-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 28 2009, 06:26 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
אתה מפנה את השאירות לתוך הפח, ונכנס להתקלח. אתה יוצא מהמקלחת כעבור רבע שעה, נקי ומצוחצח. אתה נשכב במיטה, וחש אט אט שאתה נרדם...
אתה מתעורר בבוקר לאחר שגאסטלי נותן לך ליקוק XD
[/b][/quote]
איכ
------
"היי גנג" אומר לו בחיוך ואבקש ממנו להעיר את כולם, "מי רוצה ארוחת בוקר?" אשאל אותם לאחר שיתעוררו.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 28 2009, 05:26 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה משבח את מונפארנו על הקרב הטוב ויורד איתו אל מאחורי הקלעים לטיפול קצר לפני קרב הגמר. כעבור כרבע שעה אתה עולה לזירה, מחויך ושמח "ברוכים הבאים לקרב הגמר של תחרות התיאום של העיר ויולט!" אומרת קתרין "מימין, יוסי!" היא מכריזה את שמך והקהל מוחא כפיים "ומשמאל, ריצ'י!" היא קוראת כעת ולזירה עולה מאמן שמח יחד עם פ'יקאצ'ו על כתפו [img]http://www.pokemonelite2000.com/tvsea05_011.jpg[/img]. הוא ניגש ישר אלייך "בוא ניתן לקהל קרב טוב" הוא אומר לך ומושיט את ידו ללחיצה. [/b][/quote]
''בטח .''
אני אומר וקורץ לו , יחד עם לחיצת היד .
''צא עכשיו , מונאפרו !!!''
אני אומר ומוציא אותו , ''צא עכשיו , גחלת ! ואז תגלוש אל פיקאצ'ו ותשתמש בגלגל להבה !''
-
יוסי~
מי אמר שפיקצא'ו זה הפוקימון שהוא בחר? 00
שניכם תופסים את המקומות שלכם "התחילו!" צועקת קתרין והשעון רץ לאחור "צא מונפארנו!" אתה קורא ומשחרר אותו "זיפו, אני בוחר בך!" קורא ריצ'י ומשחרר החוצה מהפוכדור צ'רמיליון שנראה די חזק "קרב בין פוקימוני אש, ממש לוהט!" אומרת קתרין "מסך עשן זיפו!" מצווה ריצ'י, וזיפו שולח מסך עשן שממלא את הזירה, וגורם למונפארנו שלך להתבלבל מעט ולא לראות כלום "דחיפה!" מצווה כעת ריצ'י ומונפארנו נדחף על ידו. מד הנקודות שלך יורד לעבר ה85.
מונפארנו אינו מוותר, ותוקף את זיפו עם חבטות זעם ופוצע אותו בינוני. מד הנקודות של ריצ'י יורד ל88.
"כעת, תקוף עם זעם!" מצווה ריצ'י.
קורן~
"האו! ראלטס! גאסטלי! אררר! מההההההההההההה!" עונים לך הפוקימונים שלך בשמחה.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 28 2009, 08:53 PM
[b] יוסי~
מי אמר שפיקצא'ו זה הפוקימון שהוא בחר? 00
שניכם תופסים את המקומות שלכם "התחילו!" צועקת קתרין והשעון רץ לאחור "צא מונפארנו!" אתה קורא ומשחרר אותו "זיפו, אני בוחר בך!" קורא ריצ'י ומשחרר החוצה מהפוכדור צ'רמיליון שנראה די חזק "קרב בין פוקימוני אש, ממש לוהט!" אומרת קתרין "מסך עשן זיפו!" מצווה ריצ'י, וזיפו שולח מסך עשן שממלא את הזירה, וגורם למונפארנו שלך להתבלבל מעט ולא לראות כלום "דחיפה!" מצווה כעת ריצ'י ומונפארנו נדחף על ידו. מד הנקודות שלך יורד לעבר ה85.
מונפארנו אינו מוותר, ותוקף את זיפו עם חבטות זעם ופוצע אותו בינוני. מד הנקודות של ריצ'י יורד ל88.
"כעת, תקוף עם זעם!" מצווה ריצ'י. [/b][/quote]
''אני לא מוותר , קדימה מונאפרו , תתחמק מן הזעם ותשתמש בחבטות זעם ! ואז תשתמש בגלגל להבה !''
