מתמטיקה ואני לא חברים
מסתדרים רק המינימום של המינימום:sorry:
Printable View
מתמטיקה ואני לא חברים
מסתדרים רק המינימום של המינימום:sorry:
אם הייתי מקבל אגורה על כל פעם שאומרים לי את זה...
[QUOTE=טלי;1513092]
נשמה שלייייייי:love:
אני בדרך ללמוד רפואה אבל גם אצלי הדרך רחוקה
נו אז מה אתה עושה היום[/QUOTE]
אני אחרי צבא
מוכר ביצים במושב
גיליתי דברים מפתיעים על עצמי שהם *לא* לנוד
אז סך הכל פנאן
[QUOTE=LordAbizi;1513093]מדעי החי... ורפואה... אז אף אחד מכם לא יהיה סטודנט אצלי :{
בואו למתמטיקה, יהיה כיף![/QUOTE]
אם אתה נותן פרוטקציות לקבלה אני יבוא :peee:
[QUOTE=LordAbizi;1513095]אם הייתי מקבל אגורה על כל פעם שאומרים לי את זה...[/QUOTE]
נו אז תן עצה
רוצה מאוד להתחבר ולהבין את השפה של המתמטיקה אבל זה קשוח
[QUOTE=IHavePipi;1513096]אני אחרי צבא
מוכר ביצים במושב
גיליתי דברים מפתיעים על עצמי שהם *לא* לנוד
אז סך הכל פנאן[/QUOTE]
יאא כבר אחרי צבאאאאאאא
נהיית גדול חחח
ראיתי ששלחתי הודעה פרטית תיכף אני עונה!
תקראי ספרים פופלריים על מתמטיקה/אים/ות. תקראי פוסטים על נושאים שנשמעים מעניין בבלוג של גדי אלכסנדרוביץ' ("לא מדוייק") (למרות שלפעמים הפוסטים שלו הם תקצירי הרצאות מנוסחים באופן חצי-פופלרי, אז אני לא יודע עד כמה הם מעבירים את הרעיון). מוזמנת לצפות בסרטונים של 3blue1brown. תוכן פופולרי/חצי פופלרי נמצא בכל מקום. מה שהמלצתי הן לא האופציות היחידות, אבל הן כאלו שאני יחסית מכיר (למרות ש"ספרים פולריים" זה לא בדיוק קונקרטי, אבל עדיין.)
אין לי מושג אבל ללורד אביזי הכוח להוציא אותו מהרחקה.
[QUOTE=LordAbizi;1513099]תקראי ספרים פופלריים על מתמטיקה/אים/ות. תקראי פוסטים על נושאים שנשמעים מעניין בבלוג של גדי אלכסנדרוביץ' ("לא מדוייק") (למרות שלפעמים הפוסטים שלו הם תקצירי הרצאות מנוסחים באופן חצי-פופלרי, אז אני לא יודע עד כמה הם מעבירים את הרעיון). מוזמנת לצפות בסרטונים של 3blue1brown. תוכן פופולרי/חצי פופלרי נמצא בכל מקום. מה שהמלצתי הן לא האופציות היחידות, אבל הן כאלו שאני יחסית מכיר (למרות ש"ספרים פולריים" זה לא בדיוק קונקרטי, אבל עדיין.)[/QUOTE]
אביזי, מה אומר, נחייה את המתים?
עריכה: החייתי
תגיד לי מה דעתך
[quote=hit man;1513101]אין לי מושג אבל ללורד אביזי הכוח להוציא אותו מהרחקה.[/quote]
מה איתך היטמן? מתרגש לקראת הdlcs?
[QUOTE=IHavePipi;1513105]אביזי, מה אומר, נחייה את המתים?
עריכה: החייתי
תגיד לי מה דעתך[/QUOTE]
are you fucking kidding me you big big troll???
איך שאני מסיים לצפות בHXH אני אקרא ואגיב! (עוד שני פרקים)
יאללה, שהפושע יכנס לכלא!
הייתי מקווה יותר שהצדק ייעשה, מאשר ש"הפושע יכנס לכלא".
כאילו אין סתירה בין מה שאתם אומרים.
