו לקבל לשורותינו!" ממשיכה ונראה שבאמת ובתמים היא מאמינה בלב שלם בכת הזאת "שליחת האור הגדולה לא תרים אפילו אצבע כנגד אדם או פוקימון! ואני לא אתן לך לחלל את שמה הטהור ככה!" צורחת כאחוזת דיבוק ומשחררת פוקודור מידה ומשם יוצא פוקימון קטן ואפור ופנינה ורודה על ראשו בזמן שהוא מקפץ במהירות [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/325.gif[/IMG] "תתחרט על הבליך ועל שקריך ועל הזוהמה שיצאה מפיך וקבל את האור!" צועקת עליך ודוחקת אותך לפינה "הגבירה אולי טהורה. אבל לי יש עוד דרך ארוכה עד לשם!"[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
אוקי..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה מחזיר את בידריל וממשיך ללכת בדרכך. אחרי חצי שעת הליכה במעמקי היער האפל כשארון לצידך אתה שומע רעש מבין השיחים. אתה מסתכל ומשם קופץ עליך פוקימון אדום המזכיר לך חיפושית ויש לו ארבע ידיים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/166.gif[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]בלו-[/B]
כן!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקיטי מרים את ידיו ומכה באוויר וגל של אנרגיה לבנה נשלחת במהירות לעבר אמבריאון והודפת אותו לאחור ומונעת ממנו לזוז למתקפת הדחיפה של סקיטי, והוא מועף לאחור.
אמביראון קופץ על רגליו ופותח את פיו ועשרות טבעות שחורות מקופות באנרגיה סגולה נשלחות מפיו לעבר סקיטי, אבל שניות לפני שהן פוגעות בו הוא מתחיל לזהור באור לבן ובוהק, גורם לטבעות לשנות את צבען לורוד בהיר וגורם לקהל להתפעל ולקרוא בהתלהבות לשילוב המתקפות הייחודי ואז כשכולן מתפוצצות על סקיטי ופוגעות בו קשה 'אני חייבת לעשות משהו!' את חושבת לעצמך וחושקת בשינייך
אומבריאון 80%
סקיטי 65%[/COLOR][/FONT]
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1488562]
"אלו שקרים גסים!" נובחת ג'רי אלייך "שמועות של אנשים שלא הסכמנו לקבל לשורותינו!" ממשיכה ונראה שבאמת ובתמים היא מאמינה בלב שלם בכת הזאת "שליחת האור הגדולה לא תרים אפילו אצבע כנגד אדם או פוקימון! ואני לא אתן לך לחלל את שמה הטהור ככה!" צורחת כאחוזת דיבוק ומשחררת פוקודור מידה ומשם יוצא פוקימון קטן ואפור ופנינה ורודה על ראשו בזמן שהוא מקפץ במהירות [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/325.gif[/IMG] "תתחרט על הבליך ועל שקריך ועל הזוהמה שיצאה מפיך וקבל את האור!" צועקת עליך ודוחקת אותך לפינה "הגבירה אולי טהורה. אבל לי יש עוד דרך ארוכה עד לשם!"[/COLOR]
[/QUOTE]
[/FONT]"היי היי היי, גברת ג'רי, את שאלת אותי ואני עניתי, תירגעי" אומר לה, "ואני לעומתי חשבתי שאת דוגלת בשלום.." אמלמל.
"בכל מקרה, את לא בעמדה של להילחם בנו" אומר, ואעמוד יציב, כשלצידי פוקימוניי.
"בואו, אנחנו עוזבים את המקום" אסנן ואתחיל ללכת, לא אביט לאחור אל ג'רי.
-
[QUOTE]לוקאס-
לא..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אהממ אני לא חושבת שאחד מהם יעזור לך כל כך" אומרת "ספירו אולי.. אבל גם זה רק בגלל יתרון של סוג.. אבל גם עם זה אני לא חושבת שיהיה לך קל עם אלכסיס.. היא עשתה לי את המוות בקרב מולה" אומרת לך ברצינות. "אני חושבת שכדאי לך להתחיל להתאמן איתם כמה שיותר כל אתה ביער פה! המקום הזה ענק ויש פה עשרות פוקימונים שתוכל להתאמן עליהם" מוסיפה.[/QUOTE]
"יתרון סוג? היא מאמנת של עשב? חרק?" אומר "טוב אם את אומרת את בטח יודעת" ואז אפנה לספירו "שמעת, זה אומר שאתה הולך לקבל אימון רציני, מקווה שישנת טוב הלילה"
-
[FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
"חזור הנה!!" צורחת עליך ג'רי אבל לא זזה ממקומה ואז מורידה את ידה. אתה מסתובב ומתחיל ללכת משם בצעד בטוח לעבר היציאה כשמשהו דוחף אותך בגבך וגורם לך למעוד על בטנך. אתה מרים את ראשך ורואה שזה הספוינק של ג'רי והוא נראה כועס על ההשפלה של המאמנת שלו והפנינה על ראשו זוהרת באור כחלחל והוא בך ישירות בגל על חושי וגורם לך לתחושה של איבוד שליטה ונפילה במקום 'מה קורה פה' אתה חושב לעצמך ובולע את הבחילה העולה בך
ג'רי עומדת מעליך וחייך ריק עולה על פניה "שליחת האור היא התגלמות האלים! דוברת האמת! מלאת החמלה! ואתה ביישת את שמה! לכן עליך למות" אומרת בקול חלול וקר ומרימה את אצבעה לאוויר ואתה יודע שהסוף קרוב.
אתה מכסה את עינייך ואז שומע את ג'רי צורחת בכאב. אתה מציץ ורואה נער עומד מולך, גבוה וחנון למראה [IMG]http://pokecharms.com/data/trainercardmaker/characters/custom/Other/Male-014.png[/IMG]
"בחיים אל תפנה את גבך אל האויב" אומר לך בכל רציני ומושיט לך את ידו. אתה מחפש את ג'רי אבל רואה שהיא נעלמה ויחד איתה הספוינק שלה "אתה בסדר?" שואל הבחור המסתורי.[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
ספירו צוהל באושר למשמע האימונים שלו כשטסה פונה אליך במהירות "אתה תסתדר מכאן?" שואלת אותך ונראה שמשהו מפריע לה "כי אם כן.. אני חושבת שאני אמשיך בדרכי. יש כמה דברים שאני צריכה לבדוק ביער" אומרת.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488567][FONT=verdana][FONT=arial][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
"חזור הנה!!" צורחת עליך ג'רי אבל לא זזה ממקומה ואז מורידה את ידה. אתה מסתובב ומתחיל ללכת משם בצעד בטוח לעבר היציאה כשמשהו דוחף אותך בגבך וגורם לך למעוד על בטנך. אתה מרים את ראשך ורואה שזה הספוינק של ג'רי והוא נראה כועס על ההשפלה של המאמנת שלו והפנינה על ראשו זוהרת באור כחלחל והוא בך ישירות בגל על חושי וגורם לך לתחושה של איבוד שליטה ונפילה במקום 'מה קורה פה' אתה חושב לעצמך ובולע את הבחילה העולה בך
ג'רי עומדת מעליך וחייך ריק עולה על פניה "שליחת האור היא התגלמות האלים! דוברת האמת! מלאת החמלה! ואתה ביישת את שמה! לכן עליך למות" אומרת בקול חלול וקר ומרימה את אצבעה לאוויר ואתה יודע שהסוף קרוב.