-
[b]יוסי~[/b]
זיפו תוקף עם זעם ומונפארנו מתחמק ממנה, אך זיפו ממשיך עם הזעם שלו ונחסם ע"י חבטות הזעם של מונפארנו, שניהם נפגעים מעט. "קדימה זיפו, להביור!" מצווה ריצ'י. זיפו קופץ אחורנית ושולח להביור לעבר מונפארנו שמשתמש בגלגל להבה וההתקפות נפגשות, מונפארנו מצליח לעבור חלק מהלהביור ולאחר מכן נהדף אחורנית "2 דקות לסיום הקרב!" מכריזה קתרין
[i]מצב הנקודות:[/i]
ריצ'י - 72%
יוסי - 75%.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@May 7 2009, 11:11 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
זיפו תוקף עם זעם ומונפארנו מתחמק ממנה, אך זיפו ממשיך עם הזעם שלו ונחסם ע"י חבטות הזעם של מונפארנו, שניהם נפגעים מעט. "קדימה זיפו, להביור!" מצווה ריצ'י. זיפו קופץ אחורנית ושולח להביור לעבר מונפארנו שמשתמש בגלגל להבה וההתקפות נפגשות, מונפארנו מצליח לעבור חלק מהלהביור ולאחר מכן נהדף אחורנית "2 דקות לסיום הקרב!" מכריזה קתרין
[i]מצב הנקודות:[/i]
ריצ'י - 72%
יוסי - 75%. [/b][/quote]
''גלגל להבה ! ואז חבטות זעם !קדימה מונאפרו !!!''
-
[b]יוסי~[/b]
"מסך עשן!" מצווה ריצ'י. מונפארנו מזנק קדימה עם גלגל להבה אך מסך העשן בולם אותו, וגורם לו להפסיק את ההתקפה שלו, דבר שגורם למד החיים שלך לרדת ל60% (בילבול די רציני) "עכשיו זיפו, ציפורן מתכת!" קורא ריצ'י. מונפארנו המבולבל שומע קול מאחוריו, מסתובב ותוקף ישר עם חבטות זעם, ומצליח לבלום את ציפורן המתכת של זיפו ולפגוע בו קשה! "דקה לסיום!" קוראת קתרין.
ניקוד:
לשניכם מצב נקודות שווה של 60%.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@May 11 2009, 11:46 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
"מסך עשן!" מצווה ריצ'י. מונפארנו מזנק קדימה עם גלגל להבה אך מסך העשן בולם אותו, וגורם לו להפסיק את ההתקפה שלו, דבר שגורם למד החיים שלך לרדת ל60% (בילבול די רציני) "עכשיו זיפו, ציפורן מתכת!" קורא ריצ'י. מונפארנו המבולבל שומע קול מאחוריו, מסתובב ותוקף ישר עם חבטות זעם, ומצליח לבלום את ציפורן המתכת של זיפו ולפגוע בו קשה! "דקה לסיום!" קוראת קתרין.
ניקוד:
לשניכם מצב נקודות שווה של 60%. [/b][/quote]
''תשלב בין גלגל להבה לחבטות זעם , קדימה !!!!''
-
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@Apr 28 2009, 09:53 PM
[b] קורן~
"האו! ראלטס! גאסטלי! אררר! מההההההההההההה!" עונים לך הפוקימונים שלך בשמחה. [/b][/quote]
אני זוכר שהגבתי...
--------------------------------
"אם, כך, הנה!" אומר להם, אוציא שלוש צלחות ואגיש בהם אוכל, "בתאבון!" אומר לאחר שיתחילו לאכול.
-
omeriko - כותרת..
[b]קורן~[/b]
כולם מתנפלים על האוכל, וכעבור כרבע מסיימים לאכול. אתה מבחין כי ראלטס וגאסטלי נראים מאוד להוטים לקרב.
~~~~~~~~
להזכירך, ניצחת כבר במכון.
[b]יוסי~[/b]
"זיפו, חפירה!" מצווה ריצ'י וצרמיליון חופר מיד, ומצליח לחמוק בשנייה האחרונה מההתקפה של מונפארנו! מד הנקודות יורד ל45!
"חצי דקה לסיום!" קוראת קתרין "קדימה זיפו, אנחנו נעשה את זה! צא החוצה והשתמש בחימום יתר!" מצווה ריצ'י.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@May 13 2009, 09:27 PM
[b] [b]קורן~[/b]
כולם מתנפלים על האוכל, וכעבור כרבע מסיימים לאכול. אתה מבחין כי ראלטס וגאסטלי נראים מאוד להוטים לקרב.