"הפושע ייכנס לכלא" זה שקול ל"הצדק יייעשה". באמירה "הפושע ייכנס לכלא" אין אמירה ש"בנימין נתניהו הוא הפושע"!
לוגיקה פשוטה ידידיי.
"משפטו של בנימין נתניהו התחיל!
עכשיו אני יכול לפרוש באמת!" myforum 2020
[QUOTE=מונקי;1513121]"משפטו של בנימין נתניהו התחיל!
עכשיו אני יכול לפרוש באמת!" myforum 2020[/QUOTE]
חחחחחחח הרגת אותי
תמיד קיוויתי שלא יתפתח כאן דיון פוליטי סוער בין אוהדי ביבי למחנה "רק לא ביבי"
אני לא רואה כאן דיון כזה... וכן, גם אני אהיה מרוצה למדי אם זה לא יהיה עוד מקום שבו אנשים המלאים בחשיבות עצמית ידברו בבטחון מוחלט על דברים שאין להם שום מושג בו (ואני מתכוון לשני הצדדים!!!)
ביבי הוא פושע מרמה ראשונה, עשה כל כך הרבה בשביל המדינה ואף אחד לא מעריך את זה, רק שילך לכלא, כן. בושה שראש ממשלה בישראל לוקח שוחד ומפר אמונים, וזה ראש הממשלה שהביא את ישראל להישגים שהיא מעולם לא ראתה, גם בשם שלו יש אותיות של משיח! והוא חתיכת נהנתן עם השמפניות שלו והחמגשיות, כאילו שיש לו זמן לזה כשהוא מרים את המדינה המדהימה שלנו לפסגות אליהם הוא שואף.
"-פרחח! -נבל! -נתעב! -גנב!"
"רק חטיף של בוקר"
"הוא עוד ישלם ביוקר"
ריגשת
לא הצלחתי להבין אם כתובה כאן דעה קוהרנטית, אבל בואו לא ניקח את הדיון למקומות האלו. בואו נסתפק רק בלכתוב טאוטולוגיות חסרות תועלת בנוגע למצב הזה.
[QUOTE=ltay;1513123]תמיד קיוויתי שלא יתפתח כאן דיון פוליטי סוער בין אוהדי ביבי למחנה "רק לא ביבי"[/QUOTE]
יש 4 מחנות
רק ביבי
רק לא ביבי
ביבי סבבה
ביבי לא סבבה
השניים האחרונים יותר מתונים.
אפשר להעריך את ביבי ועדיין להבין שהוא עשה משהו לא בסדר בכך שהוא נהנתן ומוכן לקבל שמפניות וסיגרים בכמויות אסטרונומיות. אפשר לא לאהוב את ביבי ועדיין להבין שהדברים קצת יוצאים מפרופורציות ושאין פה משפט הוגן לנוכח מה שקורה בתקשורת ובמערכת המשפט שלא מסתירה את עמדותיה יותר מדי.
מה הקשר לפרופורציות? מבטיח לך שאם היית מעלים שקל ממס הכנסה, לא משלם חשבון חשמל/מים, מקבל שוחד, או עושה כל דבר שנוגד את החוק, היו מטפסים עליך מכל כיוון עם תביעה, הוצאה לפועל, קנס ואולי גם כלא. אני מצפה שהאזרח מספר 2 במדינה יקבל את אותו טיפול, אם אכן הדברים שהוא מואשם בהם, קרו.
[QUOTE=Hit Man;1513128]מה הקשר לפרופורציות? מבטיח לך שאם היית מעלים שקל ממס הכנסה, לא משלם חשבון חשמל/מים, מקבל שוחד, או עושה כל דבר שנוגד את החוק, היו מטפסים עליך מכל כיוון עם תביעה, הוצאה לפועל, קנס ואולי גם כלא. אני מצפה שהאזרח מספר 2 במדינה יקבל את אותו טיפול, אם אכן הדברים שהוא מואשם בהם, קרו.[/QUOTE]
וגם אם הייתי עושה את כל אלו, הייתי מצפה להוגנות. אם היו מנסים (נניח) להלביש עלי עוד דברים או אם היו חורצים את גזר דיני בתקשורת ומפעילים לחץ על אנשים כולל שופטים, זה לא היה כך.