אתה מכסה את עינייך ואז שומע את ג'רי צורחת בכאב. אתה מציץ ורואה נער עומד מולך, גבוה וחנון למראה [IMG]http://pokecharms.com/data/trainercardmaker/characters/custom/Other/Male-014.png[/IMG]
"בחיים אל תפנה את גבך אל האויב" אומר לך בכל רציני ומושיט לך את ידו. אתה מחפש את ג'רי אבל רואה שהיא נעלמה ויחד איתה הספוינק שלה "אתה בסדר?" שואל הבחור המסתורי.[/COLOR][/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
"אויב?" אשאל בבלבול, ואחזיר את פוקימוניי לפוכדורים שלהם, מלבד את סקיפלום.
"מי אתה?" אשאל את הבחור
-
[COLOR=#cc0033][FONT=verdana][SIZE=2][B]אלון-[/B]
"שמי בראד" אומר בקור "וכל התנועות האלה... מרושעות. הן האויב של העולם ולכן אוטומטית הן האויבות שלי גם" אומר. "אני רוצה לעצור אותן לחלוטין" אומר ונחישות עמוקה נשמעת בקולו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488567][FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
"בחיים אל תפנה את גבך אל האויב" אומר לך בכל רציני ומושיט לך את ידו. אתה מחפש את ג'רי אבל רואה שהיא נעלמה ויחד איתה הספוינק שלה "אתה בסדר?" שואל הבחור המסתורי.[/COLOR]
ספירו צוהל באושר למשמע האימונים שלו כשטסה פונה אליך במהירות "אתה תסתדר מכאן?" שואלת אותך ונראה שמשהו מפריע לה "כי אם כן.. אני חושבת שאני אמשיך בדרכי. יש כמה דברים שאני צריכה לבדוק ביער" אומרת.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"כן, אני מניח שניפגש בנאמור" אומר לה "את רוצה לקחת את אילומיס איתך? נראה שהיא מאוד התגעגעה אלייך"
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1488571][COLOR=#cc0033][SIZE=2][B]אלון-[/B]
"שמי בראד" אומר בקור "וכל התנועות האלה... מרושעות. הן האויב של העולם ולכן אוטומטית הן האויבות שלי גם" אומר. "אני רוצה לעצור אותן לחלוטין" אומר ונחישות עמוקה נשמעת בקולו.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
[/FONT]מה בסוף החלטנו, מתאם/מאמן או להיות סופר איטי וללכת עכשיו למכון?
--
'סופסוף אדם רציונלי' אחשוב לעצמי.
"ובכן, תודה על ההצלה. אני לא יכול שלא להסכים עם הדעות שלך. נעים להכיר, שמי אלון" אומר, ואלחץ את ידו.
"כפי שאתה רואה, יש לי פוקימונים משלי, למעשה בדיוק זכינו בסרט." אומר ואראה לו, "ועכשיו.. אני מניח שאנחנו בדרך לעיר הקרובה. מה איתך, לאן אתה מתקדם מכאן?" אשאל אותו.
-
"אם אתה לא צריך אותה יותר" אומרת בחיוך ואתה זורק לה את הפוקדור של אילומיס. אילמויס נפרדת ממך והולכת עם המאמנת שלה לתוך הצללים של היער, משאירות אותך לבדך מאחור.
אתה מסתכל לעבר הפוקימונים שלך ומחייך אליהם באושר ובכך אתם מתחילים ללכת לעבר מעמקי היער.
לאחר רבע שעת הליכה, אתה מבחין בפוקימון צהוב ועגלגל מקפצץ לו בהמשך הדרך [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/70.gif[/IMG].[/COLOR]
כבר הלכת על מתאם :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נעים מאוד אלון" אומר לך ברצינות "אני האמת הולך גם בעצמי לעבר היער לפי שמועות ששמעתי ישנה שם קבוצה דיי גדולה של הצללים. וכמדומני שאחוות האחים אף הם מסתובבים שם. משהו ביער הזה קורא לתנועות האלה להגיע לשם, ואני הולך לגלות מה! כנראה זה בגלל הסיפורים שמספרים על היער הזה" מוסיף בקול רציני ומעט מהורהר.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488579][FONT=verdana]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נעים מאוד אלון" אומר לך ברצינות "אני האמת הולך גם בעצמי לעבר היער לפי שמועות ששמעתי ישנה שם קבוצה דיי גדולה של הצללים. וכמדומני שאחוות האחים אף הם מסתובבים שם. משהו ביער הזה קורא לתנועות האלה להגיע לשם, ואני הולך לגלות מה! כנראה זה בגלל הסיפורים שמספרים על היער הזה" מוסיף בקול רציני ומעט מהורהר.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
יאללה אז לתאם.
אבל שהפוקימונים שלי יהיו חזקים, לא רק יפים 3:
--
"אם כך, בוא נלך ביחד אל היער." אומר לבראד, ואתחיל להתקדם איתו ועם סקיפלום.
"אז מה הסיפורים הללו, שמספרים על היער?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488579][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
"אם אתה לא צריך אותה יותר" אומרת בחיוך ואתה זורק לה את הפוקדור של אילומיס. אילמויס נפרדת ממך והולכת עם המאמנת שלה לתוך הצללים של היער, משאירות אותך לבדך מאחור.
אתה מסתכל לעבר הפוקימונים שלך ומחייך אליהם באושר ובכך אתם מתחילים ללכת לעבר מעמקי היער.