~~~~~~~~
להזכירך, ניצחת כבר במכון.
[/b][/quote]
אני יודע..
------------
"רוצים קרב? בניכם?" אשאל אותם לאחר שאבחין שהם רוצים להלחם, "זה יעוזר לכם להתאמן" אוסיף.
-
קורן~
שניהם מנידים בראשם בשלילה. נראה שהם רוצים להילחם נגד פוקימונים אחרים.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@May 13 2009, 10:28 PM
[b] קורן~
שניהם מנידים בראשם בשלילה. נראה שהם רוצים להילחם נגד פוקימונים אחרים. [/b][/quote]
"אם כך, נלחם נגד מאמנים אחרים" אומר להם בחביבות ואצא מן מרכז הפוקימונים, אחפש מאמנים.
-
שם - עומר אבל יש אז עומריקו
פוקימון התחלתי -נידורן נקבה
מקצוע - מאמן/
הערות/בקשות - למצוא נידון זכר
-
-
עומריקו - תמצא בבקשה שם אחר ^^
ורשום.
אני אקפיץ אותך למרכז הפוקימונים בצארינגרו'ב כדי שלא תפגר מול אחרים.
השעה היא שעת צהריים ואתה יושב בלובי של מרכז הפוקימונים יחד עם הנידורן שלך. אתה שומע לפתע שיחה בין 2 ילדים על מאמן שמאתגר ילדים לקרבות, ואם הם מנצחים הוא מבטיח שהם יקבלו ביצת פוקימונים מיוחדת. הבעי היא, שאף אחד עוד לא ניצח אותו.
SlimShady - יש עם טוטודייל. רוצה?
[b]קורן~[/b]
אתה יוצא מהמרכז ומתחיל לחפש אחר מאמני פוקימונים שונים, ואתה נכנס לשם כך אל דרך 32. אתה מתחיל לטייל לך שם, כשלפתע אתה פוגש במאמנת, שמאתגרת אותך לקרב 2-2.
-
כן, לא אכפת לי.
המשחק מושקע, למה לא?
למלא את הטופס?
-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 13 2009, 11:25 PM
[b] עומריקו - תמצא בבקשה שם אחר ^^
ורשום.
השעה היא שעת צהריים ואתה יושב בלובי של מרכז הפוקימונים יחד עם הנידורן שלך. אתה שומע לפתע שיחה בין 2 ילדים על מאמן שמאתגר ילדים לקרבות, ואם הם מנצחים הוא מבטיח שהם יקבלו ביצת פוקימונים מיוחדת. הבעי היא, שאף אחד עוד לא ניצח אותו.
[/b][/quote]
אממ שם אחר אורי? XD אף פעם לא חשבתי על שם אחר לעצמי..
__
אני פונה לילדים" אני מיצטער אם צוטטתי לכם אבל איפה אני יכול למצוא את המאמן הזה?"
-
SlimShady - רק תגיד לי מה השם שלך שאני אערוך ^^
השעה היא שעת צהריים ואתה יושב בלובי של מרכז הפוקימונים יחד עם הטוטודייל שלך. אתה שומע לפתע שיחה בין 2 ילדים על תחרות של יום אחד שמתקיימת בעיר, והמנצח בה זוכה באבן פיתוח.
[b]אורי~[/b]
"הוא נמצא בפארק העיר, מרחק של רבע שעה הליכה מפה" אומר לך הילד הימיני "אתה רוצה להילחם בו?" שואל אותך השני בפליאה
-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 14 2009, 05:00 PM
[b]
[b]אורי~[/b]
"הוא נמצא בפארק העיר, מרחק של רבע שעה הליכה מפה" אומר לך הילד הימיני "אתה רוצה להילחם בו?" שואל אותך השני בפליאה [/b][/quote]
"בהחלט ואני גם אנצח!" אני אומר בקול בטוח. ואני מתחיל ללכת לכיוון הפארק בעיר
-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 14 2009, 12:25 AM
[b] [b]קורן~[/b]
אתה יוצא מהמרכז ומתחיל לחפש אחר מאמני פוקימונים שונים, ואתה נכנס לשם כך אל דרך 32. אתה מתחיל לטייל לך שם, כשלפתע אתה פוגש במאמנת, שמאתגרת אותך לקרב 2-2. [/b][/quote]
"בטח!" אשיב לה בחיוך, "גוסט, דארק, צאו!" אומר לשניהם ואזרוק את הפוקדורים שלהם באוויר.