וואו, אני לא מאמין שהדבר [B]הזה[/B]ג€‹ גורם לפורום להיות במקסימום מקומי של חיים. שהחיינו.
תקשורת לפי שמה היא כלב השמירה של הדמוקרטיה. תפקידה לשנוא את השלטון ולערער עליו.
[QUOTE=Hit Man;1513131]תקשורת לפי שמה היא כלב השמירה של הדמוקרטיה. תפקידה לשנוא את השלטון ולערער עליו.[/QUOTE]
אני בטוח שאם השמאל היה עולה לשלטון והחברים ברשימה המשותפת התקשורת ובראשם הגברת רינה מצליח היו מלקקים להם יום וליל.
לעומת זאת ביבי ומשפחתו ויתר ממשלת הימין וחיילי צהל סופגים האשמות מהתקשורת על בסיס יומי.
בושה
לא נו, אתם לא באמת עושים את זה.
[QUOTE=ltay;1513132]אני בטוח שאם השמאל היה עולה לשלטון והחברים ברשימה המשותפת התקשורת ובראשם הגברת רינה מצליח היו מלקקים להם יום וליל.
לעומת זאת ביבי ומשפחתו ויתר ממשלת הימין וחיילי צהל סופגים האשמות מהתקשורת על בסיס יומי.
בושה[/QUOTE]
האומנם? כי ממה שזכור לי זו הייתה התקשורת שליבתה את השנאה שהביאה להרג ראש ממשלה מהשמאל. כלומר, היא לא עושה הנחות או "מלקקת" לשמאל.
[QUOTE=Hit Man;1513131]תקשורת לפי שמה היא כלב השמירה של הדמוקרטיה. תפקידה לשנוא את השלטון ולערער עליו.[/QUOTE]
תפקידה היא לא לשנוא את השלטון ולערער עליו אלא לבקר אותו. הבדל משמעותי מאוד. כל דבר מעבר לביקורת עניינית כבר ראוי לויכוח.
מסכים.
האם לא ראוי לבקר אישיות שמואשמת בשוחד, מרמה והפרת אמונים?
[QUOTE=Hit Man;1513138]מסכים.
האם לא ראוי לבקר אישיות שמואשמת בשוחד, מרמה והפרת אמונים?[/QUOTE]
ראוי. זה לא נוגד ולא קשור לכל מה שכתבתי בהודעות הקודמות.
רק ביבי
אולי עוד תסיימו את הנו''ד בקצב הזה
נו בשביל מה אני פה
וזה ששלחתי לטילון הודעה והוא התעלם וכתב פה בקבוצה? מרגיש כמו הבת זוג שהוא מסנן
[QUOTE=טלי;1513147]נו בשביל מה אני פה[/QUOTE]
טלי טלי טלי טלי לטי
אני בודד בואי שחמט
[QUOTE=totodile;1513148]וזה ששלחתי לטילון הודעה והוא התעלם וכתב פה בקבוצה? מרגיש כמו הבת זוג שהוא מסנן[/QUOTE]
אופסי
פתחתי וחשבתי מה לענות כי לא היה לי, אז שכחתי חחחחח
קלינט איסטווד בן 90.
[QUOTE=IHavePipi;1513150]טלי טלי טלי טלי לטי
אני בודד בואי שחמט
אופסי
פתחתי וחשבתי מה לענות כי לא היה לי, אז שכחתי חחחחח[/QUOTE]
שלא תכאיב ככה לאשתך
[IMG]https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/82985420_10221106279222322_7776979836433596416_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=3HYWo-MBMsEAX815LsQ&_nc_ht=scontent.fsdv2-1.fna&oh=f36ba6a6b17ddbd7b8af02871f814aec&oe=5EFA407B[/IMG]
[QUOTE=IHavePipi;1513150]טלי טלי טלי טלי לטי
אני בודד בואי שחמט
אופסי
פתחתי וחשבתי מה לענות כי לא היה לי, אז שכחתי חחחחח[/QUOTE]
בוא
RIP me