לאחר רבע שעת הליכה, אתה מבחין בפוקימון צהוב ועגלגל מקפצץ לו בהמשך הדרך [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/70.gif[/IMG].[/COLOR]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נעים מאוד אלון" אומר לך ברצינות "אני האמת הולך גם בעצמי לעבר היער לפי שמועות ששמעתי ישנה שם קבוצה דיי גדולה של הצללים. וכמדומני שאחוות האחים אף הם מסתובבים שם. משהו ביער הזה קורא לתנועות האלה להגיע לשם, ואני הולך לגלות מה! כנראה זה בגלל הסיפורים שמספרים על היער הזה" מוסיף בקול רציני ומעט מהורהר.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
לא לוכד פוקימונים מפותחים 3:
~~~
"ספירו אתה מוכן?" אשאל אותו "קפוץ עליו בניקור, מהר!"
-
"מספרים שלפני כמה שנים.. לא יודע אולי 20-30 שנים בערך היה קרב ענקי ביער. שלושה פוקימונים לא מזוהים הגיעו והתחילו להשמיד את המקום. אף אחד לא ידע מאיפה הם באו, או למה דווקא לכאן, אבל זה קרה" מתחיל לומר לך בזמן שאתם יוצאים מהעיר ועוברים בדרך קצרה וצחיחה ומתקדמים לעבר יער עבות ואפל, פראי למראה אבל אתה שקוע מידי בסיפור של בראד "בכל מקרה, זה היה קרב קטלני. חלק מהעדויות אמרו שהיו חמישה צעירים אחראיים לקרב הענקי הזה, אבל אלה בעיקר שמועות וחילופי דברים. בכל מקרה.." ממשיך לספר לך כשאתם נכנסים לאפלת היער ובשניות מתחיל להיות לך קר "אז הקרב הזה הצליח להשמיד כמה ערים שהיו פה ושרפו כמה דרכים חשובות. ואז בלהט הקרב סלבי אחד הגיע משום מקום ובאור גדול העלים את כולם. לא ידוע מה קרה מאז, אבל מאז החורשה הקטנה שהייתה פה צמחה בשניות ליער העבות הזה ועד היום אנשים מספרים שישנה עיר הרוסה איפשהו ביער ושחלק טוענים שיש פה מקדש תואם לסלבי כמו שיש בג'וטו" מספר לך הכל בראד בדיוק כשגוש פרווה סגול עם עיניים אדומות בוהקות מקפצץ לצד הדרך [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/48.gif[/IMG].[/COLOR]
אל תאיים עליי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את ספירו, והוא נוסק במהירות לעבר וייפינבל ומקורו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר והוא מנקר את הפוקימון בחיתוך חזק.
הוייפינבל מסתובב במהירות ושולח גפן ארוכה וירוקה מבין עליו ומצליף במיומנות ובדיוק בספירו בדיוק בגבו וגורם לו ליפול על אדמת היער הקשה.[/COLOR][/FONT]
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1488596][/FONT][FONT=verdana][FONT=arial][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
"מספרים שלפני כמה שנים.. לא יודע אולי 20-30 שנים בערך היה קרב ענקי ביער. שלושה פוקימונים לא מזוהים הגיעו והתחילו להשמיד את המקום. אף אחד לא ידע מאיפה הם באו, או למה דווקא לכאן, אבל זה קרה" מתחיל לומר לך בזמן שאתם יוצאים מהעיר ועוברים בדרך קצרה וצחיחה ומתקדמים לעבר יער עבות ואפל, פראי למראה אבל אתה שקוע מידי בסיפור של בראד "בכל מקרה, זה היה קרב קטלני. חלק מהעדויות אמרו שהיו חמישה צעירים אחראיים לקרב הענקי הזה, אבל אלה בעיקר שמועות וחילופי דברים. בכל מקרה.." ממשיך לספר לך כשאתם נכנסים לאפלת היער ובשניות מתחיל להיות לך קר "אז הקרב הזה הצליח להשמיד כמה ערים שהיו פה ושרפו כמה דרכים חשובות. ואז בלהט הקרב סלבי אחד הגיע משום מקום ובאור גדול העלים את כולם. לא ידוע מה קרה מאז, אבל מאז החורשה הקטנה שהייתה פה צמחה בשניות ליער העבות הזה ועד היום אנשים מספרים שישנה עיר הרוסה איפשהו ביער ושחלק טוענים שיש פה מקדש תואם לסלבי כמו שיש בג'וטו" מספר לך הכל בראד בדיוק כשגוש פרווה סגול עם עיניים אדומות בוהקות מקפצץ לצד הדרך [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/48.gif[/IMG].[/COLOR][/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
"הו וואו.." אמלמל למשמע סיפורו של בראד, "בהחלט סיפור מעניין."
לאחר מכן, אוציא את הפוקידע שלי ואברר מי הוא הפוקימון, סתם לידע כללי.
לא אייחס אליו חשיבות רבה, ואמשיך עם בראד בדרכי. "סקיפלום, מה דעתך על היער?" אשאל אותה.
-
[COLOR=#cc0033][FONT=verdana][B]אלון-[/B]
"לדעתי מה שקרה ביער קשור לתנועות האלה" אומר לך בראד בזמן שאתם מתעלמים מוינונט וממשיכים לצעוד ליער. אתה מסתכל על סקיפלום והיא נראית כאילו היא בבית. אין ספק שהיער זו הטריטוריה החזקה שלך "אז למה פוקימוני עשב?" שואל אותך בראד בהרמת גבה "יש כל כך הרבה סוגים.. אתה רוצה להיות בסוף מנהיג מכון או משהו?" שואל.[/FONT][/COLOR]
-
[FONT=arial][quote=ritsuka kun;1488602][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
"לדעתי מה שקרה ביער קשור לתנועות האלה" אומר לך בראד בזמן שאתם מתעלמים מוינונט וממשיכים לצעוד ליער. אתה מסתכל על סקיפלום והיא נראית כאילו היא בבית. אין ספק שהיער זו הטריטוריה החזקה שלך "אז למה פוקימוני עשב?" שואל אותך בראד בהרמת גבה "יש כל כך הרבה סוגים.. אתה רוצה להיות בסוף מנהיג מכון או משהו?" שואל.[/COLOR][/quote]
[/FONT]"למה פוקימוני עשב?" אחזור על השאלה, ואתחיל להרהר בראשי.
"לא לא.. אין לזה קשר להנהגת מכון, אף על פי שזה נשמע מעניין" אסביר לבראד.
"אני מניח שאני פשוט מתחבר אליהם יותר. תבין.. כל אחד מהם כזה מיוחד, והמתקפות שלהם מגוונות ושונות. זה לא כמו פוקימוני אש, שבכל התקפה- היא תהיה מורכבת מהאש. זה לא כמו פוקימוני המים, שבכל התקפה- תהיה בה את אותה מולקולת h2o. פוקימוני העשב.. יודעים מתקפות מגוונות, כמו קליע הזרעים של סקיפלום, או עלי התער של סנפלורה" אסביר לבראד.