-
[quote][b][b]SlimShady ~[/b]
השעה היא שעת צהריים ואתה יושב בלובי של מרכז הפוקימונים יחד עם הטוטודייל שלך. אתה שומע לפתע שיחה בין 2 ילדים על תחרות של יום אחד שמתקיימת בעיר, והמנצח בה זוכה באבן פיתוח.[/b][/quote]
השם הוא ליאם :]
תודה
----------------------------------------------
אני אחשוב לרגע, אולי כדי לי לשאול אותם על התחרות הזו?
לאחר שאני אאגור אומץ אני אשאל אותם על התחרות ומתי היא מתקיימת.
-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 13 2009, 08:27 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
"זיפו, חפירה!" מצווה ריצ'י וצרמיליון חופר מיד, ומצליח לחמוק בשנייה האחרונה מההתקפה של מונפארנו! מד הנקודות יורד ל45!
"חצי דקה לסיום!" קוראת קתרין "קדימה זיפו, אנחנו נעשה את זה! צא החוצה והשתמש בחימום יתר!" מצווה ריצ'י. [/b][/quote]
''צא עכשיו , מונאפרו !
גלגל להבה !!!''
-
בלעט נמחקה לי עכשיו תגובה שלמה בגלל שהפורום לא עבד ששלחתי את התגובה ><
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו צובר אנרגיה אחרונה ותוקף עם גלגל להבה בעוד זיפו שולף חימום יתר. שתי ההתקפות נפגשות ונוצר פיצוץ אדיר ועשן ממלא את הזירה "הזמן עבר!" מכריזה קתרין, ואתה וריצ'י מחכים לתוצאות, אך לא ניתן להבחין בהם בגלל העשן
[b]ליאם~[/b]
"עוד כשעה במתחם קרבות בפארק העיר, נרשמים אצל האחות גו'י" אומרים לך הילדים.
[b]קורן~[/b]
"צאו, שאפט ואברה!" היא קוראת ומוציאה אותם החוצה "אברה, כוח סודי על ראלטס! שאפט, צל לילה על גאסטלי!" היא מצווה.
[b]אורי~[/b]
אתה יוצא אל עבר פארק העיר וכעבור כרבע שעה מגיע לשם. אתה מבחין בהתקהלות ביב מאמן אחד "מי רוצה להילחם נגדי עכשיו?" הוא פונה לקהל "המנצח יזכה לקבל ביצת פוקימונים!" הוא אומר להם ומציג אותה.
-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 15 2009, 11:31 PM
[b]
[b]אורי~[/b]
אתה יוצא אל עבר פארק העיר וכעבור כרבע שעה מגיע לשם. אתה מבחין בהתקהלות ביב מאמן אחד "מי רוצה להילחם נגדי עכשיו?" הוא פונה לקהל "המנצח יזכה לקבל ביצת פוקימונים!" הוא אומר להם ומציג אותה. [/b][/quote]
"אני רוצה!" ונעמד מולו "צאי נידורן!"
"תגיד איזה פוקימון יש בביצה בכלל?" אני שואל
-
[b]
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו צובר אנרגיה אחרונה ותוקף עם גלגל להבה בעוד זיפו שולף חימום יתר. שתי ההתקפות נפגשות ונוצר פיצוץ אדיר ועשן ממלא את הזירה "הזמן עבר!" מכריזה קתרין, ואתה וריצ'י מחכים לתוצאות, אך לא ניתן להבחין בהם בגלל העשן
[/b][/quote]
''מונאפרו ! תגיד לי שאתה בסדר ! בבקשה !''
אני אומר .
-
[b] [b]ליאם~[/b]
"עוד כשעה במתחם קרבות בפארק העיר, נרשמים אצל האחות גו'י" אומרים לך הילדים.
[/b][/quote]
בלי להגיד כלום, במהירות רבה, ארוץ על האחות ג'וי ואשאל אותה לגבי התחרות.
"תודה" אצעק להם מיד לפני שאני מגיע עליה, כיוון שזה לא מנומס.
כעת אשאל את אחות ג'וי על התחרות.
-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 16 2009, 12:31 AM
[b] [b]קורן~[/b]
"צאו, שאפט ואברה!" היא קוראת ומוציאה אותם החוצה "אברה, כוח סודי על ראלטס! שאפט, צל לילה על גאסטלי!" היא מצווה.
[/b][/quote]
"ראלטס, תשתגר אל מאחורי אברה ותשתתמש בעל חושי!" אומר ואוסיף, "גנג, תלקק את שאפט!".
-
משחק הוקפא לבקשת הפותח. שאלות - למנהל המשחק בלבד.
-
[b]המשחק נפתח לפי בקשת הפותח.[/b]
-
יש מקום ?
אני מקווה שכן , אם כן אני נרשם :D
שם - רועי \ סטיב
פוקימון התחלתי - שינקס
מקצוע - מאמן
הערות/בקשות - שתקבל אותי :D
-
שם - אורון
פוקימון התחלתי -בגון-bagon [img]http://pokefactory.pokemology.com/national/Bagon.png[/img]
מקצוע - מאמן
הערות/בקשות -להיתקבל
-
אני מצטער, אך כרגע אין מקום. יתכן מאוד ויתפנה מקום בקרוב. שיהיה מקום אני אגיד בכותרת.
[b]אורי~[/b]
"את זה תגלה לבד" הוא אומר לך בחיוך, בזמן שאתה משחרר את נידורן לקרב הראשון שלכם "צא החוצה, יאנמה!" קורא המאמן ומשחרר החוצה פוקימון שאפירית "שמי דיק, דרך אגב" הוא מוסיף "ניתן לך לתקוף ראשון" הוא אומר לך
[b]יוסי~[/b]
לבסוף, העשן מתפזר, ואתה מבחין בשני הפוקימונים עדיין עומדים על רגליהם, מתנשפים! אתה מסתכל לעבר לוח הבקרה ושם אתה מבחין בדבר הבא:
זיפו - 25%
מונפארנו - 25%!!!!!
"זהו תיקו!" מכריזה קתרין בתדהמה "ואו, תיקו זה עוד לא היה לנו" אומרת האחות גו'י "בוא נראה מה מחליטים השופטים לעשות בדבר הזה" אומרת קתרין "אוקיי, מכיוון ששני המאמנים הראו יכולת גבוהה בתיאום ובקרב, אנחנו מחליטים להעניק לשניהם את הסרט של העיר ויולט!" אומרת פאנטינה, והקהל מתחיל למחוא כפיים.
[b]קורן~[/b]
שני הפוקימונים שלך מתחמקים מההתקפות היריבות ומצליחים לפגוע בשאפט ובאברה, שנפצעים בינוני מההתקפה "אברה, כוח נסתר! שאפט, פרצוף מפחיד על שניהם!" מצווה המאמנת
[b]ליאם~[/b]
אתה מודה למאמנים על המידע ורץ אל עבר מרכז הפוקימונים לאחות גו'י. אתה נכנס פנימה וניגש אליה, והיא מבחינה בך "שלום, כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא פונה אלייך בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 2 2009, 09:57 PM
[b]
[b]אורי~[/b]
"את זה תגלה לבד" הוא אומר לך בחיוך, בזמן שאתה משחרר את נידורן לקרב הראשון שלכם "צא החוצה, יאנמה!" קורא המאמן ומשחרר החוצה פוקימון שאפירית "שמי דיק, דרך אגב" הוא מוסיף "ניתן לך לתקוף ראשון" הוא אומר לך
[/b][/quote]
אפשר רק את המתקפות שלה שאני אוכל להגיב?
-
אורי -
[i]מתקפות:[/i]
Scratch | שריטה.
Double Kick | בעיטה כפולה.
Growl | צרחה.
Poison Sting| עוקץ רעל.
-
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 2 2009, 09:57 PM
[b]
[b]אורי~[/b]
[/b][/quote]
"אני אורי, נידורן צאי בעיטה כפולה ואז עוקץ רעל!" אני מכריז בקול.
-
[b]אורי~[/b]
"התחמק!" מצווה דיק, ויאנמה מתחמק מההתקפות של נידורן בקלות "בום על קולי!" הוא מצווה, ויאנמה שולח בום על קולי שפוגע בנידורן ופוצע אותה בינוני. "עבור לעוקץ רעל משלך!" הוא מצווה כעת.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 3 2009, 07:25 PM
[b] [b]אורי~[/b]
"התחמק!" מצווה דיק, ויאנמה מתחמק מההתקפות של נידורן בקלות "בום על קולי!" הוא מצווה, ויאנמה שולח בום על קולי שפוגע בנידורן ופוצע אותה בינוני. "עבור לעוקץ רעל משלך!" הוא מצווה כעת. [/b][/quote]
"תמשיכי עם עוקץ רעל ותתחילי לרוץ לכיוונו ואז בעיטה כפולה!"