"ובכללי.. עשב מסמל צמיחה, גדילה, אני מניח שאני פשוט מתחבר לאלמנט הזה" אומר, מחויך מכך שהצלחתי להבין בעצמי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488531][FONT=verdana]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-
[/B]העלים הצומחים על שתי ידיו נמתחים ומתחילים לזהור ולהתחדד ומצליב אותם במהירות נגד זנבה הבוהק של סוייפר, אשר מצליפה בו כמו שוט לעברו. שני הפוקימונים נראים שקולים בכוחותיהם, ונראה שאף אחד מהם לא מתכוון לזוז אפילו סנטימטר. לפתע גופה של סוויפר מתחיל לזהור באדום בוהק והיא יוצרת קשר עין עם גרובייל. אתה מנסה להבין מה הולך ומורה לו להשתמש במשרוקית עשב. העלים שלו נכבים והוא מתהלך כמו זומבי, מבולבל ונפגע בזנב הברזל של סוויפר בדיוק בראשו.
'מה זה היה?' אתה חושב לעצמך בפליאה ובכעס ובודק בפוקידע שלך ומגלה שסוויפר השתמש בריברוב swagger. 'זה לא טוב' אתה חושב לעצמך אבל חושב לעצמך שיש איזה יתרון לזה, אבל לא נזכר במה. בינתיים גרובייל וסוויפר מתנגשים אחד בשנייה בקול חבטה עזה.
המצב לא נראה טוב והסוויפר הזאת לא מוכנה להיכנע.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'מממ... חייבים לסיים עם זה. אי אפשר למשוך את זה עוד הרבה!' אחשוב לעצמי, מעט מתוסכל. אחשוב מעט ואז אפקוד עליו "גרובייל בוא ננסה ללכת על מהירות! רוץ סחור סחור מהר ככל שתוכל וכמו נינג'ה, לסירוגין כנס לאמצע ותקוף בחבטות זעם".
לאחר כמה חבטות, כשארגיש שהיא מתחילה לקלוט את העניין אומר "קפוץ פנימה אך מהר השתטח מטה, התגלגל וזנק על גבה! אחוז בה בידך האחז והטח בפניה על להב בכל העצמה!"
-
"הבנתי. רעיון יפה אני חושב שזה משהו מיוחד.. לרוב המאמנים שפגשתי הם רוצים להתמחות בסוג מסוים בשביל הנהגת מכון או להגיע למשהו מעל כמו הרביעייה האיליט. נגיד אן, אחת מהרביעייה היא חברה מאוד טובה שלי" אומר לך בראד ומחייך בזמן שאתם חוצים קרחת יער קטנה. אתה מבחין בפינה ליד גזע עץ נובל פוקימון קטן וכתום ששתי פטריות צומחות על גבו [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/46.gif[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
גרובייל מתחיל לרוץ במהירות סביב סוויפר שמלחששת בזעם ומנסה לא פעם להצליף בו עם זנבה, אבל גרובייל מהיר יותר ומצליח להכות אותה בכפו בכעס מספר פעמים, עד שהיא מצליחה לחסום את המתקפה שלו. זה האות שלו לעבור לשאר התוכנית שלך והוא מתגלגל על האדמה ומזנק במהירות מתחת לזנבה ונוחת על גבה, דוחף בכוח את בטנה על האדמה ובתנועת שיסוף אחת, מחסל אותה במקום.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488612][FONT=verdana]
גרובייל מתחיל לרוץ במהירות סביב סוויפר שמלחששת בזעם ומנסה לא פעם להצליף בו עם זנבה, אבל גרובייל מהיר יותר ומצליח להכות אותה בכפו בכעס מספר פעמים, עד שהיא מצליחה לחסום את המתקפה שלו. זה האות שלו לעבור לשאר התוכנית שלך והוא מתגלגל על האדמה ומזנק במהירות מתחת לזנבה ונוחת על גבה, דוחף בכוח את בטנה על האדמה ובתנועת שיסוף אחת, מחסל אותה במקום.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
מאדאפקההה... סיימנו איתה!:32_1:
~~~
"הו כן!!!" אצהל בגאווה. "גרובייל אין מה לאמר, אתה פשוט מיוחד במינך!" אשבח אותו בשמחה. אסתכל בו ואחשוב לעצמי 'איזה יופי, אנחנו ממש הופכים ומשתפרים. גרובייל שלי הפך ליריב קשה לכל הנקרה בדרכנו. וגם ספינראק משתפר מאוד' ואחייך אליו.
אך אז אנער את ראשי, אחדול מלחלום בהקיץ ואקרא לו "בוא חבר! בוא נתחפף מפה ליפני שהיא תתעורר המרשעת" ואלך איתו לכיוון המערה שכאן שידי על גבו וידו על גבי. (וואלה קטע מגניב)
-
[FONT=verdana][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
אתה וגורבייל מסתלקים משם במהירות ידך על גבו ואתם נכנסים למערה החשוכה, לא לפני שאתה מבחין במבנה קטן ונטוש למראה ממש לצד הכניסה ועליו מתנוסס השלט 'מכון'.
אתה מחליט להתעלם ממנו לעכשיו ונכנס עמוק יותר לתור המערה. אחרי כמה דקות של הסתגלות לחשכה, אתה מבחין בלהקת פוקימונים כחולים וקטנים עפים במהירות מתוך המערה החוצה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/41.gif[/IMG].
אתה מחליט להתעלם מהם וממשיך פנימה, עמוק יותר לתוך המערה וטיפה מהסס להמשיך מכיוון ששני הפוקימונים שלך יחסית פצועים מהקרב מול סוויפר. אחרי כמה דקות במערה אתה מבחין בשלולית סגולה, מסריחה בטירוף ולוקח לך כמה שניות להבין שזה גריימר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/88.gif[/IMG].
[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488615][FONT=verdana][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
אתה וגורבייל מסתלקים משם במהירות ידך על גבו ואתם נכנסים למערה החשוכה, לא לפני שאתה מבחין במבנה קטן ונטוש למראה ממש לצד הכניסה ועליו מתנוסס השלט 'מכון'.
אתה מחליט להתעלם ממנו לעכשיו ונכנס עמוק יותר לתור המערה. אחרי כמה דקות של הסתגלות לחשכה, אתה מבחין בלהקת פוקימונים כחולים וקטנים עפים במהירות מתוך המערה החוצה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/41.gif[/IMG].
אתה מחליט להתעלם מהם וממשיך פנימה, עמוק יותר לתוך המערה וטיפה מהסס להמשיך מכיוון ששני הפוקימונים שלך יחסית פצועים מהקרב מול סוויפר. אחרי כמה דקות במערה אתה מבחין בשלולית סגולה, מסריחה בטירוף ולוקח לך כמה שניות להבין שזה גריימר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/88.gif[/IMG].
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אתעלם מהם ואמשיך להסתובב, אנסה לקלוט בעיניי עוד פוקימוני רעל. שלא אצא מפה בידים ריקות. תוך כדי שאסתובב אהרהר במוחי "מכון? כאן?! לא שמעתי על המקום הנסתר הזה מעולם.. אז מכון?!?"
-
[COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
עדיין המכון שבחוץ מתהרהר במוח אתה נתקל במשהו מועד אחורנית. אתה מרים את מבטך ורואה שזאת אישה, חמורת סבר למראה ונראה שהיא פשוט עומדת באמצע המערה מסתכלת סביב [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7123/photoshop3.png[/IMG]
"תזהר ילד!" כמעט צורחת עליך בזמן שעוד להקת זובאטים מרחפת מעליכם. "איך מצאת את המקום הזה?" שואלת ונראה שהיא מחזיקה את זעמה בתוכה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488617][COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
עדיין המכון שבחוץ מתהרהר במוח אתה נתקל במשהו מועד אחורנית. אתה מרים את מבטך ורואה שזאת אישה, חמורת סבר למראה ונראה שהיא פשוט עומדת באמצע המערה מסתכלת סביב [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7123/photoshop3.png[/IMG]
"תזהר ילד!" כמעט צורחת עליך בזמן שעוד להקת זובאטים מרחפת מעליכם. "איך מצאת את המקום הזה?" שואלת ונראה שהיא מחזיקה את זעמה בתוכה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אביט בה מבוהל מעט, נערה מפחידה שכזאת בצל נוף של מערה נוטפת וחבורת זובטים סביבנו... קצת קריפי.
אך כטיפוס לבנאדם שליו שכמוני, אתיישב על אחוריי מרווך עם ידיים לצדדים ורגליים שמוטות. אומר בכנות "האמת שסתם הסתובבתי... היער הזה סבוך וגדול. בין השיחים פה קרוב תקפה אותי סוויפר ענקית ולאחר הקרב התגלתה אליי המערה הזאת"
לאחר שניות מספר אוסיף "למה? אם מותר לי לשאול, אסור לי להיות כאן? זהו שטח פרטי?" ואתבונן במבט חשדן מאוד.
-
[QUOTE]לוקאס-
אל תאיים עליי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את ספירו, והוא נוסק במהירות לעבר וייפינבל ומקורו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר והוא מנקר את הפוקימון בחיתוך חזק.
הוייפינבל מסתובב במהירות ושולח גפן ארוכה וירוקה מבין עליו ומצליף במיומנות ובדיוק בספירו בדיוק בגבו וגורם לו ליפול על אדמת היער הקשה.[/QUOTE]
תיזהר ממני
אני רואה אתם עושים פה קרחנות בזמן שאני משחק אמרלד
~~~
"ספירו קום מהר ותעוף עליו בזמן שאתה זז מצד לצד שלא יוכל להתרכז בך, כשאתה קרוב אליו תתפוס אותו ברגליים שלך ותן לו מלא ניקורים" אומר לו
-
"ראית את הסוויפר?!" משתנקת האישה בבהלה "איפה?" שואלת ואתה אומר לה ומספר לה שהבסת אותה "אבל אתה רק מתחיל!" היא אומרת אחרי סריקה מהירה שלך ומבטה מלא בבוז.
"ומותר לך להיות פה.. פשוט אנשים שכחו שהמקום הזה קיים אז אין פה הרבה. זה המקום השקט שלי" מספרת לך האישה ואז בהינף מעילה מתחילה לצעוד ליציאה "אם תרצה תבוא למכון אחר כך" מוסיפה וחיוך זחוח עולה על פניה.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#008080][FONT=verdana][B]לוקאס-[/B]
אמרלד?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספירו עף במהירות לעבר ויימפנבל זז מצד לצד מצליח להתחמק פעמיים ממתקפת השוט שלו, ואז תופס אותו בקצה שפתו הורודה ומתחיל לנקר את פרצופו בחוזקה.
וייפינבל מתנער ומפזר אבקה ירוקה עדינה מעליו ועד מהרה ספירו נרדם ושניהם נופלים על האדמה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488562][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]
גורטל מחייך לעבר בזמן שאתה זורק פוקדור לעבר יאנמה המעולפת ותוך שנייה היא נבלעת לתוך הכדור באור לבן ובוהק. הכדור נופל על האדמה ומתחיל לזוז מצד לצד כמה שניות עד שנעצר.
יאנמה נלכדה.
[/COLOR]
[/QUOTE]
"כל הכבוד" אומר לו. אוציא את יאנמה ואומר לה:" היי יאנמה, אני קארון וזה גרוטל. מצטערים על מקודם, אבל אנחנו לא מוותרים במהלך קרב. מקווה מאוד שניהנה ביחד" אומר לה. לאחר מכן אפנה לתמי ואשאל אותה:" את רוצה להמשיך לנוח בקרחת יער הזו עוד קצת או שנמשיך להתקדם ביער?" אלטף את העשב על גבו של גרוטל. לאחר מכן אוציא את קורפיש כדי ששלושת פוקימוניי יפגשו האחד את השני.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488622][COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
"ראית את הסוויפר?!" משתנקת האישה בבהלה "איפה?" שואלת ואתה אומר לה ומספר לה שהבסת אותה "אבל אתה רק מתחיל!" היא אומרת אחרי סריקה מהירה שלך ומבטה מלא בבוז.
"ומותר לך להיות פה.. פשוט אנשים שכחו שהמקום הזה קיים אז אין פה הרבה. זה המקום השקט שלי" מספרת לך האישה ואז בהינף מעילה מתחילה לצעוד ליציאה "אם תרצה תבוא למכון אחר כך" מוסיפה וחיוך זחוח עולה על פניה.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#008080][FONT=verdana][B]לוקאס-[/B]
אמרלד?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספירו עף במהירות לעבר ויימפנבל זז מצד לצד מצליח להתחמק פעמיים ממתקפת השוט שלו, ואז תופס אותו בקצה שפתו הורודה ומתחיל לנקר את פרצופו בחוזקה.
וייפינבל מתנער ומפזר אבקה ירוקה עדינה מעליו ועד מהרה ספירו נרדם ושניהם נופלים על האדמה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ברקת
~~~
"ספירו קום מהר, אתה חייב לקום עכשיו או שהוא יתקוף אותך" אומר לו ואחכה שיקום, מתי שהוא קם אורה לו "עוף מסביבו הכי מהר שאתה יכול ותשתמש בכנף פלדה על הרצפה באותו זמן ליצור סופת חול מסביבו שלא יראה אותך, אחר כך תיתן לו את מכת כנף הפלדה כשאתה נכנס ממחוץ לסופה"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488622][COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אבוא גם אבוא!" אומר בחיוך רחב ואגרד בראשי. "היי, אם את המנהיגה שם. תכיני את עצמך היטב!" אוסיף בנימה עוקצנית קלה תוך כדי שאנו מתרחקים זאת מזה, שלא תחשוב לרגע שלא ראיתי את מבטה ששמעה כי ניצחתי את סוויפר...
אחטט בתיק מעט ואוציא החוצה את הפנס שלי. אכוון אותו על 'עור עמום' ולא על הגבוהה ביותר לכבד את הפוקימונים החיים כאן. ואז אמשיך להסתובב להנאתי, "בוא גרובייל" אקרא לו.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488612][FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
"הבנתי. רעיון יפה אני חושב שזה משהו מיוחד.. לרוב המאמנים שפגשתי הם רוצים להתמחות בסוג מסוים בשביל הנהגת מכון או להגיע למשהו מעל כמו הרביעייה האיליט. נגיד אן, אחת מהרביעייה היא חברה מאוד טובה שלי" אומר לך בראד ומחייך בזמן שאתם חוצים קרחת יער קטנה. אתה מבחין בפינה ליד גזע עץ נובל פוקימון קטן וכתום ששתי פטריות צומחות על גבו [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/46.gif[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"איזה פוקימון מתוק" אומר, ואביט עליו.
"מה דעתך שנחפש עוד פוקימונים? הייתי רוצה להרחיב מעט את הצוות שלי" אבקש מבראד לעזרה, ואחפש פוקימון אחר
-
[QUOTE] אדם-
הצוות שלך פועל בתיאום מושלם קרן קרח נוצצת נשלחת מפיה של מילטנק והיא מצליחה לפגוע בשניים מתוך החמישה שהיו ושכבת קרח עבה מצטברת סביבם. בינתיים וארמפל שולח חוט לבן ודקיק נשלח מפיו, קושר עוד שניים מהם ומצליח להעיף אותם על גושי הקרח.
אתה מורה לצ'ארמנדר ולמילטנק לתקוף ביחד וכל אחד מהם שולח את הכדור אנרגיה שונה המתחברת ביחד והם מצליחים לחסל שלושה רטטות.
אתה והצוות שלך צוהל, אבל אז נזכר שהיו חמישה! ואז אתה מבחין באחד, מעלה להבות אש מגופו מסתער על וורמפל בכוח הסני, מעיף אותו באוויר והוא מתרסק בעצמה מעולף, ואז פוגע במילטנק בחוזקה בראשה מעיף אותה אחורה.
'זה המנהיג' אתה חושב לעצמך.
לפתע, אתה מוצא את עצמך מוקף בעשרות רטטות וואמפל שלך מעולף, ומילטנק פצועה.
[/QUOTE]
"מילטאנק, עוד קצת מאמץ! טיילו צא ותעזור להם, מיחטאנק קרן קרח ליבר הרצפה, הפכי את הזירה לגרש החלה, טיילו ציפור אמיצה, שבור את הקרח לרסיסים וצ׳ארמנדר תקוף עם פעימת דרקון לעבר חתיכות הקרח שיעופו יחד עם המתקפה שלך לעבר המנהיג!" אקרא בקול. "מילטאנק, חאחר המתקפות האלה נצלי רת ההזדמנות לרפא את עצמך בשתיית חלב!"
-
[FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
הפוקימונים שלך מסתודדים בצד בזמן שאתה ותמי משוחחים לכם. והיא בינתיים משחררת את שני הפוקימונים שלה אף הם. "לא יודעת, אבל נראה לי בקרוב יתחיל להחשיך" אומרת ומסתכלת לעבר השמיים בין העצים.
"אני חושבת שכדאי שנבנה מחנה או משהו. למרות שצעדה בלילה יכולה להיות גם נחמדה. לראות את פוקימוני הלילה יוצאים" אומרת בחיוך.[/COLOR]
לההה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ספירו עדיין ישן לו בזמן שוייפינבל מצליח להצליף עוד כמה פעמים בגבו, עד שכמה טיפות דם אדומות וכהות זולגות מגבו של ספירו 'לא!' אתה חושב לעצמך בפאניקה, אבל ספירו מנער את ראשו בכעס, נוהם ומתעופף במהירות אדירה לעבר הפוקימון, כנפו זוהרת באור מתכתי וכסוף, מפרידה באדמה ועשרות גרגירי אבק,חול וחצץ מתחילים להסתובב במהירות סביב וייפינבל, יוצרים טורדנו של חול ורוח סביבו, מקשה עליו לנשום ולראות.
למרות זאתף ספירו חותך במהירות את הטורנדו ומשסף את אויבו עם כנף ברזל רצחנית, מעיף אותו על בול עץ ושם הוא נשאר חסר הכרה.[/COLOR]
אתה נפרד מהאישה, ומתחיל ללכת לתוך עומק המערה. לאחר כמה דקות, אתה כבר מרגיש מחנק וסירחון עז מצחין את המערה, נותנת לה תחושה של גועל וריקבון.
אתה מכסה עם חולצת את אפיך וממשיך ללכת, כשאתה שומע ליחשוש זועם מאחוריך. אתה מסתובב במהירות ורואה פוקימון סגול, מלכותי ומאיים למראה עומד איתן מולך, כשלשונו משתרבבת מידי פעם החוצה, כטועמת את האוויר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/24.gif[/IMG].[/COLOR]
"בשמחה" אומר לך בראד בחיוך בזמן שאתם מתקדמים במעמקי היער. לאחר כמה דקות, אתה מבחין בעוד שני אודישים, ומחליט לוותר עליהם. אחרי שעה נטולת פוקימונים מעניינים אתם מוצאים את עצמכם באגם קטן באמצע היער. אתה מסתכל סביב, בתקווה לראות פוקימון מעניין, אבל באופן מוזר, אין שום פוקימון בסביבה. אתה מסתכל על המים ועשרות עלים ירוקים בכל הגדלים צפים על המים. "תראה את השושני מים" אומר לך בראד ומצביע, אבל מאמן עשב כמוך כבר יודע לזהות שאלו לא צמחי מים אלה להקה של לוטאד אשר השתלטו על המים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/270.gif[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#daa520][B]אדם-[/B]
אין לטיילו ציפור אמיצה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את טיילו ומורה לשאר הפוקימונים שלך מה לעשות. אבל נראה שלטיילו יש תוכניות אחרות והוא עף במהירות ומנקר את פרצופה של מילטנק בזעם,פוצע את פרצופה בזמן שהיא יורה את הקרן קרח, ובמקום האדמה, הקרן נשלחת על צ'ארמנדר, אשר ראשו נכלא בגוש קרח עבה, והוא מסתובב באימה מצד לצד מנער את ידיו לכל הכיוונים.
בינתיים רטטות אשר מבחינות בחולשתה של מילטנק מסתערים עליה, ובתך כמה מתקפות קצרות, היא מצטרפת לווארמפל שלך, שוכבת מחוסרת הכרה.
אתה מסתכל בזעף בטיילו, שמתעופף לענף גבוה ונראה שהוא נהנה לראות אותך מפסיד.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488707][FONT=verdana]
אתה נפרד מהאישה, ומתחיל ללכת לתוך עומק המערה. לאחר כמה דקות, אתה כבר מרגיש מחנק וסירחון עז מצחין את המערה, נותנת לה תחושה של גועל וריקבון.
אתה מכסה עם חולצת את אפיך וממשיך ללכת, כשאתה שומע ליחשוש זועם מאחוריך. אתה מסתובב במהירות ורואה פוקימון סגול, מלכותי ומאיים למראה עומד איתן מולך, כשלשונו משתרבבת מידי פעם החוצה, כטועמת את האוויר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/24.gif[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'אויש נו, אין לי כוח לעוד נחש רשע!' אחשוב לעצמי, נחרד למראה הארבוק המגודל הזה. "גרובייל - בלי - תנועות - חדות - תיהיה - בשקט - ותיסוג - לאחור - יחד - איתי" אדבר בעברות בכל חנוק כמעט מבלי להזיז את הפה, אנסה לקפוא ולא להזיז את גופי, אלא את הרגליים בצעדים גדולים אך איטיים מאוד לאחור.
אצפה מגרובייל לחכות אותי. לאחר כמה צעדים אומר בשקט כמעט מופתי "גרובייל, ליתר ביטחון. משרוקית עשב... תרדים אותה ובוא נעוף מפה!" אומר ואחזור לכיוון המכון יחד איתו. אקווה לא להתיקל בעוד בדרך ושאם כן הפוקימון הבא שאפגוש בדרך יהיה חביב יותר להתאמן מולו.
-
בצעד בטוח וקל אתה וגרובייל הולכים אחורה בזמן שהוא מתחיל לזמזם שיר מרדים ועתיק, מרדים את ארבוק במהירות.
אחרי שאתה בטוח שהוא נרדם, אתם ממשיכים ללכת פנימה לתוך המערה, בתקווה למצוא משהו יותר אטרקטיבי. לאחר כמה דקות, אתה מבחין בעוד פוקימון סגול וקטן, אבל בניגוד לארבוק נראה הרבה יותר נעים לעין ובעיקר פרוותי [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/434.gif[/IMG].[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]לוקאס-
לההה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ספירו עדיין ישן לו בזמן שוייפינבל מצליח להצליף עוד כמה פעמים בגבו, עד שכמה טיפות דם אדומות וכהות זולגות מגבו של ספירו 'לא!' אתה חושב לעצמך בפאניקה, אבל ספירו מנער את ראשו בכעס, נוהם ומתעופף במהירות אדירה לעבר הפוקימון, כנפו זוהרת באור מתכתי וכסוף, מפרידה באדמה ועשרות גרגירי אבק,חול וחצץ מתחילים להסתובב במהירות סביב וייפינבל, יוצרים טורדנו של חול ורוח סביבו, מקשה עליו לנשום ולראות.
למרות זאתף ספירו חותך במהירות את הטורנדו ומשסף את אויבו עם כנף ברזל רצחנית, מעיף אותו על בול עץ ושם הוא נשאר חסר הכרה.[/QUOTE]
"ספירו תחזור, עבודה טובה" אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור 'זה חתיכת נזק שהוא קיבל פה... הוא יוכל להילחם עוד לפני שנגיע למרכז?' אחשוב לעצמי בזמן שאמשיך בדרך
-
[QUOTE][B]אדם-
אין לטיילו ציפור אמיצה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את טיילו ומורה לשאר הפוקימונים שלך מה לעשות. אבל נראה שלטיילו יש תוכניות אחרות והוא עף במהירות ומנקר את פרצופה של מילטנק בזעם,פוצע את פרצופה בזמן שהיא יורה את הקרן קרח, ובמקום האדמה, הקרן נשלחת על צ'ארמנדר, אשר ראשו נכלא בגוש קרח עבה, והוא מסתובב באימה מצד לצד מנער את ידיו לכל הכיוונים.
בינתיים רטטות אשר מבחינות בחולשתה של מילטנק מסתערים עליה, ובתך כמה מתקפות קצרות, היא מצטרפת לווארמפל שלך, שוכבת מחוסרת הכרה.
אתה מסתכל בזעף בטיילו, שמתעופף לענף גבוה ונראה שהוא נהנה לראות אותך מפסיד.[/B][/QUOTE]
הו סורי, טעיתי במ"ת.. ><'
"תקשיב לי טוב טיילו!" אומר לו בתקיפות. "יש לך הזדמנות פז להיות חלק מצוות מנצח, אל תוותר עליה, תעזור לצ'ארמנדר ותרכיב אותו על הגב, שיתקרב למנהיג וישלח עליו פעימת דרקון, בוא ננצח אותם! צ'ארמנדר, הרגע והשתמש בפיצוץ אש כדי להשתחרר מהקרח, אחר כך תרכב על גבו של טיילו ושלח פעימת דרקון".
אם הוא מחליט לא להקשיב לי אחזיר אותו לפוקדור ואפקוד על צ'ארמנדר להשתחרר בפיצוץ אש ואז לשלוח פעימת דרקון לעבר המנהיג!
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488710][COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
בצעד בטוח וקל אתה וגרובייל הולכים אחורה בזמן שהוא מתחיל לזמזם שיר מרדים ועתיק, מרדים את ארבוק במהירות.
אחרי שאתה בטוח שהוא נרדם, אתם ממשיכים ללכת פנימה לתוך המערה, בתקווה למצוא משהו יותר אטרקטיבי. לאחר כמה דקות, אתה מבחין בעוד פוקימון סגול וקטן, אבל בניגוד לארבוק נראה הרבה יותר נעים לעין ובעיקר פרוותי [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/434.gif[/IMG].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אין לי מושג באמת מי הפוקימון אז אני מפעיל פוקדע. ואמרתי שאני חוזר למכון הזה שלה... לא נורא אחר כך.
~~~~~
"היי! מי זה?" אשאל בהתלהבות ואשלוף את הפוקדע שלי לגלות עליו קצת מידע.
"מממ גרובייל, מוכן?" אשאל ואקרוץ לו את קריצתי האופיינית... ואחכה לראות איך הפוקימון הזה מגיב.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488707][FONT=verdana][FONT=arial]
"בשמחה" אומר לך בראד בחיוך בזמן שאתם מתקדמים במעמקי היער. לאחר כמה דקות, אתה מבחין בעוד שני אודישים, ומחליט לוותר עליהם. אחרי שעה נטולת פוקימונים מעניינים אתם מוצאים את עצמכם באגם קטן באמצע היער. אתה מסתכל סביב, בתקווה לראות פוקימון מעניין, אבל באופן מוזר, אין שום פוקימון בסביבה. אתה מסתכל על המים ועשרות עלים ירוקים בכל הגדלים צפים על המים. "תראה את השושני מים" אומר לך בראד ומצביע, אבל מאמן עשב כמוך כבר יודע לזהות שאלו לא צמחי מים אלה להקה של לוטאד אשר השתלטו על המים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/270.gif[/IMG].[/COLOR][/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
"אוי, לוטאד! הפוקימון האהוב עליי!" אקרא. 'לפעמים.. כשאני לבד בבית.. הייתי שם צלחת ירוקה על הראש ומעמיד פנים שאני לוטאד' אחשוב לעצמי, נזכר בעבר.
"אני מאמין שאין צורך בלהילחם.." אמלמל אל עבר סקיפלום, ארגיע אותה. אוציא מעט אוכל מהתיק שלי, ואפזר בחלק הקרוב אליי בבריכה, מחכה שהלוטאדים יתקרבו.
לאחר מכן אסרוק את הלוטאדים, בחיפוש אחר אחד גדול מהשאר, או חזק, או יפה יותר, אנערף.
[IMG]https://31.media.tumblr.com/25def6c8ecbe3232f8c2517648e2b7a5/tumblr_nhv588gpD61sr6y44o1_500.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488707][FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
הפוקימונים שלך מסתודדים בצד בזמן שאתה ותמי משוחחים לכם. והיא בינתיים משחררת את שני הפוקימונים שלה אף הם. "לא יודעת, אבל נראה לי בקרוב יתחיל להחשיך" אומרת ומסתכלת לעבר השמיים בין העצים.
"אני חושבת שכדאי שנבנה מחנה או משהו. למרות שצעדה בלילה יכולה להיות גם נחמדה. לראות את פוקימוני הלילה יוצאים" אומרת בחיוך.[/COLOR]
[/QUOTE]
"מבחינתי טיול לילה נשמע מעניין" אומר לה. "חוץ מזה, לצאת כמה שיותר מהיער הזה זה טוב בשבילי. את רוצה שנקים בו מחנה או שנתחיל להמשיך ולנוע ביער?" אשאל אותה.
-
אתה מחזיר את ספירו לכדור שלו וחושק שיניים בכעס. 'אני צריך למצוא דרך לרפא אותו' חושב לעצמך 'מצד שני עד מחר הוא בטח יהיה הרבה יותר טוב' אתה מעודד את עצמך. אחרי שעת הליכה, אתה מבחין בצללית של אדם ההולך בקרבת מקום. אתה מחזיק בידיך את הפוקדור של אלקיד, מוכן לקרב. אתה מתקרב בשקט, צועד לאט לאט מוכן להסתער ואז רואה שזה מורגן, הבחור עם ההאנדאום שהציל אותך לפני כמה שעות.
נראה שהוא מחזיק במשהו ודמעות זולגות על פניו אתה מתקרב ורואה שהוא מחזיק בגד, סמרטוטי למראה והוא מגואל בדם
"זה של ג'וליה" אומר לך ומחניק את בכיו.
[/COLOR]
[COLOR=#daa520][B]אדם-[/B]
תודה לך הפתיח של פוקימון...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו מתעלם מההוראות שלך ומתעופף במהירות לעבר צ'ארמנדר שמקורו בוהק, ונראה שהוא מכוון על גופו. שניות לפני שהוא פוצע את צ'ארמנדר אתה מחזיר אותו לכדור שלו במהירות.
צ'ארמנדר במהירות מכוון את זנבו הדולק על הקרח ובשניות הוא נמס משאיר שלולית מים מהבילה על האדמה.
הרטטות מתקבצות כשהמנהיג שלהם באמצע, והוא פוקד על כולם. הם מסתערים על הפוקימון שלך החשוף, והוא מנצל את ההזדמנות ושולח עליהם פיצוץ אש הרסני ומחסל כמעט שלושים מתוכם ואז שולח פעימה ירוקה-סגולה לעבר המנהיג שלהם, אבל הוא מתחמק במהירות עם המהירות שלו ואז קופץ וניבו הקידמית גודלת והוא משסף את צ'ארמנדר בבטנו.
[/COLOR]
אתה בודק בפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא סטנקי, פוקימון הבואש והוא מסוג רעל ואופל.
'מעניין' אתה חושב לעצמך ושולח את גרובייל קדימה. גרובייל נעמד מול הפוקימון הסגול והוא מסתכל עליו במבט משועמם ועייף ואז פותח את פיו וגז סגול ומחניק ורעיל למראה נשלח מאחוריו ומתפזר באוויר, גורם לגרובייל ולך להשתנק.[/COLOR]
אתה מפזר שלושה כריכים אשר אתה קורע בידייך וזורק למים. בשניות אתה רואה אותם כמו דגי פירנאה מיתחזרים על האוכל ובשניות הוא נעלם. אתה סורק אותם ורואה אחד שנראה שלא רוצה לאכול והוא גם צף לו רחוק מהחבורה.[/COLOR]
אל תגרום לי להחליט בשבילך..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני לא עייפה במיוחדת, אבל אני חושבת שלהכין מחנה כשיש אור עדיין יהיה רעיון חכם. מצד שני סיור בלילה ביער כזה.. וואו כמה אפשרויות!" אומרת לך תמי בחיוך.[/COLOR][/FONT]